Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

ТВ водич - среда, 15.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
15.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Martta puhuu
Tuomo piileskelee autotallissa, koska hänelle on sattunut jotain aivan kamalaa. / Kirppu apinoi. Kirppu haluaa imitoida Marko-apinaa. Martta on huolissaan leikkikaverinsa muutoksesta.
fi
07:16
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakolla ei ole mitään tekemistä.
fi
07:19
Tilkkupeiton tarinoita
Tilkkueläimiä laiskottaa, mutta Kärpänen pörrää sinnikkäästi siellä täällä, eikä anna toisille rauhaa.
fi
07:23
Ella, Oskari ja Huu
Oskari kaipaa kiveään Aleksista mutta ei löydä sitä mistään. Onkohan Ellalla jotakin tekemistä katoamisen kanssa?
fi
07:33
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Mikä on sellainen hyöteinen, jonka nimessä yhdistyy susi ja korea?
fi
07:35
Pablo
Mauno ja äiti ovat lähdössä mummin luo, mutta Mauno ei millään osaa päättää, mitkä kengät hän pukisi jalkaan. Hän ei halua, että muille kengille tulee paha mieli.
fi
07:46
Tipo
Eräs putti on muuttanut taloon korkean vuoren huipulle. Ylös kiipeäminen vie rutkasti voimia. Tipotiimi yrittää selvittää, kuinka kiipeäminen sujuisi vaivattomammin.
fi
07:53
Mitä ihmettä?
Mitä jakaminen tarkoittaa?
fi
07:58
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Nalle on lähettänyt Susannalle hyvin tärkeän viestin.
fi
08:00
Auvo Raitanen
Sepi jää toimettomaksi hoitolastensa loman ajaksi, ja päättää hankkia uutta sisältöä elämäänsä liittymällä opossumien seuraan.
fi
08:10
Dinofarmi
Joni loukkaa nilkkansa, joka paikataan kipsillä. Nyt Dinoremmin hurjapää joutuu pysymään paikoillaan ja antamaan muiden hoitaa farmin työt. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty.
fi
08:22
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:24
Pikku Kakkonen
15.05.2024 08:24.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:25
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:26
Näin meillä
Sisarukset rikkovat äidin ja isän häälahjamaljakon ja matkaavat ajassa taaksepäin heidän hääpäiväänsä vaihtamaan maljakon toiseen lahjaan.
fi
08:50
Jumppahetki
Ylen ja Helsingin kaupungin yhteistyö tuo kotijumpat jokaisen olohuoneeseen! Jumppahetki-ohjelmaa vetävät Helsingin kaupungin liikunnanohjaajat, ja lyhyet jaksot tarjoavat helposti kotona toteutettavia liikuntahetkiä erityisesti ikäihmisten ja etätöissä taukoliikuntaa kaipaavien tarpeisiin. Jumppahetki on suunniteltu sopimaan mahdollisimman suurelle osalle suomalaisia lähtötasosta tai -kunnosta riippumatta. Samasta harjoituksesta tarjotaan kotiliikkujille erilaisia vaihtoehtoja. Jokaisella Jumppahetkellä on myös oma teemansa, jotta liikuntavinkit olisivat mahdollisimman monipuolisia.
fi
09:00
Strömsö
Ella esittelee uudenlaisia kahvijuomia, joissa käytetään pohjana niin olutta kuin viiniäkin. Merenkurkku kohtaa Välimeren, kun Anders grillaa lahnaa, tuota jo lähes unohdettua kotimaista kalaa.
fi
09:30
Latela
Peltoautot alkavat saada muotonsa. Heikki ja Ville saapuvat talleilleen koeajoon, ja kumpikin törmää odottamattomiin ongelmiin.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Luontokuvaaja Jostein pyörittää Telemarkin alueella Norjassa maatilaa. Upeisiin valokuviinsa hän ikuistaa luonnossa eläviä eläimiä. Kuvausvieraat ovat pakkautuneet saman katon alle isäntäväen kanssa, ja katto vuotaa. Jostein yrittää korjata tilannetta, mutta huoltohommat ovat ikäviä.
fi
10:38
Luontotuokio
Teeret soitimella. Toimittaja: Göran Palm, 2011.
fi
10:45
Luontoretkellä
Entinen norjalaisministeri Heidi Grande Røys esittelee kotikuntansa kauniita maisemia, korkeita huippuja ja upeita hiekkarantoja. Heidin mielimaisemassa ei näy yhtä ainoaa puuta.
fi
12:30
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
12:35
Matkapassi
Eläväinen Buenos Aires on tunnettu kauniista arkkitehtuurista ja lukuisista tangoklubeista. Judith Jones vierailee myös Mendozan viinialueella Andien juurella.
fi
13:30
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 9/12. Kesä on kukkeimmillaan, ja nyt päästään maistamaan uusia perunoita. Frank tekee perinteisen heinäharavan. Miehen mielessä on vielä yksi unelma: viktoriaaninen kasvihuone.
fi
14:00
Ainutlaatuinen Uusi-Seelanti
Kausi 1, 4/4. Viimeisellä etapilla Griff matkustaa Eteläisten Alppien kautta maan eteläisimpään kolkkaan, Invercargillin kaupunkiin. Matkan varrella on tarjolla runsaasti kuvauksellisia kohteita Milford Soundissa, Queenstownissa ja Wanakassa.
fi
14:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
14:50
Søren Vesterin puutarha
Sørenista on ihanaa makoilla ulkona kylpyammeessa ja katsella kukoistavaa puutarhaansa. Ulkokylpynurkkaus kaipaa kuitenkin kohennusta. Niinpä Søren panostaa hyllyihin, sermeihin ja kukkiin taatakseen itselleen täydellisen kylpynautinnon.
fi
15:20
Pientä laittoa
Maavoimien kapteeni Teppo menettää kerralla terveyden, vaimon ja uran ja joutuu kuntoutukseen Helsinkiin. Koko elämä on opeteltava alusta vieraassa ympäristössä.
fi
16:00
Superkoirani
Tanskalaisen sarjan toisessa osassa sotatraumoista kärsivä René saa vihdoin itselleen avustajakoiran. Se on hänelle suuri hetki. René odottaa Tristanista apua ahdistukseen, painajaisiin ja unettomuuteen. Aspergerin oireyhtymästä kärsivä Ellen on asettanut itselleen tavoitteen. Hän haluaa osallistua opiskelijoiden vuosittaiseen esitykseen. Ennen Milo-koiraa ajatus oli hänelle mahdoton. 18-vuotias Liv on ollut ahdistuksen vuoksi täysin riippuvainen äidistään. Onnistuuko avustajakoira Karla auttamaan Liviä?
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Salli-tamma on tullut kontrollikäynnille. Salli on saanut sameaan, juoksua puoltavaan silmäänsä kortisoniruiskeita kuukauden ajan. Isovillakoira Deckard saa mittatilaustyönä teetetyt kinnertuet. Eläinsairaalalla kliinisenä opettajana toimiva Anna Hielm-Björkman tutkii koirien hajuerottelukykyä. Koirat tunnistavat syöpäsairauksia näytteistä.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Keskiviikko 15.5.2024. Katsellaan Aapelin ja Alman kanssa Hau Hau, Piip ja Veli, Hupsulit, Puuhailukylä, Eeliksen kevät, Vegesaurukset, Tähtioppilas sekä Robottijunat.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Matka alkaa Rottnestistä, joka on pieni saari lähellä Perthiä, Länsi-Australian pääkaupunkia. Matkan varrella Griff tapaa kaivostyöläisiä ja aboriginaalioppaan sekä antautuu uhkapelin pyörteisiin. Päätepiste on kullanetsijöiden suosima Kalgoorlie.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Paavin urheat sotilaat. Sveitsiläiskaarti on yksi kuuluisimmista sotilasosastoista. Se on vartioinut paavia viisi vuosisataa. 6.5.1527 paavin henki pelastettiin ja vuosipäivänä kaartiin värvätään uusia alokkaita.
fi
19:00
Pientä laittoa
Teppo ja Asko alkavat työllistyä. Teppo auttaa myös naapuriaan Saria ja päätyy sijaistamaan tätä ala-asteelle. Huoli oppilaasta vie suurempien pelkojen äärelle.
fi
19:35
Siskonpeti
Omalle rakkaalle ei kannata kertoa ihan kaikkea.
fi
19:40
Alkoholikokeilu
Tutkimuslaboratorioissa osa rotista on valmiita sietämään pienen sähköiskun saadakseen kulauksen alkoholia. Ymmärrämme nyt yhä paremmin, miksi jotkut ihmiset - mutta eivät kaikki - tulevat alkoholista riippuvaisiksi. Trutkijat kehittävät myös uusia ja älykkäämpiä tapoja torjua riippuvuutta. Eräänlaisesta aivostimulaatiosta voi ehkä tulla keino mielihalujen torjumiseen.
fi
20:00
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Tieto ja osaaminen oman talon rakentamiseen karttuu, kun Jari Tervon ja Jani Halmeen tutkimusmatka etenee. Tervo tietää, että runkoon on pantava ruutia luteiden varalle ja Halme muistaa listan peittävän sen, minkä mitta heittää. Onnistuneen rakennusprojektin ainekset näyttävät olevan kasassa. Syvällä rakenteissa piilee home - sweet home.
fi
20:30
Trauma
"Oli tärkeätä tietää, kykenenkö olemaan äiti lapsilleni, ja osaanko kannatella heidän suruaan." Tanja Hietamiehen pojan Henun ongelmat alkoivat kymmenvuotiaana, kun hänet sijoitettiin aggressiivisen käytöksen takia laitokseen. 17-vuotiaana Henusta tuli isä, mutta epämääräiset porukat ja juhliminen kutsuivat. Maaliskuisena keskiviikkona 2019 Tanja kuuli poliisilta, että Henu oli kuollut itsetehdyn pistoolin luotiin. Esitutkintapöytäkirjassa Tanja törmäsi yllättävään tietoon, joka muutti hänen käsitystään pojastaan. Tapauksesta kertovat äiti Tanja ja pikkusisko Kiia Hietamies.
fi
21:00
Taivaan tulet
Erkki ajaa moottorikelkalla metsään, kirjaimellisesti.
fi
21:50
Yksin isäksi
Ihastuminen laittoi Nooan hedelmöityshoidot tauolle, ja nyt hän haluaa yrittää uudelleen. Nooa stressaa hormonilääkkeiden vaikutusta mielialaan sekä hurjaa rahanmenoa yksityisellä klinikalla.
fi
22:04
Yksin isäksi
Nooan säästöt hupenevat ja vaihtoehdot käyvät vähiin. Teinivuosien itsetuhoiset ajatukset ovat palanneet. Mikko pohtii omaa jaksamistaan. Edessä on ensimmäinen alkionsiirto.
fi
22:30
Pahanhautoja
Nuori Tinja-tyttö yrittää toteuttaa vaativan äitinsä unelman menestymällä telinevoimistelussa. Eräänä yönä Tinja löytää oudon linnunmunan ja hautoo sitä salassa huoneessaan, kunnes munasta kuoriutuu jotain, joka järkyttää heitä kaikkia.
fi

ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
16.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Poppelikumpu
Narskua harmittaa: hän on juuttunut keljuun eikä pääse pois. Onneksi Poppelit rientävät apuun.
fi
06:58
Tete ja Mama
Tete on jo iso poika ja haluaa tehdä kaiken itse, vaikka Maman tekee niin kovasti mieli auttaa. Miten Tete ja Mama selviävät tilanteesta?
fi
07:05
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Veeran satu siitä, kuinka Ruska-nalle oppi rauhoittamaan itsensä.
fi
07:09
Henrietta
Henrietta ryhtyy ystäviensä kanssa merirosvoleikkiin ja löytää miehistölleen sopivan laivan, jolla seilata.
fi
07:16
Ilona ja luonnon ihmeet
Metsäneläimet ovat kokoontuneet kesäriehaan, jossa riittää hauskaa puuhaa ja herkkuja jokaiselle. Tarjolla on myös rouva Laaman suosittua ketsuppia, mutta missä on vika, kun ketsuppi ei millään valu pullosta ulos?
fi
07:28
Osku
Leiriläisille tulee mutkia matkaan, kun he saavat tehtäväkseen kuvata elokuvan leiripäivästä.
fi
07:35
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Iina esittelee Islan, Ainon, Theon, Henniinan ja Adelen postit.
fi
07:37
Sankarikoulu
Välkyn sakki pystyttää koulun pihalle tivolia. Kesken iloisen puuhan taivaalle kertyy tummia pilviä.
fi
07:49
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna opettaa Heikille miten kengännauhat solmitaan.
fi
07:50
Ryhmä Hau
Kausi 8. Pennut pelastavat aarreristeilyn. Pormestari ystävineen joutuu pulaan Etelämantereella - Hanttisen avittamana. / Pennut pelastavat raketti-Rikun. Pennut joutuvat pelastamaan Rikun ja Aleksin rakettimönkijän kyydistä.
fi
08:13
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:15
Pikku Kakkonen
16.05.2024 08:15.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:16
Eka & Helmi
Eka ja Helmi vastaavat väärin lautapelikysymykseen, jolloin he päättävät lähteä suurelle etsintäretkelle osoittaakseen, että heidän vastauksensa oli oikein. Helmi on innoissaan, kun pääsee matkimaan ihailemaansa kuuluisaa tutkimusmatkailijaa, Belle Uppolaa. Tavattuaan sankarinsa Helmi saa kuitenkin huomata, että Bellen todelliset motiivit eivät ole sitä, miltä aluksi vaikuttivat.
fi
08:28
Minä, Elvis Riboldi
Elvis toivoo, että hänen teini-ikäinen lapsenvahtinsa opettaisi hänelle teiniyden salat. Lapsenvahtia kiinnostaa kuitenkin vain puhelin ja kaverinsa.
fi
08:39
Kotikadun jengi ja vihreä valo
Kausi 1. 3/20. Kaverukset taivuttelevat Hugon isän tulemaan mukaan Aten talolle, jotta selviäisi, mitä Aten perheelle on tapahtunut. Yhtäkkiä alkaa kuulua outoa koputusta. Onko se Atte?
fi
08:50
Jumppahetki
Torstaisin Jumppahetkessä pumpataan voimaa reisiin.
fi
09:00
Strömsö
Strömsö tarjoilee suosituimpia paloja aiemmista jaksoista. Ella kertoo vinkkinsä ruusunpunaisesta juhlaruoasta, jonka pariksi sopii roseeviini. Ruusunpunainen teema sopii täydellisesti kevään juhliin. Lee neuloo ilmavan hartiahuivin, ja Owe nikkaroi amppelipuun.
fi
09:30
Latela
Peltoautojen kisapäivä koittaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, lumi pöllyää ja pelti rytisee. Kestävätkö autot? Kumpi tiimeistä voittaa?
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Norjalainen luontokuvaaja Jostein on muuttanut kaupungista maalle hoitamaan maatilaa yhdessä vaimonsa Maj-Lenan kanssa. Maj-Lena pääsee testaamaan koiransa paimennustaitoja kilpailuissa. Parivaljakon tavoitteet ovat korkealla, mutta ikäviltä yllätyksiltä ei voi täysin välttyä.
fi
10:40
Ruokanörtit
Kaikki rakastavat tartaletteja! Mahtavatko ruokakirjailijat selvitä näiden perinteisten herkkujen valmistamisesta puuhellalla? Cocktailien kehittelijä opettaa tekemään itse tonicia. Leipuri paljastaa juureen leivotun leivän salaisuuden. Tanskalaisessa sarjassa tavataan palavasti ruoanlaittoon suhtautuvia ihmisiä. Osa 3/10, T: DR, 2021
fi
11:10
Riistametsällä
Nyt Jørgen ja Nikolaj lähtevät seikkailemaan Namibiaan. Hyppygaselli on siellä suosittua riistaa. Ovatko Afrikan olosuhteet otolliset kaverusten metsästysretkelle?
fi
11:55
Matkapassi
Australian värikäs menneisyys on läsnä kaikkialla Victorian osavaltiossa. Zay Harding perehtyy aboriginaalien kulttuuriin ja kokeilee onneaan kullanhuuhtojana. Melbournessa rakennusten arkkitehtuuri henkii historiaa.
fi
12:45
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 10/12. Frank ja Theresa lähtevät kasvimaalle korjaamaan talteen härkäpapuja. Viktoriaanisen kasvihuoneen pohjatyöt etenevät, ja Frank päättää hakata uuden talonsa seinään ison reiän.
fi
13:15
Häikäisevä Australia
Matka alkaa Rottnestistä, joka on pieni saari lähellä Perthiä, Länsi-Australian pääkaupunkia. Matkan varrella Griff tapaa kaivostyöläisiä ja aboriginaalioppaan sekä antautuu uhkapelin pyörteisiin. Päätepiste on kullanetsijöiden suosima Kalgoorlie.
fi
14:05
Søren Vesterin puutarha
Useimmat meistä joutuvat kamppailemaan puutarhassa epätasaisen nurmikon ja sammalen kanssa. Niinpä Søren käy oikean golfkentänhoitajan luona saadakseen vinkkejä nurmikon hoitoon. Søren on aina haaveillut omasta golfkentästä ja perustaa puutarhaan hyvin hoidetun pikku puttausviheriön.
fi
14:35
Minun metsäni
Moottoripyöräpoliisi Staffan Söderströmille metsä on paikka, jossa voi harjoitella ja ajaa kilpaa motocrossia. Metsä sinänsä ei Staffania kiinnosta, hän ei edes erota eri puulajeja toisistaan. Sitten hän perii isoja metsäalueita ja ryhtyy metsuriksi! Toimittaja Frida Frankenhaeuser puolestaan on kaupunkilainen, joka rakastaa vanhojen metsien monimuotoisuutta, ja avohakkuut itkettävät häntä. Hän kutsuu itseään metsähipiksi. Nyt Frida aikoo ostaa metsää suojellaakseen sitä. Toimittaja: Kati Grönholm, 2021.
fi
15:16
Tarinoita metsästä
Metsän hiljaiset ja salaperäiset. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.
fi
15:20
Pientä laittoa
Teppo ja Asko alkavat työllistyä. Teppo auttaa myös naapuriaan Saria ja päätyy sijaistamaan tätä ala-asteelle. Huoli oppilaasta vie suurempien pelkojen äärelle.
fi
16:00
Superkoirani
Psyykkisen tuen avustajakoirat ovat superkoiria. Tristan on muuttanut sotatraumoista kärsivän Renén elämän. Nyt René pystyy käymään ostoksilla yksin. Livin ahdistus on rajoittanut myös hänen äitinsä elämää. Liv on oppinut kouluttamaan Karlaa taitavasti ja äiti pystyy ottamaan itselleen jo omaa aikaa. Ellen jännittää lähestyvää esiintymistä, mutta avustajakoiransa Milon ansiosta hän pystyy olemaan mukana sosiaalisissa tilanteissa. Tanskalaisen sarjan kolmas ja viimeinen osa
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Tsekinpaimenkoira Alfa on pelastuskoira. Synnynnäinen selkävika ja vino lantio vaativat säännöllistä fysioterapiaa. Valtti on mudi eli unkarinpaimenkoira. Se karkottaa hanhia emäntänsä Terhin kanssa - aivan eläinsairaalan naapurissa. Sairaalan fysioterapeutin Kirstin lapinporokoira Jyrki tulee rokotettavaksi. Tarkastuksessa huomataan, että pennun kivekset eivät ole laskeutuneet normaalisti.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Torstai 16.5.2024. Katsellaan Susannan kanssa Pikkilän katras, Isot koneet, Anna ja ystävät, Korvamato, Suurenmoinen herra Kunkku, Super-Senja sekä Kotisaari.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Griffin tämänkertainen etappi alkaa aavekaupunki Rawlinnasta. Sieltä jatketaan erämaan läpi Etelä-Australiaan, Uuden Etelä-Walesin halki ja Ison Vedenjakajavuoriston yli Sydneyyn.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Jumalan arkkitehti. Nerokas Antonio Gaudi on luonut monia Barcelonan kuuluisista rakennuksista, mm. La Sagrada Família -katedraalin.
fi
19:00
Pientä laittoa
Tepon mieltä painavat sekä vesivahingon mahdollinen laajuus, että jatkuvat omituiset puhelut. Kaiken pelastaa tieto, että hänen vaimonsa saattaa olla tulossa kaupunkiin.
fi
19:40
Alkoholikokeilu
Uudet tutkimukset osoittavat, että pienetkin alkoholimäärät voivat olla elimistölle haitallisia. Mutta voiko alkoholilla olla myös myönteisiä terveysvaikutuksia? Ohjelmassa vieraillaan tutkijoiden luona, jotka testaavat uutta alkoholia muistuttavaa molekyyliä. Sen on tarkoitus tuottaa kohtalainen humalatila, mutta ilman krapulaa tai terveysriskejä.
fi
19:56
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
20:00
Louis Theroux: Haastattelut...
Kausi 2, 1/6. Kaksinkertainen raskaansarjan maailmanmestari ja kuuluisuus, nyrkkeilijä Anthony Joshua, kertoo elämästään ankaran lajin huipulla.
fi
20:45
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.
fi
20:55
Tarinoita tuntureilta
Lapin kesä on lyhyt mutta intensiivinen ja se on täynnä valoa. Keskikesällä aurinko on horisontin yläpuolella yölläkin eikä siis vuorokauden aikana laske lainkaan; on yötön yö.
fi
21:00
Sorjonen
Kattoampujatapaus tulee lähelle Sorjosten perhettä. Vaikka tapaus ja perhetilanne tuntuvat seikoittavan Karin pään, hän lupaa napata syyllisen nopeasti.
fi
22:00
The Lazarus Project
Kausi 2, 8/8. Kun kahdessa eri ajassa elävät ihmiset kohtaavat, on pakko välillä istahtaa alas katsomaan tilannekuvaa. Lazarus-projekti on ja pysyy, mutta miten käy aikakoneen kehittäjäporukan?
fi
22:45
Fashion Reimagined
Dokumentti suunnittelija Amy Powneysta, joka voitti brittien Voguen palkinnon vuoden parhaana nuorena muodinluojana. Hän päätti käyttää palkintorahat sekä ympäristön kannalta että eettisesti kestävän malliston luomiseen.
fi