Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

TV program - Pondelok, 20.05.2024

00:43
FBI: Most Wanted
Wanneer twee NYPD-agenten worden neergeschoten door een mysterieuze aanvaller terwijl ze reageren op een overval, moet de Fugitive Task Force snel handelen om de dader te pakken voordat meer agenten het doelwit worden.
nl
01:25
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Boy en Girl ontdekken dat terwijl zij op school zitten, de anderen thuis allerlei leuke dingen doen, wat leidt tot een ernstig geval van FOMO.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen kijkt er enorm naar uit dat zijn beste vriend Rutger komt logeren en heeft allerlei activiteiten gepland. Maar Jongen wordt jaloers als Rutger liever met de anderen wil spelen.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer de familie een dagje naar het strand gaat, hangt er een vreselijke geur waardoor het dagje uit onaangenaam wordt. Kaas denkt ten onrechte dat ze stinkt en schaamt zich zo dat ze niemand meer wil zien.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa gaat op reis om een oude vriend te ontmoeten in Cactus Land, het pretpark uit hun jeugd dat op het punt staat de deuren te sluiten. De kinderen overtuigen Opa om ze mee te nemen, maar de reis blijkt hectischer dan verwacht.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de Smith-tweeling ervoor zorgt dat de geurmachine van Mouse niet werkt, moeten de kinderen hun stinkende huis voor de nacht verlaten.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kranige Kat komt terug als een held, maar Gherkin zet haar in een kwaad daglicht.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav ziet Chrome's nieuwe vloerkleed aan voor zijn opa. De kinderen helpen hem het met begraven.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav houdt van een monster dat mensen opeet. Osmo probeert erbij te horen, maar dit gaat fout.
nl
05:50
Viking Skool
Tijdens de astronomieles landt een metalen meteoriet vlak voor Eriks voeten. Door de klap lichten de symbolen van zijn grootvaders zwaard op. Dit is ongetwijfeld een teken is dat hij 'de uitverkorene' is.
nl
06:13
Viking Skool
Nadat Arni culinair advies geeft aan Latouillette, de intimiderende schoolkok, belandt hij zelf in de keuken. Met de hulp van Erik en Ylva gaat hij de uitdaging aan, maar al snel verandert ook hij in een meedogenloze chef-kok.
nl
06:37
Droners
Een pollenallergie treft hun geesten, waardoor hun race op de Moerasbaan wordt onderbroken. Daarna moeten Enki en de ingenieurs van Team Bee naar een geneesmiddel racen, om de geesten te verzorgen.
nl
07:02
Groen in de grote stad
Tilly is zo dol op dieren dat ze vrijwilliger wordt in het dierenasiel, maar kan geen afscheid nemen van de dieren. Remy en Cricket gaan samen in een huis wonen, waar het al snel een enorme chaos wordt.
nl
07:25
Groen in de grote stad
Cricket krijgt een rol in een televisie commercial, maar krijgt plotseling plankenkoorts. Bill ruilt zijn pickup voor een moderne, elektrische auto.
nl
07:48
Star vs de kracht van het kwaad
Rhombulus is ervan overtuigd dat Star de bron is van een universum-wijde magische glitch. Ludo dwingt Glossaryck hem te leren over het boek der spreuken.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Marco moet zich verantwoorden voor wat hij juf Stuitend heeft aangedaan. Marco wil Sensei bewijzen dat hij waardiger is dan Jeremy.
nl
08:34
DuckTales
Hoewel Lena vastzit als een schaduw, probeert ze Webby toch te beschermen voor haar verdachte nieuwe vriendin Violet, tijdens een logeerpartijtje.
nl
08:57
DuckTales
Kwik, Kwek en Kwak ontdekken samen met de kleindochter van mevrouw Beakley, Webby, lang bewaarde familiegeheimen uit het epische verleden van Dagobert, waardoor de familie op escapades over de hele wereld gaat.
nl
09:22
Gravity Falls
Dipper stemt ermee in een geest in Pacifica's landhuis te verjagen, maar ontdekt dat haar familie een duister geheim verbergt.
nl
09:45
Gravity Falls
Dipper vindt een onwaarschijnlijke vriend die met hem Dungeons, Dungeons & More Dungeons wil spelen, zijn recentste obsessie.
nl
10:08
Phineas en Ferb
Candace heeft een slechte haardag. Maar ze moet naar een benefiet van Jeremy's moeder voor bedreigde diersoorten. Het jaarlijkse gehaktbrood-festival is er weer.
nl
10:31
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb zijn holbewoners en verzinnen iets nuttigs; Dr. Doofenshmirtz probeert zijn plaats te hervormen; Phineas en Ferb moeten prinses Isabella redden.
nl
10:55
Phineas en Ferb
Candace brengt de hele dag door in de achtertuin, zodat ze haar broers kan arresteren. Dr. Doofenshmirtz denkt dat Vanessa hem hoort zeggen dat hij liever een zoon zou hebben om zijn slechte bevelen uit te voeren.
nl
11:19
Amphibia
De Plantars verblijven in een bed-and-breakfast, maar Polly ontdekt dat de B&B niet is wat het lijkt. Niemand gelooft Anne als ze beweert dat ze de mysterieuze Mosman heeft gezien.
nl
11:42
Amphibia
Sprig wil graag meer tijd met Hop Pop doorbrengen op hun familiereisje, maar Sylvia staat in de weg. Het muziekdoosje van Anne raakt kwijt in de mysterieuze en exlusieve Bizarre Bazaar.
nl
12:04
Amphibia
Nadat Anne Sprig helpt om het uit te maken met Maddie, gebeuren er vreemde dingen met hen.
nl
12:17
DuckTales
Lena's ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid: Magica komt halen wat eigenlijk van haar is. De kinderen belanden in een wereld die uit hun gekste dromen bestaat.
nl
12:40
DuckTales
Webby leidt de kinderen in een race tegen de Beagles om een geheime schat te vinden, terwijl ze zelf een geheim verbergt. Della wordt gedwongen om Launchpad te leren hoe hij een vliegtuig moet besturen.
nl
13:04
Star vs de kracht van het kwaad
Star probeert de verleiding te weerstaan van een verboden hoofdstuk van het spreukenboek. Marco heeft een tweede hoofd die al zijn geheimen en twijfels hardop uitspreekt.
nl
13:27
Star vs de kracht van het kwaad
Star heeft haar bedenkingen als ze moet beslissen om naar een dode clown-séance te gaan of naar een schooldansfeest met Marco.
nl
13:48
Star vs de kracht van het kwaad
Star probeert Ludo, Glossaryck en het boek te vinden. Star en Marco gaan naar de verjaardag van de sensei van Marco.
nl
14:12
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Na te zijn aangekomen in Nimbasa, lopen Ash en de groep hun oude vriend Bianca tegen het lijf. Die vertelt ze dat de gymleider Elesa een supermodel is.
nl
14:36
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Ash bereidt zich voor op de strijd met Elesa en wil alleen zijn Palpitoad gebruiken. Elesa heeft echter een geheim wapen.
nl
15:00
MECH-X4
Ryan krijgt eindelijk een aanwijzing over zijn biologische vader, Randall, maar vindt hem in levensgevaar en moet tegen de tijd racen, en een instortende berg, om hem te redden.
nl
15:24
MECH-X4
Een nieuw monster zorgt voor een stadsbrede stroomuitval en schakelt de robot uit. Het team moet erachter komen hoe de robot kan werken voordat het beest zijn mysterieuze missie kan voltooien.
nl
15:48
Droners
Tijdens een race tegen de Planktons komt Maroro plotseling vast te zitten in het ijs. Maar als het team hem en Oro probeert te redden, zijn ze verdwenen. Misschien zijn ze ontvoerd door de mysterieuze geest die in het gebied rondwaart.
nl
16:13
Droners
Enki ontdekt dat er een onderzeeër in de zee bij Tortuga ligt die ooit toebehoorde aan Max Maelstrom, een onderzoeker van het eiland Sirenen. Mina vertelt hem dat Max Maelstrom de vader van de biomimetica is.
nl
16:38
Het huis van de uil
Eda vertelt een verhaal uit haar tienerjaren over de dag dat ze Raine Whispers ontmoette.
nl
17:02
Gravity Falls
Dipper zit gevangen in de apocalyps en wordt bedreigd door zowel nieuwe als oude schurken. Hij moet deelnemen aan een race tegen de klok.
nl
17:27
Groen in de grote stad
Remy's plan voor zijn leven wordt in twijfel getrokken als hij niet voorbereid is voor een viooluitvoering. Oma wordt ridesharechauffeur, maar ontdekt dat haar beste klanten overvallers zijn.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Gramma maakt speciale koekjes voor de kinderen wanneer ze zich bezeerd hebben. Wanneer de kinderen zich weer beter voelen, wil ze er echter niet meer maken.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Sheldon is blij dat Leonard een vriendinnetje, Stephanie, heeft, die voldoet aan zijn hoge intellectuele standaard. Echter lijkt Sheldon zich iets te veel met de relatie van de twee te gaan bemoeien.
nl
18:15
Schitt's Creek
Moira laat de pas uitgebrachte trailer van de film 'Crows' aan de Jazzagals zien. Johnny en Roland vinden een verdachte zak met geld bij het nieuwe motel.
nl
18:45
Two and a Half Men
Charlie is verbijsterd wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vriendin, Jill, inmiddels door het leven gaat als man, Bill. Tot overmaat van ramp begint Bill ook nog te daten met Evelyn.
nl
19:10
Two and a Half Men
Liz, de zus van Judith, richt haar pijlen op Alan tijdens Jake's verjaardagspartijtje. Op hetzelfde feestje heeft Evelyn voornamelijk aandacht voor de alcoholische dranken, en niet voor de taart.
nl
19:30
The Big Bang Theory
Leonard zoekt een luisterend oor bij Penny als zijn relatie met Stephanie sneller dan gewild over is. Tegelijkertijd raakt Sheldon overtuigd van het idee dat hij een onvindbare ziekte heeft.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Leonard is teleurgesteld wanneer Penny geïnteresseerd raakt in één van zijn aantrekkelijke collega's. Ondertussen krijgen de jongens schoon genoeg van Sheldons obsessie met de etiketten van het cadeau geven.
nl
20:30
Under Siege 2: Dark Territory
Casey Ryback, een voormalig marinier en expert in vechtsporten, gaat nietsvermoedend per trein met zijn nichtje op vakantie. De orde wordt verstoord als een gevaarlijke gek met bijzonder kwalijke intenties de trein kaapt, Ryback moet in actie komen.
nl
22:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
23:35
Sydney Harbour Force
Een team moet racen om een enorme kraan te bezorgen tijdens een hevige onweersbui. Een reddingsteam moet zo snel mogelijk te werk gaan als ze op zoek gaan naar een vermiste kajakker rond de rotsige kustlijn van Sydney.
nl

TV program - Utorok, 21.05.2024

00:35
Sydney Harbour Force
Een zware onweersbui dreigt de nieuwjaarsvieringen in Sydney te annuleren en een marinepiloot doet een gewaagde poging om aan boord van een containerschip te komen.
nl
01:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
02:20
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat heeft een nieuwe speelmaatje, genaamd Mr. Boots. Maar Kat realiseert zich al snel dat MR. Boots een kat is met onvermoeibare energie, iets wat niet goed lijkt te passen bij Kats luiheid.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje en Kaas vragen aan Kat om de muziek te verzorgen op het aankomende familiefeest. Jongen, Hond en Muis denken echter dat Kat het middelpunt zal worden van het feest dat voor hen allemaal bedoeld is.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond is deze keer te ver gegaan bij de postbode, waarop de postbode besluit met verlof te gaan. Dit betekent echter dat de broers en zussen het belangrijke pakketje dat ze hebben besteld niet zullen krijgen.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Nadat mevrouw Mus aan Meisje vertelt dat Mieke haar geweldig vindt, probeert ze haar zover te krijgen dat ze het toegeeft. Maar hoe hard Meisje ook probeert, Mieke wil dit niet zomaar toegeven.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen helpen bij het upcyclen van kapotte spullen voor mensen in de stad. Maar het loopt mis als Kaas die oude spulletjes liever cool wil maken in plaats van ze te repareren.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa krijgt een aanbod om alles achter te laten om een heel jaar een avontuurlijke trektocht te maken, maar de kinderen zullen hem missen en proberen hem te overtuigen om te blijven.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo bewijst dat zijn vader een loodgieterheld is. Osmo's kloon van Monster Mountain maakt brokken.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Ned geeft Osmo een huisdier dat een monster blijkt te zijn. Risa wordt competitief.
nl
05:50
Viking Skool
Na jaren in de natuur te hebben gewoond, heeft Ylva er nog steeds moeite mee om zich aan te passen aan de 'beschaving'. Ze voelt zich vooral niet op haar plaats in de diplomatieklas van juffrouw Tendon.
nl
06:13
Viking Skool
Om het uitstapje naar de Trifröst Glade niet te missen, ontkent Erik dat hij de geitengriep heeft. Het resultaat is dat de hele school de ziekte oploopt die gekenmerkt wordt door niezen, blaten en vooral zin hebben in groenten.
nl
06:37
Droners
Alles ziet er veelbelovend uit wanneer de Tiki's zich kwalificeren voor de grote finale tegen de Tao Twins en Team Mirage op de Titan Crab racebaan. Totdat Gavinda Teach een bezoek brengt.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Wanneer Bill ontdekt dat Oma expres stoere verhalen over zichzelf heeft verteld, geeft hij een barbecue om vrienden te worden met de buren. Cricket doet een wens bij een wensput.
nl
07:24
Groen in de grote stad
Gloria en de familie Green komen vast te zitten in een lift. Remy raakt beïnvloed door een internet influencer.
nl
07:47
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet de sfeer op Echo Kriek High School herstellen nadat ze het buidelrat-standbeeld heeft vernield. Star wil ervoor zorgen dat Jackie zich niet 't vijfde wiel aan de wagen voelt.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Op Star's Song Day werken Star en Marco samen met de hoofdzanger Ruberiot om een ballad te creëren.
nl
08:34
DuckTales
Dagobert en Goldie bundelen hun krachten om een kleine stadje in het wilde westen te redden. Ze doen zich voor als bandieten om te doen alsof ze een overval plegen op de corrupte zakenman John D. Rockerduck.
nl
08:58
DuckTales
De kinderen moet er alles aan doen om te voorkomen dat Dagobert de volgende Goudglans wordt. Zijn obsessie met wat verdwenen muntjes wordt hem bijna te veel.
nl
09:22
Gravity Falls
Wanneer Grunkle Stan besluit burgemeester te worden, hebben Dipper en Mabel heel wat werk te doen om van hun blundergevoelige oom de perfecte kandidaat te maken.
nl
09:43
Gravity Falls
Stan onthult zijn verleden aan Dipper en Mabel, waaronder hoe hij in Gravity Falls belandde en de achtergrond van het geheime portaal.
nl
10:13
Phineas en Ferb
Candace bezeert haar enkel en moet in bed blijven terwijl de kinderen haar proberen te vermaken. Phineas en Ferb besluiten een restaurant te bouwen op het dak van hun camper.
nl
10:37
Phineas en Ferb
Phineas, Ferb en de rest bouwen een gigantische versie van een kinderspel, met Danville als centrale locatie. Ondertussen staat Candace voor een moeilijke beslissing: of ze probeert haar broers te vangen of ze begint ook te spelen.
nl
10:58
Phineas en Ferb
De Engelse neven van Ferb beschuldigen Ferb ervan zijn Engelse identiteit te hebben verloren. Zijn Amerikaanse vrienden zijn het daar echter niet mee eens en de ruzie escaleert totdat de twee partijen elkaar uitdagen voor een voetbalwedstrijd.
nl
11:22
Amphibia
Nadat Anne Sprig helpt om het uit te maken met Maddie, gebeuren er vreemde dingen. Hop Pop traint Sprig voor een talentenjacht en gaat een beetje te ver.
nl
11:45
Amphibia
Anne moet leren in een team te spelen om de wedstrijd te winnen. Anne, Sprig en Polly moeten in een kinderdagverblijf blijven dat meer blijkt te zijn dan het lijkt.
nl
12:07
Amphibia
Hop Pop ergert zich constant aan het weerbarstige gedrag van de kinderen. Hij gebruikt een vreemd drankje waarvan hij beweert dat de kinderen ervan zullen kalmeren. Het lijkt te werken, maar het drankje heeft extreme bijwerkingen.
nl
12:20
DuckTales
Wanneer Louie de tijdmachine gebruikt om schatten uit het verleden te stelen, barst er een mysterieuze storm los die alle ruimte en tijd op het landhuis uitstort.
nl
12:42
DuckTales
Govert Goudglans vormt zijn eigen team bestaande uit alle grootste schurken van Dagobert, in een poging de familie voor eens en altijd te verslaan.
nl
13:06
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet aan haar feeënpeetmoeder laten zien wat ze heeft geleerd over magie. Marco misbruikt de Dimensionale Schaar als hij ontdekt hoe handig die kan zijn als hulpje bij zijn dagelijkse taakjes.
nl
13:29
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet een wiskunde-probleem oplossen want anders stort haar wereld in. Star en haar vrienden willen voorkomen dat de Bounce Lounge haar deuren gaat sluiten.
nl
13:50
Star vs de kracht van het kwaad
Rhombulus is ervan overtuigd dat Star de bron is van een universum-wijde magische glitch. Ludo dwingt Glossaryck hem te leren over het boek der spreuken.
nl
14:13
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Cilan brengt de dag door in Nimbasa City en heeft een speciale uitdaging voor Ash in gedachten.
nl
14:36
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
De groep gaat naar Driftweil City. Daar ontmoeten ze Trip die op zoek is naar Alder. De groep ziet hoe Alder Jenny lastigvalt. Ash daagt hem uit.
nl
15:00
MECH-X4
Een leuk dagje uit met vader wordt gevaarlijk wanneer Mark en Ryan worden aangevallen door een zeer onvriendelijke tech.
nl
15:24
MECH-X4
Het team heeft hun eerste echte gevecht met hun mysterieuze nieuwe vijand Traeger, die hen met een onvoorstelbare kracht overrompelt.
nl
15:48
Droners
Mouse is nogal gecharmeerd van Max, de piloot van de Pirates. Corto wordt een beetje jaloers. Als Max zit te vertellen over hoe ze Kumo verslagen heeft, trekt Corto dat verhaal openlijk in twijfel.
nl
16:13
Droners
Op een feestje waar hij als enige niet is uitgenodigd, realiseert Enki zich dat hij een beetje meer zoals alle anderen zou moeten zijn. Maar zijn pogingen om erbij te horen doen hem de race tussen hen en het team van de Sirenen vergeten.
nl
16:38
Het huis van de uil
Luz en Hunter worden getransporteerd naar een gedachtewereld vol met nachtmerries.
nl
17:02
Gravity Falls
Dipper, Soos en Wendy moeten Mabel redden van een vreemde nieuwe wereld. De troepen van Bill plannen hun volgende zet.
nl
17:25
Groen in de grote stad
Tilly gaat naar het winkelcentrum om een nieuwe look te vinden die past bij haar volwassenheid. Cricket overtuigt Bill om een boer-robot te kopen, zodat hij zijn klusjes niet hoeft te doen.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Cricket wil een held worden, zoals Mark, dus zet hij een ramp in het café in scène door stinkdieren los te laten. Het plan gaat fout wanneer hij, Gloria en een paar klanten opgesloten komen te zitten.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Leonard is teleurgesteld wanneer Penny geïnteresseerd raakt in één van zijn aantrekkelijke collega's. Ondertussen krijgen de jongens schoon genoeg van Sheldons obsessie met de etiketten van het cadeau geven.
nl
18:17
Schitt's Creek
Alexis wil een première organiseren voor de film 'Crows' en Moira maakt grote sier op de rode loper. David zorgt voor Patrick nadat zijn verstandskiezen zijn weggehaald.
nl
18:44
Two and a Half Men
Alan en Judith besluiten om de humeurige Jake, nadat ze zich realiseren dat hij het mogelijk zwaarder dan gedacht heeft met de scheiding, naar een therapeut te sturen.
nl
19:10
Two and a Half Men
Charlie brengt Alans scheidingsregeling in gevaar door met zijn advocaat, Laura, het bed in te duiken.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Sheldon, Raj, Leonard en Howard doen mee aan een competitie waar robots tegen elkaar vechten. De jongens zijn erg opgewonden wanneer ze hun eigen 'killer' robot mogen maken.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Sheldon ontwikkelt een wetenschappelijke procedure om vrienden te maken wanneer hij ontdekt dat Barry Kripke de controle heeft over een nieuwe supercomputer op de universiteit.
nl
20:26
Doctor Strange
De getalenteerde neurochirurg Stephen Strange verliest het gevoel in zijn handen na een auto-ongeluk. De enige manier om het gevoel terug te krijgen, is om in de leer te gaan bij The Ancient One. Strange leert magische krachten kennen waarvan hij het bestaan niet kon vermoeden.
nl
22:42
Underworld: Evolution
De bloedmooie vampier Selene en halfbloed weerwolf Michael proberen samen de oorsprong van de vete tussen hun beide soorten te achterhalen door de geschiedenis te bestuderen. Ondertussen woedt de oorlog onverminderd door.
nl