Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

TV program - Nedeľa, 19.05.2024

00:50
Planet of the Apes
Een remake van de sci-fi-klassieker uit 1968 over een astronaut die neerstort op een wereld waar mensen worden opgejaagd en tot slaaf zijn gemaakt door apen.
nl
02:41
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De jaarlijkse verstoppertje-wedstrijd van de stad gaat van start. De familie verstopt zich normaal gesproken altijd samen, maar Meisje wijst erop dat Jongen er niet goed in is en ervoor zal zorgen dat ze zullen verliezen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat heeft zijn zinnen gezet op het winnen van een knuffelolifant in de speelhal. Maar de hebzuchtige Smith-tweeling speelt de spelletjes die bedoeld zijn voor kleine kinderen en wint elke prijs.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Nadat de ouders de zolder hebben opgeruimd, maakt de familie ruzie over wie er een kamer krijgt. Kaas organiseert daarom een rollenspel gebaseerd op een middeleeuws toernooi dat zal beslissen wie de ruimte op zolder krijgt.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen overtuigen mama en papa om mee te doen aan een spelshow op tv. Maar dan ontstaat er onbewust een overdreven rivaliteit tussen de twee ouders die de vrede in het gezin verstoort.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen bezoeken een ecokamp waar ze leren groenten te verbouwen. De Smiths zijn er ook, maar zij zijn niet van plan hun handen vuil te maken ondanks de druk van hun ouders om een grote oogst binnen te halen.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als Jongen en Meisje cadeaus krijgen, geadresseerd aan 'twee geweldige kinderen', is Muis ervan overtuigd dat het een vergissing moet zijn. Hij en Hond onderzoeken of deze cadeautjes misschien voor iemand anders bedoeld zijn.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo moet zijn ski-armband hebben, zodat hij niet de stad uit wordt gezet. Gustav wordt zijn monitor. Later, wanneer Winterton in paniek raakt, meldt Gustav zich aan voor de verdedigingsoefeningen.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Rita vindt bewijs dat haar heldin, Emma Erton, de echte oprichter van Winterton is, maar Anders en zijn volgelingen krijgen het te pakken. Later verdenken Osmo en Rita Gustav ervan in monstermodus te zijn gegaan. Ze isoleren hem om hem te genezen.
nl
05:50
Viking Skool
Als Hammerson bekendmaakt dat alle leerlingen een test moeten doen om er zeker van te zijn dat ze op de school thuishoren, is Arni bang om te falen. Hij heeft niet echt de vaardigheden van een krijger.
nl
06:13
Viking Skool
Doomhild heeft een hightech gadget waarmee ze een uitstekende zeiler kan zijn zonder een poot uit te steken. Ylva, die nog nooit op zee is geweest, maar overal goed in is, daagt haar uit.
nl
06:38
Droners
Na een teveel aan nederlagen, stuurt de Polaris Academy Pavel om Manta te vervangen als piloot. Voor Team Tiki blijkt hij een nog slechtere tegenstander te zijn, die vals speelt en smerig vecht.
nl
07:03
Groen in de grote stad
Gramma wijst Tilly in het park af, dus probeert Tilly haar jaloers te maken. Gramma bakt speciaal gebak voor de kinderen wanneer ze zich pijn hebben gedaan.
nl
07:26
Groen in de grote stad
Cricket veroorzaakt een crisis door stinkdieren het café binnen te laten, het loopt helemaal uit de hand. Nancy vernielt per ongeluk Saxon, maar Tilly richt haar toorn per ongeluk op Gramma.
nl
07:50
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet aan haar feeënpeetmoeder laten zien wat ze heeft geleerd over magie. Marco misbruikt de Dimensionale Schaar als hij ontdekt hoe handig die kan zijn als hulpje bij zijn dagelijkse taakjes.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Wanneer Star weigert een probleem op te lossen tijdens de wiskundeles, leert ze een waardevolle les.
nl
08:25
DuckTales
Kwam werft Vlekrukel voor zijn professionele monstervernietigingsbedrijf, terwijl Vlerkules voor zijn grootste uitdaging staat. Hij is namelijk de kamergenoot van Donald.
nl
08:49
DuckTales
Donald en Penumbra ontsnappen uit de maangevangenis en sturen een waarschuwing naar de aarde over de aankomende invasie. Dewey en Lizzy ontdekken een sinister complot tegen hun familie.
nl
09:12
Gravity Falls
Vastbesloten om een nieuwe vriendin voor Robbie te vinden, gaat Mabel de schuilplaats van een goddelijk wezen binnen, maar haar cupidobaan kan averechts werken.
nl
09:36
Gravity Falls
Dipper stemt ermee in een geest in Pacifica's landhuis te verjagen, maar ontdekt dat haar familie een duister geheim verbergt.
nl
10:00
Amphibia
Burgemeester Paddenstoel krijgt zijn droombaan aangeboden, maar realiseert zich dat hij Wartwood niet wil verlaten. Maddie werkt aan een belangrijke spreuk, maar haar drie zussen blijven haar in de weg zitten.
nl
10:24
Amphibia
Marcy, Anne en de Plantars reizen naar een oude tempel die de sleutel zou kunnen bevatten om Anne en Marcy thuis te krijgen. Maar die kunnen ze alleen vinden als ze de dodelijke uitdagingen van de tempel kunnen overleven.
nl
10:47
Amphibia
Bessie wordt belast met de taak om MicroAngelo de kneepjes van het vak laten zien. Anne en Marcy hebben hulp nodig van een oude vriend om de laatste sleutel te vinden, zodat ze terug kunnen keren naar huis.
nl
11:10
Amphibia
Anne en de Plantars nodigen oude tegenstanders uit voor het diner om te proberen de strijdbijl te begraven. Anne en haar vrienden bundelen de krachten om mee te doen aan een bandwedstrijd.
nl
11:33
Amphibia
De groep reist naar Newtopia om afscheid te nemen en alle drie de meisjes naar huis te sturen. Maar iemand heeft andere plannen.
nl
11:59
Amphibia
Anne en de Plantars moeten zich geleidelijk aanpassen aan het leven op aarde en de nieuwe omgeving.
nl
12:23
Amphibia
Anne brengt de Plantars naar het winkelcentrum voor een spoedcursus overleven op aarde. Sasha en Grime ontsnappen uit Andrias en verstoppen zich in Wartwood.
nl
12:45
Amphibia
De lange reis van Anne komt eindelijk tot een einde als de profetie diens ware potentie bereikt.
nl
13:15
Star vs de kracht van het kwaad
Star en Marco zijn aanwezig bij de jaarlijkse Vlinder-Johansen reünie. Star wordt gebombardeerd tot Burgemeester van het Straflokaal.
nl
13:39
Star vs de kracht van het kwaad
Marco wil indruk maken op Jackie op het logeerpartijtje van Star. Marco moet een cadeaukaart opmaken voor deze over de datum gaat, maar dat heeft desastreuze gevolgen.
nl
14:03
Pokémon: Black & White
Ash en zijn virienden moeten een groep boze Beartic bevechten om een verdwaalde Cubchoo te helpen. Meowth, Cubchoo en andere Pokémon worden van hun trainers gescheiden.
nl
14:27
Pokémon: Black & White
Meowth laat zijn ware gezicht zien in Nimbasa City en steelt alle Pokémon uit de klus van het plaatselijke Pokémon Center. De hele stad loopt gevaar vanwege een nieuw plan van Team Rocket.
nl
14:51
Pokémon: Black & White
Ash en de rest doen er alles aan om te voorkomen dat Team Rocket de Pokémon stelen. Pikachu en de overige gevangen Pokémon proberen uit de Ghost Train te ontsnappen.
nl
15:15
Droners
Op het Tortuga-circuit verslaan de Tiki's de Zealots met gemak, wat Ifa, Corto's gezworen vijand, woedend maakt. Gestoken in zijn trots overtuigt Ifa Corto ervan een zeer gevaarlijke missie uit te voeren om Scarlett een plezier te doen.
nl
15:40
Droners
Een ruzie tussen Lavinia en Corto gaat het voorstellingsvermogen van de jonge piloot te boven.
nl
16:04
Droners
Wanneer Ennis' ouders op bezoek komen, gebruikt Scarlett de gelegenheid om een race te organiseren.
nl
16:28
Star Wars: Het Verzet
De piloot Kazuda Xiono wordt door het verzet ingezet als spion en moet naar een afgelegen tankstation om het Galactische Keizerrijk te bespioneren.
nl
16:52
Star Wars: Het Verzet
Wanneer Kaz opschept dat hij de beste piloot is, moet hij meedoen aan een gevaarlijke luchtrace. Team Fireball probeert zijn schip op tijd klaar te hebben voor de race.
nl
17:15
Marvel's Spider-Man
Spider-Man ontmoet de krachtige maar oncontroleerbare Sandman en helpt hem met zijn dochter te herenigen met de hulp van de Venom-symbiont.
nl
17:38
Marvel's Spider-Man
Peter Parker weet een overval te voorkomen met A.I.M. en doet een interessante ontdekking. Peter ontdekt dat Vulture dankzij Norman Osborn uit de gevangenis is ontsnapt.
nl
19:01
Border Security: Nieuw Zeeland
Een Nieuw-Zeelandse wordt woedend vanwege een vergunning voor haar favoriete ginseng. Een rondreis wekt argwaan op bij de immigratiedienst en douanebeambten vinden MDMA verborgen in tekenspullen uit Frankrijk.
nl
19:30
Border Security: Nieuw Zeeland
De douane ontdekt verdacht papierwerk in de bagage van een Nieuw-Zeelander. Een reiziger uit China probeert immigratie ervan te overtuigen dat ze een echte toerist is.
nl
20:01
FBI: Most Wanted
Wanneer twee NYPD-agenten worden neergeschoten door een mysterieuze aanvaller terwijl ze reageren op een overval, moet de Fugitive Task Force snel handelen om de dader te pakken voordat meer agenten het doelwit worden.
nl
20:57
FBI
Het team raakt verwikkeld in een politieke zaak nadat vier Taliban-leden zijn neergeschoten en één lid is ontvoerd in New York zonder dat er bewijs is dat ze het land zijn binnengekomen. OA heeft moeite zijn verleden in Afghanistan prijs te geven.
nl
21:54
FBI: International
Wanneer een voormalig lid van het Ierse Republikeinse leger wordt neergeschoten terwijl hij met zijn zoon in Londen op tournee is langs jeugdvoetbalacademies, proberen Smitty en het Fly Team de verantwoordelijken op te sporen.
nl
22:52
FBI: International
Het team probeert een lokale misbruiker voor het gerecht te brengen met de hulp van een van de slachtoffers, Charlotte Weston. Kellett komt tot de conclusie dat ze een kamergenoot moet zoeken.
nl
23:47
FBI: Most Wanted
Na een dodelijke brand in een speelhal ontdekt het team dat de brand slechts de eerste stap was van een ingewikkeld plan om wraak te nemen op een van de slachtoffers. Hana sluit zich weer aan bij het team.
nl

TV program - Pondelok, 20.05.2024

00:43
FBI: Most Wanted
Wanneer twee NYPD-agenten worden neergeschoten door een mysterieuze aanvaller terwijl ze reageren op een overval, moet de Fugitive Task Force snel handelen om de dader te pakken voordat meer agenten het doelwit worden.
nl
01:25
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Boy en Girl ontdekken dat terwijl zij op school zitten, de anderen thuis allerlei leuke dingen doen, wat leidt tot een ernstig geval van FOMO.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen kijkt er enorm naar uit dat zijn beste vriend Rutger komt logeren en heeft allerlei activiteiten gepland. Maar Jongen wordt jaloers als Rutger liever met de anderen wil spelen.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer de familie een dagje naar het strand gaat, hangt er een vreselijke geur waardoor het dagje uit onaangenaam wordt. Kaas denkt ten onrechte dat ze stinkt en schaamt zich zo dat ze niemand meer wil zien.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa gaat op reis om een oude vriend te ontmoeten in Cactus Land, het pretpark uit hun jeugd dat op het punt staat de deuren te sluiten. De kinderen overtuigen Opa om ze mee te nemen, maar de reis blijkt hectischer dan verwacht.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de Smith-tweeling ervoor zorgt dat de geurmachine van Mouse niet werkt, moeten de kinderen hun stinkende huis voor de nacht verlaten.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kranige Kat komt terug als een held, maar Gherkin zet haar in een kwaad daglicht.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav ziet Chrome's nieuwe vloerkleed aan voor zijn opa. De kinderen helpen hem het met begraven.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav houdt van een monster dat mensen opeet. Osmo probeert erbij te horen, maar dit gaat fout.
nl
05:50
Viking Skool
Tijdens de astronomieles landt een metalen meteoriet vlak voor Eriks voeten. Door de klap lichten de symbolen van zijn grootvaders zwaard op. Dit is ongetwijfeld een teken is dat hij 'de uitverkorene' is.
nl
06:13
Viking Skool
Nadat Arni culinair advies geeft aan Latouillette, de intimiderende schoolkok, belandt hij zelf in de keuken. Met de hulp van Erik en Ylva gaat hij de uitdaging aan, maar al snel verandert ook hij in een meedogenloze chef-kok.
nl
06:37
Droners
Een pollenallergie treft hun geesten, waardoor hun race op de Moerasbaan wordt onderbroken. Daarna moeten Enki en de ingenieurs van Team Bee naar een geneesmiddel racen, om de geesten te verzorgen.
nl
07:02
Groen in de grote stad
Tilly is zo dol op dieren dat ze vrijwilliger wordt in het dierenasiel, maar kan geen afscheid nemen van de dieren. Remy en Cricket gaan samen in een huis wonen, waar het al snel een enorme chaos wordt.
nl
07:25
Groen in de grote stad
Cricket krijgt een rol in een televisie commercial, maar krijgt plotseling plankenkoorts. Bill ruilt zijn pickup voor een moderne, elektrische auto.
nl
07:48
Star vs de kracht van het kwaad
Rhombulus is ervan overtuigd dat Star de bron is van een universum-wijde magische glitch. Ludo dwingt Glossaryck hem te leren over het boek der spreuken.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Marco moet zich verantwoorden voor wat hij juf Stuitend heeft aangedaan. Marco wil Sensei bewijzen dat hij waardiger is dan Jeremy.
nl
08:34
DuckTales
Hoewel Lena vastzit als een schaduw, probeert ze Webby toch te beschermen voor haar verdachte nieuwe vriendin Violet, tijdens een logeerpartijtje.
nl
08:57
DuckTales
Kwik, Kwek en Kwak ontdekken samen met de kleindochter van mevrouw Beakley, Webby, lang bewaarde familiegeheimen uit het epische verleden van Dagobert, waardoor de familie op escapades over de hele wereld gaat.
nl
09:22
Gravity Falls
Dipper stemt ermee in een geest in Pacifica's landhuis te verjagen, maar ontdekt dat haar familie een duister geheim verbergt.
nl
09:45
Gravity Falls
Dipper vindt een onwaarschijnlijke vriend die met hem Dungeons, Dungeons & More Dungeons wil spelen, zijn recentste obsessie.
nl
10:08
Phineas en Ferb
Candace heeft een slechte haardag. Maar ze moet naar een benefiet van Jeremy's moeder voor bedreigde diersoorten. Het jaarlijkse gehaktbrood-festival is er weer.
nl
10:31
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb zijn holbewoners en verzinnen iets nuttigs; Dr. Doofenshmirtz probeert zijn plaats te hervormen; Phineas en Ferb moeten prinses Isabella redden.
nl
10:55
Phineas en Ferb
Candace brengt de hele dag door in de achtertuin, zodat ze haar broers kan arresteren. Dr. Doofenshmirtz denkt dat Vanessa hem hoort zeggen dat hij liever een zoon zou hebben om zijn slechte bevelen uit te voeren.
nl
11:19
Amphibia
De Plantars verblijven in een bed-and-breakfast, maar Polly ontdekt dat de B&B niet is wat het lijkt. Niemand gelooft Anne als ze beweert dat ze de mysterieuze Mosman heeft gezien.
nl
11:42
Amphibia
Sprig wil graag meer tijd met Hop Pop doorbrengen op hun familiereisje, maar Sylvia staat in de weg. Het muziekdoosje van Anne raakt kwijt in de mysterieuze en exlusieve Bizarre Bazaar.
nl
12:04
Amphibia
Nadat Anne Sprig helpt om het uit te maken met Maddie, gebeuren er vreemde dingen met hen.
nl
12:17
DuckTales
Lena's ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid: Magica komt halen wat eigenlijk van haar is. De kinderen belanden in een wereld die uit hun gekste dromen bestaat.
nl
12:40
DuckTales
Webby leidt de kinderen in een race tegen de Beagles om een geheime schat te vinden, terwijl ze zelf een geheim verbergt. Della wordt gedwongen om Launchpad te leren hoe hij een vliegtuig moet besturen.
nl
13:04
Star vs de kracht van het kwaad
Star probeert de verleiding te weerstaan van een verboden hoofdstuk van het spreukenboek. Marco heeft een tweede hoofd die al zijn geheimen en twijfels hardop uitspreekt.
nl
13:27
Star vs de kracht van het kwaad
Star heeft haar bedenkingen als ze moet beslissen om naar een dode clown-séance te gaan of naar een schooldansfeest met Marco.
nl
13:48
Star vs de kracht van het kwaad
Star probeert Ludo, Glossaryck en het boek te vinden. Star en Marco gaan naar de verjaardag van de sensei van Marco.
nl
14:12
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Na te zijn aangekomen in Nimbasa, lopen Ash en de groep hun oude vriend Bianca tegen het lijf. Die vertelt ze dat de gymleider Elesa een supermodel is.
nl
14:36
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Ash bereidt zich voor op de strijd met Elesa en wil alleen zijn Palpitoad gebruiken. Elesa heeft echter een geheim wapen.
nl
15:00
MECH-X4
Ryan krijgt eindelijk een aanwijzing over zijn biologische vader, Randall, maar vindt hem in levensgevaar en moet tegen de tijd racen, en een instortende berg, om hem te redden.
nl
15:24
MECH-X4
Een nieuw monster zorgt voor een stadsbrede stroomuitval en schakelt de robot uit. Het team moet erachter komen hoe de robot kan werken voordat het beest zijn mysterieuze missie kan voltooien.
nl
15:48
Droners
Tijdens een race tegen de Planktons komt Maroro plotseling vast te zitten in het ijs. Maar als het team hem en Oro probeert te redden, zijn ze verdwenen. Misschien zijn ze ontvoerd door de mysterieuze geest die in het gebied rondwaart.
nl
16:13
Droners
Enki ontdekt dat er een onderzeeër in de zee bij Tortuga ligt die ooit toebehoorde aan Max Maelstrom, een onderzoeker van het eiland Sirenen. Mina vertelt hem dat Max Maelstrom de vader van de biomimetica is.
nl
16:38
Het huis van de uil
Eda vertelt een verhaal uit haar tienerjaren over de dag dat ze Raine Whispers ontmoette.
nl
17:02
Gravity Falls
Dipper zit gevangen in de apocalyps en wordt bedreigd door zowel nieuwe als oude schurken. Hij moet deelnemen aan een race tegen de klok.
nl
17:27
Groen in de grote stad
Remy's plan voor zijn leven wordt in twijfel getrokken als hij niet voorbereid is voor een viooluitvoering. Oma wordt ridesharechauffeur, maar ontdekt dat haar beste klanten overvallers zijn.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Gramma maakt speciale koekjes voor de kinderen wanneer ze zich bezeerd hebben. Wanneer de kinderen zich weer beter voelen, wil ze er echter niet meer maken.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Sheldon is blij dat Leonard een vriendinnetje, Stephanie, heeft, die voldoet aan zijn hoge intellectuele standaard. Echter lijkt Sheldon zich iets te veel met de relatie van de twee te gaan bemoeien.
nl
18:15
Schitt's Creek
Moira laat de pas uitgebrachte trailer van de film 'Crows' aan de Jazzagals zien. Johnny en Roland vinden een verdachte zak met geld bij het nieuwe motel.
nl
18:45
Two and a Half Men
Charlie is verbijsterd wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vriendin, Jill, inmiddels door het leven gaat als man, Bill. Tot overmaat van ramp begint Bill ook nog te daten met Evelyn.
nl
19:10
Two and a Half Men
Liz, de zus van Judith, richt haar pijlen op Alan tijdens Jake's verjaardagspartijtje. Op hetzelfde feestje heeft Evelyn voornamelijk aandacht voor de alcoholische dranken, en niet voor de taart.
nl
19:30
The Big Bang Theory
Leonard zoekt een luisterend oor bij Penny als zijn relatie met Stephanie sneller dan gewild over is. Tegelijkertijd raakt Sheldon overtuigd van het idee dat hij een onvindbare ziekte heeft.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Leonard is teleurgesteld wanneer Penny geïnteresseerd raakt in één van zijn aantrekkelijke collega's. Ondertussen krijgen de jongens schoon genoeg van Sheldons obsessie met de etiketten van het cadeau geven.
nl
20:30
Under Siege 2: Dark Territory
Casey Ryback, een voormalig marinier en expert in vechtsporten, gaat nietsvermoedend per trein met zijn nichtje op vakantie. De orde wordt verstoord als een gevaarlijke gek met bijzonder kwalijke intenties de trein kaapt, Ryback moet in actie komen.
nl
22:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl