Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

TV program - Utorok, 21.05.2024

00:35
Sydney Harbour Force
Een zware onweersbui dreigt de nieuwjaarsvieringen in Sydney te annuleren en een marinepiloot doet een gewaagde poging om aan boord van een containerschip te komen.
nl
01:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
02:20
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat heeft een nieuwe speelmaatje, genaamd Mr. Boots. Maar Kat realiseert zich al snel dat MR. Boots een kat is met onvermoeibare energie, iets wat niet goed lijkt te passen bij Kats luiheid.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje en Kaas vragen aan Kat om de muziek te verzorgen op het aankomende familiefeest. Jongen, Hond en Muis denken echter dat Kat het middelpunt zal worden van het feest dat voor hen allemaal bedoeld is.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond is deze keer te ver gegaan bij de postbode, waarop de postbode besluit met verlof te gaan. Dit betekent echter dat de broers en zussen het belangrijke pakketje dat ze hebben besteld niet zullen krijgen.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Nadat mevrouw Mus aan Meisje vertelt dat Mieke haar geweldig vindt, probeert ze haar zover te krijgen dat ze het toegeeft. Maar hoe hard Meisje ook probeert, Mieke wil dit niet zomaar toegeven.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen helpen bij het upcyclen van kapotte spullen voor mensen in de stad. Maar het loopt mis als Kaas die oude spulletjes liever cool wil maken in plaats van ze te repareren.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Opa krijgt een aanbod om alles achter te laten om een heel jaar een avontuurlijke trektocht te maken, maar de kinderen zullen hem missen en proberen hem te overtuigen om te blijven.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo bewijst dat zijn vader een loodgieterheld is. Osmo's kloon van Monster Mountain maakt brokken.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Ned geeft Osmo een huisdier dat een monster blijkt te zijn. Risa wordt competitief.
nl
05:50
Viking Skool
Na jaren in de natuur te hebben gewoond, heeft Ylva er nog steeds moeite mee om zich aan te passen aan de 'beschaving'. Ze voelt zich vooral niet op haar plaats in de diplomatieklas van juffrouw Tendon.
nl
06:13
Viking Skool
Om het uitstapje naar de Trifröst Glade niet te missen, ontkent Erik dat hij de geitengriep heeft. Het resultaat is dat de hele school de ziekte oploopt die gekenmerkt wordt door niezen, blaten en vooral zin hebben in groenten.
nl
06:37
Droners
Alles ziet er veelbelovend uit wanneer de Tiki's zich kwalificeren voor de grote finale tegen de Tao Twins en Team Mirage op de Titan Crab racebaan. Totdat Gavinda Teach een bezoek brengt.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Wanneer Bill ontdekt dat Oma expres stoere verhalen over zichzelf heeft verteld, geeft hij een barbecue om vrienden te worden met de buren. Cricket doet een wens bij een wensput.
nl
07:24
Groen in de grote stad
Gloria en de familie Green komen vast te zitten in een lift. Remy raakt beïnvloed door een internet influencer.
nl
07:47
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet de sfeer op Echo Kriek High School herstellen nadat ze het buidelrat-standbeeld heeft vernield. Star wil ervoor zorgen dat Jackie zich niet 't vijfde wiel aan de wagen voelt.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Op Star's Song Day werken Star en Marco samen met de hoofdzanger Ruberiot om een ballad te creëren.
nl
08:34
DuckTales
Dagobert en Goldie bundelen hun krachten om een kleine stadje in het wilde westen te redden. Ze doen zich voor als bandieten om te doen alsof ze een overval plegen op de corrupte zakenman John D. Rockerduck.
nl
08:58
DuckTales
De kinderen moet er alles aan doen om te voorkomen dat Dagobert de volgende Goudglans wordt. Zijn obsessie met wat verdwenen muntjes wordt hem bijna te veel.
nl
09:22
Gravity Falls
Wanneer Grunkle Stan besluit burgemeester te worden, hebben Dipper en Mabel heel wat werk te doen om van hun blundergevoelige oom de perfecte kandidaat te maken.
nl
09:43
Gravity Falls
Stan onthult zijn verleden aan Dipper en Mabel, waaronder hoe hij in Gravity Falls belandde en de achtergrond van het geheime portaal.
nl
10:13
Phineas en Ferb
Candace bezeert haar enkel en moet in bed blijven terwijl de kinderen haar proberen te vermaken. Phineas en Ferb besluiten een restaurant te bouwen op het dak van hun camper.
nl
10:37
Phineas en Ferb
Phineas, Ferb en de rest bouwen een gigantische versie van een kinderspel, met Danville als centrale locatie. Ondertussen staat Candace voor een moeilijke beslissing: of ze probeert haar broers te vangen of ze begint ook te spelen.
nl
10:58
Phineas en Ferb
De Engelse neven van Ferb beschuldigen Ferb ervan zijn Engelse identiteit te hebben verloren. Zijn Amerikaanse vrienden zijn het daar echter niet mee eens en de ruzie escaleert totdat de twee partijen elkaar uitdagen voor een voetbalwedstrijd.
nl
11:22
Amphibia
Nadat Anne Sprig helpt om het uit te maken met Maddie, gebeuren er vreemde dingen. Hop Pop traint Sprig voor een talentenjacht en gaat een beetje te ver.
nl
11:45
Amphibia
Anne moet leren in een team te spelen om de wedstrijd te winnen. Anne, Sprig en Polly moeten in een kinderdagverblijf blijven dat meer blijkt te zijn dan het lijkt.
nl
12:07
Amphibia
Hop Pop ergert zich constant aan het weerbarstige gedrag van de kinderen. Hij gebruikt een vreemd drankje waarvan hij beweert dat de kinderen ervan zullen kalmeren. Het lijkt te werken, maar het drankje heeft extreme bijwerkingen.
nl
12:20
DuckTales
Wanneer Louie de tijdmachine gebruikt om schatten uit het verleden te stelen, barst er een mysterieuze storm los die alle ruimte en tijd op het landhuis uitstort.
nl
12:42
DuckTales
Govert Goudglans vormt zijn eigen team bestaande uit alle grootste schurken van Dagobert, in een poging de familie voor eens en altijd te verslaan.
nl
13:06
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet aan haar feeënpeetmoeder laten zien wat ze heeft geleerd over magie. Marco misbruikt de Dimensionale Schaar als hij ontdekt hoe handig die kan zijn als hulpje bij zijn dagelijkse taakjes.
nl
13:29
Star vs de kracht van het kwaad
Star moet een wiskunde-probleem oplossen want anders stort haar wereld in. Star en haar vrienden willen voorkomen dat de Bounce Lounge haar deuren gaat sluiten.
nl
13:50
Star vs de kracht van het kwaad
Rhombulus is ervan overtuigd dat Star de bron is van een universum-wijde magische glitch. Ludo dwingt Glossaryck hem te leren over het boek der spreuken.
nl
14:13
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
Cilan brengt de dag door in Nimbasa City en heeft een speciale uitdaging voor Ash in gedachten.
nl
14:36
Pokémon the Series BW: Rival Destinies
De groep gaat naar Driftweil City. Daar ontmoeten ze Trip die op zoek is naar Alder. De groep ziet hoe Alder Jenny lastigvalt. Ash daagt hem uit.
nl
15:00
MECH-X4
Een leuk dagje uit met vader wordt gevaarlijk wanneer Mark en Ryan worden aangevallen door een zeer onvriendelijke tech.
nl
15:24
MECH-X4
Het team heeft hun eerste echte gevecht met hun mysterieuze nieuwe vijand Traeger, die hen met een onvoorstelbare kracht overrompelt.
nl
15:48
Droners
Mouse is nogal gecharmeerd van Max, de piloot van de Pirates. Corto wordt een beetje jaloers. Als Max zit te vertellen over hoe ze Kumo verslagen heeft, trekt Corto dat verhaal openlijk in twijfel.
nl
16:13
Droners
Op een feestje waar hij als enige niet is uitgenodigd, realiseert Enki zich dat hij een beetje meer zoals alle anderen zou moeten zijn. Maar zijn pogingen om erbij te horen doen hem de race tussen hen en het team van de Sirenen vergeten.
nl
16:38
Het huis van de uil
Luz en Hunter worden getransporteerd naar een gedachtewereld vol met nachtmerries.
nl
17:02
Gravity Falls
Dipper, Soos en Wendy moeten Mabel redden van een vreemde nieuwe wereld. De troepen van Bill plannen hun volgende zet.
nl
17:25
Groen in de grote stad
Tilly gaat naar het winkelcentrum om een nieuwe look te vinden die past bij haar volwassenheid. Cricket overtuigt Bill om een boer-robot te kopen, zodat hij zijn klusjes niet hoeft te doen.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Cricket wil een held worden, zoals Mark, dus zet hij een ramp in het café in scène door stinkdieren los te laten. Het plan gaat fout wanneer hij, Gloria en een paar klanten opgesloten komen te zitten.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Leonard is teleurgesteld wanneer Penny geïnteresseerd raakt in één van zijn aantrekkelijke collega's. Ondertussen krijgen de jongens schoon genoeg van Sheldons obsessie met de etiketten van het cadeau geven.
nl
18:17
Schitt's Creek
Alexis wil een première organiseren voor de film 'Crows' en Moira maakt grote sier op de rode loper. David zorgt voor Patrick nadat zijn verstandskiezen zijn weggehaald.
nl
18:44
Two and a Half Men
Alan en Judith besluiten om de humeurige Jake, nadat ze zich realiseren dat hij het mogelijk zwaarder dan gedacht heeft met de scheiding, naar een therapeut te sturen.
nl
19:10
Two and a Half Men
Charlie brengt Alans scheidingsregeling in gevaar door met zijn advocaat, Laura, het bed in te duiken.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Sheldon, Raj, Leonard en Howard doen mee aan een competitie waar robots tegen elkaar vechten. De jongens zijn erg opgewonden wanneer ze hun eigen 'killer' robot mogen maken.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Sheldon ontwikkelt een wetenschappelijke procedure om vrienden te maken wanneer hij ontdekt dat Barry Kripke de controle heeft over een nieuwe supercomputer op de universiteit.
nl
20:26
Doctor Strange
De getalenteerde neurochirurg Stephen Strange verliest het gevoel in zijn handen na een auto-ongeluk. De enige manier om het gevoel terug te krijgen, is om in de leer te gaan bij The Ancient One. Strange leert magische krachten kennen waarvan hij het bestaan niet kon vermoeden.
nl
22:42
Underworld: Evolution
De bloedmooie vampier Selene en halfbloed weerwolf Michael proberen samen de oorsprong van de vete tussen hun beide soorten te achterhalen door de geschiedenis te bestuderen. Ondertussen woedt de oorlog onverminderd door.
nl

TV program - Streda, 22.05.2024

00:49
Veronica Film
Filmmagazine waarmee je op de hoogte bent van alle films op Veronica. Zo worden de nieuwste en grootste films onder de loep genomen, en worden dingen getoond die de meeste mensen missen.
nl
01:16
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond maakt een foto van Kaas voor de fotowedstrijd voor een nieuw gezicht van Doozie Smoothies. Maar wanneer een gênante foto van Kaas de winnende foto is, bedenkt Kaas een plan om de foto in handen te krijgen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer Kaas beseft dat ze in vergelijking met haar idool, Tut van der Rijke Bips, bijna nog niks bereikt heeft, doet ze er alles aan om net zo cool te worden als haar. Maar dit loopt helemaal mis.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer de vaste regisseur van het jaarlijkse toneelstuk van de stad ermee stopt, neemt Kaas de regie van het toneelstuk op zich. De familie helpt graag, maar al snel wordt Kaas super bazig.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De familie gaat een dagje naar het strand, maar het is daar stampvol en overal liggen mensen. Opa herinnert zich een afgelegen baai en neemt de kinderen erheen. Maar als ze aankomen, ligt alles bezaaid met afval.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen willen kaartjes voor een pretpark winnen in een robotgevechtswedstrijd. Ze vragen aan Muis of ze zijn onverslaanbare robot kunnen gebruiken, maar Muis weigert om hem af te staan.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mam en de meiden hebben een jaarlijkse meidendag waarop ze samen een heleboel leuke dingen doen, maar dit jaar nodigt Mam de jongens en Papa ook uit voor deze familietraditie.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav moet daden verrichten om de lente aan te laten breken.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer de drie vrienden vast komen te zitten in een gondel, bedreigen paniek en paranoia hun vriendschap. Bovendien is Chrome depressief sinds Osmo Winterton in het geheim aanbood om de Olympische Spelen te organiseren.
nl
05:50
Viking Skool
Arni neemt zijn vrienden mee naar de kelder en moet zijn angsten onder ogen zien.
nl
06:13
Viking Skool
Ylva wil, net als Turid, een Valkyrie worden, met andere woorden: de crème de la crème. Maar Astrid en Turid betwijfelen of ze het in zich heeft. Ylva wil zichzelf bewijzen door op een vliegend paard te rijden.
nl
06:37
Droners
Gavinda Teech heeft met Corto's onwetende hulp de Titankrab in gang gezet. Ze neemt Wyatt Whale gevangen, wil zijn hoofdkwartier vernietigen en het geheim van de genieën te weten komen. Daarom moeten alle droners nu samenwerken.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Chip Whistler moet zijn excuses bieden aan de Greens. Andromeda en Tilly gaan naar een club met Gloria om haar te verlossen van haar geheugenverlies.
nl
07:24
Groen in de grote stad
Cricket wordt aangezien voor een bekende popster en besluit de situatie uit te buiten. Remy en Cricket gaan naar Footballkamp in een poging indruk te maken op de vader van Remy.
nl
07:47
Star vs de kracht van het kwaad
In de hoop haar te helpen haar gespannen vriendschap met Marco te vergeten, overtuigen Stars vrienden haar om het eindejaarsfeest van de Diaz te schrappen voor een gevaarlijker feest.
nl
08:11
Star vs de kracht van het kwaad
Star gaat terug naar Mewni en zoekt samen met haar moeder naar de Bron der Magie om zo de Magische Hoge Commissie tot leven te wekken. Koningin Maan moet een deal sluiten met Koningin Eclipsa.
nl
08:34
DuckTales
Penumbra raakt ervan overtuigd dat Della een aanval aan het plannen is. Donalds dutje wordt constant onderbroken door avonturen.
nl
08:57
DuckTales
Dumbella Duck moet elk gevaar van de maan ondergaan om haar familie weer te zien. Ze zal echter ook haar grootste uitdaging moeten aangaan.
nl
09:21
Gravity Falls
Oudoom Stan gaat op reis om alle andere toeristische trekpleisters in Oregon te saboteren. Ondertussen probeert Dipper te flirten met wat meiden die hij onderweg ontmoet.
nl
09:42
Gravity Falls
Mabel wil net als haar broer een feestje geven voor haar dertiende verjaardag. Ondertussen waagt Dipper zich onder de stad om een ongelooflijk geheim te ontdekken.
nl
10:05
Phineas en Ferb
De vader van de jongens zou een lezing bijwonen, maar neemt onbewust deel aan de jaarlijkse Evil Sweethearts-wedstrijd, waar hij het opneemt tegen Dr. Doofenshmirtz en Rodney.
nl
10:28
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb worden geïnspireerd door een antieke ontsnappingskamer die hun vader heeft gekocht. Perry wordt butler van Doofenshmirtz en de jongens maken een pretpark in de achtertuin van kaas.
nl
10:50
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb creëren hun eigen taal, Ferb Latin. Phineas en Ferb klonen aardappelen wanneer ze allemaal vermist raken in Danville.
nl
11:13
Amphibia
Een eng paddestoelen avontuur. Anne wint de prestigieuze "Kikker van het jaar" wedstrijd en mag haar eigen feest organiseren. De kikkers zijn echter nog niet helemaal klaar voor een feestje in mensenstijl.
nl
11:36
Amphibia
Tijdens een feestmaal georganiseerd door de padden, wordt Anne herenigd met een vriend. Sprig, Sasha en Anne ontdekken dat het feestmaal een val is, maar komen er te laat achter. De kikkers worden gevangen genomen.
nl
12:00
Star Wars: Het Verzet
Als de Colossus een noodoproep krijgt van een schip in nood, blijkt de persoon aan boord een getalenteerd ingenieur, die ze helpt het schip te repareren.
nl
12:21
Star Wars: Het Verzet
Flix neemt Kaz en de bemanning mee naar zijn thuiswereld om brandstof te halen uit de raffinaderij van zijn familie. Daar ontdekt hij dat het boren van de familie iets monsterlijks heeft doen ontwaken.
nl
12:45
Marvel's Avengers: Ultron Revolution
Thor leert Vision het belang van vriendschap door hem mee te nemen naar Asgard. Daar zullen ze samen strijden tegen Ultron, die het krachtige harnas van de Vernietiger heeft overgenomen.
nl
13:08
Marvel's Avengers: Ultron Revolution
De Avengers sluiten zich aan bij Captain Marvel in een strijd om te voorkomen dat een krachtig bewust ruimteschip de aarde vernietigt.
nl
13:29
Marvel's Avengers: Black Panther's zoektocht
Black Panther en de Avengers werken samen om New York City te beschermen tegen een nieuwe dreiging die een gevaar voor alles en iedereen vormt.
nl
13:52
Marvel's Avengers: Black Panther's zoektocht
Black Panther moet een gevaarlijk wapen beschermen tegen allen die hem proberen tegen te houden en dit wapen zelf willen gebruiken.
nl
14:15
Pokémon
De helden ontmoeten een ondernemende jongeman met drie toegewijde vrienden en een droom.
nl
14:37
Pokémon
Op weg naar Driftveil City ontmoeten de helden een jonge fotograaf met een missie.
nl
15:01
MECH-X4
Veracity's eerste missie met het team loopt vreselijk mis wanneer haar poging om Mech-X4 een vliegmodus te geven, niet volgens plan verloopt.
nl
15:25
MECH-X4
Mech-X4 vliegt helemaal naar het noordpoolgebied voor een verwoestende en dodelijke confrontatie met Traeger.
nl
15:48
Droners
De Tiki's staan tegenover de Cold Kings op het Marsh-circuit en ontdekken dat het bevolkt wordt door de verschrikkelijke Lionuphares. Enki confronteert zijn onwetendheid en besluit alleen de jungle in te gaan.
nl
16:12
Droners
Als hij het mes van drie guillotines op rij probeert te ontwijken, gaat Corto's drone doormidden.
nl
16:37
Het huis van de uil
Wanneer King in zijn verleden graaft, ontdekt hij schokkende onthullingen en gruwelijke waarheden.
nl
17:02
Gravity Falls
Ford ontdekt de ware motieven van Bill. Een laatste confrontatie met Bill leidt tot het uiteindelijke lot en de grootste opoffering van de familie Pines.
nl
17:25
Groen in de grote stad
Chip Whistler en Bill kunnen het goed vinden en worden vrienden op Farm Con. Cricket krijgt per ongeluk honderd dollar en stopt dat gelijk in piramidefraude.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Nancy maakt Saxon, Tilly's geliefde speeltje, per ongeluk kapot. Tilly wordt boos op Gramma, omdat ze denkt dat zij hem kapot heeft gemaakt. De situatie escaleert wanneer Nancy niet wil toegeven dat het in werkelijkheid haar schuld was.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Sheldon ontwikkelt een wetenschappelijke procedure om vrienden te maken wanneer hij ontdekt dat Barry Kripke de controle heeft over een nieuwe supercomputer op de universiteit.
nl
18:17
Schitt's Creek
Alexis en Moira moeten de gevolgen dragen van een video die viraal gegaan is. Johnny helpt Bob een eindje op weg in de datingwereld.
nl
18:44
Two and a Half Men
Charlie probeert Alan te genezen bam zijn onlangs verworven gebruik, slaapwandelen. Intussen gaat Jake langs bij een therapeut.
nl
19:09
Two and a Half Men
Charlie zou graag willen dat Jake zijn weekenden bij hun blijft doorbrengen, hiervoor zal hij Judith echter eerst moeten zien te overtuigen.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Sheldon leent Penny geld wanneer ze moeite heeft om haar huur te betalen. Omdat ze zich ongemakkelijk voelt bij het lenen van zijn geld gaat ze zich raar gedragen, dit brengt Sheldon in de war.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Beverly, Leonards moeder, komt langs en drijft Leonard en Penny tot waanzin. Sheldon, aan de andere kant, kan het bijzonder goed vinden met de psychoanalyste.
nl
20:25
UEFA Europa League
Verslag van de wedstrijd Atalanta - Bayer Leverkusen, gespeeld in de finale van de UEFA Europa League.
nl