live
U TV

U TV

U TV este un post de televiziune de muzică din România. Publicul țintă este reprezentat de tinerii cu vârste între 15 și 29 de ani, extins la 13-35 de ani.

Romania

Przewodnik - czwartek, 30.05.2024

00:00
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
00:40
Komisár Montalbano (1)
Augustová horúčavaTaliansky cyklus detektívnych príbehov. Taliansky filmový cyklus Komisár Montalbano predstavuje klasické detektívne príbehy, ktoré knižne stvoril taliansky spisovateľ, scenárista a režisér Andrea Camilleri. Salvo Montabano žije a pracuje vo fiktívnom sicílskom prímorskom mestečku Vigata. Ako policajt v štátnej službe, sa zaoberá rôznymi prípadmi, ktoré sú typické pre región Sicílie, ako mafiánske zločiny, vraždy, nekalé praktiky, únosy. Je to veľmi nekonvenčný vyšetrovateľ, ktorý občas býva priamočiary i prudký, no na druhej strane vie byť aj otvorený a láskavý k ľuďom. Prípady, ktoré vyšetruje, sa snaží čo najpresnejšie zrekonštruovať tak, aby prišiel k ich úspešnému vyriešeniu. Hlavnú úlohu Montalbana stvárňuje taliansky herec Luca Zingaretti.
ro
01:00
DND My Night
U TV - the best music TV in Romania!
ro
02:25
Správy RTVS "N"
Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
03:20
Góly-body-sekundy (150)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
03:35
Počasie
Rok: 2024
ro
03:40
Miesto zločinu Ostrava (9)
Kubelíkov prípadČeský kriminálny seriál. Ema a Ján, sú dvojica zdanlivo veľmi odlišných vyšetrovateľov kriminálnej polície v Ostrave. Ema je priamočiara, racionálna a súťaživá, pričom Ján je skôr výbušný, náladový a vzťahovačný. Ema sa rozhodne zúčastniť výberového konania na šéfku Oddelenia vrážd a na prekvapenie všetkých, výberové konanie vyhrá, nakoľko jej jediný protikandidát Ján, je v tom čase vyšetrovaný za postrelenie páchateľa. Náročná práca matky a práca na oddelení pripraví Eme veľmi ťažký začiatok. Najmä jej kolega Ján bude jedným z tých, ktorí ju od začiatku berú s rezervou. Jánovi neprekáža, že ho niekto prevýšil, ale najmä to, že je niekto na pozícii, na ktorú podľa jeho názoru nemá.
ro
04:40
Správy RTVS "N"
Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
05:30
Góly-body-sekundy (150)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
05:45
Postav dom, zasaď strom (18)
Hobby magazín na voľný čas. Fotýnia, alebo po slovensky červienka, je vždyzelený neopadavý krík, ktorý veľmi dobre znáša rez a tak ho môžeme strihať takmer počas celého vegetačného obdobia. Jeho nové výhony bývajú sfarbené do červena a z toho je odvodený aj jeho názov. Má veľmi široké využitie, poznáme veľa kultivarov, ktoré sú vhodné na výsadbu živých plotov, ale aj ako solitéry, či do skupinových zoskupení v záhradách, takže každý si tu nájde práve to, čo potrebuje. Okrem červienky sa tentokrát porozprávame aj o Šittovom reze marhúľ, ukážeme si výsadbu do kartónu v permakultúre a navštívime záhradu so slaným kúpacím jazierkom. Pridáva sa do neho morská soľ, vďaka ktorej je jeho voda priezračne čistá. A Lukáš nám opäť predvedie svoj zlepšovák, ktorý vám pomôže dosiahnuť čistý rez pri práci s pokosovou pílou.
ro
06:30
Dámsky klub
Magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu. Radosti a starosti nielen zo sveta žien. Dámsky klub je denný magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
07:00
ALARM CLOCK
U TV - the best music TV in Romania!
ro
08:00
Ranné správy RTVS
Rok: 2024
ro
09:30
Bez batožiny (35)
Mexiko - Teotiuacan a AztékoviaDokumentárna séria, cestopisná Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie,do mnohých exotických krajín.... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne,niečo zaujímavé. vypočujete si pozitívne príbehy ľudí, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii o úžasnýžch ľuďoch a ich životných podmienkach. vyberte sa na cestu - bez batožiny.... Rok: 2018 (skryté titulky)
ro
10:00
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
11:00
Na krok od neba V (87)
Syn 1/2Taliansky detektívny seriál z prostredia horskej oblasti Bolzano - Horná Adiža. Zdá sa, že komisárovi Francescovi sa konečne podarilo vyrovnať so svojou minulosťou a začína túžiť po novom živote. Ešte väčšie nádeje mu prinesie návrat Emmy do San Candida, po ročnej odmlke. Ale prečo sa vrátila späť? Zdá sa, že pravým dôvodom nebude Francesco. Podarí sa Francescovi skutočne zbaviť svojich démonov z minulosti? Môže komunita Deva stále znepríjemňovať jeho život? Nečakaná udalosť ohrozí Emmu a otvorí všetky Francescove staré rany a tajomstvá. Aj komisára Vincenza s manželkou Evou čaká mnoho nových radostí i starostí. Hrají: Daniele Liotti, Enrico Ianniello, Gianmarco Pozzoli, Pilar Fogliati Režie: Jan Michelini Rok: 2019 (skryté titulky)
ro
12:00
Duel
Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi. V 1. kole moderátor v časovom limite 60 sekúnd položí každému hráčovi maximálne desať otázok. Za každú správnu odpoveď pribudne na konto hráča 30 eur. V prípade, že hráč správne odpovie na desať otázok získa prémiu 100 eur. Otázky 1. kola nemajú vizuálnu textovú podobu. Pre 2. kolo je pripravených dvadsať otázok, ktoré sú zaradené do desiatich tematických okruhov - každý tematický okruh má dve otázky. Hráči si vyberajú tematické okruhy a na odpoveď môžu staviť hodnoty v rozpätí 20 - 100 eur /20, 40, 60, 80 100 eur/. Hráči sú povinní odpovedať na vybranú otázku. Ak hráč nepozná odpoveď, stráca zo svojho konta sumu, ktorú stavil na otázku a odpovedať môže súper. Aj on po nesprávnej odpovedi stráca zo svojho konta príslušnú sumu. Otázky 2. kola majú grafickú textovú podobu.
ro
12:25
Všade dobre, doma naj (78)
Vedomostná súťaž o Slovensku i Európe, v ktorej sa traja súťažiaci snažia získať atraktívne finančné výhry. Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur.
ro
13:00
Správy RTVS
Rok: 2024
ro
13:25
Dámsky klub
Magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu. Radosti a starosti nielen zo sveta žien. Dámsky klub je denný magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
14:55
Tajomstvo mojej kuchyne (25)
Najlepšie recepty Kamily Magálovej a Pavla Pospíšila odhalené! Rok: 2018 (skryté titulky)
ro
15:40
Zdravá maškrta (96)
Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi do Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo. Zdravé maškrty dodávajú potrebnú energiu bez kíl navyše. Kristína Kocian vám ponúkne výborné recepty so zameraním na zníženie cholesterolu. Rok: 2020
ro
16:05
Don Matteo IX (14)
Otázka priorityTaliansky detektívny seriál v hlavnej úlohe s Terrencom Hillom. Odvážny a brilantný duchovný otec Don Matteo je opäť v Gubbiu. Rád jazdí na svojom bicykli po dychvyrážajúcich kopcoch Umbrie a je vždy tam, kde sa niečo deje. Jeho hlboké poznanie ľudskej duše ho vedie aj cez krivé zákruty zločinu. Matteo je múdry a rešpektovaný človek, ktorý skutočne dokáže pochopiť problémy ľudí a vždy je ochotný im pomôcť. Vďaka svojej ľudskosti často pomáha zločincom na ceste k vykúpeniu a zakaždým ich presvedčí, aby sa priznali k svojim zločinom a prijali zodpovednosť za svoje činy. Pri riešení prípadov ho sprevádza vtipná dvojica policajných vyšetrovateľov, šarmantná starostka mesta a dvojica verných pomocníkov na fare, Natalina a Pippo. Hrají: Terence Hill, Nino Frassica, Nathalie Guetta, Francesco Scali, Simone Montedoro Rok: 2014 (skryté titulky)
ro
17:00
Správy RTVS
Rok: 2024
ro
17:30
Bez batožiny (36)
Mexiko - Teotiuacan a GuadalupeDokumentárna séria, cestopisná Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie,do mnohých exotických krajín.... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne,niečo zaujímavé. vypočujete si pozitívne príbehy ľudí, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii o úžasnýžch ľuďoch a ich životných podmienkach. vyberte sa na cestu - bez batožiny.... Rok: 2018 (skryté titulky)
ro
18:05
Detektívi zo severu VII (4)
Hra na skrývačkuNemecký kriminálny seriál. Finn Kiesewetter opustil políciu so zámerom venovať sa ekologickej farme. Ale keď ju zničí požiar, Finn si uvedomí, že je zničený a nútený vrátiť sa k orgánom činným v trestnom konaní. Vracia sa do rodného Lübecku, kde sa bude odohrávať dej seriálu. Mesto Lübeck, súčasť svetového dedičstva, ponúka množstvo atraktívnych scén. Hrají: Sven Martinek, Lars Naujoks, Christoph Tomanek, Veit Stübner Režie: Dirk Pientka, T. Schmidt Rok: 2012 (skryté titulky)
ro
18:50
Krátke správy RTVS
Rok: 2024
ro
18:55
Duel
Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi. V 1. kole moderátor v časovom limite 60 sekúnd položí každému hráčovi maximálne desať otázok. Za každú správnu odpoveď pribudne na konto hráča 30 eur. V prípade, že hráč správne odpovie na desať otázok získa prémiu 100 eur. Otázky 1. kola nemajú vizuálnu textovú podobu. Pre 2. kolo je pripravených dvadsať otázok, ktoré sú zaradené do desiatich tematických okruhov - každý tematický okruh má dve otázky. Hráči si vyberajú tematické okruhy a na odpoveď môžu staviť hodnoty v rozpätí 20 - 100 eur /20, 40, 60, 80 100 eur/. Hráči sú povinní odpovedať na vybranú otázku. Ak hráč nepozná odpoveď, stráca zo svojho konta sumu, ktorú stavil na otázku a odpovedať môže súper. Aj on po nesprávnej odpovedi stráca zo svojho konta príslušnú sumu. Otázky 2. kola majú grafickú textovú podobu.
ro
19:00
PROM NIGHT
U TV - the best music TV in Romania!
ro
19:15
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
19:25
Všade dobre, doma naj (79)
Vedomostná súťaž o Slovensku i Európe, v ktorej sa traja súťažiaci snažia získať atraktívne finančné výhry. Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur.
ro
19:58
Krátke počasie (144)
Rok: 2024
ro
20:00
Top 10 UK
U TV - the best music TV in Romania!
ro
20:55
Góly-body-sekundy (151)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
21:00
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
21:15
Počasie
Rok: 2024
ro
21:30
Ordinácia s výhľadom na more (2)
Bratia a synoviaDoktorka Nora Kaminská si zakladá nový život na Rujane, najväčšom ostrove severného Nemecka. Doktorka Nora Kaminská pracovala ako lekárka na luxusnej výletnej lodi, až pokým sa nešťastnými okolnosťami jej kariéra nezvrtla a o svoju prácu prišla. Z jej doterajšieho profesného života jej neostalo už takmer nič, iba priateľstvo so spolužiakom zo školy, Richardom Freesom, ktorý jej podáva pomocnú ruku. Zabezpečí jej prácu lekárky v miestnej klinike na severonemeckom ostrove Rujana. Šarmantná a vždy pozitívne naladená Nora tam pricestuje s novými vyhliadkami do budúcnosti. Avšak veci sa nevyvíjajú celkom jednoducho. Ostrovania ju neprijímajú medzi seba veľmi ľahko. Šíria sa dokonca reči o tom, prečo prišla o svoju pôvodnú prácu. Keď už má Nora chuť načatý život na Rujane vzdať, jej dobrý priateľ Richard jej opäť pomôže.
ro
23:05
Zviazaní životom
Francúzska dráma o úspešnej športovkyni, ktorej život zmení dopravná nehoda. Lucie je úspešná jazdkyňa, ktorá sa pripravuje na Olympiádu, keď jej život náhle zmení dopravní nehoda. Po ťažkom zranení stratí to, na čom jej najviac záležalo - príležitosť získať olympijskú medialu, blízky vzťah s otcom, ktorý bol jej trénerom, i výnimočné puto s koňom Saphirom. Keď sa postupne snaží zotaviť z tragédie, ktorá ju postihla, stretne sa s Marcom, ktorý je tak isto zlomený životom. Lucie však nevie jednu dôležitú vec o Marcovej minulosti. Hrají: Laetitia Milot, Francois Vincentelli, Cristiana Réali Režie: Jean-Marc Rudnicki Rok: 2020 (skryté titulky)
ro

Przewodnik - piątek, 31.05.2024

00:40
Columbo VI (2)
Staromódna vraždaAmerický detektívny seriál v hlavnej úlohe s Petrom Falkom, ako detektívom Columbom. Columbo je poručíkom losangeleskej polície. Kto ho spozná, okamžite si ho obľúbi. Takmer vždy je oblečený v hnedom baloňáku, v ruke neustále drží svoju obľúbenú cigaru, jazdí v otlčenom aute a občas má po boku aj svojho verného spoločníka psa baseta. Ale pozor, navonok síce pôsobí ako roztržitý muž, ale to len klame svojím zovňajškom. V skutočnosti sa pod týmto povrchom skrýva nesmierne sympatický a bystrý detektív, ktorého pozornosti neunikne ani najmenší detail. Pri vyšetrovaní využíva množstvo svojich typických metód a grifov, ktoré vždy vedú k úspešnému odhaleniu vraha. Detektívny seriál Columbo sa začal nakrúcať v roku 1971. Režisérom prvej časti bol mladý Steven Spielberg, ktorý bol čerstvým absolventom filmovej školy.
ro
01:00
DND My Night
U TV - the best music TV in Romania!
ro
01:50
Správy RTVS "N"
Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
02:45
Góly-body-sekundy (151)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
03:00
Počasie
Rok: 2024
ro
03:10
Vraždy v Amboise
Detektívny film z populárneho francúzskeho cyklu. Na zámku Amboise, kde je pochovaný Leonardo da Vinci, nájdu počas hudobného festivalu mŕve telo mladého husľového virtuóza, naaranžované v pozícii, ktorá pripomína da Vinciho slávnu kresbu Vitruviánsky muž. Čoskoro nasledujú ďalšie vraždy, všetky s odkazmi na rôzne Leonardove diela. Vyšetrovatelia však zistia, že majú spoločné aj niečo iné - ich obete by mohli mať niečo spoločné s nedávnym záhadným zmiznutím mladej ženy. Hrají: Philippe Bas, Pauline Bression, Edouard Montoute Režie: Ayme Sylvie Rok: 2022 (skryté titulky)
ro
04:45
Správy RTVS "N"
Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
05:35
Góly-body-sekundy (151)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
05:55
Počasie
Rok: 2024
ro
06:00
Občan za dverami
Vaša cesta z bludiska problémov a paragrafov. Mne sa také nikdy nemôže stať. To si vravela aj pani Marta. Chcela zarobiť na kryptomene, namiesto toho na nej zarobili podvodníci. Vždy boli o krok dopredu a pani Marta dnes za svoju chybu platí - a nie málo... Už od narodenia bojuje Erika s cystickou fibrózou. Je to vážne dedičné ochorenie, ktoré spôsobuje ťažké poškodenie pľúc a ďalších orgánov. Pre Eriku sa nemocnica stala druhým domovom. Na Slovensku síce už je dostupný liek, ktorý jej dokázateľne pomáha, no poisťovňa ho odmieta uhrádzať... Ponižovanie, urážky či neúmerné pridávanie práce. Správanie nadriadeného, ktoré zamestnanec môže považovať za nevhodné, má rôzne podoby. Ako z pozície podriadeného takúto situáciu vyhodnotiť a riešiť? Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
06:30
Dámsky klub
Magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu. Radosti a starosti nielen zo sveta žien. Dámsky klub je denný magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
07:00
ALARM CLOCK
U TV - the best music TV in Romania!
ro
08:00
Ranné správy RTVS
Rok: 2024
ro
09:30
Neposlušní (8)
Neposlušní - DracoPsí kouč Feri opäť zasahuje. S dvoma pitbullmi a malým dieťaťom žije mladá dvojica originálnym životným štýlom, on je skejťák, snowboardista, ona prevádzkuje svoje pole dance štúdio. Radi cestujú po svete karavanom so svojou dcérkou i psami. Na prvý pohľad krásny život, tak kde je problém? Kým ich staršia fenka Liana je celkom v pohode, s Dracom to nie je také jednoduché. Robí si všetko po svojom, napriek tomu, že je veľmi múdry a učenlivý, poslúcha iba ak sa mu chce. Vzniká tu aj obava, ako bude rešpektovať ich dieťa, keď nerešpektuje pokyny ani svojich pánov?! Preto je toto prípad pre nášho kouča Juraja Ferka, aby posúdil, čo sa s tým dá robiť a či plemeno s tak nebezpečnou povesťou ako je pitbull patrí do tejto rodiny. Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
10:00
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
10:05
Detektívi zo severu VII (4)
Hra na skrývačkuNemecký kriminálny seriál. Finn Kiesewetter opustil políciu so zámerom venovať sa ekologickej farme. Ale keď ju zničí požiar, Finn si uvedomí, že je zničený a nútený vrátiť sa k orgánom činným v trestnom konaní. Vracia sa do rodného Lübecku, kde sa bude odohrávať dej seriálu. Mesto Lübeck, súčasť svetového dedičstva, ponúka množstvo atraktívnych scén. Hrají: Sven Martinek, Lars Naujoks, Christoph Tomanek, Veit Stübner Režie: Dirk Pientka, T. Schmidt Rok: 2012 (skryté titulky)
ro
11:05
Na krok od neba V (88)
Syn 2/2Taliansky detektívny seriál z prostredia horskej oblasti Bolzano - Horná Adiža. Zdá sa, že komisárovi Francescovi sa konečne podarilo vyrovnať so svojou minulosťou a začína túžiť po novom živote. Ešte väčšie nádeje mu prinesie návrat Emmy do San Candida, po ročnej odmlke. Ale prečo sa vrátila späť? Zdá sa, že pravým dôvodom nebude Francesco. Podarí sa Francescovi skutočne zbaviť svojich démonov z minulosti? Môže komunita Deva stále znepríjemňovať jeho život? Nečakaná udalosť ohrozí Emmu a otvorí všetky Francescove staré rany a tajomstvá. Aj komisára Vincenza s manželkou Evou čaká mnoho nových radostí i starostí. Hrají: Daniele Liotti, Enrico Ianniello, Gianmarco Pozzoli, Pilar Fogliati Režie: Jan Michelini Rok: 2019 (skryté titulky)
ro
12:00
Duel
Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi. V 1. kole moderátor v časovom limite 60 sekúnd položí každému hráčovi maximálne desať otázok. Za každú správnu odpoveď pribudne na konto hráča 30 eur. V prípade, že hráč správne odpovie na desať otázok získa prémiu 100 eur. Otázky 1. kola nemajú vizuálnu textovú podobu. Pre 2. kolo je pripravených dvadsať otázok, ktoré sú zaradené do desiatich tematických okruhov - každý tematický okruh má dve otázky. Hráči si vyberajú tematické okruhy a na odpoveď môžu staviť hodnoty v rozpätí 20 - 100 eur /20, 40, 60, 80 100 eur/. Hráči sú povinní odpovedať na vybranú otázku. Ak hráč nepozná odpoveď, stráca zo svojho konta sumu, ktorú stavil na otázku a odpovedať môže súper. Aj on po nesprávnej odpovedi stráca zo svojho konta príslušnú sumu. Otázky 2. kola majú grafickú textovú podobu.
ro
12:25
Všade dobre, doma naj (79)
Vedomostná súťaž o Slovensku i Európe, v ktorej sa traja súťažiaci snažia získať atraktívne finančné výhry. Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur.
ro
13:00
Správy RTVS
Rok: 2024
ro
13:25
Dámsky klub
Magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu. Radosti a starosti nielen zo sveta žien. Dámsky klub je denný magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
15:00
Veľkou lyžicou (13)
KávaKulinárium slovenských potravín. Verili by ste, že špičkovú kávu nájdete aj v Detve? A že kód V6 je spojený s jej filtrovanou podobou a motorizmom? Šarkan sa vyberie práve do Detvy a naučí sa napríklad aj to, v ktorej káve je najviac kofeínu. Ako využiť kávu v dezertoch? V tom Octaviu zasa vyškolí špičkový cukrár z Liptovského Mikuláša Martin Devečka, ktorý sa učil v michelinských reštauráciách. Rok: 2024 (skryté titulky)
ro
15:40
Zdravá maškrta (97)
Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi do Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo. Zdravé maškrty dodávajú potrebnú energiu bez kíl navyše. Kristína Kocian vám ponúkne výborné recepty so zameraním na zníženie cholesterolu. Rok: 2020
ro
16:05
Don Matteo IX (15)
Prehratá stávkaTaliansky detektívny seriál v hlavnej úlohe s Terrencom Hillom. Odvážny a brilantný duchovný otec Don Matteo je opäť v Gubbiu. Rád jazdí na svojom bicykli po dychvyrážajúcich kopcoch Umbrie a je vždy tam, kde sa niečo deje. Jeho hlboké poznanie ľudskej duše ho vedie aj cez krivé zákruty zločinu. Matteo je múdry a rešpektovaný človek, ktorý skutočne dokáže pochopiť problémy ľudí a vždy je ochotný im pomôcť. Vďaka svojej ľudskosti často pomáha zločincom na ceste k vykúpeniu a zakaždým ich presvedčí, aby sa priznali k svojim zločinom a prijali zodpovednosť za svoje činy. Pri riešení prípadov ho sprevádza vtipná dvojica policajných vyšetrovateľov, šarmantná starostka mesta a dvojica verných pomocníkov na fare, Natalina a Pippo. Hrají: Terence Hill, Nino Frassica, Nathalie Guetta, Francesco Scali, Simone Montedoro Rok: 2014 (skryté titulky)
ro
17:00
Správy RTVS
Rok: 2024
ro
17:30
Bez batožiny (37)
Mexiko - tkanieDokumentárna séria, cestopisná Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie,do mnohých exotických krajín.... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne,niečo zaujímavé. vypočujete si pozitívne príbehy ľudí, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii o úžasnýžch ľuďoch a ich životných podmienkach. vyberte sa na cestu - bez batožiny.... Rok: 2018 (skryté titulky)
ro
18:00
Detektívi zo severu VII (5)
Bez dychuNemecký kriminálny seriál. Finn Kiesewetter opustil políciu so zámerom venovať sa ekologickej farme. Ale keď ju zničí požiar, Finn si uvedomí, že je zničený a nútený vrátiť sa k orgánom činným v trestnom konaní. Vracia sa do rodného Lübecku, kde sa bude odohrávať dej seriálu. Mesto Lübeck, súčasť svetového dedičstva, ponúka množstvo atraktívnych scén. Hrají: Sven Martinek, Lars Naujoks, Christoph Tomanek, Veit Stübner Režie: Dirk Pientka, T. Schmidt Rok: 2012 (skryté titulky)
ro
18:50
Krátke správy RTVS
Rok: 2024
ro
18:55
Duel
Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi. V 1. kole moderátor v časovom limite 60 sekúnd položí každému hráčovi maximálne desať otázok. Za každú správnu odpoveď pribudne na konto hráča 30 eur. V prípade, že hráč správne odpovie na desať otázok získa prémiu 100 eur. Otázky 1. kola nemajú vizuálnu textovú podobu. Pre 2. kolo je pripravených dvadsať otázok, ktoré sú zaradené do desiatich tematických okruhov - každý tematický okruh má dve otázky. Hráči si vyberajú tematické okruhy a na odpoveď môžu staviť hodnoty v rozpätí 20 - 100 eur /20, 40, 60, 80 100 eur/. Hráči sú povinní odpovedať na vybranú otázku. Ak hráč nepozná odpoveď, stráca zo svojho konta sumu, ktorú stavil na otázku a odpovedať môže súper. Aj on po nesprávnej odpovedi stráca zo svojho konta príslušnú sumu. Otázky 2. kola majú grafickú textovú podobu.
ro
19:25
Všade dobre, doma naj (80)
Vedomostná súťaž o Slovensku i Európe, v ktorej sa traja súťažiaci snažia získať atraktívne finančné výhry. Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur.
ro
19:58
Krátke počasie (145)
Rok: 2024
ro
20:00
Made In RO by Mihaela
U TV - the best music TV in Romania!
ro
20:55
Góly-body-sekundy (152)
Športové spravodajstvo verejnoprávnej Slovenskej televízie Rok: 2024
ro
21:00
Videoclips
U TV - the best music TV in Romania!
ro
21:15
Počasie
Rok: 2024
ro
21:30
Milujem Slovensko (19)
Súťažno-zábavná šou, v ktorej sa dozviete všeličo o našom milovanom Slovensku. V ďalšej sérii obľúbenej televíznej šou sa diváci opäť stretnú s osvedčeným moderátorom Martinom Nikodýmom, obľúbenou kapelou Milujem Slovensko Band a Samuelom Tomečkom, no na postoch kapitánov sa môžu tešiť na nové svieže tváre. Na jednej strane bude bojovať herec a komik Juraj "Šoko" Tabaček a proti nemu herečka Stanislava Kašperová. Do prvej časti si pozvali hostí ich srdciam najbližších. Príde Táňa Radeva, Marek Majeský, Ivana Kuxová, Peter Brajerčík, Lukáš Adamec a umelecký šéf združenia Červený nos - Clowndoctors Pavol Mihaľák. Rok: 2022 (skryté titulky)
ro
22:55
Cestou necestou (7)
ViequesGastronomický cestopis o zaujímavých Slovákov dlhodobo žijúcich v zahraničí. Ich očami spoznáme nové i dobre známe lokality a s nimi spojené miestne t Malý filmový štáb sa vydáva po stopách zaujímavých Slovákov žijúcich v zahraničí, ktorí dobre poznajú miestne pomery. Prostredníctvom svojich očí nám ukážu, ako vonia a chutí ďaleký svet. Môžeme sa úprimne tešiť, že spoznáme veľa zaujímavých krajín, regiónov a miest, cez fantastické gastronomické zážitky a informácie. Portoriko je ostrov v Karibskom mori a je označovaný ako nezačlenené územie Spojených štátov amerických. Žije tu viac ako 3 milióny ľudí a dohovoríte sa tu španielsky a anglicky. K Portoriku patrí niekoľko menších ostrovov v jeho okolí a my sme navštívili 13 kilometrov vzdialený Vieques.
ro
23:30
Rošáda
Koprodukčný film inšpirovaný románom L. Mňačka Hmla, ktorý odhaľuje tajomstvo medzinárodnej mafie, priekupníkov so zbraňami a ich spojitosť s Rakúskom Koprodukčný film inšpirovaný románom L.Mňačka Mlha, ktorý odhaľuje tajomstvo medzinárodnej mafie, priekupníkov so zbraňami a ich spojitosť s Rakúskom po páde železnej opony. Hrají: Michael York, Marián Zednikovič, Iris Berber, Ernst Schröder, Tatiana Kulíšková Režie: Peter Patzak Rok: 1991 (skryté titulky)
ro