FilmBox

FilmBox

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Przewodnik - wtorek, 21.05.2024

00:00
DRAGOSTE INTERZISĂ
regizor: Brent Huff; premiera: 2009; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 102 min min;
ro
01:35
HALÁLI HAVEROK
regizor: Dark Gregory; premiera: 2009; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 76 min min;
ro
02:55
PERICULOS
regizor: James Bruce; premiera: 2000; producător: USA; timp: 90 min min;
ro
05:00
RIDURI
regizor: Ignacio Ferreras; premiera: 2011; producător: Spain; timp: 89 min;
ro
06:30
PENNY'S SHADOW
În timpul unei vacanţe ecvestre pe insula Ameland, un fetiţă descoperă un cal periculos care nu are încredere în oameni. Pentru a demonstra că nu este un exemplar periculos, ea îl dresează în secret să fie blând în prezenţa oamenilor.
ro
09:30
MARATONUL
regizor: Diederick Koopal; premiera: 2012; producător: NETHERLANDS; timp: 105 min;
ro
11:20
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
17:20
RISEN
Ascensiunea unui adevărat campion britanic. Bazat pe o poveste adevărată. Când era tânăr, Howard Winestone a fost unul din cele mai mari talente din boxul amator. Având deja câteva titluri de juniori, băiatul din Merthyr Tydfil, Țara Galilor, și-a făcut rapid un renume prin knockout-urile sale cu mâna stângă. Se întrevedea o carieră de luptător profesionist. Fiind dintr-o familie săracă și luptându-se ca să se descurce din banul propriu, Howard s-a făcut util muncind la sfărșit de săptămână într-o fabrică de jucării. Acolo visul său s-a destrămat atunci când o mașină de presat metal s-a defectat și i-a zdrobit lui Howard degetele, rănindu-i mâna dreaptă atât de puternic încât a trebuit să treacă printr-o amputare. El a pierdut vârfurile de la trei degete astfel încât mâna sa dreaptă nu mai putea să formeze un pumn.
ro
21:00
RAIN
regizor: Robert J. Wilson; premiera: 2001; producător: USA; timp: 89 min min;
ro
22:30
INTERVENTION
Mark, o vedetă porno care a devenit producător, este dependent de alcool, droguri, jocuri de noroc şi sex. Joe este un comediant neozeelandez cu o problemă cu alcoolul, Sara este un fost model care se recuperează după o dependenţă de heroină şi care are probleme cu furia şi cu alimentaţia, iar Harry este un dependent de medicamente dintr-o familie privilegiată. Consiliaţi de terapeutul Bill (COLM FEORE) şi de soţia sa, (ANDIE MACDOWELL), terapia de grup din week-end devine o înşiruire de aventuri nostime şi crize.
ro

Przewodnik - środa, 22.05.2024

01:30
TRIGGER
O echipă de asasini profesionişti primeşte o sumă mare de bani ca să călătoarească 5 ani înapoi în timp şi să ucidă un grup select de oameni nevinovaţi, dintre care unul va ajunge să ajute o armată de fiinţe inter-dimensionale să anihileze rasa umană.
ro
03:00
BLACKTHORN #1
În Bolivia, Butch Cassidy (care acum își spune James Blackthorne) duce dorul unei singure nopți acasă, ceea ce îl face să se asocieze cu un tânăr proscris într-un duo care va fi urmărit și de gangsteri și de oamenii legii.
ro
05:30
SCORE: HOCKEY MUSICAL
Farley, un adolescent în vârstă de 17 ani duce o viață comodă, fiind obișnuit cu școlarizarea la domiciliu, alimente organice și vizite la galeriile de artă. Spre dezamăgirea părinților, Farley adoră să joace hockey cu ceilalți copii din zonă. Spre disperarea lor, Farely este recrutat și luat de proprietarul unei echipe locale de juniori, unde devine rapid un star. Însă descoperă că faima vine cu un preț, și că pe gheață trebuie să lupte. Având pe umeri și relația tensionată cu prietenul său cel mai bun, Farley se trezește în plină derivă..
ro
15:40
FIRST OF MAY
Un băieţel nedorit şi o bătrână părăsită fug să se alăture unui circ ambulant unde-şi află adevărata casă.
ro
17:30
GREAT DEBATERS, THE
În oraşul Marshall din Texas, descris de către James Farmer Jr.,ca fiind ultimul oraş care s-a predat la sfârşitul războiului civil, se află colegiul universitar Wiley College, unde, în 1936, profesorul Melvin Tolson (câştigător a două premii Oscar, Denzel Washington) instruieşte stdenţii care fac dezbateri, de-a lungul unui sezon neîntrerupt, care are parte de prima dezbatere din Statele Unite, între studenţii albi şi cei de culoare. Aceştia primesc o invitaţie pentru a înfrunta campionii naţionali de la Harvard. Echipa formată din patru studenţi, care are în componenţă o femeie şi pe Jamer Framer, foarte tânăr pe atunci, va fi supusă unor teste dure, aplicate de Jim Crow, teste care includ discriminare sexuală, o gloată pusă pe linşat, o arestare, o semi-revoltă, o relaţie de dragoste, gelozie şi audienţă aţională pe posturile de radio.
ro
19:35
FATA DIN VECINI
regizor: Armand Mastroianni; premiera: 2005; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 81 min min;
ro
21:00
ESCAPEE
Aflată într-o vizită de studiu la un spital de boli mentale, tânăra Abby Jones (Christine Evangelista), studentă la psihologie, are o întâlnire înspăimântătoare cu un pacient internat în secția de nebuni periculoși, Harmon (Dominic Purcell). Ea se întoarce acasă și se pregătește pentru o seară de studiu cu cele două colege de cameră, care nu știu ce tenebre trezise ea în mintea pacientului. Seara târziu se iscă o furtună, Harmon evadează și pornește în căutarea lui Abby, care nu bănuiește nimic, lăsând în urmă numai moarte.
ro
22:35
SPOONER
Pus în situaţia de a fi evacuat din casa părinţilor săi la a 30-a aniversare, un tip ciudat din punct de vedere social o întâlneşte pe fata visurilor sale şi îşi creează proprile sale reguli pentru a se maturiza.
ro
23:55
80 MINUTES
Ziua de naştere a lui Alex North. Bărbatul ar dori s-o petreacă numai cu prietena lui - Mona. Totuşi, surprinzător, în loc de Mona Alex îl vede pe Walter la uşă - un prieten vechi, proprietarul simpatic al unui restaurant, acompaniat de doi "culturişti". Walter îi cere lui Alex să-i dea bani înapoi şi ca să fie mai convingător îi introduce lui Alex otravă care îl va omorî în 80 de minute. Alex poate să primească antidotul numai plătindu-şi datoriile. Atunci totul va fi iertat şi uitat.
ro