Comedy Central

Comedy Central

Comedy Central înseamnă comedie. Considerat brandul #1 printre mileniali, Comedy Central oferă publicului său acces la lumea celor mai recente comedii care provoacă mereu hohote de râs tuturor. Comedy Central difuzează seriale premiate (scenarizate sau animate), precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Canalul TV găzduiește seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Romania

Przewodnik - czwartek, 30.05.2024

00:20
Becker
John Becker are insomnie, iar gaşca încearcă să-l ajute să depăşească problema asta.
ro
00:45
South Park
Kenny îşi duce noua prietenă la un concert Jonas Brothers, unde fiecare primeşte inelul purităţii.
ro
01:10
South Park
Ziua, e Eric Cartman, un grăsan din clasa a patra. Noaptea, e The 'Coon, un justiţiar grăsan, costumat în raton şi disperat pentru atenţie.
ro
01:35
South Park
Pe un laitmotiv despre povestea lui Iisus, Randy imploră oraşul să nu mai afecteze economia cu achiziţii rapide, dar tânărul evreu Kyle contestă aceste învăţăminte ortodoxe.
ro
02:05
South Park
Bărbaţii din South Park sunt dezgustaţi de noua "modă" feminină privind zgomotele vaginale şi vor s-o interzică.
ro
02:35
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, şoferii vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la parcări de groază şi la eşecuri de transport. Avem de toate.
ro
03:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, pinguinii şi alte animale sălbatice vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Toate, de la maimuţe maniace la urşi furioşi.
ro
03:35
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, bicicletele şi plăcile vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la calamităţi pe bicicletă, la orori pe hover board.
ro
04:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, vremea va avea parte de cel mai ridicol tratament. De la tornade înfricoşătoare la distracţie la inundaţie. Avem de toate.
ro
04:30
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, sugarii vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la crize de nervi la mizerie la masă. Avem de toate.
ro
05:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, dezastrele din sala de sport vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la eşecuri la ridicarea greutăţilor şi pe banda de alergare.
ro
05:30
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, cascadoriile şi farsele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, totul de la parkour la glume.
ro
06:00
Castelul lui Takeshi Indonezia
Roman Kemp e gazda concursului, în timp ce o sută de concurenţi fac faţă provocărilor, inclusiv probei Pietrele scăpate de sub control, în încercarea de a cuceri castelul lui Takeshi. Sunt pregătiţi să învingă gărzile şi să câştige?
ro
06:30
Tătic pe bune
Fiindcă o fată o şicanează pe Emily că nu are partener pentru seara dansantă de la şcoală, David îi trimite flori, dar bileţelul se rătăceşte. Emily crede că are un admirator secret, aşa că David concepe un plan.
ro
07:00
Trăsniţii din Queens
Doug se simte depăşit la un curs de literatură engleză la care l-a convins Carrie să se înscrie.
ro
07:30
Trăsniţii din Queens
Doug îşi pierde permisul de conducere când jurnalistul de la Newsday, Ray Barone, îl obligă să trişeze la testul de conducere.
ro
08:00
Becker
John are probleme când se gândeşte să se întâlnească cu o femeie mai tânără. Reggie primeşte ameninţări din partea unui fost condamnat.
ro
08:30
Becker
John moşteneşte urna cu unul dintre foştii lui pacienţi, Harry. John habar nu are cine este Harry şi încearcă să scape de urnă pe unde poate. După mai multe încercări, îşi dă seama că nu poate să-l părăsească.
ro
08:55
Becker
John Becker pleacă într-o croazieră. Jake se întâlneşte cu un supermodel.
ro
09:25
Frasier (1993)
Noua slujbă a lui Martin scoate la iveală vechi amintiri.
ro
09:50
Frasier (1993)
Roz îşi dă seama că e snoabă după ce are o relaţie amoroasă cu un gunoier. Frasier vrea să-şi convingă colegii că nu e un snob elitist şi devine mai popular decât şi-ar fi dorit.
ro
10:20
Frasier (1993)
Frasier organizează un joc psihologic de Halloween. Niles se costumează în Martin şi se îmbată cu bere. Copiii din clădirea lui Frasier crede că acesta se hrăneşte cu creierele copiilor.
ro
10:50
Iubirea bat-o vina
Audrey și Jeff schimbă locurile în pat. Moțăit cu vânătăi. Când Jeff și Audrey schimbă locurile în pat, Jeff o lovește în față pe Audrey din greșeală, iar ea ajunge în spital.
ro
11:15
Iubirea bat-o vina
Audrey vrea să-l facă pe Jeff să se simtă vinovat că a plecat în Atlantic City. Audrey vrea să-l facă pe Jeff să se simtă vinovat că nu i-a spus că petrecerea burlacilor din Atlantic City s-a anulat. Planul se întoarce împotriva ei.
ro
11:40
Trăsniţii din Queens
Maşina lui Doug se strică şi trebuie să-şi cumpere una nouă, dar nu îşi permite.
ro
12:05
Trăsniţii din Queens
Carrie crede că Spence se simte singur şi îi aranjează o întâlnire cu o colegă de muncă.
ro
12:35
Vecinii noștri
Când Gemma o angajează pe Alexis să predea la şcoala ei, Tina bănuieşte că noua profesoară s-ar putea să nu fie cine pretinde că ar fi.
ro
13:05
Vecinii noștri
Când Dave şi Gemma suferă o pierdere devastatoare, Calvin şi Tina le oferă sprijin emoţional şi îşi amintesc de o perioadă care le-a pus familia la încercare.
ro
13:30
Becker
Becker încearcă să se lase de fumat.
ro
14:00
Becker
Margaret are un vis erotic cu John, iar Linda încearcă să-l analizeze. Reggie, Jake şi Bob se îmbată cu bere.
ro
14:30
Frasier (1993)
Familia aniversează opt ani de când Martin s-a mutat cu Frasier. Frasier distruge din greşeală fotoliul lui Martin. Niles descoperă că Daphne nu are pic de talent muzical.
ro
14:55
Frasier (1993)
Frasier devine obsedat să înlocuiască o casetă din colecţia lui de 2.000 de casete cu emisiunea lui.
ro
15:30
Frasier (1993)
Spiritele se încing când un stagiar ajunge în mijlocul luptei dintre Frasier şi Niles pentru organizarea unui tur într-o pivniţă cu vinuri.
ro
15:55
Iubirea bat-o vina
Un nou angajat, invidios pe Audrey, o acuză de hărțuire sexuală. După ce e șicanat că joacă crichet, Timmy îl provoacă pe Jeff ca să demonstreze că sportul nu e pentru lași.
ro
16:25
Iubirea bat-o vina
Adam și Jennifer plănuiesc o nuntă secretă, dar o serie de evenimente nefericite le pune planul în pericol. Ca să nu afle Russell și Timmy despre ceremonie, Adam le spune că face o intervenție pentru Jeff.
ro
16:55
Becker
John se întâlneşte cu un profesor care i-a fost mentor în facultate, dar acesta nu-şi aminteşte de el. Asta îl chinuieşte pe John care vrea să-şi facă profesorul să-şi amintească de el.
ro
17:25
Becker
Un pacient obez al lui John refuză să slăbească, aşa că Becker îl duce la sala de sport, unde acesta face un atac de cord.
ro
17:50
Trăsniţii din Queens
Câinele noilor vecini latră chiar sub fereastra dormitorului lor, iar Doug şi Carrie nu pot dormi toată noaptea.
ro
18:20
Trăsniţii din Queens
Doug uită de aniversarea de 30 de ani a lui Carrie şi trebuie să se agite ca să organizeze o seară romantică.
ro
18:50
Teoria Big Bang
Greutatea câştigării unui Nobel o apasă puternic pe Amy.
ro
19:15
Teoria Big Bang
Penny îl încurajează pe Leonard să-şi susţină punctul de vedere.
ro
19:35
Spune-mi Kat
Când Phil o duce pe Sheila în vacanţă ca s-o înveselească, Oscar se oferă să ajute la cafenea, dar ajunge la cuţite cu Randi. Max şi Carter hotărăsc să înceapă o cură de detoxifiere.
ro
20:00
Spune-mi Kat
Kat se aşază la rând cu Carter, care vrea să-i cumpere fiului lui o pereche de pantofi de fiţe. Încercând să petreacă o seară relaxantă acasă, Randi ajunge să le dea sfaturi lui Max şi lui Phil, iar Sheila vrea să-l convingă pe Oscar să ia atitudine.
ro
20:30
Spune-mi Kat
Când e evacuat din apartament fiindcă nu-şi plăteşte facturile, Max o roagă pe Kat să-l ajute să-şi gestioneze banii. Phil conchide că a devenit dependent de tehnologie şi renunţă la telefon.
ro
21:00
Teoria Big Bang
Amy şi Sheldon încearcă să fie superiori moral în privinţa Premiului Nobel.
ro
21:25
Teoria Big Bang
Mama lui Leonard e, în sfârşit, drăguţă cu el.
ro
21:55
Frasier (1993)
Emisiunea lui Frasier are concurenţă. Ca să învingă concurenţa şi să-şi mărească audienţa, Frasier e ajutat de asistentul impresarului lui.
ro
22:25
Frasier (1993)
Planul lui Daphne de a se muta cu Niles e spulberat de sosirea mamei lui Daphne. Începe un război între Frasier şi un vecin al lui din cauza unui loc de parcare.
ro
22:55
Frasier (1993)
Planul lui Daphne de a se muta cu Niles e spulberat de sosirea mamei lui Daphne. Începe un război între Frasier şi un vecin al lui din cauza unui loc de parcare.
ro
23:20
Iubirea bat-o vina
Audrey e supărată când Jeff îi spună că nu o crede că a văzut fantoma bunicii ei moarte. Russell vrea să-l convingă pe Timmy să renunțe la căsătoria aranjată.
ro
23:50
Iubirea bat-o vina
Audrey îl convinge pe Jeff să facă terapie de cuplu. Cele patru coloane. Ca să o facă pe Audrey fericită, Jeff acceptă să facă terapie de cuplu. Russell se îndrăgostește de logodnica lui Timmy.
ro

Przewodnik - piątek, 31.05.2024

00:20
Becker
Becker e obligat să dea o petrecere ca să dovedească că e sociabil. Liz munceşte din greu, dar singurii oameni care vin la petrecere sunt Reggie, Brad, prietenul ei din facultate, şi un bărbat pe care nimeni nu-l cunoaşte.
ro
00:40
South Park
Randy şi Stan descoperă viteza warp, permiţând Pământului să se alăture Federaţiei Galactice a Planetelor, dar un gangster extraterestru ameninţă să distrugă totul.
ro
01:05
South Park
Cartman a auzit că bogaţii sunt jefuiţi de piraţi în Somalia, aşa că îşi pune petic pe ochi şi conduce o echipă în Africa, pentru a trece la acţiune.
ro
01:35
South Park
Fantoma lui Michael Jackson refuză să accepte moartea lui, lăsându-le pe celelalte celebrităţi moarte de curând să rămână frustrate în purgatoriu.
ro
02:05
South Park
Inconştient de faptele sale, etern inocentul Butters fondează "Compania sărutului" şi devine repede cel mai notoriu peşte din regiune.
ro
02:35
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, petrecerile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la calamităţi cu tort la orori de Halloween.
ro
03:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, pisicile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la eşecuri ale felinelor şi la haos printre pisoi
ro
03:35
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, vacanţele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la parcuri acvatice la camping.
ro
04:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, dispozitivele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la calamităţi cu echipamente de bucătărie la eşecuri cu tablete şi telefoane.
ro
04:30
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, animalele de companie vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de toate de la papagali fără minte la iepuri rebeli.
ro
05:00
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, glumele şi jocurile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la jocuri extreme pe placă la orori la drumeţie. Avem de toate.
ro
05:30
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, dezastrele adolescenţilor vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la crize de nervi şi eşecuri incredibile.
ro
06:00
Castelul lui Takeshi Indonezia
Gazda concursului e Roman Kemp care încearcă să explice cel mai nebunesc joc văzut vreodată. Vor fi râsete şi căzături de-a luncgul probelor Obstacole pe plajă şi Pietrele scăpate de sub control.
ro
06:30
Tătic pe bune
Familia Hobbs merge fără tragere de inimă la ziua vărului Fred, dar descoperă că sărbătoritul profită iar de celebritatea lui David. David plănuieşte să se răzbune.
ro
07:00
Trăsniţii din Queens
Doug, Carrie şi Arthur au parte de haos când vor să facă toate cumpărăturile pentru Ziua Recunoştinţei cu o zi înainte.
ro
07:30
Trăsniţii din Queens
Maşina lui Doug se strică şi trebuie să-şi cumpere una nouă, dar nu îşi permite.
ro
08:00
Becker
După ce şi-a încheiat căsnicia, Megan revine în viaţa lui Becker, iar el descoperă trecutul sordid al lui Megan.
ro
08:30
Becker
John e rugat să ţină un discurs la absolvirea promoţiei 2001 a liceului Harding. Linda se hotărăşte să se întoarcă la şcoală.
ro
08:55
Becker
Becker se întâlneşte la cabinet cu o bătrână neprietenoasă, bunica lui Jake. Linda are o întâlnire.
ro
09:25
Frasier (1993)
Familia aniversează opt ani de când Martin s-a mutat cu Frasier. Frasier distruge din greşeală fotoliul lui Martin. Niles descoperă că Daphne nu are pic de talent muzical.
ro
09:50
Frasier (1993)
Frasier devine obsedat să înlocuiască o casetă din colecţia lui de 2.000 de casete cu emisiunea lui.
ro
10:20
Frasier (1993)
Spiritele se încing când un stagiar ajunge în mijlocul luptei dintre Frasier şi Niles pentru organizarea unui tur într-o pivniţă cu vinuri.
ro
10:50
Iubirea bat-o vina
Audrey e supărată când Jeff îi spună că nu o crede că a văzut fantoma bunicii ei moarte. Russell vrea să-l convingă pe Timmy să renunțe la căsătoria aranjată.
ro
11:20
Iubirea bat-o vina
Audrey îl convinge pe Jeff să facă terapie de cuplu. Cele patru coloane. Ca să o facă pe Audrey fericită, Jeff acceptă să facă terapie de cuplu. Russell se îndrăgostește de logodnica lui Timmy.
ro
11:45
Trăsniţii din Queens
Doug află unele secrete ale lui Carrie când merg la nunta unor prieteni.
ro
12:05
Trăsniţii din Queens
Câinele noilor vecini latră chiar sub fereastra dormitorului lor, iar Doug şi Carrie nu pot dormi toată noaptea.
ro
12:30
Vecinii noștri
Când Calvin şi Tina apelează la o peţitoare profesionistă pentru Marty, nu pot să nu se implice prea mult în proces. Dave şi Gemma joacă roluri noi într-o seară romantică neaşteptată.
ro
13:00
Vecinii noștri
În apropiere de Halloween, Calvin încearcă să afle ce e în spatele recentelor evenimente ciudate din casa familiei Butler. Gemma şi Tina se întreabă dacă ar trebui să renunţe la costumele sexy.
ro
13:30
Becker
John are probleme când se gândeşte să se întâlnească cu o femeie mai tânără. Reggie primeşte ameninţări din partea unui fost condamnat.
ro
14:00
Becker
John moşteneşte urna cu unul dintre foştii lui pacienţi, Harry. John habar nu are cine este Harry şi încearcă să scape de urnă pe unde poate. După mai multe încercări, îşi dă seama că nu poate să-l părăsească.
ro
14:30
Frasier (1993)
Emisiunea lui Frasier are concurenţă. Ca să învingă concurenţa şi să-şi mărească audienţa, Frasier e ajutat de asistentul impresarului lui.
ro
15:00
Frasier (1993)
Planul lui Daphne de a se muta cu Niles e spulberat de sosirea mamei lui Daphne. Începe un război între Frasier şi un vecin al lui din cauza unui loc de parcare.
ro
15:30
Frasier (1993)
Planul lui Daphne de a se muta cu Niles e spulberat de sosirea mamei lui Daphne. Începe un război între Frasier şi un vecin al lui din cauza unui loc de parcare.
ro
16:00
Iubirea bat-o vina
Jeff şi Audrey află nişte veşti surprinzătoare despre mama-surogat.
ro
16:25
Iubirea bat-o vina
Jeff i se laudă lui Adam de strategia lui, numită "banca", o listă cu greşelile lui Audrey, de care se foloseşte când face el greşeli. Russell îi trimite un e-mail unei colege de care e atras Timmy.
ro
16:55
Becker
Becker e dat în judecată şi ajunge la proces.
ro
17:25
Becker
Becker merge la psiholog, iar Linda îşi caută o nouă slujbă.
ro
17:50
Trăsniţii din Queens
Doug întâlneşte un necunoscut beat la dans.
ro
18:20
Trăsniţii din Queens
Carrie primeşte o amendă pentru condus neglijent. Ca să scape de amendă, Carrie încearcă să-i dea întâlnire poliţistului.
ro
18:50
Teoria Big Bang
Amy şi Sheldon încearcă să fie superiori moral în privinţa Premiului Nobel.
ro
19:15
Teoria Big Bang
Mama lui Leonard e, în sfârşit, drăguţă cu el.
ro
19:40
Spune-mi Kat
Când se îmbolnăveşte cu câteva zile înainte ca ştiristul ei preferat să-i facă o vizită la cafenea, Kat se transformă în Katzilla. După ce Randi îşi găseşte apartamentul visurilor ei, Max începe să-şi caute şi el unul.
ro
20:00
Spune-mi Kat
Kat încearcă să fie prietenoasă cu patronul noului local din cartier, dar acesta crede că i se cuvine totul. Randi caută un cadou spectaculos pentru Carter.
ro
20:30
Spune-mi Kat
Sheila îi convinge pe Kat şi pe Oscar să meargă cu ea la o întâlnire cu un bărbat care deţine un lanţ de restaurante. Randi şi Max încearcă să se acomodeze cu noua lor situaţie locativă.
ro
21:00
Teoria Big Bang
Sheldon şi Amy aşteaptă veşti mari în prima parte a ultimului episod al serialului.
ro
21:25
Teoria Big Bang
Grupul călătoreşte împreună în ultimul episod al serialului.
ro
22:00
Beavis și Butt-Head
Beavis decide că a îndurat destul şi angajează un ucigaş ca să-l omoare pe Butt-Head. // Beavis şi Butt-Head vor să se trimită în vacanţa de primăvară.
ro
22:25
Beavis și Butt-Head
Beavis e provocat la luptă, iar Butt-Head îl antrenează ca să devină campion. // Beavis şi Butt-Head adulţi cred că sperma lor îi împiedică să aibă relaţii şi se hotărăsc să facă vasectomie.
ro
22:55
Frasier (1993)
Niles îi implică pe toţi în planul lui elaborat de a o cere de soţie pe Daphne. O minciună strică relaţia lui Martin cu Peg.
ro
23:25
Iubirea bat-o vina
Audrey își minte o prietenă că e pe lista cu femei cu care s-ar culca Jeff. A treia roată. Fără să știe Jeff, Audrey o minte pe prietena ei Liz că e pe lista cu femei cu care s-ar culca Jeff.
ro
23:50
Iubirea bat-o vina
Audrey e surprinsă că Jeff e interesat de reality show-ul ei preferat, până descoperă motivul. Spre încântarea lui Russell, Timmy are rețineri privind căsătoria lui aranjată.
ro