live
M2

M2

Az M2 a magyar közmédia egyik tematikus csatornája (0–12 éves korosztály).

Hungary

Przewodnik - poniedziałek, 20.05.2024

01:42
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
02:36
Falu Fessön
Egy Isten háta mögötti, poros kis faluba költözik Dia, a divattervező. A helyi Női Egylet kupaktanácsot tart, nehogy a csinos nő elhódítsa a férjeiket. A jövevény hatására a hagyománytisztelő faluban hódítani kezd a divatőrület. De nemcsak a külső megjelenés, hanem az eddig elnyomott, álmok, vágyak is új színben tűnnek fel.
hu
M2
03:05
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
04:03
Akusztik miniprogram 2020
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az M2 Petőfi TV-n az A38 hajó színpadán.
hu
M2
04:08
A38 BESZTOF
Az A38 Hajó fennállásának 18 éve alatt a világon egyedülálló módon több mint 3500 koncertet rögzített az MTVA-val együttműködésben, melyek hivatottak bemutatni a...
hu
M2
05:00
Sebaj Tóbiás I. Sorozat
Tóbiás egy kedves, szeretnivaló figura, aki mindig saját magát keveri bele a legfurcsább helyzetekbe, de közben sosem veszti el vidámságát és jókedvét, mert testének alakját bármikor és bármilyen szituációban képes megváltoztatni.
hu
M2
05:06
Pom-Pom meséi II. sorozat
Egy esernyő a tartós szárazságban rábeszéli ernyőtársait, hogy keressenek esős tájat maguk számára, ahol jól érezhetik magukat..
hu
M2
05:14
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf egy csecsemő társaságában babakocsival tud csak bejutni az állatkertbe. Nem sejtheti, hogy a társbérletben érkezésnek milyen kalandos következményei lesznek.
hu
M2
05:22
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Molnár Piroska
hu
M2
05:32
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles és barátja, a sündisznó elmennek az állatkertbe, hogy meglátogassák a rokonaikat. Ajándékot is visznek, de a szép répától megfájdul a rokonok foga, ezért végül ők eszik meg.
hu
M2
05:40
A nagy ho-ho-ho horgász II. sorozat
A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász felesége és a Főkukac neje takarítanak, ezért elküldik a férjeiket krumpliért a piacra. A Főkukac krumplivásárlás közben észrevesz egy halárust. Pénzük azonban nincs, így a Nagy Horgász felajánlja az árusnak, hogy segítenek az akváriumból kifogni a halakat, és felpörgetik az eladást pusztán a horgászás élvezetéért. Természetesen, a jutalom sem marad el...
hu
M2
05:47
Mirr-Murr kandúr kalandjai - III. sorozat
A játékboltban bemutatják az új játékokat, Mirr-Murrt és barátait pedig felkérik a véleménynyilvánításra. Önfeledten próbálják ki a vonatot, a repülőt és a többi játékot...
hu
M2
05:56
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
A Torna Clubba érkező kislánynak a kötélen átugráló macska csinál kedvet a sportoláshoz. Egy-két sikertelen kísérlet után a macska közreműködésével nemcsak a magasugrást, hanem a rúddal repülést is megtanulja a kislány, mamája nem kis ámulatára.
hu
M2
06:03
Bogyó és Babóca (II. évad)
hu
M2
06:10
Kívánj most! - 2. évad
Bianka nagymamája farmjára utazik, ahol egy meglepetés várja. Nagyi vásárolt egy pónit, aminek a kislány nagyon örül. Mielőtt azonban felülne rá, meg kell ismernie az új kedvencét, és rájönni, hogyan tud kapcsolatot teremteni vele. Bianka azt is felfedezi, hogy egy állat mennyi mindent közölhet vele szavak nélkül is.
hu
M2
06:32
Tickety Toc
Elérkezett Megszerel születésnapja, barátai meglepetéspartira készülnek. Megszerel azt hiszi, mindenki elfelejtkezett róla. Tommy és Talulah mindenkit könnyen megnevettet, csak Megszerellel van nehéz dolguk.
hu
M2
06:56
A Mancs őrjárat - 4. évad
A Mancs őrjárat egy rejtéllyel áll szemben: a stand közelében megjelenik egy "cápa", ami elég furcsa, mivel Kaland-öbölben még soha nem láttak cápát. Ryder gyanakszik, hogy itt valami más lesz. Nem is nagyon téved, Humdinger polgármester áll a titokzatos állat mögött. / A móló egyik cölöpje letört, és félő, hogy leszakad a vízbe az egész alkotmány. Ráadásul sokan is vannak rajta, így nemcsak a mólót kell megmenteni, hanem az embereket is.
hu
M2
07:20
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:30
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
07:34
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:40
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:47
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Az ősi monda szerint régen a Nap csak 2-3 órát világított az égen, aztán sötétség borult a világra. Egy nap Maui egy hajszálakból font hálóval elfogta a Napot, és szabadságáért cserébe azt kérte, reggeltől estig ragyogjon az égen. Ezt ünneplik minden évben a sziget lakói. Az idei fesztivál nagyon különös, Auru szervezi a nagy eseményt!
hu
M2
07:59
Zoom, a fehér delfin 1. évad
A tengerben élő halakat tilos etetni, de van, aki egy jó fogás kedvéért még erre is képes. Yann és Timeti a tettes után nyomoz, és több gyanúsítottjuk is van. Az elkövető személye azonban nagyon meglepi őket!
hu
M2
08:13
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Egy éhes csavargó a beígért jutalom reményében üldözőbe veszi Robint és barátait. Egy eltévedt varázslat folytán hatalmas behemóttá válik, aki kapóra jön János hercegnek a hajszában. Robinnak és barátainak minden ügyességüket és okosságukat latba kell vetniük, hogy elkerüljék a bajt
hu
M2
08:25
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Lord Gudfred megkéri Richard királyt, hogy lássa vendégül unatkozó leányát, hátha sikerül Louise-t egy kicsit jobb kedvre deríteni. Louise remekül érzi magát, és bele sem gondol, hogy viselkedésével másokat sodor bajba.
hu
M2
08:38
Panda és Kivi
Az állatok a parton játszanak. Kiki szomorú, mert honvágya van és bántja, hogy rég találkozott másik Kivi madárral. Hihi szeretné boldoggá tenni ezért eljátssza, hogy egy Kivi madár, de sokkal nehezebb, mint gondolta. Morcos Sapi küld egy Kivi madárnak álcázott robotot, hogy elcsalogassa Kikit a csapdájába, de Hihi hamar rájön a cselre és végül Morcos beragad a saját csapdájába.
hu
M2
08:49
Panda és Kivi
Morcos elkapja az állatokat. Arisztódi segít nekik kiszabadulni, de ahelyett, hogy örülnének, mindenki a másikat hibáztatja. Ezért Arisztódi próbára teszi őket, egy versenyt rendez, ahol bebizonyosodik, hogy nem képesek egyedül megnyerni a versenyt, csak ha összedolgoznak. Morcos Sapi közben elkapja Arisztódit és a többieknek össze kell fognia, hogy megmentsék őt. Megtanulják, hogy csapatban jobb, mint egyedül és hogy mindenkinek megvan a maga értéke.
hu
M2
09:01
A dzsungel könyve - III. évad
Ká tanítványokat gyűjt maga köré a dzsungel állataiból, és hogy tudását bizonyítsa, hipnotizálja Balut és Bagirát. Szerencsére Sir Kán is hipnózisban van, madárkának képzeli magát, így Maugli barátait nem fenyegeti veszély, s végül Ká helyrehozza a dolgot.
hu
M2
09:12
A dzsungel könyve - III. évad
Tabaki, a sakál, megfázással küzd, és Bagirához fordul segítségért. A méz azonban fogyóban van, így Maugli Baluval elindul mézbeszerző körútra, ám a méhkasokat valaki összetörte és kifosztotta. Vajon ki lehet a tettes, és hogy lehet helyrehozni a dolgot?
hu
M2
09:24
Büdi és Markosz-2. évad
Mersz, a bátor tűzoltó kiderül, hogy minden fura és hangos zajtól fél. Büdi és Markosz segít neki leküzdeni a félelmeit./ Az autósmoziban tönkremegy a vetítő, így a film végét, Hopla nagy ugrását nem láthatják a barátok. Büdi kitalálja majd ő helyettesíti Hoplát és bemutatja a többieknek a film végét.
hu
M2
09:46
Anna és barátai
Anna javaslatára a barátok repülőversenyt rendeznek, és mindenkinek magának kell a saját járművét hajtogatnia. Vajon kié lesz a nyertes?
hu
M2
09:53
Anna és barátai
Brekinek túl sok holmija van az üvegházban, így a napraforgó nem fér be. Ezért megpróbálja elajándékozni a felesleges dolgait, ám ahelyett, hogy azok fogynának, inkább egyre több lesz belőlük.
hu
M2
10:00
Anna és barátai
Krisztofer és Ron különféle muris hangokat vesznek fel, de Ron véletlenül letöröli a felvételt. Ezt pedig azonnal pótolni kell, úgyhogy irány a kert!
hu
M2
10:09
Számoljunk Paulával 5. évad
Paula és barátai egy forgalmi dugóban segítenek Banánfa bácsinak. A feladat azonban egyáltalán nem könnyű!
hu
M2
10:20
Számoljunk Paulával 5. évad
A rákokat Vörösszakáll kapitány egy hamis ígérettel rászedi, aminek Maurice látja kárát. Paula és barátai megpróbálnak segíteni a csetlő-botló matróznak.
hu
M2
10:32
Edmond és Lucy - 2. évad
Tikkasztó hőség van, és Lucy azt javasolja, menjenek úszni. Ám ezúttal nem a jól ismert folyóhoz, hanem egy titkos patakhoz. Lucy úgy hiszi, pontosan tudja az utat, és a kezében levő verses térképre sincs szüksége. Ám barátaival az úton eltévednek, ideje hát, hogy együtt megfejtsék a versikét, ami megmutatja a helyes utat a patakhoz.
hu
M2
10:43
Edmond és Lucy - 2. évad
Lucy lovagosat játszik, és kicsit nagyképűen viselkedik. Edmond úgy dönt, talán ideje egy kicsit megleckéztetni Lucy-t, ebben pedig a többiek is segítenek.
hu
M2
10:54
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
10:59
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf egy csecsemő társaságában babakocsival tud csak bejutni az állatkertbe. Nem sejtheti, hogy a társbérletben érkezésnek milyen kalandos következményei lesznek.
hu
M2
11:06
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Molnár Piroska
hu
M2
11:17
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Marcinak testőrként egy kisgyerekre kell vigyáznia. Gáspár azonban nagyon eleven kisfiú, így amikor nem csoda, ha hamarosan a cirkusz állatai is eltűnnek. Majd valami egészen meglepő műsorral térnek vissza.
hu
M2
11:29
Nene
Nene és Meggájver nem emlékeznek rá, hogy reggel miért a tóban ébredtek fel, és hogy hova tűnt a házuk kulcsa.
hu
M2
11:36
Moncsicsik - 2. évad
Fieldo és Capix összevesznek, hogy kinek a munkája könnyebb, így egy napra állást cserélnek.
hu
M2
11:47
Moncsicsik - 2. évad
Willow egy új masinát talál fel, a csicsirobotot. A gép addig hibátlanul működik, míg egy elektro-bogár össze nem zavarja, onnantól a tobzodilt, így Bukfenckint szeretné összegyűjteni.
hu
M2
12:00
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave az érettségi találkozóján előad egy dalt, ami felkerül a netre. Amikor a mókusok látják, hogy kapott néhány kedvezőtlen kommentet, úgy döntenek, nem hagyják, hogy apjuk lássa ezeket és megakadályozzák, hogy számítógép közelében legyen. A laptopját átviszik Miller nénihez, aki azt hiszi, hogy valódi trollok költöztek a számítógépbe...
hu
M2
12:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvin felháborodva hallja, hogy Bocarter nem hívta őt, a testvéreit és barátait a szülinapi bulijába, amit egy jachton tart. Ezért úgy dönt, hogy titokban felosonnak a hajóra. Csakhogy eltévesztik a kikötőszámot és egy kalózhajóra surrannak fel...
hu
M2
12:23
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave szeretne regisztrálni az Instant Gramra, és Alvintól kér segítséget. A mókus megijed, hogy akkor az apja minden feltöltésüket látja, illetve cikis fotókat töltene fel róluk, ezért azt füllenti, hogy Dave telefonja nem Instant Gram kompatibilis. Csakhogy a lányok megoldják a problémát, ezután Alvin legnagyobb bosszúságára Dave roppant népszerű lesz, még Alvin álmainak lánya is követi és üzenget neki.
hu
M2
12:36
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
12:47
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
12:58
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:10
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Parkőr ló asszony meghívja Martyt az akadémiai felvételi vizsgára, hogy végre kadét ló vagyis zebra lehessen. Marty ragaszkodik a kézikönyvhöz, mert leendő parkőr lóként az a feladata, hogy megtanulja a könyvben lévő összes szabályt.
hu
M2
13:34
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 2. évad
Gortimer nem tudja, hogy mondja el az apukájának, hogy nem szereti a biológiát, és már nem akar orvos lenni. Álmatlanul forgolódik éjszaka, és fura hegedűmuzsikát hall. A barátai már aggódnak miatta, és igyekeznek kideríteni, hogy honnan szól a zene. Valóban hegedül valaki, vagy csak a bűntudat az, ami fura dolgokat képes előidézni az emberekben?
hu
M2
13:59
Power Players
Axel, Zoé és Luka a parkban játszanak, de összevesznek kosárlabdázás közben. Axel elmegy a játékbarátaival játszani, mikor ismét megjelennek Pirant piramisai. Viszont most nem a játékok kellenek neki, hanem az ember elméje, így Lukát és Zoét foglyul ejti.
hu
M2
14:10
Power Players
Galád a Minergia felhasználásával szeretné az erőpántokat megszerezni Axeltől, de valami balul sül el, mert Galád Axel testében találja magát. Eleinte a csapat nem hisz a Galád testébe bújt Axelnek.
hu
M2
14:21
Power Players
Axel kifigyeli, hogy Serge törzs visszatér Galád távollétében, és ő irányítja a rossz játékokat. Kiadja utasításba, hogy el kell vinni a végzet ládáját a szeméttelepre. Axel nem tudja mi van abban a ládában, de azt tudja, hogy meg kell akadályozni, hogy eljusson a szeméttelepre.
hu
M2
14:34
Pat, a kutya
Pat születésnapjára Lola különleges ajándékot vesz a kutyusnak, egy lufit. Nem is sejti, mekkora problémát okoz ezzel kis barátjának!
hu
M2
14:41
Pat, a kutya
Az osztály a Csodaparkba megy kirándulni. Viktor azonban kanyarós lesz, így nem vehet részt az eseményen. Lola meglátogatja, de a kis beteg ennek egyáltalán nem örül. Mindent elkövet, hogy Lolát is megbetegítse!
hu
M2
14:49
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Stella és apukája sokat utaztak, hogy felmenjenek az Eiffel-toronyba, de a lift elromlott. A Szárnyalók egy liftként használható villamoskocsit visznek neki, aminek a segítségével feljuthatnak Párizs tetejére. Aranyfiú váratlan érkezése és a villám becsapódás megnehezíti Jették feladatát, így visszajutnak az időben 1889-be.
hu
M2
15:01
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Stella és a Szárnyalók a villámbecsapódás következtében 1889-ben találják magukat, a világkiállításon, ahol találkoznak az Eiffel-torony tervezőjével. A torony veszélybe kerül, így a Bázisnak kell a segítségükre sietni.
hu
M2
15:15
Matrica - Lássuk a medvét!
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozatában a Lássuk a medvét! című rovat a magyar közmondásokat és szólásokat mutatja be mini szituációkon keresztül, Luca és...
hu
M2
15:20
Matrica - Hevül a vegyület
Fizikai oktató sorozat gyerekeknek Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat kémiával és fizikával foglalkozó rovata a Hevül a vegyület, amelyben Kisdoki és Doki úr...
hu
M2
15:28
Irány Okido!
Egy üstökös közeledik Okido felé. Zam vezetésével Messy és barátai az űrbe repülnek, hogy megváltoztassák az üstökös irányát. Kalandos küldetésre vállalkoznak.
hu
M2
15:39
Irány Okido!
Zümi robot tiszteletbeli méh szeretne lenni, ezért elszeretné kápráztatni a méheket. Sajnos azonban eltéved, és a méhkirálynő nem talál vissza a kaptárba. Még szerencse, hogy Messy és barátai segítenek a méhrajnak.
hu
M2
15:50
Irány Okido!
Messy-nek új kérdése van. Mi a legkisebb dolog a világon? A választ, most is mint mindig, Okidóban keresi.
hu
M2
16:03
Moncsicsik - 2. évad
Hanae és Willow összevesznek, akiket egy fondorlatos csellel Sylvus békít ki.
hu
M2
16:14
Moncsicsik - 2. évad
Willow elmegy megkeresni a varázskövet a Rejtelmes-hegység belsejében, ami bárki kívánságát teljesíti. Willownak teljesül is az álma, lesz egy repülő autója, amit az ő irányítása mellett mindenki ki is próbálhat. A moncsijárgánnyal azonban valami különleges dolog történik, amitől a gyerekek álmai veszélybe kerülnek.
hu
M2
16:27
A dzsungel könyve - III. évad
Tabaki azzal vicceli meg Mauglit Kuluval, hogy van még egy emberkölyök a dzsungelben. A holló elváltoztatva emberire a hangját, az ősi templomhoz csalja őt, ahova természetesen Sir Kán is meghívást kap.
hu
M2
16:38
A dzsungel könyve - III. évad
Bagira mancsa kificamodik vadászat közben. Valaki meglopja a farkasokat éjszaka, de úgy csinálja, hogy Bagirára terelődjön a gyanú. A dzsungel törvénye értelmében a párducra 6 nap ködös völgyben való elzárás vár. Maugli kideríti, hogy ez csak tévedés volt.
hu
M2
16:51
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon részecskegyorsítót alkot a mosógépből, amivel időhurkot hoz létre, így a legutóbbi 53 másodperc folyamatosan megismétlődik a fiúkkal.
hu
M2
17:02
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Miután Alvin azon hisztizik, hogy mennyire unatkozik, Dave elvesz tőle minden elektromos holmit és azzal fenyegeti, hogy addig nem kapja vissza, amíg nem bizonyítja, hogy le tudja kötni magát.
hu
M2
17:14
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Karácsony előtt jótékonysági munkát végez a Seville család minden tagja. Dave a rendőrség előadását szervezi, Alvin édességet osztogat, Theodore meg manónak öltözve adományokat gyűjt. Gesztenye, a Mikulás manója azt hiszi, egy kollégájával találkozott és megfűzi, hogy menjen vele az Északi-sarkra. Mivel Alvint hiszi a gondviselőjének, egy áhított játékért cserébe megkapja a beleegyezését, Dave-re pedig álmot bocsát, amikor az közbelépne. Az alvó Dave nélkül nem haladnak a karácsonyi műsorral, Simon és Alvin igyekeznek visszaszerezni Theodore-t és titokban tartani, hogy Dave mély álomba süllyedt. Az ünnep is a megszokott Alvin-féle káoszba fulladna, ha nem segítene a karácsonyi csoda!
hu
M2
17:37
Panda és Kivi
Az állatok találnak egy szemüveget, amiből egy távcsövet csinálnak, hogy megtudják figyelni Morcos Sapit. Morcos észreveszi a taktikát és kijátssza Hihit, aki mindenáron védeni szeretné magukat Morcostól. Morcos Sapi elkapja az állatokat, de Hihi próbálja megmenteni őket a távcső segítségével és megtanulja, hogy jobban kell a barátaira figyelnie.
hu
M2
17:48
Panda és Kivi
Hihi tortát süt a többieknek, de a majmok önzőek voltak és hamar felfalták az egészet. Engesztelésképpen szerettek volna tortát sütni ők is, de Morcos megelőzi őket és egy édes csapdát állít az állatoknak. Itt az ideje, hogy a makik bebizonyítsák, hogy képesek önzetlenül is cselekedni.
hu
M2
18:01
Az erdő kapitánya
A történet főszereplői Kerek Erdő állatai. Az Erdő nyomozó főfelügyelője Eleméri Ede tizedes és kollégája, Góliát, a titkosrendőr már régóta próbálkoznak Zero, a veszedelmes bűnöző macska elfogásával. Hihetetlen kalandok végén az akció sikerül is, kézre kerül a rettegett gonosztevő. Ede nyugdíjba vonul, barátai pedig előléptetik: az Erdő Kapitánya címmel ajándékozzák meg.
hu
M2
19:14
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Amikor csőstül jön a baj, Robin hiába próbál mindenütt segíteni, ezúttal még neki sem sikerül. Ezért elkeseredésében varázslathoz folyamodik, és Marian segítségével visszamegy az időben, hogy megelőzze a bajokat. Igen ám, de rendre kiderül, hogy mindenre még ő sem gondolhat.
hu
M2
19:26
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Egy véletlen folytán újra felbukkan Nottinghamben a legendás Csalogány Hölgy, az igazság bajnoka, kire urak és zsiványok egyaránt bámulattal tekintenek. János herceg nagy jutalmat ígér annak, aki a kezére adja, így megindul a macska-egér harc, melyből természetesen Robin sem maradhat ki.
hu
M2
19:40
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:51
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
19:56
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
20:02
Heartland III. évad
Tim és Jack újra át akarja élni a dicső múlt napjait. Ty segít Scottnak Kit kancájának ellésénél. Amy pedig azon aggódik, hogy ez újra összehozza Kitet és Ty-t.
hu
M2
20:53
Ákos - Idősziget koncert (Dupla Aréna 2019)
A 150 ezres látogatottságú TURNÉ 2019 után ÁKOS ismét DUPLA ARÉNÁ-val zárta az évet 2019 december 13-án és 14-én a Papp László Budapest Arénában. Mindkét nap telt ház előtt léptek színpadra és ekkor játszották először közönség előtt a platinalemezes IDŐSZIGET című albumuk dalait. Egyébként sorrendben ez volt az ötödik ÁKOS dupla Aréna.
hu
M2
22:29
A38 Archív
hu
M2
23:27
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2

Przewodnik - wtorek, 21.05.2024

00:25
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
01:22
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
01:56
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
02:58
A38 Archív
hu
M2
03:49
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
04:03
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
05:00
Sebaj Tóbiás I. Sorozat
Tóbiás vásárolni akar az automatában, de nem működik. Mikor mások is így járnak, Tóbiás megtalálja a megoldást.
hu
M2
05:07
Pom-Pom meséi II. sorozat
Pom-Pom és barátai húsvétkor meglocsolják Picurt, aki a locsolóknak csokoládétojást osztogat. Gombóc Artúrnak egy csipogó piros tojás jut...
hu
M2
05:17
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf és Robi egy tölcsér fagylaltért cserébe furulyát kap a kígyóbűvölőtől. Ha belefújnak, minden felemelkedik amire ráirányítják.
hu
M2
05:25
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit
hu
M2
05:34
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles nem tudja, hány óra van, így elmegy megnézni a napórán. Mivel megtetszik neki az óramutató foglalkozás, megkéri a kígyót, hadd helyettesítse.
hu
M2
05:42
A nagy ho-ho-ho horgász II. sorozat
A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász kötni tanul, mert megígérte Főkukacnak, hogy köt neki egy sapkát. Szerencsére a 2. B osztály tanulói megmentik ettől az unalmas elfoglaltságtól, mert felkérik iskolai Mikulásnak, a Főkukacot meg krampusznak. Boldogan vállalják a feladatot. Be is öltöznek, s fantasztikus ajándékot visznek magukkal...
hu
M2
05:49
Mirr-Murr kandúr kalandjai - III. sorozat
Mirr-Murr nagyon rendetlennek tartja a lakást és ráveszi az egereket, a legyet és a kakukkot, hogy takarítsanak ki. Előbb nem szívesen látnak munkához, de amikor ragyog a lakás, akkor a jól végzett munka örömével tekintenek szét.
hu
M2
05:58
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
A papa kérésére gátfutást tanuló testes kisfiúról a Torna Clubban kiderül, hogy igazi sportága a súlyemelés.
hu
M2
06:05
Bogyó és Babóca (II. évad)
hu
M2
06:12
Kívánj most! - 2. évad
Bianka, Ben, Frank és Laurel képzeletbeli kalandra indul, és közben rájönnek, hogy minden ötletet érdemes meghallgatni, még a legszokatlanabbakat is, ha meg akarnak oldani egy problémát. Így fordulhat elő, hogy Ben a maga érdekes megoldásaival majdnem minden problémára tudja a megoldást.
hu
M2
06:34
Tickety Toc
Csikiti, a csirke repülni szeretne, de rövid szárnyaival nem tud, ezért Tommy és Talulah segítenek neki. Tommy és Talulah a titokzatos kincset keresi a kalózkodás órájában.
hu
M2
06:58
A Mancs őrjárat - 4. évad
A kutyik ajándékot kapnak egy űrlénytől. Sziklának látszik, de ehhez képest sok gondot okoz. Például kőomlást, vele együtt Francois, Turbó kapitány és Everest is egy barlangban reked. A Mancs őrjárat már úton, hogy kimentsék a barátaikat. / Goodway polgármester kempingezni megy, Huntington pedig úgy gondolja, ő lesz e helyettes. Mindenkit megbüntet a városban, ám Porter úr nem éri utol a polgármester-asszonyt, hogy szóljon neki. Így Ryder és a kutyik elindulnak, hogy megtalálják Goodway polgármestert.
hu
M2
07:21
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:32
Matrica - Négyzetgyök
A matematika könnyű és izgalmas. Ezt szeretné megmutatni a nézőknek Laci bácsi, azaz Major László matematikus. Játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek...
hu
M2
07:35
Rímerdő versfilmek
A gyermekirodalom legszebb verseit filmesíti meg az M2 Gyerekcsatorna. A Rímerdő című saját gyártású nyolcrészes sorozatban kisiskolások adják elő a klasszikus és...
hu
M2
07:39
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
07:45
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Maui fölött dupla szivárvány jelenik meg, ami egy régi jóslat szerint, szökőár közeledtét jelzi. Hogy a veszélyt elkerüljék, Cápa Istennek kell áldozni, nagy mélységben. Vajon ki vállalja a veszélyes feladatot?
hu
M2
07:57
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Van Crook egy hamis szerződés alapján üdülőfalut épít Motun. Amíg Patrick bácsi azt szeretné bebizonyítani, hogy a szerződés hamis, Yann és Timeti Zoom segítségével egészen más utat keresnek az építkezés megakadályozására.
hu
M2
08:11
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Amikor csőstül jön a baj, Robin hiába próbál mindenütt segíteni, ezúttal még neki sem sikerül. Ezért elkeseredésében varázslathoz folyamodik, és Marian segítségével visszamegy az időben, hogy megelőzze a bajokat. Igen ám, de rendre kiderül, hogy mindenre még ő sem gondolhat.
hu
M2
08:23
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Egy véletlen folytán újra felbukkan Nottinghamben a legendás Csalogány Hölgy, az igazság bajnoka, kire urak és zsiványok egyaránt bámulattal tekintenek. János herceg nagy jutalmat ígér annak, aki a kezére adja, így megindul a macska-egér harc, melyből természetesen Robin sem maradhat ki.
hu
M2
08:37
Panda és Kivi
Az állatok találnak egy szemüveget, amiből egy távcsövet csinálnak, hogy megtudják figyelni Morcos Sapit. Morcos észreveszi a taktikát és kijátssza Hihit, aki mindenáron védeni szeretné magukat Morcostól. Morcos Sapi elkapja az állatokat, de Hihi próbálja megmenteni őket a távcső segítségével és megtanulja, hogy jobban kell a barátaira figyelnie.
hu
M2
08:48
Panda és Kivi
Hihi tortát süt a többieknek, de a majmok önzőek voltak és hamar felfalták az egészet. Engesztelésképpen szerettek volna tortát sütni ők is, de Morcos megelőzi őket és egy édes csapdát állít az állatoknak. Itt az ideje, hogy a makik bebizonyítsák, hogy képesek önzetlenül is cselekedni.
hu
M2
09:00
A dzsungel könyve - III. évad
Tabaki azzal vicceli meg Mauglit Kuluval, hogy van még egy emberkölyök a dzsungelben. A holló elváltoztatva emberire a hangját, az ősi templomhoz csalja őt, ahova természetesen Sir Kán is meghívást kap.
hu
M2
09:11
A dzsungel könyve - III. évad
Bagira mancsa kificamodik vadászat közben. Valaki meglopja a farkasokat éjszaka, de úgy csinálja, hogy Bagirára terelődjön a gyanú. A dzsungel törvénye értelmében a párducra 6 nap ködös völgyben való elzárás vár. Maugli kideríti, hogy ez csak tévedés volt.
hu
M2
09:24
Büdi és Markosz-2. évad
Piros a nagy portól nem látta, hogy beért a célba, így tovább hajt. Büdi nem tudja átadni neki a trófeát, ezért Markosszal elindul megkeresni. Piros eközben folyamatosan a célvonalat keresi./ Markosz az építési területen talál egy kincsesládát közepén egy virággal. Mivel Flóra, a virág kiesik belőle, így megpróbálják kinyitni a ládát, hogy visszategyék a virágot.
hu
M2
09:46
Anna és barátai
Ki ne szeretne szuperhős lenni? Úgy tűnik Krisztofer már egész jó, most már csak Brekit kell megtanítania arra, hogyan kell szuperhősnek lenni. Ez pedig nem is olyan egyszerű!
hu
M2
09:53
Anna és barátai
Annáék találnak egy mesekönyvet, de hiányzik az utolsó oldal. Így viszont nem tudják, hogyan végződik be a történet. Sebaj, a kisbarátok maguk találnak ki egy jó befejezést.
hu
M2
10:00
Anna és barátai
Anna és a többiek megpróbálják leszedni az almákat a fáról, de ez nem is olyan egyszerű feladat. Ráadásul a legnagyobb és legszebb alma a fa tetején van, ám ekkor Ronnak támad egy remek ötlete.
hu
M2
10:08
Számoljunk Paulával 5. évad
Tim egy varázspálcával szeretné szórakoztatni a barátait, de a trükkjei nem sikerülnek. Tim úgy gondolja, ez a varázspálca hibája, ezért újat vesz. Ám az új varázsbot sem tökéletes!
hu
M2
10:19
Számoljunk Paulával 5. évad
Paula postásat játszik, és a barátai küldeményét kézbesíti. Banánfa bácsi küldeménye azonban bonyolult feladat elé állítja a csapatot.
hu
M2
10:32
Edmond és Lucy - 2. évad
Edmond és Lucy úgy gondolják, hogy a kis hernyókat elviszik a kertből, hogy ne tegyenek kárt a salátákban. Harry szerint ez nem jó ötlet, hiszen éjszakénként egy titokzatos lény érkezik, hogy rendben tartsa az ágyásokat. Edmond és Lucy nagyon kíváncsiak ki lehet az, így éjszakai túrát szerveznek a kertbe.
hu
M2
10:43
Edmond és Lucy - 2. évad
Harry vacsorapartit szervez estére, ahol a különleges őszi lecsóját szeretné tálalni. Amíg az erdőbe megy Georgie-val, Edmond és Lucy véletlen kiöntik a fazekat. Ők ketten szeretnék helyrehozni a kárt, így elindulnak, hogy hozzávalókat szerezzenek az erdőből. Épp csak azt nem tudják, hogy Harry őszi lecsója nem hagyományos módon van elkészítve. Szerencsére Mima segít nekik, hogy megmentsék a helyzetet.
hu
M2
10:56
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf és Robi egy tölcsér fagylaltért cserébe furulyát kap a kígyóbűvölőtől. Ha belefújnak, minden felemelkedik amire ráirányítják.
hu
M2
11:03
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit
hu
M2
11:11
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
11:17
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Marci, mint shaloinmester ébred reggel, és hamarosan Kínában találja magát. Segítenie kell a foglyul ejtett zenmestereknek kiszabadulni.
hu
M2
11:29
Nene
Nene a húnyó a bújócskánál. Mivel nem talál senkit, így úgy gondolja mindenki természetét utánozni fogja, így könnyebben megtalálja őket.
hu
M2
11:36
Moncsicsik - 2. évad
Hanae és Willow összevesznek, akiket egy fondorlatos csellel Sylvus békít ki.
hu
M2
11:47
Moncsicsik - 2. évad
Willow elmegy megkeresni a varázskövet a Rejtelmes-hegység belsejében, ami bárki kívánságát teljesíti. Willownak teljesül is az álma, lesz egy repülő autója, amit az ő irányítása mellett mindenki ki is próbálhat. A moncsijárgánnyal azonban valami különleges dolog történik, amitől a gyerekek álmai veszélybe kerülnek.
hu
M2
12:01
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon részecskegyorsítót alkot a mosógépből, amivel időhurkot hoz létre, így a legutóbbi 53 másodperc folyamatosan megismétlődik a fiúkkal.
hu
M2
12:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Miután Alvin azon hisztizik, hogy mennyire unatkozik, Dave elvesz tőle minden elektromos holmit és azzal fenyegeti, hogy addig nem kapja vissza, amíg nem bizonyítja, hogy le tudja kötni magát.
hu
M2
12:26
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Karácsony előtt jótékonysági munkát végez a Seville család minden tagja. Dave a rendőrség előadását szervezi, Alvin édességet osztogat, Theodore meg manónak öltözve adományokat gyűjt. Gesztenye, a Mikulás manója azt hiszi, egy kollégájával találkozott és megfűzi, hogy menjen vele az Északi-sarkra. Mivel Alvint hiszi a gondviselőjének, egy áhított játékért cserébe megkapja a beleegyezését, Dave-re pedig álmot bocsát, amikor az közbelépne. Az alvó Dave nélkül nem haladnak a karácsonyi műsorral, Simon és Alvin igyekeznek visszaszerezni Theodore-t és titokban tartani, hogy Dave mély álomba süllyedt. Az ünnep is a megszokott Alvin-féle káoszba fulladna, ha nem segítene a karácsonyi csoda!
hu
M2
12:50
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:01
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:14
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:27
Paddington kalandjai - Paddington szülinapi meglepetése 1-2. rész
Paddingtonnak születésnapja van, és a Brown család szeretné felejthetetlenné tenni az ünnepet. Londont szeretnék megmutatni a kis medvének, ezért hajókáznak a Temzén. Paddington azonban csak csetlik-botlik a programok között, még a hajó is nélküle megy el. Így kerül a kis mackó a Tower épületébe, ahol izgalmas kaland veszi kezdetét!
hu
M2
13:50
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 2. évad
Mindenki tudja, hogy a Rendes utcát Alonzo Ezekiel, vagyis Rendes kapitány alapította 1841-ben. De hihetünk mindig vakon a történelemben? Catherine az iskolában színdarabot rendez, és ragaszkodik az eredeti tényekhez, Mel azonban olyan új bizonyítékokra bukkan a múzeumban, amik megcáfolják a jól ismert történetet.
hu
M2
14:16
Power Players
Galád Minergia segítségével életre kelti Axel videójátékában szereplő dokibotokat. Galád célja, hogy ezekkel a lényekkel a városban káoszt csináljon, ráadásként a távolból irányítja őket. Axel és csapat megpróbálja összeszedni őket.
hu
M2
14:27
Power Players
Labot a kertben rátalál a fejbe vágott Sarge-ra, akitől ellopták a Minergia távcsövét. Akkor Cukorsó volt még ott, de nem ő volt. Axel Ruffinra gyanakszik, de végig téves nyomon van...
hu
M2
14:38
Power Players
Axel és Galád is Luka új játékára irigykednek, a Kazinger figurára. Luka nem engedi, hogy Axel hozzányúljon, pedig mindent bevet, hogy játszhasson vele. Míg a két fiú veszekszik, Galád ellopja a játékot...
hu
M2
14:50
Pat, a kutya
Pat-et és Kapucnit Lola a kutyaszalonba viszi. Kapucnit tévedésből egy idős néni hazaviszi magához. Még szerencse, hogy Pat ott van és segít!
hu
M2
14:58
Pat, a kutya
Lola édesanyjának új, 3D nyomtatója van. Lola iskola előtt apró ajándékokat nyomtat a géppel, és már előre örül a délutáni játéknak. A három rosszcsont galamb azonban megszerzi magának a csodamasinát. Még szerencse, hogy Pat segít!
hu
M2
15:05
Luisa és a tollas kígyó
Luisa, a francia kislány a családjával Mexikóba költözik, és itt kezdenek új életet. Luisa meglehetősen szomorú, hiszen nem ismer itt senkit, egyetlen barátja, Quetza, a gyík. Egy nap azonban a kis állat elszökik, a kislány pedig keresni kezdi, így ismerkedik össze Arturóval, a helyi kisfiúval. Arturó nagymamája meséli el neki Ketzalkóatl, azaz a Tollaskígyó legendáját. Amikor a két gyerek rájön, hogy Luisa gyíkja bizony maga Ketzalkóatl, mindent megtesznek, hogy visszajuttassák a hegyre, ahol egyesülhet a tollas részével. Eközben megismerkednek Diegoval, a népszerű birkózóval, és Luisa hamarosan új barátokat szerez, miközben segít egy legendának életre kelni.
hu
M2
15:34
Matrica - Lássuk a medvét!
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozatában a Lássuk a medvét! című rovat a magyar közmondásokat és szólásokat mutatja be mini szituációkon keresztül, Luca és...
hu
M2
15:40
Matrica - Hevül a vegyület
Fizikai oktató sorozat gyerekeknek Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat kémiával és fizikával foglalkozó rovata a Hevül a vegyület, amelyben Kisdoki és Doki úr...
hu
M2
15:45
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
15:49
Irány Okido!
Messy egy megerőltető futás után doboló hangot hall a mellkasából. Vajon miért ver hol hangosan, hol halkan Messy szíve? Hogy választ kapjon a kérdésére, ellátogat Okidóba.
hu
M2
16:01
Irány Okido!
Magas Stan, Okido legmagasabb és legügyesebb robotja ma hidat épít. Az első próbálkozásra a híd leszakad, de hamarosan kijavítják a hibát.
hu
M2
16:12
Irány Okido!
Ebben a részben Messy és barátai a szagok nyomába erednek. Mitől jószagú vagy büdös valami? Mindezekre választ kapnak Okidóban.
hu
M2
16:24
Moncsicsik - 2. évad
A moncsijárgány elszabadul, ami mindenkire veszélyes lesz. Willow bevallja Sylvusnak, hogy elhozta a varázskövet, ami teljesítette is a kívánságát. A Nagy Moncsikönyvben keresik a gyors megoldást a különös kővel kapcsolatban.
hu
M2
16:35
Moncsicsik - 2. évad
A csicsik a mókás moncsi-futamra készülnek, de nem mindenki teljesen tisztességesen. Ki az autóját turbózza fel, ki a versenyen vág le egy-egy kört. Vajon ki lesz a becsületes nyertes?
hu
M2
16:48
A dzsungel könyve - III. évad
Ravi apuci elrepül egy szerencsenövényért, hogy megünnepeljék Vira-val tojásuk megszületését. Ravi bajba kerül. Vira Mauglitól kér segítséget.
hu
M2
16:59
A dzsungel könyve - III. évad
Mikor Rikki véletlenül felébreszti álmából Mauglit, Balut és Bagirát, eljátssza hogy ő mennyire beteg. Balu trópusi lázt diagnosztizál nála. A három barát elindul a gyógyszerért. Rikki amint megeszi a Balu által készített orvosságot, nagyon rosszul lesz, de ez azért van, mert nem is volt beteg.
hu
M2
17:11
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon táborba készül, Alvin meg szeretné megkaparintani Gizmót, a kis robotot. Simon a biztonság kedvéért Jeanette felügyeletére bízza a találmányát, csakhogy Alvin titokban elhozza és vele végezteti el a feladatait. Simon ezért alaposan megleckézteti.
hu
M2
17:23
Alvin és a mókusok - 3. sorozat
Simon aggódik, hogy Alvin túlságosan lelkesen belevette magát a karatéba. Amikor megtudják, hogy egy jelentős bajnokkal szemben készül kiállni, mindenképpen megakadályoznák az összecsapást.
hu
M2
17:36
Alvin és a mókusok - 3. sorozat
Alvin féltékeny Simonra, mert szerinte Dave jobban szereti, amiért sikeres feltaláló. Theodore-t felbíztatva összefognak, hogy bizonyítsák, testvérükénél is szuperebb találmányt alkothatnak.
hu
M2
17:47
Alvin és a mókusok - 3. sorozat
Miután túlhajtotta magát, Simonnak némi magányra és nyugalomra van szüksége. Csakhogy Alvinék attól félnek, hogy a végén bogaras, magának való remete lesz, így igyekeznek megmenteni.
hu
M2
18:01
Panda és Kivi
Arisztódi születésnapja van és ünneplésképpen az este közösen szeretnék nézni a hullócsillagokat. Direkt figyelmeztetik Hihit, hogy ne késsen el, mert mindig mindet elfelejt. Persze Morcos sem engedi, hogy az éjszaka zökkenőmentesen menjen, de Hihi szétszórtsága a hasznukra válik és talán az ünneplés sem marad el.
hu
M2
18:12
Panda és Kivi
A szigeten mindenki nyugalomra vágyik, még Morcos Sapi is. Hihi horkolása nagyon zavaró ezért elvonul, hogy békében szundikáljon, de nem számít arra, hogy a robotok elkapják miközben alszik. Morcos nem tűri a horkolást a pihenőnapján és talán ez Hihi szerencséje.
hu
M2
18:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
A New York-i Művészeti Múzeumban rendezett állatfestmények kiállítása során Melman aggódik amiatt, hogy klasszikus, aranyos stílusa nem illik a kiállításhoz.
hu
M2
18:51
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Hiroto a gyereknapi fesztiválra készül, de elszakad a hal-szélzsákja, így a Szárnyalóktól kér segítséget, akiktől kér egy újat. A hal-szélzsák olyan hatalmas, hogy nehézséget okoz elvinni a fesztiválra, így újabb kihívás elé néz a csapat.
hu
M2
19:03
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Csedzsu óriása segít Taehunnak és apukájának a mandarint leszüretelni, de közeledik a vihar és még nagyon sok leszedni való gyümölcs van. A robot kap egy görkorcsolyát, hogy meggyorsítsák a folyamatot, ám a feltámadt szél miatt, egyre nehezebben egyensúlyoz a görkoriján.
hu
M2
19:16
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Ismeretlen tolvajok tűnnek fel a várban, akik csak Mariant kímélik, mikor rajtakapják őket. Így Marian beépülhet közéjük, mikor Robin fondorlatos tervet sző ellenük. Sikerül is elkapni őket, ekkor azonban nem várt fordulat következik be.
hu
M2
19:28
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Mikor fájuk megbetegszik, Robin és barátai a füvesasszonyhoz fordulnak segítségért, aki térkép alapján tájékozódik az erdőben. Egykettőre János herceg tudomására jut, hogy létezik egy térkép, amely többek közt azt is megmutatja, hol van Robinék búvóhelye. Vad hajsza indul a különleges térképért.
hu
M2
19:42
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:52
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
20:01
Heartland III. évad
Kit kancája nem fogadja el Merlint, az idegen csikót, ezért Scott ideiglenesen Heartlandba viszi. Amy és Ty összekülönböznek a nevelési módszereken. Lou és Peter egy olajmágnással tölti a napot, az úr azonban kellemetlen meglepetéseket tartogat. Közben egy puma is felbukkan Heartlandben.
hu
M2
20:52
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
21:52
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
22:26
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2