Przewodnik - sobota, 04.05.2024

00:00
Μιούζικαλ σε Σύνθεση Υπολογιστή;
Σειρά ντοκιμαντέρ. Μία επιστημονική ομάδα ερευνά τι απαιτείται για τη σύνθεση ενός σπουδαίου μιούζικαλ και δημιουργεί το υπολογιστικό πρόγραμμα 'Αντριου Λόιντ Γουέμπερ'.
el
00:45
Το Γνωρίζατε;
Νεαροί Επιστήμονες. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
00:55
Το Γνωρίζατε;
Ευφυϊα και Δημιουργικότητα. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Στοίχημα Οτι Δεν Μπορείτε. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Οικολογικά Πλαστικά. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:25
Futuris
Βλέποντας το Αδιανόητο.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Η Απίστευτη Ζωή του Νικολά Βανιέ. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:00
No information
el
03:00
No information
el
04:00
No information
el
05:00
No information
el
06:00
No information
el
07:00
No information
el
08:00
No information
el
09:00
No information
el
10:00
No information
el
11:00
No information
el
11:30
Χόγκι, ο Παγκόσμιος Ταξιδιώτης
Ο Χόγκι στον Κόλπο Χα Λονγκ.
el
11:45
Μετεωήρωες
Πράσινα Κύματα - Μέρος Β'. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
11:50
Μετεωήρωες
Πώς Ξεκίνησαν Ολα - Μέρος Α'. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
11:55
Μετεωήρωες
Πράσινα Κύματα - Μέρος Α'. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
12:10
Για Τον Πλανήτη Μας
Θαλάσσια Βιολόγος. Μια σειρά με περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό που αφορά μικρούς και μεγάλους.
el
12:20
Για Τον Πλανήτη Μας
Φυτά της Θάλασσας. Μια σειρά με περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό που αφορά μικρούς και μεγάλους.
el
12:25
Μικρά Ζώα
Μικροί Κυνηγοί. Συναντάμε τα πιο μικρά νεογέννητα ζώα και βλέπουμε πώς προχωρούν από τη γέννηση ως την εφηβεία και την ενηλικίωση.
el
12:50
Ανέφερα την Εφεύρεση;
Κάμερες Θερμικής Εικόνας. Η οικοδέσποινα Αλι Γουόρντ παρουσιάζει συναρπαστικές νέες εφευρέσεις.
el
13:10
Περιπέτεια και Τιμωρία
Το Μέλλον Είναι Μάταιο. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
13:20
Περιπέτεια και Τιμωρία
Αποτελέσματα Εργαστηρίου. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
13:35
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Μια Οφθαλμαπάτη. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
14:00
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Οι Φάρσες των Ράμσεϊ. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
14:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Ο Εξαφανισμένος Μπαμπάς. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
14:30
Επιχείριση Αουτς!
Απίθανη Θερμοκρασία Σώματος. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
15:00
Επιχείρηση Αουτς! Δοκιμάστε το
Αόρατο Μελάνι. Ο Δρ Κρις και ο Δρ Ζαντ έφεραν το εργαστήριό τους στην κουζίνα του Ζαντ και τα βιντεοσκοπούν όλα οι ίδιοι!
el
15:15
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Μαλαισία, 2η Μέρα.
el
15:30
Μάθετε Τα Πάντα
Θα μπορούσαμε χωρίς το πλαγκτόν;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
15:35
Μάθετε Τα Πάντα
Ποιο είναι το πιο Ψυχεδελικό Λαχανικό;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
15:40
Πάμπλουτοι
Εταιρικό Θέρετρο. Ο δωδεκάχρονος Μαξ και οι φίλοι του διευθύνουν μια νεοσύστατη επιχείρηση στο γκαράζ των γονιών του.
el
16:10
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές Μόδας.
el
16:35
Απίθανες Περιπέτειες
Πίτσμπουργκ. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
16:55
Εργαστήρια Καινοτομίας
Λογικός Προγραμματισμός. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
17:05
Critters TV
Δενδροκούναβο. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
17:15
Critters TV
Λάμπραινα. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
17:25
Αναρχικά Ζώα
Στον Κόσμο των Μυρμηγκιών. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Ανθυγιεινή Διατροφή. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.
el
17:55
Εκρηξη Μαθηματικών
Οι Πολλές Πλευρές των Τριγώνων.
el
18:00
Διασώστες Κατοικιδίων
Ενα Λαμπρό Μέλλον. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
18:25
Αναρχικά Ζώα
Το Δείπνο της Βδέλλας. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
18:30
Τζιμ Σταρς
Ενα Βήμα Πιο Ψηλά. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
18:55
Εργαστήρια Καινοτομίας
Σύγκριση. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
19:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Η Τερματοφύλακας και ο Εξερευνητής. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
19:20
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Ο Επιζήσας και το Αφεντικό. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
19:45
Αστέρια στον Πάγο
Ωρα για Χιόνι!. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
20:15
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Χαμός στην Τάξη. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
20:40
Σκύλοι που Κάνουν Ασυνήθιστες Δουλειές
Αυτοί που Σώζουν Ζωές.
el
21:25
Εκρηξη Επιστήμης
Ο Κύκλος της Ζωής.
el
21:30
Εκρηξη Επιστήμης
Τριβή και Πραγματικότητα.
el
21:35
Gaming Show
Παζάρι στο Γκαράζ. Ο Τζέσι, η Τζούλια και ο Ιαν αποφάσισαν να μετατρέψουν την αγάπη τους για το gaming σε ένα δημοφιλές κανάλι.
el
21:55
Μάθετε Τα Πάντα
Γιατί τα Φυτά Είναι Τόσο Πράσινα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Ινστιτούτο Φράνκλιν 1. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Ακραίοι Κίνδυνοι. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:25
Futuris
Αλλαγές στα Βαθιά. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Ινστιτούτο Φράνκλιν 2. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Το Φορητό Θερμοκήπιο. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:55
Futuris
Εξυπνη Φάρμα. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Επιστημονική Αποκωδικοποίηση Γλωσσών. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη.
el
23:25
Καινοτομία
Το Αύριο στην Τηλεόραση.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Περιέργεια και Διάθεση για Ρίσκο. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:55
Καινοτομία
Τεχνογνωσία Ακτίνων Χ.
el

Przewodnik - niedziela, 05.05.2024

00:00
Θεραπεύοντας τη νόσο Αλτσχάϊμερ
Σειρά ντοκιμαντέρ.
el
00:50
Το Γνωρίζατε;
Η Σύμπτυξη των Εποχών. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Επιστήμη PVC. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Ο Φίλος μου, το Ρομπότ.
el
01:25
Futuris
Ψήνοντας Καλύτερο Ψωμί.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Μπορείτε να Προβλέψετε το Μέλλον;. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:50
Καινοτομία
Δοκιμαστικό Εμβόλιο HIV.
el
01:55
Καινοτομία
Μονάδες Αρμέγματος.
el
02:00
No information
el
03:00
No information
el
04:00
No information
el
05:00
No information
el
06:00
No information
el
07:00
No information
el
08:00
No information
el
09:00
No information
el
10:00
No information
el
11:00
No information
el
11:20
Ζόϊ και Μάϊλο
Ταξίδι στον Καναδά. Η Ζόι και ο Μάιλο, δύο δεκάχρονοι κολλητοί φίλοι, ταξιδεύουν στον κόσμο με ένα αεροπλάνο που κατασκεύασε και πιλοτάρει ο Αλίμ, ένα χάμστερ.
el
11:30
Χόγκι, ο Παγκόσμιος Ταξιδιώτης
Ο Χόγκι στο Τζεζού. Ενας βάτραχος και οι φίλοι του ταξιδεύουν στον κόσμο, συναντώντας παιδιά διαφορετικών πολιτισμών και εξερευνώντας τον τρόπο ζωής και τις παραδόσεις των χωρών που επισκέπτονται.
el
11:45
Μετεωήρωες
Πώς Ξεκίνησαν Ολα - Μέρος Β'. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
11:50
Μετεωήρωες
Οι Μέλισσες Εκπέμπουν SOS. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
12:00
Μετεωήρωες
Ληστεία στο Μουσείο. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
12:10
Για Τον Πλανήτη Μας
Βιώσιμα Προϊόντα. Μια σειρά με περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό που αφορά μικρούς και μεγάλους.
el
12:15
Για Τον Πλανήτη Μας
Εκτροφέας Σκουληκιών. Μια σειρά με περιβαλλοντολογικό προσανατολισμό που αφορά μικρούς και μεγάλους.
el
12:25
Μικρά Ζώα
Οικογενειακοί Δεσμοί. Συναντάμε τα πιο μικρά νεογέννητα ζώα και βλέπουμε πώς προχωρούν από τη γέννηση ως την εφηβεία και την ενηλικίωση.
el
12:50
Ανέφερα την Εφεύρεση;
Αναδυόμενες Ευχετήριες Κάρτες. Η οικοδέσποινα Αλι Γουόρντ παρουσιάζει συναρπαστικές νέες εφευρέσεις.
el
13:10
Περιπέτεια και Τιμωρία
Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
13:20
Περιπέτεια και Τιμωρία
Το Παρελθόν Αποκαλύπτεται. Τρεις έξυπνοι φίλοι και ο νταής του σχολείου ξεκινούν να ανακαλύψουν το κρυφό εργαστήριο του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ.
el
13:35
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Κόλπο με Χαρτιά. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
14:00
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Νέες Ασχολίες. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
14:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Ο Ηθοποιός του Χόλιγουντ. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
14:30
Επιχείριση Αουτς!
Πανίσχυροι Μύες!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
15:00
Επιχείρηση Αουτς! Δοκιμάστε το
Τσίμπλα. Ο Δρ Κρις και ο Δρ Ζαντ έφεραν το εργαστήριό τους στην κουζίνα του Ζαντ και τα βιντεοσκοπούν όλα οι ίδιοι!
el
15:15
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Μαλαισία, 3η Μέρα.
el
15:30
Μάθετε Τα Πάντα
Γιατί Είναι ο Ουρανός Γαλάζιος;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
15:35
Μάθετε Τα Πάντα
Γιατί τα Φυτά Είναι Τόσο Πράσινα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
15:40
Πάμπλουτοι
Inventicon. Ο δωδεκάχρονος Μαξ και οι φίλοι του διευθύνουν μια νεοσύστατη επιχείρηση στο γκαράζ των γονιών του.
el
16:00
Τα Μαθηματικά Είναι Παντού
Το Μετρικό Σύστημα. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παρουσιάζει πώς με τα μαθηματικά μπορούν κάποια πράγματα να γίνουν εφικτά. Τα μαθηματικά είναι παντού.
el
16:05
Τα Μαθηματικά Είναι Παντού
Πώς Επιπλέουν τα Πλοία;. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παρουσιάζει πώς με τα μαθηματικά μπορούν κάποια πράγματα να γίνουν εφικτά. Τα μαθηματικά είναι παντού.
el
16:10
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές της Εξοχής.
el
16:35
Απίθανες Περιπέτειες
Κανκούν. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
16:55
Εργαστήρια Καινοτομίας
Αισθητήρας. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
17:00
Εργαστήρια Καινοτομίας
Δεδομένα. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
17:05
Critters TV
Φρύνος και Βάτραχος. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
17:15
Critters TV
Κόκκινο Ελάφι. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
17:25
Αναρχικά Ζώα
Μία Ωραία Εντομοπαγίδα. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Το Βρομερό Πόδι της Ρούμπι. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου.
el
17:55
Εκρηξη Μαθηματικών
Απίθανα Ζάρια.
el
18:00
Η Πρεσβεία των Ζώων
Το Πόδι του Γορίλα.
el
18:30
Τζιμ Σταρς
Οι Καλύτεροι στη Βρετανία. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
18:50
Εργαστήρια Καινοτομίας
Μνήμη Υπολογιστή. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
18:55
Εργαστήρια Καινοτομίας
Πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
19:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Ο Εφευρέτης και η Επαναστάτρια. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
19:25
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Η Φίλη και ο Σόουμαν. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
19:45
Αστέρια στον Πάγο
Ενα Βήμα από τη Δόξα. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
20:15
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Μουσείο Επιστήμης. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
20:40
Οι Θαυμαστοί Φίλοι μας τα Ζώα
Τεράστιοι Κολλητοί. Ανακαλύψτε μερικές απίστευτες και ασυνήθιστες φιλίες μεταξύ ζώων.
el
21:30
Εργαστήρια Καινοτομίας
Γλώσσα Προγραμματισμού. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
21:35
Gaming Show
Ανανεωμένο Οχημα. Ο Τζέσι, η Τζούλια και ο Ιαν αποφάσισαν να μετατρέψουν την αγάπη τους για το gaming σε ένα δημοφιλές κανάλι.
el
21:55
Μάθετε Τα Πάντα
Πώς Απέκτησαν Βούλες οι Λεοπαρδάλεις;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Επιστημονικά Παιχνίδια. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Πολυάσχολα, Εξυπνα Ρομπότ.
el
22:25
Futuris
Παρακολούθηση της Θαλάσσιας Ρύπανσης.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Απίθανες Προκλήσεις. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Τρισδιάστατα Μνημεία Τσέπης.
el
22:55
Futuris
Μάχη Κατά των Βακτηρίων.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Η Καθημερινότητα των Κρο-Μανιόν. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Οταν η Επιστήμη Χαρίζεται στην Ομορφιά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη.
el
23:55
Καινοτομία
Μια Μηχανή που Διαβάζει τη Σκέψη σας.
el