NovaCinema 4

NovaCinema 4

Προβάλλει ξένες σειρές με νέους κύκλους για πρώτη φορά στην Ελλάδα πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική.

Greece

Przewodnik - sobota, 25.05.2024

23:50
Gray Κ1 ΕΠ3
Η Γκρέι υποψιάζεται ένα ακόμα στέλεχος της Υπηρεσίας, τον Γουέντελ Άμποτ, και ζητά από τη Σάρα να ψάξει την προσωπική του ζωή και την οικονομική του κατάσταση, καταλήγοντας να έρθει αντιμέτωπη μαζί του. Θρίλερ, 2023. Σκηνοθεσία: Ρούμπα Νάντα. Πρωταγωνιστές: Πατρίσια Κλάρκσον, Ρούπερτ Εβερετ, Γουέντι Κρούσον, Σον Ντόιλ.
el

Przewodnik - niedziela, 26.05.2024

00:40
The Irrational Κ1 ΕΠ5
Ο καθηγητής συμπεριφορικής ψυχολογίας Άλεκ Μέρσερ βοηθά σε μία σειρά σημαντικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται κυβερνήσεις, αρχές επιβολής του νόμου κι επιχειρήσεις. Ο Άλεκ και η ομάδα αναλαμβάνουν σύνθετα παζλ και μπλεγμένα μυστήρια. Δραματική, 2023. Σκηνοθεσία: Αμάντα Τάπινγκ. Πρωταγωνιστές: Τζέσι Μάρτιν, Μάρα Χιλ, Μόλι Κουντζ.
el
01:25
Of Money and Blood Κ1 ΕΠ10
Η αμείωτη πίεση που ασκεί ο Σιμόν αναγκάζει τον Ατιάς να κάνει μία σειρά από λάθη, ενώ στη συνέχεια μπλέκεται με αδίστακτους λαθρέμπορες. Αστυνομική, 2023. Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Ζανολί, Φρεντερίκ Πλανσόν. Πρωταγωνιστές: Βενσάν Λαντόν, Νιλς Σνεντέρ, Ραμζί Μπεντιά.
el
02:20
New Norm Κ1 ΕΠ7
Η παρέα συνεχίζει το ταξίδι της στη φύση και οι σχέσεις είναι τεταμένες. Κατασκηνώνουν στην παραλία και η Τέλμα βλέπει το μέλλον του καθένα, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Δραματική, 2023. Σκηνοθεσία: Αλμπερτς Βίγκλινς. Πρωταγωνιστές: Μαντλένα Βαλντμπέργκα, Γκούντρας Σμούιντριτς.
el
02:45
Ο Αστακός
Σε μια μελλοντική κοινωνία, όποιος μένει μόνος του έχει 45 μέρες να βρει ένα ταίρι. Αν αποτύχει, μεταμορφώνεται σε ζώο και απελευθερώνεται στο δάσος. Η ταινία ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Σεναρίου. Δραματική Κομεντί, 2015. Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος. Πρωταγωνιστές: Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν.
el
04:45
Η Αναζήτηση
Ένας φωτογράφος που βρίσκεται στην καλλιτεχνική του παρακμή ξεσπά με επιθετικότητα στη σύντροφό του. Όταν εκείνη εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει. Μυστηρίου, 2021. Σκηνοθεσία: Ρικάρντο Σπινότι, Βαλεντίνα Ντε Αμίτσις. Πρωταγωνιστές: Αντονι Χόπκινς, Αντζελα Σαράφιαν.
el
06:20
Όχθες
Ο Γιάννης, ένας εσωστρεφής νεαρός, υπηρετεί ως ναρκαλιευτής στον Έβρο. Όταν γνωρίζει τη Χρύσα, μια κοπέλα που βοηθά λαθρομετανάστες, προσπαθεί να την πείσει να ξεκινήσουν μαζί μια νέα ζωή. Δράμα, 2015. Σκηνοθεσία: Πάνος Καρκανεβάτος. Πρωταγωνιστές: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ελενα Μαυρίδου, Λεβάντ Ουζουμτσού, Γιάννης Καλατζόπουλος.
el
07:55
Κινηματογραφικά Νέα
Ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στο συναρπαστικό χώρο της έβδομης τέχνης αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema! Νέες κυκλοφορίες, παραγωγές που σημειώνουν επιτυχία, διάσημοι πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες παρελαύνουν στην οθόνη σας... Μαγκαζίνο
el
08:45
Ο Ντογκτανιάν &οι Τρεις Σωματοφύλακες
Ο Ντογκτανιάν, φιλόδοξος και ικανότατος ξιφομάχος και με τις... τέσσερις πατούσες, καλείται να προστατεύσει τον βασιλιά από την επικίνδυνη πλεκτάνη του Καρδινάλιου Ρισελιέ. Κινούμενα Σχέδια, 2021. Σκηνοθεσία: Στίβεν Χιουζ, Τόνι Γκαρσία.
el
10:15
Μικρές Κυρίες
Στη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου κι ενώ ο πατέρας τους βρίσκεται στο πεδίο της μάχης, τέσσερις αδερφές ερωτεύονται, κάνουν όνειρα και αντιμετωπίζουν καρτερικά τις τραγωδίες της ζωής... Οικογενειακή, 1994. Σκηνοθεσία: Γκίλιαν Αρμστρονγκ. Πρωταγωνιστές: Σούζαν Σαράντον, Κρίστιαν Μπέιλ, Γουινόνα Ράιντερ, Κίρστεν Ντανστ.
el
12:15
Γκάντι
Η αληθινή ιστορία του Μαχάτμα Γκάντι, του Ινδού δικηγόρου που έγινε ηγέτης ενός λαού κι έμεινε στην ιστορία ως παγκόσμιο σύμβολο της ειρήνης, σε μια ταινία-σταθμό που απέσπασε οκτώ Οσκαρ. Αληθινή ιστορία, 1982. Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Ατενμπορο. Πρωταγωνιστές: Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μάρτιν Σιν, Τζον Γκίλγκουντ.
el
15:25
Μου Λείπεις Ήδη
Αν και απόλυτα διαφορετικές, η Μίλι και η Τζες είναι αχώριστες από παιδιά και μοιράζονται τα πάντα. Τα απρόοπτα της ζωής, όμως, ευχάριστα και δυσάρεστα, θα δοκιμάσουν την πολύχρονη φιλία τους... Δραματική Κομεντί, 2015. Σκηνοθεσία: Κάθριν Χάρντγουικ. Πρωταγωνιστές: Ντρου Μπάριμορ, Τόνι Κολέτ, Ντόμινικ Κούπερ, Ζακλίν Μπισέ.
el
17:20
The Good Doctor 7 Κ7 ΕΠ7
Ο ασθενής του Σον και της Τζόρνταν χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Όταν βρίσκουν τον ιδανικό δότη, ανακαλύπτουν ότι αυτός πιστεύει πως είναι ο Ιησούς, γεγονός που τον καθιστά ανίκανο να συναινέσει για την επέμβαση. Δραματική, 2024. Σκηνοθεσία: Στίβεν ΝτεΠολ. Πρωταγωνιστές: Φρέντι Χάιμορ, Ρίτσαρντ Σιφ.
el
18:10
Twisted Metal Κ1 ΕΠ1
Ο φαφλατάς Τζον Ντο έχει μία ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή, υπό τον όρο ότι θα μεταφέρει ένα μυστηριώδες πακέτο σε μία μετα-αποκαλυπτική άγονη γη. Δράση, 2023. Σκηνοθεσία: Κιτάο Σακουράι. Πρωταγωνιστές: Αντονι Μάκι, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Στέφανι Μπεατρίζ.
el
18:45
Twisted Metal Κ1 ΕΠ2
Η αποστολή του Τζον κινδυνεύει από δύο αντίπαλους στο Λας Βέγκας. Ο Στόουν προσλαμβάνει δύο νέα μέλη για τον σκοπό του. Δράση, 2023. Σκηνοθεσία: Κιτάο Σακουράι. Πρωταγωνιστές: Αντονι Μάκι, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Στέφανι Μπεατρίζ.
el
19:15
Twisted Metal Κ1 ΕΠ3
Ο Τζον και η Σιωπηλή πέφτουν σε μία απρόσμενη παγίδα. Ο Στόουν δοκιμάζει την αφοσίωση των νέων μελών της ομάδας του. Δράση, 2023. Σκηνοθεσία: Τζουντ Ουένγκ. Πρωταγωνιστές: Αντονι Μάκι, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Στέφανι Μπεατρίζ.
el
19:50
Twisted Metal Κ1 ΕΠ4
Ο Τζον προχωρά σε μία επικίνδυνη συμφωνία με αντάλλαγμα προμήθειες που χρειάζεται απεγνωσμένα. Η Σιωπηλή αναλογίζεται το μέλλον της. Δράση, 2023. Σκηνοθεσία: Μάγκι Κάρι. Πρωταγωνιστές: Αντονι Μάκι, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Στέφανι Μπεατρίζ.
el
20:25
Twisted Metal Κ1 ΕΠ5
Η Σιωπηλή είναι κοντά στην εκδίκηση. Ο Τζον είναι αδύναμος. Ο Σουίτ Τουθ προκαλεί χάος στο ταξίδι του. Δράση, 2023. Σκηνοθεσία: Τζουντ Ουένγκ. Πρωταγωνιστές: Αντονι Μάκι, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Στέφανι Μπεατρίζ.
el
21:00
Rapa Κ1 ΕΠ1
Η δήμαρχος της Θεδέιρα, η Αμπάρο Σεοάνε, δολοφονείται στους λόφους του Βιξία Ερβέιρα. Μοναδικός μάρτυρας είναι ο Τομάς, ένας καθηγητής λογοτεχνίας. Η Μέτε, αρχιφύλακας της τοπικής αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση. Αστυνομική, 2022. Σκηνοθεσία: Χόρχε Κόιρα Νιέτο. Πρωταγωνιστές: Χαβιέρ Κάμαρα, Μόνικα Λόπεζ, Αντριάν Ρίος.
el
22:00
Rapa Κ1 ΕΠ2
Η έρευνα για τον θάνατο της Αμπάρο συνεχίζεται. Η αστυνομία πιστεύει πως η δολοφονία μπορεί να σχετίζεται με μία υπόθεση ορυχείων. Ωστόσο, υπάρχει κι άλλος ύποπτος και πρόκειται για τη Νόρμα, τη φυσιοθεραπεύτρια που κάνει παρέα με τον Τομάς. Αστυνομική, 2022. Σκηνοθεσία: Χόρχε Κόιρα Νιέτο. Πρωταγωνιστές: Χαβιέρ Κάμαρα, Μόνικα Λόπεζ, Αντριάν Ρίος.
el
22:55
Rapa Κ1 ΕΠ3
Μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό στην Πακίτα, η Μέτε αναγκάζεται να βγει από την υπόθεση, αλλά μεγαλύτερη πρόκληση αποτελεί το να ξεπεράσει τις τύψεις. Στη συνέχεια, συμφωνεί να συνεργαστεί με τον Τομάς στην άτυπη έρευνά του. Αστυνομική, 2022. Σκηνοθεσία: Χόρχε Κόιρα Νιέτο, Ελενα Τράπε. Πρωταγωνιστές: Χαβιέρ Κάμαρα, Μόνικα Λόπεζ, Αντριάν Ρίος.
el
23:50
Rapa Κ1 ΕΠ4
Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και αρχίζουν οι προετοιμασίες για το ορυχείο στους λόφους. Η έρευνα για τη δολοφονία της Αμπάρο δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα. Η Μέτε επιστρέφει στη θέση της και προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνα. Αστυνομική, 2022. Σκηνοθεσία: Ελενα Τράπε. Πρωταγωνιστές: Χαβιέρ Κάμαρα, Μόνικα Λόπεζ, Αντριάν Ρίος.
el