SK 3

SK 3

Приказује различите врсте спортова као што су: фудбал, кошарка, тенис, мото-спорт, амерички фудбал, xокеј на леду, одбојка, рукомет, рагби, атлетика и голф. У власништву је Јунајтед групе.

Serbia

Przewodnik - poniedziałek, 27.05.2024

01:30
Košarka - Euroleague: F4 - Finale: Real Madrid - Panathinaikos
Najjače klupsko takmičenje u košarci na području Evrope svake sezone privlači pažnju velikog broja zaljubljenika košarku. Kao takmičenje visokog kvaliteta verujemo da će privući vašu pažnju.
sr
03:45
Fudbal - Holandska liga: Playoff finale: Utrecht - Go Ahead Eagles
Očekuje se trka Ajaksa i PSV-a za titulu. Može li Fejenord da im se priključi ili će AZ Alkmar napasti iz senke?
sr
05:35
Pregled Biciklizam: Tour of Hungary
Tur Mađarske je prvi put organizovan u junu 1925. Poznat je i po nazivu "Mađarski Tur de Frans" i ima poseban značaj u istoriji mađarskog sporta. Kroz svoju istoriju ovo takmičenje je menjalo nazive,...
sr
06:30
Košarka - Španska liga: Playoff - 1/4 Finale (G3): Valencia - Murcia
Španska košarkaška ACB liga osnovana je 1957. godine kao "Liga National". U ligi sudeluje 18 ekipa prema dvokružnom sistemu takmičenja.
sr
08:05
Američki fudbal UFL: Arlington - St. Louis
Pratite utakmice Lige američkog fudbala, takmičenja osnovanog 2022. godine.
sr
10:20
Na današnji dan & SK Moments
Na današnji dan & SK Moments
sr
10:35
Plivanje - Mare Nostrum: Canet - 2. dan
Mare Nostrum je plivačko takmičenje koje se održava u tri susreta godišnje širom Mediterana.
sr
12:20
F3 Monte Carlo: 2. trka
Pratite etapu Svetskog prvenstva u Formuli 3 koja se održava u mondenom Monte Karlu. Ova trka održava se od 2019. godine u organizaciji Međunarodne automobilističke federacije (FIA).
sr
13:25
50 godina sporta
Kako su se sport i sportisti razvijali tokom godina kroz oko moderne tehnologije. Ko je kada rođen i šta je sve postigao. Saznajte činjenice koje možda niste znali o svom omiljenom igraču ili vozaču.
sr
13:50
Rukomet - Nemačka liga: Magdeburg - Leipzig
Rukometna Bundesliga je najviši rang takmičenja u Nemačkoj. Kvalitetom igre smatra se jednim od najkvalitetnijih rukometnih liga na svetu.
sr
15:15
Fudbal - Portugalski kup: Porto - Sporting
Pravo učešća na Portugalskom fudbalskom kupu imaju ekipe iz prve i druge portugalske lige. Prvo kolo rezervisano je samo za drugoligaše, dok se u drugom i trećem priključuju i prvoligaši.
sr
17:20
Track & Field
"Track & Field" jedan je od najcenjenijih atletskih magazina koji pokriva sva najzanimljivija atletska svetska takmičenja, preko američkih studentskih takmičenja do Olimpijskih igara.
sr
17:45
Košarka - Litvanska liga: Playoffs - 1/2 Finale (G3): Rytas - Wolves
U ovoj zemlji, košarka je religija. Žalgiris je "dežurni krivac", ali nikada ne otpisujte klubove kao što su Ritas i Lijetkabelis.
sr
19:55
Fudbal - Saudijska liga: Nassr - Ittihad
Pratite Saudijsku profesionalnu ligu, najvišu fudbalsku ligu u ligaškom sistemu Saudijske Arabije. Osnovana je 1976. godine kao prva profesionalna fudbalska liga Kraljevine Saudijske Arabije.
sr
22:00
Sport & Tech Lifestyle
Emisija Sport & Tech Lifestyle vodi vas kroz svet najnovijih lifestyle i tehnologija u sportu.
sr
22:25
Američki fudbal UFL: Houston - Michigan
Pratite utakmice Lige američkog fudbala, takmičenja osnovanog 2022. godine.
sr

Przewodnik - wtorek, 28.05.2024

01:40
Košarka - Euroleague Next Generation: Finale: Real Madrid - Paris
Međunarodno košarkaško takmičenje na kom učestvuju najuspešniji evropski klubovi u kategoriji igrača do 18 godina.
sr
02:15
NASCAR: Charlotte 600
National Association for Stock Car Auto Racing ili skraćeno NASCAR je najpoznatija automobilska organizacija pod čijom ingerencijom i strogim pravilima se organiziraju auto utrke za tzv. "stock car".
sr
06:30
Moto GP Catalunya: Moto 3: Trka
Posle neočekivanog ishoda u Muđelu, trka za titulu u ovoj kategoriji se potpuno zakomplikovala. Uzbuđenja na Katalunji su zagarantovana.
sr
07:30
Moto GP Catalunya: Moto 2: Trka
Ramus i Agura su izjednačeni na vrhu generalnog plasmana, ali to ne znači da će samo njih dvojica voditi borbu za titulu. Očekuje nas nova fantastična trka u Kataloniji.
sr
08:35
Moto GP Catalunya: Moto GP: Trka
Banjaja je pobedio u Muđelu, ali borba za titulu se potpuno rasplamsala. Kome će najviše odgovarati staza i uslovi u Kataloniji?
sr
09:50
Fudbal - Bundesliga: Playoff (2nd leg): Fortuna - Bochum
Fudbalska Bundesliga najviši je rang takmičenje u Nemačkoj koja od 1963. godine i svog osnutka visokom kvalitetom igre oduševljava sve fudbalske poklonike širom sveta.
sr
11:40
Košarka - Francuska liga: Playoffs - 1/4 Finale (G2): Monaco - Bourg
Francuska košarkaška liga, LNB Pro A, osnovana je 1921. godine. 18 ekipa se kroz regularni deo i plej of bori za titulu prvaka Francuske.
sr
13:15
50 godina sporta
Kako su se sport i sportisti razvijali tokom godina kroz oko moderne tehnologije. Ko je kada rođen i šta je sve postigao. Saznajte činjenice koje možda niste znali o svom omiljenom igraču ili vozaču.
sr
13:40
Fudbal - Bugarska liga: Botev Plovdiv - Arda
Od 1948. godine bugarski klubovi bore se za titulu najboljeg u zemlji. Trenutno u ligi nastupa 14 klubova, koji se bore za prvo mesto i nastup u kvalifikacijama Lige šampiona.
sr
15:25
Fudbal - EP U17 (M): Portugal - France
Nakon devojaka, vreme je da se oprobaju i najbolji kadeti Evrope. Da li će neka poznata fudbalska nacija biti na tronu, ili ćemo videti iznenađenje?
sr
17:10
Pregled turske lige: poslednje kolo
Bešiktaš može da se hvali šampionskom titulom, ali Trabzon, Galatasaraj i Fenerbahče su se ozbiljno pojačali i svi misle da mogu do trofeja. Čini se da će biti napeto do poslednjeg kola.
sr
18:20
Odbojka - Liga nacija (Ž): Thailand - Dominicana
Ženska odbojkaška Liga nacija je takmičenje reprezentacija osnovano 2018. godine. 16 reprezentacija bori se za titulu prvaka.
sr
19:55
Košarka - Francuska liga: Playoffs - 1/2 Finale (G3): Bourg - Monaco
Francuska košarkaška liga, LNB Pro A, osnovana je 1921. godine. 18 ekipa se kroz regularni deo i plej of bori za titulu prvaka Francuske.
sr
22:00
Pregled FA Cup: finala
Pregled FA Cup-a donosi vam sve najbolje trenutke najstarijeg nacionalnog fudbalskog takmičenja na svijetu.
sr
22:30
E-Sports: League of Legends - EBL
Novi igrači, nove ekipe, sve je spremno za novi split EBL-a! Najbolji balkanski igrači takmiče se, ne samo za trofej, već i za mesto na prestižnom evropskom takmičenju: EMEA Masters.
sr