FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

TV gidas - Penktadienis, 2024-05-24

01:45
A 27-ES KLUB
2008, Amerikai Egyesült Államok, drámaElliot (Joe Anderson, Across the Universe: Csak szerelem kell) a Finn névre hallgató bandában játszott, míg annak frontembere, egyben Elliot legjobb barátja, Tom öngyilkos nem lett nem sokkal 27. születésnapja után. A fiatal férfi élete egyből darabokra hullik, ám két szokatlan új barát, egy kisvárosi fiú és egy ifjú ír stoppos segítségével Elliot nehezen, de összekaparja magát drogokkal és más tudatmódosító szerekkel körbebástyázott gyászából, és felkerekedik, hogy teljesítse Tom utolsó kívánságát.
hu
03:15
JOKER
2015, Amerikai Egyesült Államok, krimi, thrillerAlsemberg, 1975: Sarah, a 8 éves kislány katolikus nevelőszülőknél él. Egy nap biológiai apja, akit még soha nem látott, eljön, hogy elvigye egy hétvégére Párizsba. A lány azonban Marokkóban ébred, ahol apja minden magyarázat nélkül elhagyja őt a családjával együtt. Kilenc évvel később Sarah arról álmodik, hogy visszamegy Belgiumba, az iskolába, a könyvekhez és a szabadnak vélt élethez.
hu
05:30
A SASOK SZÁRNYA
2016, Kína, Hong Kong, Amerikai Egyesült Államok, kaland, sportEric Liddell brit nemzetiségű aranyérmes olimpikon, aki Kínában született, és több mint fél életét ott is töltötte misszionáriusként. Liddell többek között arról vált ismertté, hogy az 1924-es olimpián diszkvalifikálták az egyik versenyszámban, mert nem volt hajlandó vasárnap, a nyugalom napján rajthoz állni. Az olimpia után visszatért választott otthonába, Kína azonban ekkor nehéz időszak elé nézett: a Japán Birodalom hódítási törekvései fenyegették az országot.
hu
07:05
MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET
2015, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusMaggie (Sarah Jessica Parker) feszült, egyedülálló anya New York-ból, aki problémás tini lányával, Summerrel (Rosie Day) szeretné kapcsolatát rendezni. Úgy dönt, hogy elutaznak Toszkánába, ahol fiatal korában sok időt töltött. Amikor megérkeznek, Maggie belebotlik Lucaba (Raoul Bova), régi szerelmébe, aki még minidig agglegény és aki 80 éves édesanyjával, Carmennel (Claudia Cardinale) él együtt. Carmen és Summer ellopják Luca autóját és elszöknek Rómába. Maggie és Luca a "szökevények" nyomába erednek, és az együtt töltött idő alatt újra közel kerülnek egymáshoz.
hu
08:35
SZERELEM DZSAIPURBAN
2017, Franciaország, vígjátékAnne és Francois esküvőjüket tervezik Jaupir-ban, Indiában. A férfi előreutazik, míg Anne feladata, hogy kövesse őt, mégpedig egy urnával együtt, amelyben leendő anyósa hamvai vannak. A dolgok azonban nem teljesen alakulnak a terv szerint, mert Anne elveszíti az urnát....
hu
10:10
A NEMZET KARÁCSONYFÁJA
2009, Kanada, családiEgy fiatal fiú által ültetett fenyőfát választanak ki a nemzet karácsonyfájának. Igen ám, de ehhez át kell költöztetni azt az ország másik végében lévő Fehér Ház kertjébe, és a fiú feladata lesz az, hogy a fát elkísérve gondoskodjon arról, hogy ez időben megtörténjen . Útja során az ifjú utazó lassan rádöbben, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ér számára annyit az a hírnév, amit a fának köszönhet, hogy elveszítse azt az ajándékot, amit a fa jelentett neki és apjának.
hu
11:35
HOMOKEMBER
2010, Svájc, vígjáték, fantasyBenno egyik reggel homokot talál az ágyában. Először ugyan tudomást sem vesz a dologról, hamarosan azonban rájön, hogy ő maga az, akiből a homok szóródik. Ráadásul napról napra egyre több, mígnem Benno ideje is homokóraként kezd el peregni. Végül nem marad más választása, mint a lakása alatt kávézót üzemeltető Sandrától segítséget kérni. Noha szívből gyűlöli a nőt, egy ideje mégis róla álmodik éjszakánként. De vajon mi köze a homoknak Sandrához és az álmokhoz?
hu
13:05
A KÖRZET
2011, Amerikai Egyesült Államok, tudományos-fantasztikus, thrillerEgy éve már, hogy Thomas Mathews (Isaiah Washington, A Grace klinika) oknyomozó riporter fiának nyoma veszett. Az elmúlt egy évet az újságíró egyre kétségbeesettebb nyomozással töltötte, és közben szinte mindenét feláldozta, de így sem tudta meg, hogy mi történhetett fiával. Főnöke úgy érzi, véget kell vetni az önpusztító ámokfutásnak, és Brazíliába küldi Mathewst azzal a feladattal, hogy járjon utána az "Area Q" nevű körzetből jelentett UFÓ-észleléseknek. A helyszínre érve a férfi eleinte szkeptikusan áll hozzá az eseményekhez, de hamarosan rádöbben, hogy talán élete legnagyobb felfedezése vár rá.
hu
14:55
A CSALÓ
2018, Amerikai Egyesült Államok, thriller, krimiBarry Minkow egy fiatal, karizmatikus üzletember, aki hazugságok, csalások és lopások árán gazdagodott meg és jutott el a csúcsra.
hu
16:35
FŰZŐ
2022, Ausztria, Luxemburg, Franciaország, Németország, életrajzi, dráma, történelmiFiktív beszámoló Erzsébet osztrák császárné életének egy évéről. 1877 karácsony estéjén az egykor szépségéért bálványozott Erzsébet betölti a 40. életévét, és hivatalosan is öregasszonynak számít - megpróbálja hát fenntartani a közvéleményben kialakult képét.
hu
18:25
TALÁN IGENT MONDOK
2023, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusMichelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) már hosszú ideje együtt vannak, és Michelle úgy érzi, hogy talán meg kellene tenniük a következő nagy lépést, és össze kellene házasodniuk. Allen azonban nem olyan biztos benne, és pánikba esik. Kétségbeesésükben a szüleikhez fordulnak. De nekik is megvannak a maguk titkai. Amikor a pár úgy dönt, hogy egy vacsorán mindannyian találkoznak, eluralkodik a káosz, mert úgy tűnik, mindkét szülőpárnak van valami köze a másikhoz.
hu
20:00
JOHN WICK
2014, Kína, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, thrillerA volt bérgyilkos nyugdíjba vonul. Nyugalomra vágyik egyetlen szeretett kutyájával. Azonban amikor megölik szeretett házikedvencét, a volt bérgyilkos újra harcba száll, hogy bosszút álljon.
hu
21:40
ÜRÖMAPÁM
2022, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékEgy öregedő rocksztár úgy dönt, hogy megváltoztatja az életét, amikor felfedez egy 40 éves levelet, amelyet maga John Lennon írt neki.
hu
23:10
CSÚCSRA TÖRÉS
2022, Egyesült Királyság, akcióEgy merész álom, hogy megmásszák a világ legnagyobb kihívást jelentő hegyhármasát, hamarosan rémálommá válik egy baráti társaság számára, amikor egy halálos vihar csapdába ejti a hegymászókat a csúcs közelében, és elvágja a mentés minden reményét. Mivel az esélyek ellenük szólnak, a barátok kénytelenek egymásban bízni, hogy minden eszközzel megmentsék magukat.
hu

TV gidas - Šeštadienis, 2024-05-25

01:05
TÖBB MINT PORTÁS
2018, Amerikai Egyesült Államok, AkcióEgy nő visszatér a harcból, és összebarátkozik egy családdal New Yorkban. Egy tolvajbanda a család értékeit akarja elvenni, ő az egyetlen, aki köztük és az életük között áll.
hu
02:40
TÁMADÁS A FEHÉR HÁZ ELLEN
2013, Amerikai Egyesült Államok, AkcióNick Wild (Jason Statham) egy Las Vegas-i testőr, akinek halálos szakmai képességei mellett személyes szerencsejáték-problémái is vannak. Amikor egy barátját megveri egy szadista gengszter, Nick visszavág, és kiderül, hogy a gengszter egy nagyhatalmú maffiafőnök fia. Nick hirtelen a bűnözői alvilágba csöppen, a végrehajtók és a maffia is üldözik.
hu
05:35
MUFFIN POLGÁRMESTER
2011, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, családi, drámaMary Maroni (Lea Thompson, Vissza a jövőbe) szerető feleség, gondoskodó anya és Bridgestone városának lakói szerint a legjobb muffingyáros, aki valaha is létezett. Mary szimpla élete akkor vesz új fordulatot, mikor a lánya titokban jelölteti őt a város polgármesterének, és mire Mary észbe kaphatna, az épp hivatalban lévő polgármestert baleset éri, és Bridgestone élén találja magát. Családja támogatását élvezve most Maryn a sor, hogy a konyha után a városban is csodát műveljen.
hu
07:00
KÉMKÖLYKÖK 4. - A VILÁG MINDEN IDEJE
2011, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, vígjáték, családi, tudományos-fantasztikusMarissa Cortez Wilsonnak látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.Két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez, valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.
hu
08:25
KÖVESD AZ ÁLMAIDAT
2010, Amerikai Egyesült Államok, dráma, családiAshton, Celeste és Becca, a három középiskolás fiatal egy délután egy elhagyatott színházra bukkan. Itt él Charlie (Bill Cobbs, Éjszaka a múzeumban), a hajléktalan öregember, aki rajong a zenés darabokért, és eme szenvedélye hamarosan a három diákra is átragad. Mikor kiderül, hogy a színház bontásra van ítélve, a trió úgy dönt, hogy megpróbálja megmenti azzal, hogy előadják a helyszínen a Sok hűhó semmiért modernizált változatát, méghozzá a lehető legtöbb néző előtt.
hu
09:55
RÁNCOK
2011, Spanyolország, animáció, drámaA Ráncok két koros férfi, Emilio és Miguel barátságát mutatja be, akik egy öregek otthonában élnek. Az újonnan érkezett Emilio az alzheimer korai stádiumában van, de Miguel és a társai segítenek neki, hogy elkerülje a rettegett felső emeletet, amit a veszett ügyek, vagy a magatehetetlenek szintjeként is emlegetnek.
hu
11:25
A NAGY HULLARABLÁS
2003, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, dráma, vígjátékElmúltak már azok az idők, amikor szimplán eltemetni egy halottat még természetes dolognak számított, így amikor Gram Parson, country- rock sztár túladagolásban hirtelen meghal és menedzsere, Phil Kaufman (Johnny Knoxville) ellopja holttestét, hogy korábbi ígéretének megfelelőlen, a sivatagban helyezze örök nyugalomra, izgalmas hajsza veszi kezdetét. A két jó barát között egyezség születik, miszerint aki túléli a másikat, köteles barátját igazi rock and roll-viking stílusú temetésben részesíteni és a Joshua Tree-sivatagban benzinnel és Jack Daniels whiskey-vel elhamvasztani. Parson édesapja a reptéren várja gyermeke földi maradványait, amikor Kaufman egy sárga halottaskocsival ellopja a testet és egy hippi sofőrrel az oldalán elindul a sivatagba, nyakukon a rendőrökkel.
hu
12:50
VÁGYAK NYOMÁBAN
2013, Amerikai Egyesült Államok, drámaA "Napsütötte Toszkána" mintájára, James (Ethan Peck) kilép a munkahelyéről és végül elkezdi követni az álmát. Egy nagy szerep inspirálja őt, elmegy egy önfelfedező útra, Spanyolországba. Ott James megismerkedik a gyönyörű Veronicával (Elsa Pataky), valamint a drámaíróval, aki megváltoztatta az életét. James gyorsan a vágy, a szerelem és a megtört bizalom kusza hálójába kerül.
hu
14:20
A VELENCEI KALMÁR
2004, Amerikai Egyesült Államok, Olaszország, Luxemburg, Egyesült Királyság, dráma1596-ban járunkVelencében. Egy kereskedő, aki óriási árat kell fizessen egy kölcsönért, ami nem tud visszafizetni zsidó hitelezőjének. Egy kegyetlen történet, romantikus szálakkal.
hu
16:30
MIUTÁN ÖSSZECSAPTUNK
2020, Amerikai Egyesült Államok, drámaA 2014-es, azonos című romantikus regény alapján készült film két fiatal felnőtt szerelmi életét követi nyomon.
hu
18:15
A VÉGZET ÓRÁJA
2023, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, India, horror, vígjátékA 10 éves árva, Lewis Barnavelt nagybátyjához kerül, és ekkor még nem is sejti, hogy a titokzatos nagybácsi múltja, háza és élete mennyi titkot, mágiát, kalandot és varázslatot rejt, például egy a ház falában ketyegő, hatalmas órát. Amikor a fiú Halloweenkor véletlenül feltámasztja a halottakat, számot kell adnia bátorságáról, és csatlakoznia kell varázsló nagybácsijához és a szomszédban lakó bűbájos boszorkányhoz, hogy együtt állítsák meg a világ pusztulását. A holtából feltámasztott gonosz varázslónő terve ugyanis nem más, mint a pusztítás.
hu
20:00
WOLF HOUND
2022, Amerikai Egyesült Államok, akcióA "Farkaskutya" a valóságban létező KG 200-as német különleges műveleti egység ihlette, amely trójai falóként lőtte le, javította és repítette a szövetségesek repülőgépeit. A film 1944-ben, a németek által megszállt Franciaországban játszódik, és David Holden zsidó-amerikai vadászpilóta százados merész tetteit követi nyomon. Az ellenséges vonalak mögött csapdába esett Holdennek meg kell mentenie egy fogságba esett B-17 Flying Fortress legénységét, ki kell kerülnie az őt minden lépésnél üldöző könyörtelen ellenséget, és meg kell hiúsítania egy olyan összeesküvést, amely teljesen megváltoztathatja a II. világháború kimenetelét.
hu
22:05
MARLOWE
2022, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, thrillerA rosszul menő üzlet és a magány teljesen megviseli Philip Marlowe magánnyomozót, hamarosan felkeresi őt egy gyönyörű lány, aki megbízza, hogy találja meg volt szeretőjét, aki egy nagyobb rejtély kulcsa lehet.
hu