FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

TV gidas - Ketvirtadienis, 2024-05-30

01:25
JOKER
2015, Amerikai Egyesült Államok, krimi, thrillerAlsemberg, 1975: Sarah, a 8 éves kislány katolikus nevelőszülőknél él. Egy nap biológiai apja, akit még soha nem látott, eljön, hogy elvigye egy hétvégére Párizsba. A lány azonban Marokkóban ébred, ahol apja minden magyarázat nélkül elhagyja őt a családjával együtt. Kilenc évvel később Sarah arról álmodik, hogy visszamegy Belgiumba, az iskolába, a könyvekhez és a szabadnak vélt élethez.
hu
02:55
JOHN WICK
2014, Kína, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, thrillerA volt bérgyilkos nyugdíjba vonul. Nyugalomra vágyik egyetlen szeretett kutyájával. Azonban amikor megölik szeretett házikedvencét, a volt bérgyilkos újra harcba száll, hogy bosszút álljon.
hu
05:45
HOMOKEMBER
2010, Svájc, vígjáték, fantasyBenno egyik reggel homokot talál az ágyában. Először ugyan tudomást sem vesz a dologról, hamarosan azonban rájön, hogy ő maga az, akiből a homok szóródik. Ráadásul napról napra egyre több, mígnem Benno ideje is homokóraként kezd el peregni. Végül nem marad más választása, mint a lakása alatt kávézót üzemeltető Sandrától segítséget kérni. Noha szívből gyűlöli a nőt, egy ideje mégis róla álmodik éjszakánként. De vajon mi köze a homoknak Sandrához és az álmokhoz?
hu
07:15
KÉMKÖLYKÖK 4. - A VILÁG MINDEN IDEJE
2011, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, vígjáték, családi, tudományos-fantasztikusMarissa Cortez Wilsonnak látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.Két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez, valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.
hu
08:40
REGÉNYES ROMÁNC
2011, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, dráma, romantikusNate Shepherd, a negyvenes évei végén járó író és a harmincas évei elején járó, szexi Jenny Sparks egy menő New York-i étteremben ismerkednek meg egymással. Mindkettőjüknek vacak napja volt, mindketten a párjukra várnak, akik be akarnak mutatni nekik valakit. Hamarosan rádöbbennek, hogy épp egymásra várnak, és első meglepődésükből ocsúdva azon kapják magukat, hogy vonzódni kezdenek egymáshoz. Igen ám, de ekkor befutnak partnereik, akik nem is sejtik, hogy ezen az estén visszafordíthatatlan események sora veszi kezdetét...
hu
10:10
HULLÁMOK SZÁRNYÁN
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékRobbie Zirpollo 17 évesen egy vízi vidámparkban dolgozik nyáron. Amikor a helyi bajnoktól el akarja hódítani a "A szörfkirály" címét, a tulajdonos kételkedő és egyben gyönyörű lánya előáll egy ötlettel. Forró, romantikus, nyári vígjáték tele szórakoztató jelenetekkel.
hu
11:45
A KÖRZET
2011, Amerikai Egyesült Államok, tudományos-fantasztikus, thrillerEgy éve már, hogy Thomas Mathews (Isaiah Washington, A Grace klinika) oknyomozó riporter fiának nyoma veszett. Az elmúlt egy évet az újságíró egyre kétségbeesettebb nyomozással töltötte, és közben szinte mindenét feláldozta, de így sem tudta meg, hogy mi történhetett fiával. Főnöke úgy érzi, véget kell vetni az önpusztító ámokfutásnak, és Brazíliába küldi Mathewst azzal a feladattal, hogy járjon utána az "Area Q" nevű körzetből jelentett UFÓ-észleléseknek. A helyszínre érve a férfi eleinte szkeptikusan áll hozzá az eseményekhez, de hamarosan rádöbben, hogy talán élete legnagyobb felfedezése vár rá.
hu
13:35
RÁNCOK
2011, Spanyolország, animáció, drámaA Ráncok két koros férfi, Emilio és Miguel barátságát mutatja be, akik egy öregek otthonában élnek. Az újonnan érkezett Emilio az alzheimer korai stádiumában van, de Miguel és a társai segítenek neki, hogy elkerülje a rettegett felső emeletet, amit a veszett ügyek, vagy a magatehetetlenek szintjeként is emlegetnek.
hu
15:05
KÉM A SZOMSZÉDBAN
2010, Amerikai Egyesült Államok, akció, családi, vígjátékBob Ho a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból, de most élete legnehezebb megbízatása várja. Úgy dönt, felhagy a kémkedéssel és újéletet kezd szomszédjával és barátnőjével, Gilliannel. A nő azonban egy fontos küldetést tartogat a számára: csak akkor hajlandó hozzámenni, ha Bob megnyeri 3 pimasz gyerekét is az ügynek. Mikor Gilliennek hirtelen el kell utaznia, Bob önként jelentkezik, hogy vigyáz a csemetékre. A kémkedés azonban bakfitty a csőszködéshez képest. James Bondot megszégyenítő kütyü arzenálra lesz szükség a feladat teljesítéséhez. És ha nem lenne elég, hogy a kölykök pokollá teszik az életét, az egyikük véletlenül letölt a gépéről egy szupertitkos képletet, amitől beindul a nagy gépezet. Bob régi ellensége, egy orosz terrorista, támadásba lendül arra kényszerítve az ex-kém leendő mostoha apát, hogy Jackie Chant megszégyenítő sebességgel páholja az ellent és váltogasson a szerepei között.
hu
16:40
RÜGYFAKADÁS
2013, Ausztria, drámaNyár van és mindenki a vakációt várja. Kivéve Jasmin-t, aki hosszú ideje külön élő édesanyjával, Eva-val, szeretne lenni. Jasmin megszökik a nevelőotthonból és ráveszi Eva-t, hogy utazzanak el együtt a városból. Hamarosan kapcsolatuk egyre szorosabbá válik. Néha legjobb baráti, néha pedig igazi anya-lánya viszonyba kerülnek. Hamarosan azonban az is kiderül, mennyire mást akarnak ők ketten, főleg, amikor belép Eva életébe egy férfi.
hu
17:55
ÉRVEK ÉS ÉLETEK
2007, Amerikai Egyesült Államok, életrajzi, drámaDenzel Washington rendezésében is főszereplésével érkezik ez a megtörtént eseten alapuló dráma, amely Melvin B. Tolson (Washington), a texasi Wiley Főiskola professzoráról szól, aki színes bőrű diákjaival 1935-ben vitakört alapított. Szenvedélyes odaadásának, inspiráló erejű hozzáállásának és a diákok lelkesedésének köszönhetően a vitakör bejutott az országos bajnokságra, ahol a nagy presztízsű Harvard egyetem diákjaival került szembe.
hu
20:00
HÁROMEZER ÉV VÁGYAKOZÁS
2022, Ausztrália, Amerikai Egyesült Államok, romantikusEgy magányos tudós, aki Isztambulba utazik, felfedez egy dzsinnt, aki három kívánságot kínál neki a szabadságáért cserébe.
hu
21:45
BUTCH CASSIDY VISSZATÉR
2011, Spanyolország, Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, westernAz járja, hogy Butch Cassidyvel és a Sundance kölyökkel bolíviai katonák végeztek egy véres párbaj során. Valójában Cassidy (Sam Shepard, A sólyom végveszélyben) túlélte a párbajt, felvette a James Blackthorn nevet, és évek óta elvonultan él egy kis bolíviai faluban. Egy nap elhatározza, hogy visszatér száműzetéséből, hogy halála előtt még egyszer utoljára találkozhasson családjával, útja azonban kereszteződik egy fiatal bűnözőével (Eduardo Noriega, Erőnek erejével), és hamarosan egy olyan kaland közepén találja magát, melyben azóta nem volt része, hogy Sundance kölyökkel utoljára kirontott a fedezékből...
hu
23:25
NON-STOP
2014, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, akció, thrillerA New York és London közti non-stop repülőjárat biztonságáért felelős légi marsallja, Bill Marks (Liam Neeson) egy reggel fenyegető üzenetet kap: vagy átutalnak 150 millió dollárt egy adott bankszámlára, vagy a repülőgép utasai közül 20 percenként meghal valaki. Marks igyekszik megmenti az utasok életét, azonban az első gyilkosság után kitör a pánik, és mindenki őt gyanúsítja a gép eltérítésével.
hu

TV gidas - Penktadienis, 2024-05-31

01:10
TÁMADÁS A FEHÉR HÁZ ELLEN
2013, Amerikai Egyesült Államok, AkcióNick Wild (Jason Statham) egy Las Vegas-i testőr, akinek halálos szakmai képességei mellett személyes szerencsejáték-problémái is vannak. Amikor egy barátját megveri egy szadista gengszter, Nick visszavág, és kiderül, hogy a gengszter egy nagyhatalmú maffiafőnök fia. Nick hirtelen a bűnözői alvilágba csöppen, a végrehajtók és a maffia is üldözik.
hu
03:05
A 27-ES KLUB
2008, Amerikai Egyesült Államok, drámaElliot (Joe Anderson, Across the Universe: Csak szerelem kell) a Finn névre hallgató bandában játszott, míg annak frontembere, egyben Elliot legjobb barátja, Tom öngyilkos nem lett nem sokkal 27. születésnapja után. A fiatal férfi élete egyből darabokra hullik, ám két szokatlan új barát, egy kisvárosi fiú és egy ifjú ír stoppos segítségével Elliot nehezen, de összekaparja magát drogokkal és más tudatmódosító szerekkel körbebástyázott gyászából, és felkerekedik, hogy teljesítse Tom utolsó kívánságát.
hu
06:05
ELVESZETT KARÁCSONY
2011, Egyesült Királyság, dráma, családi, fantasyA tízéves Goose nem akarja, hogy apja egy sürgős munka kapcsán karácsony napján elrohanjon otthonról, ezért elrejti a férfi autójának kulcsait. A fiú ekkor még nem sejti, hogy ezzel tragikus eseményeket idéz elő, ugyanis mikor a kulcsokat nem találva apát végül anya viszi be a munkába saját autóján, mindketten szörnyet halnak egy autóbalesetben... Egy év telik el: Goose már rég nem az az életvidám, kedves fiú, aki volt, ehelyett az utcákat rója, és zsebtolvajlásból él. Így találkozik össze Anthony-val (a kétszeres Emmy-díjas Eddie Izzard), a titokzatos férfival, aki szemlátomást a semmiből jelent meg, és némileg elveszettnek tűnik, mégis olyan varázslatos képesség birtokosa, ami ismét örökre megváltoztatja a fiú életét, ám ezúttal pozitív irányban.
hu
07:45
ADUNK A KULTÚRÁNAK
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékSose kezdj ki egy írrel! Jimmy (Eddie Griffin) egy egész faluba beleköt, amikor csalással megnyeri a hely egyetlen tehermentes épületét, a kocsmát. A szabadságot jelképező helység amerikai kézbe került, a falubelieknek már nem csak a helyi lord pénzéhségével, hanem az amerikai srác lazaságával, hatalmas egójával és vég nélküli szövegelésével kell szembeszállnia. Az eladósodott lakók nem is sejtik, hogy Jimmynél nincs jobb fegyver a lord ellen.
hu
09:20
ÉN ÉS A HERCEGEM
2004, Amerikai Egyesült Államok, romantikus, vígjátékEgy átlagos, őrült, motorbicikli-rajongó és mindenféle vadságból szívesen részt vállaló amerikai egyetemista lány bajba kerül. Szerelmes lesz. Pedig eddig a szülővárosában ő volt "az utolsó el nem jegyzett lány". A srác, akivel együtt dolgozik az egyetemi büfében először nagyon utálatos. Azután segít a lánynak felkészülni a Shakespeare-szemináriumára (valahogyan nagyon sokat tud a dán hercegekről), a lány pedig segít a kémia leckéjében és hamarosan egymásba szeretnek. Élnének is boldogan tovább, ha a srácról ki nem derülne, hogy ő a dán főherceg, aki a lesifotósok elől menekült Wisconsinba. A lány zavarba jön, megsértődik és szakítana - de nem bír. Inkább elmegy Dániába, hogy kinyomozza, milyenek a főhercegek a vén Európában, és vajon milyen lehet főhercegnének, vagy később királynénak lenni arrafelé.
hu
11:10
ÉN ÉS A HERCEGEM 2. - A KIRÁLYI ESKÜVŐ
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusA királyi esküvő előtt néhány héttel veszélybe kerül a wisconsini orvostanhallgató Paige (Kam Heskin) és a dán herceg, Edvard (Luke Mably) kapcsolata, no meg a Dán monarchia is, amikor rosszakaróik találnak egy törvényt, ami szerint a trónörökös csak olyan feleséget választhat magának, akinek az ereiben szintén nemesi vér csörgedez. Ha nem így tesz, le kell mondani a trónról?Vajon a szerelem győz-e vagy a trón csábítása?
hu
12:45
A VELENCEI KALMÁR
2004, Amerikai Egyesült Államok, Olaszország, Luxemburg, Egyesült Királyság, dráma1596-ban járunkVelencében. Egy kereskedő, aki óriási árat kell fizessen egy kölcsönért, ami nem tud visszafizetni zsidó hitelezőjének. Egy kegyetlen történet, romantikus szálakkal.
hu
14:55
A VÉGZET ÓRÁJA
2023, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, India, horror, vígjátékA 10 éves árva, Lewis Barnavelt nagybátyjához kerül, és ekkor még nem is sejti, hogy a titokzatos nagybácsi múltja, háza és élete mennyi titkot, mágiát, kalandot és varázslatot rejt, például egy a ház falában ketyegő, hatalmas órát. Amikor a fiú Halloweenkor véletlenül feltámasztja a halottakat, számot kell adnia bátorságáról, és csatlakoznia kell varázsló nagybácsijához és a szomszédban lakó bűbájos boszorkányhoz, hogy együtt állítsák meg a világ pusztulását. A holtából feltámasztott gonosz varázslónő terve ugyanis nem más, mint a pusztítás.
hu
16:40
MIUTÁN ÖSSZECSAPTUNK
2020, Amerikai Egyesült Államok, drámaA 2014-es, azonos című romantikus regény alapján készült film két fiatal felnőtt szerelmi életét követi nyomon.
hu
18:25
PÓKERARC
2022, Amerikai Egyesült Államok, thrillerCrowe játssza Jake-et, a technológiai milliárdost, aki gyermekkori barátait hívja össze miami birtokára, hogy egy nagy tétű pókerjátszmába kezdjenek. Ezek a barátok szeretet-gyűlölet viszonyban vannak a házigazdával, aki egy mesteri játékos/tervező, és egy bonyolult tervet eszelt ki, amelynek célja, hogy igazságot szolgáltasson mindannyiuknak. Jake azonban menet közben újragondolja a tervét...
hu
20:00
WOLF HOUND
2022, Amerikai Egyesült Államok, akcióA "Farkaskutya" a valóságban létező KG 200-as német különleges műveleti egység ihlette, amely trójai falóként lőtte le, javította és repítette a szövetségesek repülőgépeit. A film 1944-ben, a németek által megszállt Franciaországban játszódik, és David Holden zsidó-amerikai vadászpilóta százados merész tetteit követi nyomon. Az ellenséges vonalak mögött csapdába esett Holdennek meg kell mentenie egy fogságba esett B-17 Flying Fortress legénységét, ki kell kerülnie az őt minden lépésnél üldöző könyörtelen ellenséget, és meg kell hiúsítania egy olyan összeesküvést, amely teljesen megváltoztathatja a II. világháború kimenetelét.
hu
22:05
MIUTÁN ELBUKTUNK
2021, Spanyolország, Franciaország, románc, drámaAmikor Tessa meghozza élete legnagyobb döntését, minden megváltozik. A saját, majd Hardin családjáról is titkok kerülnek felszínre, amik mindent kétségessé tesznek, és megnehezítik a nehezen kivívott közös jövőjüket.
hu