FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-29

00:15
A HÁZ ÚRNŐJE
2010, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, drámaMaggie Chase (Tanna Frederick, Irene és a pasik), a B-kategóriás akciófilmek és borzalomok tengeréből kimászni képtelen színésznő a jelenleginél sokkal illusztrisabb karrierről álmodozik, és úgy véli, ehhez a sajtón keresztül vezet út: a paparazzik figyelmét pedig a legkönnyebben sztárallűrök révén tudja felhívni magára. Így aztán Maggie egyik zűrös kapcsolatból a másikba bonyolódik, úton-útfélen bajba keveredik, és jelenleg épp házi őrizetét tölti, ám még ez sem akadályozza meg abban, hogy a lesifotósok figyelmét magára irányítsa. Hozzáállása csak akkor változik meg, mikor megismerkedik Aaron Lamberttel (Noah Wyle, Vészhelyzet), a bukott íróval, aki mindenki mással ellentétben meglátja a teátrális viselkedés mögött rejtőző valódi nőt
hu
02:15
NON-STOP
2014, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, akció, thrillerA New York és London közti non-stop repülőjárat biztonságáért felelős légi marsallja, Bill Marks (Liam Neeson) egy reggel fenyegető üzenetet kap: vagy átutalnak 150 millió dollárt egy adott bankszámlára, vagy a repülőgép utasai közül 20 percenként meghal valaki. Marks igyekszik megmenti az utasok életét, azonban az első gyilkosság után kitör a pánik, és mindenki őt gyanúsítja a gép eltérítésével.
hu
05:00
A VONATRABLÁS
2016, Kína, akció, vígjáték, háborúsA történet 1941-ben játszódik Kínában. Egy vasúti munkás a szabadságharcosok élére áll, hogy szembeszálljon a japánokkal és ételt szerezzen a szegényeknek.
hu
07:00
JESSE JAMES ELVESZETT KINCSE
2020, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, vígjátékEgy családbarát kalandfilm, amelyben egy csapat kissrác Missouri-ból egy százéves rejtély megoldásán és barátaik megmentésén dolgozik. A kincsavadászok elől ősi barlangokba bújnak el, ahol ha nyomukra bukkannak, lehet sose kerülnek többé elő.
hu
08:35
MÁLNA MÁGIA
2010, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, drámaA felnőtté válásról szól ez a keserédes film, melyben Monica Shah, a 11 éves kislány saját magát okolja szülei problémáiért. Mikor apja elhagyja őket, anyja pedig mély depresszióba süllyed, a lány saját kézbe veszi az irányítást. Úgy hiszi, ha megnyeri a helyi tudományos versenyt, akkor édesapja visszatér hozzájuk, és családja ismét teljessé válik. Monica azon serénykedik, hogy egy különleges gondozási módszerrel elérje azt, hogy a málnák az erdőben gyorsabban növekedjenek. Végül aztán fel kell tennie magának a kérdést: vajon egy élőlény a gondozásnak köszönheti, hogy felnő, vagy ez szimplán a természetéből adódik?
hu
09:55
A SZABADSÁG VÁLASZTÁSA
2010, Franciaország, Egyesült Királyság, Ausztrália, Németország, Belgium, Amerikai Egyesült Államok, Japán, életrajzi, drámaEz a 20. század elején játszódó, nagyszabású kosztümös dráma Leonie Gilmour (Emily Mortimer, A leleményes Hugo), a világhíres írónő kontinenseket és kultúrákat átívelő utazásairól mesél egy háborúk sújtotta világban. A félelmet nem ismerő nő az alkotói szabadságot hajszolja, hogy végül a bátorság és a művészi szenvedély szimbólumává váljon. A századforduló Amerikájában járunk. Leonie Gilmour, a fiatal független nő ki akar törni a korabeli nőkre szabott szerepkörből, ami nem sok szabadságot kínálna neki, és elszegődik Nogucsi Jone, a híres japán költő mellé szerkesztőnek. Kettejük között hamarosan szerelem szövődik, ám mikor kiderül, hogy a nő terhes, a férfi azonnal elhagyja őt. Leonie követi a költőt Japánba, ahol magára marad újszülött fiával egy olyan kultúrában, amely még annyi lehetőséget sem kínál a nőknek, mint szülőföldje. Végül aztán ő lesz az, aki az esélyekkel és az előítéletekkel dacolna nem csupán helyt áll, de fiából generációjának egyik legnagyobb művészét neveli ki.
hu
11:35
MENEDÉK
2013, Amerikai Egyesült Államok, romantikus, thrillerNicholas Sparks (Szerelmünk lapjai) regényéből Lasse Hallström (Az élet ízei) forgatott rejtélyekkel teli, nagyhatású romantikus drámát, amely egy titokzatos fiatal nőről (Julianne Hough, Mindörökké rock) szól, aki egy Észak-Karolina-i kisvárosban feltűnve számos kérdést vet fel a helybéliekben: honnan jött és miért pont ide? Katie szemlátomást kerüli a személyes kontaktust, végül különböző események sorozata sodorják közel őt Alexhez (Josh Duhamel, Ilyen az élet), a két gyermekét egyedül nevelő könyvesbolt tulajdonoshoz. Miközben a férfi és a nő között érzékeny kapcsolat bontakozik ki, Katie egyre nehezebben birkózik meg egy múltbéli sötét titokkal, egy olyan titokkal, amely keresztülüldözte őt az országon, és amely mindaddig kísérteni fogja, míg rá nem jön arra, hogy az őszinte szerelem jelentheti az egyetlen igazi menedéket.
hu
13:30
KÜZDELEM A MAGASBAN
2017, Amerikai Egyesült Államok, akció, thrillerEgy FBI ügynöknek felajánlanak több millió dollárt, ha segít egy tolvajnak megmenekülni egy eltérített repülőről.
hu
14:55
ANIÁRA VÁRVA
2019, Egyesült Királyság, thrillerVajon saját életünk kockáztatásával is meg kell őriznünk mások titkait? Ezzel a dilemmával szembesül Jo, a fiatal pireneusi juhász, amikor találkozik Benjaminnal. Benjamin a zsidóüldözés elől menekülve elszakadt lányától, és amíg a határon az újbóli találkozásra vár, zsidó gyerekeket csempészik át Spanyolországba. Amikor német katonák érkeznek a faluba, Jo összebarátkozik egyikükkel, nem is sejtve, milyen kockázatossá válhat ez a barátság. Vajon sikerül helyes döntést hoznia, amikor veszély fenyegeti? Egy magával ragadó történet bátorságról és emberségről, nagyszerű szereposztással!
hu
16:40
KEROZIN COWBOYOK
2014, Oroszország, Amerikai Egyesült Államok, akcióCam Gigandet (Alkonyat), Rachael Leigh Cook (A csaj nem jár egyedül), Shane West (Vészhelyzet), Bill Pullman (A Függetlenség napja) és Brian Krause (Alvajárók) játssza a főszerepet ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben, melyben egy csapat független repülőpilóta próbál megakadályozni egy háborús katasztrófát. Butch Masterset (Gigandet), az egykori vadászgéppilótát anno egy tragédiába torkolló akció után menesztették a légierőtől, most viszont kap még egy lehetőséget, hogy egy maréknyi visszavonult pilóta élén titkos küldetésre induljon Iránba, melynek célja egy tömegpusztító fegyver és annak rejtekhelyének elpusztítása. Külső segítség és aktív háborús tapasztalat híján a küldetés öngyilkosnak tűnik, Masters mégis belemegy, és a becsülete megmentése érdekében szembenéz a pokollal.
hu
18:25
A HÓDÍTÁS 10 SZABÁLYA
2012, Olaszország, vígjátékEgy nőcsábász apa a csábítás tízparancsolatára tanítja kissé ügyetlen fiát. Tíz, teljesen hülyebiztos szabály arról, miként lehet egy nőt meghódítani. A foglalkozás azonban nem feltétlen éri el célját.
hu
20:00
MIUTÁN ELBUKTUNK
2021, Spanyolország, Franciaország, románc, drámaAmikor Tessa meghozza élete legnagyobb döntését, minden megváltozik. A saját, majd Hardin családjáról is titkok kerülnek felszínre, amik mindent kétségessé tesznek, és megnehezítik a nehezen kivívott közös jövőjüket.
hu
21:40
GÖRDESZKA ÉLETRE-HALÁLRA
2008, Franciaország, akcióJérôme és Benjamin, a két gördeszka-mániás fiatal srác gondtalan élete egy csapásra megváltozik, mikor szemtanúi lesznek egy drogdíler meggyilkolásának. A gyilkosok elől épp hogy sikerül elmenekülniük, és egyenesen a közeli rendőrőrsre sietnek, ahol megdöbbenve tapasztalják, hogy a bűnözők valójában korrupt zsaruk, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy elnémítsák őket. Könyörtelen hajsza veszi kezdetét Párizs utcáin, melyben a fiúknak minden tudásukat össze kell szedniük ahhoz, hogy túljárjanak üldözőik eszén.
hu
23:10
ANNETTE
2021, Amerikai Egyesült Államok, Japán, Németország, dráma, musical, romantikusBill Marks, egy volt rendőr, aki a lánya halálát italozással kezeli, most szövetségi légimarsall. Miközben egy New Yorkból Londonba tartó repülőn ül, Marks kap egy sms-t, amelyben közlik vele, hogy ha nem utal át 150 millió dollárt egy offshore számlára, akkor minden 20. percben meghal valaki. Vajon időben megtalálja a terroristát, és mindenkit meg tud menteni?
hu

TV gidas - Ketvirtadienis, 2024-05-30

01:25
JOKER
2015, Amerikai Egyesült Államok, krimi, thrillerAlsemberg, 1975: Sarah, a 8 éves kislány katolikus nevelőszülőknél él. Egy nap biológiai apja, akit még soha nem látott, eljön, hogy elvigye egy hétvégére Párizsba. A lány azonban Marokkóban ébred, ahol apja minden magyarázat nélkül elhagyja őt a családjával együtt. Kilenc évvel később Sarah arról álmodik, hogy visszamegy Belgiumba, az iskolába, a könyvekhez és a szabadnak vélt élethez.
hu
02:55
JOHN WICK
2014, Kína, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, thrillerA volt bérgyilkos nyugdíjba vonul. Nyugalomra vágyik egyetlen szeretett kutyájával. Azonban amikor megölik szeretett házikedvencét, a volt bérgyilkos újra harcba száll, hogy bosszút álljon.
hu
05:45
HOMOKEMBER
2010, Svájc, vígjáték, fantasyBenno egyik reggel homokot talál az ágyában. Először ugyan tudomást sem vesz a dologról, hamarosan azonban rájön, hogy ő maga az, akiből a homok szóródik. Ráadásul napról napra egyre több, mígnem Benno ideje is homokóraként kezd el peregni. Végül nem marad más választása, mint a lakása alatt kávézót üzemeltető Sandrától segítséget kérni. Noha szívből gyűlöli a nőt, egy ideje mégis róla álmodik éjszakánként. De vajon mi köze a homoknak Sandrához és az álmokhoz?
hu
07:15
KÉMKÖLYKÖK 4. - A VILÁG MINDEN IDEJE
2011, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, vígjáték, családi, tudományos-fantasztikusMarissa Cortez Wilsonnak látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.Két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez, valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.
hu
08:40
REGÉNYES ROMÁNC
2011, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, dráma, romantikusNate Shepherd, a negyvenes évei végén járó író és a harmincas évei elején járó, szexi Jenny Sparks egy menő New York-i étteremben ismerkednek meg egymással. Mindkettőjüknek vacak napja volt, mindketten a párjukra várnak, akik be akarnak mutatni nekik valakit. Hamarosan rádöbbennek, hogy épp egymásra várnak, és első meglepődésükből ocsúdva azon kapják magukat, hogy vonzódni kezdenek egymáshoz. Igen ám, de ekkor befutnak partnereik, akik nem is sejtik, hogy ezen az estén visszafordíthatatlan események sora veszi kezdetét...
hu
10:10
HULLÁMOK SZÁRNYÁN
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékRobbie Zirpollo 17 évesen egy vízi vidámparkban dolgozik nyáron. Amikor a helyi bajnoktól el akarja hódítani a "A szörfkirály" címét, a tulajdonos kételkedő és egyben gyönyörű lánya előáll egy ötlettel. Forró, romantikus, nyári vígjáték tele szórakoztató jelenetekkel.
hu
11:45
A KÖRZET
2011, Amerikai Egyesült Államok, tudományos-fantasztikus, thrillerEgy éve már, hogy Thomas Mathews (Isaiah Washington, A Grace klinika) oknyomozó riporter fiának nyoma veszett. Az elmúlt egy évet az újságíró egyre kétségbeesettebb nyomozással töltötte, és közben szinte mindenét feláldozta, de így sem tudta meg, hogy mi történhetett fiával. Főnöke úgy érzi, véget kell vetni az önpusztító ámokfutásnak, és Brazíliába küldi Mathewst azzal a feladattal, hogy járjon utána az "Area Q" nevű körzetből jelentett UFÓ-észleléseknek. A helyszínre érve a férfi eleinte szkeptikusan áll hozzá az eseményekhez, de hamarosan rádöbben, hogy talán élete legnagyobb felfedezése vár rá.
hu
13:35
RÁNCOK
2011, Spanyolország, animáció, drámaA Ráncok két koros férfi, Emilio és Miguel barátságát mutatja be, akik egy öregek otthonában élnek. Az újonnan érkezett Emilio az alzheimer korai stádiumában van, de Miguel és a társai segítenek neki, hogy elkerülje a rettegett felső emeletet, amit a veszett ügyek, vagy a magatehetetlenek szintjeként is emlegetnek.
hu
15:05
KÉM A SZOMSZÉDBAN
2010, Amerikai Egyesült Államok, akció, családi, vígjátékBob Ho a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból, de most élete legnehezebb megbízatása várja. Úgy dönt, felhagy a kémkedéssel és újéletet kezd szomszédjával és barátnőjével, Gilliannel. A nő azonban egy fontos küldetést tartogat a számára: csak akkor hajlandó hozzámenni, ha Bob megnyeri 3 pimasz gyerekét is az ügynek. Mikor Gilliennek hirtelen el kell utaznia, Bob önként jelentkezik, hogy vigyáz a csemetékre. A kémkedés azonban bakfitty a csőszködéshez képest. James Bondot megszégyenítő kütyü arzenálra lesz szükség a feladat teljesítéséhez. És ha nem lenne elég, hogy a kölykök pokollá teszik az életét, az egyikük véletlenül letölt a gépéről egy szupertitkos képletet, amitől beindul a nagy gépezet. Bob régi ellensége, egy orosz terrorista, támadásba lendül arra kényszerítve az ex-kém leendő mostoha apát, hogy Jackie Chant megszégyenítő sebességgel páholja az ellent és váltogasson a szerepei között.
hu
16:40
RÜGYFAKADÁS
2013, Ausztria, drámaNyár van és mindenki a vakációt várja. Kivéve Jasmin-t, aki hosszú ideje külön élő édesanyjával, Eva-val, szeretne lenni. Jasmin megszökik a nevelőotthonból és ráveszi Eva-t, hogy utazzanak el együtt a városból. Hamarosan kapcsolatuk egyre szorosabbá válik. Néha legjobb baráti, néha pedig igazi anya-lánya viszonyba kerülnek. Hamarosan azonban az is kiderül, mennyire mást akarnak ők ketten, főleg, amikor belép Eva életébe egy férfi.
hu
17:55
ÉRVEK ÉS ÉLETEK
2007, Amerikai Egyesült Államok, életrajzi, drámaDenzel Washington rendezésében is főszereplésével érkezik ez a megtörtént eseten alapuló dráma, amely Melvin B. Tolson (Washington), a texasi Wiley Főiskola professzoráról szól, aki színes bőrű diákjaival 1935-ben vitakört alapított. Szenvedélyes odaadásának, inspiráló erejű hozzáállásának és a diákok lelkesedésének köszönhetően a vitakör bejutott az országos bajnokságra, ahol a nagy presztízsű Harvard egyetem diákjaival került szembe.
hu
20:00
HÁROMEZER ÉV VÁGYAKOZÁS
2022, Ausztrália, Amerikai Egyesült Államok, romantikusEgy magányos tudós, aki Isztambulba utazik, felfedez egy dzsinnt, aki három kívánságot kínál neki a szabadságáért cserébe.
hu
21:45
BUTCH CASSIDY VISSZATÉR
2011, Spanyolország, Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, westernAz járja, hogy Butch Cassidyvel és a Sundance kölyökkel bolíviai katonák végeztek egy véres párbaj során. Valójában Cassidy (Sam Shepard, A sólyom végveszélyben) túlélte a párbajt, felvette a James Blackthorn nevet, és évek óta elvonultan él egy kis bolíviai faluban. Egy nap elhatározza, hogy visszatér száműzetéséből, hogy halála előtt még egyszer utoljára találkozhasson családjával, útja azonban kereszteződik egy fiatal bűnözőével (Eduardo Noriega, Erőnek erejével), és hamarosan egy olyan kaland közepén találja magát, melyben azóta nem volt része, hogy Sundance kölyökkel utoljára kirontott a fedezékből...
hu