Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV műsorújság - csütörtök, 2024-05-09

00:10
Victorious
Tori is uitgekozen als kandidaat voor de nieuwe spelshow Brain Squeezers. Het winnende team kan tienduizend dollar winnen, dus al haar vrienden doen wat ze kunnen om in Tori's team te komen. De Quiz blijkt alleen helemaal niet zo leuk te zijn.
nl
00:35
Victorious
Als Tori wordt gevraagd om het volkslied te zingen tijdens de tv-uitzending van een basketbalwedstrijd, is ze bang dat ze de tekst zal vergeten. Het wordt allemaal nog veel gênanter wanneer ze de mascotte van het team ontmoet.
nl
00:55
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
01:20
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
01:40
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
02:45
Huize Herrie
De kinderen denken dat ze niet hoeven te vrezen voor 1 april-grappen, omdat Luan er niet is. De kinderen ontdekken dat hun vader zijn oude baan niet meer heeft en zijn bang dat het hun schuld is.
nl
03:05
Huize Herrie
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde besluiten erheen te gaan. Lori wil op zichzelf wonen in de garage, maar dit gaat niet zoals verwacht.
nl
03:25
Huize Herrie
Clyde gaat steeds op tilt en krijgt een bloedneus als hij Lori ziet. Lincoln vraagt Leni's hulp. Clyde probeert met Leni en de kinderen hun ouders over te halen om aan fitness te doen.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton ontsnapt met een stel criminelen uit de gevangenis. Plankton smeert SpongeBob een nieuwe spatel aan.
nl
04:10
SpongeBob
Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul verandert in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.
nl
04:30
SpongeBob
Plankton bereidt een saus die iedereen in Bikinibroek zo dom als Patrick maakt, inclusief hijzelf. Sandy is de enige die iedereen kan redden.
nl
04:45
SpongeBob
Een prehistorische spons wordt ontdooid en zorgt al snel voor veel chaos in Bikinibroek. Alleen SpongeBob blijkt met hem te kunnen communiceren.
nl
04:55
SpongeBob
Bikinibroek wordt binnengevallen door mosselen en SpongeBob moet ze weg zien te krijgen voordat ze de hele stad ruïneren.
nl
05:05
SpongeBob
SpongeBob vervangt zijn gebroken spatel met een spatel van Plankton. Die doet dit echter om achter de geheime formule te komen.
nl
05:15
SpongeBob
Meneer Krabs komt vast te zitten in de kluis van de Bikinibroeker Bank. Door zuurstofgebrek begint 'ie zijn verstand te verliezen.
nl
05:25
SpongeBob
Plankton kiest in het dierenasiel een hondje uit in de vorm van een amoebe, Spot.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Patrick en Octo moeten samen in het bos zien te overleven nadat Octo al zijn enkels heeft verdraaid.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Meneer Krabs, mevrouw Puff en Plankton proberen een spelletje 'Kreeftenval' te spelen, maar SpongeBob blijft hen storen. Ze blijven naar verschillende plaatsen gaan, totdat ze zelf in een echte kreeftenval terechtkomen.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Om Goldie op te vrolijken besluiten Baby en z'n vriendjes een musical op te voeren. Wanneer oma's taart vlak voor de bakwedstrijd kwijtraakt, schiet rechercheur Baby Shark te hulp en probeert hij de taart weer op te sporen.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ gaan de ruimte in voor een spannende race. Ze ontmoeten vriendelijke alien, vermijden asteroïden en nemen het op tegen Crusher's ruimteschip.
nl
06:40
PAW Patrol
Sid Swashbuckle doet zich voor als een legendarisch spook zodat hij Danny's nieuwe skateboard kan afpakken. Ryder en de pups racen om burgemeester Goodway's Glow-in-the-Dark feest te redden.
nl
07:00
Huize Herrie
Lola schaamt zich voor haar familie en doet zich voor als een McBride om indruk te maken op haar nieuwe verfijnde vriendin. Lincoln en zijn vrienden realiseren zich dat het werk op Liam's boerderij zwaarder is dan ze dachten.
nl
07:25
Huize Herrie
De familie Herrie besluit in te grijpen wanneer ze denken dat Lori zakt op de universiteit.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
De laatste match gaat zo beginnen en Ash staat tegenover zijn sterkste tegenstander tot nu toe.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby's vader Stan doet mee met de jaarlijkse taartenbakwedstrijd in het appartementencomplex waar ze wonen. Ruby is dolblij als blijkt dat ze een tweede volger heeft. Tweenkle, haar concurrent, is daar een stuk minder blij mee.
nl
08:25
Henry Danger
Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: `ik ken je geheim'. Jasper blijkt erachter te zitten, maar die heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger. Henry verraadt zijn alterego.
nl
08:50
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
09:15
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
09:40
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
10:01
The Thundermans Return
De Thundermans zijn er weer, maar ze moeten terug naar Schuildorp nadat ze door een misstap niet meer achter schurken aan mogen gaan. Ondertussen genieten Hank en Barb van het oude leven thuis en kijken Billy en Nora uit naar een normaal schoolleven.
nl
11:10
Henry Danger
Ray zit de tijdrover op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag drie keer beleven.
nl
11:40
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
12:05
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
12:30
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
12:50
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
13:15
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
13:40
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
13:41
De Thundermans
Max schrijft een liedje met persoonlijke informatie over Phoebe en Link en veroorzaakt daarmee problemen in hun relatie. Hank en Barb leren Billy en Nora een lesje.
nl
14:05
De Thundermans
Phoebe sluit zich aan bij een populair groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in en probeert ze al het vuile werk te laten opknappen.
nl
14:30
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
14:55
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
15:20
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
15:45
De Casagrandes
Frida's vader komt op bezoek. Hector is jaloers en gaat de concurrentiestrijd aan.
nl
16:00
SpongeBob
Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
16:10
SpongeBob
Het circus brengt een bezoekje aan het stadje Bikinibroek. Iedereen is zeer in zijn nopjes met het circus, behalve meneer Krabs. Hij besluit vervolgens om de boel te gaan saboteren.
nl
16:20
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie maken citroenlimonade, voor ouderen die aan het sporten zijn. Zokie komt erachter dat Ruby soms last heeft van wat ongeluk in haar leven.
nl
17:00
Huize Herrie
Lincoln wil een goede indruk maken op het nieuwe meisje. Pap-pap komt zijn vriendin voorstellen. Het gaat van een leien dakje totdat zij iets te vaak onaangekondigd op bezoek komt.
nl
17:20
Huize Herrie
Luna wil doorbreken als rockster, maar komt erachter dat Chunk zelf die droom heeft opgegeven. Er wordt flink gevochten om de restjes van paps kookkunst.
nl
17:45
Huize Herrie
Lori wordt een beroemdheid op school wanneer ze een hole-in-one slaat op een moeilijk parcours.
nl
18:00
Huize Herrie
Ondersecretaris Joyce Kraandal wil Royal Woods onderwater zetten, om op die plek een zesde Great Lake te creëren. Lincoln en de andere bewoners proberen van alles om dat te voorkomen.
nl
18:25
Huize Herrie
De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk. Lily probeert een ramp te voorkomen zodat dit door kan gaan.
nl
18:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
19:25
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
19:50
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
20:15
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
20:35
Henry Danger
Ray gaat de strijd aan met Roger om indruk te maken op Lacy, zijn ex-vriendin. Ray doet alsof Henry, Charlotte en Jasper zijn kinderen zijn.
nl
21:00
Henry Danger
Jake krijgt een baan bij de Frittle-fabriek in Bordertown. Henry en Ray bedenken een plan zodat Henry niet hoeft te verhuizen.
nl
21:25
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
22:15
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
23:25
Henry Danger
Piper heeft haar zinnen gezet op de nieuwe jongen op school: Jackson Bartell. Henry en Ray besluiten haar te helpen.
nl
23:50
Henry Danger
Dokter Minyak daagt Captain Man uit om deel te nemen aan een spellingswedstrijd. Captain Man en Henry Danger moeten samenwerken met de Game Shakers om Dr. Minyak te kunnen verslaan.
nl

TV műsorújság - péntek, 2024-05-10

00:10
Victorious
Adre bezorgt Tori een baantje bij een yoghurt-ijskraam, alleen belemmert het werk vervolgens hun optreden bij de Hollywood Arts Cowboy Luau. Verder wil Robbie Cat meevragen naar Luau, maar vraagt iemands anders in de hoop dat Cat jaloers wordt.
nl
00:35
Victorious
Wanneer Tori erachter komt dat Trina meer volgers heeft op The Slap, wil ze haar zus verslaan. Hierdoor komt een schoolopdracht voor de hele groep in de knoei, maar iedereen verliest zich al snel in het zoeken naar meer volgers.
nl
00:55
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De familie Ster heeft superkrachten en ze worden door de burgemeester ingehuurd om goede daden te verrichten in de stad. Cecil krijgt een baantje als bewaker van het museum en moet een erg kostbare kunstcollectie beschermen.
nl
02:45
Huize Herrie
Na een ontmoeting met de indrukwekkende familie Yates maken de ouders zich zorgen om de kinderen. De kinderen hebben het gehad met het onsportieve gedrag van Lynn tijdens bordspellen en werken samen om haar te verslaan.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln wil geld van zijn ouders voor een concert. Hij leert zijn zussen hoe ze om geld moeten vragen. Lisa's rapport staat vol tienen. Alleen voor sociale omgang heeft ze geen tien.
nl
03:25
Huize Herrie
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen. Leni kan geen geheim bewaren en daarom vertellen de kinderen haar niets over het feest van hun moeder.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton en Karen nemen danslessen en worden al snel de beste van de klas. Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman'. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens. SpongeBob organiseert een Seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
nl
04:30
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
04:45
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de formule in handen te krijgen.
nl
04:55
SpongeBob
Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
05:05
SpongeBob
Om Octo harder te laten werken, vertelt meneer Krabs een verhaal over een yeti-krab die luie werknemers opeet.
nl
05:15
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan.
nl
05:25
SpongeBob
SpongeBob is weer gezakt voor zijn rij-examen en meneer Krabs werpt zich op als rij-instructeur.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer begeleider Opdraai op Nobbie past, verandert ze hem in een deftige kerel. Iets te deftig wat betreft Narlene. Spongebob en Patrick helpen Nobbie zijn ware zelf te herinneren.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer Nobby te beschaafd wordt voor Narlene, helpen SpongeBob en Patrick hem om zijn boerse manieren te herinneren. Perch en zijn vriend Harvey maken een nieuwsitem over Kamp Koraal, maar ze stuiten op een belachelijke samenzwering.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Vlak voor de bakwedstrijd verdwijnt Oma's taart. Baby Shark en William Watson schieten te hulp.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ racen in de zee. Blaze transformeert in een onderzeeër en vaart langs gezonken schepen en koraalriffen om als eerste de finish te bereiken.
nl
06:40
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
07:00
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
07:25
Huize Herrie
Benny heeft moeite om Luan en haar grapjes in toom te houden als ze zijn collega wordt.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Chloe gaat met haar familie kamperen en vangt een glimp op van de wondere wereld van Pokémon.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie willen graag een slaapfeestje houden op het ruimteschip van Zokie. Via haar vader Stan komt Ruby er achter dat er in hun appartementencomplex een gepensioneerde worstelaar woont, waar Stan megafan van is.
nl
08:25
Henry Danger
Ray is onder invloed van een liefdesmuffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel wil een bank overvallen.
nl
08:50
Henry Danger
Schwoz sloopt de uitvinding van Charlotte en wil haar helpen door een nieuwe machine te bouwen. Deze machine is echter zo goed dat het iets te veel publiciteit met zich mee brengt.
nl
09:15
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
09:40
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
10:00
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
10:25
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
10:50
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
11:15
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
11:40
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
12:05
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
12:30
Danger Force
Miles doet mee aan een ijssculptuurwedstrijd. Chapa zorgt ondertussen voor haar kleine zusje Sage tijdens een stroomstoring, die haar denkbeeldige vriend is verloren in een ongeluk.
nl
12:52
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:53
Danger Force
Door een experiment van Schwoz zit het SwAG-klaslokaal vol met gevaarlijke insecten. Mika, Miles, Chapa en Bose worden voor korte tijd naar Henry's oude school gestuurd: De Swellviewse middelbare school.
nl
13:15
De Thundermans
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe is heel jaloers op de nieuwe vriendschap tussen Max en Cherry.
nl
13:40
De Thundermans
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. De superkrachten van de baby worden onthuld.
nl
14:05
De Thundermans
Nadat Phoebe ontdekt dat Links ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
nl
14:30
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
14:55
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl
15:20
De Casagrandes
De familie probeert Bobby zijn angst voor examens te helpen overwinnen. Carl zoekt naar een komodovaraan in de dierentuin maar raakt verdwaald.
nl
15:45
De Casagrandes
Na weer een wild duivenfeest blijkt het standbeeld in het park onder de vogelpoep te zitten. Sancho en zijn duiven worden verdacht en vervolgens opgejaagd.
nl
16:10
SpongeBob
Sandy is heel druk bezig met het oplossen van alle problemen van al haar vrienden. Wanneer ze echter thuiskomt, blijkt ze zelf een gigantisch probleem te hebben, dat zich niet zo laat oplossen.
nl
16:20
SpongeBob
Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick krijgt ruzie op live televisie.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Ruby wil haar haar zelf doen zonder hulp. Wanneer haar haar meer in de knoop raakt vraagt ze uiteindelijk aan Zokie om zijn Ruimtemagie te gebruiken om haar haar te ontwarren.
nl
17:00
Huize Herrie
Lori vindt zichzelf goed in het maken van selfies. Carol Pingrey krijgt echter altijd meer likes dan zij. Lola krijgt thuis onderwijs en dat willen de anderen ook wel.
nl
17:20
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
17:45
Huize Herrie
Geërgerd door het opdringerige babysitten van Leni, schiet Lisa zichzelf en Todd per ongeluk de ruimte in.
nl
18:00
Huize Herrie
Lynn krijgt tijdens de wedstrijd een enorme hoop kritiek van Scoots over zich heen en ze verstijft vervolgens compleet wanneer ze op het veld staat. Lincoln besluit om haar een handje te helpen.
nl
18:25
Huize Herrie
Lori besluit serveerster te worden in het restaurant van haar vader. Het werk is echter zwaarder dan ze dacht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
19:45
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
20:15
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
20:35
Henry Danger
Kid Danger en Captain Man worden gegijzeld door de Rammelaar. Charlotte en Jasper moeten ze zien te redden.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.
nl
21:25
Danger Force
Door een fout van Danger Force wordt de Man Buggy gestolen door Jeff en de Rammelaar. Ze moeten de Buggy terug zien te krijgen, voordat Ray erachter komt dat zijn geliefde auto weg is.
nl
21:45
De Thundermans
Wanneer opa en oma Thunder op bezoek komen, vertelt Phoebe dat Colosso in hun huis woont. Opa Thunderman heeft echter totaal geen tolerante houding ten opzichte van superschurken.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe en Max willen heel graag een assistent die al hun rotklusjes kan opknappen. Daar hebben ze echter schriftelijke toestemming voor nodig van hun ouders. Max vervalst hun handtekeningen, met alle rampzalige gevolgen van dien.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl