Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

TV műsorújság - csütörtök, 2024-05-16

00:10
Victorious
Trina is bijna jarig en Tori heeft nog geen cadeau voor haar. André helpt haar met een goed idee. Hij vindt dat ze een lied voor Tori moeten schrijven. Tori en André treden met dit lied op Trina's verjaardagsfeest maar die is niet zo enthousiast.
nl
00:35
Victorious
Robbie filmt de privélevens van zijn vrienden voor The Slap en wordt hier enorm populair mee. In de tussentijd shopt Cat uit de vluchtcatalogus.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe wil dat de ruziënde Max en Link vrienden worden, maar haar plannetje werkt te goed en al gauw brengt Link meer tijd met Max door dan zij.
nl
01:20
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
01:40
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Opat zorgt ervoor dat zijn dierbare herinneringen niet verkocht worden tijdens een tuinverkoop.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Octina huurt een stagiair in. De Patrick Show wordt onderbroken door een gruwelijke stank.
nl
02:45
Huize Herrie
Lynn kan kampioen worden met basketbal, als ze in het goede team zit. Mam en pap willen niet meer in de rij staan voor de badkamer en besluiten daarom stiekem een badkamer in de kast van hun slaapkamer te maken.
nl
03:05
Huize Herrie
Lucy raakt geïrriteerd wanneer Lori en Leni mee komen kijken naar haar favoriete show vanwege een schattig nieuw personage. Wanneer mam weer een parkeerboete krijgt, kiest ze voor taakstraf.
nl
03:25
Huize Herrie
Om de gymles leuker te maken gaan Lincoln en Clyde de coach en juf Johnson proberen te koppelen. Lucy is onzeker over haar gedicht. Luan wil haar vertrouwen geven door haar te vertellen over haar praktijkervaring als comédienne.
nl
03:50
SpongeBob
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden. SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor chique. Leendert opent zijn eigen sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.
nl
04:30
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, vertrouwt hij niet op anderen, maar gaat als een ware Sherlock Holmes zelf op onderzoek uit.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob eet een bedorven krabburger en ziet als enige een reuzenhamster.
nl
04:55
SpongeBob
Wanneer SpongeBob hem een verhaal vertelt, besluit Patrick dat hij een paard wil worden. Zijn avontuur blijkt echter niet zo spannend te zijn als gedacht.
nl
05:05
SpongeBob
Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. SpongeBob en Patrick proberen hem te wekken.
nl
05:15
SpongeBob
Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis. Ze zijn echter bang dat hun eten niet chique genoeg is voor hun nieuwe clientèle.
nl
05:25
SpongeBob
De klanten van meneer Krabs gaan weg wanneer SpongeBob thuis begint te koken. De klanten staan al snel bij SpongeBob voor de deur.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het wordt Meneer Krabs teveel. Hij neemt de Vliegende Hollander aan als beheerder van de kampwinkel.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob en Sandy vervelen zich, dus organiseren ze een bots-en-beukrace op de bodem van het meer.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn. Maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ ontmoeten een heel bijzonder wezen, hij heet Gormy en hij komt uit de ruimte. Als Gormy weer terug wil vliegen naar huis, verliest hij de accu's van zijn jetpack. Blaze en AJ helpen hem de accu's terug te vinden.
nl
06:35
PAW Patrol
Rubble en Wild redden dieren van een grote rollende bal met wol. Skye en Rory redden samen een schilder van een brug. Marshall en Leo werken samen om een reuzenrad tegen te houden. Shade en Everest redden een geitje uit de bergen.
nl
07:00
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
07:25
Huize Herrie
Luna probeert van haar vervelende hik af te komen voor een belangrijke rockwedstrijd.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Er ligt intensieve training in het verschiet voor Ash, Pikachu en hun Pokémonvrienden. Goh start met een serie uitdagende proefmissies om lid te worden van Project Mew. Chloe en Eevee ontdekken meer over de verschillende evolutiepaden van Eevee.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Zokie leert van Dee hoe je gastvrij moet zijn. Maar zijn eerste poging om gastvrij te zijn trekt ook wat minder genodigde gasten aan. Tweenkle moet haar imago zien op te krikken, nadat ze tijdens een livestream boos wordt op een vogel.
nl
08:22
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
08:25
Henry Danger
Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Ze heeft echter een bijbaantje bij boorvinger en de liefde is daarom snel voorbij.
nl
08:50
Henry Danger
Ray verliest een weddenschap van Henry waardoor hij hem moet leren een helikopter te besturen. Zelfs in de lucht hebben ze echter constant ruzie. Jasper en Piper worstelen met een suikerspinmachine.
nl
09:15
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
09:40
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
10:00
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
10:25
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
10:48
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:50
De Thundermans
Wanneer Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft, besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organiseren en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
nl
11:15
Henry Danger
Henry is coach van het basketbalteam van Piper, maar hij wordt uitgedaagd door de onorthodoxe regels van de League Board. Ray en Schwoz houden een baardgroeiwedstrijd.
nl
11:40
Henry Danger
Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.
nl
12:05
Henry Danger
Henry heeft een etentje voor twee bij steak house Montego's gewonnen en neemt Ray mee. Bianca besluit echter roet in het eten te gooien.
nl
12:30
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
12:52
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:53
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
13:15
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
13:40
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
14:05
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
14:30
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
14:55
Henry Danger
Doordat Jasper een schakelaar overhaald, zijn hij, Piper, Charlotte, Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.
nl
15:20
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
15:45
De Casagrandes
Het is hartje winter en ijskoud buiten. Zo koud dat het skate-team gewoon bevriest.
nl
16:00
SpongeBob
Plankton en Karen nemen danslessen en worden al snel de beste van de klas. Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
16:25
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de formule in handen te krijgen.
nl
16:30
Zokie of Planet Ruby
Earl knoeit met de post en daardoor krijgt Ruby een pakketje binnen dat eigenlijk voor Tweenkle was. Er komt familie van Dee langs bij de Studebaker's, waaronder de pro skateboarder Kiki, waar Ruby vroeger mee speelde en nu indruk op wil maken.
nl
17:00
Huize Herrie
Lola wint de Kleine Miss Royal Woods verkiezing en mag daardoor meedoen met de regionale verkiezing van Michigan. Pap wil met zijn vriend Kotaro naar het Koebella muziekfestival, maar hij moet onverwachts op Lily passen.
nl
17:20
Huize Herrie
De familie ontdekt termieten in huis. Voor de bestrijding moeten ze tijdelijk uit logeren, maar ze zijn met teveel om bij een iemand te logeren. Juf Johnson zet de klas aan het timmeren, maar Lincoln raakt daarvan in paniek.
nl
17:45
Huize Herrie
Lincoln en Lisa zijn mama's briefjessysteem beu en maken een app om de planning bij te houden.
nl
18:00
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Kokosnoot uit is op wraak als ze hem vervangt door Lola. Leni en Lori gaan een weekend shoppen, maar er is niemand die Leni naar Lori kan brengen. Als ze haar rijangst kan overwinnen zou ze zelf haar rijbewijs kunnen halen.
nl
18:25
Huize Herrie
De Jeugd Uitvaart Club neemt afscheid van zijn voorzitter. Bertrand draagt Haiku voor als opvolger.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
19:45
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
19:50
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
20:15
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
20:35
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
21:25
Danger Force
Volt en Shoutout doen er alles aan om van een geobsedeerde superfan af te komen.
nl
21:45
De Thundermans
Nadat Max op schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.
nl
22:15
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
23:25
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
23:50
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl

TV műsorújság - péntek, 2024-05-17

00:10
Victorious
Een jonge filmmaker komt naar Hollywood Arts, en alle studenten willen met hem werken aan zijn nieuwe film. Maar als de film uiteindelijk uit komt, zinnen ze allemaal op wraak.
nl
00:35
Victorious
Terwijl de kinderen zich klaarmaken voor het toneelstuk, wordt Rex een ventilator ingezogen. Robbie weet niet wat hij moet doen en het is aan Tori om Rex te redden.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe is er kapot van als ze denkt dat de nieuwe versnipperaar haar concertkaartjes voor MKTO heeft versnipperd. Wat ze niet weet is dat Max de kaartjes heeft en zijn vriendin mee wil nemen naar het concert. Gaststerren: MKTO.
nl
01:20
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
01:40
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De familie Ster gaat naar hun favoriete vakantieoord. Bunny gaat op avontuur in een ander tijdperk.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick huurt goedkope spoken in om bij hem thuis te komen spoken, maar hij krijgt waar hij voor betaalt. Patrick krijgt plotseling een onnatuurlijk groeispurt in zijn late pubertijd.
nl
02:45
Huize Herrie
Lisa krijgt de mogelijkheid om bij een instituut te gaan werken, de uitgelezen kans om afstand te nemen van haar gekke familie. Lori en Bobby zijn bang dat hun langeafstandrelatie niet gaat werken.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln en Clyde zijn bang dat ze te oud worden om naar de Ace Savvy conventie te gaan. Lincoln ontdekt dat als je een vriend op bezoek hebt, je voorrang krijgt op allerlei keuzes die in huisgemaakt worden en daar maakt hij misbruik van.
nl
03:25
Huize Herrie
Lincoln, Clyde, Rusty en Zach gaan naar Liam voor een slaapfeestje, maar Jordan geeft een tuinfeest waar ze heel graag heen willen. Leni is veel te lief. Wanneer er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien.
nl
03:50
SpongeBob
Sandy doet experimenten met gedragspsychologie en vraagt SpongeBob en Patrick als proefpersonen. Meneer Krabs wordt verliefd op Contanta en besluit met haar te trouwen.
nl
04:10
SpongeBob
Parel gaat werken in het winkelcentrum. SpongeBob is een beetje te enthousiast met het geven van duimen omhoog.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob koopt een vertalingshalsband waardoor hij Gerrit kan verstaan.
nl
04:45
SpongeBob
Een kleine clown uit het circus is achtergelaten. SpongeBob neemt hem onder zijn vleugel en probeert hem aan een nieuwe baan te helpen.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob koopt een eigenzinnige boot die hij niet hoeft te besturen.
nl
05:05
SpongeBob
Nadat SpongeBob opnieuw is gezakt voor zijn vaarbewijs komt hij op een idee. Hij maakt een bubbelboot en al snel wil iedereen er een. Iedereen behalve mevrouw Puff.
nl
05:15
SpongeBob
De Drietand van Neptunus wordt per ongeluk verwisseld met de spatel van SpongeBob. Dit zorgt uiteindelijk voor veel problemen.
nl
05:25
SpongeBob
Plankton heeft genoeg van zijn mislukte pogingen om de geheime formule te stelen en gaat met pensioen. Maar meneer Krabs vermoedt dat hij eigenlijk alsnog de formule probeert te stelen.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Octo wil koste wat kost dat zijn hut de kunstprijs van het kamp in de wacht sleept.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
De kampeerders ontmoeten een schattige koe met een uitzonderlijk grote eetlust.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en William gaan naar de diepe, duistere krochten om Baby's verloren microfoon terug te halen.
nl
06:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze stelt zijn familie aan ons voor; zijn vader, zijn moeder en zijn zusje Sparkle.
nl
06:35
PAW Patrol
De pups helpen Francois met een enorme lekkage. Anthony de miereneter komt vast te zitten op Bliksemschicht, het robotpaard. De pups helpen de Snackmobiel van meneer Porter de berg weer op te krijgen.
nl
07:00
Huize Herrie
Als Clyde de kans krijgt om op een kookacademie te worden aangenomen in Frankrijk, willen zijn vrienden hem juist dichterbij huis proberen te houden. Lola en Lana gaan de strijd aan om de nieuwe tweeling voor de campagne van Tante Jans te worden.
nl
07:25
Huize Herrie
De Uitvaart Club plannen Bertrands ontsnapping van het cruise schip waar zijn ouders op werken.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
In de finale van het Pokémon Kroningskampioenschap strijden Ash en Leon allebei voor de overwinning.
nl
08:00
Zokie of Planet Ruby
Om te voorkomen dat de Studebakers hun huis uit worden gezet, moet het hondje van hun huisbaas met hulp van Zokie een hondenshow zien te winnen. Earl gaat leiding geven aan de Scouts, maar het blijkt al snel dat hij weer eens iets van plan is.
nl
08:25
Henry Danger
Nadat wordt ontdekt dat de deelnemers van Swellview's Got Talent hun bewustzijn verliezen, roepen Captain Man en Kid Danger de hulp in van Charlotte en Schwoz om te ontdekken wat de onheil veroorzaakt.
nl
08:50
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger zitten vast in een gat en worden geholpen door Charlotte en Jasper. Schwoz neemt een bonenbad.
nl
09:15
Danger Force
Ray realiseert zich dat er een plaaggeest uit de jaren twintig in de school ronddwaalt. Danger Force probeert de geest tevreden te stellen door hem te helpen met zijn onafgemaakte zaken.
nl
09:40
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
10:00
De Thundermans
Wanneer Phoebe hoort dat Oester en Cherry een stel zijn, blijft zij als enige over en besluit ze een plan te bedenken om niet langer het vijfde wiel aan de wagen te zijn.
nl
10:23
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:25
De Thundermans
Max wordt gevraagd om te gaan praten met drie jonge schurken in de jeugdgevangenis waarin hij zelf ook heeft gezeten, om ze op het rechte pad te krijgen. Wanneer Phoebe binnen komt vallen, dreigt de situatie al snel uit de hand te lopen.
nl
10:50
De Thundermans
Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt. Ze probeert hem te helpen.
nl
11:15
Henry Danger
Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij niet de erkenning krijgt die hij eigenlijk verdient.
nl
11:40
Henry Danger
Henry en Ray sturen per ongeluk een filmpje van hun transformatie naar Piper. Ze moeten het filmpje van Piper's telefoon wissen voordat ze het kan zien.
nl
12:05
Henry Danger
Door een zware storm komen Henry en Charlotte per ongeluk in een omgekeerde wereld terecht. Ray en Schwoz zijn gemene mensen en in het goede universum komen de slechte Henry en Charlotte terecht.
nl
12:30
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
12:49
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
12:50
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
13:15
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
13:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
13:40
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
14:05
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
14:30
Henry Danger
Kid Danger redt Bianca uit een gevaarlijke situatie en ze kust hem. Henry wordt boos als hij beseft dit het een soort van vreemdgaan is.
nl
14:55
Henry Danger
De tas van mam is beroofd en aangezien pap in Baltimore zit, voelt Captain Man zich geroepen om over mam en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
nl
15:20
De Casagrandes
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De familie krijgt vrijkaarten voor een concert, maar het is de vraag of dat een goed idee is. Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.
nl
15:45
De Casagrandes
Van een discohit die z'n vader leuk vond maakt DJ Carl een remix voor op het buurtfeest. Producer Larry Funkman hoort het en wil er vervolgens een hit van maken.
nl
16:00
SpongeBob
Wanneer Spongebob op het huis van meneer Krabs moet passen, geeft die hem duidelijke instructies niemand binnen te laten. Octo gaat bij Patrick logeren, waardoor Patrick steeds meer op Octo begint te lijken, en vice versa.
nl
16:25
SpongeBob
Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
16:30
Zokie van Planeet Ruby
Wanneer ze willen bewijzen dat ze voor een Aarde-huisdier kunnen zorgen, besluiten Ruby en Zokie voor Brox te zorgen. De rommeligheid van Ruby en Zokie creeërt het Moederbrood, een onverzadigbaar deegmonster dat zich voedt met hun rommel.
nl
17:00
Huize Herrie
Lana is vriendjes met twee vissen die eitjes hebben gelegd in de vijver waar ze wonen. Plots verschijnt er een bulldozer om de vijver dicht te gooien. Leni wordt beschuldigd van het stelen van sjaals in de winkel waar ze net werkt.
nl
17:20
Huize Herrie
Clyde heeft de Perfecte Opkomst-award gekregen, omdat hij nog nooit een dag school heeft verzuimd. Het nieuwe meisje blijkt Stella te heten. Ze brengt Lincoln het hoofd op hol, dat ze denken dat Stella een oogje op een van hen heeft.
nl
17:45
Huize Herrie
Lana richt een carrosseriebedrijf op, maar de zaak wordt corrupt als Flip haar mentor wordt.
nl
18:00
Huize Herrie
De kinderen schieten opa te hulp. De kinderen helpen Lana over haar angst voor logeerpartijen heen.
nl
18:25
Huize Herrie
Mevrouw Carmichael is een pittige baas. Als zij het weekend weg is voor werk en Leni tijdelijk manager maakt, is Leni blij. Ze vraagt zich echter af of ze goede vrienden kan blijven met Miguel en Fiona.
nl
18:35
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
19:25
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is te ontmoeten, samen met zijn baby-broertje. Wanneer Max Billy en Nora mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
nl
20:15
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
20:35
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
21:00
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
21:25
Danger Force
Ray roept de hulp in van de Danger Force-klonen wanneer de echte Danger Force op een missie buiten de stad moet. Maar hij realiseert zich al snel dat hoewel de klonen op hun superhelden lijken, ze toch heel anders zijn.
nl
21:45
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
22:15
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl