RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

Programm-Guide - Mittwoch, 15.05.2024

00:07
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan bezoeken een park waar de grootste bomen ter wereld groeien, het Yosemite Park. De boeven krijgen ondertussen te maken met autopech, en de Baron stuurt B100 eropuit om benzine te gaan halen.
nl
00:37
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan beleven een avontuur als ze door de Death Valley reizen. Ze komen vast te zitten in de woestijn en hebben geen reservewater bij zich. De Baron, B100 en Handige Harry worden ondertussen gedwongen hun tocht lopend voort te zetten.
nl
01:08
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
In Las Vegas bekijken Bassie en Adriaan de vulkaanuitbarsting voor het Mirage Hotel.
nl
01:36
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Op hun reis door Amerika bezoeken Bassie en Adriaan het Wilde Westen. Ze komen in streken waar vroeger de cowboys en indianen leefden. Ze voelen zich net echte cowboys. Als er een wagen met passagiers wordt overvallen, wordt het wel erg spannend.
nl
02:03
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen af naar Hollywood. Ze bezoeken de Hollywood Walk of Fame en rijden door Beverly Hills. Als ze een bungalow huren en Bassie een nat cementvloertje aantreft, kan hij het niet laten om zelf ook een afdruk achter te laten.
nl
02:32
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar Monument Valley. Bassie raakt geïntrigeerd door de cultuur van de Navajo Indianen en besluit zelfs lessen te volgen om meer kennis op te doen. Hij leert ook hoe hij een regendans moet uitvoeren.
nl
02:59
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar de Grand Canyon. Hierbij worden ze nog steeds achterna gezeten door de Baron, B100 en Handige Harry. Adriaan heeft een leuke verrassing voor Bassie, maar dit mondt uit in een onaangename verrassing voor de boeven.
nl
03:25
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen door verschillende pretparken van Florida. De Baron en B100 volgen het tweetal door de parken, terwijl Harry vanuit zijn hotelkamer een vliegtuigje bestuurt met een onaangename verrassing voor de clown en acrobaat aan boord.
nl
03:52
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
04:21
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
04:48
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:55
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:01
Jabaloe
Als de inwoners van Jabaloe Town ontdekken dat de Moustacho's, de gevaarlijkste boeven van de Wildwest, ontsnapt zijn, wil Moe dat haar saloon bewaakt wordt. Bessy stelt zich kandidaat, en zij wil de rest overtuigen dat ook zij stoer kan zijn.
nl
05:14
Jabaloe
Sheriff en Joe dagen elkaar uit voor de allereerste Grote Moe Jabaloe Bonenwedstrijd. Ze denken nog meer bonen te kunnen eten dan Slampie. Twinkly doet ook mee. Als hij merkt dat de bonen van Moe Jabaloe erg pikant zijn, beslist hij vals te spelen.
nl
05:27
Jabaloe
Als sheriff Jack in de krant leest dat sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City gaat trouwen, slaat hij in paniek. Hij wil niet de enige ongehuwde sheriff uit de omstreken zijn. Daarom beslist hij om te trouwen met Bessy. Maar hij durft haar niet ten huwelijk vragen. Slampie snelt ter hulp en belooft het voor de sheriff te doen. Maar één en ander loopt ontzettend mis bij het huwelijksaanzoek.
nl
05:40
Lolly Lolbroek
Met de Kleurfloepser worden voorwerpen zwart-wit. Wanneer Lolly de rode tas van Kara kleurfloepst, is Kara boos. Ze wil Lolly kleurfloepsen, maar richt per ongeluk op een schilderij dat Hubert voor Leontien haar verjaardag heeft gekocht.
nl
05:52
Lolly Lolbroek
Lex heeft Lolly twee Floepshoepels gestuurd. Met deze hoepels kan je van de ene naar de andere teleporteren. Kara en Hubert gebruiken de floepshoepels tegelijkertijd zonder dat ze het weten en verwisselen daardoor van lichaam.
nl
06:04
Lolly Lolbroek
Lex heeft de Spelfloepser uitgevonden. Als je niet kan raden welk dier je bent, moet iemand op een knop drukken en dan verander je in dat dier. Marx verandert in een kat, Hubert in een kanarie. Net op dat moment gaat de Spelfloepser stuk.
nl
06:16
Piet Piraat
Piet heeft een leuke verrassing voor zijn vrienden. Hij heeft namelijk een trampoline meegebracht. Dat is leuk, tot Steven te hoog springt en met zijn hoofd tegen het plafond stoot.
nl
06:20
Daar Komt Dobus
De koning is ziek, hij maakt zich zorgen: er moet nog zoveel gebeuren vandaag. Hij vraagt hulp aan Dobus en die staat uiteraard te popelen om de koning te helpen.
nl
06:25
Zigby
Zigby heeft een warmwaterbron gevonden op het eiland, aan de andere kant van een groot stinkend moeras. Samen met Bertie, McMeer en El maakt hij met planken een weg over het moeras. Maar de planken zijn niet zo heel stevig.
nl
06:36
Beertje Pol
In de berg komen de vrienden een kamer, een tovenaarskostuum en een draaiorgel tegen. Ze begrijpen niet waar dit voor dient. Zeker niet als er ineens geen ontkomen meer aan is. Het kan zijn dat al deze apparaten iets met de kangoeroe te maken hebben.
nl
06:48
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
nl
06:59
Super Caribou
Alle knuffels van iedereen zijn gestolen. Jeremy moet ontdekken wie ze heeft gestolen.
nl
07:10
Inspector Gadget
MAD maakt een boze kloon van Penny om in te breken bij HQ. Gadget besluit zich ondertussen aan te melden voor een datingsite en wordt vervolgens gematcht met Sue Donym, een agente van MAD.
nl
07:32
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:40
Brandweerman Sam
Wanneer bevers een stroomstoring veroorzaken in Pontypandy, stelt Norman voor om Dilys' diepvriesvoedsel buiten koud te houden, wat een heel, heel slecht idee blijkt te zijn.
nl
07:50
Bitz & Bob
Bitz en Bob zijn op jacht naar ruimteschepen in de Big Hot Sandy Desert wanneer een raket dicht bij hen neerstort. Ze komen in actie om te helpen en ontmoeten twee aliens die een vreemde taal spreken.
nl
08:01
Dr. Panda
Dr. Panda is een pottenbakker met een winkel waar hij zijn waren verkoopt. Hoopa gaat naar de pottenbakkersschijf om meer items te maken.
nl
08:09
Jul & Julia
Het is herfst en het jaarlijkse griezelfeest staat voor de deur. Meneer Kaasgaaf vertelt 's avonds een griezelig verhaal over het Spook van de Toren. Maar dan verschijnt er plotseling een écht spook. Hoe kan dat?
nl
08:17
Rainbow Ruby
Als Kiki's penvriend prins Frederick zich verveelt op het feestje dat Kiki voor hem heeft voorbereid, wordt Ruby een feestplanner. Ruby wordt een opruimer en helpt haar vrienden bij een schoonmaakactie.
nl
08:40
Molang
Op het strand willen de vriendjes van Molang en Piu Piu graag badminton spelen. Maar als ze naar de camper lopen om hun rackets te halen, merken ze dat er iets mist.
nl
08:44
Sophie de giraf
Leer babydieren en hun moeders te identificeren met Sophie de giraf.
nl
08:47
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:51
Remy & Boo
Boo verbergt dat hij ziek is, zodat hij het grote straatfeest in de buurt kan bijwonen.
nl
09:01
Teletubbies
De Teletubbies spelen Doe mij na!: eerst doen ze om de beurt een andere Teletubbie na en daarna de Tubbietoetjestrein. In het verhaaltje gaan de kinderen met de juf naar de speeltuin; juf loopt voorop en de kinderen doen juf na.
nl
09:14
Cocomelon
Baby JJ en zijn vrienden en familie komen tot rust terwijl ze zich richten op rust- en slaapthema's.
nl
09:17
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:22
Caillou
Miss Martin leent Caillou een kleuterboek uit; Leo breekt per ongeluk Mr Bones en verstopt het bewijs; Jeffrey en Jason verzinnen rare namen voor klasgenoten.
nl
09:45
Mouk
Mouk en Chavapa struinen de winkels van New York af, op zoek naar een verjaardagscadeau voor hun vriendin Serissa. Maar zij weten niet dat Serissa ook een verrassing voor hen heeft.
nl
09:57
Pingu
Pingu en Hugo besluiten samen een iglo te bouwen, maar weten niet waar.
nl
10:02
Bob de Bouwer
Bob en het team bouwen bedden bij het gemeentehuis en Muck moet de mest ophalen.
nl
10:14
Little Angel
Leer meer over de vijf zintuigen met Baby John.
nl
10:18
Little People
Sofie trekt ongelukkige conclusies met de aanwijzingen die ze vindt.
nl
10:28
Florries draakjes
Ferdinand probeert een portret van Florie te schilderen, maar ze wil maar niet stil zitten omdat ze liever met bubbels speelt.
nl
10:39
Ollie
Als Ollie zich prikt, beslist hij om alle scherpe voorwerpen in het park van een kurk te voorzien.
nl
10:43
StoryZoo
Er staat de kinderen een groot avontuur te wachten: Toby en Pepper gaan alleen kamperen. Maar als het langzaam donker wordt, horen ze enge geluiden uit het bos en opeens is het niet meer zo makkelijk om in slaap te vallen.
nl
10:54
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:18
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas plaagt graag Annie en Clarabel, die altijd tegen hem klagen dat ze te snel gaan.
nl
11:29
Super Wings
Een jongen genaamd Nuno in Porto, Portugal, bestelt een grote, doorzichtige, onbreekbare fles. Hij wil een modelboot met Jett en Bucky in een fles bouwen volgens de Portugese traditie.
nl
11:41
Chuggington
Olwin neemt een groep studenten mee buiten de gewaande paden van het trainingsgebied.
nl
11:51
The Backyardigans
Pablo is het Voetbalmonster en steelt in de tuin de bal van Uniqua. Tyrone is een detective die haar helpt de bal op te sporen. Samen gaan ze op weg naar het kasteel van het Voetbalmonster.
nl
12:15
Zack and Quack
Wanneer Zacks brievenbus bevriest, gaat hij zijn brief persoonlijk bij de kerstman bezorgen.
nl
12:36
Beertje Pol
In de berg komen de vrienden een kamer, een tovenaarskostuum en een draaiorgel tegen. Ze begrijpen niet waar dit voor dient. Zeker niet als er ineens geen ontkomen meer aan is. Het kan zijn dat al deze apparaten iets met de kangoeroe te maken hebben.
nl
12:49
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby creëert een golfspel om het veld te ruimen voor een regenboogbaltoernooi. Detective Rainbow Ruby en Choco moeten de dader vinden wanneer er dingen verdwijnen in Rainbow Village.
nl
13:12
Brandweerman Sam
Een pinguïn ontsnapt uit de dierentuin. Elvis hoopt dat hij hem als eerste zal zien.
nl
13:22
Jacob Dubbel
Jacob werkt in de kliniek van Dr Leduc, er wordt beweerd dat er een geheim laboratorium is.
nl
13:45
Enchantimals
Patter Pauw, Flap, Ekaterina Olifant en Antic gaan naar een speciaal festival in Junglewood. Daar komen ze erachter dat het leuk is om anders te zijn.
nl
13:55
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Raspberry raakt overstuur als ze haar vrienden verdenkt van het kopiëren van haar lantaarnontwerp voor de Glimmerberry Gathering.
nl
14:17
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Het is weer tijd om buikprents te verzamelen! Maar Wonderheart heeft nog geen buikprent weten te bemachtigen en is daarmee het enige jonge beertje zonder buikprent. Om indruk te maken liegt Wonderheart dat ze al een heleboel buikprents heeft.
nl
14:39
My Little Pony
Rainbow Dash moet accepteren dat ze het nieuwe buckballteam van de school niet zal coachen.
nl
15:00
Barbie Dreamtopia
Chelsea wil een radslag doen, maar wil niet dat Barbie haar helpt. Chelsea gaat naar Dreamtopia en doet mee aan de Hairathalon.
nl
15:11
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
15:14
Monchhichi
Takje wordt per ongeluk besproeid met stuifmeel van sommige schattige bloemen en wordt te aantrekkelijk voor de andere Monchhichi, die er alles aan doen om haar te plezieren. Twig komt met grappige ideeën om Kinderdromen te maken.
nl
15:25
Lassie
Zoé hoort pootjes bij de voordeur en is verrast om een vosje buiten te zien staan. Ze lijkt iets van Zoé te willen. Ze aarzelt niet lang en volgt haar de wildernis in met Harvey en Lassie.
nl
15:49
The Jungle Book
Phaona heeft Mowgli erin geluisd en nu moet Mowgli bewijzen dat hij een echte wolf is.
nl
16:01
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
nl
16:13
Peter Pan
John krijgt een totemdier toegewezen, een aapje. Die gaat ervandoor met het boek van Fantasieland. Haak krijgt het aapje met het boek in handen, en al gauw zijn alle Slimme Kinderen gevangen.
nl
16:36
Polly Pocket
Polly wil een nieuwe skateboardtruc oefenen, maar ze mag van een paar stoere jongens het skatepark niet in. Ze organiseren een wedstrijd: als Polly wint, is voortaan iedereen welkom in het skatepark.
nl
16:59
Mia and Me
Yuko en Mia gaan op zoek naar antwoorden over het mysterieuze brouwsel van Rixel. Ze komen terecht in een prachtig onbekend gebied.
nl
17:23
LEGO Friends: Girls on a Mission
Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.
nl
17:33
LEGO Friends: Girls on a Mission
Een poging om de schuldige graffiti-artiest te vinden, brengt de meisjes naar het bos. Daar komen ze erachter dat er een bosbrand gaande is.
nl
17:45
Bitz & Bob
Tijdens een spelletje 'volg de leider' op een eiland, komen Bitz en Bob boswachter Bevel tegen, die een aantal kikkers naar het water helpt, omdat het 'kikkerachtige trekdag' is.
nl
17:55
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:01
Blinky Bill
Als Pablo's neef, Jorge, het stadje bezoekt, steekt een oude ruzie tussen de twee vogels opnieuw de kop op. Blinky en Jacko proberen de gemoederen te bedaren, maar er is duidelijk meer nodig dan enkele vertrouwensoefeningen. Blinky besluit daarom dat éne ding boven te halen waarvan hij weet dat het alle ruzies oplost: het vriendschaps-T-shirt.
nl
18:14
Vlady & Miró
Aan het eind van een schaakspel begint Miró zwaar te snurken en komt Vlady uit de grot.
nl
18:20
Super Caribou
Alle knuffels van iedereen zijn gestolen. Jeremy moet ontdekken wie ze heeft gestolen.
nl
18:31
LEGO DreamZzz
Rechercheur Izzie neemt de zaak van Mateo's vermiste stripboek op zich. Nova, het hoofd van de Insomniacs, onderzoekt een eigen mysterie.
nl
18:53
Oggy en de Kakkerlakken
Door een bizar weerfenomeen schijnt de zon alleen op het huis van Oggy. Jack maakt gebruik van de situatie en besluit om van het huis een zomerstrand te maken.
nl
19:01
Arthur en de Minimoys
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.
nl
19:25
Bakugan: Battle Planet
Tiko/Dusk Forces smelten samen tot een wereldmacht en voeren een aanval uit op de Numena Core Cell.
nl
19:37
Redakai
Het Stax-team is verwikkeld in een gevecht tegen de Imperiaz. De E-Teens winnen het Relict en Kairu, en Ky, Maya, en Boomer zijn gedemoraliseerd. Het duurt niet lang voor hun stemming verandert, als ze terugkeren naar het klooster.
nl
19:59
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Hunted
De ninja keert terug naar huis en verenigt zich om heerser Garmadon te verslaan. Samen met hun vliegers nemen ze het op tegen de stenen reus. Ondertussen staat Lloyd zijn vader onder ogen.
nl
20:20
Transformers: Cyberverse
Bumblebee heeft een groot probleem wanneer hij op een missie vergeet wat voor missie het is. Optimus Prime leidt een missie om de Decepticons van Starscream te redden.
nl
20:30
Rox
Een jeugdbende is actief op allerlei voertuigen zoals rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen. De bende slaat onverwacht toe op met name bijzonder drukke plaatsen.
nl
20:56
Jabaloe
Sheriff Bean Bacon gaat naar het Grote Westernbal met een echte miss Bean Bacon City. Sheriff Jack wil ook een miss meenemen, dat moet Bessy worden. Maar dan duikt er met Moe Jabaloe nog een kandidaat op die de titel van miss Jabaloe wil.
nl
21:09
Lolly Lolbroek
Kara moet een schooltaak maken over magnetisme. Lex stuurt hen de magneetfloepser om mee te experimenteren. Wanneer Marx en Kara allebei magnetisch zijn en elkaar afstoten, laat Lolly de magneetfloepser per ongeluk vallen in de vijver.
nl
21:21
Gadget en de Gadgetinis
Claw wil een schijf stelen die het brein van Gadget opnieuw opstart.
nl
21:42
Gadget en de Gadgetinis
Claw is van plan om alle wapens van de wereld te stelen uit een uiterst geheime kluis.
nl
22:03
Dennis de Bengel
Ruff verstoort een van PeeBee's experimenten en de kinderen ontmoeten een gestoorde professor.
nl
22:25
Dennis de Bengel
Het huis van de Wilsons zit vol muizen. Dennis en Ruff worden naar Munchie-Land afgevoerd.
nl
22:46
Dennis de Bengel
Dennis en zijn ouders bezoeken de zeer prachtige ranch van zijn favoriete oom Bud.
nl
23:08
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
23:36
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl

Programm-Guide - Donnerstag, 16.05.2024

00:04
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zijn op de hoogte van de aanwezigheid van de Baron, B100 en Handige Harry in Amerika. De boeven voelen zich daar veilig, omdat ze er niet gearresteerd kunnen worden. Adriaan wil de boeven in de val laten lopen.
nl
00:32
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
00:56
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:22
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:43
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:07
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:30
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:55
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:19
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:44
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:08
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:33
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan gaan op vakantie in Griekenland, waar Bassie een mysterieuze steen met vreemde tekens vindt. Ze gaan op zoek naar de betekenis. Ondertussen zijn De Baron, B2 en Vlugge Japie uit de gevangenis ontsnapt en ook in Griekenland.
nl
04:58
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:03
Jabaloe
Wanneer sheriff Jack merkt dat Bessy niet mee hoeft te helpen met de opruim na een feestje, omdat ze wat ziek is, besluit hij te doen alsof hij zich ook niet lekker voelt. De anderen leggen hem dan ook maar in de watten en daar maakt hij natuurlijk maar al te graag misbruik van. Met alle gevolgen vandien.
nl
05:15
Jabaloe
Moe Jabaloe bakt haar fantastische Sombrero taart. Sheriff wil een stukje, maar Moe tikt hem op de vingers. Met deze taart hoopt ze de bekende recensent Samm Snoeper te verleiden en zo een Gouden Hoefijzer te winnen voor de beste taart van het Wilde Westen. Sheriff heeft zo'n zin in de taart dat hij een slim plannetje bedenkt.
nl
05:27
Jabaloe
Wanneer er 's nachts op mysterieuze wijze koekjes verdwijnen uit de saloon, beslist de sheriff een onderzoek in te stellen. Slampie en Twinkly zijn ervan overtuigd dat de dader een spook is, maar dat geloven de anderen niet. Koekjes etende spoken bestaan toch niet? Maar dan doet de sheriff 's nachts een verrassende ontdekking.
nl
05:39
Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
nl
05:50
Lolly Lolbroek
Kara gaat Hubert helpen met de voorbereidingen voor de stand van de fanfare voor het dorpsfeest, maar er moet wel erg veel werk gedaan worden. Lolly geeft Kara de Kopieerfloepser zodat haar dubbelgangers haar kunnen helpen.
nl
06:03
Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Pauzefloepser op haar luie dag. Maar dan zet Hubert Marx op pauze, tot grote ergernis van Kara die met hem gaat eten. Ze wil Marx terug normaal maken, maar laat de Pauzefloepser vallen.
nl
06:15
Piet Piraat
De Scheve Schuit ligt in de haven. Niet ver daarvandaan ziet Piet Piraat het schip liggen van een oude vijand: Piraat Pladijs. Ooit heeft Pladijs een schat weggekaapt voor de neus van Piet Piraat. Pladijs wil vrede sluiten en stuurt een cadeautje op.
nl
06:20
Daar Komt Dobus
De parkwachter heeft veel werk met het onderhoud van het park. Dobus stelt voor om hem te helpen. Net vandaag worden er in het park ook foto's gemaakt van een prachtig bruidspaar.
nl
06:25
Zigby
Laurens wil heel graag een echte eenhoorn ontmoeten, nadat hij erover gelezen heeft.
nl
06:36
Beertje Pol
Seebär heeft zijn vrienden uitgenodigd om het onderwaterballet van de vissen in de onderzeeër te bekijken. Maar even plotseling en zonder commentaar stelt Seebär de afspraak uit en verdwijnt met de Mary. De vrienden hechten zich aan de onderzeeër.
nl
06:48
Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
nl
06:59
Super Caribou
Gerard de egel is jarig maar vindt niets leuk. Jeremy gaat met iedereen op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau.
nl
07:10
Inspector Gadget
Talon verkleint zichzelf om de ontwerpen van Gadget en een soeprecept te stelen. Dr. Claw creëert een apparaat dat in staat is alle elektronische gadgets ter wereld uit te schakelen.
nl
07:32
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:40
Brandweerman Sam
Mandy biedt aan om op juf Snorrie te passen en beweert dat ze geweldig is met dieren. Maar de kat ontsnapt en belandt in een mand die naar zee drijft.
nl
07:51
Bitz & Bob
Tijdens de parade voor prinses Purl, bestuurt Bitz de koninklijke koets, terwijl Purl naar de menigte zwaait. Maar als de rem plotseling blokkeert en Bitz hem probeert te repareren, breekt de rem af in haar hand.
nl
08:01
Dr. Panda
Dr. Panda is een rustige, geruststellende tandarts. Richy, Hoopa en Moo arriveren voor hun controle.
nl
08:10
Jul & Julia
Het is herfst en het jaarlijkse griezelfeest staat voor de deur. 's Avonds voor het slapen gaan vertelt meneer Kaasgaaf een griezelig verhaal over het Spook van de Toren aan Jul, Julia en mevrouw Suikerspin. Volgens de legende zou het Spook één keer per jaar verschijnen om iedereen bang te maken en te verjagen van de toren. Maar, stelt meneer Kaasgaaf de muizen gerust, het is natuurlijk maar een verhaaltje. Totdat er plotseling een écht spook verschijnt in het kantoor van meneer Kaasgaaf!
nl
08:18
Rainbow Ruby
Ruby wordt dierenarts. Ruby wordt zeebioloog om een gewonde babydolfijn te helpen.
nl
08:41
Molang
Om te ontsnappen aan het bouwlawaai in hun straat, gaan Molang en Piu Piu ergens anders op zoek naar rust en stilte.
nl
08:44
Sophie de giraf
Sophie de giraf introduceert de geschiedenis van haar geboorteplaats en de Eiffeltoren.
nl
08:47
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:50
Remy & Boo
Mia, Remy en Boo hebben veel plezier op hun slaapfeestje. Maar als het tijd is om het laatste spelletje te kiezen voordat ze gaan slapen, wordt het ingewikkeld. Bovendien valt Mia's speelgoedhond van de trap.
nl
09:00
Teletubbies
In het verhaaltje leert een jongen breien met paarse wol. In Teletubbieland beantwoordt de paarse Tinky Winky de Tubbiefoon en leidt daarna het Tubbiefoon-dansje. En dan is het bedtijd voor de Tiddlytubbies.
nl
09:13
Cocomelon
J.J. en zijn vrienden zingen en dansen samen. Samen leren ze spelenderwijs letters, cijfers en dierengeluiden door middel van kinderliedjes. De spannende verhalen maken het leren gemakkelijker.
nl
09:16
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:21
Caillou
De familie plant een speciaal verrassingsfeest voor de verjaardag van opa. Caillou heeft nu een huisdier in zijn klas, dat iedereen in het weekend een keer mee naar huis mag nemen. Het hamstertje vindt hij erg leuk.
nl
09:42
Mouk
Mouk en Chavapa vertellen over hun tijd in Griekenland, waar ze babyvisjes terugzetten in het water.
nl
09:54
Pingu
Pingu en Pinga doen alles om maar niet naar bed te hoeven gaan.
nl
09:59
Bob de Bouwer
Het team bouwt hotdogkraampjes, maar Scoop laat een vriendelijke rivaliteit uit de hand lopen.
nl
10:10
Little Angel
Maak je klaar om mee te zingen en dansen met de dieren van de vingerfamilie.
nl
10:14
Little People
Mia is een beetje jaloers als Tessa haar al haar troffeeën, medailles en lintjes laat zien.
nl
10:25
Florries draakjes
Pom en Pom spelen disco, maar Drakenvriend kan helemaal niet dansen. Florrie probeert hem te helpen, maar dat lijkt hopeloos, totdat ze een grote afsluiting nodig hebben en Drakenvriend wel een idee heeft.
nl
10:35
Ollie
Als de enige snaar op Mabels banjo breekt, gaat ze op zoek naar andere manieren om muziek te maken met haar vrienden.
nl
10:43
StoryZoo
Toby en Pepper verkleden zich, maar dat leidt al snel tot problemen. Pepper heeft zich verkleed als koning en wil dat Toby de piraat hem bedient.
nl
10:54
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:16
Thomas de Stoomlocomotief
Bij Brendam Docks wordt een levering leidingen gelost en de motoren beginnen geluiden te horen.
nl
11:27
Super Wings
Een meisje in Mexico bestelt kattensnoepjes in de vorm van goudsbloemen. Jett en Astra vernemen dat Daniela de snoepjes wil gebruiken om de aandacht te trekken van haar onlangs overleden kat, Sanchez.
nl
11:39
Chuggington
Er heerst chaos wanneer er een aantal dieren uit het park ontsnapt zijn.
nl
11:52
The Backyardigans
Tasha en Austin zijn holbewoners en hebben een grot bovenop de berg. Daar gaan ze heen om 's nachts tegen de maan aan te huilen. Uniqua, Pablo en Tyrone zijn dalholbewoners en gaan bij hen op bezoek. Onderweg worden er allerlei dingen uitgevonden.
nl
12:15
Zack and Quack
Zack gaat kamperen met zijn vrienden maar Quack heeft daar hele aparte ideeën over. Zack wil een achtbaan bouwen voor de pop-up-kermis.
nl
12:36
Beertje Pol
Seebär heeft zijn vrienden uitgenodigd om het onderwaterballet van de vissen in de onderzeeër te bekijken. Maar even plotseling en zonder commentaar stelt Seebär de afspraak uit en verdwijnt met de Mary. De vrienden hechten zich aan de onderzeeër.
nl
12:48
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt danslerares om Ellie te helpen haar plankenkoorts te overwinnen. Een nieuwe fee genaamd Felicia blijft maar verstoppertje spelen, dus Rainbow Ruby bakt vers brood om haar naar buiten te lokken.
nl
13:11
Brandweerman Sam
Er is een braderie in Piekepolder, waar alle dorpsbewoners aan meewerken.
nl
13:20
Jacob Dubbel
Jacob vraagt Miss Sweetiepie om hem het geheim te vertellen van haar enthousiasme.
nl
13:43
Enchantimals
Als de dieren proberen om Danessa en Sprint te helpen ontspannen na een lange zware week bij de dierenbescherming, beseffen ze dat iedereen andere manieren heeft om ergens van bij te komen.
nl
13:53
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Het is tijd voor het Glimmerberry Ball, maar het café is niet groot genoeg om het te organiseren, dus gaan de meiden op zoek naar iets groters.
nl
14:15
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Er komt een jongen in een rolstoel naar Troetelland. Funshine heeft zin om met hem te spelen, maar weet niet hoe hij moet omgaan met iemand in een rolstoel. Grumpy laat hem zien dat kinderen in een rolstoel net zo veel plezier kunnen hebben.
nl
14:37
My Little Pony
Twilights hoop om haar Trivia Trot overwinningsreeks levend te houden wordt verijdeld wanneer ze onverwachts wordt gekoppeld aan Pinkie Pie, die nog nooit eerder naar een trivia-avond is geweest.
nl
14:58
Barbie Dreamtopia
Chelsea en de Regenboogkoningin Barbie moeten de ruziënde gele en blauw regenboogprinsessen overhalen om niet meer te vechten, om de kleur groen te herstellen.
nl
15:09
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
15:13
Monchhichi
Nadat het Trio een gevecht heeft gewonnen, neemt Willow de scepter over van Aikor. Sylvus vraagt hem om het weg te doen, maar Willow is er door gefascineerd en kan zichzelf er niet toe brengen. De spanningen lopen op binnen de gemeenschap.
nl
15:24
Lassie
Een kolonie vleermuizen vertoont vreemd gedrag. Zoë, Erwin en Lassie gaan op onderzoek uit.
nl
15:47
The Jungle Book
Shere Khan dwingt de ouders van Mani om het amulet van Mowgli te stelen, anders zien ze hun zoon nooit meer terug. Met deze list probeert Shere Khan Mowgli te vangen.
nl
15:59
Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
nl
16:11
Peter Pan
Al het water in Fantasieland is opgedroogd, doordat de waterfee gevangen is genomen. Michael wordt door de meerminnen in een vis veranderd, zodat hij haar kan opzoeken.
nl
16:34
Polly Pocket
Polly en haar vrienden reizen met de jacht vanaf Littleton, maar een vreemde kracht zorgt ervoor dat het medaillon nutteloos is. Nu moeten ze naar een mysterieuze tempel om deze te repareren.
nl
16:57
Mia and Me
Saphir wordt naar het slachthuis gebracht. Mia wil hem redden. In Centopia is Onchao weggelopen omdat zijn moeder hem niet alles wil vertellen over zijn vader. Mia gaat hem zoeken, voordat Rixel hem vindt.
nl
17:21
LEGO Friends: Girls on a Mission
Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep, die de valsspelers in de gaten houdt.
nl
17:31
LEGO Friends: Girls on a Mission
Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.
nl
17:43
Bitz & Bob
Politiechef Bevel heeft er zijn handen vol aan als hij de luidruchtige boefjes Zip en Pop probeert te stoppen in Craft City. Gelukkig staan superhelden Woolly Wonder Girl, Zap Girl en Mega-Super-Robo-Bob klaar om te helpen.
nl
17:53
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
17:59
Blinky Bill
Blinky en Jacko moeten een blauwvoetige zeevogel die uit de lucht is gevallen helpen. Ze is weggeraakt van haar troep, en de vrienden moeten haar familie terugvinden.
nl
18:12
Vlady & Miró
Na het lezen van een boek over de ruimte, begint Miró te snurken als het geluid van een ruimteschip.
nl
18:19
Super Caribou
Gerard de egel is jarig maar vindt niets leuk. Jeremy gaat met iedereen op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau.
nl
18:30
LEGO DreamZzz
De jacht op de Sandman, de enige die Lunia's zandloper kan repareren, brengt de kinderen naar het gevaarlijke Murky Realm.
nl
18:52
Oggy en de Kakkerlakken
Olivia koopt een slimme armband, die voor Oggy een beetje teveel een onderdeel van haar leven wordt.
nl
18:59
Arthur en de Minimoys
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
nl
19:23
Bakugan: Battle Planet
De laatste confrontatie van Tiko en AO laat de toekomst van de aarde en Vestroia op het spel staan.
nl
19:35
Redakai
Het Stax-team reist naar de Everglades, waar zich een Kairu-bron bevindt. De Radikors, die ook op zoek zijn naar het artefact en er al wat langer zijn, drogen het moeras uit om bij de Kairu te komen.
nl
19:57
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: March of the Oni
Faith arriveert met belangrijk nieuws over een invasie van de Oni, waardoor Lloyd moet overwegen om Lord Garmadon tot bondgenoot te maken om te strijden tegen een gemeenschappelijke vijand.
nl
20:18
Transformers: Cyberverse
De Autobots bereiden zich voor op een aanval, maar Cheetor heeft moeite zijn plaats te vinden binnen de hechte groep.
nl
20:28
Rox
Het nationaal waterballetteam, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar. Het team moet ze beschermen.
nl
20:53
Jabaloe
Sheriff Jack is het middelpunt van de spot. Hij doet wel alsof hij heel stoer is, maar iedereen lacht hem uit als blijkt dat hij zelfs bang is van muizen. Wanneer in de krant het bericht staat dat de gevaarlijke boef Billy The Cat een overval heeft gepleegd in Bean Bacon City breekt er paniek uit. Sheriff ziet zijn kans. Als hij Billy The Cat kan vangen zal nooit iemand hem nog uitlachen! Dan is hij Super Sheriff!
nl
21:05
Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx maken muziek. Hubert loopt tegen de bombardon van Kara en krijgt een flinke bult. Daardoor zijn z'n hersens uit balans en kan hij niet meer marcheren. Net nu er een grote fanfarewedstrijd is.
nl
21:18
Gadget en de Gadgetinis
Gen. Sir stuurt Gadget om mee te doen aan een reality-spelshow, niet wetende dat het een complot is.
nl
21:39
Gadget en de Gadgetinis
Dr. Gnuttz adviseert Nosehair om stress te verminderen, waardoor Gadget wordt ontslagen.
nl
22:01
Dennis de Bengel
Henry gebruikt het huis van de baas. Dennis verknoeit het huis van meneer Wilson.
nl
22:22
Dennis de Bengel
Dennis koopt een tovenaarshoed en geeft die aan Margaret tijdens haar cello-recital.
nl
22:44
Dennis de Bengel
Dennis is een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.
nl