RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

Programm-Guide - Montag, 20.05.2024

00:02
Bassie en Adriaan: De Diamant
Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. De diamant werd gestolen door twee boeven die zich vermomd hadden als Bassie en Adriaan.
nl
00:24
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
00:43
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
01:06
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan vinden een mysterieuze brief waarin ze gevraagd worden een pakje op te sporen.
nl
01:33
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten dwars door Frankrijk reizen om een geheimzinnig pakje op te sporen.
nl
02:03
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten een pakje opsporen in Groot Brittannië en B100 zit hen op het spoor.
nl
02:32
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
De mysterieuze opdrachtgever geeft Bassie en Adriaan een opdracht die hen naar Portugal brengt.
nl
03:01
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie wil weten wat er in het pakje zit en Adriaan wil weten van de opdrachtgever achterhalen.
nl
03:31
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie is het zoeken zat, maar dan horen ze dat ze naar Italie moeten, daar heeft Bassie wel zin in.
nl
04:01
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Adriaan is het pakjes zoeken zat, zelfs als Bassie hoort dat het volgende pakje in Duitsland ligt.
nl
04:31
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
05:01
Jabaloe
Sheriff Jack en Slampie ontdekken dat er in de saloon van moe Jabaloe een schat verborgen ligt. Sheriff Jack wil deze schat koste wat het kost voor hem houden. Al snel bedenkt hij een slim plannetje.
nl
05:14
Jabaloe
Bessy schrijft een toneelstuk en dwingt iedereen mee te doen. Zijzelf speelt de prinses die mag kussen met prins Joe. Sheriff is helemaal niet tevreden met zijn rol als boef. Hij wisselt zijn rol met die van Joe.
nl
05:26
Jabaloe
Slampie wint een ticket voor twee personen naar Las Vegas en moet dus één persoon kiezen om mee te nemen. Moe Jabaloe, sheriff Jack, Twinkly en Bessy overladen Slampie met cadeaus in de hoop dat zij dan mee mogen naar Las Vegas.
nl
05:38
Lolly Lolbroek
Lolly heeft geen stofzuiger, dus stuurt Lex een stofzuigfloepser. Daarmee kan ze alles opzuigen wat ze maar wil. Wanneer Lolly per ongeluk Kara's puzzel van 1000 stukjes opzuigt, zuigt ze Marx op zodat hij die opnieuw kan leggen in de zak.
nl
05:50
Lolly Lolbroek
Kara wil aandacht van Marx, maar die heeft enkel oog voor Koko. Lex stuurt de gedaantefloepser en daarmee floepst Lolly Kara in Koko. Wanneer Marx een brief wil schrijven, wordt Kara een potlood. Wanneer hij wil voetballen, wordt ze de bal.
nl
06:02
Lolly Lolbroek
Lew wil zijn uitvindingen ordenen, maar weet niet meer goed wat elke uitvinding precies doet. Hij gebruikt per ongeluk de zweeffloepser op Lolly, waardoor ze zweeft. Wanneer Marx dit ziet is hij zwaar onder de indruk. Ook hij wil zweven.
nl
06:14
Piet Piraat
Piet Piraat heeft een nieuw anker gekocht voor zijn schuit. Hij moet enkel nog iemand vinden om het oude anker te vervangen door het nieuwe. Hiervoor dacht hij in de eerste plaats aan Steven, maar al gauw blijkt dat die daar niet sterk genoeg voor is.
nl
06:20
Daar Komt Dobus
Dobus gaat gebakjes kopen in de bakkerij. De bakker krijgt plots telefoon en moet even weg. Geen probleem, want daar is Dobus. Hij houdt met plezier de bakkerij wel even open!
nl
06:25
Zigby
Zigby en Bertie gaan naar het strand om te zien hoe de baby schildpadden uit hun eieren komen. McMeer valt echter steeds in slaap, wat hun reis naar het strand moeilijker maakt.
nl
06:35
Beertje Pol
Midden in de woestijn gaan de vrienden een gebouw binnen dat half in het zand is verzonken. Het is geen piramide, en de dode mummie binnenin is een zeer levend nijlpaard genaamd Nils. Nils probeerde naar een bron te graven in de kelder van het huis.
nl
06:47
Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
nl
06:58
Super Caribou
Bernard de eekhoorn wil dolgraag leren fietsen, maar hij weet dat hij daar te onhandig voor is. Wanneer Jean-Michel aanbiedt hem te helpen, weet hij niet dat hij op het punt staat de grootste uitdaging van zijn superheldencarrière aan te gaan.
nl
07:09
Inspector Gadget
Gadget en zijn team gaan naar Australië om te voorkomen dat Talon het gezicht van Claw uithakt in Ayers Rock. MAD gebruikt een apparaat om de lichamen van Brain en MADcat te verwisselen.
nl
07:31
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:42
Brandweerman Sam
Tijdens een picknick op Annie's boerderij bedenkt Peter een reeks spelletjes die bijna tot een ramp leiden. Ondertussen gaan Lenie en Jodie op zoek naar een zeldzame zeehond.
nl
07:52
Bitz & Bob
Bitz en Bob maken een film over Big Pop. Ze volgen haar terwijl ze van een boom glijdt en een spelletje tikkertje speelt met Zip. Maar dan verdwijnt ze en ontdekken ze dat ze richting Craft City is gegaan.
nl
08:02
Dr. Panda
Dr. Panda helpt Richy bij het samenstellen van een nieuwe dinosaurustentoonstelling in het museum.
nl
08:10
Jul & Julia
Meneer Kaasgaaf organiseert een knutselwedstrijd waarmee een grote prijs te winnen is. De boeven denken dat die prijs weleens de Julianatoren zou kunnen zijn, dus zetten ze alles op alles om de wedstrijd te winnen. Daarbij spelen ze vals; ze slopen de uitvindingen van mevrouw Suikerspin en Julia, en saboteren de vliegmachine van Jul. Als die machine wordt gestart, vliegen Jul, Julia en Meneer Kaasgaaf terug in de tijd.
nl
08:19
Rainbow Ruby
De maan is weg en de dorpelingen kunnen niet slapen zonder dat hij hen welterusten heeft gewenst. Het is aan astronaut Ruby om te ontdekken wat er is gebeurd. Ruby wordt wetenschapper om Thunderbell te helpen.
nl
08:42
Molang
Als Molang per ongeluk het kleurige beeld van Piu Piu stukmaakt, proberen hij en zijn vriendjes Piu Piu af te leiden, terwijl ze het beeld repareren.
nl
08:45
Sophie de giraf
In Sophie's kamer laat een toverlantaarn veel verlichte vormen op de muren verschijnen.
nl
08:48
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:51
Remy & Boo
Als Remy per ongeluk een snaar van mama's ukelele breekt, bedenkt Boo smoesjes om de waarheid te verbergen. Ze komen er al snel achter dat elke leugen die Boo vertelt, tot iets bizars leidt.
nl
09:01
Teletubbies
De Teletubbies maken een rit met de Dup Dup en de Tubbietoetjes-machine neemt ze mee voor een ritje in de Tubbietoetjes-trein. In het verhaaltje maakt een jongen een ritje in de kabelbaan.
nl
09:13
Cocomelon
J.J. en zijn vrienden zingen en dansen samen. Samen leren ze spelenderwijs letters, cijfers en dierengeluiden door middel van kinderliedjes. De spannende verhalen maken het leren gemakkelijker.
nl
09:16
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:21
Caillou
Papa vindt een paar oude puzzels. Iedereen heeft het druk en Caillou verveelt zich.
nl
09:43
Mouk
Mouk en Chavapa zijn in Hong Kong en vertellen over alle activiteiten die ze zagen in het park.
nl
09:55
Pingu
Pingu moet zo snel mogelijk naar het toilet omdat hij te veel heeft gedronken.
nl
10:00
Bob de Bouwer
Tread komt vast te zitten door een lawine en Stretch is de enige machine die hem kan uitgraven.
nl
10:11
Little Angel
Maak je klaar om te zingen en te spelen met baby John en zijn familie.
nl
10:15
Little People
Eddie wordt er door zijn vriendjes aan herinnerd dat een belofte nu eenmaal een belofte is.
nl
10:25
Florries draakjes
Toet-Toet stemt elk jaar opnieuw zijn magische instrumenten, maar dit jaar ontsnapt zijn harp en deze rent rond het kasteel en het terrein, wat chaos veroorzaakt.
nl
10:36
Ollie
Mabel en Ollie spelen verstoppertje, maar dat wordt een stuk moeilijker als het mistig wordt in het park.
nl
10:43
StoryZoo
Om de beer een plezier te doen willen Bax, Toby en Pepper bramen plukken in het bos. Maar omdat de twee kinderen zo enthousiast zijn over wat ze doen, raken ze de weg kwijt. Op een gegeven moment realiseren ze zich dat ze de weg kwijt zijn.
nl
10:54
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:19
Thomas de Stoomlocomotief
Toby is altijd nerveus als hij door Knapford Junction moet. Op een dag wacht Toby zenuwachtig tot zijn signaal verandert, maar het blijft op rood staan. Hij wacht en wacht, terwijl hij andere motoren omhoog houdt, maar het signaal verandert niet.
nl
11:29
Super Wings
Een jonge vlinderliefhebster uit Mexico bestelt een kostuum voor een belangrijke gelegenheid.
nl
11:42
Chuggington
De treintjes doen hun toets voor passagiers en de meneer van het Ministerie komt ze beoordelen.
nl
11:51
The Backyardigans
Twee groepen gaan op zoek naar een piratenschat die begraven ligt op een tropisch eiland.
nl
12:15
Zack and Quack
Als een robot uit de ruimte het horloge van Zack steelt gaan de vrienden op zoek.
nl
12:36
Beertje Pol
Midden in de woestijn gaan de vrienden een gebouw binnen dat half in het zand is verzonken. Het is geen piramide, en de dode mummie binnenin is een zeer levend nijlpaard genaamd Nils. Nils probeerde naar een bron te graven in de kelder van het huis.
nl
12:48
Rainbow Ruby
Rainbow Rubie moet alles op alles zetten om een film te maken. Rainbow Rubie gaat oppassen.
nl
13:11
Brandweerman Sam
Sam vertelt de kinderen het verhaal van de verborgen schat van Piekepolder. Norman besluit dat hij het wil vinden met behulp van Joe's nieuwe uitvinding.
nl
13:22
Jacob Dubbel
Jacob en Hubert ontdekken een wasbeer die de vuilnisbakken in de buurt doorzoekt.
nl
13:45
Enchantimals
Peeki de Papegaai en Sheeny komen naar Wonderwood met het doel om daar een showtje op te voeren. Misschien maken ze er ook wat nieuwe vriendjes.
nl
13:55
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Een zeer populaire nieuwe game komt naar Tutti Frutti en Naranjita moet een manier vinden om voor iedereen toegang te krijgen tot openbare ruimtes.
nl
14:16
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Iedere nacht zorgt Sweet Dreams Bear met haar Moon Rainbow voor leuke dromen bij de beertjes. Maar op een dag verschijnt er een Plainbow en krijgen de beertjes allemaal nachtmerries.
nl
14:38
My Little Pony
Wanneer de relatie tussen Fluttershy en Angel Bunny op het spel staat, besluit Zecora te helpen en ze een drankje te geven. Met dit drankje hoopt ze dat ze elkaar beter zullen gaan begrijpen.
nl
14:59
Barbie Dreamtopia
Otto maakt Chelsea belachelijk wanneer ze hardop aan het zingen is. Ze gaat naar de Regenbooggrot en daar wordt ze door de Regenboog Prinses Barbie gevraagd om een concert te geven.
nl
15:10
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
15:13
Monchhichi
Nadat ze een bloem hebben geplukt en naar de boom hebben gebracht, worden de Monchhichi binnengevallen door scratchamites - parasieten die echt onder hun huid kruipen. De scratchamites worden zo'n probleem dat de gemeenschap de Tree moet verlaten.
nl
15:24
Lassie
Met de hulp van Lassie weten de kinderen te ontsnappen aan een aardverschuiving op de heuvel waar ook het bezoekerscentrum staat. Helaas is het bezoekerscentrum wel flink beschadigd.
nl
15:47
The Jungle Book
Er is een vermist babyaapje en nu denkt het apenvolk dat Kaa die opgegeten heeft.
nl
15:58
Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
nl
16:10
Peter Pan
Wendy zou wel eens willen dat er meer van haar zouden zijn, zodat ze alles kan doen waar ze eigenlijk geen tijd voor heeft. Wanneer ze in Fantasieland in slaap valt onder een magische treurwilg, komt haar wens uit.
nl
16:33
Polly Pocket
Polly raakt bij een bezoekje aan een kuuroord de telefoon van haar moeder kwijt. Ze probeert hem te vinden, en moet ondertussen aan Griselle zien te ontsnappen. Zij probeert nog steeds het medaillon te stelen.
nl
16:54
Mia and Me
Mia overtuigt Renzo en Mario ervan dat zij de enige is die op Saphir kan rijden. In Centopia gaan Mia, Mo, Yuko en Simo op zoek naar de Ster Eenhoorn, die een deel van Ono's kroon heeft.
nl
17:18
LEGO Friends: Girls on a Mission
De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit. Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur. Ze concurreren in een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman.
nl
17:29
LEGO Friends: Girls on a Mission
De meiden geven Dottie Rae een bijzonder cadeau. Mia zet een goede prestatie neer in de Heartlake City Grand Prix.
nl
17:39
Bitz & Bob
Bitz en haar broer Bob houden van wetenschap en technologie. Ze proberen nieuwe manieren te vinden om anderen te helpen.
nl
17:50
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
17:56
Blinky Bill
De snowboardende eend Dave zoekt naar goede hellingen en stuit op Greenpatch. Blinky en Jacko nemen hem mee naar de plaatselijke duinen, maar bij aankomst ontdekken ze dat de duinen verdwenen zijn.
nl
18:08
Vlady & Miró
Vlady vindt een doos vol tovenaarstrucs in de grot. Hij gebruikt alle magische voorwerpen.
nl
18:14
Super Caribou
Bernard de eekhoorn wil dolgraag leren fietsen, maar hij weet dat hij daar te onhandig voor is. Wanneer Jean-Michel aanbiedt hem te helpen, weet hij niet dat hij op het punt staat de grootste uitdaging van zijn superheldencarrière aan te gaan.
nl
18:25
LEGO DreamZzz
De Dream Chasers arriveren bij Castle Nocturnia in de hoop de sleutel te vinden om de Nightmare King te verslaan, maar het kasteel zal zijn geheimen niet gemakkelijk prijsgeven.
nl
18:46
Oggy en de Kakkerlakken
Oggy raakt bevriend met een kleine slak en verwelkomt hem in zijn huis. Uiteindelijk zit zijn hele huis vol slakken.
nl
18:53
Arthur en de Minimoys
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen zodat hij het Bos van het Lot kan bereiken.
nl
19:16
Bakugan: Battle Planet
Dan ontmoet zijn partner Bakugan Drago voor de eerste keer en moet voor de eerste keer tegen een andere Bakugan strijden. Er wordt verteld over een gebeurtenis die twaalf jaar geleden heeft plaatsgevonden op aarde.
nl
19:28
Redakai
Baoddai geeft Maya een nieuwe X-Drive. Maya vraagt zich af wat haar relatie is met Master B.
nl
19:50
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: March of the Oni
Het team betaalt een vreselijke prijs wanneer ze Lloyd en Lord Garmadon proberen te redden. Terwijl ze vechten tegen de Omega ontdekken Lloyd en Lord Garmadon de zwakte van de Oni.
nl
20:11
Transformers: Cyberverse
Starscream lanceert de ultieme aanval op de Autobots en de Decepticons. Ze komen erachter dat twee bots al millenia lang ruzie maken.
nl
20:21
Rox
Er is verrijkt plutonium gestolen: genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten. Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen.
nl
20:46
Jabaloe
Als sheriff Jack in de krant leest dat sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City gaat trouwen, slaat hij in paniek. Hij wil niet de enige ongehuwde sheriff uit de omstreken zijn. Daarom beslist hij om te trouwen met Bessy. Maar hij durft haar niet ten huwelijk vragen. Slampie snelt ter hulp en belooft het voor de sheriff te doen. Maar één en ander loopt ontzettend mis bij het huwelijksaanzoek.
nl
20:59
Lolly Lolbroek
Koko is jarig en Lolly geeft een feestje. Kara en Marx komen uitgeput aan en dromen hardop over een nieuwe fiets en een nieuw skateboard. Wanneer blijkt dat er in huis een wensfloepser ligt die één wens kan vervullen, gaan ze snel op zoek.
nl
21:10
Gadget en de Gadgetinis
Claw ontvoert een jonge uitvinder die graag tijd doorbrengt met een superschurk.
nl
21:32
Gadget en de Gadgetinis
Claw kondigt plotseling een verandering van hart aan en wereldleiders verwelkomen zijn bekering.
nl
21:53
Dennis de Bengel
Henry's baas komt langs voor een etentje; PeeBee en Dennis halen een oude etalagepop op uit een warenhuis; Mark Twain, Dennis en Gina krijgen scherpzinnig advies.
nl
22:15
Dennis de Bengel
Dennis en zijn vrienden besluiten een wasserijbedrijf te beginnen; de boerderij van oom Charlie maakt een periode van droogte door; Dennis plaatst reuzenveren in Wilsons voeten terwijl hij slaapt.
nl
22:36
Dennis de Bengel
Ruff steelt de pet van een agent; Dennis steelt het huis van Mr. Wilson; Margaret zet een limonadekraampje op om te wedijveren met dat van Dennis.
nl
23:08
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
23:39
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan ontvangen in Denemarken een pakje uit de handen van een kindervriend.
nl

Programm-Guide - Dienstag, 21.05.2024

00:11
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan hoeven dit keer niet ver te reizen, ze moeten namelijk een pakje zoeken in België.
nl
00:38
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Het volgende geheimzinnige pakje dat Bassie en Adriaan moeten vinden is in Spanje te vinden.
nl
01:06
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan krijgen hun allerlaatste geheimzinnige opdracht, ze moeten naar Luxemburg.
nl
01:37
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
02:03
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Van griengas gaat iedereen huilen. Daarom willen Bassie en Adriaan de gemene professor opsporen.
nl
02:25
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
02:48
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:11
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:34
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:56
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:20
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:44
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:00
Jabaloe
Twinkly en sheriff Jack ruzieën over wie het slimste is. Moe is het gekibbel beu en wil dit vraagstuk eens en voor altijd oplossen. Ze besluit 'De Jabaloe Saloon Quiz' te organiseren, maar ook Slampie doet mee.
nl
05:15
Jabaloe
Wanneer sheriff Jack ontdekt dat Bessy in horoscopen gelooft, beslist hij om er handig gebruik van te maken. Hij zet alle middelen in om Bessy te laten geloven dat hij de grote liefde van haar leven is.
nl
05:28
Jabaloe
Joe is verliefd op cowgirl Wendy, maar Bessy is weer verliefd op Joe. Bessy wil Joe vragen voor het cowboybal en om hem jaloers te maken liegt ze dat ze ook een vriend heeft: Cowboy Bill. Al snel raakt Bessy verstrikt in haar leugens.
nl
05:42
Lolly Lolbroek
Terwijl Marx en Lolly samen de langste spaghetti ter wereld bereiden, komt Cara langs om hen het mooie en kostbare voorwerp te laten zien dat haar oma haar heeft gegeven. Maar dan breekt Marx per ongeluk het voorwerp.
nl
05:53
Lolly Lolbroek
Kara moet een schooltaak maken over magnetisme. Lex stuurt hen de magneetfloepser om mee te experimenteren. Wanneer Marx en Kara allebei magnetisch zijn en elkaar afstoten, laat Lolly de magneetfloepser per ongeluk vallen in de vijver.
nl
06:05
Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx maken muziek. Hubert loopt tegen de bombardon van Kara en krijgt een flinke bult. Daardoor zijn z'n hersens uit balans en kan hij niet meer marcheren. Net nu er een grote fanfarewedstrijd is.
nl
06:18
Piet Piraat
Berend is zijn brokkenpap een beetje beu en besluit eens iets nieuws te maken. Hij wil een lekkere schildpaddensoep klaarmaken en vraagt Steven om voor de schildpad te zorgen.
nl
06:23
Daar Komt Dobus
Wat jammer, Dobus is een dag te laat voor de atletiekwedstrijd. Geen probleem, dan gaat hij zelf maar aan atletiek doen. Hij krijgt zelfs hulp van een échte atletiekcoach.
nl
06:28
Zigby
Clem heeft last van de hik en telkens als hij hikt, verandert hij onbedoeld van kleur. Zigby biedt aan om hem te helpen en probeert de kameleon van zijn hik af te laten komen.
nl
06:39
Beertje Pol
Het lammetje is dol op Pingo. Petzi is nu al bang dat zijn beste vriend niet meer in hem geïnteresseerd zal zijn. Voor de beer is dit een angstaanjagend vooruitzicht. Dus doet Petzi een fantasierijke poging om het aan Pingo te bewijzen.
nl
06:51
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep besluiten na de redding van een Zwamukkie een reddingsbrigade te beginnen, want held zijn bevalt ze wel. De vraag is echter of de andere Zwammetjes wel op hun acties zitten te wachten.
nl
07:02
Super Caribou
Gerard en Billy-Bob krijgen ruzie vanwege tomatensap. Uiteindelijk zien ze de waarde van hun vriendschap in, wordt alles weer 'normaal' en bekvechten ze vrolijk verder.
nl
07:13
Inspector Gadget
Met zijn superieure codeervaardigheden houdt Talon Gadget, Penny en Brain gevangen in de MADtrix. Het team van Gadget doet mee aan een Japanse spelshow die wordt gepresenteerd door MAD Cat.
nl
07:34
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:43
Brandweerman Sam
Sarah en Mandy filmen een stuk voor de Noor Nieuwtje Show en Noor Nieuwtje probeert alles sensationeler te maken.
nl
07:53
Bitz & Bob
Als de vrienden beachvolleybal spelen op Faraway Island, komt de bal per ongeluk op het vlot terecht en drijft het vervolgens de zee in. Iedereen komt vast te zitten op het eiland en Bob is bang dat ze daar de nacht moeten doorbrengen.
nl
08:04
Dr. Panda
Mei Mei doet mee aan een stijldanswedstrijd met Bip. Dr. Panda om hen de stappen te leren.
nl
08:12
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
08:20
Rainbow Ruby
Ruby wordt een architect om Felicia's huis opnieuw in te richten nadat het per ongeluk is verwoest. Als de aardbeien vermengd raken met andere rode voorwerpen, wordt Rainbow Ruby een wetenschapper om ze van elkaar te scheiden.
nl
08:43
Molang
In een schaapskooi proberen Molang en Piu Piu een herder te helpen, maar hun goedbedoelde hulp loopt al snel uit de hand.
nl
08:46
Sophie de giraf
Het is tijd om te zingen en de teksten te onthouden terwijl je plezier hebt.
nl
08:49
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:52
Remy & Boo
Terwijl hij wacht tot Remy terugkomt, vindt Boo een ballon die al snel zijn nieuwe vriend wordt.
nl
09:02
Teletubbies
De Teletubbies maken selfies met de Tubbiefoon en Jack gaat met zijn opa op de foto.
nl
09:14
Cocomelon
JJ krijgt een verrassing op zijn verjaardag. Maar eerst moet hij een cadeau krijgen.
nl
09:17
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:23
Caillou
Caillou vindt een klein katje. Caillou raakt gefrustreerd tijdens het bouwen van een modeltruck.
nl
09:45
Mouk
De moeder van Tucson toont hen hoe ze afdrukken maakt van oude voetsporen van dinosaurussen.
nl
09:56
Pingu
Pingu ontmoet Robby onderweg naar school en Robby valt in een ijsgat.
nl
10:01
Bob de Bouwer
De geanimeerde avonturen van Bob de Bouwer en zijn machines: Travis, Scoop, Lofty en Dizzy, die samenwerken om verschillende constructie-uitdagingen te overwinnen, ze krijgen de klus geklaard.
nl
10:13
Little Angel
De kinderen proberen nieuw eten uit. Baby John heeft karateles. De familie gaat naar het aquarium.
nl
10:17
Little People
Sofie helpt Tessa een dwaze angst te overwinnen die in haar verbeelding zit.
nl
10:27
Florries draakjes
Florrie denkt dat de volwassenen moe zijn en een vrije dag nodig hebben, dus zij en de draken zullen alles doen. Al snel hebben zij en de draken het erg druk.
nl
10:38
Ollie
In het drukke huisje van Ollie en Mabel zoekt een lieveheersbeestje een plekje voor zichzelf.
nl
10:45
StoryZoo
Omdat Pepper zo goed kan tellen, wil Toby ook ergens heel goed in zijn. Nu is het alleen nog een kwestie van uitzoeken wat dat speciale talent moet zijn.
nl
10:56
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:18
Thomas de Stoomlocomotief
Oliver vertelt zijn remwagon Toad altijd over de avonturen die hij beleeft. Toad wil ook wel eens op avontuur. Als hij de kans krijgt om samen te werken met James, vindt Toad dit heel spannend.
nl
11:29
Super Wings
Het loopt uit de hand als Golden Boy weer toeslaat tijdens een tolcompetitie in Japan.
nl
11:41
Chuggington
De treintjes doen hun toets voor passagiers en de meneer van het Ministerie komt ze beoordelen.
nl
11:51
The Backyardigans
Pablo, Tyrone, Austin en verbeelden zich dat ze Tarzan zijn. Uniqua is een beroemde wetenschapper die haar worm Willem terug wil brengen naar zijn familie in het hart van de jungle. Kortom: een avontuur in de jungle.
nl
12:14
Zack and Quack
Zack en Quack plannen een welkomstfeest voor Belly-Up en besluiten om de tuin op te ruimen.
nl
12:35
Beertje Pol
Het lammetje is dol op Pingo. Petzi is nu al bang dat zijn beste vriend niet meer in hem geïnteresseerd zal zijn. Voor de beer is dit een angstaanjagend vooruitzicht. Dus doet Petzi een fantasierijke poging om het aan Pingo te bewijzen.
nl
12:48
Rainbow Ruby
Prinses Kiki is betoverd en heeft een muziekdoosje nodig om haar te helpen genezen.
nl
13:11
Brandweerman Sam
Norman Man en Atomic Boy testen meteen hun nieuw verkregen krachten uit als Joe's net ontworpen robothond op hol slaat, waardoor Sams hoop op een vuurvrije maand in vlammen opgaat.
nl
13:20
Jacob Dubbel
Jacob en Renee helpen een groep zwerfkatten een goed tehuis te vinden. Leo Louse verdient een klein fortuin met het terugbrengen van verloren huisdieren naar hun dankbare eigenaren.
nl
13:43
Enchantimals
Sprint doet net alsof hij verkouden is om zo aandacht te krijgen van Danessa. Dit loopt echter helemaal uit de hand als andere vriendjes zijn voorbeeld navolgen en ook proberen te doen alsof ze ziek zijn.
nl
13:57
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Sadiebug en Kadiebug richten een 'Good Citizens Club' op en Plum wordt voor hun karretje gespannen.
nl
14:19
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Het is Great Giving Day en de beertjes bereiden zich voor op de optocht die jaarlijks plaatsvindt. Alles lijkt goed te gaan, totdat Ethan de show overneemt en zichzelf in de spotlight zet.
nl
14:40
My Little Pony
Als Spike geen tijd meer vrijmaakt voor Rarity en meer tijd met Gabby gaat doorbrengen, wordt ze jaloers en maakt ze zich zorgen dat ze iets heeft gedaan waardoor hij van streek is.
nl
15:01
Barbie Dreamtopia
Chelsea maakt een vriendschapsbandje en denkt aan hoe dat in Dreamtopia zou zijn. In het Bos Vol Vriendschap delen vrienden ook geweven bandjes en een pratende boom heeft hulp nodig.
nl
15:12
Hatchimals
De vrienden komen in het bos een troetelplant tegen die hen doet vergeten wie ze zijn.
nl
15:15
Monchhichi
Willow probeert alle kennis in het Big Monchhibook op te nemen met Dream Elixir. Het boek vliegt echter naar het hol van Aikor en alle kennis wordt overgedragen aan Glitz. Willow en zijn vrienden moeten het boek terugkrijgen.
nl
15:26
Lassie
Zoë, Erwin en Lassie proberen te voorkomen dat Samantha en Nick de goudmijn binnengaan die door een aardbeving tevoorschijn is gekomen. Zoë en Lassie komen in de mijn vast te zitten met Samantha.
nl
15:49
The Jungle Book
Baloo stoot zijn hoofd en denkt nu dat hij de koning van de jungle is. Mowgli en Bagheera willen hem helpen, maar regelen per ongeluk een gevecht tegen Shere Khan.
nl
16:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep besluiten na de redding van een Zwamukkie een reddingsbrigade te beginnen, want held zijn bevalt ze wel. De vraag is echter of de andere Zwammetjes wel op hun acties zitten te wachten.
nl
16:12
Peter Pan
Haak is op zoek naar een schelp met daarin de geest van Barrum. Als hij die oproept, krijgt hij oeroude krachten. Peter komt daar achter en gaat met Haak de wedstrijd aan wie de schelp het eerste vindt.
nl
16:35
Polly Pocket
Tijdens een karaokeavond blijkt Gwen enorm last te hebben van podiumangst. Polly, Lila en Shani proberen haar wat meer zelfvertrouwen te geven, maar al snel gaat Gwens ego met haar op de loop.
nl
16:56
Mia and Me
Mia wil met Saphir meedoen aan een springconcours, maar zijn papieren liggen nog bij de gravin. In Centopia is het voormalig circusdier Scrobbit dol op alles wat blinkt.
nl
17:20
LEGO Friends: Girls on a Mission
De meisjes zien in vogelvlucht het eiland wanneer ze de dag doorbrengen op een vakantiepark. Ze ontdekken dat er ook haaien rond het eiland zwemmen, en moeten een slimme manier bedenken om een probleem op te lossen.
nl
17:30
LEGO Friends: Girls on a Mission
Andrea besluit het raceteam te verlaten wanneer de gemoederen hoog oplopen op de renbaan. Maar wanneer Mia in de problemen komt, zetten de meisjes hun verschillen opzij om haar te helpen.
nl
17:41
Bitz & Bob
Bitz en Bob openen een speelgoedwinkel waar ze hun oude speelgoed verkopen. Al snel is alles uitverkocht, inclusief de robohelm van Bob. Bob is geschokt en probeert allerlei vervangende helmen uit, zoals Bitz' knutseldoos en een verkeerskegel.
nl
17:51
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
17:57
Blinky Bill
Blinky en Jacko zijn enthousiast wanneer ze horen dat er een vliegend circus naar Greenville komt. Maar wanneer burgemeester Cranklepot hen verbiedt op te treden, moeten ze een andere manier vinden om de show te kunnen zien.
nl
18:09
Vlady & Miró
Mirò valt in slaap na het lezen van een kookboek en droomt ervan een sterrenkok te zijn.
nl
18:14
Super Caribou
Gerard en Billy-Bob krijgen ruzie vanwege tomatensap. Uiteindelijk zien ze de waarde van hun vriendschap in, wordt alles weer 'normaal' en bekvechten ze vrolijk verder.
nl
18:25
LEGO DreamZzz
De Dream Chasers proberen de code te kraken om de geheimen van Lunia te onthullen. De Nightmare King voert een grootschalige aanval uit op Castle Nocturnia.
nl
18:47
Oggy en de Kakkerlakken
Het regent hard, dus besluiten Monica en Jack aan de slag te gaan met indoor sporten.
nl
18:54
Arthur en de Minimoys
Als koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden. Maar al snel blijkt dat de missie alleen maar moeilijker te maken.
nl
19:17
Bakugan: Battle Planet
De Awesome Ones komen onverwachts in contact met bijzondere wezens, de Bakugan. Ze moeten dan ook hun eerste Bakugan-gevecht voeren, maar na afloop zien ze zichzelf als officiële helden.
nl
19:29
Redakai
Ky, Maya en Boomer confronteren hun meest angstaanjagende tegenstanders tot nu toe.
nl
19:51
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: March of the Oni
De ninja's haasten zich om terug te gaan naar het klooster van Spinjitzu, waar ze hun krachten moeten bundelen en het nog een keer moeten opnemen tegen de Oni voor een laatste strijd.
nl
20:12
Transformers: Cyberverse
Zowel de Autobots als de Decepticons zijn in groot gevaar door Starscream, die een ultieme aanval heeft voorbereid op hen beiden.
nl
20:22
Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
nl
20:46
Jabaloe
Wanneer sheriff Jack merkt dat Bessy niet mee hoeft te helpen met de opruim na een feestje, omdat ze wat ziek is, besluit hij te doen alsof hij zich ook niet lekker voelt. De anderen leggen hem dan ook maar in de watten en daar maakt hij natuurlijk maar al te graag misbruik van. Met alle gevolgen vandien.
nl
20:59
Lolly Lolbroek
Lex stuurt een kwisfloepser. Daarmee kan je iemand in een bekend persoon of personage veranderen. De anderen moeten dan raden wie hij of zij is. De kwisfloepser gaat echter stuk, waardoor Marx en Hubert Doornroosje en kapitein Haak blijven.
nl
21:11
Gadget en de Gadgetinis
Een schijnbaar welwillende heerser beraamt een complot om wereldleiders te ontvoeren.
nl
21:32
Gadget en de Gadgetinis
Claw plant nog een gemene onderneming om miljoenen te verdienen op een kunstveiling.
nl
21:53
Dennis de Bengel
Dennis kan zijn huis niet in; Dennis ontmoet zijn held; Ruff wordt beschuldigd.
nl
22:15
Dennis de Bengel
George rijdt per ongeluk over Dennis' fiets; Dennis, Joey en Margaret rijden op de mijntrein; de hele bende is uitgenodigd op Margaret's verjaardagsfeestje.
nl
22:36
Dennis de Bengel
De Wilsons nemen Dennis mee naar een Japans dorp; Wilson heeft een sessie met zijn psychiater; George en zijn buurman, Tompkins, krijgen uiteindelijk grote ruzie.
nl
22:58
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl