RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

Programm-Guide - Donnerstag, 23.05.2024

00:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan bezoeken een park waar de grootste bomen ter wereld groeien, het Yosemite Park. De boeven krijgen ondertussen te maken met autopech, en de Baron stuurt B100 eropuit om benzine te gaan halen.
nl
00:35
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan beleven een avontuur als ze door de Death Valley reizen. Ze komen vast te zitten in de woestijn en hebben geen reservewater bij zich. De Baron, B100 en Handige Harry worden ondertussen gedwongen hun tocht lopend voort te zetten.
nl
01:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
In Las Vegas bekijken Bassie en Adriaan de vulkaanuitbarsting voor het Mirage Hotel.
nl
01:33
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Op hun reis door Amerika bezoeken Bassie en Adriaan het Wilde Westen. Ze komen in streken waar vroeger de cowboys en indianen leefden. Ze voelen zich net echte cowboys. Als er een wagen met passagiers wordt overvallen, wordt het wel erg spannend.
nl
02:01
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen af naar Hollywood. Ze bezoeken de Hollywood Walk of Fame en rijden door Beverly Hills. Als ze een bungalow huren en Bassie een nat cementvloertje aantreft, kan hij het niet laten om zelf ook een afdruk achter te laten.
nl
02:29
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar Monument Valley. Bassie raakt geïntrigeerd door de cultuur van de Navajo Indianen en besluit zelfs lessen te volgen om meer kennis op te doen. Hij leert ook hoe hij een regendans moet uitvoeren.
nl
02:56
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar de Grand Canyon. Hierbij worden ze nog steeds achterna gezeten door de Baron, B100 en Handige Harry. Adriaan heeft een leuke verrassing voor Bassie, maar dit mondt uit in een onaangename verrassing voor de boeven.
nl
03:23
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen door verschillende pretparken van Florida. De Baron en B100 volgen het tweetal door de parken, terwijl Harry vanuit zijn hotelkamer een vliegtuigje bestuurt met een onaangename verrassing voor de clown en acrobaat aan boord.
nl
03:49
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
04:18
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
04:45
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:53
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:59
Jabaloe
Moe krijgt voor haar verjaardag van sheriff Jack een kostbare vaas cadeau. Als Slampie de vaas breekt, proberen Joe, Bessy en Slampie dit verborgen te houden voor moe en Jack. Ze proberen de vaas te lijmen met Lou Jabaloe Supercactuslijm.
nl
05:11
Jabaloe
Slampie vraagt Bessy als partner voor een koetsenrace, maar Twinkly begrijpt het verkeerd en denkt dat de twee gaan trouwen. Twinkly vertelt het nieuws aan de anderen en Sheriff Jack is vastbesloten een stokje te steken voor het huwelijk.
nl
05:23
Jabaloe
Sheriff Bean Bacon van Bean Bacon City heeft een succesvolle specialiteit op de markt gebracht: De Bean Bacon Koeienvlaai. Sheriff Jack schrijft een wedstrijd uit om in Jabaloe Town ook een lekkernij te bedenken en iedereen doet mee.
nl
05:38
Lolly Lolbroek
Koko is jarig en Lolly geeft een feestje. Kara en Marx komen uitgeput aan en dromen hardop over een nieuwe fiets en een nieuw skateboard. Wanneer blijkt dat er in huis een wensfloepser ligt die één wens kan vervullen, gaan ze snel op zoek.
nl
05:49
Lolly Lolbroek
Lex stuurt een kwisfloepser. Daarmee kan je iemand in een bekend persoon of personage veranderen. De anderen moeten dan raden wie hij of zij is. De kwisfloepser gaat echter stuk, waardoor Marx en Hubert Doornroosje en kapitein Haak blijven.
nl
06:01
Lolly Lolbroek
Marx is met de fiets van Kara op een boom gereden. Het voorwiel is geplooid, een grote ramp. Lex stuurt Marx een superfloepspil. Zo wordt hij ijzersterk en kan hij het wiel weer maken. Hij is echter veel sterker dan hij denkt en breekt de fiets.
nl
06:14
Piet Piraat
De piraten zorgen voor de hondjes van kapitein Schoonschip.
nl
06:18
Piet Piraat
Er gebeuren vreemde dingen op de Scheve Schuit. Berend en Stien denken allebei dat ze een sterke Viking zijn en ze zijn allebei zeer brutaal tegen de anderen. Dit wil Piet Piraat natuurlijk niet zomaar laten gebeuren.
nl
06:23
Daar Komt Dobus
Dobus gaat slapen. Hij droomt over alle herinneringen aan zijn avonturen met eten maken en proeven.
nl
06:28
Zigby
Zara is volop bezig met het trainen van een rups om circusacts mee uit te voeren. De rups heeft hier echter weinig zin in en trekt zich terug in zijn cocon. Zigby helpt haar door meer rupsen te verzamelen, maar deze doen ook allemaal hetzelfde.
nl
06:39
Beertje Pol
Het is oudejaarsavond en Petzi verheugt zich op het feest en het vuurwerk. Maar als hij plotseling ziek wordt, kunnen zijn vrienden het door de besmettelijke ziekte niet laten om het voor Petzi onmogelijk te maken om plezier te hebben.
nl
06:51
Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
nl
07:02
Super Caribou
Christine introduceert jam jam groentedag, omdat iedereen behoorlijk ongezond eet. Maar zelf lijkt ze het niet heel serieus te nemen en dat zorgt voor onrust in Windheuvel.
nl
07:13
Inspector Gadget
De teamleden ontmoeten hun Russische tegenhangers terwijl ze in Rusland zijn om te voorkomen dat Talon daar ijsblokken kan stelen. Talon zet een bevriezingsapparaat op de Gadget-bus.
nl
07:35
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:44
Brandweerman Sam
Trevor leidt een groepswandeling naar de beverdam en de Pontypandy-berg, maar zonder kompas en binnenkort ook zonder kaart.
nl
07:54
Bitz & Bob
Iedereen oefent leuke stukjes voor de bonte avond. Purl heeft zelfs een prachtig glinsterend gordijn voor het podium gemaakt. Helaas gaat het gordijn niet open, en Bob is zenuwachtig om voor iedereen op te treden.
nl
08:04
Dr. Panda
Dr. Panda is een ijsbeeldhouwer voor de dag en snijdt een ijskip voor Moo's ijslollykar.
nl
08:12
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
08:21
Rainbow Ruby
Als drie kleine sterren weglopen naar Rainbow Village, wordt Rainbow Ruby een astronaut om ze veilig terug te brengen naar de ruimte. Juwelenontwerpster Rainbow Ruby maakt kettingen die schitteren met een vriendschapsregenboog.
nl
08:46
Molang
Onderweg komen Molang en Piu Piu vast te zitten in het verkeer. Ze besluiten om een picknick langs de weg te houden in plaats van een dagje naar het strand.
nl
08:49
Sophie de giraf
In Sophie's kamer laat een toverlantaarn veel verlichte vormen op de muren verschijnen.
nl
08:52
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:55
Remy & Boo
Remy en Boo beginnen hun eigen bezorgservice, maar ze nemen meer aan dan ze aankunnen.
nl
09:05
Teletubbies
De Teletubbies ontdekken wat ze allemaal met hun lievelingsdingen kunnen doen. In het verhaaltje maakt een meisje een plakwerkje van verschillende dingen. In Teletubbieland duikt er een grote koker op.
nl
09:18
Cocomelon
De kinderen vieren JJ's verjaardag met liedjes, dans en een leuk spelletje stoelendans.
nl
09:21
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:26
Caillou
Caillou is teleurgesteld als een schoolreisje naar de brandweerkazerne wordt afgelast. Oma is van plan Caillou's voetbalteam te coachen. Juffrouw Martin is weg en de klas heeft een invaller.
nl
09:48
Mouk
Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in Japan, waar ze samen met hun vriend Miiko de Japanse Hanami-traditie beleven. Ze genieten van de kerselaars in bloei en experimenteren met fotografie.
nl
10:00
Pingu
Pingu valt in slaap tijdens een verhaaltje voor het slapen gaan.
nl
10:05
Bob de Bouwer
Het vakantie-enthousiasme van meneer Bentley leidt tot een stroomstoring in Fixham.
nl
10:17
Little Angel
De kinderen laten hun moves zien op een familiedansfeest en ze ontmoeten dieren op de boerderij.
nl
10:21
Little People
De vrienden laten Tessa zien dat het belangrijk is eerst anderen te helpen, voordat ze gaat spelen.
nl
10:31
Florries draakjes
Het is normaal gesproken een magisch evenement met fonkelende bomen en veel cadeautjes, maar dit jaar kan het Winterbal een ramp worden. Florrie probeert iedereen zich een goed gevoel te geven, en dan begint de magie.
nl
10:42
Ollie
Ollie gaat logeren bij Charles, maar die heeft er al gauw spijt van dat hij een nachtuil heeft uitgenodigd.
nl
10:46
StoryZoo
Toby wil met Pepper op vakantie, maar eerst moet hij zijn koffers goed inpakken.
nl
10:57
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:20
Thomas de Stoomlocomotief
Tijdens de zomer, wanneer veel toeristen Sodor bezoeken, is de dikke controleur bezorgd of ze wel allemaal op tijd op hun bestemming komen. Duck vertelt de andere locomotieven over speciale sliptreinen die ze gebruikten op de Great Western Railway.
nl
11:31
Super Wings
De Super Wings vergezellen een gepensioneerde piloot en zijn kleindochter op een zoektocht naar het oudste vliegtuig van Korea, dat in de problemen is geraakt; onderweg kruisen ze paden met iemand onverwacht.
nl
11:43
Chuggington
Mtambo leidt Wilson en Brewster op om te helpen als gidsen in het safaripark.
nl
11:53
The Backyardigans
Tyrone en Pablo zijn Mounties die hun sneeuwfort in de ruige Yukon verdedigen. Uniqua en Tasha zijn onverschrokken ski-patrouilleurs, op zoek naar iemand die ze uit de sneeuw kunnen redden.
nl
12:16
Zack and Quack
Zack en Quack moeten naar een mysterieus eiland reizen om een paarse steen op te halen om hun speciale dapperheidsbadges te verdienen. Zack en Quack nemen deel aan de Feather Fiesta parade.
nl
12:38
Beertje Pol
Het is oudejaarsavond en Petzi verheugt zich op het feest en het vuurwerk. Maar als hij plotseling ziek wordt, kunnen zijn vrienden het door de besmettelijke ziekte niet laten om het voor Petzi onmogelijk te maken om plezier te hebben.
nl
12:51
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt een loodgieter om iedereen te helpen afkoelen nadat de regenboogfontein plotseling stopt met werken. Ruby wordt een oogarts om Kiki te helpen met het probleem van haar zicht.
nl
13:14
Brandweerman Sam
Norman filmt een glimp van het Piekepolder monster met de camera van Joe. Het wakkert een ware monstermanie aan in Piekepolder.
nl
13:23
Jacob Dubbel
De hele school verwacht dat Renee een geldprijs wint als beste leerling van de school.
nl
13:46
Enchantimals
De Enchantimals vieren dat Patter Pauw en Flap nu één jaar in Wonderwood zijn. Ter gelegenheid hiervan gaan ze op een avontuurlijke speurtocht.
nl
13:57
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Strawberry probeert haar bezorgdheid te verbergen als haar huisdieren niet terugkomen, maar ze leert dat ze haar vrienden kan vertrouwen als ze hulp nodig heeft.
nl
14:18
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Wonderheart wil graag kamperen en vraagt Hannah om mee te gaan. Hannah heeft alleen nog nooit buiten geslapen en vindt dat ook een beetje eng. Maar wanneer een storm de vuurtoren beschadigt, kunnen ze geen kant op.
nl
14:39
My Little Pony
Een nieuwsgierige Fluttershy en een furieuze Rainbow Dash gaan op zoek naar een mysterieuze schrijver. Deze schrijver heeft zijn eigen versie van de Daring Do-avonturen uitgebracht.
nl
15:01
Barbie Dreamtopia
De Edelsteen Fee vraagt Chelsea of ze op de Glitter Bal Eieren wil letten. Wanneer de eieren uitkomen, ontdekken Chelsea en Barbie dat de zorg voor zulke kleine beestjes een grote verantwoordelijkheid is.
nl
15:12
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
Een nieuwe Hatchimal komt uit haar ei en wordt welkom geheten in Hatchtopia door Cheetree, Penguala en Draggle. Samen met hun nieuwe vriendje Puppit vinden ze een magische boodschap.
nl
15:15
Monchhichi
Willow voert een experiment uit en eindigt met paars haar. Spybeedoo vindt deze nieuwe look onweerstaanbaar. Aikor denkt dat dit een poging is om zijn kever mee te nemen en is vastbesloten om hem terug te halen en wraak te nemen op de Chhichi.
nl
15:26
Lassie
Mevrouw Lee dreigt haar winkel te moeten sluiten omdat de toeristen weggekaapt worden door het hotel van Robert Homburg. Zoë stelt voor om reclame voor haar te maken tijdens de zeepkistenrace.
nl
15:49
The Jungle Book
De vleesvoorraad van Mowgli wordt gestolen. Ondertussen zijn de apen bezig om een monster te vangen.
nl
16:01
Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
nl
16:13
Peter Pan
Haak trekt als een ware tiran door Fantasieland nu hij Barrum en zijn schelp in zijn macht heeft. Wanneer deze schelp breekt en Barrum op hol slaat, weet Michael hem te kalmeren en betovert Pink een nieuwe schelp waar Barrum weer rust in zal vinden.
nl
16:36
Polly Pocket
Polly leert meer over Prudence Pocket wat haar inzicht verschaft in het medaillon.
nl
16:57
Mia and Me
Mia wil graag obstakels om met haar paard overheen te springen. Mario en Renzo gaan dat regelen. In de elfenwereld moeten Mia, Mo en Yuko de vierde ring vinden. En ze denken dat die verstopt ligt in Panthea's kasteel.
nl
17:21
LEGO Friends: Girls on a Mission
De Alvahbots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden.
nl
17:31
LEGO Friends: Girls on a Mission
De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, en probeert deze op tijd door te spelen aan haar team. De meiden moeten ook de vals spelende dr. Alvah verslaan.
nl
17:42
Bitz & Bob
Bitz en haar broer Bob houden van wetenschap en technologie. Ze proberen nieuwe manieren te vinden om anderen te helpen.
nl
17:53
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
17:59
Blinky Bill
Cranky besluit een toneelstuk op te voeren waarin hij de oprichter en held van Greenville speelt. Blinky en zijn vrienden zijn geïrriteerd en willen een artistieke tegenhanger opvoeren.
nl
18:11
Vlady & Miró
Miró snurkt zoals gewoonlijk en Vlady besluit zijn toevlucht te nemen tot zware middelen om hem te stoppen. Hij komt uit de grot, tekent een groot doelwit op de grond en bereidt dan een groot kanon voor.
nl
18:17
Super Caribou
Christine introduceert jam jam groentedag, omdat iedereen behoorlijk ongezond eet. Maar zelf lijkt ze het niet heel serieus te nemen en dat zorgt voor onrust in Windheuvel.
nl
18:28
LEGO DreamZzz
Een nachtterreur is op jacht op het herfstfestival, net als de Nachtjager, die in de Waking World verschijnt met een gloednieuwe dreiging voor Mateo.
nl
18:49
Oggy en de Kakkerlakken
Oggy's zus komt langs net wanneer Jack hem aan het verslaan is met tafeltennissen. Jack besluit vervolgens snel op te geven.
nl
18:56
Arthur en de Minimoys
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw. Hij maakt natuurlijk van de gelegenheid gebruik om het dorp te verkopen aan Malthazard.
nl
19:20
Bakugan: Battle Planet
Het team probeert te voorkomen dat kinderen uit de buurt hun Bakugan om frivole redenen gebruiken.
nl
19:32
Redakai
Ky vecht tegen Maya om het toernooi te winnen en wordt eindelijk herenigd met zijn vader.
nl
19:54
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's moeten zoveel mogelijk te weten komen over Nadakhan, voordat hij het Rijk Kristal vindt om zijn bemanning te redden. Nu de Ninja's zijn uitgeroepen tot vijand van de wereld, die zij ooit beschermden, worden ze belaagd door Ronin.
nl
20:16
Transformers: Cyberverse
De Autobots geven een feestje om hun recente overwinning te vieren, maar het loopt volledig uit de hand in een oncontroleerbare vechtpartij.
nl
20:26
Rox
Een minister wordt samen met een paar andere mensen in gijzeling genomen in de haven. De ontvoerder eist in ruil voor de gijzelaars de beslissing om de uitbreiding van de haven stil te leggen.
nl
20:50
Jabaloe
Wanneer er 's nachts op mysterieuze wijze koekjes verdwijnen uit de saloon, beslist de sheriff een onderzoek in te stellen. Slampie en Twinkly zijn ervan overtuigd dat de dader een spook is, maar dat geloven de anderen niet. Koekjes etende spoken bestaan toch niet? Maar dan doet de sheriff 's nachts een verrassende ontdekking.
nl
21:02
Lolly Lolbroek
Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen.
nl
21:15
Gadget en de Gadgetinis
Een obscuur land steelt de Chinese Muur om aandacht.
nl
21:36
Gadget en de Gadgetinis
Een duivelse videogame zuigt Kolonel Neushaar en Gadget in zijn gedigitaliseerde wereld.
nl
21:57
Dennis de Bengel
Wilson offert met plezier zijn dure biefstuk op; op vrijdag de 13e geeft Wilson Dennis een gewone stuiver; Dennis en Henry raken na sluitingstijd opgesloten in een warenhuis.
nl
22:19
Dennis de Bengel
Wilson offert zijn biefstuk op; Wilson geeft Dennis een stuiver; Dennis en Henry zitten vast.
nl
22:40
Dennis de Bengel
Dennis' neef komt op bezoek; Dennis en Joey veroorzaken problemen bij een houthandel; Dennis nodigt al zijn vrienden uit en veroorzaakt uiteindelijk een hoop problemen.
nl
23:02
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
23:30
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
23:58
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zijn op de hoogte van de aanwezigheid van de Baron, B100 en Handige Harry in Amerika. De boeven voelen zich daar veilig, omdat ze er niet gearresteerd kunnen worden. Adriaan wil de boeven in de val laten lopen.
nl

Programm-Guide - Freitag, 24.05.2024

00:26
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
00:50
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:16
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:37
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:01
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:24
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:49
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:13
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:38
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:02
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:27
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan gaan op vakantie in Griekenland, waar Bassie een mysterieuze steen met vreemde tekens vindt. Ze gaan op zoek naar de betekenis. Ondertussen zijn De Baron, B2 en Vlugge Japie uit de gevangenis ontsnapt en ook in Griekenland.
nl
04:52
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:56
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:01
Jabaloe
Moe vindt het tijd om de mooie periode met Lou achter zich te laten en een nieuwe man te zoeken. Ze laat Bessy een advertentie in de krant publiceren. Op die manier hoopt ze iemand te vinden. Ze omschrijft zichzelf wel wat jonger en liever dan ze is.
nl
05:16
Jabaloe
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil Slampie voorbereiden op het vaderschap en besluit hem te laten oefenen op een baby: baby Jack!
nl
05:29
Lolly Lolbroek
Lolly is jarig. Kara en Marx zijn dat echter vergeten en hebben geen cadeautje voor haar. Ook een feestje zijn ze vergeten te organiseren. Van Lex krijgen ze de Versnelfloepser. Hiermee kunnen ze alles op heel korte tijd nog regelen.
nl
05:41
Lolly Lolbroek
Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommeltje van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
nl
05:54
Lolly Lolbroek
Kara gaat met Marx naar de bioscoop, maar ze weet niet hoe ze haar haar moet doen. In de toekomst kunnen kijken zou handig zijn. Ze komt te weten dat Lex een Toekomstfloepser heeft waarmee dat kan.
nl
06:07
Piet Piraat
Vandaag ligt de Scheve Schuit aangemeerd bij een heel bijzonder eiland...een apeneiland. Al heel snel krijgt de Scheve Schuit onverwacht bezoek en verdwijnen er een aantal bananen.
nl
06:12
Piet Piraat
Het is 1 april en iedereen wil vandaag een grapje uithalen, maar het is vooral Piet die een aantal keren gefopt wordt. De anderen denken dat Piet ook een grap wil uithalen, en wanneer hij zegt dat zijn kajuit in brand staat gelooft niemand hem.
nl
06:17
Daar Komt Dobus
Dobus volgt een rondleiding in de brandweerkazerne. Door een misverstand denken de andere brandweermannen dat hij een echte brandweerman is. De perfecte gelegenheid om ook een handje te helpen.
nl
06:22
Zigby
Zigby vindt, onverwachts, een mysterieuze schattenkaart en besluit deze te volgen op zoek naar een smakelijke verrassing.
nl
06:33
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vrienden Pel de pelikaan en Pingo de pinguïn leven samen op het schip Mary. Ze vervelen zich nooit. Samen met de Admiraal beleven ze altijd spannende avonturen.
nl
06:45
Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
nl
06:56
Super Caribou
In Windheuvel wordt het windfestival gevierd. Maar er staat helemaal geen wind. Jeremy helpt de inwoners van Windheuvel, maar dat gaat ten koste van zijn picknick met Gisele.
nl
07:07
Inspector Gadget
Het pensioen van inspector Gadget wordt ingetrokken als Dr. Claw terugkeert van Antarctica, en Penny en Gadget racen om de mechanische arm van Dr. Claw te vinden voordat hij dat doet.
nl
07:29
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie komen erachter dat het lijkt of de clowns in het circus geld hebben gestolen. De circusdirecteur gelooft daar niets van en zegt dat dat bij hun act hoort. Toch vertrouwen Ernst en Bobbie het niet.
nl
07:43
Brandweerman Sam
Peter, Jaap, Hannah en Norbert houden robotwedstrijden en raken oververhit. Een robotcrash en explosie leiden tot een snelle reddingsmissie op zee.
nl
07:53
Bitz & Bob
Bitz en Bob helpen de beroemde kunstenares La Purl een grote rots over het strand te verplaatsen, die ze nodig heeft voor haar kunstwerk. Deskundige verhuizers Bevel, Zip en Pop komen helpen, maar het lukt niemand de rots te verplaatsen.
nl
08:04
Dr. Panda
Dr. Panda past op Moo's kippen als ze naar een concert vertrekt.
nl
08:12
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
08:20
Rainbow Ruby
De vrienden van Rainbow Village denken een monster te zien tijdens het kamperen.
nl
08:47
Molang
Molang en Piu Piu vinden een eenzame babyzeehond. Als er onder het ijs iets groots aankomt, proberen ze het zeehondje te beschermen.
nl
08:50
Sophie de giraf
Het is tijd om te zingen en de teksten te onthouden terwijl je plezier hebt.
nl
08:54
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:57
Remy & Boo
Boo vindt het moeilijk om met Remy en haar vrienden te spelen. Remy, Boo en hun vriend Mia gaan kamperen en kijken of ze een mythisch wezen kunnen zien.
nl
09:07
Teletubbies
In het verhaaltje maken de kinderen hun ontbijt klaar. In Teletubbieland zijn de Teletubbies net wakker en kunnen maar niet beslissen of ze Tubbie-toetje of Tubbie-toast willen- dus eten ze allebei!
nl
09:20
Cocomelon
Deze aflevering gaat over tandenpoetsen. Er wordt een tandenpoetsliedje gezongen.
nl
09:23
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:28
Caillou
Caillou brengt per ongeluk een krekel mee. Calliou is jaloers op Sarah's nieuwe hond.
nl
09:50
Mouk
Mouk en Chavapa zijn in Canada waar ze een Inuit-spel spelen en naar vallende sterren kijken.
nl
10:02
Pingu
Grootvader is ziek en Pingu en Pinga gaan meteen ernaartoe met hun moeder. Terwijl moeder voor opa zorgt, spelen broer en zus samen, maar hun lawaai en overlast zorgen er al snel voor dat hun moeder hen naar huis stuurt.
nl
10:07
Bob de Bouwer
Terwijl het team aan een piramidetentoonstelling werkt, pronkt Lofty met zijn nieuwe klauw.
nl
10:19
Little Angel
Het engeltje en zijn vrienden helpen met kinderliedjes om te leren, te dansen en te zingen.
nl
10:23
Little People
Eddie ontdekt dat zijn superheldenaartsvijand eigenlijk zijn vriendje is, die zich vermomd heeft.
nl
10:34
Florries draakjes
Paprika de kok vraagt prinses Florrie te helpen met afwassen, en Florrie probeert het leuk te maken.
nl
10:44
Ollie
Mabel vindt een muziekdoos, wat haar blij maakt, tot Ollie ermee komt spelen. Gelukkig is Spin er om te helpen.
nl
10:48
StoryZoo
Toby, Pepper en de andere dieren hebben een missie: ze moeten een ei voor Bax vinden.
nl
10:59
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:22
Thomas de Stoomlocomotief
Wanneer Thomas en Diesel de opdracht krijgen om wagens op te halen uit de FQC, maken ze ruzie over wie de achterste locomotief moet zijn. Dan stelt Diesel voor dat hij de wagens met Mavis ophaalt.
nl
11:33
Super Wings
Terwijl de Super Wings een buitengewone verrassing voor de kinderen plannen op een avond waarop een supermaan op het punt staat te verschijnen, heeft Golden Boy iets sinisters aan zijn hoofd.
nl
11:45
Chuggington
Hodge wil Eddie bewijzen dat hij zijn baan kan uitvoeren, maar zijn pogingen zorgen voor verwarring.
nl
11:55
The Backyardigans
Pablo, Tyrone, en Uniqua zijn geheim agenten en moeten een bot terugbrengen naar een dinosaurus.
nl
12:18
Zack and Quack
Zack en zijn vrienden bouwen een pop-up-raceauto en Zack denkt dat de auto een race kan winnen.
nl
12:40
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vrienden Pel de pelikaan en Pingo de pinguïn leven samen op het schip Mary. Ze vervelen zich nooit. Samen met de Admiraal beleven ze altijd spannende avonturen.
nl
12:52
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt kapster en laat zien hoe leuk de kaper is. Rainbow Ruby wordt tandarts.
nl
13:15
Brandweerman Sam
Terwijl het team worstelt met een nieuw besturingssysteem, wil Norbert een film maken over tovenaars in het bos, totdat een gevaarlijke scène uit de hand loopt.
nl
13:25
Jacob Dubbel
Jacob overwint zijn angsten door een ontmoeting met de beruchte worstelaar de Hooded Fang.
nl
13:48
Enchantimals
Bree komt met een nieuwe uitvinding die de krachten van de Enchantimals groter maakt.
nl
13:58
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Naranjita adopteert een huisdier, maar misschien is de verantwoordelijkheid teveel voor haar.
nl
14:20
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Funshine wil graag iets leuks doen, maar Penny is de enige die graag wil spelen. Terwijl Funshine en Penny gaan spelen, komt Grumpy vast te zitten in drijfzand. Alle beertjes moeten samenwerken om hem hieruit te krijgen.
nl
14:41
My Little Pony
Wanneer de Cutie Mark Crusaders op magische wijze worden getransformeerd in volwassenen, ontdekken ze dat op de juiste manier opgroeien betekent dat je ervaring en wijsheid opdoet die je gewoon niet kunt overhaasten.
nl
15:02
Barbie Dreamtopia
Chelase, Barbie en Otto hebben een discussie over de vorm van de wolken en vertrekken naar Regenwoud Wereld. Daar geeft regenboogkoningin Barbie de opdracht een standbeeld te maken van de Gevleugelde Eenhoorn.
nl
15:13
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
Team Hatch ontmoet Snailtail, een vreemde en nieuwsgierige slak met vleugels die hen misschien kan helpen om het mysterie van de boekrol te ontrafelen. Maar heeft hij zijn eigen agenda?
nl
15:16
Monchhichi
De Monchhichi maken zich op voor Golden Graft, een jaarlijkse ceremonie die de Dream Tree nieuw leven inblaast. Maar de boom bevriest onverwacht. Het blijkt die gemene goochelaar Aikor te zijn.
nl
15:27
Lassie
Zoe, Lassie en Harvey gaan achter een vogeltje aan dat ze in de wildernis hebben vrijgelaten, ondanks de waarschuwingen van Graham.
nl
15:51
The Jungle Book
Bagheera heeft een mensenval ontdekt in de jungle. Shere Khan hoort er ook van en zorgt dat Baloo er in valt. Mowgli vraagt Kaa om hulp en samen met Bagheera lukt het ze om Shere Khan te verjagen.
nl
16:02
Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
nl
16:14
Peter Pan
Wendy, John en Michael moeten hun kamer opruimen. Als ze naar Fantasieland gaan, blijkt Kapitein Haak ook net van plan om iemand zijn boot op te laten ruimen. Hij gebruikt de kinderen als lokaas voor Peter Pan.
nl
16:37
Polly Pocket
Wanneer Polly Pocket een magisch medaillon vindt waardoor ze kan krimpen, ontdekt ze dat klein zijn geen beperking is. Integendeel, het is haar grootste sterkte! Met haar nieuwe krachten beleeft ze grote avonturen en kan ze een verschil maken voor haar én haar beste vrienden.
nl
16:58
Mia and Me
De Faunen houden het feest van de fluitende Bolobo. Ze moeten fluiten op hun panfluitjes tot de Bolobo eindelijk terug fluit. Nu is het aan Mia en haar vrienden om achter het geheim van de fluitende Bolobo te komen.
nl
17:22
LEGO Friends: Girls on a Mission
Andrea vind het lastig om aan haar huis te wennen, maar ze beseft dat verandering ook goed kan zijn.
nl
17:32
LEGO Friends: Girls on a Mission
Als de meiden een thuis zoeken voor een nestje katten, komen ze erachter hoe bijzonder dieren zijn.
nl
17:43
Bitz & Bob
Bitz en haar broer Bob houden van wetenschap en technologie. Ze proberen nieuwe manieren te vinden om anderen te helpen.
nl
17:54
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:00
Blinky Bill
Het is bloedheet in Greenpatch. Door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken, om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken.
nl
18:12
Vlady & Miró
Vlady probeert het gesnurk van Mirò te stoppen door een enorme wasknijper te bouwen. Het experiment lijkt te werken, maar Vladi wordt gevangen gehouden door zijn eigen wasknijper.
nl
18:18
Super Caribou
In Windheuvel wordt het windfestival gevierd. Maar er staat helemaal geen wind. Jeremy helpt de inwoners van Windheuvel, maar dat gaat ten koste van zijn picknick met Gisele.
nl
18:29
LEGO DreamZzz
De barrière naar de Waking World is gescheurd en de Nightmare King valt Brooklyn binnen. De Dream Chasers nemen hun laatste standpunt in.
nl
18:51
Oggy en de Kakkerlakken
Oggy weigert op te geven wanneer de kakkerlakken zijn favoriete teddybeer stelen en hem gegijzeld houden om eten te krijgen.
nl
18:58
Arthur en de Minimoys
Arthur wordt geroemd als een held, maar Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Ze gaat zelf op onderzoek uit wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt.
nl
19:22
Bakugan: Battle Planet
Het extra team heeft te maken met een lokale hooligan die kinderen plaagt met hun Bakugan.
nl
19:33
Redakai
Ky, Maya en Boomer volgen een oud artefact dat hen uiteindelijk naar de Stille Oceaan leidt.
nl
19:55
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's zijn diep gezonken nadat ze onterecht gevangen zijn gezet, maar ze krijgen een onverwachte vriend in de gedaante van een oude vijand. Ondertussen redt Nadakhan zijn verloren bemanning en vindt hij een nieuw mysterieus plan.
nl
20:17
Transformers: Cyberverse
Hot Rod neemt Bumblebee en Cheetor mee om te ruimtesurfen door een asteroïden veld. Daar komen ze Sharkticons tegen.
nl
20:27
Rox
Ex-kolonel De Vuyst moet worden opgepakt omdat hij misdaden begaat.
nl
20:55
Jabaloe
Burgemeester Jock, de tweelingbroer van sheriff Jack, komt naar Jabaloe Saloon. Moe wil hem hartelijk ontvangen en beslist om hem een prachtig geschenk cadeau te doen als hij langskomt. Sheriff Jack is jaloers op zijn broer. Waarom krijgt hij geen cadeau van Moe?
nl
21:07
Lolly Lolbroek
Lolly en Kara organiseren een knutselwedstrijd voor Hubert, Marx en Lex. Hubert heeft er een rommeltje van gemaakt en moet opruimen, maar daar heeft hij geen zin in. Hij krijgt verdwijnsnoepjes van Lex om de rommel te laten verdwijnen.
nl
21:20
Gadget en de Gadgetinis
Dr. Claw ontvoert de kerstman en biedt de kinderen die zich misdragen een Future-Mad-Agent-kit aan.
nl
21:42
Gadget en de Gadgetinis
Penny wendt zich tot haar oude vriend Brains om haar te helpen de politieman te vinden.
nl
22:03
Dennis de Bengel
Henry, George en Dennis doen mee aan een spelshow. Dennis kijkt naar een 3D-film.
nl
22:24
Dennis de Bengel
Dennis ontdekt de trucs van twee valsspelende gokkers; Dennis, Joey, Henry en Alice bezoeken de plaatselijke marinebasis voor een marineparade; nadat ze in de maling zijn genomen, stelt Dennis' team een aantal trucs voor.
nl
22:46
Dennis de Bengel
Dennis, Joey, Gina en Margaret onderzoeken een spookhuis. Dennis en Margaret reizen door de tijd.
nl