Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV-guide - tirsdag, 14-05-2024

06:50
Pikku Kakkonen
14.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Hei Taavi
Taavi kylvää siemeniä. Oravatkin tahtovat kasvattaa jotain, mutta kuka kasvattaa mitäkin?
fi
07:00
Tulipop
Mallu pyytää Hämyltä apua allasjuhlien järjestelyssä. Juhlilla on kuitenkin yllättävät seuraamukset.
fi
07:07
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Siina ja Nalle esittävät kappaleen Metsän juhlat.
fi
07:09
Nelli ja Noora
Noora tekee purkkipuhelimen, mutta raekuuro häiritsee kuuluvuutta.
fi
07:17
Onni-siili
Onni ja Tipunen hoitavat linnunpoikasia, joilla on päiväunien aika. Juuri kun pikkuiset ovat nukahtamassa, kovaan ääneen nauravat ystävät saapuvat paikalle.
fi
07:24
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Saaran ja Aapelin ruudukkohyppely.
fi
07:25
Pippa ja Popi
Pippa keksii leikin, jossa ystävykset kuljettavat äreää kiveä takaisin luolaansa. Kun kaveritkin liittyvät leikkiin, Pippa harmistuu, kun hän ei saa tehdä ainuttakaan hauskaa tehtävää.
fi
07:32
Rikke
Rikke, Henrietta ja Topias keksivät jännittävän taikatempun. He esittävät, että Henrietta sahataan kahtia! Mutta heidän esittäessään temppua äidin ja mummin edessä, kaikki ei mene suunnitellusti...
fi
07:37
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna näyttää miten tehdään jäätä ja mehujäätelöitä.
fi
07:40
Puu Fu Tom
Into luulee tulleensa ystäviensä hylkäämäksi ja loukkaantuu. Sienisisarukset käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja huijaavat Innon avuksi omaan projektiinsa...
fi
08:01
Askarrellaan
Vilja askartelee Sohvin kanssa Venlan suunnitteleman kukan.
fi
08:07
Mimosa ja Lennu
Mureena menettää muistinsa ja luulee Mimosaa kapteenikseen. Pinkin kallon miehistö seilaa hämmästyneenä aarrejahtiin Mureena apurinaan.
fi
08:18
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:20
Pikku Kakkonen
14.05.2024 08:20.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:21
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:22
Siivekkäät
Siivekkäät ottavat käyttöön rukoukset ja rituaalit, jotta puu kukkisi runsaasti heidän omalla puolellaan. Tilanteen kehittyessä he alkavat syytää toistensa niskaan manauksia.
fi
08:25
Dronettajat
Tiki-tiimi ja Haukat valmistautuvat labyrinttikisaan. Haukkojen tiimiin tulee yllättävä muutos.
fi
08:50
Jumppahetki
Tiistaisin Jumppahetkessä liikutaan vetreyttä selkään -teemalla.
fi
09:00
Strömsö
Nyt ladataan akut brunssin voimalla ennen pääsiäistä ja vapaapäiviä. Tarjolla on raakapuuroa, vegaanisia levitteitä ja tietenkn munia. Owe puuhaa narsissien parissa, ja Lee tekee pääsiäisruohoa niille, joilta kasteleminen tahtoo unohtua.
fi
09:30
Latela
Ville Myllyrinne haastaa Heikki Silvennoisen peltoautokisaan. Kaksikko tilaa Latelan talleilta kilpa-autot, joiden ulkonäöstä on kovat vaatimukset.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Norjalaisessa sarjassa seurataan luontokuvaaja Josteinin elämää Telemarkin alueen kauniin luonnon keskellä. Jostein on muuttanut kaupungista maalle hoitamaan maatilaa yhdessä vaimonsa Maj-Lenan kanssa. Petolinnut ovat kuvauksellisia, mutta myös nälkäisiä. Ne seuraavat katseellaan tilan vapaana kuljeskelevia lintuja. Josteinille ja Maj-Lenalle linnut merkitsevät sekä toimeentuloa että kuluja. Osa 3 /10. (Fotobonden, Sesong 2, T: NRK, 2021)
fi
10:40
Ruokanörtit
Onko kotitekoinen olut hyvää? Se selviää, kun Baadsgaardin siskokset pääsevät maistamaan itse valmistamaansa olutta. Tubettajakokki Jacob ostaa valtavan kokoisen kalan ja tekee siitä rapeita fish'n'chipsejä. Samsøn saarella asuva omenanviljelijä Michael valmistaa voimakasta chutneya. Tanskalaisessa sarjassa tavataan palavasti ruoanlaittoon suhtautuvia ihmisiä. Osa 2/10, T: DR, 2021
fi
11:10
Riistametsällä
2/10. Tällä kertaa Jørgen ja Nikolaj yrittävät kaataa metsän aaveen, japaninkauriin. Sitä on erityisen vaikea saada tähtäimeen. Tekevätkö kaverukset hukkareissun Frijsenborgin linnan maille?
fi
11:55
Matkapassi
Australian monimuotoinen luonto tarjoaa upeat puitteet pitkille vaellusretkille. Zay Harding testaa viittä tunnettua reittiä eri puolilla maata.
fi
12:46
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 8/12. Maatilan arki jatkuu makeissa merkeissä - ensimmäiset mansikat ovat kypsyneet. Frank oppii päivä päivältä uusia asioita, tänään valkosipulin kasvattamisesta.
fi
13:14
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
13:20
Ainutlaatuinen Uusi-Seelanti
Griff jatkaa matkaa lautalla. Reitti kulkee Wellingtonista Pictoniin, josta jatketaan Eteläsaaren keskiosiin. Hän välttää valtatien kiertämällä lännestä Reeftonin kautta. Lopuksi suunnataan Eteläisten Alppien kautta Lake Coleridgen lähistölle.
fi
14:10
Søren Vesterin puutarha
Søren yrittää jatkuvasti parannella siistiä hyötytarhaansa, mutta nyt hän vierailee Hannun luona, jolla onkin täysin erilainen näkemys siitä, miten vihanneksia kasvatetaan älykkäästi ja tehokkaasti. Søren saa vinkkejä myös Yeniltä, joka tietää kaiken isojen ja maukkaiden tomaattien kasvattamisesta.
fi
14:40
Mesipistiäiset katoavat
Luontodokumentissa seurataan villejä mesipistiäisiä sekä ihmisen kasvattamia kesymehiläisiä. Ne ovat luonnon tärkeimpiä pölyttäjähyönteisiä. Suomen mesipistiäislajeista joka kolmas on uhanalainen.
fi
15:10
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Tässä jaksossa matkataan Irlannin Dubliniin. Köpi yrittää ottaa haltuun joukon pehmeän pörröisiä paikallisia, ja Viki etsii taruolentoja.
fi
16:00
Superkoirani
Kolmiosaisessa tanskalaissarjassa seurataan millaisia superkoiria psyykkisen tuen avustajakoirat ovat. René kärsii sodan aiheuttamasta traumaperäisestä stressihäiriöstä. Hän odottaa innolla avustajakoiraa, joka auttaisi häntä pääsemään eroon ahdistuksesta ja eristäytyneisyydestä. Aspergerin oireyhtymästä kärsivällä Ellenillä on ollut avustajakoira jo kolme vuotta. Milo on Ellenin tukena kaikkialla. Osa 1/3, T: DR, 2021
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Entisen USA:n Suomen suurlähettilään Bruce Oreckin isovillakoira Deckard on kansainvälinen seikkailija. Meksikossa sattuneen hoitovirheen seurauksia hoidetaan Viikissä. Salli-tamman vasen silmä on samea ja kaarteissa juokseminen tuottaa vaikeuksia. Havannankoira Lilyn tulehtuneen haiman tutkimukset jatkuvat.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Tiistai 14.5.2024. Katsellaan Iinan kanssa Kotilokoulu, Tie tähtiin, Sanaleikki, Kettu ja Jänö, Retkellä Oonan kanssa ja Petteri Kaniini.
fi
18:00
Ainutlaatuinen Uusi-Seelanti
Kausi 1, 4/4. Viimeisellä etapilla Griff matkustaa Eteläisten Alppien kautta maan eteläisimpään kolkkaan, Invercargillin kaupunkiin. Matkan varrella on tarjolla runsaasti kuvauksellisia kohteita Milford Soundissa, Queenstownissa ja Wanakassa.
fi
18:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Kun Eurooppa syntyi uudelleen. Vierailemme renessanssikaupunki Firenzessä ja koemme taiteen ja kauneuden, jotka ovat tehneet kaupungista kuuluisan. Mutta kuuluisuudella on hintansa.
fi
19:00
Pientä laittoa
Maavoimien kapteeni Teppo menettää kerralla terveyden, vaimon ja uran ja joutuu kuntoutukseen Helsinkiin. Koko elämä on opeteltava alusta vieraassa ympäristössä.
fi
19:40
Alkoholikokeilu
Kun ihmisapinoiden esi-isien erään sukulinjan elimistö alkoi pystyä käsittelemään käyneiden hedelmien alkoholia, siitä syntyi evoluution voittokulku. Tutkijoiden mukaan humalajuominen mahdollisti sen, että ihmiset pystyivät kehittämään modernin sivilisaation. Alkoholi nimittäin tekee meistä hetkeksi mukavampia ja lapsellisempia.
fi
20:05
Saunassa ympäri maailmaa
Pohjois-Italian vuoristoseudulla tutustutaan Aufguss-saunarituaaliin. Eurooppaa valtaavassa hiki-ilmiössä Aufguss-mestari kaataa eteerisellä öljyllä hajustettua vettä kiukaan kuumille kiville.
fi
20:35
Mökkilaiturit kuntoon
Margaun perhe on löytänyt maaseudulta unelmatontin. He haluavat pitkän ja leveän laiturin, joka toimii kelluvana takapihana.
fi
21:00
Sekunnit
Marita ei usko poliisin pidättäneen oikeaa henkilöä - mutta voiko hän luottaa omaan arviointikykyynsä? Tutkijoita kohtaa uhka yllättävältä taholta. Vaatiiko onnettomuus vielä uusia uhreja?
fi
21:55
Jokaisen miehen takana
Kausi 1, 5/8. Tunnettu ruokakriitikko tulee syömään, joten nyt ei mikään saa mennä vikaan. Sitten Naja ilmestyy paikalle.
fi
22:21
House of Kardashian
Kim Kardashian saa näkyvyyttä Paris Hiltonin bestiksenä, ja kiistanalainen seksivideo turvaa perheelle oman tosi-tv-sarjan. Ohjelmasta tulee kansainvälinen hitti etenkin nuoressa naisyleisössä. Kris toimii perheen managerina ja järjestää juonenkäänteitä tv-sarjaan.
fi
23:10
Själö
Seili, "sielujen saari", vangitsi lukemattomien naisten kohtalot sisäänsä vuosisatojen ajan. Kun elokuvantekijä alkoi kuunnella tuulta ja saaren henkiä, kätketyt muistot muuttuivat näkyviksi. Tuotanto: Made Oy, 2020.
fi

TV-guide - onsdag, 15-05-2024

06:50
Pikku Kakkonen
15.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Martta puhuu
Tuomo piileskelee autotallissa, koska hänelle on sattunut jotain aivan kamalaa. / Kirppu apinoi. Kirppu haluaa imitoida Marko-apinaa. Martta on huolissaan leikkikaverinsa muutoksesta.
fi
07:16
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakolla ei ole mitään tekemistä.
fi
07:19
Tilkkupeiton tarinoita
Tilkkueläimiä laiskottaa, mutta Kärpänen pörrää sinnikkäästi siellä täällä, eikä anna toisille rauhaa.
fi
07:23
Ella, Oskari ja Huu
Oskari kaipaa kiveään Aleksista mutta ei löydä sitä mistään. Onkohan Ellalla jotakin tekemistä katoamisen kanssa?
fi
07:33
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Mikä on sellainen hyöteinen, jonka nimessä yhdistyy susi ja korea?
fi
07:35
Pablo
Mauno ja äiti ovat lähdössä mummin luo, mutta Mauno ei millään osaa päättää, mitkä kengät hän pukisi jalkaan. Hän ei halua, että muille kengille tulee paha mieli.
fi
07:46
Tipo
Eräs putti on muuttanut taloon korkean vuoren huipulle. Ylös kiipeäminen vie rutkasti voimia. Tipotiimi yrittää selvittää, kuinka kiipeäminen sujuisi vaivattomammin.
fi
07:53
Mitä ihmettä?
Mitä jakaminen tarkoittaa?
fi
07:58
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Nalle on lähettänyt Susannalle hyvin tärkeän viestin.
fi
08:00
Auvo Raitanen
Sepi jää toimettomaksi hoitolastensa loman ajaksi, ja päättää hankkia uutta sisältöä elämäänsä liittymällä opossumien seuraan.
fi
08:10
Dinofarmi
Joni loukkaa nilkkansa, joka paikataan kipsillä. Nyt Dinoremmin hurjapää joutuu pysymään paikoillaan ja antamaan muiden hoitaa farmin työt. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty.
fi
08:22
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:24
Pikku Kakkonen
15.05.2024 08:24.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:25
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:26
Näin meillä
Sisarukset rikkovat äidin ja isän häälahjamaljakon ja matkaavat ajassa taaksepäin heidän hääpäiväänsä vaihtamaan maljakon toiseen lahjaan.
fi
08:50
Jumppahetki
Ylen ja Helsingin kaupungin yhteistyö tuo kotijumpat jokaisen olohuoneeseen! Jumppahetki-ohjelmaa vetävät Helsingin kaupungin liikunnanohjaajat, ja lyhyet jaksot tarjoavat helposti kotona toteutettavia liikuntahetkiä erityisesti ikäihmisten ja etätöissä taukoliikuntaa kaipaavien tarpeisiin. Jumppahetki on suunniteltu sopimaan mahdollisimman suurelle osalle suomalaisia lähtötasosta tai -kunnosta riippumatta. Samasta harjoituksesta tarjotaan kotiliikkujille erilaisia vaihtoehtoja. Jokaisella Jumppahetkellä on myös oma teemansa, jotta liikuntavinkit olisivat mahdollisimman monipuolisia.
fi
09:00
Strömsö
Ella esittelee uudenlaisia kahvijuomia, joissa käytetään pohjana niin olutta kuin viiniäkin. Merenkurkku kohtaa Välimeren, kun Anders grillaa lahnaa, tuota jo lähes unohdettua kotimaista kalaa.
fi
09:30
Latela
Peltoautot alkavat saada muotonsa. Heikki ja Ville saapuvat talleilleen koeajoon, ja kumpikin törmää odottamattomiin ongelmiin.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Luontokuvaaja Jostein pyörittää Telemarkin alueella Norjassa maatilaa. Upeisiin valokuviinsa hän ikuistaa luonnossa eläviä eläimiä. Kuvausvieraat ovat pakkautuneet saman katon alle isäntäväen kanssa, ja katto vuotaa. Jostein yrittää korjata tilannetta, mutta huoltohommat ovat ikäviä.
fi
10:38
Luontotuokio
Teeret soitimella. Toimittaja: Göran Palm, 2011.
fi
10:45
Luontoretkellä
Entinen norjalaisministeri Heidi Grande Røys esittelee kotikuntansa kauniita maisemia, korkeita huippuja ja upeita hiekkarantoja. Heidin mielimaisemassa ei näy yhtä ainoaa puuta.
fi
12:30
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
12:35
Matkapassi
Eläväinen Buenos Aires on tunnettu kauniista arkkitehtuurista ja lukuisista tangoklubeista. Judith Jones vierailee myös Mendozan viinialueella Andien juurella.
fi
13:30
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 9/12. Kesä on kukkeimmillaan, ja nyt päästään maistamaan uusia perunoita. Frank tekee perinteisen heinäharavan. Miehen mielessä on vielä yksi unelma: viktoriaaninen kasvihuone.
fi
14:00
Ainutlaatuinen Uusi-Seelanti
Kausi 1, 4/4. Viimeisellä etapilla Griff matkustaa Eteläisten Alppien kautta maan eteläisimpään kolkkaan, Invercargillin kaupunkiin. Matkan varrella on tarjolla runsaasti kuvauksellisia kohteita Milford Soundissa, Queenstownissa ja Wanakassa.
fi
14:46
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
14:50
Søren Vesterin puutarha
Sørenista on ihanaa makoilla ulkona kylpyammeessa ja katsella kukoistavaa puutarhaansa. Ulkokylpynurkkaus kaipaa kuitenkin kohennusta. Niinpä Søren panostaa hyllyihin, sermeihin ja kukkiin taatakseen itselleen täydellisen kylpynautinnon.
fi
15:20
Pientä laittoa
Maavoimien kapteeni Teppo menettää kerralla terveyden, vaimon ja uran ja joutuu kuntoutukseen Helsinkiin. Koko elämä on opeteltava alusta vieraassa ympäristössä.
fi
16:00
Superkoirani
Tanskalaisen sarjan toisessa osassa sotatraumoista kärsivä René saa vihdoin itselleen avustajakoiran. Se on hänelle suuri hetki. René odottaa Tristanista apua ahdistukseen, painajaisiin ja unettomuuteen. Aspergerin oireyhtymästä kärsivä Ellen on asettanut itselleen tavoitteen. Hän haluaa osallistua opiskelijoiden vuosittaiseen esitykseen. Ennen Milo-koiraa ajatus oli hänelle mahdoton. 18-vuotias Liv on ollut ahdistuksen vuoksi täysin riippuvainen äidistään. Onnistuuko avustajakoira Karla auttamaan Liviä?
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Salli-tamma on tullut kontrollikäynnille. Salli on saanut sameaan, juoksua puoltavaan silmäänsä kortisoniruiskeita kuukauden ajan. Isovillakoira Deckard saa mittatilaustyönä teetetyt kinnertuet. Eläinsairaalalla kliinisenä opettajana toimiva Anna Hielm-Björkman tutkii koirien hajuerottelukykyä. Koirat tunnistavat syöpäsairauksia näytteistä.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Keskiviikko 15.5.2024. Katsellaan Aapelin ja Alman kanssa Hau Hau, Piip ja Veli, Hupsulit, Puuhailukylä, Eeliksen kevät, Vegesaurukset, Tähtioppilas sekä Robottijunat.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Matka alkaa Rottnestistä, joka on pieni saari lähellä Perthiä, Länsi-Australian pääkaupunkia. Matkan varrella Griff tapaa kaivostyöläisiä ja aboriginaalioppaan sekä antautuu uhkapelin pyörteisiin. Päätepiste on kullanetsijöiden suosima Kalgoorlie.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Paavin urheat sotilaat. Sveitsiläiskaarti on yksi kuuluisimmista sotilasosastoista. Se on vartioinut paavia viisi vuosisataa. 6.5.1527 paavin henki pelastettiin ja vuosipäivänä kaartiin värvätään uusia alokkaita.
fi
19:00
Pientä laittoa
Teppo ja Asko alkavat työllistyä. Teppo auttaa myös naapuriaan Saria ja päätyy sijaistamaan tätä ala-asteelle. Huoli oppilaasta vie suurempien pelkojen äärelle.
fi
19:35
Siskonpeti
Omalle rakkaalle ei kannata kertoa ihan kaikkea.
fi
19:40
Alkoholikokeilu
Tutkimuslaboratorioissa osa rotista on valmiita sietämään pienen sähköiskun saadakseen kulauksen alkoholia. Ymmärrämme nyt yhä paremmin, miksi jotkut ihmiset - mutta eivät kaikki - tulevat alkoholista riippuvaisiksi. Trutkijat kehittävät myös uusia ja älykkäämpiä tapoja torjua riippuvuutta. Eräänlaisesta aivostimulaatiosta voi ehkä tulla keino mielihalujen torjumiseen.
fi
20:00
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Tieto ja osaaminen oman talon rakentamiseen karttuu, kun Jari Tervon ja Jani Halmeen tutkimusmatka etenee. Tervo tietää, että runkoon on pantava ruutia luteiden varalle ja Halme muistaa listan peittävän sen, minkä mitta heittää. Onnistuneen rakennusprojektin ainekset näyttävät olevan kasassa. Syvällä rakenteissa piilee home - sweet home.
fi
20:30
Trauma
"Oli tärkeätä tietää, kykenenkö olemaan äiti lapsilleni, ja osaanko kannatella heidän suruaan." Tanja Hietamiehen pojan Henun ongelmat alkoivat kymmenvuotiaana, kun hänet sijoitettiin aggressiivisen käytöksen takia laitokseen. 17-vuotiaana Henusta tuli isä, mutta epämääräiset porukat ja juhliminen kutsuivat. Maaliskuisena keskiviikkona 2019 Tanja kuuli poliisilta, että Henu oli kuollut itsetehdyn pistoolin luotiin. Esitutkintapöytäkirjassa Tanja törmäsi yllättävään tietoon, joka muutti hänen käsitystään pojastaan. Tapauksesta kertovat äiti Tanja ja pikkusisko Kiia Hietamies.
fi
21:00
Taivaan tulet
Erkki ajaa moottorikelkalla metsään, kirjaimellisesti.
fi
21:50
Yksin isäksi
Ihastuminen laittoi Nooan hedelmöityshoidot tauolle, ja nyt hän haluaa yrittää uudelleen. Nooa stressaa hormonilääkkeiden vaikutusta mielialaan sekä hurjaa rahanmenoa yksityisellä klinikalla.
fi
22:04
Yksin isäksi
Nooan säästöt hupenevat ja vaihtoehdot käyvät vähiin. Teinivuosien itsetuhoiset ajatukset ovat palanneet. Mikko pohtii omaa jaksamistaan. Edessä on ensimmäinen alkionsiirto.
fi
22:30
Pahanhautoja
Nuori Tinja-tyttö yrittää toteuttaa vaativan äitinsä unelman menestymällä telinevoimistelussa. Eräänä yönä Tinja löytää oudon linnunmunan ja hautoo sitä salassa huoneessaan, kunnes munasta kuoriutuu jotain, joka järkyttää heitä kaikkia.
fi