Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

TV-guide - mandag, 20-05-2024

06:50
Pikku Kakkonen
20.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Kuu ja minä
Nukkekodissa Kukkuluuru on hukannut kenkänsä. Satumaassa Kuulapsi näyttää Kukkuluurulle taikapuun, jossa kasvaa erilaisia kenkiä. Kukkuluuru sovittaa jalkaansa kumisaappaita.
fi
07:15
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna näyttää, miten viitotaan perhonen.
fi
07:16
Laura
Laura viihtyy vuoristolomalla mainiosti, joskin patikointi käy voimille. Siellä on paljon nähtävää: erilaisia eläimiä, upea tippukiviluola ja valtava vesiputous!
fi
07:28
Robo ja riiviöt
Robo vierailee kivisellä, ruohoisella planeetalla, jolla se seuraa Iloisen-surullisen tömistelijän mielialan vaihteluita. Robo ei kuitenkaan vähästä hätkähdä.
fi
07:33
Kengulahti
Kadetit auttavat Kengulahteen saapunutta TV-kuvausryhmää. Rantaohjelman tähti Jusu Kuokkainen osaa hymyillä kameralle, mutta vesipelastusasiantuntijoina saavat toimia niin rannan aikuiset kuin lapsetkin.
fi
07:44
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Loviisa ja Veera leikkivät kilpikonnaa.
fi
07:45
Ryhmä Hau
Vainu ja Kanatuinen vaihtavat kehoja Vainun merkillisessä unessa. / Pennut pelastavat pötkivän pormestarin. Hanttinen on hätää kärsimässä mekaanisissa housuissaan.
fi
08:07
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:09
Pikku Kakkonen
20.05.2024 08:09.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:10
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:11
Metsäleikkimestarit
Hujoppi on karanteenissa, ja kaverit pohdiskelevat, mikä häntä vaivaa ja kuka on syypää sairastumiseen.
fi
08:23
Taruvaeltajat
Manu kokee itsensä kömpelöksi toisten rinnalla. Katmandu tarjoaa hänelle hienoja, lisävoimia tuovia housuja. Niiden rohkaisemana super-Manu johtaa joukon liito-oravien mystiseen pilvikaupunkiin.
fi
08:35
Unna Junná
Annan kesäpuku. Karhun valtakunnassa: Herkkukätkön arvoitus. Animaatio: Närhen lainavaatteet.
fi
08:45
Athleticus
Virtahepojen osallistuminen synkrouimahyppykisaan näyttää jäävän pelkiksi trampoliinihypyiksi.
fi
08:50
Jumppahetki
Maanantaisin Jumppahetkessä kehitetään tasapainoa ja voimaa.
fi
09:00
Strömsö
Strömsö näyttää uusintana vanhojen ohjelmien suosikkivinkkejä. Alexandra tutkii ympäristöä säästäviä kuukautissuojia. Lee tekee yksinkertaisia keppihevosia, ja Camilla painaa kukilla kuvioita saveen. Lopuksi Jim esittelee tavallisimmat ruuvityypit.
fi
09:30
Latela
Huttunen teloo jalkansa polttareissa, ja bussin värit aiheuttavat riitoja. Tallille kutsutaan sisustussuunnittelijat, mutta sopua ei löydy.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Norjalainen luontokuvaaja Jostein asuu vaimonsa Maj-Lenan kanssa maalla. Jostein ikuistaa upeisiin valokuviinsa Telemarkin alueella asuvia luonnonvaraisia eläimiä. Jostein on valmis tekemään kaikkensa saadakseen parhaan mahdollisen kuvan kotkasta. Kotona Lita-setteri saa pentuja, ja sitten saapuu avunpyyntö.
fi
10:39
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.
fi
10:50
Parayleisurheilun MM
Parayleisurheilun MM. Kobe, Japani. Selostus Jari Haapala ja Tuomas Törrönen.
fi
14:00
Matkapassi
Myanmar eli entinen Burma on nopeasti noussut matkailijoiden suosioon. Megan McCormick tutustuu maan värikkääseen kulttuuriin ja upeaan luontoon. Sotilasjuntan hallinnon vuodet ovat kuitenkin jättäneet jälkensä.
fi
14:55
Häikäisevä Australia
Griff liittyy vapaaehtoisten ratamiesten ryhmään Ipswichissä, lähellä Queenslandin osavaltion pääkaupunkia Brisbanea. Matka pohjoista kohti jatkuu hienolla Spirit of Queensland-junalla. Lopuksi saavutaan matkailijoiden suosimaan Cairnsiin.
fi
15:43
Taivaan tulet
Erkki ajaa moottorikelkalla metsään, kirjaimellisesti.
fi
16:31
Yliopistollinen eläinsairaala
Lapinkoira Eppu 14v. tulee veteraanitarkastukseen. Länsiylämaanterrieri Sissy puolestaan saa ensimmäisen rokotuksensa. Tutuksi tulleet lääkärit Jenni ja Okko ovat aviopari, joilla on myös kaksi koiraa. Niiden hoidosta saavat vastata kollegalääkärit pariskunnan tunteillessa...
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Maanantai 20.5.2024. Katsellaan Tuomon kanssa Albi Lumiukko, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Pyöräillään, Muru, Historia hanskassa, Katti Matikainen sekä Pippa ja Popi.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Kausi 1, 4/6. Rennossa rantakaupungissa, Gold Costissa, riittää loistoa ja asukkaat elävät unelmaansa. Rannan tuntumasta matkataan Spirit of the Outback-lippulaivajunalla Rockhamptoniin, sieltä Longreachiin ja lopuksi bussilla syrjäiseen Wintoniin.
fi
18:48
Kuvakirjeitä Euroopasta
Espanja pähkinänkuoressa. Keskiaikainen kaupunki Toledo oli kerran Espanjan pääkaupunki. Suureellisine katedraaleineen, synagogineen ja linnoituksineen Toledo on kuin muinaisen Espanjan museo.
fi
19:00
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Tällä kertaa suuntana on Kreikan Ateena. Viki hikoilee niskalenkissä, ja Köpi purkaa porilaisuuttaan astioihin.
fi
19:48
YleX Otto
Onks tää mikki päällä? Jaksossa nähdään sekä kameran edessä että takana energinen ja mukaansatempaava räp-yhtye Gasellit. Erityislaatuisessa poikkitaiteellisessa videoinstallaatiossa koetaan viiden kappaleen kimara Gasellien uutuuksia ja klassikoita - mukana muun muassa legendaarisen Päästä parhaasta -biitin ja Mun tapa pelata -lyriikoiden yllättävä yhdistelmä.
fi
20:00
Judon MM
Sarjat N 57 kg, M 66 kg ja M 73 kg, Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, selostus Julius Sorjonen.
fi
20:30
Theroux ja syyntakeettomina tuomitut
Louis viettää aikaa sellaisten potilaiden kanssa, joiden sairauden ja persoonallisuuden sekoittuminen tekee hoitotyöstä vaikeaa.
fi
21:30
Miten korjata maailma
Dokumenttielokuva näyttää suomalaisen suoran toiminnan liikkeiden ja 2000-luvun alun aktivismin tarinan. Aktivistit kertovat mikä on toiminnan päämäärä? Minkälaista demokratiaa liikkeet haluavat? Mikä on niiden suhde parlamentarismiin? Tämän päivän ilmastoaktivismiin löytyy yhteyksiä aiemmilta vuosikymmeniltä. Ohjaaja: Jouko Aaltonen. (Suomi 2022)
fi
22:45
Sorjonen
Kattoampujatapaus tulee lähelle Sorjosten perhettä. Vaikka tapaus ja perhetilanne tuntuvat seikoittavan Karin pään, hän lupaa napata syyllisen nopeasti.
fi
23:46
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
"Oon tietysti miettiny, miks mä jäin tänne." Tuulevi Juvonen menetti hyvän ystävänsä ja vammautui vakavasti Ylistarossa vuonna 1997 sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
fi

TV-guide - tirsdag, 21-05-2024

06:50
Pikku Kakkonen
21.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:52
Hei Taavi
Päivä on paahtavan kuuma, mutta onneksi Taavilla on iso kahluuallas - jippii! Oravien on aika pitää hurjan hauskaa.
fi
07:00
Tulipop
Ystävykset alkavat selvittää vesiputouksen tyrehtymistä ja päätyvät auttamaan ystävää.
fi
07:07
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko rakentaa O-kirjaimen
fi
07:08
Nelli ja Noora
Ulkona on märkää ja joka välissä tulee sadekuuroja. Madotkin käyttäytyvät hassusti.
fi
07:16
Onni-siili
Onnilla ja ystävillä on meneillään hauska päivä ja he päättävät leikkiä jotain yhdessä. He päättävät olla piilosta ja Onni määrätään etsijäksi.
fi
07:23
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Veera kertoo sadun siitä, että jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.
fi
07:26
Pippa ja Popi
Pippa ja Popi kisaavat Jamilaa ja Sakkea vastaan tietokilpailussa. Kun kilpailun tulos selviää, Pippa ja Popi suhtautuvat tulokseen aivan eri tavoilla.
fi
07:34
Rikke
Rikellä on haava tassussa. Hän ei pysty lopettamaan nuolemista. Äiti sanoo, että hänen on pukeuduttava koiran kauluriin. Rikkeä hävettää. Onneksi Henrietta ja Topias keksivät erinomaisen ratkaisun.
fi
07:39
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Laura suorittaa temppuradan.
fi
07:40
Puu Fu Tom
Ariella on istuttanut kukkia varta vasten saadakseen mettä pienille leppäkertuilleen. Ikävä kyllä mehiläiset haluaisivat kerätä meden hunajaansa varten.
fi
08:01
Askarrellaan
Vilja askartelee Hetan suunnitteleman hiiren kodin. Askarteluohjeet löytyvät yle.fi/lapset -sivustolta.
fi
08:07
Mimosa ja Lennu
Mimosan vanha opettaja professori Pipsa löytää tutkimusretkellään hätääntyneen gutsalinnun. Mitä lintu oikein yrittää kertoa?
fi
08:18
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:20
Pikku Kakkonen
21.05.2024 08:20.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:21
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:22
Siivekkäät
Siivekkäät nauttivat puunsa marjoista, kunnes latvaan lehahtaa korppikotka. Tämä tarjoaa kaveruksille kultaisia omenoita, kunhan nämä luovuttavat puun hänen omistukseensa.
fi
08:25
Dronettajat
Roottori-iskuturnauksessa pidetään pieni tauko ja sillä aikaa pelataan pörinäpalloa. Nuin saarelta saapuu lajin ehdoton ykköstähti näyttämään taitojaan.
fi
08:50
Jumppahetki
Tiistaisin Jumppahetkessä liikutaan vetreyttä selkään -teemalla.
fi
09:00
Strömsö
Strömsö tarjoilee suosituimpia paloja jo esitetyistä ohjelmista. Jim nikkaroi vuodesohvan, ja Lee tekee rahin, jossa voi myös säilyttää jotakin. Ella puolestaan tekee alkoholittomia kesäjuomia.
fi
09:30
Latela
Järeä äänikalusto saapuu, mutta katon verhoilussa on iso ongelma. Huttunen joutuu valmistelemaan häitään bussiprojektin kiireiden keskellä.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Sarjassa seurataan norjalaisen luontokuvaaja Josteinin ja hänen vaimonsa Maj-Lenan elämää maatilalla Telemarkin alueella. Kotona Maj-Lenalla on hoidettavanaan 12 setterin pentua ja talo on täynnä lintukuvaajia, jotka haluavat ikuistaa kotkan. Jostein pysyttelee kuitenkin ulkona. Hän on nimittäin havainnut ilveksen jälkiä. Osa 8/10. (Fotobonden, Sesong 2, T: NRK, 2021)
fi
10:40
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta nähtynä.
fi
10:50
Parayleisurheilun MM: Iltakilpailut 20-05
Parayleisurheilun MM. Kobe, Japani. Selostus Jari Haapala ja Tuomas Törrönen.
fi
14:00
Matkapassi
Zay Harding matkustaa ensimmäisen maailmansodan tunnetuilla tapahtumapaikoilla Pohjois-Ranskassa ja Belgiassa. Ypres'n kaupungissa käytiin verisiä taisteluita. Monsin hautausmaa on monen viimeinen leposija.
fi
14:55
Häikäisevä Australia
Kausi 1, 4/6. Rennossa rantakaupungissa, Gold Costissa, riittää loistoa ja asukkaat elävät unelmaansa. Rannan tuntumasta matkataan Spirit of the Outback-lippulaivajunalla Rockhamptoniin, sieltä Longreachiin ja lopuksi bussilla syrjäiseen Wintoniin.
fi
15:41
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Tällä kertaa suuntana on Kreikan Ateena. Viki hikoilee niskalenkissä, ja Köpi purkaa porilaisuuttaan astioihin.
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Sea life -akvaariokeskuksen mureena Murre on heikossa kunnossa. Erikoinen potilas ei ole suostunut syömään kuuteen viikkoon. Okko-lääkäri tekee petokalalle tähystyksen. Kuuppa-kissa on käynyt läpi raskaan syöpähoidon, nyt tutkitaan kissan vointi.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Tiistai 21.5.2024. Katsellaan Iinan kanssa Kotilokoulu, Tie tähtiin, Sanaleikki, Kettu ja Jänö, Retkellä Oonan kanssa ja Petteri Kaniini.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Griff suuntaa nyt Australian keskipisteeseen. Matka alkaa Pohjoisterritorion pääkaupungista, Darwinista. Sieltä jatketaan junalla Katherineen ja lopuksi Alice Springsiin.
fi
18:50
Pientä laittoa
Teppo päätyy hierojakurssille ja oppii kyseenalaisia rentoutusmuotoja. Auttaessaan vanhusta muutossa Teppo ja Asko ajautuvat sukudraaman keskelle.
fi
19:30
Judon MM: Sarjat N 63 kg ja M 81 kg
Sarjat N 63 kg ja M 81 kg, Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, selostus Julius Sorjonen.
fi
20:00
Saunassa ympäri maailmaa
Venäläinen sauna eli banja on tärkeä paikka ihmisten väliselle kanssakäynnille. Nuoretkin venäläiset käyvät saunassa ja vaalivat siten terveyttä ja yhteisöllisyyttä.
fi
20:35
Mökkilaiturit kuntoon
Clarken perheen mökillä on komea järvimaisema. He toivovat leveämpää ja tilavampaa laituria, jossa on iso terassi ja veneille lisää laituripaikkoja.
fi
21:00
Comeback
Entisen rockbändin jäsenet haluavat tehdä comebackin. Kitaristi Tony on sotkenut asiansa mutta lähtee etsimään uusia hittibiisejä bändikaverinsa Peten kanssa. Laulaja Katarinan tyttärellä Elliellä on kuitenkin kysymys, johon hän haluaa vastauksen.
fi
22:35
Jokaisen miehen takana
Kausi 1, 6/8. Michaelilla ja Najalla on kokkikisassa vastassaan uusia kilpailijoita. Nyt heidän on saatava yhteistyönsä toimimaan.
fi
23:01
Hääpäiväselfie
Ihanasta hetkestä rakkaan kanssa täytyy saada täydellinen kuva.
fi
23:05
House of Kardashian
Kylie Jenner pitää perheen brändiä merkityksellisenä myös nuoremmalle yleisölle. Kyliella on vaikutusvaltaa sosiaalisessa mediassa ja oman meikkimerkin myötä naisesta tulee miljardööri vain 21-vuotiaana. Bruce Jenner aloittaa sukupuolta vahvistavan hoidon ja muutoksen naiseksi nimeltä Caitlyn Jenner.
fi