National Geographic

National Geographic

Inspiring people to care about the planet! National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible.

Finland

TV-guide - torsdag, 09-05-2024

00:00
Albert Lin ja kadonneet kaupungit
Kuinka muinainen sivilisaatio selvisi Jordanin laajoilla, kuivilla aavikoilla? Miten kaupunki näytti kelluvan veden päällä keskellä Tyyntämerta? Tässä jaksossa Albert Lin paljastaa suuria vesitekniikan saavutuksia ympäri maailmaa: piilotettuja 25 000 gallonan vesisäiliöitä, keinotekoisia saaria ja monimutkaisia järjestelmiä.
fi
01:00
Salakaupan julmat kasvot
Keskustelun Amerikan rikkinäisestä maahanmuuttojärjestelmästä kiehuessa, Mariana lähtee Meksikoon tutkimaan Yhdysvaltoihin suuntautuvaa miljardien dollarien arvoista ihmissalakuljetusbisnestä. Seuratessaan 2 000 mailin pituista reittiä Tapachulasta Yhdysvaltain rajalle hän yrittää ymmärtää, kuka tekee rahaa, miten kartellit ovat mukana ja miksi sen pysäyttämiseksi tehdään niin vähän.
fi
02:00
Vankilassa ulkomailla
Bosnian sodan veteraani Brett Makinson haluaa voittaa PTSD-oireensa, jotka ovat vaivanneet häntä armeijasta lähdön jälkeen. Hän suuntaa Intiaan, jossa toivoo buddhalaisuuden tarjoavan hänen etsimänsä vastaukset. Lopulta Brett päätyy erilaiselle tielle. Kun Brett on jäänyt kiinni korkealaatuisen marihuanan salakuljetuksesta maasta, hänet suljetaan vankilaan ja pakotetaan kohtaamaan demoninsa.
fi
03:00
Nero: Stephen Hawking
Stephen Hawking laittaa kolme vapaaehtoista selvittämään totuutta eräästä tieteen kiehtovimmista ajatuksista eli aikamatkailusta. Hawking näyttää ryhmälle, miten seurata joitain historiamme suurimpia ajattelijoita ja miettiä uusiksi kaikki, mitä tiedämme ajasta, jotta voimme syventyä tähän mysteeriin.
fi
03:45
Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät Dorsetiin hakemaan Ford Escort MK2 RS2000:tta. Auto kuuluu puuseppäyrittäjä Mikelle. Kun Miken poika joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, Mike lopetti työt ja auttoi poikansa kuntoutumisessa neljän vuoden ajan. Miken perhe haluaa nyt kiittää omistautunutta isää, joten mikä olisikaan parempi tapa kuin antaa hänelle lahjaksi täysin kunnostettu RS 2000?
fi
04:30
Äärimmäinen selviytyjä
Selviytyjä Hazen Audel ottaa vastaan elämänsä kovimman haastaan ja taistelee tiensä 800 kilometrin ajan Amazonin tutkimattomien osien halki käyttäen vain perinteisiä selviytymiskeinoja. Hän saa vastaansa osan maailman äärimmäisimmistä villinluonnon alueista. Kun sadekausi on alkaa, hänen on päästävä Atlantin rannikolle ennen kuin jää tulvien keskellä.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Salakuljettava taikuri. Japaniin muuttanut taikuri Mark Greening pyöritti samalla sekä perhe-elämää että hasiksen salakuljetusbisnestä. Hän jäi pian kiinni laittomuuksien teosta. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Hetki ennen tuhoa
Wacon lahkolaiset. Vuonna 1993 FBI piiritti Texasin Wacossa uskonlahkolaisten taloa. Tapahtumat johtivat 76 kuolonuhria vaatineeseen tulipaloon. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:45
Hylkyjen salaisuudet
Tutkimme kolmea saksalaisen U-veneen hylkyä ensimmäistä ja toisesta maailmasodasta meriarkeologi Innes McCartneyn kanssa. UC66 kertoo meille, miten se oli ensimmäinen lentokoneen upottama saksalainen U-vene. U-vene U87 paljastaa, miten se upposi, kun liittoutuneiden alus törmäsi siihen. Viimeinen tarina seuraa U-vene U480:n uppoamista. Se oli maailman ensimmäinen häivesukellusalus.
fi
07:30
Mukavuusalueen rajoilla
Jeff Jenkins navigoi Patagonian vesillä ja karuilla tuulisilla kallioilla paikallisten oppaidensa eli Micki Fischerin ja Vecky Bronzovichin avulla. Tierra del Fuegon sydämessä Jeff pyydystää kuningasrapuja ja etsii yhteyttä alkuperäiskansojen kulttuuriin oppiakseen heidän perinteistään. Yamanan tapojen innoittamana Jeff ohjaa purjevenettä tavatakseen maan söpöimmät asukkaat eli sadat pingviinit.
fi
08:15
Muumioiden valtakunta
Maailman vanhimpien pyramidien läheisyydessä, ryhmä arkeologeja tohtori Ramadan Husseinin johdolla tekee elämänsä löydön - hiekkaan hautautuneen koskemattoman hautapaikan. Paikan tutkimukset voivat uudelleenkirjoittaa muumioinnin historia ja paljastaa salaisuuksia Faaraoiden ajalta. Työryhmän on avattava jokainen sarkofagi, tutkittava jokainen salaisuus ja selvittää jokainen vihje tässä ensimmäisessä löydetyssä antiikin Egyptin hautaustoimistossa.
fi
09:00
Albert Lin ja kadonneet kaupungit: Kultakuume
Tässä jaksossa National Geographicin tutkija Albert Lin metsästää muinaista kultaa. Hän hyödyntää jännittävää modernin tieteen ja keskiaikaisten tekstien yhdistelmää yrittäessään jäljittää temppeliritarien aarrevarastoa Israelin Acren kaupungissa. Sitten hän matkustaa Kolumbiaan tutkimaan myyttiä El Doradosta eli kultaisesta kaupungista.
fi
10:00
Salakuljettajat satimeen
Meksikolaiskartellien silmien alla CBP löytää 34,6 kiloa metamfetamiinia auton vararenkaan sisältä. CBP Newark löytää kuusi varastettua ajoneuvoa. Ne ovat matkalla kansainvälisille markkinoille. CBP takavarikoi yhteensä 600 000 dollarin arvoiset luksusautot. JFK:n lentoasemalla CBP pysäyttää varastettuja kulttuuriesineitä Lähi-idästä. Niiden markkina-arvo vaihtelee 500-150 000 dollarin välillä.
fi
11:00
Salakuljettajat satimeen
CBP:n viranomaiset löytävät etelärajalla kaksi lastia hengenvaarallista fentanyyliä piilotettuna autoihin. 7,66 kiloa on kiinnitetty magneeteilla auton alle ja 4,06 kiloa on piilotettu auton ilmansuodattimeen. Kiristyvien Covid-19-maahanmuuttorajoitusten keskellä CBP etsii Newarkissa laittomia matkalaisia konttilaivasta.
fi
12:00
Yukonin eläinlääkäri
Klinikalla on rokotuspäivä, ja Oakleyt vastaanottavat toistaiseksi suurimman osanottajamääränsä! Husky saapuu paikalle voimattomana ja hypotermisena nautittuaan kaksi pulloa ihmisravintolisää, ja tiimi työskentelee vuorokauden ympäri yrittäessään pelastaa sen hengen. Sitkan peuralla on epäilyttävä kyhmy leuassaan, ja Maya tekee järkyttävän löydön kissan kastroinnin yhteydessä.
fi
13:00
Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 4/10. Matkustajalentokone putoaa itäisen Ukrainan sota-alueella. Todisteiden mukaan lentokone putosi, koska siihen osui maasta ammuttu ohjus.
fi
14:00
Lentoturmatutkinta
Venäjällä tehty Sukhoi Superjet iskeytyy vuoreen tärkeällä näytöslennolla Indonesiassa. Kaikki koneessa olleet kuolevat.
fi
15:00
Alaska: ensimmäiset selviytyjät
Alaskan alkuperäiskansojen elämäntapa on vaarassa hiipua menneisyyteen, minkä vuoksi yhä pienemmän määrän henkilöitä on opetettava seuraaville sukupolville elämästä luonnon kanssa ja luonnosta. Seuraa alkuperäisasukkaita, jotka luottavat muinaiseen viisauteen sekä metsästys-, rakennus- ja selviytymistekniikoihin, joilla varmistetaan heidän selviytymisensä seuraavien tuhansien vuosien ajan.
fi
16:00
Superstructures: Mega Carriers
Erikoisohjelma paljastaa insinöörityön taidonnäytteet, jotka ovat piilossa maailman suurimmissa kuljetuskoneissa. Sarjassa nähdään hurjan kokoinen rahtilaiva, jättilentokone ja valtava avaruusasema, joka liikkuu. Maailman parhaimpien insinöörien, arkkitehtien ja rakennustiimien avulla kerromme käänteentekevistä innovaatioista kerros kerrokselta CGI:tä hyödyntäen.
fi
17:00
Science Fair: Nuoret nerot
Oppilaat kautta maailman valmistautuvat hurjaan kisaan saadakseen paikan ISEF-tiedemessuilla. Memory haluaa parantaa muiden Zimbabwen asukkaiden elämää kestävällä polttoainetuotannolla. Paine kasvaa New Yorkissa, jossa Natasha tutkii, miten nuorten itsemurhia voitaisiin ennustaa ja siten estää. Robert testailee sähkömoottoreita Floridassa perheensä maatilalla.
fi
18:00
Albert Linn ja muinaiset maailmat
Albert Lin vie katsojat jälleen kerran tutkimusmatkalle menneisyyden merkittäviin sivilisaatioihin. Tällä kertaa hänen tutkimuksensa vie hänet Keski- ja Etelä-Amerikkaan, jossa hän kulkee mayojen, inkojen ja taironien jalanjäljissä.
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Neljän tunnin lennon jälkeen PenAir 3296 -lennon lentäjät lähestyvät pahamaineisen haastavaa Alaskan saaren lentokenttää. Virheille ei ole tilaa, kun kaksimoottorinen turbo on laskeutumassa. Miehistö ei saa konetta pysähtymään, jolloin se ajautuu pois kiitoradalta. Tutkijat eivät osaa selittää, mitä tapahtui. Viimein käy ilmi, että viestinnässä oli ongelmia ja takaa kävi petollinen tuuli.
fi
20:00
Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz kunnostavat Datsun 240k Skylinea, japanilaista klassikkoa 1970-luvulta. Adamin pitkän sairausjakson jälkeen hänen vaimonsa toivoo Adamin saavan autonsa taas liikenteeseen. Mutta koska vain kaksi samanlaista autoa on rekisteröity liikenteeseen, tämä on harvinaisin ajoneuvo, jonka Autojen ensiapu -tiimi on koskaan saanut tehtäväkseen, mikä tekee osien löytämisestä lähes mahdotonta.
fi
21:00
Hindenburgin uudet todisteet
Amatöörivalokuvaaja Harold Schenkin otokset, joita valtion tutkijat eivät ole nähneet sitten vuoden 1937, Hindenburgin viimeisistä hetkistä kertovat lisää sen tulisesta lopusta. Seuraamme onnettomuustutkijoita, historioitsijoita ja tutkijoita, kun he tutkivat todisteet uudelleen. Näemme 240-metrisen ilmalaivan aivan uudesta kulmasta vain hetkeä ennen kuin se syttyi tuleen.
fi
22:00
Meret ilman vettä
Yhdistelemällä CGI:tä nykyteknologiaan voimme tyhjentää Tyynenmeren ja paljastaa vaarallisten luonnonkatastrofien takana olevat geologiset voimat.
fi
23:00
Mystiset muinaiskuolemat
Saksalainen kaupunki järkyttyy, kun esiin kaivetaan tunnistamattomaksi silvottuja ihmisjäännöksiä. Puukotettu, hakattu ja mestattu ruumis löydetään pää kolmen metrin päässä muista jäännöksistä. Kun arkeologit tutkivat asiaa tarkemmin, he löytävät ja kumoavat tarinoita kostajista ja paljastavat sen sijaan palasia ihmiskunnan historiasta ja todisteita muinaisista ihmisuhreista.
fi

TV-guide - fredag, 10-05-2024

00:00
Albert Linn ja muinaiset maailmat
Albert Lin vie katsojat jälleen kerran tutkimusmatkalle menneisyyden merkittäviin sivilisaatioihin. Tällä kertaa hänen tutkimuksensa vie hänet Keski- ja Etelä-Amerikkaan, jossa hän kulkee mayojen, inkojen ja taironien jalanjäljissä.
fi
01:00
Hindenburgin uudet todisteet
Amatöörivalokuvaaja Harold Schenkin otokset, joita valtion tutkijat eivät ole nähneet sitten vuoden 1937, Hindenburgin viimeisistä hetkistä kertovat lisää sen tulisesta lopusta. Seuraamme onnettomuustutkijoita, historioitsijoita ja tutkijoita, kun he tutkivat todisteet uudelleen. Näemme 240-metrisen ilmalaivan aivan uudesta kulmasta vain hetkeä ennen kuin se syttyi tuleen.
fi
02:00
Meret ilman vettä
Yhdistelemällä CGI:tä nykyteknologiaan voimme tyhjentää Tyynenmeren ja paljastaa vaarallisten luonnonkatastrofien takana olevat geologiset voimat.
fi
03:00
Science Fair: Nuoret nerot
Oppilaat kautta maailman valmistautuvat hurjaan kisaan saadakseen paikan ISEF-tiedemessuilla. Memory haluaa parantaa muiden Zimbabwen asukkaiden elämää kestävällä polttoainetuotannolla. Paine kasvaa New Yorkissa, jossa Natasha tutkii, miten nuorten itsemurhia voitaisiin ennustaa ja siten estää. Robert testailee sähkömoottoreita Floridassa perheensä maatilalla.
fi
03:45
Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät Huddersfieldiin pelastamaan vuoden 1992 VW Corradoa, saksalaista coupea, joka oli aikanaan yksi nopeimmista pienistä perheautoista. Auto kuuluu 37-vuotiaalle Ashleylle. Kun Ashley sairastui, se jäi ruostumaan suojan alle. Hänen vaimonsa Kristina toivoo, että täysin kunnostettu Corrado toisi onnea hänen miehensä elämään.
fi
04:30
Äärimmäinen selviytyjä
Selviytyjä Hazen Audel ottaa vastaan elämänsä kovimman haastaan ja taistelee tiensä 800 kilometrin ajan Amazonin tutkimattomien osien halki käyttäen vain perinteisiä selviytymiskeinoja. Hän saa vastaansa osan maailman äärimmäisimmistä villinluonnon alueista. Kun sadekausi on alkaa, hänen on päästävä Atlantin rannikolle ennen kuin jää tulvien keskellä.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Saddamin poika. Uskomaton tarina irakilaissotilaasta, joka pakotettiin esiintymään Saddam Husseinin hurjapäisen pojan, Udan Husseinin kaksoisolentona. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:45
Hylkyjen salaisuudet
Ensimmäisen maailmansodan aikana kaksi voimakasta sota-alusta HMS Hampshire ja HMS Vanguard upposivat kiistanalaisissa olosuhteissa Skotlannista pohjoiseen sijaitsevan Orkneyn saaren lähellä. Brittiläiset armeijaviranomaiset antoivat luvan sukeltaa näille virallisille haudoille, joten voimme nyt viimein kertoa kahden hyvin tärkeän ja salaperäisen hylyn tarinat suurelle yleisölle.
fi
07:30
Mukavuusalueen rajoilla
Jeff Jenkins kokee äärimmäisiä seikkailuja sekä Amazonin sademetsässä että Islannissa. Pohjoisessa Jeff kiipeää jäisiä jäätiköitä, meloo hyisten vesien halki ja patikoi kauniin sinisiin jääluoliin. Jeff saa oppitunnin brasilialaisesta capoeira-taistelulajista paikalliselta asiantuntijalta Adhara Scanavinolta, nauttii Amazon-joen tuoreista katkaravuista ja voittaa pelkonsa ratsastaa vesipuhvelilla.
fi
08:15
Muumioiden valtakunta
Maailman vanhimpien pyramidien läheisyydessä, ryhmä arkeologeja tohtori Ramadan Husseinin johdolla tekee elämänsä löydön - hiekkaan hautautuneen koskemattoman hautapaikan. Paikan tutkimukset voivat uudelleenkirjoittaa muumioinnin historia ja paljastaa salaisuuksia Faaraoiden ajalta. Työryhmän on avattava jokainen sarkofagi, tutkittava jokainen salaisuus ja selvittää jokainen vihje tässä ensimmäisessä löydetyssä antiikin Egyptin hautaustoimistossa.
fi
09:00
Albert Lin ja kadonneet kaupungit
Kuinka muinainen sivilisaatio selvisi Jordanin laajoilla, kuivilla aavikoilla? Miten kaupunki näytti kelluvan veden päällä keskellä Tyyntämerta? Tässä jaksossa Albert Lin paljastaa suuria vesitekniikan saavutuksia ympäri maailmaa: piilotettuja 25 000 gallonan vesisäiliöitä, keinotekoisia saaria ja monimutkaisia järjestelmiä.
fi
10:00
Salakuljettajat satimeen
Laredon CBP löytää nestemäistä metamfetamiinia piilotettuna maalisankoihin tarkastaessaan kaupallista lastia Meksikosta. Lasti painaa 560 kiloa, ja sen arvo on 24 miljoonaa dollaria. Atlantassa HSI tutkii ilmanvaihtokoneen kuljetusta, mutta kone sisältää 2 kiloa metamfetamiinia. Kaksi henkilöä pidätetään ja huumeita takavarikoidaan suuret määrät.
fi
11:00
Salakuljettajat satimeen
CBP San Ysindro tutkii luotettujen matkustajien SENTRI-kaistaa ja löytää magneettilastista fentanyyliä, jonka katuarvo on noin 156 000 dollaria. Myöhemmin he löytävät laukun täynnä amfetamiinia, jonka arvo on 86 000 dollaria. HSI varjostaa huumeilla lastattua lava-autoa LA:ssa sijaitsevaan paikkaan, jossa he löytävät 50 kiloa nestemäistä metamfetamiinia, jonka arvo on noin 2,1 miljoonaa dollaria.
fi
12:00
Eläinten uskomattomat vaellukset
Liity eläinten mukaan, kun ne jahtaavat sateita Afrikan savannien poikki. Nämä aloittelijat jaloilleen vastanousseesta seepravasasta, joka osallistuu suurimpaan maalla tapahtuvaan muuttoon, kuivuuden edessä vettä etsivään norsunpoikaseen vaeltavat uskomattomia matkoja useamman kertaa elämässään, mutta ensimmäinen on aina vaikein.
fi
13:00
Lentoturmatutkinta
Kalifornian Mojave-aavikolla Virgin Airin koelentäjät ohjaavat mullistavaa uutta lentokonetta, joka on suunniteltu käymään kiertoradalla.
fi
14:00
Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 7/10. Qantas Airwaysin kone 72 putoaa Intian valtamereen. G-voimat irrottavat matkustavat istuimista ja ohjaamo täyttyy varoitusmerkeistä.
fi
15:00
Alaska: ensimmäiset selviytyjät
Alaskan alkuperäiskansojen elämäntapa on vaarassa hiipua menneisyyteen, minkä vuoksi yhä pienemmän määrän henkilöitä on opetettava seuraaville sukupolville elämästä luonnon kanssa ja luonnosta. Seuraa alkuperäisasukkaita, jotka luottavat muinaiseen viisauteen sekä metsästys-, rakennus- ja selviytymistekniikoihin, joilla varmistetaan heidän selviytymisensä seuraavien tuhansien vuosien ajan.
fi
16:00
Maailman kovimmat korjaushankkeet
Kurkistamme ydinvoimalaitoksen sisään, näemme lentokoneen osiin purkamisen ja roikumme korkeajännitelinjoista. Isäntänä toimii Sean Riley ja hän pääsee todistamaan raskaita teollisuuskorjauksia läheltä, hän on usein onnekas ollessaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan auttamassa eri tilanteissa. Matkan varrella näemme myös koneiston ison yrityksen taustalla ja näemme mitä tapahtuu, kun jokin menee pieleen ja insinööritiimit tekevät töitä korjatakseen tilanteen palauttaakseen kaiken ennalleen.
fi
17:00
Science Fair: Nuoret nerot
Karsintatiedemessut alkavat Monte Vistassa, jossa Chloe, Marissa ja Carlos toivovat projektiensa tuovan heille lipun ISEF:ään ja antavan heille mahdollisuuden tutkia maailmaa perunoita viljelevän kaupungin ulkopuolella. San Juanissa, Puerto Ricossa, Endrick ja Savdiel toivovat, että henkiä pelastava laite, jonka perhetragedia innoitti, on heidän pääsylippunsa ISEF:ään.
fi
18:00
Albert Linn ja muinaiset maailmat
National Geographicin seikkailija, Albert Lin, käyttää digitaalisia huippulaitteita paljastaakseen muinaisia sivilisaatioita. Hän matkaa ympäri Aasiaa: Kiinan ensimmäisen keisarin haudoilta Mongolian kielletylle vyöhykkeelle etsimään Tsingis-kaanin hautaa. Nan Madolissa, Mikronesiassa, hän löytää korkealta louhoksen, joka todennäköisesti tuotti Saudeleur-dynastian basalttikivivaltakunnan kivet.
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Neljäpäiväisen huoltopysähdyksen jälkeen Colgan Airin lennon 9446 lentäjillä on vaikeuksia pitää Beech 1900 -kone ilmassa. Vaikka he onnistuvat kääntymään takaisin lentoasemaa kohti, kone syöksyy Cape Kodin vesiin vain minuutteja nousun jälkeen. Hylky ei jätä tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Lentotietojen analyysi sen sijaan kumoaa kaikki oletukset tapauksesta.
fi
20:00
Rewind the '90s
Olipa kyseessä Beavisin ja Butt-Headin veljesrakkaus, lapset ja heidän taskukokoiset elektroniset lemmikkinsä tai pieni sininen pilleri, joka tarjosi miljoonille uuden mahdollisuuden seksielämään, 90-luku oli vuosikymmen, joka määritteli rakkauden uudelleen. Pedro Zamora kertoi, millaista on elää HIV:n kanssa, ja RuPaul opetti meitä rakastamaan itseämme osoittaen, että rakkaudella ei ollut rajoja.
fi
21:00
Apocalypse: Hitlerin tuho
Kesäkuu 1943: Hitler haluaa kääntää sodan suunnan. Hitlerin pitkään odottamat panssariajoneuvot ovat viimein Ukrainan rajalla Kurskissa. Ne ovat valmiina tuhoamaan Neuvostoliiton joukot. Siitä alkaa historian suurin tankkitaistelu. Saksalaisten läpimurtohaaveet eivät toteudu. Sisiliassa avautuu toinen rintama liittoutuneiden noustessa maihin. Hitlerin on jaettava joukot idän ja lännen välillä.
fi
22:00
Huumeparonien kannoilla
Poliisi kutsui häntä ?El Locoksi? eli hulluksi, hänen oikeaa nimeään tiedetty eikä hänestä ollut kuvia tai sormenjälkiä. Hän ansaitsi lempinimensä tappamalla veljensä tappaneen jengin yksin. Poliisi suojeli häntä pakomatkalla. Hän oli eräs Kolumbian suurimmista kokaiinipomoista, joka toimitti hurjia määriä huumetta kaikkialle. Hän jäi kiinni vasta kuuden vuoden tutkimuksen jälkeen.
fi
23:00
Eurooppa ylhäältä päin
Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Välimeren alueen aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat paljastavat Italian tunnettujen rantojen ihmeellisen symmetrian ja kiitävät Kroatian yksinäisimmän majakan yllä. Tutkimme Espanjan ainutlaatuista ?ihmispyramidin? perinnettä ja näemme, miten Maltan pääkaupunki muuttuu, kun ihmiset laskevat päiviä jouluun.
fi