HBO 2

HBO 2

Serbia

ТБ-гід - понеділок, 20.05.24

00:46
Panamski krojač
U kandžama britanskog špijuna, krojač izmisli priču koja neočekivano zaživi sopstvenim životom.U kandžama britanskog špijuna, krojač izmisli priču koja neočekivano zaživi sopstvenim životom.
sr
02:36
Oklopni transporter
Grupa oficira u oklopnom vozilu bezbednosne agencije rizikuje život kada se umeša u pljačku protiv sopstvene kompanije.Ali kada se umeša neočekivani svedok, plan ubrzo biva otkriven i sve se okreće naglavačke. Reditelj Nimrod Antal potpisao je ovaj kriminalistički triler sa Kolumbusom Šortom u ulozi Taja, člana obezbeđenja sa oklopnim vozilom koji upada u pljačku koju je organizovao njegov kum i mentor na poslu, Majk (Met Dilon). Grupa u kojoj se nalaze i Lorens Fišborn, Žan Reno i Skit Ulrih, beži sa pošiljkom od 40 miliona dolara, ali stvari kreću naopako kada jedan od njih ubije beskućnika dok pokušavaju da sakriju novac. Taj, koji je bio prinuđen da prihvati posao kada je bio na ivici da izgubi kuću zbog hipoteke i kada je malo nedostajalo da socijalna služba odvede njegovog brata, zaključava se u jednom od oklopnih vozila dok ne smisli kako da se izvuče iz ovog smrtonosnog scenarija. I dok je Taj zatočen u oklopnom vozilu sa polovonom plena, ostatak ekipe ima još samo malo vremena pre nego što neko ne prijavi njihov nestanak, što ih primorava da donesu odluke o životu i smrti, u pljački u kojoj ni.
sr
04:06
Rezervni igrači
Dva propala njujorška detektiva dobijaju priliku da se uvrste među najbolje policajce grada - samo, stvari ne idu baš onako kako su planirali.Neposlušni njujorški detektivi Gembl i Hojc osuđeni su da rade za kancelarijskim stolom. Mrze jedan drugog i monotoniju svog besmislenog posla. Uz to, prinuđeni su da žive u senci dvojice najopakijih i najuspešnijih policajaca. Ali kada njih dvojica posustanu, pojaviće se prilika za Gembla i Hojca. Nakon što nalete na nešto što bi mogao da bude najveći slučaj u poslednjih nekoliko godina, postavlja se samo jedno pitanje: Hoće li ovi momci uspeti da reše zločin, a da se, pritom, međusobno ne poubijaju i ne unište čitav Njujork?
sr
06:01
Mali šef 2: Porodične stvari
Braća Templton odrasla su i razišla se. Ali novi Bos Bejb sa smelim planom ponovo će ih spojiti.Prošlo je 30 godina i braća Templeton su odrasla i razišla se. Ali nova Bos Bejb ponovo će ih okupiti da bi joj pomogli da otkrije zlokobnu zaveru. Hoće li se Tim i Ted ponovo povezati zarad misije?
sr
07:47
Boja purpura
Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite divno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Smelo novo tumačenje omiljenog klasika.Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Ovo smelo novo tumačenje omiljenog klasika režira Blic Bazavule ("Black Is King", "The Burial of Kojo"), a produciraju Opra Vinfri, Stiven Spilberg, Skot Sanders i Kvinsi Džons.
sr
10:06
Hop
"Hop" je priča o Fredu, nezaposlenom lenštini koji slučajno povredi Uskršnjeg zeku i mora da brine o njemu dok se ne oporavi.Tvorci filma "Grozni ja" i reditelj blokbastera "Alvin i veverice" donose nam novu komediju o slatkišima, ribama i rokenrolu! Najnovija animaciona tehnika puna žive akcije je zapravo komedija o I.B.-u, sinu tinejdžeru Uskršnjeg zeke. Neposredno pre nego što je trebalo da preuzme porodični posao, I.B. odlazi u Holivud, želeći da ostvari svoj san i postane bubnjar. Upoznaje Freda, nezaposlenog besposličara sa sopstvenim visokim ciljevima, koji ga slučajno udara svojim automobilom. Pretvarajući se da je povređen, I.B. manipuliše Fredom, navodi ga da mu dâ utočište i Fred tako dobija najgoreg mogućeg gosta na svetu. Njih dvojica zajedno doživljavaju niz urnebesnih nestašluka i na kraju pomažu jedan drugom da shvate značaj porodice.
sr
11:40
Sredina
Hekovi kreću na naporan put za Dan zahvalnosti do kuće Frenkijeve sestre, ali ubrzo nailaze na prepreke zbog kojih bi mogli da zakasne na gozbu.Hekovi kreću na iscrpljujuće putovanje kod Frenkine sestre, na proslavu Dana zahvalnosti, ali ubrzo nailaze na razne prepreke zbog kojih bi mogli da zakasne na slavlje. Eksl radi sa Su i Brikom u "Spadsiju", a menadžer ih obaveštava da, zbog problema sa budžetom, jedno od njih mora da ode, a oni treba da se dogovore ko će to biti.
sr
12:02
Sredina
Aksl odlazi u Čikago da poseti Hača za vikend, ali otkrije da se njegov prijatelj, koji ima svoj stan i posao, sada ponaša više kao odgovorna odrasla osoba nego student slobodnog duha kojeg je.Eksl odlazi na vikend u Čikago da poseti Hača, ali otkriva da se njegov prijatelj, koji ima svoj stan i posao, sada ponaša mnogo više kao odrasla osoba nego kao bezbrižni student kog je nekad poznavao. Suino uzbuđenje zbog toga što će za vikend imati stan samo za sebe pretvara se u užas kad odgleda film "Kad jaganjci utihnu", nakon čega ne može da zaspi. Brik traži Frenkinu i Majkovu pomoć da bi ubedio Lajlu, novu učenicu koja još nikog ne poznaje, da bi ona i Brik bili baš sladak par.
sr
12:26
Zvuk bubnjeva
U proleće 1970. jedno malo selo u Valeu doživljava neobičan potres.U proleće 1970. jedno malo selo u Valeu doživljava neobičan potres. Da li zbog glasačkog listića o pravu žena da glasaju? Ili zbog predstojećeg referenduma o proterivanju stranaca? Ne, još gore: seoski duvački orkestar se raspao! Polovina sela govori da je to Alojsova greška, druga polovina da je Pjerova. Neslaganje je muzičke, političke i ljubavne prirode.
sr
13:56
Daunijevi automobili iz snova
Robert kupuje automobil koji je oduvek želeo - i odmah počinje da ga obnavlja.Robert kupuje automobil koji je oduvek želeo - i odmah počinje da ga obnavlja.
sr
14:42
Istočni Njujork
Tim se suočava s neočekivanim izazovima.Tim se suočava s neočekivanim izazovima dok istražuje ubistvo beskućnika. Hejvudova i Drajden naišli su na prepreku u svojoj vezi, a Kvinlan se bori s odlukom u Raskin Gardensu.
sr
15:26
Loraks
Dvanaestogodišnji dečak traži jedinu stvar koja će mu pomoći da pridobije naklonost devojčice iz njegovih snova.Dvanaestogodišnji dečak traži jedinu stvar koja će mu pomoći da pridobije naklonost devojčice iz njegovih snova. Da bi je našao, mora da otkrije priču o Loraksu, mrzovoljnom ali šarmantnom stvorenju koje se bori da zaštiti svoj svet.
sr
16:51
Fantomska nit
Rejnolds Vudkok je poznati modni dizajner čiji izbirljivi život poremeti Alma, mlada žena snažne volje, koja postaje njegova muza i ljubavnica.Rejnolds Vudkok je poznati modni dizajner čiji izbirljivi život poremeti Alma, mlada žena snažne volje, koja postaje njegova muza i ljubavnica.
sr
19:01
Kako ubiti svog muža
Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi, talentovana za pisanje o ubistvu, osuđena je za ubistvo svog muža.Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi (Sibil Šepard), izgleda da ima talenta za pisanje o ubistvu. Ova spisateljica ljubavnih trilera iz Portlanda napisala je knjige o burnim vezama, dok je na naslovnim stranama koristila zavodljive muškarce da privuče čitaoce. Često su u njenim knjigama junakinje bile žene koje maštaju o ubijanju svojih muževa ili napuštanju muževa i lažiranju sopstvene smrti. A onda, 2022. godine, u šokantnom preokretu događaja, Brofi je osuđena za ubistvo sopstvenog muža.
sr
20:31
Kriza
Priče tajnog agenta, univerzitetskog profesora i ožalošćene majke sudaraju se na pozadini epidemije opijata.Armi Hamer, Geri Oldman i Evandželin Lili glume u ovom trileru smeštenom u pozadini epidemije opijata u kojoj se sudaraju priče agenta na tajnom zadatku, univerzitetskog profesora i ožalošćene majke.
sr
22:30
Lignja i kit
U Bruklinu 1986.Scenarista i reditelj Noa Baumbah nominovan je za Oskara za scenario za ovaj nagrađivani film koji prikazuje unutrašnje odnose porodice u krizi 1986. u Bruklinu. Akademik i autor Bernard (Džef Danijels) i njegova nespokojna žena Džoun (Lora Lini), talentovana spisateljica, odustali su od svog braka. Njihovi sinovi, 16-godišnji Volt (Džesi Ajzenberg) i 12-godišnji Frenk (Oven Klajn), prinuđeni su da prihvate svoja zbunjujuća i sukobljena osećanja. To iskustvo je blago, zabavno i dirljivo za Volta, a komplikovano i preuranjeno za Frenka. Emotivna napetost i pritisak koji osećaju tokom ovog teškog razdoblja dobijaju neverovatno suptilan i nijansiran portret dok izmenjena porodica uči da ponovo nađe sebe.
sr
23:51
Smrtonosni karantin
Idealni odmor u karantinu dobija užasan preokret kad neočekivani uljez rasplamsa žestoku borbu za opstanak.Dok se svet gasi zbog pogoršanja zdravstvene krize, Parker i njena najbolja prijateljica Miri odlučuju da provedu karantin u porodičnoj kući na jezeru miljama udaljenoj od najbližeg komšije. Ono što počinje kao idealan odmor u karantinu dobija užasan preokret kad neočekivani uljez rasplamsa žestoku borbu za opstanak.
sr

ТБ-гід - вівторок, 21.05.24

01:16
Kapoti
Truman Kapoti saznaje za ubistvo porodice u Kanzasu i odlučuje da napiše knjigu o tom slučaju.Godine 1959, Truman Kapoti saznaje za ubistvo porodice u Kanzasu i odlučuje da napiše knjigu o tom slučaju. Istražujući za svoj roman "Hladnokrvno", Kapoti razvija odnos sa jednim od ubica, Perijem Smitom, koga čeka smrtna kazna. , LocalSynopsis: Godine 1959, Truman Kapoti, popularni novinar Njujork Tajmsa, saznaje za zastrašujuće i bezočno ubistvo četvoročlane porodice u Holkomu, u Kanzasu. Inspirisani ovim događajima, Kapoti i njegov partner, Harper Li, putuju u Holkom da istraže priču za članak. Međutim, kako Kapoti razotkriva sve više detalja, on dobije inspiraciju da proširi projekat u nešto što će biti njegovo najveće delo, "Hladnokrvno". Zbog toga, on organizuje intervjue sa zatvorenicima, a pogotovo sa Perijem Smitom, tihim i rečitim čovekom sa problematičnom prošlošću. Tokom rada na knjizi, Kapoti počne da saoseća sa Perijem, što ga donekle nagna da pomogne zatvorenicima na izvestan način. Međutim, to osećanje je u sukobu sa efektnim završetkom knjige koji može da mu donese samo pogubljenje. Taj sukob i pomešani motivi novinara i ispitanika pretvoriće se u mučno iskustvo i iznedriće književno delo koje će redefinisati savremenu publicistiku.
sr
03:11
Nasilje
Kad se grupa elitnih medijskih i političkih ličnosti okupi na privatnoj zabavi, ubrzo shvate da su upali u smrtonosnu zamku.U osamljenom francuskom dvorcu, grupa elitnih medijskih i političkih ličnosti okuplja se na privatnoj večeri. Ispod sjaja i glamura kriju se mračne zavere između ekstremističke grupe i istaknute medijske kuće. Dok Ajvi, uravnotežena reporterka, počinje da razotkriva zamršenu mrežu tajni, učesnici zabave shvataju da su upali u smrtonosnu zamku. U središtu svega sedi skromna majka s misterioznim planom i osvetom na umu. Učesnici zabave moraju da se bore i za istinu i za svoje živote.
sr
04:32
Kako ubiti svog muža
Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi, talentovana za pisanje o ubistvu, osuđena je za ubistvo svog muža.Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi (Sibil Šepard), izgleda da ima talenta za pisanje o ubistvu. Ova spisateljica ljubavnih trilera iz Portlanda napisala je knjige o burnim vezama, dok je na naslovnim stranama koristila zavodljive muškarce da privuče čitaoce. Često su u njenim knjigama junakinje bile žene koje maštaju o ubijanju svojih muževa ili napuštanju muževa i lažiranju sopstvene smrti. A onda, 2022. godine, u šokantnom preokretu događaja, Brofi je osuđena za ubistvo sopstvenog muža.
sr
06:00
Gospodin Pibodi i Šerman
Gospodin Pibodi, najspretniji pas na svetu, i njegov dečak Šerman, koriste svoj vremeplov da bi uplovili u neverovatne i neobuzdane avanture.Gospodin Pibodi, najspretniji pas na svetu, i njegov dečak Šerman, koriste svoj vremeplov da bi uplovili u neverovatne i neobuzdane avanture. Ali Šerman i njegova prijateljica Peni slučajno izazivaju haos u svetskoj istoriji...
sr
07:35
Nesalomiva Tatjana Suares
Istražujemo nesalomivi duh MMA borca Tatjane Suares u ovom filmu koji prati njen povratak nakon četvorogodišnjeg prekida zbog povrede.Istražujemo nesalomivi duh MMA borca Tatjane Suares u ovom dokumentarnom filmu koji prati njen povratak u kavez posle skoro četvorogodišnjeg prekida zbog povrede. Osvrćući se na svoj neverovatni oporavak od povrede vrata, raka štitne žlezde i depresije, Suaresova razmišlja o svom putu od rvačkog čuda do profesionalnog sportiste na UFC-u i nasleđu koje ostavlja mladim ženama, posebno onima iz latino-zajednice.
sr
08:55
Torta od šargarepe:.
Na zaprepašćenje svog verenika, pekarka i detektiv amater Hana odlučuje da istraži kostur pronađen na gradilištu.Kostur pronađen u zgradi u izgradnji u Lejk Idenu otkriva pravi identitet voljenog stanara. Uprkos protivljenju njenog verenika, pekarka i detektivka amater Hana Svensen odlučuje da istraži moguće ubistvo i traži pomoć svoje majke da bi otkrila istinu.
sr
10:20
Sredina
Sredina slavi svoju prekretnicu, dvestotu epizodu! Kad je Orson proglašen za jednog od dvesta najprikladnijih gradova za život u Indijani, Frenki se podseti da mora da smisli šta će staviti u."Sredina" proslavlja svoju 200. epizodu! Kad je Orson proglašen jednim od 200 najpovoljnijih gradova za život u Indijani, Frenki je sinula ideja da stavi nešto u vremensku kapsulu koja će biti zakopana ispod nanovo postavljene poliuretanske krave. Kad Bil Norvud obavesti Majka da se on i Pola razvode, Majk je zaprepašćen i počinje više da ceni Frenki; da bi povratio Sindi, Brik mora da izvrši tri hrabra čina. Eksl nudi Su da bude njegova lična asistentkinja da bi zadivio buduće poslodavce.
sr
10:40
Sredina
Božić je, a Frenki i Su su očajne nakon što ih je Aksl obavestio da ove godine neće ići u crkvu jer počinje da dovodi u pitanje svoju veru.Božić je, a Frenki i Su su utučene kad im Eksl kaže da ove godine neće ići u crkvu, jer preispituje svoju veru. Majk ulazi u rat sa Glosnerovom decom nakon što nastave da vandalizuju njegovog novog, ogromnog, gumenog Sneška Belića. Brik daje sve od sebe da bi umotao svoj prvi poklon za planiranu božićnu zamenu poklona.
sr
11:05
Blogerka
Sem je popularna blogerka za hranu čiji je san iz detinjstva da napiše sopstveni kuvar.Šta biste uradili da dobijete posao iz snova, pravu ljubav i hrabrost da budete svoji? Sem (32) popularna je blogerka za hranu čiji je dečiji san bio da napiše svoj kuvar. Kad slučajno napiše lošu recenziju za restoran koji vodi mladi, strastveni kuvar u kojeg se pritom i zaljubila, kopa sebi sve dublju jamu. Ugroženi su joj i karijera i njen životni san, a i pokušaj veze u kojoj bi mogla da bude svoja.
sr
12:40
Gospodar prstenova:Dve kule
Frodo i ostali članovi Družine nastavljaju svoju misiju da unište Jedinstveni Prsten - ali njihovi putevi se razilaze.U drugom delu Tolkinove trilogije, Frodo Bagins i ostali članovi Družine nastavljaju svoju misiju da unište Jedinstveni Prsten ? ali njihovi putevi se razilaze. Njihove sudbine će biti ispisane kod kule Ortank u Izengardu, gde ih čeka zli čarobnjak Saruman, i Sauronove tvrđave kod Barad-dura, duboko u mračnoj zemlji Mordor.
sr
15:40
Devojka za sve
32-godišnja Medi javlja se na oglas dva roditelja koji traže izmišljenu devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja.Dženifer Lorens u ovoj komediji glumi Medi, neodgovornu 32-godišnju ženu koja se javlja na oglas "Kreglista" dva brižna roditelja koji traže kobajagi devojku za svog stidljivog sina, kako bi stekao malo samopouzdanja pre fakulteta.
sr
17:25
Život naopako
Tri para koji se poznaju zaglavili su kod kuće tokom početka karantina. Džonatanu, Klarisi i Polu životi će se okrenuti naglavačke, dok su primorani da gledaju jedni druge, kao i same sebe.Tri para koji se poznaju zaglavili su kod kuće tokom početka karantina. Džonatanu, Klarisi i Polu životi će se okrenuti naglavačke, dok su primorani da gledaju jedni druge, kao i same sebe.
sr
19:00
Denkerk
Evakuacija savezničkih vojnika iz Britanske imperije i Francuske, opkoljenih nemačkim snagama, sa plaža i luke Dunkirk u Francuskoj, između 26. maja i 4. juna 1940.Proslavljeni reditelj Kristofer Nolan je scenarista, režiser i producent ovog ratnog akcionog trilera. "Dunkirk" počinje scenom u kojoj neprijateljska vojska u gradu na severu Francuske 1940. godine drži pod opsadom stotine hiljada britanskih i savezničkih trupa. Zarobljeni na plaži, sa morem iza leđa, suočili su se s bezizlaznom situacijom dok su im se približavale nemačke trupe. Priča se nastavlja na kopnu, moru i u vazduhu. Britanski spitfajeri su odolevali neprijatelju na nebu iznad Lamanša, pokušavajući da zaštite bespomoćne ljude na kopnu. U međuvremenu, brzo oformljena britanska flota predvodila je legendarnu evakuaciju preko 300.000 savezničkih vojnika tokom akcije koju je premijer Vinston Čerčil nazvao "čudom oslobođenja".
sr
20:50
Igra poverenja
Priča o snažnim ženama koje brane svoju slobodnu volju.Priča o snažnim ženama koje brane svoju slobodnu volju.
sr
22:35
Mukla šuma
Kad studentkinja šumarstva Anja Grim bude na praksi u istoj šumi u kojoj je njen otac nestao dok je bila dete, košmar iz detinjstva je natera da otkrije smrtonosnu tajnu koju krije ceo grad.Kad studentkinja šumarstva Anja Grim bude na praksi u istoj šumi u kojoj je njen otac nestao dok je bila dete, košmar iz detinjstva je natera da otkrije smrtonosnu tajnu koju krije ceo grad.
sr