HBO 2

HBO 2

Serbia

ТБ-гід - неділя, 19.05.24

00:37
Znam kako dišeš
Nejra priznaje ubistvo, ali Nevena je uverena da ona samo štiti Adija. Posle Dinove nesreće, Nevena odlučuje da je vreme za promenu.Nejra otkriva detalje ubistva i priznaje da je to učinila da bi spasila sina, kojeg je Ziper uvlačio dublje u kriminalne aktivnosti. Nevena je uverena da Adi ne govori istinu i da ga Nejra štiti. Dino je doživeo nesreću, a lekari ne mogu da ga operišu jer je pod uticajem stimulansa. Nevena na neprijatan način shvata da Dino i dalje laže i drogira se, ali shvata i da treba još više da mu se posveti. Ona odlazi kod Violete da da otkaz na poslu, ali Violeta joj umesto toga nudi mesto glavnog tužioca. Dino ipak uspešno završava školsku godinu i podstiče je da prihvati posao. Nevena je neodlučna. Vredi li uopšte da se žrtvuje?
sr
01:36
Žena kralj
Viola Dejvis glumi u izuzetnoj istinitoj priči o žestokoj jedinici žena ratnika, odlučnih da brane svoju naciju."Žena kralj" je izvanredna priča o Agodži, jedinici žena ratnika koje su 1800-ih štitile afričko kraljevstvo Dahomej. Inspirisana istinitim događajima, "Žena kralj" prati emocionalno epsko putovanje generala Naniske (dobitnice Oskara Viole Dejvis).
sr
03:47
Luda lova
Pol Dano glumi, u filmu zasnovanom na istinitim događajima, čoveka koji je razbesneo Vol Strit jer se obogatio ulaganjem u malu firmu za video-igre.U filmu zasnovanom na istinitim događajima, Pol Dano je Kit Gil, čovek koji, ulaganjem u malu kompaniju za video-igre, izaziva ogroman rast vrednosti kompanije, zbog čega se mnogi ubrzo obogate, a neki milijarderi razbesne.
sr
05:31
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
06:01
Igbi je propao
Buntovni tinejdžer Igbi je u ratu sa svetom punim privilegija u kom je rođen. Uz šizofrenog oca, egoističnu majku i starijeg brata prevaranta, Igbi se nada da negde mora da postoji bolji život...Igbi Slokamb, buntovni i sarkastični 17-godišnjak, u ratu je sa svetom punim privilegija u kom je rođen. Uz šizofrenog oca, egoističnu i otuđenu majku i starijeg brata, prevaranta i republikanca, Igbi shvata da negde mora da postoji bolji život i odlazi da ga nađe. Nakon što se ispisao iz još jedne škole, Igbija šalju u vojnu akademiju na zastrašujućem Srednjem zapadu. On krade majčinu kreditnu karticu i beži. Put ga odvodi u Njujork, gde se krije u stanu svog kuma. Tamo upoznaje plejadu čudnih likova, uključujući kumovu devojku koreografkinju i večito namrgođenu Suki Saperstajn. Tokom potrage za oslobođenjem od tlačiteljske disfunkcionalne porodice, Igbijeva borba se menja od komične do tragične u plemenitom pokušaju da spase sebe.
sr
07:42
Hotel Transilvanija 3: Odmor.
Pridružite se vašoj omiljenoj porodici koja kreće na uzbudljivi odmor na luksuznom kruzeru.U filmu "Hotel Transilvanija 3", Mejvis iznenadi Drakulu porodičnim putovanjem na luksuznom kruzeru da bi tokom leta mogao da se odmori od pružanja odmora drugim ljudima, a ostatak Drakove porodice se, naravno, pridružuje. Sva čudovišta se sjajno provode, uživajući u svim blagodetima krstarenja, od čudovišne odbojke do ogromnih švedskih stolova i egzotičnih ekskurzija. Međutim, odmor iz snova se pretvara u noćnu moru kada Mejvis shvati da se Drak zaljubio u misterioznu kapetanicu broda, Eriku, koja krije opasnu tajnu - onu koja može da uništi sva čudovišta na Zemlji.
sr
09:20
Megalodon 2: Ambis
Megalodon 2: Ambis" ide u nepoznate vode sa Džejsonom Stetamom i akcionom ikonom Vu Đing dok predvode hrabri tim u najvećim dubinama okeana.Spremite se za vrhunsku navalu adrenalina ovog leta u "Megalodon 2: Ambisu", uzbudljivoj vožnji koja nadmašuje blokbaster iz 2018. i unapređuje akciju višestrukim masivnim megalodonima i još mnogo čime! Zaronite u nepoznate vode sa Džejsonom Stetamom i akcionom ikonom Vu Đingom dok predvode hrabri istraživački tim u najvećim dubinama okeana. Njihovo putovanje pretvara se u haos kad zlonamerna rudarska operacija ugrozi njihovu misiju i primora ih na bitku za opstanak. Suočeni s kolosalnim megalodonima i nemilosrdnim pljačkašima životne sredine, naši heroji moraju da pobegnu, nadmudre i natplivaju nemilosrdne grabljivce u trci s vremenom. Uronite u najuzbudljivije bioskopsko iskustvo godine uz "Megalodon 2: Ambis" - u kome vas dubine okeana vode do vrhunskog, nezaustavljivog uzbuđenja!
sr
11:16
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
11:47
Superzvezda Nene
Rođena da igra, Neneh je 12-godišnja crnkinja, upravo primljena u baletsku školu Pariske opere, gde mora da se trudi duplo više od svojih vršnjaka.Rođena da igra, Neneh je 12-godišnja crnkinja koja je upravo primljena u baletsku školu Pariske opere. Uprkos entuzijazmu, moraće da radi duplo više da pobegne iz društvenog svog okruženja i da je prihvati direktorka škole Marijan Belaž. Ova druga, nekadašnja plesna zvezda, zaista je otelotvorenje baleta i nosi tajnu koja je povezuje s malom balerinom.
sr
13:21
Prestiž
Proslavljeni sineasta Kristofer Nolan (Memento, Betmen počinje) donosi inovativni triler koji se koncentriše oko iluzija.Proslavljeni sineasta Kristofer Nolan (Memento, Betmen počinje) donosi inovativni triler koji se koncentriše oko iluzija. U ovoj napetoj priči punoj preokreta, dva mađioničara iz viktorijanske ere stvaraju jak suparnički odnos koji rezultira uzbudljivom bitkom trikova i neutaživom žeđi da se otkriju zanatske tajne protivnika. Ova dva mađioničara pre se odlučuju za izazov nego za želju, pre za nastup nego za nauku, pre za ambiciju nego za prijateljstvo: ishod je opasan, smrtonosan i razočaravajuć. Rivale igraju dva danas veoma tražena glumca: Hju Džekmen, dobitnik Tonija, koga su gledaoci zavoleli zbog portreta Volverina u "X-men-u" i nastavcima; i Kristijan Bejl, koga je publika primetila u ulozi Kejpd Kruzejdera u filmu "Betmen počinje". Uz njih igra izvrsna ekipa glumaca: dvostruki oskarovac Majkl Kejn, Skarlet Johanson, nominovana za Zlatni globus, novajlija Rebeka Hol, zvezda u usponu Pajper Perabo, kultni heroj filmova fantazije Endi Serkis i rok zvezda Dejvid Bouvi kao neprevaziđeni genije elektriciteta Nikola Tesla. Sve počinje u Londonu na prelazu između dva veka. U to vreme su mađioničari idoli i slavne ličnosti najvišeg ranga. Dva mlada mađioničara rešena su da nađu svoj put do slave. Zgodni i sofisticirani Robert Endžijer (Džekmen) je oprobani zabavljač, a purista Alfred Borden (BEJL) je kreativni genije kome nedostaje elegancije da prikaže svoje magijske sposobnosti. Počinju kao sjajni prijatelji i partneri. Ali kad im se najveći trik izjalovi, postaju zakleti neprijatelji - rešeni da uvek.
sr
15:30
Mali šef 2: Porodične stvari
Braća Templton odrasla su i razišla se. Ali novi Bos Bejb sa smelim planom ponovo će ih spojiti.Prošlo je 30 godina i braća Templeton su odrasla i razišla se. Ali nova Bos Bejb ponovo će ih okupiti da bi joj pomogli da otkrije zlokobnu zaveru. Hoće li se Tim i Ted ponovo povezati zarad misije?
sr
17:16
Probijanje leda
Mira, u svojim ranim dvadesetim, pritisak vođenja porodičnog vinograda umanjuje igrajući hokej na ledu.Mira, u svojim ranim dvadesetim, pritisak vođenja porodičnog vinograda umanjuje igrajući hokej na ledu. Kad se timu pridruži nova igračica Tereza, ona izaziva Mirin rigidni pogled na svet što dovodi do noći koje menjaju život provedenih na ulicama Beča.
sr
19:01
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
19:46
Boja purpura
Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite divno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Smelo novo tumačenje omiljenog klasika.Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Ovo smelo novo tumačenje omiljenog klasika režira Blic Bazavule ("Black Is King", "The Burial of Kojo"), a produciraju Opra Vinfri, Stiven Spilberg, Skot Sanders i Kvinsi Džons.
sr
22:06
Dan majke
Jedno popodne romantičnog uživanja engleske sobarice i njenog ljubavnika ima posledice koje će zauvek promeniti život mlade žene.Jedno popodne romantičnog uživanja engleske sobarice i njenog ljubavnika ima posledice koje će zauvek promeniti život mlade žene.
sr
23:51
Velika
Katarina, Orlo i Velementov započinju svoju vladavinu nad Rusijom, ali pojavljuju se neočekivane prepreke.Katarina, Orlo i Velementov započinju svoju vladavinu nad Rusijom, ali pojavljuju se neočekivane prepreke. Petar radi na sebi u kućnom pritvoru, ali ubedi Katarinu da mu dozvoli da prisustvuje njenom krunisanju i da preda svoju krunu.
sr

ТБ-гід - понеділок, 20.05.24

00:46
Panamski krojač
U kandžama britanskog špijuna, krojač izmisli priču koja neočekivano zaživi sopstvenim životom.U kandžama britanskog špijuna, krojač izmisli priču koja neočekivano zaživi sopstvenim životom.
sr
02:36
Oklopni transporter
Grupa oficira u oklopnom vozilu bezbednosne agencije rizikuje život kada se umeša u pljačku protiv sopstvene kompanije.Ali kada se umeša neočekivani svedok, plan ubrzo biva otkriven i sve se okreće naglavačke. Reditelj Nimrod Antal potpisao je ovaj kriminalistički triler sa Kolumbusom Šortom u ulozi Taja, člana obezbeđenja sa oklopnim vozilom koji upada u pljačku koju je organizovao njegov kum i mentor na poslu, Majk (Met Dilon). Grupa u kojoj se nalaze i Lorens Fišborn, Žan Reno i Skit Ulrih, beži sa pošiljkom od 40 miliona dolara, ali stvari kreću naopako kada jedan od njih ubije beskućnika dok pokušavaju da sakriju novac. Taj, koji je bio prinuđen da prihvati posao kada je bio na ivici da izgubi kuću zbog hipoteke i kada je malo nedostajalo da socijalna služba odvede njegovog brata, zaključava se u jednom od oklopnih vozila dok ne smisli kako da se izvuče iz ovog smrtonosnog scenarija. I dok je Taj zatočen u oklopnom vozilu sa polovonom plena, ostatak ekipe ima još samo malo vremena pre nego što neko ne prijavi njihov nestanak, što ih primorava da donesu odluke o životu i smrti, u pljački u kojoj ni.
sr
04:06
Rezervni igrači
Dva propala njujorška detektiva dobijaju priliku da se uvrste među najbolje policajce grada - samo, stvari ne idu baš onako kako su planirali.Neposlušni njujorški detektivi Gembl i Hojc osuđeni su da rade za kancelarijskim stolom. Mrze jedan drugog i monotoniju svog besmislenog posla. Uz to, prinuđeni su da žive u senci dvojice najopakijih i najuspešnijih policajaca. Ali kada njih dvojica posustanu, pojaviće se prilika za Gembla i Hojca. Nakon što nalete na nešto što bi mogao da bude najveći slučaj u poslednjih nekoliko godina, postavlja se samo jedno pitanje: Hoće li ovi momci uspeti da reše zločin, a da se, pritom, međusobno ne poubijaju i ne unište čitav Njujork?
sr
06:01
Mali šef 2: Porodične stvari
Braća Templton odrasla su i razišla se. Ali novi Bos Bejb sa smelim planom ponovo će ih spojiti.Prošlo je 30 godina i braća Templeton su odrasla i razišla se. Ali nova Bos Bejb ponovo će ih okupiti da bi joj pomogli da otkrije zlokobnu zaveru. Hoće li se Tim i Ted ponovo povezati zarad misije?
sr
07:47
Boja purpura
Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite divno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Smelo novo tumačenje omiljenog klasika.Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo tri žene koje dele neraskidivu vezu. Ovo smelo novo tumačenje omiljenog klasika režira Blic Bazavule ("Black Is King", "The Burial of Kojo"), a produciraju Opra Vinfri, Stiven Spilberg, Skot Sanders i Kvinsi Džons.
sr
10:06
Hop
"Hop" je priča o Fredu, nezaposlenom lenštini koji slučajno povredi Uskršnjeg zeku i mora da brine o njemu dok se ne oporavi.Tvorci filma "Grozni ja" i reditelj blokbastera "Alvin i veverice" donose nam novu komediju o slatkišima, ribama i rokenrolu! Najnovija animaciona tehnika puna žive akcije je zapravo komedija o I.B.-u, sinu tinejdžeru Uskršnjeg zeke. Neposredno pre nego što je trebalo da preuzme porodični posao, I.B. odlazi u Holivud, želeći da ostvari svoj san i postane bubnjar. Upoznaje Freda, nezaposlenog besposličara sa sopstvenim visokim ciljevima, koji ga slučajno udara svojim automobilom. Pretvarajući se da je povređen, I.B. manipuliše Fredom, navodi ga da mu dâ utočište i Fred tako dobija najgoreg mogućeg gosta na svetu. Njih dvojica zajedno doživljavaju niz urnebesnih nestašluka i na kraju pomažu jedan drugom da shvate značaj porodice.
sr
11:40
Sredina
Hekovi kreću na naporan put za Dan zahvalnosti do kuće Frenkijeve sestre, ali ubrzo nailaze na prepreke zbog kojih bi mogli da zakasne na gozbu.Hekovi kreću na iscrpljujuće putovanje kod Frenkine sestre, na proslavu Dana zahvalnosti, ali ubrzo nailaze na razne prepreke zbog kojih bi mogli da zakasne na slavlje. Eksl radi sa Su i Brikom u "Spadsiju", a menadžer ih obaveštava da, zbog problema sa budžetom, jedno od njih mora da ode, a oni treba da se dogovore ko će to biti.
sr
12:02
Sredina
Aksl odlazi u Čikago da poseti Hača za vikend, ali otkrije da se njegov prijatelj, koji ima svoj stan i posao, sada ponaša više kao odgovorna odrasla osoba nego student slobodnog duha kojeg je.Eksl odlazi na vikend u Čikago da poseti Hača, ali otkriva da se njegov prijatelj, koji ima svoj stan i posao, sada ponaša mnogo više kao odrasla osoba nego kao bezbrižni student kog je nekad poznavao. Suino uzbuđenje zbog toga što će za vikend imati stan samo za sebe pretvara se u užas kad odgleda film "Kad jaganjci utihnu", nakon čega ne može da zaspi. Brik traži Frenkinu i Majkovu pomoć da bi ubedio Lajlu, novu učenicu koja još nikog ne poznaje, da bi ona i Brik bili baš sladak par.
sr
12:26
Zvuk bubnjeva
U proleće 1970. jedno malo selo u Valeu doživljava neobičan potres.U proleće 1970. jedno malo selo u Valeu doživljava neobičan potres. Da li zbog glasačkog listića o pravu žena da glasaju? Ili zbog predstojećeg referenduma o proterivanju stranaca? Ne, još gore: seoski duvački orkestar se raspao! Polovina sela govori da je to Alojsova greška, druga polovina da je Pjerova. Neslaganje je muzičke, političke i ljubavne prirode.
sr
13:56
Daunijevi automobili iz snova
Robert kupuje automobil koji je oduvek želeo - i odmah počinje da ga obnavlja.Robert kupuje automobil koji je oduvek želeo - i odmah počinje da ga obnavlja.
sr
14:42
Istočni Njujork
Tim se suočava s neočekivanim izazovima.Tim se suočava s neočekivanim izazovima dok istražuje ubistvo beskućnika. Hejvudova i Drajden naišli su na prepreku u svojoj vezi, a Kvinlan se bori s odlukom u Raskin Gardensu.
sr
15:26
Loraks
Dvanaestogodišnji dečak traži jedinu stvar koja će mu pomoći da pridobije naklonost devojčice iz njegovih snova.Dvanaestogodišnji dečak traži jedinu stvar koja će mu pomoći da pridobije naklonost devojčice iz njegovih snova. Da bi je našao, mora da otkrije priču o Loraksu, mrzovoljnom ali šarmantnom stvorenju koje se bori da zaštiti svoj svet.
sr
16:51
Fantomska nit
Rejnolds Vudkok je poznati modni dizajner čiji izbirljivi život poremeti Alma, mlada žena snažne volje, koja postaje njegova muza i ljubavnica.Rejnolds Vudkok je poznati modni dizajner čiji izbirljivi život poremeti Alma, mlada žena snažne volje, koja postaje njegova muza i ljubavnica.
sr
19:01
Kako ubiti svog muža
Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi, talentovana za pisanje o ubistvu, osuđena je za ubistvo svog muža.Zasnovano na istinitoj priči. Nensi Krempton-Brofi (Sibil Šepard), izgleda da ima talenta za pisanje o ubistvu. Ova spisateljica ljubavnih trilera iz Portlanda napisala je knjige o burnim vezama, dok je na naslovnim stranama koristila zavodljive muškarce da privuče čitaoce. Često su u njenim knjigama junakinje bile žene koje maštaju o ubijanju svojih muževa ili napuštanju muževa i lažiranju sopstvene smrti. A onda, 2022. godine, u šokantnom preokretu događaja, Brofi je osuđena za ubistvo sopstvenog muža.
sr
20:31
Kriza
Priče tajnog agenta, univerzitetskog profesora i ožalošćene majke sudaraju se na pozadini epidemije opijata.Armi Hamer, Geri Oldman i Evandželin Lili glume u ovom trileru smeštenom u pozadini epidemije opijata u kojoj se sudaraju priče agenta na tajnom zadatku, univerzitetskog profesora i ožalošćene majke.
sr
22:30
Lignja i kit
U Bruklinu 1986.Scenarista i reditelj Noa Baumbah nominovan je za Oskara za scenario za ovaj nagrađivani film koji prikazuje unutrašnje odnose porodice u krizi 1986. u Bruklinu. Akademik i autor Bernard (Džef Danijels) i njegova nespokojna žena Džoun (Lora Lini), talentovana spisateljica, odustali su od svog braka. Njihovi sinovi, 16-godišnji Volt (Džesi Ajzenberg) i 12-godišnji Frenk (Oven Klajn), prinuđeni su da prihvate svoja zbunjujuća i sukobljena osećanja. To iskustvo je blago, zabavno i dirljivo za Volta, a komplikovano i preuranjeno za Frenka. Emotivna napetost i pritisak koji osećaju tokom ovog teškog razdoblja dobijaju neverovatno suptilan i nijansiran portret dok izmenjena porodica uči da ponovo nađe sebe.
sr