enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

TV-guide - fredag, 2024-03-29

00:00
 Kuo čia dėta meilė?
Londone gyvenanti dokumentinių filmų kūrėja filmuoja savo geriausio draugo Kazimo santuokos procesą, atskleisdama pakistanietiškos kultūros tradicijas.
lt
01:45
 Nevykėliai po priedanga 2
Kai skyrius perkeliamas į kitą vietą, slaptieji policijos pareigūnai Šmitas ir Dženko gauna užduotį apsimesti koledžo studentais ir išaiškinti nepagaunamą studentų miestelio narkotikų platintoją.
lt
03:35
 Detroitas
Historical drama based on true events. In the summer of 1967, the US is startled by countless race riots. One of the worst riots takes place in Detroit. On July 23, police raided an illegal nightclub and arrested more than 80 people, all African Americans. While waiting for transport, a crowd gathers outside. The situation escalates and the National Guard and paratroopers are called in to restore order. 43 people are killed, nearly 1,200 others are injured and more than 7,200 arrested.
lt
06:00
 Nuotakų karai
Dvi geriausios draugės virsta karingomis varžovėmis, kai jų vestuvės netyčia pradedamos planuoti tą pačią dieną.
lt
07:35
 Asteriksas: Stebuklingojo gėrimo paslaptis
Mažame Prancūzijos kaimelyje gyvenantys Asteriksas ir Obeliksas pasaulį išvydo prieš 60 metų. Nuo pat pirmojo komikso šie du didvyriai nepailsdami kovoja su vis naujais priešais, patiria galybę neįtikėtinų nuotykių ir džiugina viso pasaulio vaikus. Asteriksas ir Obeliksas būtų niekuo neišsiskiriantys vyrukai, jei ne stebuklingas gėrimas, suteikiantis jiems antgamtiškų jėgų. Šio ypatingo gėrimo paslaptį žino vienintelis kaimelyje gyvenantis senas žiniuonis. Vieną dieną, rinkdamas amalo šakeles, žiniuonis nukrenta ir stiprokai prisitrenkia. Dėl savo mirtingumo susirūpinęs senolis nusprendžia, kad atėjo laikas perduoti didžiąją gėrimo paslaptį kitam, jaunesniam žiniuoniui. Kartu su šauniaisiais didvyriais Asteriksu ir Obeliksu žiniuonis iškeliauja į tolimą ir pavojingą kelionę, kad surastų savęs vertą įpėdinį.
lt
09:00
 Early Man
Vos išsiritęs iš kiaušinio paukštelis Ričis tryško gyvenimo džiaugsmu - jis trokšta skraidyti ir pamatyti pasaulį. Vargšelis ne iš karto pamatė, kad skiriasi nuo savo tėvų. Tėvai gandrai priglaudė Ričio kiaušinį, kuris iš tikrųjų buvo žvirblio. Jis, deja, dydžiu nė negali lygintis su savo netikrais tėvais. Artėja žiema ir gandrai išskleidžia sparnus kelionei į Afriką, Ričis, kadangi yra žvirblis, turi likti žiemoti, bet jis irgi nori skristi į pietus! Tokia kelionė labai pavojinga, tačiau kai susirandi ištikimų draugų, viskas yra įmanoma! Ar šiam žaviam žvirbliukui pavyks įrodyti, kad jo mažame kūne plaka didelio gandro širdis?
lt
10:30
 Džiunglių būrys
Morisas yra pingvinas. Tiksliau, pingvinas tik iš išorės. Širdyje Morisas yra tikras tigras. Išaugintas mamos tigrės ir išmokęs visų kung-fu gudrybių, Morisas vadovauja bebaimiam "Džiunglių būriui", gelbstinčiam tuomet, kai niekas kitas padėti nebegali. Saugančiam džiungles nuo pavojų ir piktavalių, kurių aplink niekad nepritrūksta.
lt
12:05
 Alvinas ir burundukai 2
Alvinas, Saimonas ir Teodoras laikinai paliekami Deivo sūnėno Tobio globai. Pradėję lankyti mokyklą jie nusprendžia, kad mokslai svarbiau už muziką. Tačiau mokyklos muzikos programai kyla grėsmė žlugti. Vienintelė viltis ją išsaugoti – laimėti pagrindinį prizą muzikos grupių konkurse.
lt
13:35
 Klausyk širdies
Trevisas gyvena paprastą, ramų gyvenimą jaukiame paplūdimio miestelyje. Vyras dirba mėgstamą darbą, turi jaukius namus, mažą patikimų ir ištikimų draugų būrelį - iki pilnos laimės trūksta tik žmogaus, su kuriuo būtų galima visa tai dalintis. Viskas pasikeičia, kuomet į kaimyninį namą gyventi atsikrausto žavi mergina Gabi.
lt
15:25
 Minuscule _ Mandibles From Far Away
Vos pirmasis sniegas nuklojo slėnį, skruzdės ėmė ruošti maisto atsargas. Jos pagalbon pasikvietė bičiulę boružėlę. Tačiau įvyko nelaimė _ boružėlė netyčia įkrito į kartoninę dėžę ir žmonės ją išsiuntė į tolimuosius Karibus. Greitai suorganizavę pagalbos būrį, vabzdžiai išsiruošia į tolimą kelionę, kad susigrąžintų savo draugę.
lt
16:55
 Mano mažasis ponis. Filmas
Poniai laimingai gyvena stebuklingoje karalystėje, kurią valdo princesė Žėrutė. Prieš pat draugystės festivalį į mažųjų ponių karalystę įsiveržia karalius Uraganas. Žėrutė kartu su penkiomis ištikimosiomis draugėmis Obuoliuke, Vaivorykšte, Rausvute, Skraiduke ir Deimantuke pasiryžta išgelbėti gimtąjį miestą ir išsiruošia toli už Ponių šalies ribų. Kelionėje jos supranta, kad draugystė yra stebuklinga!
lt
18:35
 Alvinas ir burundukai 3
Pašėlusi burundukų trijulė - Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių. Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas (akt. Jason Lee) leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina. Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai - šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!
lt
20:00
 Marcel the Shell with Shoes On
Heartwarming adaptation of the animated short film following Marcel, an adorable one-inch mollusc determined to find his family.
lt
21:30
 Faraway Eyes
A dark fantasy-comedy about the meaning of love in the afterlife.
lt
23:30
 Troliai: atostogos harmonijoje
As the holidays near, Queen Poppy plans the first annual Trolls Kingdom Secret Holiday Gift Swap, and Tiny Diamond gets a bad case of writer's block.
lt
23:55
 Tar
An Oscar-nominated Cate Blanchett stars as a world-renowned conductor whose life begins unravelling at society's hands.
lt

TV-guide - lördag, 2024-03-30

02:30
 Negailestinga naktis
On Christmas Eve, a group of mercenaries attack a wealthy estate to commit the ultimate heist but come up against the most unexpected fighter: Santa Claus.
lt
04:20
 Tu Mano Deimantas
Jokūbas (akt. Tuen Simonas Pham) yra sėkmingas deimantų pardavėjas. Vieną dieną jis sutinka žavią merginą, vardu Kotryna (akt. Ugnė Zavistauskaitė), ir ją įsimyli. Kotryna jį pasikviečia į atokią sodybą, praleisti savaitgalį. Kokias tamsias paslaptis atskleis ši kelionė?
lt
06:00
 Didingiausias filmas
Keturi ne tokie jauni našlaičiai apsilanko šokolado fabrike, kur užklysta į užburtą drabužių spintą. Ši juos nukelia į Gnarnijos žemę.
lt
07:25
 Netaikomos taisyklės
Holivudas 1958-aisiais. Daug žadanti ir dora aktorė Marla Mabrey (akt. Lily Collins) ir dešiniųjų pažiūrų vairuotojas Frank Forbes (akt. Alden Ehernreich) iš karto susižavi vienas kitu. Prasidedančiam romanui kliudo tai, kad Maria priklauso Baptistų bažnyčiai, o Frank yra susižadėjęs su mergina iš savo mokyklos. Jų meilei kliudo ir taisyklė, kurią paskelbė jų darbdavys, ekscentriškas milijardierius Howard Hughes (akt. Warren Beatty) ir kuri draudžia su juo sutartį pasirašiusioms aktorėms susitikinėti su kitais darbuotojais. Marlos ir Franko santykiams nuolat daro įtaką vis keistesnis Hughes mastymo būdas, todėl jie privalo iš naujo įvertinti savo nuostatas ir gyvenimus.
lt
09:30
 Alvinas ir burundukai
Devintąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį Amerikos ir kitų pasaulio šalių vaikai buvo beprotiškai pamėgę tris mažus animacinius burundukus, sukūrusius savo muzikos grupę. Alviną, Saimoną ir Teodorą – tokie burundukų vardai – žinojo kiekvienas. Dabar šaunieji burundukai – grupės lyderis Alvinas, išstypėlis, tylenis Saimonas ir apvalutis mielas Teodoras pasiekė didžiuosius ekranus! Vienas neginčijamas burundukų talentas – įpulti į bėdą, o dar didesnis talentas – pridaryti bėdų savo šeimininkui Deivui Seviliui, kurį vaidina Jasonas Lee.
lt
11:00
 Ūsuotasis ponas Mordekajus
Veiksmo komedija, kurioje Johnny Depp vaidina Charles Mortdecai. Charles yra šelmiškas meno prekeivis, ieškantis pavogto piešinio, tariamai turinčio pamirštos, pilnos nacių banko sąskaitos kodą. 2015
lt
12:45
 Kalifornijos svajos
Oskarą laimėjusiame romantiškame miuzikle vaidina Ryan Gosling, Emma Stone ir J.K. Simmons. Pradedančioji aktorė ir pianistas įsimyli vienas kitą, bet jiems tenka susidurti su išbandymais Los Andžele.
lt
14:50
 Apgaulės meistrai 2
Kvapą gniaužiančiame trilerio tęsinyje vaidina Jesse Eisenberg ir garsių aktorių komanda. Keturi raiteliai vėl susivienija, kad pavogtų prietaisą, kuriuo galima surinkti didžiulį duomenų kiekį.
lt
16:55
 Tramdantys ugnį
Ypatinga istorija, paremta tikrais įvykiais, apie drąsą ir pasiaukojimą. Juosta nukelia į 2013 m. birželio 28 dieną, kai Arizonos valstijoje (JAV) kilo siaubingas miško gaisras. Daugybės aukų pareikalavusi tragedija dar kartą įrodė, kad tarp mūsų gyvena didvyriai, kurie gali susivienyti ir atiduoti net savo gyvybę, saugodami ir gindami kitus.
lt
19:05
 Džeisonas Bornas
Pavojingiausias buvęs CŽV operatyvininkas turės atskleisti šokiruojančią tiesą apie savo praeitį.
lt
21:05
 Trio plunksnuose
Vos išsiritęs iš kiaušinio paukštelis Ričis tryško gyvenimo džiaugsmu - jis trokšta skraidyti ir pamatyti pasaulį. Vargšelis ne iš karto pamatė, kad skiriasi nuo savo tėvų. Tėvai gandrai priglaudė Ričio kiaušinį, kuris iš tikrųjų buvo žvirblio. Jis, deja, dydžiu nė negali lygintis su savo netikrais tėvais. Artėja žiema ir gandrai išskleidžia sparnus kelionei į Afriką, Ričis, kadangi yra žvirblis, turi likti žiemoti, bet jis irgi nori skristi į pietus! Tokia kelionė labai pavojinga, tačiau kai susirandi ištikimų draugų, viskas yra įmanoma! Ar šiam žaviam žvirbliukui pavyks įrodyti, kad jo mažame kūne plaka didelio gandro širdis?
lt
22:25
 Paskutiniai žvilgsniai
Detektyvas atsiskyrėlis grįžta į didmiestį tirti šou vedėjo žmonos nužudymo, vedėjas yra kaltinamasis. Herojus turi išsiaiškinti, ar šis vyras nebuvo apkaltintas atsitiktinai.
lt