enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

TV-guide - lördag, 2024-04-06

01:30
 Mirk per susišaudymą
Dvi konkuruojančios šeimos, kurių kiekviena kontroliuoja savo žiniasklaidos imperiją Niujorke, ir du jų paaugliai vaikai, kurie negali vienas kitam atsispirti... Jų meilę pastebėję tėvai įsikiša ir atskiria jaunuolius, tačiau tikros meilės, pavydo ir keršto sustabdyti neįmanoma. Prasideda ginkluota neklusniųjų medžioklė. Originalus pavadinimas "Die In A Gunfight".
lt
03:30
 Storulis
Chris Cringle lives with his wife Ruth and runs his Christmas present shop. On Christmas Eve, spoiled rich boy Billy receives a lump of coal from Chris for his selfishness, and swearing revenge, he hires his personal hitman to kill Chris...
lt
06:00
 Drąsusis elniukas Eliotas
(Elliot). Lietuviškai įgarsino: Darius Krapikas, Saulius Čiučelis, Neringa Varnelytė, Daiva Lebeliūnaitė, Neringa Nekrašiūtė, Dalius Pletniovas, Ridas Žirgulis, Marius Tumas..Rež.: Jennifer Westcott.
lt
07:30
 Escape from Pretoria
Jaudinantis trileris, paremtas tikrais 1979-ųjų m. įvykiais. Politiniai kaliniai Timas Jenkinas (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Stephenas Lee (akt. Danielis Webberis) yra du baltieji Pietų Afrikos gyventojai, nuteisti kalėti už antivalstybinės medžiagos spausdinimą ir platinimą. Ypač griežtame Pretorijos kalėjime du išradingi draugai pradeda rengti savo pabėgimo planą...
lt
09:20
 Devintasis
Post-apokaliptiniame pasaulyje žmonija – ant išnykimo ribos, o Žemę valdo mašinos. Jos buvo sukurtos kilniam tikslui įgyvendinti – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus mašinos ėmė maištauti ir pačios pagamino specialius aparatus, galinčius nušluoti žmones nuo Žemės paviršiaus. Baisiųjų mašinų kūrėjas prieš pat mirtį įvykdo dar vieną stebuklą: sukuria keletą skudurinių lėlių, pavadina jas numeriais ir įpučia joms gyvybę. Skudurinės lėlės netrukus supras, kad jų tikslas – išgelbėti žmoniją nuo baisios pragaišties
lt
10:40
 Namai
Mielo ateivio laivui sudužus Žemėje prasideda netikėta draugystė, o smagių nuotykių virtinė priveda prie supratimo, jog daryti klaidas yra žmogiška.
lt
12:10
 Anapus tvoros
Kai piktas sukčius R. J., jautrus vėžlys Vernas ir kiti jų draugai sužino, kad miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas vėžlio noras - įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti.
lt
13:40
 Kelias į Eldoradą
Eldoradas… Niekas negali iš tiesų pasakyti, ar mitas apie pasakišką aukso miestą išgalvotas, ar pagrįstas tikrove. Šiaip ar taip, legenda gyvuoja jau ilgiau nei 500 metų.
lt
15:10
 Šrekas Trečiasis
Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, jis visai nenorėjo valdyti karalystės. Vis dėlto kai jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Nenorėdamas apleisti mylimos pelkės, tačiau negalėdamas nuvilti žmonos ir visos karalystės, Šrekas ima ieškoti išeities. O išeitis yra - Artūras, Fionos pusbrolis. Tiesa, apie galimybę valdyti karalystę Artūras dar nieko nežino. Užtat Šrekas su ištikimais kompanionais - Asilu ir Batuotu Katinu - iškeliauja jam to pranešti. Šrekui išvykus, karalystė praktiškai lieka be valdovo, neskaitant tik sergančio karaliaus Haroldo. Žavusis Princas ima regzti sosto užgrobimo planus. Užkirsti kelią piktiems jo kėslams gali tik princesė Fiona.
lt
16:40
 Sinbadas. Septynių jūrų legenda
Animacinių šedevrų "Šrekas" ir "Simarono žirgas" kūrėjai pristato nuotykių istoriją - "Sinbadas. Septynių jūrų legenda". Jūreivis Sinbadas - narsiausias ir žymiausias keliautojas iš visų, kada nors plaukiojusių pasaulio jūromis ir vandenynais, - pakliūva į didelę bėdą. Jis neteisingai apkaltinamas neįkainojamos brangenybės - Pasaulio knygos - vagyste. Siekdamas išnešti sveiką kailį, Sinbadas pats turi rasti vagį ir sugrąžinti knygą, kitaip rūsčios bausmės susilauks ne tik jis, o ir jo geriausi draugai: Protėjus, žavioji Marina ir šuo Spaikas.
lt
18:10
 Alkio skonis
Megė ir Karstenas (aktoriai Katrine Greis-Rosenthal ir Nikolaj'us Coster'is-Waldau) - laiminga ir mylinti pora, auginanti du žavius vaikus. Megė - maisto antropologijos specialistė, Karstenas - talentingas virtuvės šefas; tad ir bendro restorano atidarymas porai praktiškai buvo neišvengiamas. Bendras jų talentų kūrinys - prašmatnus restoranas "Malus" - tampa tikra sensacija gurmaniškosios Kopenhagos padangėje. Maisto kritikų liaupsės glosto širdį, o užsakymai keliems mėnesiams į priekį - piniginę. Mėgaudamiesi sėkme, sutuoktiniai netrukus sutaria, kad dabar jiems tetrūksta vieno dalyko: prestižinės Michelin žvaigždutės. Iš pradžių tebuvusi kaip maloni, tolima svajonė, netrukus išsvajotoji žvaigždė užvaldo absoliučiai visas Karsteno mintis. Savo energiją nukreipęs vieninteliam tikslui, vyras atitolsta nuo vaikų, vis dažniau išlieja apmaudą ant restorano personalo ir Megės, o vieną dieną gautas anoniminis laiškas galutinai išmuša pagrindą jam iš po kojų. Laiške - vienintelė kompiuteriu spausdinta eilutė: "tavo žmona myli kitą". Mintys apie paslaptingą laiško siuntėją, galimą Megės neištikimybę ir užkeiktosios Michelin žvaigždutės siekimas kažkada kone tobulą Karsteno gyvenimą paverčia tikru pragaru. Ar jiems su Mege pavyks surasti išeitį iš susidariusios situacijos? Ar pavyks prisiminti, kad gyvenime skaniausi ir svarbiausi patiekalai - ne tie, už kuriuos dalijamos žvaigždės, o tie, kuriais daliniesi su mylimais žmonėmis?
lt
20:00
 Faraway Eyes
A dark fantasy-comedy about the meaning of love in the afterlife.
lt
22:00
 Kvaili pinigai
Stāsts balstīts uz patiesiem notikumiem ar parastiem cilvēkiem, kas pārsteidza Volstrītu, pārvēršot videospēļu veikalu ķēdi par pasaulē iekārotāko uzņēmumu. Kīts Gils iegulda savus iekrājumus akcijās un raksta par to sociālajos tīklos. Ierakstiem kļūstot populāriem, mainās viņa un viņam pietuvināto cilvēku dzīve. Kad akciju padomi pārvēršas kustībā, bagāts kļūst ikviens – līdz miljardieri nolemj cīnīties pretī…
lt
23:50
 Tamsus ir nedoras
Брат с сестрой Майкл и Луиз приезжают на ферму к родителям, чтобы повидать тяжело больного отца. На удивление, мать не рада их приезду и настаивает на скорейшем отъезде, да и вообще ведет себя странно и даже жутко. А на следующий день, кончает жизнь самоубийством. Местный священник намекает брату и сестре, что на ферме открыта дверь для проникновения дьявольских сил.
lt

TV-guide - söndag, 2024-04-07

01:30
 Marlou
Praėjusio amžiaus trečiojo dešimtmečio pabaiga. Nesėkmės versle ir vienatvė slegia privatų detektyvą Filipą Marlou. Tačiau jo akiratyje pasirodo žavi turtinga moteris, prašanti surasti jos buvusį meilužį. Vaidina Liamas Neesonas, Diane Kruger, Jessica Lange. Originalus pavadinimas "Marlowe".
lt
03:20
 Robotai
Čarlzas yra tikras mergišius, o Eleina - turtingų vyrų medžiotoja. Abu jie mokosi žmogiškumo, kai yra priversti burtis į komandą ir kovoti su savo mechaniniais antrininkais.
lt
06:00
 Bayala: A Magical Adventure
Kadangi iš Bayala karalystės drakonai beveik dingo, stebuklingosios fėjų galios silpsta. Pasakų princesės Sera ir Sura apsidžiaugia, kai atranda, kad savo rankose turi pasaulio išgelbėjimo raktą: drakono kiaušinį! Dabar seserys turi pasiekti drakonų kalnus ir leidžiasi į nuotykių kelionę į nežinomybę ...
lt
07:30
 Titanas
Nathan, a 13-year-old boy, is about to join his new friend Malik's gang by participating in a strange initiation ritual.
lt
09:30
 Šiukšliai
Boxes, bottles, cans. Garbage. Abandoned, ignored, inert. Until nightfall. Slim is a resigned cardboard box. but his fate changes when a kid toy box, Spark, involves him and his pals in an adventure that will change their life forever.
lt
11:00
 Bornas. Sunaikinta tapatybė
Matt Damon vaidina amnezijos ištiktą vaikiną, kuris mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina.
lt
13:00
 Puss in Boots: The Last Wish
Fearless feline Puss in Boots sets out on his grandest quest yet to restore his nine lives. Oscar-nominated Shrek spin-off.
lt
15:00
 Dainuok
Koala surengė dainų konkursą, kuris sudomino gyvūnus su skirtingomis gyvenimo istorijomis.
lt
18:00
 Už borto
Ką bendro turi kaprizingas milijonierius Leonardas (akt. Eugenio Derbezas) ir sunkiai besiverčianti, vieniša trijų vaikų mama Keitė (akt. Anna Faris)? Turi! Nesėkmingas šuolis į vandenį, prarasta atmintis ir štai jie _ puiki šeimynėlė. Tiesa, vyras net neįtaria, kad ši šeima visai ne jo, o kažkur pasaulyje jis vis dar turi milijonines sąskaitas. Originalus pavadinimas "Overboard".
lt
19:50
 Okupacija. Misija lietus
Praėjus dvejiems metams po tarpgalaktinės ateivių invazijos mūsų planetoje tvyro chaosas. Išgyvenusieji Sidnėjuje, Australijoje, kovoja beviltiškame žemės kare. Kasdien daugėjant aukų, pasipriešinimas ir netikėti jų sąjungininkai atskleidžia sąmokslą. Ši informacija yra neįkainojama, nes jos dėka karas gali baigtis lemiama. Ar ateiviai, pasiryžę paversti žemę savo naujais namais, leisis įveikiami? Ar žmonijai lemta išsigelbėti?
lt
22:00
 Dirbtinių vaikų karta
Ņujorkā dzīvojošs pāris – Reičela un Alvijs – dzīvo nepavisam netālā nākotnē, kurā tehnoloģijas nodrošina ērtu dzīvi. Reičelai tiek piedāvāta vieta Dzemdes centrā, kas pāriem nodrošina ērtu bērna sagaidīšanu atdalāmā mākslīgajā dzemdē jeb kapsulā. Bet Alvijs ir botāniķis, kurš mīl dabu un vēlētos dabisku grūtniecību. Tomēr, kā to izvirza Reičelas mākslīgā intelekta terapeite, kas īsti ir "dabisks"? Ar tehnoloģiju palīdzību viņi mācās kļūt par vecākiem.
lt
23:50
 Apgultis
Buvęs Niujorko policininkas šeimininkauja mažame Džordžijos kaimo miestelyje. Tačiau, kai turtingas gydytojas papuola į nusikaltėlių rankas, buvusiam policininkui teks prisiminti visus savo įgūdžius kovojant už įkaito gyvybę. Originalus pavadinimas "American Siege".
lt