live
M2

M2

Az M2 a magyar közmédia egyik tematikus csatornája (0–12 éves korosztály).

Hungary

ТВ водич - понедељак, 13.05.2024.

01:27
Akusztik miniprogram
Csak dallam és a ritmus, tisztán.
hu
M2
01:35
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
02:27
Akusztik miniprogram 2020
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az M2 Petőfi TV-n az A38 hajó színpadán.
hu
M2
02:32
Mintha kéne
A Mintha kéne cselekménye mindössze egy órát ölel fel. Anna családja hosszú útra indul, hogy hazavigyék Évi mamát a közös karácsonyra. Miközben Anna szülei vitatkoznak és a hangulat egyáltalán nem karácsonyi, Anna és a nagymamája szeretettel és teljes egyetértésben beszélgetnek egymással. Ám Anna és Évi nagyi régóta várt közös pillanatai hamar véget érnek, a mama hirtelen halálával. Annának nemcsak magában kell tartania a lelket a feldolgozhatatlan helyzetben, hanem minden erejét össze kell gyűjtenie, hogy megossza a hírt a szüleivel, akik nem veszik észre mi zajlik körülöttük.
hu
M2
02:49
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
03:45
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
04:00
Akusztik miniprogram 2020
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az M2 Petőfi TV-n az A38 hajó színpadán.
hu
M2
04:05
A38 BESZTOF
Az A38 Hajó fennállásának 18 éve alatt a világon egyedülálló módon több mint 3500 koncertet rögzített az MTVA-val együttműködésben, melyek hivatottak bemutatni a...
hu
M2
05:00
Mekk Elek az ezermester
Tyúkanyó annyira retteg a rókától, hogy az ólajtóra lakatot szereltet Mekk mesterrel. Egy fontos kérdésben azonban sehogy sem tudnak dűlőre jutni.
hu
M2
05:07
Pom-Pom meséi I. sorozat
A Festéktüsszentő folyton tüsszög, ezért minden repül a közeléből. Egyik sétája alkalmával a festéket is kitüsszenti a tégelyből. Innen jön az ötlet: tüsszentse a festéket a házakra és a kerítésekre. Később már portrékat és tájképet tüsszent.
hu
M2
05:15
Frakk, a macskák réme IV. sorozat
Károly bácsi szerint a házasság 45. évfordulóját nem szokás megünnepelni, mert az sem nem ezüst-, sem nem aranylakodalom. Frakk rábeszélésére mégis rászánja magát, hogy meglepi Irma nénit a régen vágyott betonjárdával.
hu
M2
05:24
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
05:33
Kukori és Kotkoda II. Sorozat
Kotkoda megkéri Kukorit, vigyázzon a két csibére. Elviszi őket sétálni, majd egy fa alatt letelepszik és elalszik. Közben a kánya ellopja a csibéket...
hu
M2
05:41
A nagy ho-ho-ho horgász I. sorozat
A nagy hőségben mindenki alszik. A madarak a fán, a halak és a Főkukac a vízben, de még a Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász is bóbiskol a parton. A nagy kapásra ébred fel, ám nem hal került a horogra, hanem egy "négylábú cserépedény", aki csak játszani akar. A Nagy Horgásznak remek ötlete támad, mivel a teknős kiváló úszó, a hátára ülve fog halat fogni...
hu
M2
05:50
Mirr-Murr kalandjai II. Sorozat
Mirr-Murr, Oriza Triznyák, Pintyőke és Ferdinánd Mesetisztás határán találkozik a tűzokádó hétfejű sárkánnyal, akinek nagy segítségre van szüksége...
hu
M2
05:58
Töf-Töf elefánt III. sorozat
A hihetetlenül erős, csupaizom űrlény felemeli a megmozdíthatatlan dézsát, segít a csapdába esett, a bajbajutott kéményseprőn, a tehetetlen zongoraszállítón. A vagánykodó huligánokat is megleckézteti, a harang idő előtti megszólaltatásával azonban egy kis bonyodalmakat okoz.
hu
M2
06:05
Bogyó és Babóca (I. évad)
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait.
hu
M2
06:11
Kívánj most! - 2. évad
Bianka elszomorodik, amikor a parkban töltött napja nem úgy alakul, ahogy tervezte. A nap során azonban rájön, hogy a változás mókás meglepetéseket tartogathat.
hu
M2
06:33
Zou- 3. évad
Zou Elzee-vel a Sportcsarnokba megy tollaslabdázni, de ott épp balett órát tartanak. Ziinia kérleli, hogy maradjon ott, de Zou szerint unalmas a balett. Dédi otthon mégis rábírja Zou-t, hogy próbálja ki a balett táncot.
hu
M2
06:45
Zou- 3. évad
Zowie számítógépe elromlik, és a Sportcsarnok helyfoglalását nem tudja irányítani, így mindenkit egy időpontra hív. Mikor Zinnia és Elzee balettórán venne részt, addig Zou és Zak teniszórán. Megegyeznek, hogy elfelezik a pályát, de ez a bonyadalmak sokaságát indítja el.
hu
M2
06:58
A Mancs őrjárat - 4. évad
Ryder telefonhívást kap Ugatóburgból, ahol egy sétáló páncélt láttak. A Mancs őrjárat tudja, hogy szellemek nem léteznek, de akkor mi vagy ki zavarja a hercegnő álmát. A kutyik sietnek a helyszínre, bár Rubbel nem biztos abban, hogy neki is ott a helye. / Humdinger polgármester ellopott egy régi, értékes majommaszkot a dzsungelben. Így majomnak hiszi magát, és le is tűnik a fák között. Carlos ezért a Mancs őrjáratot hívja, hogy találják meg a polgármestert.
hu
M2
07:21
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:31
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
07:35
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:40
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:48
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Maeva és Patrick bácsi vásárolni mennek, ezért az éttermet Timetire, Yannra és Marinára hagyják. Auru is segíteni szeretne, ám a két kiskakas hamarosan hatalmas felfordulást okoz az étteremben.
hu
M2
08:00
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Igor egy katonai delfin, aki egy nyomkövetővel a hátán megszökött egy katonai bázisról. A harci delfin hamar összebarátkozik Auruval és megtanulja, nem minden ember ellenség.
hu
M2
08:12
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
A Király parancsára Robint a várban tartják, hogy úriembert faragjanak belőle. Mint utóbb kiderül, szokás szerint János herceg keze van a dologban, aki el akarja terelni a figyelmet egy titkos akcióról.
hu
M2
08:24
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Mikor lába kél a koronának, amit János herceg kifejezetten magának készíttetett egy különleges alkalomra, tűvé tesz mindent, hogy visszaszerezze. Robin és barátai azonban szokás szerint gondoskodnak róla, hogy másképp alakuljanak a dolgok, mint ahogy azt János tervezte.
hu
M2
08:38
Panda és Kivi
Hajóépítés közben Pöttöm Úr megsérül és sírni kezd. Fáradt és reménytelennek tekinti, a hazajutást ezért elszökik a többiektől. Miközben a tönkrement haja miatt búslakodik, addig Morcos Sapi kever egy hajbalzsamot altatószerrel, ezzel tőrbe csalva Pöttöm Urat, aki a hajbalzsam használata után el is alszik. A többiek észreveszik és úgy alakítják, hogy Morcos Sapi is használja az altatóbalzsamot, s eközben kiszabadítják a barátjukat.
hu
M2
08:49
Panda és Kivi
Az állatok miközben sétálnak hazafelé Arisztódi folyton lemarad, de meggyőzi a többieket, hogy menjenek előre majd utóléri őket. Közben Morcos Sapi kiszemeli Arisztódit és különböző csapdákkal szeretné elfogni, de az első két csapdát kijátszotta a teknős. A harmadiknál azonban elkapja, de Arisztódinak sikerül egyedül kiszabadulnia.
hu
M2
09:01
A dzsungel könyve - III. évad
Maugli hirtelen ötlettől vezérelve jövendőmondónak áll. Mindenki el is hiszi neki, csak Balu nem. Sir Kán is elmegy hozzá, hogy jósoljon neki, de ez csak egy csapda.
hu
M2
09:12
A dzsungel könyve - III. évad
A száraz évszak kezdetének megünneplésére, az aki lótuszvirágot tud hozni a verseny zsűrijének, azaz Balunak, egy napra király lesz és partit rendeznek a tiszteletére. Ezzel el is indul a verseny.
hu
M2
09:25
Büdi és Markosz-2. évad
Büdi és Markosz dinnyedobással játszik, miközben azon gondolkoznak, hogy egy hatalmas dinnye vajon nagyobbat placcsan-e. Elmennek hát, és barátaik segítségével kipróbálják./ Vonta Tom kirakja a vízbe Ding Dinget a bólyát, hogy Bálnana a hajó tudja merre kell mennie. Ding Ding azonban eltűnik, így megindul a keresés a kis bólya iránt.
hu
M2
09:47
Anna és barátai
Eljött az éves tréfanap ideje, és Krisztofer kivételével mindenkinek van egy jó ötlete. A kis kukac azonban nem csügged, inkább ő süti a főnyereményt, egy tortát. Amikor mindenki asztalhoz ül, rájönnek, hogy bizony Krisztofer is kitalált valamit.
hu
M2
09:54
Anna és barátai
Anna és a többiek Ron csodás kőgyűjteményébe keresnek egy újabb darabot. Amig kutatnak, mindenféle szemétre is rábukkannak, ám a végén megtalálják a tökéletes követ. A gond csak az, hogy nem tudják megmozdítani.
hu
M2
10:01
Anna és barátai
Krisztofert nagyon szeretne eljutni az űrbe és a Holdra. Anna és a többiek szeretnék, ha valóra válna az álma, ám egy igazi űrhajót még Bubu sem tud barkácsolni. Cserébe okod ötletekkel, az űrt és a Holdat varázsolják a Földre. És Bubu is épít egy játék űrhajót.
hu
M2
10:10
Számoljunk Paulával 5. évad
Vörösszakáll legjobb barátja, Lóri papagáj folyton Maurice-szal játszik. A kapitány féltékeny lesz és szeretné visszakapni a barátját. Paula és barátai segítenek neki.
hu
M2
10:21
Számoljunk Paulával 5. évad
Paula, a Számok Lánya egy szupercsapatot alapít a barátaiból. Mindenkinek van valami szuper képessége, egyedül Billy szomorkodik, mert neki nincs. Vagy talán mégis?
hu
M2
10:33
Edmond és Lucy - 1. évad
Este hangversenyt rendeznek az erdőben, amihez Edmond, Mitzi és Lucy is szeretnének csatlakozni. Ehhez az erdőben keresnek alapanyagot, hogy csináljanak saját hangszert, de sajnos közben Harry-é egy kicsit összetörik.
hu
M2
10:45
Edmond és Lucy - 1. évad
Edmond és Lucy kíváncsiak, ki az erdő legidősebb lakója. Mima egy rejtvény segítségével vezeti rá őket, de a kölyköknek kell megtalálniuk a legöregebb lakókat.
hu
M2
10:57
Frakk, a macskák réme IV. sorozat
Károly bácsi szerint a házasság 45. évfordulóját nem szokás megünnepelni, mert az sem nem ezüst-, sem nem aranylakodalom. Frakk rábeszélésére mégis rászánja magát, hogy meglepi Irma nénit a régen vágyott betonjárdával.
hu
M2
11:06
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
11:14
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
11:19
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Marci, mint múzeumi teremőr észreveszi, hogy a festményekről eltűntek az alakok. Ők ugyanis bulit tartanak Agatha, a grófnő tiszteletére. Ám az ünnepelt sehol sincs. Marcinak, mint a képekért felelős személynek, gyorsan meg kell találnia a grófnőt.
hu
M2
11:31
Nene
Nene reggel arra ébred, hogy nagyon éhes, és mindenből kettőt lát, majd hármat. Nene és Meggájver elindulnak barátaikhoz, hátha van valakinek egy jó ötlete, hogy elmúljon a baja.
hu
M2
11:38
Moncsicsik - 2. évad
Sylvus a megfázására Leafy-vel közösen csinál egy főzetet, de Leafy véletlenül bohótusz magokat ad Sylvus-nak. Sylvus mindenkivel elkezd viccelődni. A gyógymódja egy nagy ijedtség.
hu
M2
11:49
Moncsicsik - 2. évad
Lezuhan a Tsuruk csillaga az égről, ami segíti eljutni az álmokat a gyerekekhez. Minél előbb vissza kell juttatni a csillagot az égre, így a Moncsicsik elkezdenek a megoldáson dolgozni.
hu
M2
12:02
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A drámatanár vezetésével az iskolában időkapszulát ásnak el a gyerekek és a tanárok. Mindenki izgatottan tervezgeti, hogy mit tegyen a kapszulába az utókor számára. Amikor kiderül, hogy ezzel együtt kiássák az előző generáció időkapszuláját, és megnézik mit tartottak ők fontosnak, Dave és Smith tanárnő is zavarba jön, és mindent elkövetnek, hogy ezt megakadályozni. De vajon miért?
hu
M2
12:13
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A kidobósjátékban a gazdag srácokból álló ellenfél technikai fölényben van Alvinnal és a csapattal szemben. Van légipajzsuk, 3D Mozgás Jósló Kalkulátoruk, és lézervezérlésű kesztyűjük. Kevint megfélemlíti az ellenfél ereje, ezért sérülést színlel. Így Theodor kénytelen beállni a csapatba és kiderül, az ellenfél technikai kütyüjei mit sem érnek a félénk Theo ellen.
hu
M2
12:26
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvin legnagyobb meglepetésére Theo a legújabb, Gamma Station konzollal játszik, amit a "varázskunyhójában" talált. A félénk mókus bevallja, hogy amit csak kíván, az másnap a kunyhóban terem. Vajon hogyan teremnek a legvagányabb és legújabb dolgok ezen a különös helyen? Ez hamar kiderül, de Alvin és Theo nem lesznek boldogok a következményektől....
hu
M2
12:38
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodor egy beszélgetés foszlány alapján tudni véli, hogy ő a legidősebb a mókusok közül. A hír felkavarja és úgy érzi, eddig nem úgy viselkedett, ahogy a legidősebb testvérnek illik. Pedig Theodor a legjobb báty szeretne lenni!
hu
M2
12:50
Gigantoszaurusz
Trey lába megsérül, és nem tudja elijeszteni Crort és Totort, ezért haszontalannak érzi magát. Tiny szeretné, ha a gyógyulás idejét is hasznosan töltené, így ráveszi a bátyját, hogy próbálja ki a festést és az agyagozást. Ám úgy tűnik, Trey egyikben sem igazán tehetséges, míg rá nem jön, hogy a szarvaival csodásan faragja a fákat. Szükség is lesz rá nemsokára, mivel Cror és Totor nem bírnak magukkal.
hu
M2
13:01
Gigantoszaurusz
Tiny játék közben véletlenül kidönt egy apró facsemetét. Szeretné jóvátenni, ezért pártfogásába veszi, és maga nevelgeti tovább. A kis fa pedig szépen fejlődik, ám egy idő után bizony Tiny-nak el kellene ültetni a földbe. A kis dinó maga is nehezen ismeri be, de bizony nem könnyű megválnia kedvencétől.
hu
M2
13:13
Gigantoszaurusz
A kis dinók csúnyán összevesznek, ennek pedig az a kőtábla issza meg a levét, amit közösen találnak. Az értékes lelet nem más, mint az öt barát ősi címere. Ezen azonban csak négy dinoszauruszfej látható, vajon ki az ötödik. Miután a kőtábla darabokra törik, mindenki talál egy részt, Giganto pedig segít nekik. De a keresés korántsem olyan szórakoztató a barátok nélkül.
hu
M2
13:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Amikor Bartholomew denevér szárnya meggyógyul, és visszatér New Jersey vadonjába, a banda úgy dönt, hogy meglátogatja.
hu
M2
13:49
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 1. évad
Gortimer minden pillanatot szeretne kihasználni, hogy jól érezzék magukat az édesapjával, mielőtt újra el kell utaznia. A három jó barát egy szivárványt vetít ki a Rendes utca fölé, amitől nem csak Gortimer édesapja, de az utca többi lakója is meglepően boldog és felszabadult lesz. Mel és Ranger elkezdenek aggódni, hogy a dolgok ezúttal nagyon nem mennek rendesen, Gortimer azonban szeretné fenntartani a jó hangulatot az utcában.
hu
M2
14:19
Power Players
A brutális kánikula idején Axelnek és csapatának meg kell keresnie a Thermometron 9000 -et, amelyet Jégzúzó ellopott, hogy a hokipályája ne olvadjon el, és Axeléket egy visszavágóra ki tudja hívni.
hu
M2
14:30
Power Players
Axel és a csapat unatkozik, nem gondolták volna, hogy hiányozni fog nekik Galád és a többi rossz fiú. Elhatározzák meglátogatják Galádékat.
hu
M2
14:41
Power Players
Axel tehetetlenül nézi Galileo és Sarge zenei versenyét. Taréjos is csatlakozik a versenyhez a gitárjával, hogy megnyerje a bajnoki címet.
hu
M2
14:54
Pat, a kutya
Lola Pat segítségével óriási epret nevelt. Pat tiszteletére szeretne tortát csinálni a gyümölcsből, ám a finomságra a dróton ülő galamboknak és a szomszéd kutyának is fáj a foguk. Pat elhatározza, mindenáron megvédi az epret!
hu
M2
15:02
Pat, a kutya
Lucy-nak édesanyja megtiltja, hogy még több kóborállatot hozzon a lakásba. Ám három galamb mégis bejut a házba, sőt, Pat az, aki kiszorul!
hu
M2
15:09
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A monza versenypályán lefújták a versenyt, mert az autók nem érnek oda időbe, ezért Rikárdó a Szárnyalóktól kér segítséget. Jett, Dizzy és Jerome Aranyfiúval szembeszállva csapatmunkával, de végül megnyerik a trófeát.
hu
M2
15:21
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A thaiföldi Lopburi-ba a csintalan kismajmok elcsenik Tan játékait. Ahhoz, hogy visszaszerezze őket a Szárnyalóktól kér segítséget, mégpedig egy világítós, nyomonkövetős labdát. Amint Tan visszakapja a játékait, a kismajmoknak is építenek egy játszóteret, hogy mindenki kedvére mókázhasson.
hu
M2
15:34
Matrica - Lássuk a medvét!
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozatában a Lássuk a medvét! című rovat a magyar közmondásokat és szólásokat mutatja be mini szituációkon keresztül, Luca és...
hu
M2
15:39
Matrica - Hevül a vegyület
Fizikai oktató sorozat gyerekeknek Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat kémiával és fizikával foglalkozó rovata a Hevül a vegyület, amelyben Kisdoki és Doki úr...
hu
M2
15:45
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
15:49
Irány Okido!
Messy, Zoé és Félix egy földrengés nyomába erednek, és igen fontos felfedezést tesznek a fogmosás fontosságáról. Hogy hogy függ össze ez a két dolog, az kiderül ebből az epizódból.
hu
M2
16:00
Irány Okido!
Ebben az epizódban a szivárvány titkait kutatják Messy barátai.
hu
M2
16:12
Irány Okido!
Ebben az epizódban a hernyó és a pillangó különleges kapcsolatáról mesélnek Messy barátai.
hu
M2
16:24
Moncsicsik - 2. évad
Aikor kilövi az imádat mágikus labdáját az Álomfára, amitől minden csicsi Aikort tekinti királyának. A helyzetet Twig és Hanae tudja megmenteni, akik épp nem tartózkodtak a fán, mikor a varázslat a többieket uralmuk alá vonta.
hu
M2
16:35
Moncsicsik - 2. évad
Meglepetések napja van Álomfán, a csicsik különböző ajándékokkal kedveskednek egymásnak. Stampy megharagszik egy félreértés miatt Artusra, akinek hőssé kellene válnia ahhoz, hogy Stampy bizalmát visszanyerje.
hu
M2
16:48
A dzsungel könyve - III. évad
Balu a szaglás technikáját tanítja Mauglinak és Bagirának, de valahonnan iszonyatos bűz jön, amitől elvesztik szaglásukat.
hu
M2
17:00
A dzsungel könyve - III. évad
A barátság napon a majmok nem hívják meg a borzokat az ünnepségre, mert túl büdösek. Ezen felháborodva a borzok átállnak Tabaki oldalára, aki viszont ettől úgy gondolja, innentől ő lesz a dzsungel királya. Persze ehhez még Mauglinak és Sir Kánnak is lesz néhány szava.
hu
M2
17:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave egy levélből megtudja, Grammy-díjra jelölték. Rendkívül büszke a kitüntetésre és sorba hívja a barátait az örömhírrel. A mókusok azonban rájönnek, hogy nem Grammy a díj, hanem Granny, ami a korosodó rockkerek díja. A mókuscsapat Alvinnal az élen nem tudja, hogyan mondják el Dave-nek, hogy tévedett....
hu
M2
17:24
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodornak nincs önbizalma. Különösen igaz ez a játékok területén, ezért Alvin elhatározza, hogy felrázza öccse szunnyadó tehetségét. Eljátssza, hogy önbizalmat ad át Theodornak, és a bizonyításban a tesók is segítenek. Nem csoda, ha Theodor azonnal benevez egy golfbajnokságra...
hu
M2
17:37
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A városban Dagarak-találkozó van, és a rendezvény hemzseg a rajongóktól. Alvin és Kevin is szeretnének ott lenni, annak ellenére, hogy ilyenkor az iskolában van a helyük. Alvin nagy ötlete beválik, és mint beteg, otthon maradhat. Így elmegy a találkozóra, ám nem számít rá, hogy Dave is megjelenik...
hu
M2
17:48
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave egy rövid időre befogadja Olint, a cserediákot. Olin esténként mesél a mókusoknak, és elhiteti velük, hogy a mese valóra válhat. A félős Theodore meggyőzi Alvint és Simont egy közelgő rossz dologról, és a kis mókusok mindent elhisznek...
hu
M2
18:01
Panda és Kivi
Hihiék a parton keresnek alkatrészeket a hajóhoz, miközben találnak egy tükröt, ami mindenkinek a tetszését elnyeri és össze is kapnak rajta. Morcos Sapi különböző fémeket helyez el nekik, amik aranynak vannak álcázva és mindenki elveszi, kivéve Hihi, aki a hajón dolgozik. Majd Morcos Sapi megjelenik egy hatalmas mágnessel és mindenkit magához ránt kivéve a pandát, aki végül megmenti barátait.
hu
M2
18:12
Panda és Kivi
Miközben építik a hajót az állatok elkezdenek zenélni, ami nagyon megtetszik a sirályoknak és ezt látván alakítanak egy bandát. Hamar konfliktus merül fel, ugyanis nem ugyanazt a zenét akarják játszani. Morcos Sapi egy furulya segítségével hipnotizálja őket és a ketrecbe vezeti az állatokat. Közösen nagyobb zajt csapnak, mint a furulya és a sirályok segítségével kiszabadulnak a fogságból.
hu
M2
18:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
A várva várt játékautó-verseny éjszakáján Melman mentőautójának kerekét kilyukasztotta valaki. Feltételezve, hogy szándékosan csinálták, Melman bevonja Martyt és a bandát egy nyomozásba, hogy megtalálják a rosszul viselkedő tettest.
hu
M2
18:50
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Mateo selyempókjától mindenki fél az Atocha vonatállomáson, ezért a kisfiú a Szárnyalóktól kér segítséget, hogy hozzanak a kis kedvencének egy hordozót. Ellie le szeretné fotózni a hálót, amit Estaban, a pók szőtt, de ezzel óriási galibát okoz.
hu
M2
19:02
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A Tökmagok vicces csokit hoztak a légi bázisra. Paul hangja nagyon vicces lett tőle, Dizzy bekékült, Jett pedig lelassult, ami nagyon megnehezíti a küldetést, amiben Nazli kér segítséget, hogy apukájának jégkását tudjon készíteni, mert nagyon melegben jár dolgozni.
hu
M2
19:15
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
János herceg merényletre készül Richard király ellen. Ennek megakadályozására vad hajszába kezdenek egy vadászkürtért a zsiványok és Robinék is. Flynn mindeközben mindenkivel összebarátkozik.
hu
M2
19:27
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Richard egy tréfás mesélő segítségével akarja megnevettetni Lord Gudfredet, akit békítő szándékkal vendégségbe hív. János hercegnek nincs ínyére, hogy a nagy tréfálkozásban nevetség tárgyává válik, így mindent elkövet, hogy eltűntesse a históriást.
hu
M2
19:41
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:51
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
19:54
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
20:02
Heartland II. évad
Amy és Ty kettesben indul el a hegyekbe, hogy egy elszigetelt vadló-ménest megmentsen az éhhaláltól. Ty azonban váratlanul rosszul lesz, belázasodik, és elájul. A hirtelen hóvihar elvágja előlük a visszautat. Ketten kell megbirkózniuk a nehézségekkel, és végre őszintén szembenézhetnek saját gondjaikkal is. Beismerik, hogy puszta barátságnál több lehet közöttük. Lou Peterrel indul egy fürdőbe, a hó azonban az ő útjukat is állja. Lou végre bevallja Jacknek, hogy Peterrel, az olajvállalat emberével randizik.
hu
M2
20:53
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
21:53
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
22:28
A38 Archív
hu
M2
23:25
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2

ТВ водич - уторак, 14.05.2024.

00:23
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
01:20
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
01:51
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
02:45
A38 Archív
hu
M2
03:35
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
03:46
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
03:56
Akusztik miniprogram 2020
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az M2 Petőfi TV-n az A38 hajó színpadán.
hu
M2
04:01
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
05:00
Mekk Elek az ezermester
Mosómedve állandó vízhiánnyal küzd a rengeteg mosnivaló miatt. Teknős javaslatára Mekk mestert bízza meg kútásással, aki egyedi ötlettel rukkol elő...
hu
M2
05:07
Pom-Pom meséi I. sorozat
A sárkány királylányokat rabol, lovagokkal verekszik, de az idő eljár felette és már senki sem akar harcolni vele. A sárkány egy idő után unatkozni kezd és lemegy a városba ellenfelet keresni...
hu
M2
05:15
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf sok veszélytől óvja meg az iskolába igyekvő, kissé szórakozottan közlekedő barátját, Robit.
hu
M2
05:23
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
05:34
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles és Tüskéshátú, a barátja egy teherautón messze vetődnek otthonuktól. Boldogok, hogy végre világot láthatnak.
hu
M2
05:41
A nagy ho-ho-ho horgász I. sorozat
A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász segítségkiáltásra lesz figyelmes. A Főkukac kiabál, ugyanis a víz alatt valami elvágta a csalizsineget. Miután kiderült, hogy egy rák garázdálkodik a tóban, a Nagy Horgász ki akarja fogni a különleges csemegét. A rákászás azonban külön tudomány, napon érlelt szagos máj, s feneketlen kosár is szükséges hozzá. A drága májra azonban több jelentkező is akad...
hu
M2
05:50
Mirr-Murr kalandjai II. Sorozat
Mirr-Murr a kandúr barátaival a Meseerdőben sétál. Ott találkozik a füttyemberrel, aki nagyon szomorú...
hu
M2
05:59
Töf-Töf elefánt III. sorozat
A varázstávcsővel meghívott űrlény pillanatok alatt elvégzi azokat a tennivalókat, amit a földiek körülményesen, néha nevetséges elképzeléssel akarnak megoldani.
hu
M2
06:06
Bogyó és Babóca (I. évad)
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait.
hu
M2
06:13
Kívánj most! - 2. évad
Amikor Bianka varázslata miatt Ben imádott játéka, Töfi eltűnik, Bianka, Bob és Ben kalandos útra indul, hogy megkeresse.
hu
M2
06:35
Zou- 3. évad
A következő félévben a gyerekek választhatnak a lólengés és a kötélmászás között vagy kipróbálhatnak valami új sportot, a kötéltáncot. Zak, Zou és Elzee a kötéltáncot választják, ám Zinnia nem akar egyiket sem választani. Vajon fél a magasban?
hu
M2
06:46
Zou- 3. évad
Zinnia anyukájának születésnapja van, de Zinnia nem tudja mit vegyen neki. Zou kitalálja, hogy készítsen neki valami egyedit, amiből csak egy van az egész világon.
hu
M2
06:59
A Mancs őrjárat - 4. évad
Porter úr drónokat alkalmaz, hogy gyorsítsa a házhoz szállítást. Ám amikor a távirányítót is elviszik, minden a feje tetejére áll. Porter úr kénytelen a Mancs őrjárat segítségét kérni, hogy szerezzék vissza a távirányítót, mielőtt a városra ételeső zuhan. / Humdinger polgármester ismét nem bír magával, ezúttal Ködös-völgy új óriáskerekét lopta el. A szerkezet viszont irányíthatatlan, ezért minél hamarabb vissza kell szerezni.
hu
M2
07:23
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:32
Matrica - Négyzetgyök
A matematika könnyű és izgalmas. Ezt szeretné megmutatni a nézőknek Laci bácsi, azaz Major László matematikus. Játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek...
hu
M2
07:37
Rímerdő versfilmek
A gyermekirodalom legszebb verseit filmesíti meg az M2 Gyerekcsatorna. A Rímerdő című saját gyártású nyolcrészes sorozatban kisiskolások adják elő a klasszikus és...
hu
M2
07:42
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
07:46
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Egy híres természetfilmes érkezik Maotoura, Cápa John, akit az egész világ ismer. Yann és Auru segítenek a munkájában, ám eközben különös felfedezést tesznek a természetvédő Cápa Johnnal kapcsolatban.
hu
M2
07:59
Zoom, a fehér delfin 1. évad
A fővárosból Anita, a biológus érkezik vendégségbe, hogy Maotou élővilágát tanulmányozza. Patrick bácsi kedveli Anitát, ezért nagyon megbántódik amikor kiderül, Anita Zoom-ot szeretné megszerezni.
hu
M2
08:11
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
János herceg merényletre készül Richard király ellen. Ennek megakadályozására vad hajszába kezdenek egy vadászkürtért a zsiványok és Robinék is. Flynn mindeközben mindenkivel összebarátkozik.
hu
M2
08:23
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Richard egy tréfás mesélő segítségével akarja megnevettetni Lord Gudfredet, akit békítő szándékkal vendégségbe hív. János hercegnek nincs ínyére, hogy a nagy tréfálkozásban nevetség tárgyává válik, így mindent elkövet, hogy eltűntesse a históriást.
hu
M2
08:37
Panda és Kivi
Hihiék a parton keresnek alkatrészeket a hajóhoz, miközben találnak egy tükröt, ami mindenkinek a tetszését elnyeri és össze is kapnak rajta. Morcos Sapi különböző fémeket helyez el nekik, amik aranynak vannak álcázva és mindenki elveszi, kivéve Hihi, aki a hajón dolgozik. Majd Morcos Sapi megjelenik egy hatalmas mágnessel és mindenkit magához ránt kivéve a pandát, aki végül megmenti barátait.
hu
M2
08:48
Panda és Kivi
Miközben építik a hajót az állatok elkezdenek zenélni, ami nagyon megtetszik a sirályoknak és ezt látván alakítanak egy bandát. Hamar konfliktus merül fel, ugyanis nem ugyanazt a zenét akarják játszani. Morcos Sapi egy furulya segítségével hipnotizálja őket és a ketrecbe vezeti az állatokat. Közösen nagyobb zajt csapnak, mint a furulya és a sirályok segítségével kiszabadulnak a fogságból.
hu
M2
08:59
A dzsungel könyve - III. évad
Balu a szaglás technikáját tanítja Mauglinak és Bagirának, de valahonnan iszonyatos bűz jön, amitől elvesztik szaglásukat.
hu
M2
09:10
A dzsungel könyve - III. évad
A barátság napon a majmok nem hívják meg a borzokat az ünnepségre, mert túl büdösek. Ezen felháborodva a borzok átállnak Tabaki oldalára, aki viszont ettől úgy gondolja, innentől ő lesz a dzsungel királya. Persze ehhez még Mauglinak és Sir Kánnak is lesz néhány szava.
hu
M2
09:23
Büdi és Markosz-2. évad
Kürt meghívja Büdit és Markoszt a koncertjére, ám a stadion felé vezető úton hatalmas forgalmi dugó van. Hiába a két jó barát minden helyzetet meg tud oldani, de ez esetben Kürt nem jut el a stadionig. Vajon milyen megoldást találnak ki?/ Mindenki nagyon elfáradt estére, pedig éjszaka lesz Zúzó új mutatványának a bemutatója az autós mozinál. Büdinek és Markosznak valamit ki kell találni, hogy tudják barátaikat ébren tartani, köztük Zúzót is.
hu
M2
09:45
Anna és barátai
Anna és Breki éppen Ronnál játszanak, amikor észreveszik, hogy egy pók van a szobában. Bár először félnek tőle, Ron megmutatja, hogy valójában semmi okuk utáni a pókokat.
hu
M2
09:52
Anna és barátai
Krisztofer izgatottan készül a születésnapjára, de elég türelmetlen. Mindenkit felkeres a meghívóval, valójában azonban azt szeretné tudni, hogy kitől mit kap. Pedig a jó dolgokra megéri várni.
hu
M2
09:59
Anna és barátai
Anna szobrot készít Brekiről, de elfogy az alapanyag. Felkeresik a többieket, hogy kérjenek még agyagot, és közösen megállapítják, hogy szobrot tulajdonképpen bármiből lehet készíteni. Így mindenki nekilát egy szobornak, de a legjobb együtt építeni egy közös szobrot.
hu
M2
10:08
Számoljunk Paulával 5. évad
Tobby elesik és kicsit fáj a lába. Mivel ezért mindenki kedves vele, betegebbnek tetteti magát, becsapva ezzel a barátait. Ez azonban nem szép dolog, amit végül Toby is megért!
hu
M2
10:19
Számoljunk Paulával 5. évad
Sárkány úr faluja benevezett a "Minden idők legjobb faluja" versenyre. Sárkány úr Paula és barátai segítségét is kéri a győzelemhez, hogy segítsenek ráncba szedni az esemény két műsorvezetőjét, Malackát és Pandát.
hu
M2
10:30
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
10:34
Edmond és Lucy - 1. évad
Edmond szeretné lerajzolni a amdarakat a tó partján, ehhez azonban szinte mozdulatlannak kell maradni. Nos, ez Lucy-nek nme igazán megy, ezért Uhu-Georgie megmutatja, mit is kellene csinálnia.
hu
M2
10:45
Edmond és Lucy - 1. évad
Harriett és Polka házát ellepték a hangyák, ezért ideiglenesen barátaikhoz költöznek. Ám a két kis egér nem a legjobb lakótárs, mivel nem veszik figyelembe Harry, Edmond és Lucy igényeit. Hamarosan megtanulják, hogy annak is alkalmazkodni kell, akit vendégül látnak.
hu
M2
10:58
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf sok veszélytől óvja meg az iskolába igyekvő, kissé szórakozottan közlekedő barátját, Robit.
hu
M2
11:05
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
11:17
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Zord földönkívüliek keresnek új bolygót maguknak és úgy tűnik számukra a Föld éppen megfelelő lesz. Szerencsére Marci, mint a galaxis védelmezője képes megakadályozni, hogy elfoglalják az otthonunkat, pedig Grindsel most is megtesz mindent, hogy ezt megakadályozza.
hu
M2
11:29
Nene
Nene reggel rálép Meggájver alvókájára és összetöri. Egész nap lelkiismeretfurdalása van, így barátról barátra jár, hátha valaki meg tudja javítani, de csak egyre rosszabb lesz a végeredmény.
hu
M2
11:36
Moncsicsik - 2. évad
Aikor kilövi az imádat mágikus labdáját az Álomfára, amitől minden csicsi Aikort tekinti királyának. A helyzetet Twig és Hanae tudja megmenteni, akik épp nem tartózkodtak a fán, mikor a varázslat a többieket uralmuk alá vonta.
hu
M2
11:47
Moncsicsik - 2. évad
Meglepetések napja van Álomfán, a csicsik különböző ajándékokkal kedveskednek egymásnak. Stampy megharagszik egy félreértés miatt Artusra, akinek hőssé kellene válnia ahhoz, hogy Stampy bizalmát visszanyerje.
hu
M2
12:00
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave egy levélből megtudja, Grammy-díjra jelölték. Rendkívül büszke a kitüntetésre és sorba hívja a barátait az örömhírrel. A mókusok azonban rájönnek, hogy nem Grammy a díj, hanem Granny, ami a korosodó rockkerek díja. A mókuscsapat Alvinnal az élen nem tudja, hogyan mondják el Dave-nek, hogy tévedett....
hu
M2
12:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodornak nincs önbizalma. Különösen igaz ez a játékok területén, ezért Alvin elhatározza, hogy felrázza öccse szunnyadó tehetségét. Eljátssza, hogy önbizalmat ad át Theodornak, és a bizonyításban a tesók is segítenek. Nem csoda, ha Theodor azonnal benevez egy golfbajnokságra...
hu
M2
12:25
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A városban Dagarak-találkozó van, és a rendezvény hemzseg a rajongóktól. Alvin és Kevin is szeretnének ott lenni, annak ellenére, hogy ilyenkor az iskolában van a helyük. Alvin nagy ötlete beválik, és mint beteg, otthon maradhat. Így elmegy a találkozóra, ám nem számít rá, hogy Dave is megjelenik...
hu
M2
12:36
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave egy rövid időre befogadja Olint, a cserediákot. Olin esténként mesél a mókusoknak, és elhiteti velük, hogy a mese valóra válhat. A félős Theodore meggyőzi Alvint és Simont egy közelgő rossz dologról, és a kis mókusok mindent elhisznek...
hu
M2
12:50
Gigantoszaurusz
Rocky, aki nagy rajongója Gigantonak, szeretne a példaképére hasonlítani, Barátai ezért készítenek neki egy hatalmas, gigantoszaurusz-farkat, ám a kis dinónak hamarosan be kell látnia, hogy ezekhez a méretekhez és felelősséghez még nőnie kell.
hu
M2
13:01
Gigantoszaurusz
Hatalmas a köd az erdőben, a kis dinók az orrukig sem látnak. Mazu vállalja, hogy vezeti őket, de sajnos ő sem túl rutinos, ráadásul Bill és Marshall is leszakadnak. Hamarosan leszáll az éjszaka is...
hu
M2
13:12
Gigantoszaurusz
A kis dinók mindenféle finomságot gyűjtenek ebédre, kivéve Bill nagy kedvencét, a kókuszdiót. A kis brachioszaurusz viszont mindenképpen szeretne kókuszdiót csemegézni, ám döbbenten látja, hogy Rugó bizony az összes kókuszdiót begyűjtötte. Bill ezt nem hagyhatja annyiban, míg rá nem jön, hogy miért is van rágcsálónak ilyen sok ételre szüksége.
hu
M2
13:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
A várva várt játékautó-verseny éjszakáján Melman mentőautójának kerekét kilyukasztotta valaki. Feltételezve, hogy szándékosan csinálták, Melman bevonja Martyt és a bandát egy nyomozásba, hogy megtalálják a rosszul viselkedő tettest.
hu
M2
13:50
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 2. évad
Nyolcadik osztály elején Gortimer szeretne felnőttesebb lenni, ezért elkezd zakót hordani. Az új ruhadarab elismerést és megbecsülést hoz neki, és még Lee polgármester is felfigyel rá, és megteszi a gyakornokának. Az új munkája és feladatai miatt azonban Gortimernek nem jut ár ideje a barátaira, ezért választania kell, hogy beszáll a vizes csatába vagy, örökre megváltozik.
hu
M2
14:17
Power Players
Míg Zoe, Axel, Luka fenntmaradnak éjszaka, és rémtörténeteket mesélnek egymásnak, addig Galád és Taréjos betörnek a házba. Saját erőpántot fejlesztettek maguknak, így nem kell már nekik Axelé, és erőpánt csatát akarnak vívni.
hu
M2
14:28
Power Players
Medveriánnak edzés közben egy varrása elszakad, ami nagyon elkezd neki viszketni. Medverián életre kelti Zoé plüss cicáit, hogy azok vakarják a hátát, de a macska banda ismét elszabadul.
hu
M2
14:39
Power Players
Galád új találmánya a játékokból kiszívja a Minergiát. El is megy Axelékhez, hátha ezzel meg tudja szerezni az erőpántot.
hu
M2
14:52
Pat, a kutya
Az hot dogos autó kereke épp Loláék háza előtt kap defektet. Tulajdonosa elmegy megjavíttatni, de addig is, amíg távol van, Lolára és Patre bízza a szállítmányát, az értékes virsliket. Az illatozó finomságokat nemcsak a galambok, de Viktor is szeretné megszerezni. Még szerencse, hogy Pat ilyen éber és ügyes!
hu
M2
14:59
Pat, a kutya
Viktor természetfilmet néz a nagymacskákról, és a félős kisfiú a kertben kóborló Kapucnit párducnak nézi. Azonnal riasztja az egész várost, így mindenki a fenevadat keresi...
hu
M2
15:07
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Mateo selyempókjától mindenki fél az Atocha vonatállomáson, ezért a kisfiú a Szárnyalóktól kér segítséget, hogy hozzanak a kis kedvencének egy hordozót. Ellie le szeretné fotózni a hálót, amit Estaban, a pók szőtt, de ezzel óriási galibát okoz.
hu
M2
15:19
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A Tökmagok vicces csokit hoztak a légi bázisra. Paul hangja nagyon vicces lett tőle, Dizzy bekékült, Jett pedig lelassult, ami nagyon megnehezíti a küldetést, amiben Nazli kér segítséget, hogy apukájának jégkását tudjon készíteni, mert nagyon melegben jár dolgozni.
hu
M2
15:32
Matrica - Lássuk a medvét!
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozatában a Lássuk a medvét! című rovat a magyar közmondásokat és szólásokat mutatja be mini szituációkon keresztül, Luca és...
hu
M2
15:37
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
15:40
Matrica - Hevül a vegyület
Fizikai oktató sorozat gyerekeknek Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat kémiával és fizikával foglalkozó rovata a Hevül a vegyület, amelyben Kisdoki és Doki úr...
hu
M2
15:47
Irány Okido!
A cukrászda turmix készítő robotja elromlott, és senki nem tudja helyettesíteni. Messy, Zoé és barátaik beállnak a robot helyett dolgozni, de túl lassúak. Vajon miért ügyesebb és gyorsabb a gép mint az ember?
hu
M2
15:58
Irány Okido!
Messy reggelijét elfújja a szél, ami nagyon bántja a kicsi és barátságos szörnyet. De vajon miért fúj a szél?
hu
M2
16:10
Irány Okido!
A város utcáit víz öntötte el, kiáradtak a folyók és a patakok. De vajon honnan jön a víz, mikor a városban és a környékén már régóta nem esett az eső? Erre keresnek választ Messy, Zoé és barátaik.
hu
M2
16:23
Moncsicsik - 2. évad
Akrobatika bemutató lesz, aminek a főszereplője Hanae lenne, de megsérül a lába. Hanae, hogy mégis részt tudjon venni az eseményen, elmegy a Rejtelmes hegységhez, hogy szerezzen magának egy pattogó gyöngyöt. Egy baj van, a gyöngyöt nem érheti napfény.
hu
M2
16:34
Moncsicsik - 2. évad
Titkos csicsi-nap van, mikor Álomfa lakói megünneplik az együttélés örömét. Minden csicsi húz egy nevet a dobozból, és ajándékot készít a másiknak. Hanae azon mesterkedik, hogy megtudja ki a titkos csicsije.
hu
M2
16:47
A dzsungel könyve - III. évad
Rana úgy érzi Maugli bolondot csinál belőle, így kihívja egy versenyre. Ha megnyeri talán senki nem fogja őt többé kinevetni.
hu
M2
16:58
A dzsungel könyve - III. évad
Rana önbizalomhiányban szenved, mindentől fél. Maugli felajánlja segítségét, de Rana mindenáron farkas szeretne lenni, hogy az élete könnyebb legyen.
hu
M2
17:11
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Brittany megharagszik a tesóira, ezért szülinapi buliját Amber szervezi. A jósnő hiába inti a hamis barátoktól, Brittany félreérti a célzást. Amber pedig tovább szervezi a kamu szülinapi bulit...
hu
M2
17:22
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon, a zseni, nem tud rajzolni. Képtelen szabadjára engedni ilyenkor a képzeletét, miközben kisöccse, Theodor gyönyörű dolgokat alkot. Az otthoni rajzfeladat is kifog rajta, így Theodorhoz fordul segítségért....
hu
M2
17:35
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave bébicsőszt hív a mókusokhoz. Alvin és Simon felháborodnak ezen, mert úgy érzik, nincs rá szükségük. Mandi sem nagy örömmel vállalja a nehéz feladatot, nem könnyű a kreatív mókusokat megfékezni. Ám Simon titokban boldog, mert már régóta tetszik neki a lány. Theodor segítségével meglepetéssel készül...
hu
M2
17:46
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvin úgy érzi, hogy nem a tehetségének megfelelő szerepet kapott az iskolai darabban, amikor susztert kell alakítania. Amikor panaszkodik, a dráma tanár megígéri neki, hogy, ha a darab másnapjáig nem esik ki a szerepéből, végig benne marad a karakterben, akkor a következő bemutatón övé lesz a főszerep. Alvin pedig, ha valamit nagyon akar, azért bármire képes!
hu
M2
18:00
Panda és Kivi
Morcos Sapi el akarja kapni az állatokat egy csapdával, de azok ellene is fordítják rögtön, majd elkezdenek röplabdázni. Kiki nem olyan jó és ezért Hihi elküldi. Kiderül, hogy röpizni nem, de focizni nagyon jól tud Kiki. Hihi utána megy, mert megbánja, hogy elküldte, de eközben Morcos Sapi elkapja a többieket. Végül nem röplabdáznak, hanem fociznak, mert rájönnek, hogy nem a győzelem a lényeg, hanem, hogy jól érezzék magukat együtt.
hu
M2
18:11
Panda és Kivi
Morcos Sapi rosszul bánik a Mogyorókkal, parancsolgat nekik és semmivel nem elégedett. A Mogyoróknak elegük lesz és ott hagyják Morcost. A szigetre mennek, ahol találkoznak az állatokkal, akik befogadják őket, de hamar elegük lesz belőlük, mert mindenhova követik őket. Morcos Sapi közben nem boldogul a robotok nélkül és az egyik gépe irányíthatatlan lesz. Bocsánatot kér a Mogyoróktól és megígéri, hogy ő fogja kiszolgálni őket.
hu
M2
18:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
A banda felkapja a fejét az állati kártyára, New York legújabb játékőrületére, és Gloria elhatározza, hogy összegyűjti az összeset. Ám amikor Gloria elveszíti Melman ritka és különleges kártyáját, a banda kalandozni indul a városba, hogy visszaszerezze.
hu
M2
18:50
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A Csendes-óceánon horgászik Maima és apukája, amikor felfedeznek egy víz alatti vulkánt. Figyelmeztetniük kell a többi halászt is, de ehhez szükségük lenne egy megafonra. A halászok időben kijutnak a partra, de a vulkán kitörést meg kell fékezniük Jettéknek.
hu
M2
19:02
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Öt gyermek látogat el nyílt napra a légi bázisra, miközben a vezérlőközpontba fontos hívás érkezik Budapestről. Léna kér segítséget, mert a buszon ülve dugóba került édesanyjával és fél, hogy nem érnek oda időben a piacra. Mivel Storm rengeteg csomagot nyomtatott a gyerekeknek, így a Budapestre szánt küldemény összekeveredik.
hu
M2
19:16
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Csillagjós érkezik Nottinghambe, akinek a jövendölései különös módon egybeesnek jónéhány rablással és egyéb bűncselekménnyel. Robin és barátai utánajárnak, hogy mi is történik valójában a kulisszák mögött.
hu
M2
19:28
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Sheriff azon gondolkodik, melyik fiának is adhatná át a posztját, ha nyugalomba vonul. A csillagot azonban ki kell érdemelni, amiért az ikrek nem átallnak véres harcot vívni! Szerencsére Robin és barátai is közbeavatkoznak.
hu
M2
19:42
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:53
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
20:01
Heartland III. évad
Amikor Jack meglátja, hogy Tim marhacsordát vett, felhánytorgatja neki, hogy elherdálta a tőle kapott pénzt. Caleb visszatér, de mivel Ashley beköltözött a lakókocsijába, átmenetileg Jack fogadja be, és Ty-jal kell osztoznia a tetőtéri szobán, aminek Ty egyáltalán nem örül. Egy buszbaleset folytán lovak is megsérülnek és Amy sokak szeme láttára megnyugtat és kiszabadít egy szögesdrótba csavarodott lovat. Az esetről készült videót valaki feltölti a netre és Amy-ről hamar elterjed, hogy csodára képes. A kiszabadított ló, Cézár olimpiára készül, így a gazdája felkéri Amy-t, hogy tegyen újabb csodát és tegye alkalmassá a lovat a további versenyzésre. Amy úgy érzi, nagy teher nehezedik rá.
hu
M2
20:52
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
21:52
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
22:25
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2