live
M2

M2

Az M2 a magyar közmédia egyik tematikus csatornája (0–12 éves korosztály).

Hungary

ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

00:22
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
01:18
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
01:51
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
02:45
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
03:35
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
03:47
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
04:01
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
05:00
Mekk Elek az ezermester
A papagáj megpróbálja Mekk mester fodrásztudományát népszerűsíteni. Paci Manci a farkát szeretné bodoríttatni, de Mekk mester más ötlettel áll elő...
hu
M2
05:07
Pom-Pom meséi I. sorozat
Gombóc Artúr felkészül a télre, ezért sálat, sapkát, esernyőt és egy pár meleg cipőt vesz magának. A Civakodó Cipőikrek azonban annyira elviselhetetlenül viselkednek, hogy kidobja őket. Az ikrek számára csak egy megoldás lehetséges...
hu
M2
05:15
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf segítségével Robi felszámolja az egész várost ellepő csuklásjárványt.
hu
M2
05:24
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
05:32
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles és barátja Tüskéshátú eltévednek, és végül a Vakondok lakásában kötnek ki vendégként.
hu
M2
05:40
A nagy ho-ho-ho horgász I. sorozat
A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász annyira belemerül a horgászásba, hogy észre sem veszi, bizony beköszöntött az ősz. A halak eközben szorgosan csomagolnak, mert rövidesen egy melegebb iszaphoz költözködnek. A Nagy Horgászról persze nem felejtkeztek el, egy szép vízi liliomcsokrot adnak búcsúajándék gyanánt. A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász is egész éjszaka dolgozott legújabb halforgató meglepetésén…
hu
M2
05:48
Mirr-Murr kalandjai II. Sorozat
Mirr-Murr és barátai a varázserdő végén járnak, ahol egy manóval találkoznak. Az arra kéri őket, adják neki a lábnyomukat...
hu
M2
05:57
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
Robi és Töf-Töf edzőpályát épít. A Torna Club első növendékét, egy meglehetősen ügyetlen és vézna kisfiút, a mama óhajától eltérően, balett-táncos mozdulatok helyett, kézenállni tanítják meg.
hu
M2
06:04
Bogyó és Babóca (I. évad)
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait.
hu
M2
06:11
Kívánj most! - 2. évad
Mindenkinek van valamilyen jellemző tulajdonsága, tevékenysége vagy hobbija, ami leginkább neki tulajdonítható. Ilyen Biankának az éneklés. Ráadásul a kislány arra is rájön, hogy a dalolással segíthet megoldani a családja és barátai gondjait. Hamarosan felfedezik, hogy kinek mi a védjegye.
hu
M2
06:33
Zou- 3. évad
Zou barátai és családja segít megkeresni Ms. Zolli unokaöccsének a teknősbékáját, Teknőcöt. Miután mindent átkutatnak, Zou egy olyan helyen találja meg, amire senki nem is gondolt volna..
hu
M2
06:44
Zou- 3. évad
Zigmund és Zoroaster készít Zou-ról egy élethű viasz másolatot, amit kiállítanak Zavier bácsi boltjának kirakatában. Ezzel azonban sok mindenkit megtévesztenek, mert azt hiszik az igazi Zou áll ott.
hu
M2
06:57
A Mancs őrjárat - 4. évad
Ugatóburgban Sweetie megint rosszaságon töri a fejét. Azt hiszi, ha övé a trón, akkor ő uralkodhat. Ezért ellopja a királyi ülőhelyet. A hercegnő kétségbeesésében a Mancs őrjárathoz fordul. A nagyravágyó kiskutya ezalatt sok bonyodalmat okoz, amerre jár, mindent összezavar.
hu
M2
07:21
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:31
Matrica - Négyzetgyök
A matematika könnyű és izgalmas. Ezt szeretné megmutatni a nézőknek Laci bácsi, azaz Major László matematikus. Játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek...
hu
M2
07:36
Rímerdő versfilmek
A gyermekirodalom legszebb verseit filmesíti meg az M2 Gyerekcsatorna. A Rímerdő című saját gyártású nyolcrészes sorozatban kisiskolások adják elő a klasszikus és...
hu
M2
07:40
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
07:45
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Yann egy rejtélyes hangra lesz figyelmes a tengerben, közel a szigethez. Az őslakosok szerint, ez egy sötét polip istennő hangja, aki a fény elől menekült a tenger fenekére. Patrick bácsi és Yann egy különleges robottal próbálják megfejteni a titkot.
hu
M2
07:58
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Zoom egy kisbabát talál a tengeren és Maotoura viszi. A babánál egy különleges csörgő van, amit nem lehet elvenni tőle, mert azonnal sír. Vajon mi ez az érdekes tárgy?
hu
M2
08:10
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Scarlett egy kis izgalomra vágyik éppen, amikor lehetősége nyílik elszegődni egy ékszerészhez. Bertha azonban csúnyán felülteti, és utána már csak Robinék segítségével van esélye tisztázni magát.
hu
M2
08:22
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
János herceg a fejébe veszi, hogy kibővíti a börtönt és megerősíti a falakat, hogy a foglyok ne tudjanak megszökni. Az építkezéshez azonban nyersanyagra van szükség, ezért kisajátítják a szent dombot, ahonnan ki akarják termelni a követ. Csakhogy az emberek ellenállnak.
hu
M2
08:36
Panda és Kivi
Az állatok bújócskáznak, de Kiki mindig megtalálja őket a jó szaglása miatt. Hihi fogad vele, hogy nem tudja megtalálni őt. A második körben Hihi átadja szagát Csumpinak és lemosakszik a folyóban, hogy ne legyen büdös és újra elbújik, de elkapja őt Morcos Sapi. Miközben Kiki Hihit keresi, rájön a cselre, és hogy Morcos elkapta a barátját, majd a pandabűz segítségével elűzik Morcos Sapit így Hihi kiszabadul.
hu
M2
08:47
Panda és Kivi
Nagyon meleg van a szigeten, ezért az állatok elhatározzak, hogy elmennek úszni, de a folyó kiszáradt. Elkezdenek felsétálni a víznyelőhöz, közben megállnak pihenni egy fánál. Morcos Sapi csapdát állít nekik hideg édességekből és elkapja az állatokat, kivéve Arisztódit. Rájönnek, hogy a robotok sem bírják a meleget és direkt tovább melegítik őket addig ameddig azok túlmelegednek és leállnak.
hu
M2
08:59
A dzsungel könyve - III. évad
Jacala meg akarja tanítani vadászni a kölykeit. Rögtön a bébiteknősökkel kezdik a fortély elsajátítását. Maugli épp időben érkezik, mielőtt a bébiknek bajuk esne.
hu
M2
09:10
A dzsungel könyve - III. évad
Jacala kölykei, amitől a nagy krokodil egyfolytában sír. A kölykök elmentek megkeresni a nagy szivárványszínű krokodilt, amiről apukájuk az este mesélt. Maugli elindul megkeresni őket.
hu
M2
09:22
Büdi és Markosz-2. évad
Büdi és Markosz placcsanós dinnye célbadobást játszanak, de elfogy a dinnyéjük. Megijednek, hogy soha többet nem tudják a kedvenc játékukat játszani. Markosz kitalálja ültessék el a dinnyemagokat, hogy legyen sok-sok dinnyéjük. / Markosz olyan erős szeretne lenni, mint Turka, aki egy nagy tömb követ egyedül emelt ki a föld alól. Mikor azt a követ arrébb szeretné vinni Markosz, rájön a barátaira van szüksége.
hu
M2
09:45
Anna és barátai
Bubu, az ezermester, aki mindent megjavít. De úgy érzi, néha jól jönne egy kis pihenő, ezért a régi robotját programozza be, hogy segítsen a barátainak. Ám hamarosan rájön, hogy ez nem is volt olyan jó ötlet.
hu
M2
09:52
Anna és barátai
Breki nem tudja eldönteni melyik csizmáját vegye fel a fényképezéshez. Anna és a többiek megpróbálnak segíteni neki, de nincsenek egyszerű helyzetben.
hu
M2
09:59
Anna és barátai
A kis barátok remek délutánt töltenek együtt, ahol mindenki megmutatja, miben a legjobb. Így jön az ötlet, hogy csináljanak egy közös barátságműsort.
hu
M2
10:08
Számoljunk Paulával 5. évad
Paula, Krétás, Billy és Tim egy űrhajós kiképzésen vesznek részt. A vizsga Timnek nem sikerül, ami nagyon elszomorítja a kisfiút, de vészhelyzetben mégis ő bizonyul a legjobbnak.
hu
M2
10:19
Számoljunk Paulával 5. évad
Alfrédó, a kapitány plüss nyuszija eltűnik, és Vörösszakáll Paulát és barátait hívja segítségül a nyuszi felkutatásához.
hu
M2
10:32
Edmond és Lucy - 1. évad
Edmond és Lucy nagyon unatkoznak, ezért Georgie azt javasolja nekik, hogy nézzenek szét az erdőben. Hiszen a természet rengeteg mesélni valót és izgalmat rejt, csak meg kell találni.
hu
M2
10:43
Edmond és Lucy - 1. évad
Mitzi nagyon szeretne találkozni Mima meséiből jól ismert Tollas szarvassal. Edmond és Lucy szeretnék, ha a kis denevér álma valóra válna, ezért mindent összegyűjtenek az erdőből, ami segít nekik tollas szarvassá változni.
hu
M2
10:54
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
10:59
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf segítségével Robi felszámolja az egész várost ellepő csuklásjárványt.
hu
M2
11:06
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
11:16
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Marcinak, mint Tézeusznak le kellene győznie a Minotauruszt, aki fogva tartja Ariadnét. De mi történik akkor, ha kiderül, hogy a királylány önként van ott a várban, ráadásul a szörnyetegtől sem kell félni?
hu
M2
11:30
Nene
Nene reggel megüti magát otthon és fél kimenni a lakásból, mert meg van győződve arról, hogy megsérül.
hu
M2
11:37
Moncsicsik - 2. évad
Hanae-nak születésnapja van, a csicsik nagyon készülnek tortával és ajándékokkal, de Blitz és Glitz mindent ellopnak. Gyorsan vissza kell szerezni a meglepetéseket.
hu
M2
11:48
Moncsicsik - 2. évad
Virág fesztivál lesz, amibe Pollinia szívét-lelkét beleteszi. Bessnek még egy piros virágra van szüksége a torta díszítéséhez, de a laborból rosszat hoz el. Kauri megeszi a különleges növényt, amitől egyfolytában éhes lesz.
hu
M2
12:01
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Brittany egy újságcikk alapján azt gondolja, hogy egy királyi család, születése után elveszett sarja, amit széltében-hosszában terjeszt az iskolában. Persze mindenki lelkesedik, kivéve Alvint, aki bizonyítékot követel tőle.
hu
M2
12:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Az iskolában fizikai alkalmassági kihívásra készülnek, ami Theodore számára nagy feladatot jelent. Dobkins edző megelégeli, hogy Cheesy-vel ők a gyenge láncszemek, azért külön csoportba teszi őket, könnyített edzéstervvel. Theodore azonban mindenáron szeretne visszakerülni az osztályba, és Dave megígéri neki, hogy segít.
hu
M2
12:26
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Az iskolában sorshúzással döntik el, hogy ki melyik országot kapja, amit a Világhét keretében képvisel és bemutat. Alvin nem valami jó országot húz, ezért Cheesy-vel cserélnek. Amikor odahaza a három testvér versengve próbál bemutatót tartani Dave-nek, tönkreteszik egymás fáradtságos munkáját, így üres kézzel állnak a bemutató előtt. Ekkor mentőötletük támad!
hu
M2
12:37
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodore Eleanornak segítene megnyerni a sütőversenyt, csakhogy közben súlyos allergiás rohamot kap. Mivel az elkészült tortát kóstolta meg, gyaníthatóan annak valamelyik alkotórésze válthatta ki a rohamot. Ezért eltiltják mindenféle nyalánkságtól, amit a haspók mókus meglehetősen rosszul visel.
hu
M2
12:50
Gigantoszaurusz
Mióta Giganto elment, Termi vette átt az irányítást Dinóföldén, aminek csak kevesen örülnek. Ráadásul le akarja rombolni a kisdinók otthonát, és Trey-t is csapdába ejti. Mazu és a többiek látszólag behódolnak az új vezetőnek, valójában nagyszerű tervet eszelnek ki, hogyan szabaduljanak meg Termitől. Már csak az a kérdés, hogy Giganto vajon visszatér-e valaha?
hu
M2
13:03
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:14
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:27
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Amikor Flamingó Bill a vendégélőhelyre költözik, a kíváncsi új szomszéd felfedezi, hogy a bandánk Alex egy meghallgatásra lopódzik a városba, és ragaszkodik ahhoz, hogy csatlakozhasson kalandjukhoz.
hu
M2
13:52
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 2. évad
Amikor Mel nehezen boldogul egyedül az iskolai évkönyv szerkesztésével, Gortimer azt javasolja, hogy fogadja el Abigail segítségét. Eleinte jól megy a közös munka, de aztán a lányok összekapnak a képek retusálása miatt. Abigail egy új képszerkesztő programot hoz, és a diáktársak nem csak a képek változnak meg, hanem a valóságban is.
hu
M2
14:15
Power Players
Axeléknél megjelenik Sarge hasonmása, aki a csapat tagja szeretne lenni. Többiek elhiszik neki a Galádról előadott sztoriját, de az igazi Sarge kételkedik benne...
hu
M2
14:26
Power Players
Míg Axel Orangutankkal harcol, addig Ruffin játékkobzós srác fogságba ejti a csapatot. Zoé szerint szükség van egy új csapatra, akik megmentik a többieket.
hu
M2
14:37
Power Players
Ruffin ellopja Luka játékmackóit, és a bolhapiacon készül eladni. A csapat éjszaka visszamegy a piacra, hogy az éjféli hadművelettel visszaszerezze az elcsent játékokat...
hu
M2
14:50
Pat, a kutya
Lola egy jégbefagyott galambot talál a sípálya mellett. Őskori leletnek hiszi, és már előre örül a sikerének. A három galambnak és Patnek köszönhetően a dolgok azonban máskép alakulnak!
hu
M2
14:57
Pat, a kutya
Lola és barátai kalózosdit játszanak, és a kincses ládához kölcsönveszik Lola édesanyjának néhány ékszerét. A huncut galambok azonnal lecsapnak a ládikóra és csak Pat segítségével tudják visszaszerezni a szép nyakláncokat, gyűrűket.
hu
M2
15:04
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A papírhősök éppen filmet forgatnak, de az origami robotuk elszakadt. Kell egy origami készlet, hogy megjavítsák, ezért a Szárnyalóktól kérnek segítséget. Yuki azonban keresztbehúzza a forgatókönyvet és meg kell menteniük a filmet.
hu
M2
15:16
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Fernando játékai a kertben maradtak, de össze kell szednie őket, mielőtt a tornádó odaér, így a Szárnyalóktól kér egy távirányítós markolót. A tornádó azonban előbb odaért, mint várták így Jettéknek szembe kell vele nézni.
hu
M2
15:30
Matrica - Lássuk a medvét!
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozatában a Lássuk a medvét! című rovat a magyar közmondásokat és szólásokat mutatja be mini szituációkon keresztül, Luca és...
hu
M2
15:35
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
15:39
Matrica - Hevül a vegyület
Fizikai oktató sorozat gyerekeknek Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat kémiával és fizikával foglalkozó rovata a Hevül a vegyület, amelyben Kisdoki és Doki úr...
hu
M2
15:46
Irány Okido!
Hogyan lesz a vízből hó? Erre a kérdésre keresik a választ Messy és barátai.
hu
M2
15:57
Irány Okido!
Okidóban fordított a karácsonyi ajándékozás. Az emberek ajándékot választanak szeretteiknek és elküldik Karácsonyanyónak, aki karácsony éjszakáján kiszállítja azt a címzettnek. A fárasztó munka előtt azonban mindig kipiheni magát a jó anyóka. Ebben az évben azonban ez nem sikerül. Messy és barátai így segítenek neki!
hu
M2
16:08
Irány Okido!
Messy és barátai egy elromlott kommunikátor miatt kérik Zimm, Zamm és Zumm segítségét.
hu
M2
16:21
Moncsicsik - 2. évad
Zaki nagyon tréfás kedvében van, Aikort feldühíti, és a csicsiknek is okoz kellemetlen pillanatokat. Vajon, hogy tudja ezeket jóvátenni?
hu
M2
16:32
Moncsicsik - 2. évad
Leafy nagy álma, hogy egy befejezetlen térképet befejezzen, és meglássa az óriás lepkék tisztását. Sylvus nem támogatja az álmát, mert nagyon veszélyesnek tartja, de Leafy útnak indul a csicsik tapadójárgányával.
hu
M2
16:45
A dzsungel könyve - III. évad
Háti mérgező gombát evett, amitől nagyon furcsán viselkedik, senkit sem ismer fel és képzelődik. Amikor ezt Sir Kán megtudja, felkerekedik, hogy megtámadja az elefántot. Szerencsére Maugli a védelmére siet, így a falánk tigris hoppon és éhen marad.
hu
M2
16:58
A dzsungel könyve - III. évad
A fa, amin Maugli, Balu és Bagira aludni szoktak, megbetegedett. Amíg Balu Bagira segítségével a megfelelő gyógymódót keresi, Maugli új alvóhelyet keres a kis csapat számára, ami nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik.
hu
M2
17:11
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A suliban tetűjárvány tör ki, ezért a mókusok kénytelenek 3 napig odahaza tanulni. Mivel rengeteg a feladat, Dave megpróbálja átvenni Smith tanító néni szerepét, és hamar rájön, hogy az nem olyan könnyű, mint azt a szülők gondolnák.
hu
M2
17:22
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave elutazik, Alvin hathatós közben járására pedig a kijelölt bébicsősz, Miller néni nem megy át. Így a Alvin és Theodore szabadon garázdálkodhatnak a lakásban, miután gondoskodnak az aggodalmaskodó Simonról.
hu
M2
17:35
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodore-ba belecsap a villám, melynek hatására azt képzeli magáról, hogy ő az a szupermenő szuperhős képregény figura, akiről korábban olvasott. Hamar rájön, hogy a történet szerint nem a szuperhős járt ugyanúgy, mint ő, hanem szupergonosz ellenfele. Vajon mi következik ebből a felfedezésből?
hu
M2
17:47
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvinék Mega Ugráló Csatát akarnak játszani a trambulinon, de miután Theodore hosszasan boncolgatja, hogy mit is jelent a „nincs szabály” szabály, Dave rajta kapja őket és lefújja az összecsapást. Csakhogy Dave elmegy otthonról...
hu
M2
18:00
Panda és Kivi
Az állatok bújócskáznak, hogy ügyesebben tudjanak rejtőzködni Morcos Sapi elől, de Hihi elkezd csuklani és megpróbálják különböző taktikákkal megszüntetni a csuklást. Közben Morcos kipróbálja az új gépét, amivel jobban tud lopakodni. A többiek megpróbálják elijeszteni Hihi csuklását, amiben Morcos is részt vesz.
hu
M2
18:12
Panda és Kivi
Hihiék méhkaptárt szeretnének találni, hogy több mézet szerezhessenek, de Morcos Sapi csapdát állít, amivel elkapja a többieket. Kivéve Hihit és Arisztódit, ők kijátsszák Morcost a méhek segítségével, hogy kiszabadítsák barátaikat.
hu
M2
18:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Hogy bebizonyítsa anyjának, hogy elég felelősségteljes ahhoz, hogy beköltözzön a saját fészkébe, Ant'ney elindul, hogy biztonságosan visszaadja az elveszett tojást.
hu
M2
18:50
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Brúnó kér segítséget a Szárnyalóktól, mert a vízi vidámpark használhatatlan, mindent szemét borít. Rendel egy nagy kukát, hogy mindent beledobjanak, de hirtelen felbukkan egy szemétszörny.
hu
M2
19:02
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A fülöp-szigeteki Cebu-ban Lea egy sellő-suliba jár, és szeretne énekelni a halakkal, de mindig arrébb úsznak, ezért a Szárnyalókhoz fordul segítségért, akik visznek neki egy mikrofonos hangszórót, ami odavonzza a halakat. De Lea továbbra is túl harsány, ezért Jett és Jerome megmutatja neki, hogyan énekeljen.
hu
M2
19:14
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
János herceg szemet vet Lord Gudfred csodálatos kardjára, és inkább háborút robbant ki, mint hogy visszaadja jogos tulajdonosának. Richard király távollétében Marianra marad a vár védelme, Robin és barátai segítségével.
hu
M2
19:26
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Vándor bűvészek szórakoztatják Notthingham népét, Picolo és Landrin. Mikor János herceg aranya eltűnik bűvészkedés közben, még senkinek sem világos, hogy ki is az igazi szemfényvesztő, és kit kell tömlöcbe juttatni. Robin és barátai kezdenek nyomozásba, és a trükkös gazembert végül a saját módszerével ejtik csapdába.
hu
M2
19:41
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:51
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
19:56
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
20:02
Heartland III. évad
Jacket egyre többször hagyja cserben a járgánya, a család mégis nagyon nehezen beszéli rá arra, hogy egy újat vegyen. Jake terelő lova, Herceg állandóan elszökik a helyéről, ezért a fiú Amy segítségét kéri. Amy a munkája mellett lázasan készül az iskolai bálra is, mit sem sejtve arról, hogy Ty retteg az eseménytől, mert túlkorosnak érzi magát és táncolni sem tud. Ashley szintén elmegy a bálba egy idegennel, hogy féltékennyé tegye Calebet.
hu
M2
20:54
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
21:54
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
22:28
A38 Archív
hu
M2
23:25
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2

ТВ водич - петак, 17.05.2024.

00:23
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
01:18
Akusztik miniprogram
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az M2 Petőfi TV-n az A38 hajó színpadán.
hu
M2
01:32
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
02:00
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
02:54
A38 Archív
hu
M2
03:42
Akusztik miniprogram
Csak dallam és a ritmus, tisztán.
hu
M2
03:46
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
03:55
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
04:08
A38 BESZTOF
Az A38 Hajó fennállásának 18 éve alatt a világon egyedülálló módon több mint 3500 koncertet rögzített az MTVA-val együttműködésben, melyek hivatottak bemutatni a...
hu
M2
05:00
Mekk Elek az ezermester
Mekk Elek molnárként szeretne karriert csinálni, ezért szélmalmot épít a dombtetőn. Első megrendelője a fukar Hörcsög Ödön, aki nagy nehezen szánta el magát egy zsák rozs megőröltetésére.
hu
M2
05:06
Pom-Pom meséi I. sorozat
Hó Kornél állandóan hőmérőt hord magánál, hogy ellenőrizhesse a környezeti hőmérsékletet. Tavasszal nagy bajba kerül, de szerencsére Picur és Pom Pom a segítségére sietnek...
hu
M2
05:14
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Az ószeres elvitte Robi és barátja játszótéren hagyott iskolatáskáját. Egy kismacska, egy kismadár és egy kiskutya elveszítette mamáját. Töf-Töf tud-e segíteni a bajbajutottakon?
hu
M2
05:23
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
05:30
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles és Tüskéshátú megsajnálják, a sárgarigót és kiszabadítják a macska fogságából.
hu
M2
05:39
A nagy ho-ho-ho horgász II. sorozat
Tél van, a Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász unatkozik. Próbál segíteni a konyhában, nem sok sikerrel, ám nagy örömére, a szemközti ház ablakában felfedez egy akváriumot. A Főkukac segítségével horgászni kezd, a kapás biztató...
hu
M2
05:46
Mirr-Murr kandúr kalandjai - III. sorozat
Mirr-Murr találkozik az egerekkel, akik épp egy gramofont hallgatnak. A macska is csatlakozna hozzájuk, de az egerek szétszélednek, mert azt hiszik, el akarja kapni őket...
hu
M2
05:55
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
05:58
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
Súlyok eldobásához erő, és ügyesség is kell. Bármelyik hiányzik, kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, váratlan eseményeket idézhetünk elő. Ez történik a Torna Clubba érkező fiúval is.
hu
M2
06:06
Bogyó és Babóca (II. évad)
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világ jelenségeit, eseményeit, tárgyait.
hu
M2
06:12
Kívánj most! - 2. évad
Bianka kézzel készített babája nagy sikert arat anyukája Varázsüzletében. Amikor a barátai és a többi plüssmaci meglátja ezeket a kedves játékokat, ők is szeretnének egyet. Bianka neki is áll, hogy mindenkinek készítsen egy sajátot, de kicsit kicsúszik a kezéből az irányítás, amikor megpróbál minél gyorsabban dolgozni. Sajnos ez a végeredményen is meglátszik.
hu
M2
06:34
Zou- 3. évad
Zelda és Zavier boltját karácsony után felújítják, és addig ki kell mindent árusítani onnan. A vevők eleinte nem nagyon akarnak jönni, de Nagyapa és Zou olyan nagyszerű vevőcsalogató ötleteket talál ki, hogy a boltba egymás után érkeznek a vásárlók.
hu
M2
06:45
Zou- 3. évad
Zinnia jelmezbált tart. Zou dinoszaurusz lesz, el is készül a jelmeze, ám Zaknek idő hiányában nem. Zou barátságképpen odaadja Zaknek az övét, amivel meg is nyeri a legjobb jelmez díját.
hu
M2
06:58
A Mancs őrjárat - 4. évad
A Mancs őrjárat a dzsungelben vizsgálja a majmok egészségi állapotát. Amikor visszaindulnak a városba, egy nagy, szőrös majom is velük jön, aki bizony alaposan felforgatja a város életét. A kutyiknak vissza kell csalni a hatalmas majmot az őserdőbe. / A kutyik éppen madárlesen vannak, amikor észreveszik, hogy Humdinger polgármester egyik cicája a sziklán ragadt, veszélyesen közel egy sasfészekhez. A Mancs őrjárat már úton is, hogy segítsen.
hu
M2
07:21
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
07:32
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
07:35
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:41
Matrica - Baltazár-bazár
Baltazár majdnem mindent tud az állatokról. Kedvencei a rovarok, de minden más állattal szívesen foglalkozik. Baltazár általában a természetet járja, és mindig talál...
hu
M2
07:48
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Tuanaku, a törzsfőnök mindig az úszóverseny eredményeivel henceg. Egy napon azonban kiderül, hogy még úszni sem tud. Yann elhatározza, hogy becsülete megmentése érdekében megtanítja a főnököt úszni.
hu
M2
08:00
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Yann és Auru megtalálják egy víz alatti barlangban az elátkozott tikit, a viszálykodást keltő szobrot. Még szerencse, hogy Ramana tudja, hogy hatástalanítsák ezt a bajkeverőt!
hu
M2
08:13
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
János herceg szemet vet Lord Gudfred csodálatos kardjára, és inkább háborút robbant ki, mint hogy visszaadja jogos tulajdonosának. Richard király távollétében Marianra marad a vár védelme, Robin és barátai segítségével.
hu
M2
08:25
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Vándor bűvészek szórakoztatják Notthingham népét, Picolo és Landrin. Mikor János herceg aranya eltűnik bűvészkedés közben, még senkinek sem világos, hogy ki is az igazi szemfényvesztő, és kit kell tömlöcbe juttatni. Robin és barátai kezdenek nyomozásba, és a trükkös gazembert végül a saját módszerével ejtik csapdába.
hu
M2
08:38
Panda és Kivi
Az állatok bújócskáznak, hogy ügyesebben tudjanak rejtőzködni Morcos Sapi elől, de Hihi elkezd csuklani és megpróbálják különböző taktikákkal megszüntetni a csuklást. Közben Morcos kipróbálja az új gépét, amivel jobban tud lopakodni. A többiek megpróbálják elijeszteni Hihi csuklását, amiben Morcos is részt vesz.
hu
M2
08:49
Panda és Kivi
Hihiék méhkaptárt szeretnének találni, hogy több mézet szerezhessenek, de Morcos Sapi csapdát állít, amivel elkapja a többieket. Kivéve Hihit és Arisztódit, ők kijátsszák Morcost a méhek segítségével, hogy kiszabadítsák barátaikat.
hu
M2
09:01
A dzsungel könyve - III. évad
Háti mérgező gombát evett, amitől nagyon furcsán viselkedik, senkit sem ismer fel és képzelődik. Amikor ezt Sir Kán megtudja, felkerekedik, hogy megtámadja az elefántot. Szerencsére Maugli a védelmére siet, így a falánk tigris hoppon és éhen marad.
hu
M2
09:12
A dzsungel könyve - III. évad
A fa, amin Maugli, Balu és Bagira aludni szoktak, megbetegedett. Amíg Balu Bagira segítségével a megfelelő gyógymódót keresi, Maugli új alvóhelyet keres a kis csapat számára, ami nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik.
hu
M2
09:24
Büdi és Markosz-2. évad
Seprű születésnapját szeretnék megünnepelni barátai, de Seprűnek annyi dolga akad, hogy nehezen tudják a buli helyszínére vinni. Büdinek és Markosznak támad egy nagyon jó ötlete./ Büdi az egyik szeméttel teli kukáját keresi, de sehol sem leli. Markosz segít neki a megtalálásban, ehhez különböző furfangos ötleteket vet be.
hu
M2
09:46
Anna és barátai
Breki mindent elfelejt, ezért a többiek különböző módszerekkel próbálnak segíteni, hogy innentől emlékezzen a kötelességeire.
hu
M2
09:53
Anna és barátai
Breki kincsvadászatot rendez, a barátok pedig nyomról nyomra követik a jeleket. Egyedük Ron nem tart velük, mégis ő találja meg elsőként a kincseket.
hu
M2
10:00
Anna és barátai
Anna és Breki éppen Bubunak segít, hogy az úton szétszóródott holmit összeszedjék, amikor egy rejtélyes ajándékot találnak. Vajon kié, és ki hagyhatta ott? De ami még ennél is fontosabb: mi lehet a dobozban?
hu
M2
10:09
Számoljunk Paulával 5. évad
Asztrid kutyája, Kozmó nagyon falánk. Az űrpiknik alkalmával rengeteg édességet eszik, amitől óriásira nő. Vajon hogy lehet lefogyasztani a telhetetlen Kozmót?
hu
M2
10:20
Számoljunk Paulával 5. évad
A törpékhez a városi rokonok jönnek látogatóba. Bár a programot és az uzsonnát előre megtervezik, a városi csapat nem lelkesedik érte. Szerencsére hamar sikerül megtalálni a közös nevezőt.
hu
M2
10:32
Edmond és Lucy - 1. évad
Edmond és Lucy titokzatos magokat találnak. Azt tervezik, hogy elültetik őket, de először tudniuk kell, hogy melyik mag milyen növényhez tartozik. Az erdő többi lakója segít nekik, hogy boldoguljanak.
hu
M2
10:43
Edmond és Lucy - 1. évad
Edmond és Lucy drágaköveket keresnek, azon belül is ametiszt. Ez egyáltalán nem egyszerű, ezért Harrytől kérnek tanácsot. Amikor rábukkannak a szépséges kincsekre, rájönnek, hogy kár a természetet bolygatni azért, hogy valamit birtokoljunk.
hu
M2
10:56
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Az ószeres elvitte Robi és barátja játszótéren hagyott iskolatáskáját. Egy kismacska, egy kismadár és egy kiskutya elveszítette mamáját. Töf-Töf tud-e segíteni a bajbajutottakon?
hu
M2
11:03
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
11:06
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
11:16
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Egy zöld kis ír kobold Marcin keresi az eltűnt aranyát. Bár a kisfiúnak fogalma sincs, hogy hol lehet a kincs, kénytelen segíteni, hiszen ezúttal ő is egy zöld, ír kobold.
hu
M2
11:28
Nene
Nene szomorú, mert minden barátja kap levelet valakitől, csak ő nem. Meggájver kitalálja, hogy titokban írnak neki mindennap egy levelet...
hu
M2
11:35
Moncsicsik - 2. évad
Zaki nagyon tréfás kedvében van, Aikort feldühíti, és a csicsiknek is okoz kellemetlen pillanatokat. Vajon, hogy tudja ezeket jóvátenni?
hu
M2
11:46
Moncsicsik - 2. évad
Leafy nagy álma, hogy egy befejezetlen térképet befejezzen, és meglássa az óriás lepkék tisztását. Sylvus nem támogatja az álmát, mert nagyon veszélyesnek tartja, de Leafy útnak indul a csicsik tapadójárgányával.
hu
M2
12:00
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A suliban tetűjárvány tör ki, ezért a mókusok kénytelenek 3 napig odahaza tanulni. Mivel rengeteg a feladat, Dave megpróbálja átvenni Smith tanító néni szerepét, és hamar rájön, hogy az nem olyan könnyű, mint azt a szülők gondolnák.
hu
M2
12:11
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave elutazik, Alvin hathatós közben járására pedig a kijelölt bébicsősz, Miller néni nem megy át. Így a Alvin és Theodore szabadon garázdálkodhatnak a lakásban, miután gondoskodnak az aggodalmaskodó Simonról.
hu
M2
12:25
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Theodore-ba belecsap a villám, melynek hatására azt képzeli magáról, hogy ő az a szupermenő szuperhős képregény figura, akiről korábban olvasott. Hamar rájön, hogy a történet szerint nem a szuperhős járt ugyanúgy, mint ő, hanem szupergonosz ellenfele. Vajon mi következik ebből a felfedezésből?
hu
M2
12:36
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvinék Mega Ugráló Csatát akarnak játszani a trambulinon, de miután Theodore hosszasan boncolgatja, hogy mit is jelent a „nincs szabály” szabály, Dave rajta kapja őket és lefújja az összecsapást. Csakhogy Dave elmegy otthonról...
hu
M2
12:50
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:01
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:12
Leo, az ifjú vadőr
Leo, az ifjú vadőr és a testvére Linda minden epizódban különböző állatokkal ismerkednek meg, akiket mindig visszajuttatnak az élőhelyükre, vagy a családjukhoz. Ebben a segítségükre van Vili vadőr és Harcos, a kiskutya is.
hu
M2
13:26
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Hogy bebizonyítsa anyjának, hogy elég felelősségteljes ahhoz, hogy beköltözzön a saját fészkébe, Ant'ney elindul, hogy biztonságosan visszaadja az elveszett tojást.
hu
M2
13:50
Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai- 2. évad
Ideje volna, hogy Ranger felnőjön. Vagy legalábbis az anyukája és legjobb barátja, Gortimer, így gondolják. Miközben lomtalanítja a szobáját, Ranger játékból felhívja még egyszer utoljára a képzeletbeli barátját, és legnagyobb meglepetésére Iggy másnap megjelenik. Rangernek már nincsen szüksége képzeletbeli egy barátra, Iggy azonban másképp látja a dolgot.
hu
M2
14:15
Power Players
Andrew bácsi műhelyében Galád egy labdának minergiát ad, amitől megalakul a Szétlövő. Axeléknak minél hamarabb meg kell állítania őt, mielőtt Andrew bácsi laborját lerombolja, épp a játék adakozás előtt. Vajon Axel ezt csak álmodta?
hu
M2
14:26
Power Players
Taréjos egyik tüskéje felszakítja Mazskos hátát, amiből el kezd szivárogni a zselé. Axel lemegy a műhelybe Andrew bácsi szupererős ragasztójáért, de addig dobozba zárják Maszkost.
hu
M2
14:37
Power Players
Medverián eltűnik a házból. Axel az udvaron talál rá a paradicsom szedése közben, de Medverián igen furcsán viselkedik, úgy tűnik mintha összeállt volna Orángutankkal...
hu
M2
14:50
Pat, a kutya
Lola, Hugo, Lucy és Pat együtt töltik a húsvétot. A tojásvadászaton Pat jóvoltából az idén is jól szórakozhatnak.
hu
M2
14:58
Pat, a kutya
Lola és Lucy nagy kalandra készülnek, a kertben sátoroznak. A három huncut galamb mindent elkövet, hogy tönkretegye a lányok szórakozását. Pat-nek hála, a tervük nem sikerül!
hu
M2
15:07
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Brúnó kér segítséget a Szárnyalóktól, mert a vízi vidámpark használhatatlan, mindent szemét borít. Rendel egy nagy kukát, hogy mindent beledobjanak, de hirtelen felbukkan egy szemétszörny.
hu
M2
15:19
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
A fülöp-szigeteki Cebu-ban Lea egy sellő-suliba jár, és szeretne énekelni a halakkal, de mindig arrébb úsznak, ezért a Szárnyalókhoz fordul segítségért, akik visznek neki egy mikrofonos hangszórót, ami odavonzza a halakat. De Lea továbbra is túl harsány, ezért Jett és Jerome megmutatja neki, hogyan énekeljen.
hu
M2
15:33
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
15:36
Matrica - Négyzetgyök
A matematika könnyű és izgalmas. Ezt szeretné megmutatni a nézőknek Laci bácsi, azaz Major László matematikus. Játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek...
hu
M2
15:41
Rímerdő versfilmek
A gyermekirodalom legszebb verseit filmesíti meg az M2 Gyerekcsatorna. A Rímerdő című saját gyártású nyolcrészes sorozatban kisiskolások adják elő a klasszikus és...
hu
M2
15:47
Irány Okido!
Izgalmas meccs van a tévében, amikor áramszünet szakítja meg az adást. De mi is az az áram? Hogyan keletkezik és hogyan jut el a lakásokban? A fordulatos történet mellett ezt is megismerhetjük ebben az epizódban.
hu
M2
15:58
Irány Okido!
Messy szenved a nyári hőségtől, ezért Okidóba megy, hogy barátaitól segítséget kérjen. Zim, Zam és Zum segítségével a világűrbe röpül, ahol izgalmas kalandban lesz része.
hu
M2
16:11
Irány Okido!
Mi a teendő, ha űrlények görkorcsolyáznak a műholdakon? Zim, Zam és Zum minden felvilágosítást megad erről a témáról ebben a részben.
hu
M2
16:24
Moncsicsik - 2. évad
Fieldo és Capix összevesznek, hogy kinek a munkája könnyebb, így egy napra állást cserélnek.
hu
M2
16:36
Moncsicsik - 2. évad
Willow egy új masinát talál fel, a csicsirobotot. A gép addig hibátlanul működik, míg egy elektro-bogár össze nem zavarja, onnantól a tobzodilt, így Bukfenckint szeretné összegyűjteni.
hu
M2
16:48
A dzsungel könyve - III. évad
Triki, a kismajom, összebarátkozik egy kis krokodillal, ám ezt a szüleik nem nézik jó szemmel. Ám, amikor a kis barátok eltűnnek, a szülők összefognak a keresésükre – amit nagyon jól tesznek, mert Sir Kán is portyázni indul...
hu
M2
17:00
A dzsungel könyve - III. évad
Maugli, akaratán kívül, egyik percről a másikra egy nagy csapatnyi állatkölyök felvigyázója lesz. Szerencsére Bagira és Balu is besegít az újdonsült óvóbácsinak – és bizony el is kél a segítség mert a csintalan csemetékre Sir Kán is feni a fogát.
hu
M2
17:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Az iskola diákjait nem érdekli a suli újság, ám egyszer csak valaki pletykákat kezd benne irkálni Theodore nevében, és egyre többen kapkodnak a lap után. Kevin örül a népszerűségnek, de nem mindenki van ezzel így. Simon és Eleanor nem hajlandók egy bulvárlapnak dolgozni, és mivel Eleanor hisz Theodore ártatlanságában, nyomozni kezd...
hu
M2
17:24
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Jeanette, a természet és az állatok nagy védelmezője felháborodva látja, hogy Bocarter egy majomkölyköt tart odahaza ketrecben. A mókusok és a mókuslányok elhatározzák, hogy kiszabadítják a foglyot. Alvin máris akciófilmbe illő tervvel áll elő!
hu
M2
17:37
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave-et felkéri Smith tanító néni a szülői jótékonysági vásár levezénylésére, amit nem ártana szórakoztatóbbá tenni némi stand-up színezettel. Mivel Alvin szerint Dave erre alkalmatlan, határozottan aggódik és próbálja meggyőzni az apját, hogy mondjon nemet a felkérésre...
hu
M2
17:48
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon a laboratóriumban ügyködik. Alvin és Theodore kíváncsiak rá, mivel foglalatoskodhat, csakhogy okos testvérük nem hajlandó elárulni. Ezért Alvin és Theodore titokban bemennek, Alvin pedig a kotnyeleskedése eredményeképpen azonnal feltöltődik egy virtuális világba...
hu
M2
18:01
Panda és Kivi
Morcos Sapi egyre erősebb csapdákat állít az állatoknak, ezért Hihiék építenek egy kilátótornyot és egy erődöt, hogy megvédjék magukat és felváltva őrködnek. Azonban hamar komolytalanságba fordul át az őrködés és ennek meg is lesz az ára. Morcos elkapja a makikat és Hihiék mennek utánuk, hogy kiszabadítsák őket.
hu
M2
18:12
Panda és Kivi
Hihiék strandolnak, de Arisztódit nem hívják, mert a makik túl lassúnak tartják. Arisztódi be szeretné bizonyítani, hogy nincsen igazuk, ezért gyorsasági versenyt tartanak. Eközben Morcos Sapi csapdát állít, amibe a majmok bele is esnek, Hihiék nem tudják megmenteni őket, márcsak Arisztódin múlik, hogy kiszabadulnak-e.
hu
M2
18:25
Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - 2. évad
Parkőr ló asszony meghívja Martyt az akadémiai felvételi vizsgára, hogy végre kadét ló vagyis zebra lehessen. Marty ragaszkodik a kézikönyvhöz, mert leendő parkőr lóként az a feladata, hogy megtanulja a könyvben lévő összes szabályt.
hu
M2
18:50
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Stella és apukája sokat utaztak, hogy felmenjenek az Eiffel-toronyba, de a lift elromlott. A Szárnyalók egy liftként használható villamoskocsit visznek neki, aminek a segítségével feljuthatnak Párizs tetejére. Aranyfiú váratlan érkezése és a villám becsapódás megnehezíti Jették feladatát, így visszajutnak az időben 1889-be.
hu
M2
19:03
Super Wings- A szárnyalók 7. évad
Stella és a Szárnyalók a villámbecsapódás következtében 1889-ben találják magukat, a világkiállításon, ahol találkoznak az Eiffel-torony tervezőjével. A torony veszélybe kerül, így a Bázisnak kell a segítségükre sietni.
hu
M2
19:16
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Egy éhes csavargó a beígért jutalom reményében üldözőbe veszi Robint és barátait. Egy eltévedt varázslat folytán hatalmas behemóttá válik, aki kapóra jön János hercegnek a hajszában. Robinnak és barátainak minden ügyességüket és okosságukat latba kell vetniük, hogy elkerüljék a bajt
hu
M2
19:28
Az ifjú Robin Hood kalandjai – 2.évad
Lord Gudfred megkéri Richard királyt, hogy lássa vendégül unatkozó leányát, hátha sikerül Louise-t egy kicsit jobb kedvre deríteni. Louise remekül érzi magát, és bele sem gondol, hogy viselkedésével másokat sodor bajba.
hu
M2
19:42
Hetedhét kaland
Szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán. A Hetedhét kaland elsősorban 4-12 évesekhez szól, de a szülők...
hu
M2
19:53
Matrica - Igaz vagy hamis?
Az M2 Matricák országjáró rovata. Magyarország városait és kirándulóhelyeit ismerhetik meg a nézők. Aliz, a rovat nyomozója, mindig egy igaz vagy hamis legenda...
hu
M2
20:01
Heartland III. évad
Amynek különös problémát kell megoldania Mr. Hanley istállójában: a férfi által elszállásolt lovak egy ideje –látszólag minden ok nélkül– nyugtalankodnak, ami miatt egyre döcögősebben megy az üzlet. Először mindenki nevet a farmról terjesztett kísértet-histórián, de egyre több a furcsa véletlen. Amy végül kénytelen egy éjszakát a lovakkal tölteni, hogy lássa, mi okozza a felfordulást. Eközben Badger megszökik, és titokban visszatér Heartlandbe, ahol Ty hiába próbálja jobb belátásra bírni, mert a szerelmes Mallory segít a fiúnak. Jack nem szeretné, hogy Lou elutazzon Peterhez…
hu
M2
20:52
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
21:53
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
22:26
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2