beIN SERIES 1

beIN SERIES 1

Gizemli, şaşırtıcı, bağımlılık yaratan, yenilikçi, sci-fi ve fanstastik türde diziler, kült yapımlar ve yepyeni diziler birarada! Üstelik HD kalitesiyle!

Turkey

Guia de TV - domingo, 19/05/2024

00:04
Az sonra...
Az sonra Blue Bloods S14 B9 başlayacaktır.
tr
00:08
 Blue Bloods S14 Ep 9
[Two of a Kind] Sean'ın üniversite kampüsünde yaşanan soygunların son kurbanı olmasıyla Danny olaya dahil olur. Erin, çalışkan bir avukattan şüphelenmeye başlar. Gönüllere taht kuran polisiye dizisi "Blue Bloods" hikayesine bir nokta koyacağı final sezonuyla ekranlara son kez geri dönüyor. Reagen ailesi 13 sezondur olduğu gibi adaleti sağlamak için uğraşıyor.
tr
00:51
Az sonra...
Az sonra Westworld S2 B10 başlayacaktır.
tr
01:01
 Westworld Season 2 EP 10
[The Passenger, Sezon Finali] Tüm motor fonksiyonlarını durdur. Yaratıldıkları andan itibaren tüm davranışları birer koddan ibaret olan robotlar, onları kontrolde tutan zincirlerden kurtulduğunda özgür kalmış sayılır mı? "Westworld" kaosun hüküm süreceği ikinci sezonuyla sizlerle buluşuyor...
tr
02:29
Az sonra...
Az sonra Westworld S3 B1 başlayacaktır.
tr
02:34
 WESTWORLD S3 EP 1
[Parce Domine] Yeni Los Angeles'ta bulunan Dolores, Caleb ile zaman geçirmeye başlar ve gerçek dünyada yapay zekalı varlıklara nasıl davranıldığını öğrenir. Emmy ödüllü "Westworld" üçüncü sezonuyla geri dönüyor! Geçtiğimiz sezonda parkın dışına çıkmayı başaran Dolores, yeni sezonda gerçek dünyayı keşfederken insanlıkla karşı karşıya geleceği bir savaşa hazırlanacak, Bernard ise onu durdurmanın bir yolunu arayacaktır.
tr
03:40
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B1 başlayacaktır.
tr
03:45
 YELLOWJACKETS S2 EP 1
[Friends, Romans, Countrymen] Kışa iki ay kala hayatta kalanlar azalan erzak ve düşük moralleriyle başa çıkmaya çalışırlar. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
04:42
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B2 başlayacaktır.
tr
04:46
 YELLOWJACKETS S2 EP 2
[Edible Complex] Ormanda yaz takım için zar zor geçer. Kış geldiğinde açlık ve çaresizlik tam bir psikoza dönüşür. Yirmi beş yıl sonra hayatta kalanlar yaşanılanları sorgular. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
05:45
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B13 başlayacaktır.
tr
05:51
 S.W.A.T. S1 EP 13
[Fences] Hondo ve Jessica'nın gizli ilişkisi, polis komisyonu başkanı Michael Plank'ın ilişkilerini öğrenmesiyle bir yol ayrımına girer. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
06:33
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B20 başlayacaktır.
tr
06:37
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 20
[Just Desserts] Julia Ogden müdürün evinde akşam yemeğine davet edilir ve evde bir cinayet işlenir. Murdoch, bir kardeşlik üyesinin ölümünü araştırır. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
07:20
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B21 başlayacaktır.
tr
07:24
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 21
[Murder in F Major] Toronto'nun yeni senfonisinin direktörü öldürüldüğünde Murdoch bundan kıskanç müzisyenlerin sorumlu olduğundan şüphelenir. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
08:07
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B22 başlayacaktır.
tr
08:11
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 22
[Scents and Sensibility] Bir gelin düğününden önce gizemli bir şekilde yere yığılıp ölünce Murdoch onun parfümünden zehirlenmiş olabileceğinden şüphelenir. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
08:55
Az sonra...
Az sonra Blue Bloods S14 B9 başlayacaktır.
tr
09:01
 Blue Bloods S14 Ep 9
[Two of a Kind] Sean'ın üniversite kampüsünde yaşanan soygunların son kurbanı olmasıyla Danny olaya dahil olur. Erin, çalışkan bir avukattan şüphelenmeye başlar. Gönüllere taht kuran polisiye dizisi "Blue Bloods" hikayesine bir nokta koyacağı final sezonuyla ekranlara son kez geri dönüyor. Reagen ailesi 13 sezondur olduğu gibi adaleti sağlamak için uğraşıyor.
tr
09:44
Az sonra...
Az sonra Resident Alien S3 B8 başlayacaktır.
tr
10:00
 Resident Alien S3 EP 8
[Homecoming, Sezon Finali] Harry ve Asta, Dünya'yı kurtarmak için beklenmedik bir müttefikle iş birliği yapar. "Resident Alien" yeni sezonuyla geri dönüyor! Harry, Dünya'yı Gri uzaylılarla kurtarmak için General McCallister ile birlikte çalışır. Gri Melez Joseph'in kasabada yeni Şerif Yardımcısı olarak işe başladığını öğrenince bu görev daha da zorlaşır. Harry'nin önündeki tek engel Joseph değildir.
tr
10:45
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B3 başlayacaktır.
tr
11:01
 YELLOWJACKETS S2 EP 3
[Digestif] Kızlar tuhaf bir deneyim yaşarlar. Natalie, Lottie'nin apioloji dersini denetler. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
11:58
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B4 başlayacaktır.
tr
12:03
 YELLOWJACKETS S2 EP 4
[Old Wounds] Misty hala Natalie'yi ararken Natalie yerleşkeden çıkmanın bir yolunu bulur. Shauna tüm olayları kızına anlatıp arasını düzeltir. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
13:04
Az sonra...
Az sonra Walker S4 B1 başlayacaktır.
tr
13:08
 Walker S4 EP 1
[The Quiet] Walker'ın doğum günüdür ve Geri elinden gelen her şeyi yapar ancak planları suya düşer. Walker, James ve Trey birlikte bir davanın üstesinden gelir. Zincirlerini koparıp geçmişten gelen şeytanlarla dolu bir yolda ilerlemeye hazır mısınız? Walker ve ailesi için tek çıkış kapısı büyük yüzleşmeyle açılacak. "Walker" aksiyon ve korku dolu maceralara imza atacağı yeni sezonuyla karşınızda!
tr
13:50
Az sonra...
Az sonra Chicago P.D. S11 B12 başlayacaktır.
tr
14:01
 Chicago P.D. S11 EP 12
[Inventory] İstihbarat birimi, devam etmekte olan seri katil soruşturmasında bir ipucunun peşine düşer ve dava ile ilgili haberler kamuoyuna yansır. Voight ve ekibi Chicago sınırları içerisinde güven ve adaleti sağlamak için soluksuz çalışmaya devam ediyor. "Chicago P.D." 11. sezonuna güçlü bir elebaşını alt etmeye odaklanarak başlıyor.
tr
14:43
Az sonra...
Az sonra C.B. Strike:Lethal White S2 B1 başlayacaktır.
tr
15:00
 C.B. STRIKE: LETHAL WHITE S2 EP 1
[Lethal White: Part1] Bir genç, çocukken tanık olduğunu düşündüğü cinayeti araştırması için dedektiflik ofisine gelir. İkili bir yandan da bir şantaj vakasının izini sürer. Kendine has yöntemlerle özel dedektiflik yapan eski asker Cormoran Strike ve güvenilir asistanı Robin Ellacot, yeni sezonda da Londra sokaklarının altını üstüne getirip vahşi ve gizemli cinayetleri çözüyor. Ünlü yazar J.K. Rowling’in polisiye roman serisinden uyarlanan dizi 2.sezonuyla geri dönüyor.
tr
16:00
Az sonra...
Az sonra C.B. Strike:Lethal White S2 B2 başlayacaktır.
tr
16:05
 C.B. STRIKE: LETHAL WHITE S2 EP 2
[Lethal White: Part 2] Robin ve Cormoran, buldukları cesete ait kalıntıları inceleyemeden olay yerinden uzaklaştırılırlar. İkili, görgü tanığı olan gencin izini sürer. Kendine has yöntemlerle özel dedektiflik yapan eski asker Cormoran Strike ve güvenilir asistanı Robin Ellacot, yeni sezonda da Londra sokaklarının altını üstüne getirip vahşi ve gizemli cinayetleri çözüyor. Ünlü yazar J.K. Rowling’in polisiye roman serisinden uyarlanan dizi 2.sezonuyla geri dönüyor.
tr
17:04
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B14 başlayacaktır.
tr
17:09
 S.W.A.T. S1 EP 14
[Ghosts] Hondo ve ekip sahte ölüm numarası yaparak adaletten kaçan bir seri katilin peşine düşer. Hondo, Buck'ın kovulmasının ardından depresyona girmesinden endişe eder. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
17:52
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B15 başlayacaktır.
tr
18:01
 S.W.A.T. S1 EP 15
[Crews] Bir soygun ekibini durdurmaya yönelik FBI ve S.W.A.T. ortak görevinde bir arkadaşının öldürülmesiyle iş Hondo için kişisel bir hal alır. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
18:43
Az sonra...
Az sonra FBI S6 B11 başlayacaktır.
tr
19:00
 FBI S6 ep 11
[No One Left Behind] Ekip, ülkeye giriş kayıtları olmayan birkaç Taliban üyesinin vurulması ve kaçırılmasının ardından son derece politik bir davanın içine atılır. Hayatın içinden ilham aldığını hissettiren "FBI" yeni sezonunda da karanlık davalara ışık tutmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı FBI ajanları ülkede güvenliği sağlamak için tüm hünerlerini sergilerken heyecan doruklara çıkıyor.
tr
19:42
Az sonra...
Az sonra FBI: International S3 B11 başlayacaktır.
tr
20:00
 FBI: International - S3 ep 11
[Touts] Smitty, İrlanda Cumhuriyet Ordusu'nun eski bir üyesi olan ABD vatandaşının Londra'da vurulmasının ardından annesiyle yeniden bir araya gelir. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği "FBI:International" heyecan dolu yeni sezonuyla geliyor! Tüm tehditleri ve tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan birbirinden yetenekli ajanların benzersiz maceralarını tek solukta izlemeye hazır mısınız?
tr
20:43
Az sonra...
Az sonra FBI: Most Wanted S5 B11 başlayacaktır.
tr
21:00
 FBI: Most Wanted - S5 ep 11
[Radio Silence] İki NYPD memuru bir soyguna müdahale ederken gizemli bir salgırdan tarafından vurulunca ekip daha fazla memur hedef alınmadan suçluyu yakalamak için harekete geçer. "FBI: Most Wanted"ın en çok arananlar listesi açıklandı! FBI' ın en özel ajanları, bu sezonda da seri suçluları, azılı katilleri, tehlike saçan herkesi avlamaya hazır. FBI' ın özel şubesi nefes kesen maceraların baş rolü olmaya devam ediyor.
tr
21:42
Az sonra...
Az sonra The Equalizer S4 B9 başlayacaktır.
tr
22:01
 Equalizer, The S4 EP 9
[The Big Take] Dante'nin eskiden tanıdığı bir dolandırıcı cezaevi nakil aracına saldırınca McCall ve ekip onu yakalamak için yarışır. "The Equalizer" tüm soru işaretleriyle kaldığı yerden devam ediyor! Ekip alevlerin ardından kurtulabilecek mi? Bol heyecanlı, bol aksiyonlu yepyeni bir sezona hazır olun.
tr
22:45
Az sonra...
Az sonra CSI: Vegas S3 B9 başlayacaktır.
tr
23:01
 CSI: Vegas - S3 ep 9
[Heavy Metal] CSI ekibi, yerel bir antika dükkanı sahibinin ölümünü araştırır ancak olayı aydınlatmak için önemli bir ipucu eksiktir. Olay yeri inceleme uzmanları Las Vegas'taki suçluları yakalamak için mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu sezonda da çözülmeyi bekleyen olaylar, gizemli cinayetler sizleri bekliyor. "CSI: Vegas" heyecan dolu yeni sezonuyla karşınızda!
tr
23:43
Az sonra...
Az sonra Westworld S3 B2 başlayacaktır.
tr

Guia de TV - segunda, 20/05/2024

00:01
 WESTWORLD S3 EP 2
[The Winter Line] Maeve kendini İkinci Dünya Savaşı temalı bir parkta bulurken Bernard ise hedefine ulaşmaya çalışmaktadır. Emmy ödüllü "Westworld" üçüncü sezonuyla geri dönüyor! Geçtiğimiz sezonda parkın dışına çıkmayı başaran Dolores, yeni sezonda gerçek dünyayı keşfederken insanlıkla karşı karşıya geleceği bir savaşa hazırlanacak, Bernard ise onu durdurmanın bir yolunu arayacaktır.
tr
00:58
Az sonra...
Az sonra Westworld S3 B3 başlayacaktır.
tr
01:04
 WESTWORLD S3 EP 3
[The Absence of Field] Dolores kendi mücadelesine hazırlanırken Charlotte ise aynadaki yansımasına alışmaya çalışır. Emmy ödüllü "Westworld" üçüncü sezonuyla geri dönüyor! Geçtiğimiz sezonda parkın dışına çıkmayı başaran Dolores, yeni sezonda gerçek dünyayı keşfederken insanlıkla karşı karşıya geleceği bir savaşa hazırlanacak, Bernard ise onu durdurmanın bir yolunu arayacaktır.
tr
02:01
Az sonra...
Az sonra Westworld S3 B4 başlayacaktır.
tr
02:08
 WESTWORLD S3 EP 4
[The Mother of Exiles] Dolores, Caleb ile birlikte Liam'ın peşine düşmüştür. Bernard ve Stubbs ise beraber hareket etmektedirler. Emmy ödüllü "Westworld" üçüncü sezonuyla geri dönüyor! Geçtiğimiz sezonda parkın dışına çıkmayı başaran Dolores, yeni sezonda gerçek dünyayı keşfederken insanlıkla karşı karşıya geleceği bir savaşa hazırlanacak, Bernard ise onu durdurmanın bir yolunu arayacaktır.
tr
03:05
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B3 başlayacaktır.
tr
03:09
 YELLOWJACKETS S2 EP 3
[Digestif] Kızlar tuhaf bir deneyim yaşarlar. Natalie, Lottie'nin apioloji dersini denetler. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
04:06
Az sonra...
Az sonra Yellowjackets S2 B4 başlayacaktır.
tr
04:10
 YELLOWJACKETS S2 EP 4
[Old Wounds] Misty hala Natalie'yi ararken Natalie yerleşkeden çıkmanın bir yolunu bulur. Shauna tüm olayları kızına anlatıp arasını düzeltir. Ulusal şampiyonluk maçına giderken uçakları gizemli bir ormana düşen New Jersey Kız Futbol Takımının üyelerinin hayatta kalma savaşını anlatan "Yellowjackets" heyecan dolu yeni sezonuyla ekranlarda.
tr
05:11
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B14 başlayacaktır.
tr
05:15
 S.W.A.T. S1 EP 14
[Ghosts] Hondo ve ekip sahte ölüm numarası yaparak adaletten kaçan bir seri katilin peşine düşer. Hondo, Buck'ın kovulmasının ardından depresyona girmesinden endişe eder. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
05:58
Az sonra...
Az sonra FBI S6 B11 başlayacaktır.
tr
06:02
 FBI S6 ep 11
[No One Left Behind] Ekip, ülkeye giriş kayıtları olmayan birkaç Taliban üyesinin vurulması ve kaçırılmasının ardından son derece politik bir davanın içine atılır. Hayatın içinden ilham aldığını hissettiren "FBI" yeni sezonunda da karanlık davalara ışık tutmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı FBI ajanları ülkede güvenliği sağlamak için tüm hünerlerini sergilerken heyecan doruklara çıkıyor.
tr
06:43
Az sonra...
Az sonra FBI: International S3 B11 başlayacaktır.
tr
07:00
 FBI: International - S3 ep 11
[Touts] Smitty, İrlanda Cumhuriyet Ordusu'nun eski bir üyesi olan ABD vatandaşının Londra'da vurulmasının ardından annesiyle yeniden bir araya gelir. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği "FBI:International" heyecan dolu yeni sezonuyla geliyor! Tüm tehditleri ve tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan birbirinden yetenekli ajanların benzersiz maceralarını tek solukta izlemeye hazır mısınız?
tr
07:42
Az sonra...
Az sonra FBI: Most Wanted S5 B11 başlayacaktır.
tr
08:00
 FBI: Most Wanted - S5 ep 11
[Radio Silence] İki NYPD memuru bir soyguna müdahale ederken gizemli bir salgırdan tarafından vurulunca ekip daha fazla memur hedef alınmadan suçluyu yakalamak için harekete geçer. "FBI: Most Wanted"ın en çok arananlar listesi açıklandı! FBI' ın en özel ajanları, bu sezonda da seri suçluları, azılı katilleri, tehlike saçan herkesi avlamaya hazır. FBI' ın özel şubesi nefes kesen maceraların baş rolü olmaya devam ediyor.
tr
08:42
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B23 başlayacaktır.
tr
09:00
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 23
[The Long Goodbye- Part One] Murdoch'un bir polis memurunun cinayetiyle ilgili soruşturması, Brackenreid'in yerine gelen aşırı hevesli kişinin müdahalesiyle sekteye uğrar. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
09:44
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B15 başlayacaktır.
tr
10:00
 S.W.A.T. S1 EP 15
[Crews] Bir soygun ekibini durdurmaya yönelik FBI ve S.W.A.T. ortak görevinde bir arkadaşının öldürülmesiyle iş Hondo için kişisel bir hal alır. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
10:43
Az sonra...
Az sonra FBI S6 B11 başlayacaktır.
tr
11:00
 FBI S6 ep 11
[No One Left Behind] Ekip, ülkeye giriş kayıtları olmayan birkaç Taliban üyesinin vurulması ve kaçırılmasının ardından son derece politik bir davanın içine atılır. Hayatın içinden ilham aldığını hissettiren "FBI" yeni sezonunda da karanlık davalara ışık tutmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı FBI ajanları ülkede güvenliği sağlamak için tüm hünerlerini sergilerken heyecan doruklara çıkıyor.
tr
11:41
Az sonra...
Az sonra FBI: International S3 B11 başlayacaktır.
tr
12:00
 FBI: International - S3 ep 11
[Touts] Smitty, İrlanda Cumhuriyet Ordusu'nun eski bir üyesi olan ABD vatandaşının Londra'da vurulmasının ardından annesiyle yeniden bir araya gelir. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği "FBI:International" heyecan dolu yeni sezonuyla geliyor! Tüm tehditleri ve tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan birbirinden yetenekli ajanların benzersiz maceralarını tek solukta izlemeye hazır mısınız?
tr
12:42
Az sonra...
Az sonra FBI: Most Wanted S5 B11 başlayacaktır.
tr
13:00
 FBI: Most Wanted - S5 ep 11
[Radio Silence] İki NYPD memuru bir soyguna müdahale ederken gizemli bir salgırdan tarafından vurulunca ekip daha fazla memur hedef alınmadan suçluyu yakalamak için harekete geçer. "FBI: Most Wanted"ın en çok arananlar listesi açıklandı! FBI' ın en özel ajanları, bu sezonda da seri suçluları, azılı katilleri, tehlike saçan herkesi avlamaya hazır. FBI' ın özel şubesi nefes kesen maceraların baş rolü olmaya devam ediyor.
tr
13:42
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B23 başlayacaktır.
tr
14:00
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 23
[The Long Goodbye- Part One] Murdoch'un bir polis memurunun cinayetiyle ilgili soruşturması, Brackenreid'in yerine gelen aşırı hevesli kişinin müdahalesiyle sekteye uğrar. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
14:43
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B15 başlayacaktır.
tr
15:00
 S.W.A.T. S1 EP 15
[Crews] Bir soygun ekibini durdurmaya yönelik FBI ve S.W.A.T. ortak görevinde bir arkadaşının öldürülmesiyle iş Hondo için kişisel bir hal alır. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
15:43
Az sonra...
Az sonra FBI S6 B11 başlayacaktır.
tr
16:00
 FBI S6 ep 11
[No One Left Behind] Ekip, ülkeye giriş kayıtları olmayan birkaç Taliban üyesinin vurulması ve kaçırılmasının ardından son derece politik bir davanın içine atılır. Hayatın içinden ilham aldığını hissettiren "FBI" yeni sezonunda da karanlık davalara ışık tutmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı FBI ajanları ülkede güvenliği sağlamak için tüm hünerlerini sergilerken heyecan doruklara çıkıyor.
tr
16:41
Az sonra...
Az sonra FBI: International S3 B11 başlayacaktır.
tr
17:00
 FBI: International - S3 ep 11
[Touts] Smitty, İrlanda Cumhuriyet Ordusu'nun eski bir üyesi olan ABD vatandaşının Londra'da vurulmasının ardından annesiyle yeniden bir araya gelir. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği "FBI:International" heyecan dolu yeni sezonuyla geliyor! Tüm tehditleri ve tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan birbirinden yetenekli ajanların benzersiz maceralarını tek solukta izlemeye hazır mısınız?
tr
17:42
Az sonra...
Az sonra FBI: Most Wanted S5 B11 başlayacaktır.
tr
18:00
 FBI: Most Wanted - S5 ep 11
[Radio Silence] İki NYPD memuru bir soyguna müdahale ederken gizemli bir salgırdan tarafından vurulunca ekip daha fazla memur hedef alınmadan suçluyu yakalamak için harekete geçer. "FBI: Most Wanted"ın en çok arananlar listesi açıklandı! FBI' ın en özel ajanları, bu sezonda da seri suçluları, azılı katilleri, tehlike saçan herkesi avlamaya hazır. FBI' ın özel şubesi nefes kesen maceraların baş rolü olmaya devam ediyor.
tr
18:42
Az sonra...
Az sonra Murdoch Mysteries S16 B23 başlayacaktır.
tr
19:00
 MURDOCH MYSTERIES S16 EP 23
[The Long Goodbye- Part One] Murdoch'un bir polis memurunun cinayetiyle ilgili soruşturması, Brackenreid'in yerine gelen aşırı hevesli kişinin müdahalesiyle sekteye uğrar. 20. Yüzyıl'da Kanada'da işlenen korkunç cinayetler ve dönemini aşan yaratıcı adli tıp teknikleriyle Dedektif William Murdoch... En gizemli vakaları gün yüzüne çıkaran Murdoch ve ekibi soluksuz izleyeceğiniz yepyeni maceralara atılıyor. "Murdoch Mysteries" yeni sezonuyla ekranlarınızda!
tr
19:44
Az sonra...
Az sonra S.W.A.T. S1 B16 başlayacaktır.
tr
20:00
 S.W.A.T. S1 EP 16
[Payback] Hondo ve ekibi kaçırılan bir mirasçıyı bulmak için şehir çapında bir arama başlatır. Mumford yeniden evleneceğini açıklayınca ekip acele karar verdiğinden endişelenir. Eski denizci Çavuş Daniel "Hondo" Harrelson oldukça özel bir görev için lider olarak seçilir. Los Angeles'ta gücüne güç katan ekibiyle birbirinden zorlu görevlere imza atar. Robert Hamner tarafından yaratılan "S.W.A.T." bol aksiyon dolu birinci sezonuyla ekranlarınızda!
tr
20:44
Az sonra...
Az sonra FBI S6 B12 başlayacaktır.
tr
21:00
 FBI S6 ep 12
[Consequences] Bir kamyon şoförü öldürülüp taşıdığı uyuşturucu kaybolunca ekip kalan partinin arkasındakilerin peşine düşer. Hayatın içinden ilham aldığını hissettiren "FBI" yeni sezonunda da karanlık davalara ışık tutmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı FBI ajanları ülkede güvenliği sağlamak için tüm hünerlerini sergilerken heyecan doruklara çıkıyor.
tr
21:41
Az sonra...
Az sonra FBI: International S3 B12 başlayacaktır.
tr
22:00
 FBI: International - S3 ep 12
[Gift] Ekip, Kopenhag'da önde gelen bir siber güvenlik şirketinin sahibinin öldürülmesi ve büyük miktarda verinin sızdırılmasının ardından NSA'den yardım alır. Sevenlerinin büyük bir merakla beklediği "FBI:International" heyecan dolu yeni sezonuyla geliyor! Tüm tehditleri ve tehlikeleri ortadan kaldırmayı amaçlayan birbirinden yetenekli ajanların benzersiz maceralarını tek solukta izlemeye hazır mısınız?
tr
22:43
Az sonra...
Az sonra FBI: Most Wanted S5 B12 başlayacaktır.
tr
23:01
 FBI: Most Wanted - S5 ep 12
[Derby Day] Mafya bağlantılı bir polis muhbiri öldürülmüş olarak bulunduğunda ekip katillerin peşine düşer. Bu arada Hana, Ethan ile yakınlaşır. "FBI: Most Wanted"ın en çok arananlar listesi açıklandı! FBI' ın en özel ajanları, bu sezonda da seri suçluları, azılı katilleri, tehlike saçan herkesi avlamaya hazır. FBI' ın özel şubesi nefes kesen maceraların baş rolü olmaya devam ediyor.
tr
23:43
Az sonra...
Az sonra Westworld S2 B10 başlayacaktır.
tr