TV 2 DANMARK

TV 2 DANMARK

TV 2s stærke position skyldes blandt andet det mangfoldige programudbud, der omfatter nyheder, underholdning, sport, dansk fiktion, dokumentar og livsstil, aktualitet, spillefilm, morgen-tv, børne-tv og meget mere. TV 2 har i sine programmer særligt fokus på relevans i forhold til danskerne og i særdeleshed de danske børnefamilier. Den aktuelle programstrategi har udpeget fire styrkepositioner for hovedkanalen: Livsstil, dagsordensættende dokumentar og nyheder, underholdning samt samlende tv-begivenheder.

Denmark

Guia de TV - segunda, 13/05/2024

00:50
Først til verdens ende
Der venter store oplevelser efter en hård rejse gennem Vietnam. Parrene krydser tre lande, og nærmer sig checkpointet i Chiang Mai. Men konkurrencen spidser pludselig til, da et uventet møde i Bangkok mellem to hold, ender i et hæsblæsende ræs, hvor kun få minutter afgør, hvem der kommer først i checkpoint.
da
01:35
Størst
Verdens travleste fødeklinik ligger i Manila på Filippinerne. Peter Ingemann besøger Fabella Hospital midt i højsæsonen for fødsler, som sjovt nok ligger ni måneder efter valentinsdag. 25-årige Tiffany venter sit fjerde barn, og Peter kommer med helt ind på fødestuen, da lille Castle kommer til verden. Der bliver født 60 børn om dagen i gennemsnit på hospitalet, men det er langt fra dem alle, der er ønskebørn. Det får Peter for alvor øjnene op for, da han er på barselsbesøg med en socialarbejder ude i Manillas allerfattigste slum.
da
02:25
Kurs mod fjerne kyster
Mikkel Beha og familien er på eventyr i det enorme Stillehav. Første mål i sæson to er de fantastiske Galápagos-øer, hvor hele familien bliver genforenet på Havana. Over og under vandet bliver de mødt af utrolige skabninger som kæmpeskildpadder, leguaner, søløver - og hajer! Familiens yngste, Alfred, får sig noget af en forskrækkelse, da han er ude på sit første dyk med kamera.
da
03:10
Kurs mod fjerne kyster
Det gode skib Havana letter anker fra Galapagos, og Mikkel Beha Erichsens sønner Emil og Theis sætter kursen mod Fransk Polynesien. Forude venter en 3000 sømil lang sejlads i verdens største ocean, Stillehavet. Bagefter bliver hele familien atter genforenet på Tahiti, hvor de sammen gør Havana klar til to måneders togt mellem øde atoller og frodige vulkanøer. Mikkel var ti år gammel da han første gang sejlede i Polynesien med sin far ombord på Nordkaperen - og det er dejligt at være tilbage. Men Fransk Polynesien er ikke kun paradis. Ude i havet lurer en kæmpe miljøkatastrofe på grund af de mere end 200 franske atomprøvesprængninger, som foregik i området helt frem til 1990’erne.
da
04:00
Nyhederne og Vejret
da
06:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
da
06:30
Go' morgen Danmark
da
12:00
12 News
da
12:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Kathrine og Michael sagde 'ja' til hinanden for rullende kameraer, da de deltog i et datingprogram på nationalt TV. Nu er de tilbage på skærmen for at forsøge at finde deres første fælles hjem. Men lejlighedsmarkedet i Århus går stærkt, så der skal træffes hurtige beslutninger. Mette og Rasmus drømmer om en murermestervilla tæt på vandet i Svendborg. Men med to millioner til et hus, så skal der findes nogle kompromiser på enten beliggenheden eller boligen.
da
13:25
Danmarks dejligste badehoteller
Turen går først til Mols bjerge, hvor det lille rejseselskab besøger gourmet-stedet Molskroen. Forventningerne er høje, og her er da heller ikke sparet på noget. Opholdet byder ikke på kromad i traditionel forstand, men på den ene lækre gourmetanretning efter den anden. Næste stop er Hjorths Hotel ved Kandestederne syd for Skagen. Det lille hotel har 15 værelser og lægger vægt på ro, forkælelse og magi. Jacobs forventninger er høj, da mange mener, at hotellet måske er et af Danmarks mest autentiske badehoteller. Julia jagter magien og den søde værtinde Betina forkæler det lille rejseselskab med både fodbad og kreativ leg med sten. Bagefter tager Julia og Sigurd på udflugt til Råbjerg Mile.
da
14:00
Vi drukner i rod
Laus roder så meget i sit rækkehus i Rødovre, at han ikke har haft gæster i flere år. Men med et barnebarn på vej er han nu klar til én gang for alle at sige farvel til rod og starte på en frisk.
da
14:45
Beier bygger
Tv-vært Lene Beier og hendes mand, Anders, har givet hinanden en kæmpe udfordring. De vil forvandle et gammel parcelhus fra 1970'erne til hele familiens drømmehus. Men tiden er lang for den, som venter, og allerede inden byggeriet er kommet i gang, støder Lene og Anders på udfordringer, der sætter både tålmodigheden og evnerne som bygherrer på prøve. Til gengæld får Anders også mulighed for at realisere en livslang drengedrøm - nemlig at få sin helt egen vinkælder. Fortløbende episodenummer: 1:4.
da
15:20
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
15:50
Ambulancen - liv eller død
Ambulancefolkene er pressede, da de modtager hele fire alvorlige nødopkald i løbet af kun ti minutter.
da
17:00
17 News
da
17:10
Regionale nyheder
da
17:20
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
18:00
18 News
da
18:20
Regionale nyheder
da
18:25
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
19:00
19 News
da
19:30
Regionalprogram
da
20:00
Først til verdens ende
Parrene krydser ækvator, og foran dem venter en uforudsigelig og spændende rejse gennem Indonesiens største ø, Sumatra, hvor alt kan ske. Det ekstreme regnvejr og udfordrende infrastruktur sætter alle hold under pres. To hold møder hinanden - og feltets bagerste par finder en busbillet, der kan være nøglen til at bringe sig foran i konkurrencen.
da
20:50
Slog min ven Emilie Meng ihjel?
Hvem er den mand, hun troede, hun kendte så godt? Det spørgsmål har fyldt alt for en tidligere veninde til den 33-årige, der er tiltalt for bortførsel, voldtægt og drabet på Emilie Meng. For første gang fortæller hun, hvordan det er at have været helt tæt på den tiltalte.
da
21:30
21.30 News
da
22:00
Regionale nyheder
da
22:15
Newsroom
'Newsroom' behandler dagens vigtigste nyhedshistorier i berigende selskab og fortæller dem med et nyt og originalt perspektiv. Cecilie Beck, Miriam Zesler, Troels Mylenberg og Søren Lippert er på skift din personlige og engagerede vært på programmet.
da
22:50
Tabu - med Rune Klan
Hvordan er det at leve med svær PTSD? Det forsøger Rune Klan at finde ud af, når han møder fire mennesker med lidelsen. Kunsten for komikeren bliver at finde ud af at lave sjov med et liv, der ofte er svært at leve for dem, der er ramt af sygdommen.
da
23:40
To ens - med Ingemann
Der venter i sandhed Peter og ejendomsmæglervennerne Anders og Claus to ens ud over det sædvanlige på sæsonens sidste tur rundt i Danmark. For hvad koster det at få bolig under vingerne - to forskellige steder i landet? Og hvem kan stille sig øverst på sejrsskamlen som sæsonens sidste vinder?
da

Guia de TV - terça, 14/05/2024

00:15
To ens - med Ingemann
Nu skal Peter Ingemann og hans to gode ejendomsmægler-venner, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, rundt i Danmark for at se på boliger og gætte boligpriser. Højt til loftet, historiens vingesus og masser af kvadratmeter. Det er to majestætiske boliger der venter trioen, når de denne gang skal gætte, hvad drømmen om en palævilla skal koste to forskellige steder i landet, nemlig i Haderslev og Hillerød.
da
00:50
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
01:20
Ambulancen - liv eller død
Paramediciner Lauren må sammen med politiet køre ud til en person, som er blevet stukket ned, og som har brug for akut hjælp.
da
02:25
En stor dag på godset
Lene Beier rejser igen Danmark rundt og besøger de gamle godser og slotte, og hun begynder på Dragsholm Slot, en af landets ældste ridderborge. Her skal hun på sin første vinhøst nogensinde sammen med Gitte og Mads Bøttger. De er fjerde generation på stedet og har fået både hotel og restaurant til at vokse. Men den innovative igangsætter Mads Bøttger stopper ikke dér, for da han blev opfordret til at plante en vinmark og lave vin, lød det tilstrækkeligt vildt til, at det var noget, han syntes, de skulle. Lene er også en tur under havets overflade, og så skal vi høre om frøken Celestine Morgenstjerne, der blev muret levende inde på slottet.
da
03:00
En stor dag på godset
Lene Beier skal ud at flyve sammen med godsejer Ditlev Hasselbalch fra Grønnessegaard Gods. Det er hun ikke meget for, men hun overvinder sin flyskræk og erkender, at der er en god udsigt over det store nostalgitræf, som finder sted på 'den store dag på godset'. Godsejer Ditlev og hans kone, Ann-Louise, er fjerde generation på Grønnessegaard Gods, og for at få det hele til at klappe er både voksne og børn på arbejde på den store dag - samtidig med at der skal drives et landbrug. Lene hører om, hvordan dyrevelfærd og industrihistorie er en uløselig del af stedet, og så besøger hun også smukke Arresødal Slot, der har givet inspiration til alt det, der sker på dagen.
da
03:30
En stor dag på godset
Lene Beier er inviteret til gallamiddag på Kragerup Gods, hvor godsejere fra nær og fjern skal spise en helt særlig middag. Menuen er nemlig genskabt efter gamle 'middagsbøger', som har ligget gemt i kælderen under godset i over 100 år. Ideen er, at Regitze, der skal overtage godset, skal lære noget om de gamle traditioner og samtidig møde gæsterne. Og de er ikke hvem som helst, men efterkommere af de gæster, der kom til selskaberne for flere generationer siden. Det er Regitzes mor, Birgitte, der har fået ideen, og imens de dækker op, fortæller de, hvordan de ved hårdt arbejde og økonomisk sats, har forvandlet Kragerup til et firestjernet hotel og et stort effektivt landbrug med 70 ansatte.
da
04:00
Nyhederne og Vejret
da
06:00
Nyhederne, Sporten og Vejret
da
06:30
Go' morgen Danmark
da
12:00
12 News
da
12:40
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Pernille og Carsten drømmer om at finde det helt rigtige generationshus i Odense sammen med Pernilles forældre, Rikke og Lars. Men det kræver noget helt særligt af et hus, hvis det skal kunne rumme to generationer, så TV 2s boligekspert Sara Lygum er spændt hårdt for. Martine og Claus drømmer om et hus i Ølstykke, hvor de kan leve familielivet helt ud. Men på trods af tilsyneladende overkommelige krav, så er det ikke nogen nem opgave for Christian Borregaard. Så han må tænke i alternativer og håbe på, at parret er klar på en udfordring.
da
13:25
Danmarks dejligste badehoteller
Turen går først til Lønstruphus i den gamle fiskerby Lønstrup i det nordvestlige Jylland. Byen byder på alle former for kunst og kunsthåndværk og under opholdet besøger Sigurd en knudedrejer, mens Julia afprøver sin lungekapacitet hos den lokale glaspuster. Jacob får sig en snak med Kim, der både driver badehotellet og den nærliggende restaurant Villa Vest. Næste stop er Gilleleje Badehotel, som ligger på Sjællands nordligste punkt. Julia fortæller om dengang, hvor det var forbudt for mænd og kvinder at bade sammen, og om hvilken vigtig betydning Gilleleje havde for jøderne under Anden verdenskrig. Til sidst fortæller Julia og Jacob, hvilket badehotel de allerhelst vil tilbage til.
da
14:00
Vi drukner i rod
På Amager er Tobias' musikudstyr ved at overtage huset, mens der knap er plads til Maria. Men hun drømmer om plads til mere voksenliv, i takt med at børnene flytter hjemmefra.
da
14:45
Beier bygger
Efteråret banker på døren, der er kun fire måneder til jul, og familien Beier drømmer om at kunne fejre julen i drømmehuset. Byggeriet er i fuld gang, og Lene og Anders kæmper med at få det til at spille sammen med familieliv og travle karrierer. Tidsplanen skrider, og uventede udfordringer hjælper ikke just på tålmodigheden - til gengæld hjælper de små selvbyggersejre på humøret.
da
15:20
Grænsepatruljen Canada
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte.
da
15:50
Ambulancen - liv eller død
Makkerparret Ollie og James må afsted, da en mand er kørt den forkerte vej op ad en afkørsel fra motorvejen. De har mistanke om, at han er i en mental krise.
da
17:00
17 News
da
17:10
Regionale nyheder
da
17:20
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
18:00
18 News
da
18:20
Regionale nyheder
da
18:25
Go' aften Live
Hele Danmarks underholdende og aktuelle talkshow, som bliver sendt live på TV 2 hver dag.
da
19:00
19 News
da
19:30
Regionalprogram
da
20:00
Jesper længe leve
Jesper Sørensen har stadig fuld fart på livet, og i denne dokumentar er vi med ham i et hæsblæsende 2022 til karnevalsfester og på Færøerne - og når han får en rolle i Lars von Triers 'Riget EXODUS'. Og så fylder han 25 år - en milepæl for en ung mand med den sjældne og livstruende sygdom progeria.
da
20:50
Mysteriet om de døde børn
Alt er på spil, når det danske forskerpar skal til Australien og fremlægge deres arbejde for en høringskomité. Bliver kvinden, tidligere kendt som Australiens værste kvindelige seriemorder, løsladt og renset, eller skal hun fortsat afsone sin fængselsstraf for at have slået sine fire børn ihjel?
da
21:30
21.30 News
da
22:00
Regionale nyheder
da
22:15
Newsroom
'Newsroom' behandler dagens vigtigste nyhedshistorier i berigende selskab og fortæller dem med et nyt og originalt perspektiv. Cecilie Beck, Miriam Zesler, Troels Mylenberg og Søren Lippert er på skift din personlige og engagerede vært på programmet.
da
22:50
Skyggesiden
Danmark, 2024
da