Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

Guia de TV - sexta, 05/04/2024

00:00
Ett lik i trädgården
En kvinna i Colorado försvinner kort efter att hon flyttat ihop med en grupp vänner. Polisutredningen avslöjar att det var mycket mer som pågick i hennes hushåll än någon hade kunnat ana.
sv
01:00
Kronofogden knackar på
En frisörsalongsägare blir förvånad när Stewart och Elmor dyker upp för att samla in obetalda hyror. Saker och ting går över styr när det visar sig att salongsägaren och hyresvärden har en långt gången dispyt.
sv
02:00
Det okända
Mediet Camilla Öhrnberg försöker ta reda på vad som pågår hemma hos familjen Friberg i Växjö. När Petra och hennes dotter Bella bodde i en stuga på landet upplevde de märkliga fenomen. Bland annat hörde de röster och steg i trappan.
sv
03:00
Ett lik i trädgården
En ung pappa i Utah försvinner, och när han återvänder hem erkänner han att han har varit otrogen. När han försvinner igen kort därefter verkar det dock som att något ännu värre har hänt.
sv
03:55
Kronofogden knackar på
Paul och Steve åker till östra London och ställs inför en hjärtekrossande vräkning av en man som bor i den minsta enrumslägenheten kronofogdarna har sett. Del och Brian besöker ett hotell som inte har betalat en cateringfirma i tid.
sv
05:00
Trädgårdsmästarna
Becky och Kieron älskar matlagning och drömmer om att anlägga ett grönsaksland i sin trädgård. Samtidigt vill de ha en uteplats för middagar och bjudningar och trädgården behöver skugga, vilket är kan vara ett problem för en trädgård…
sv
06:00
22 barn i familjen
Säsongsavslutning. Julen närmar sig och Sue och Noel vill att allt ska vara perfekt under högtiden, men med 22 barn vet man aldrig vad som händer.
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Säsongsavslutning. Anders hjälper några svårplacerade hundar att hitta nya hem. Den sorgsna och svårflörtade chow chowen Lila bär på mycket smärtor som hon behöver bli av med.
sv
08:00
Veterinärerna
Tolvåriga Emilia i Kalmar tar hjälp av veterinären Marie Svanlund för att könsbestämma sina två marsvinsungar. När veterinären Mikael Svensson undersöker cockerspanieln Charlie är hunden så medtagen att han blir inlagd.
sv
09:00
Trädgårdsmästarna
Rachel och Alex drömmer om en trädgård inspirerad av the Lost Gardens of Heligan i Cornwall vilket innebär exotiska plantor och en dramatisk djungelkänsla.
sv
10:00
En plats i solen
För sex år sedan blev Themis och Paolo förälskade i det vackra lugnet i cypriotiska Kapparis. Sedan dess har de återvänt med familjen flera gånger, men nu är planen att köpa ett eget boende.
sv
11:00
En plats i solen
Joe och Fionas dröm är att köpa ett eget semesterboende på den idylliska grekiska ön Kefalonia. De besökte ön första gången för 15 år sedan på en seglingsresa.
sv
12:00
Husjägarna
Phil och Kirstie återser några bekanta ansikten för att se hur deras husresor har sett ut sedan sist. Kirstie träffar Poppy och Mike, som efter två år äntligen har ett färdigt hem att visa upp.
sv
13:00
 Golden boy
Seyran bestämmer sig för att sluta med Efes projekt, vilket gör Ferit överlycklig. Fuat blir vansinnig på sin familj för deras favorisering av Ferit.
sv
14:00
 Home and Away
Ryder har svårt att släppa in främlingen som hävdar att han är hans pappa. Jasmine och Colby möts för första gången efter kyssen, men Jasmine har svårt att hantera situationen.
sv
14:30
 Home and Away
Tori försöker närma sig Jasmine för att säkerställa att hon mår bra, men det visar sig att Jasmine mår sämre än förväntat. Roos hjärta krossas när Ryder åter igen visar stark ovilja för att lära känna sin pappa.
sv
15:00
 Lilla huset på prärien
Glädjen är stor hos nära och kära när Adams syn kommer tillbaka. Mary har svårt att dela lyckan och oroar sig istället för hur det ska gå med deras äktenskap.
sv
16:00
Det okända
Mediet Terry Evans åker till Norrala där Lena Larsson och hennes son Erik bor på en släktgård som har anor från 1600-talet.
sv
17:00
Husjägarna
Den här gången är det dags att återse två par av kräsna husjägare, som båda hade så starka idéer om vad de vill ha, så att det i slutändan inte blev något köp. Kirstie och Paul träffar dem för att se hur situationen har löst sig.
sv
18:00
Hjälp! Hunden styr mitt liv
De franska bulldoggarna Vinnie och Arnie har förstört möbler, kläder och åtta fjärrkontroller. Med hemmet under attack vänder sig ägarna Zoe och Brad till Victoria, för att få hjälp med att få tillbaka husfriden.
sv
18:30
Hjälp! Hunden styr mitt liv
Victoria träffar den aggressiva shih tzun Kofi, som avskyr att någon rör vid henne. Särskilt fientlig är hon mot 12-åriga lillmatte Ameera och nu är hon rädd för att komma nära. Går det att åtgärda problemet med rätt träning?
sv
19:00
 Mord ombord
Säsongsavslutning. Världskända sångerskan Vida Devine är ombord för en exklusiv konsert, men när ett mord sker under stoppet i Valetta ändras planerna drastiskt. Jack och Kate måste nu tillsammans försöka lösa mordgåtan.
sv
20:00
 Mord i paradiset
När sångaren i ett välkänt rockband hittas död på Saint Marie vet Goodman och hans kollegor att de står inför en tuff utmaning. Samtliga bandmedlemmar har märkliga alibin och de verkar inte särskilt samarbetsvilliga.
sv
21:00
 Mord i paradiset
Saint Maries invånare jublar av glädje när öns volleybollag tar sig till final i en stor tävling. Glädjen visar sig dock bli kortvarig när lagets stjärnspelare hittas mördad dagen därpå.
sv
22:00
 Miss Marple
Seriestart. Den lugna och ordnade idyllen i St Mary Mead krossas av en mystisk upptäckt. Miss Marples undersökning leder henne till ett hotell vid havet där det bor några mycket ovanliga gäster.
sv

Guia de TV - sábado, 06/04/2024

00:00
 När Harry träffade Sally
Ett omaka par träffas när de samåker från Chicago till New York, dit de bägge ska flytta. Det slår inga gnistor mellan dem, men de utvecklar en vänskap som blir allt starkare för varje år som går.
sv
02:00
Det okända
Irene hittade sitt drömhus på Alnö utanför Sundsvall för 25 år sedan. Hon hörde tidigt märkliga ljud i huset men det var först under dottern Hannahs uppväxt som aktiviteten i hemmet började bli ett problem.
sv
02:55
Det okända
Familjen Larsson fick chansen att köpa den gamla skolan i Värhulta utanför Arboga och slog till utan att blinka. Det har rört sig många människor där sedan den byggdes 1870.
sv
03:55
Det okända
För 8 år sedan köpte Anders och Pernilla ett gammalt ombyggt torp utanför Norrköping. Efter att ha bott i huset ett par månader började konstiga saker hända som paret inte kunde förklara. Mediet Anu besöker hemmet.
sv
05:00
Veterinärerna
Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor på Skånes djurpark stöter på problem när de ska flytta oxdjuren visenterna som är några av parkens farligaste djur. Katten Cindy har varit i slagsmål och tvingas operera svansen.
sv
06:00
Veterinärerna
Carina tar med sin dräktiga hund Yava till veterinären Monica Landström i Läckeby för att ta reda på hur många valpar det rör sig om. Men röntgenbilderna ger ett oväntat resultat.
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Anders får ta på sig läkarrocken när han ska hjälpa den franska bulldoggen Frans att bli av med sin veterinärsskräck.
sv
08:00
Bagges hemlösa hundar
Anders och personalen på Hundstallet tar oftast emot hundar från privatpersoner och polisen men den här gången är det annorlunda. De möts av en övergiven och rädd tik som lämnats fastknuten utanför stallets dörrar.
sv
09:00
En plats i solen
Pappa Stephen, dottern Stephanie och barnbarnet Carter vill flytta ner till Frankrike med förhoppning om att starta en egen lyxcamping, "glamping".
sv
10:00
En plats i solen
Jean Johansson är i sydvästra Frankrike för att hjälpa Gary och Jen att hitta ett semesterboende med stora utomhusytor och pool. De vill kunna bjuda in deras stora familj att njuta av den franska livsstilen på landet.
sv
11:00
En plats i solen
Susan och Matt tillbringade sin bröllopresa på Kreta och blev förälskade i den vackra grekiska ön. Nu vill de hitta en villa med två sovrum att flytta till permanent.
sv
12:00
 Mord och inga visor
Jessica undersöker ett suspekt dödsfall i öknen som skedde i samband med utgrävningen av en gammal indianplats där man har hittat guld.
sv
13:00
 Mord och inga visor
Under ett besök i New York stöter Jessica på en före detta student, Elizabeth Gordon. Hon är i staden för att gå på en sammankomst inom sminkbranschen.
sv
14:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Djurälskarna Emillie och Bill hittade sitt perfekta, lantliga hus precis utanför stan - men hemmet behöver en hel del förändringar för att bli funktionellt för familjen.
sv
14:55
 My Life is Murder
Säsongsstart. En kvinna skjuter en främling vid Aucklands hamn. Vid första anblick verkar det vara ett enkelt fall att lösa. Men när Alexa Crowe får ärendet på sitt bord visar det sig bli allt annat än lätt.
sv
15:55
Trädgårdsmästarna
Tony och Nayna i Liverpool vill ha en trädgård med karibiskt tema. Dessutom ska den ha en modern twist, massor av tropiska växter och plats för Tonys boxningssäck. Kommer Charlie och Lee att lyckas?
sv
16:55
En smak av Sydafrika med Gregg Wallace
Seriestart. Gregg inleder sin resa i Sydafrika med en safaritur i naturreservatet Amakhala. Till middag bjuds han på den traditionella grytan poike innan det blir dags att övernatta i ett klassiskt safari-tält.
sv
17:25
En smak av Sydafrika med Gregg Wallace
Gregg befinner sig på en vingård där han efter att ha plockat druvor får provsmaka vinet tillsammans med maträtten bobotie.
sv
18:00
 Miss Marple
Seriestart. Den lugna och ordnade idyllen i St Mary Mead krossas av en mystisk upptäckt. Miss Marples undersökning leder henne till ett hotell vid havet där det bor några mycket ovanliga gäster.
sv
20:00
 Hudson & Rex
Samtidigt som staden firar högtiden Mardi Gras undersöker Charlie och Rex en serie mord som ser ut att ha gemensamma kopplingar.
sv
21:00
 Hudson & Rex
Säsongsavslutning. Två poliser åker på ett larm men väl på plats möts de av en våldsam och oväntad attack. Major Crimes får i uppdrag att utreda fallet och gripa gärningsmännen. Det blir en tuff kamp för teamet.
sv
22:00
 Johnny English
Storbritanniens mest självsäkra, och klumpiga, spion Johnny English blir plötsligt landets enda spion efter en attack mot MI5. God bless us all… Nu står hoppet till den ende överlevande spionen.
sv