DR1

DR1

DR1 er DR's primære nyheds- og aktualitetskanal, men kanalen sender også fakta-, historie- og kulturprogrammer, underholdning og film samt store fælles begivenheder som fodboldlandskampe

Denmark

Guia de TV - sábado, 30/03/2024

00:55
 Morden i Sandhamn
Kriminalinspektør Thomas Andreasson efterforsker mordet på den unge Marcus, der studerede psykologi. Marcus havde aftalt en række møder med tidligere jægersoldater for at tale om gruppepsykologi. Thomas og hans kollega Mia forsøger at kortlægge gruppen, der havde base uden for Sandhamn. Snart bliver der begået endnu et mord...
da
DR1
01:40
Inspector George Gently
George Gently står over for sin karrieres sværeste modstandere, da hans korrupte ekskolleger fra Londons politi sætter alt ind på at få ham ned med nakken. Gently beskyldes for både korruption og mord og suspenderes fra tjeneste. Næsten uden allierede må Gently tage kampen op med sine fjender, der ikke skyr ingen midler for at få ram på ham.
da
DR1
03:10
Antiques Road Trip XVII
Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.
da
DR1
03:55
Trädgårdstider
En helt almindelig dag ringer telefonen - kokken Tareq Taylor har været ude for en alvorlig ulykke. Selv om de er urolige for deres ven, lykkes det holdet at få en hel del fra hånden i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver sensommeroprydning i blomsterbedene. Malin Persson laver favoritteer af urterne i haven og udsætter John og Pernilla for en blindtest - er købete bedre end hjemmelavet te? Og så laver Malin et solsejl med inspiration fra beduintelte til herlige pauser i sommersolen.
da
DR1
05:35
 A Place to call Home IV
Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.
da
DR1
06:30
 The Flatshare
Valentinsdag nærmer sig, men Tiffany og Leon nægter at se i øjnene, at de er tiltrukket af hinanden. Og alt går galt, da Tiffanys website udgiver en sensationaliseret udgave af hendes artikel om Leons bror.
da
DR1
07:10
 The Flatshare
Tiffany er på desperat jagt efter et nyt sted at bo. Som om det ikke var nok, sender Justin hende forvirrede romantiske signaler. Leon er rasende på Tiffany. Han skjuler sig for alle - og det får Richie til at bede Tiffany om at tale ham til fornuft.
da
DR1
08:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
08:15
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Byens forlystelseskvarter er præget af bandekrig og politiets voldelige forsøg på at bekæmpe den. Da en bandeleder findes død uden for en boksering, begiver Phryne sig ned i en farlig underverden for at opklare sagen.
da
DR1
09:05
 Midsomer Murders
For fem år siden blev han anklaget for et mord, men frikendt. Afgørelsen var kontroversiel i den lille landsby Tamworth Springs. Nu er Toby Wagner det nyeste medlem af en organisation for hjertepatienter, som har overlevet alvorlig hjertesygdom. Men de andre medlemmer protesterer højlydt, og da gruppens grundlægger bliver myrdet, må Barnaby og Winter på banen. Er Toby uskyldig eller er der tale om et hævntogt?
da
DR1
10:35
Ocean Wild
Thailand er et af de lande i Sydøstasien, der har den største biodiversitet. De thailandske farvande vrimler med liv under havoverfladen. I mangroven og ved koralrevene lever der hundredvis af fiskearter. Og på dybere vand lever de store havrovdyr. Dyk med ned under havoverfladen og se, hvordan de havlevende dyr i Thailand har udviklet opfindsomme forsvarsstrategier - og hvordan rovdyrene har lært sig at jage de byttedyr, som er sværest at fange.
da
DR1
11:25
Drømmen om et Småbruk
Hvis familien skal kunne forsørge sig af at dyrke økologiske grønsager, må markerne ordnes. Ida er bange for, at kvaliteten af jorden er for dårlig både ude og inde i drivhuset. Ungerne får hjælp af hunden Simba til at rydde sten væk.
da
DR1
11:50
P3 Essensen
I Danmark bliver 1/3 af vores skrald brændt af og ender som strøm i stikkontakter og varme i radiatorer. Afbrændingen sker blandt andet på anlægget Amager Bakke, der hver dag modtager skrald fra 300-400 lastbiler. Men hvordan sker transformationen fra skrald til strøm egentlig?
da
DR1
12:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
12:15
Danske tv-seriers bedste
Nikolaj og Julie startede med skilsmissen. Var det et billede på en hel generation? Hvorfor er "Matador" særligt dansk? Og hvad er meningen egentlig med at skildre virkelighedens mest modbydelige kriminelle i tv-serier? Josephine Park, Ghita Nørby, Ellen Hillingsø, Mille Dinesen, Søren Malling og mange flere lader os komme helt tæt på deres ikoniske roller. I det her program kan du høre om "Matador", "Nikolaj og Julie", "Efterforskningen", "Rita", "Sygeplejersken", "Mens vi presser citronen", og "Carmen Curlers".
da
DR1
12:45
Annisette - Rebel for livet
Annisette Koppel fra "The Savage Rose" har gennem mere end 50 år været en enestående naturkraft i dansk musik. Kom helt tæt på kvinden med den store stemme og de kompromisløse valg. Det nystartede pladeselskab Mega Records giver Annisette og Thomas en chance, og parret lægger alle kræfter i at realisere indspilningerne af "Black Angel". Men selvom de igen står med en kæmpe succes, tager livet en ny og alvorlig drejning, der forandrer Annisettes liv for altid. Men kan musikken overleve?
da
DR1
13:15
Anne og Anders i USA
Denne gang rejser Anne og Anders til Michigan på grænsen til Canada for at besøge den kollapsede storby Detroit og Kirsten Gates, som har boet i byen siden 1960'erne. Hun er vokset op på det fattigste Østerbro, men gjorde karriere i Amerika og blev velhavende. Detroit blev berømt som Motor City og Motown, byen med verdens største bilfabrikker og verdens bedste musik. Men byen gik konkurs, drømmene bristede, og byen blev et mareridt at bo i. Lige indtil i dag.
da
DR1
15:10
 Jane Eyre
I 1800-tallet vokser den forældreløse og fattige Jane Eyre op, og efter en hård barndom og barsk skoletid får hun arbejde på Thornfield Hall – et stort gods, som gemmer på dystre hemmeligheder.
da
DR1
17:05
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phrynes mekaniker Ailsa er ved at forberede sig til det årlige bilvæddeløb, da kvindeholdets kører, Gerty, findes død i sin bil. Det tragiske dødsfald er et tilbageslag for forkæmperne for kvindelige bilister - men Phryne er sikker på, at Gertys død ikke var nogen almindelig bilulykke.
da
DR1
18:00
Søren Vesters have
I en gammel præstegård i udkanten af Thise bor Søren Vester. Efter mange års tilløb vil han nu tage første spadestik til sin drømmehave. Det kræver en god ven med en gravemaskine, for det er et kæmpestort projekt. 1100 kvm græs skal skrælles af og forvandles til det vildeste blomsterhav. Og det er kun begyndelsen.
da
DR1
18:30
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
19:00
Green Planet
Sand så langt øjet rækker. Temperaturer, der svinger fra minus 20 til over 40 grader - og næsten ingen nedbør. Ørkener er fjendtlige. Alligevel har planter fundet ekstraordinære måder at overleve på i sandbankerne. Tag med til verdens ørkener: hvor alt er ekstremt og planter overlever ved at bruge våben, kamuflage og indgå mærkelige alliancer med dyr.
da
DR1
20:00
Den store juniorbagedyst
Der er masser af kendte gæster i køkkenerne, når semifinalen byder på idoltema. De tidligere bagedystdeltagere Liv Martine, Rosa, Klaus, Frederik og Sæþór overrasker juniorbagerne i den hemmelige udfordring, hvor der skal bages saftige kransekagestjerner. Der er også uventet besøg fra rapperen Tessa, som booster juniorbagernes selvtillid, mens de bager 3D-kager. Vært er Joakim Ingversen.
da
DR1
20:50
Mysteriet på Bornholm
Stemningen mellem vennerne er dårlig - alt er gået galt, og nu er de fanget - lænket fast til klippen. Charly vil bede "De Underjordiske" om hjælp, men de andre er stadig modvillige. Imens bevæger Bodil og Djarnis sig længere ind i grotten i deres søgen efter skatten, men vejen dertil er farlig.
da
DR1
21:20
 Vigil
Efter den brutale redningsaktion begynder Amy at stille spørgsmålstegn ved alt. Hun er overbevist om, at alt, hun tidligere har troet, er en løgn. Kirsten trygler hende om at vende hjem, men Amy kan ikke give slip på sin mistanke. Trods det enorme pres nægter hun at tage hjem. Hun fortsætter sin efterforskning, og dermed udsætter hun sig selv for alvorlig fare.
da
DR1
22:20
 Midsomer Murders
Familiedynastiet bag en række succesfulde og smukke brætspil, Karras Games, samles for at fejre Victor Karras' 70-års fødselsdag. Underholdningen er meget apropos at løse en mordgåde. Men da Victor Karras faktisk dør på mystisk vis, hidkaldes Barnaby og Winter. Festen finder sted i et kæmpe palæ på en ø, uvejret raser udenfor, og pludselig er de afskåret fra fastlandet. Nu er alle fanget - sammen med morderen.
da
DR1
23:50
 Vera
En mand stikkes ned uden for en travl natklub. Ofret identificeres som John Warnock, tidligere politimand og lidt af en Don Juan. De eneste spor er en tom lejlighed, en stor samling mobiltelefoner og en bil med 6.000 pund skjult i bagagerummet. For at opspore morderen må Vera finde ud af, hvordan den hemmelighedsfulde eks-strømers sidste tid forløb.
da
DR1

Guia de TV - domingo, 31/03/2024

01:20
 Shetland III
Jimmy Perez må genevaluere sin efterforskning efter angrebet på vidnet Jo, som måske ved noget om Sallys mord. Samtidig ankommer et undersøgelseshold fra London til Shetland med fokus rettet mod Thomas Malone. Jo tættere Perez kommer på sandheden, jo mere truer hans professionelle og private liv med at kollidere.
da
DR1
04:15
Inspector George Gently
En skudepisode har været tæt på at koste kommissær Gently og hans assistent Bacchus livet. Nu kæmper de begge for at komme til hægterne igen. Bacchus har indgivet sin opsigelse, men Gently overtaler ham til at hjælpe med at efterforske en sag om en ung mand, der er død i politiets varetægt. Det bliver en sag, der får dem begge til at spørge sig selv om, hvad det vil sige at være politimand i sen-60'ernes England.
da
DR1
06:25
 The Flatshare
Tiffany og Leon er stadig på kant med hinanden. Men Leons unge patient, Holly, spiller dem begge et puds, da hun lokker dem til at tage til Brighton for at opspore Johnny White - patienten mr. Priors store kærlighed. Parret får et chok, da de møder hinanden på toget, men snart går de op i detektivarbejdet med liv og sjæl.
da
DR1
07:15
 The Flatshare
Det er dagen for Richies ankesag. Samtidig skal Tiffany til prisfest, hvor hun er nomineret for sin artikel om Richie. Leon inviterer Tiffany på date, når retssagen er ovre - men Tiffanys ekskæreste forsøger at stikke en kæp i hjulet for deres planer.
da
DR1
08:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
08:15
 Vera
En mand stikkes ned uden for en travl natklub. Ofret identificeres som John Warnock, tidligere politimand og lidt af en Don Juan. De eneste spor er en tom lejlighed, en stor samling mobiltelefoner og en bil med 6.000 pund skjult i bagagerummet. For at opspore morderen må Vera finde ud af, hvordan den hemmelighedsfulde eks-strømers sidste tid forløb.
da
DR1
09:45
Fiskesnack
Fiskeguiden Guhuru Milta bygger sine egne splitcane-stænger. Er der en fordel ved at bruge fiskestænger bygget af bambus, eller er det bare cool?
da
DR1
10:00
Gudstjenesten
Det er påskedag, og vært Sofie Østergaard er sammen med musiker Karl Kristian Thuesen taget til påskegudstjeneste. En gudstjeneste om at turde åbne op for tvivlen. For præst i Skt. Lukas kirke Vibeke Houmøller mener, at vi skal overgive os til, at vi ikke kan forklare alt med tillid og tro. Men turde vove at blive i åbenheden, der hvor alt kan ske! Rigtig glædelig påske.
da
DR1
11:00
Sporløs
49-årige Lotte har i årevis skrevet ansøgninger til "Sporløs", men aldrig sendt dem afsted. For hendes adoptivmor har været imod, at hun søgte efter sin biologiske mor. Men nu kan hun ikke vente længere. Hun søger svar på, hvorfor hendes finske mor indrykkede en annonce i en dansk avis og bortadopterede Lotte i 1972, blot ti dage gammel. På sin rejse mod nord viser det sig, at der er langt mere i den ene lille annonce. Nemlig at vores ligesindede naboland gemmer på en tabubelagt fortælling om de finske adoptioner til Danmark i 70'erne.
da
DR1
12:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
12:15
Med livet i hænderne
Michael har vagt på helikopterbasen, men er i tvivl om han kan flyve ud til en ulykke. Malenes store operation er i gang, men holdet er i tvivl om, hvad der er bedst for patienten.
da
DR1
12:50
Hammerslag
Husbåde i København er på programmet, når Sofie Østergaard byder velkommen indenfor i to meget forskellige hjem. Kristine Virén og Lars Lyng konkurrerer mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp Carlsen om at gætte prisen på en gammel flodpram fra Holland, der nu er omdannet til 50 kvadratmeter husbåd. Til slut bliver eksperterne blæst bagover af begejstring over en gammel bilfærge, der er blevet forvandlet til et hjem med et utal af kreative løsninger.
da
DR1
13:15
Alene i vildmarken
Buejægeren Ulrik kommer på skudhold af den ræv, han har tænkt sig at spise. Den første sne falder som et forvarsel på de minus 20 grader, der vil ramme deltagerne om få uger. Den historiske håndværker Søren opgraderer sin "troldske" bolig. Men har den stolte håndværker betalt en for høj pris for at bo godt?
da
DR1
14:15
 Buster
Buster Oregon Mortensen er en 11-årig dreng, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser. En ukuelig optimist, der ved, at livet kan være hårdt, men med trylleri og kærlighed skal det nok gå altsammen. Han hjælper sin haltende lillesøster, sin far og sin mor, og ikke mindst sin gamle ven hr. Larsen, der også er en "magiens mester". Det har de to til fælles.
da
DR1
15:50
Den store juniorbagedyst
Der er masser af kendte gæster i køkkenerne, når semifinalen byder på idoltema. De tidligere bagedystdeltagere Liv Martine, Rosa, Klaus, Frederik og Sæþór overrasker juniorbagerne i den hemmelige udfordring, hvor der skal bages saftige kransekagestjerner. Der er også uventet besøg fra rapperen Tessa, som booster juniorbagernes selvtillid, mens de bager 3D-kager. Vært er Joakim Ingversen.
da
DR1
16:35
Mysteriet Bornholm
Stemningen mellem vennerne er dårlig - alt er gået galt, og nu er de fanget - lænket fast til klippen. Charly vil bede "De Underjordiske" om hjælp, men de andre er stadig modvillige. Imens bevæger Bodil og Djarnis sig længere ind i grotten i deres søgen efter skatten, men vejen dertil er farlig.
da
DR1
17:05
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Et forkert kadaver dukker op i dr. Macs anatomitime - nemlig det aldeles friske lig af professor Katz. Phryne og Jack er ikke på talefod, men Mac insisterer på, at detektiven og politimanden slår pjalterne sammen for at opklare det bizarre mord.
da
DR1
18:00
Vilda kockar
Tre svenske kendishold kæmper om, hvem der kan lave den bedste mad over åben ild. Under ledelse af kokken Niklas Ekstedt har holdene en time til at lave en forret og en hovedret.
da
DR1
18:30
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
19:00
Skattejagt på museet
Et kransebånd fra Adolf Hitler, en over 100 år gammel madpakke eller et blodigt tjenestepigeforklæde? Der er mange muligheder, når skuespillerparret Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft skal beslutte sig for, hvad de vil udstille på Arbejdermuseet i København. Inden da venter der dog en skattejagt, der bringer dem fra fortidens kampe og helt op til nutidens ditto, som måske slet ikke er så forskellige, når det kommer til stykket.
da
DR1
20:00
Wild Scandinavia
Højt mod nord lægger sneen sig tungt over landskabet. Moskusokser og polarræve skal navigere i de barske årstider. Men selv i den sorteste vinternat er der lys. Elektriske partikler fra solen rammer jordens atmosfære og skaber nordlys. På Island er der vulkaner og varme kilder, der er oaser i kulden for mennesker og dyr. Men klimaforandringer skaber nye vilkår for polardyrene, der har travlt i den korte, lyse sommer.
da
DR1
21:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
21:15
Søren Vesters have
Det er blevet forår i Thise, men haven ser stadig lidt trist og brun ud. Derfor sætter Søren sig for at fremtrylle farver og blomster på anden vis og tager på inspirationsbesøg hos Tivolis storslåede påskeudstilling. Og så kaster Søren sig ud i at lave karsekugler og skabe små mikrouniverser i gamle vinballoner.
da
DR1
21:45
 Belgravia: The Next Chapter
Året er 1871. I den fashionable London-bydel Belgravia gifter den attråværdige lord Frederick Trenchard sig med den smukke Clara. Men parrets nyfundne lykke er truet. Både af Belgravias rænkespil og skandaler - og af hemmeligheder fra Fredericks fortid.
da
DR1
22:35
 Sherwood
Ian St Clair jager nu to mænd på flugt. Han står over for en af landets største menneskejagter nogensinde og tvinges til at indkalde assistance fra Londons politi. Også jagten på den mystiske politispion intensiveres. Samtidig slår bueskytten til igen.
da
DR1