TV 1000

TV 1000

Nori smo na filme, pa naj gre za francoske komedije, skandinavske trilerje, britanske drame ali pa seveda najboljše, kar ponuja Hollywood. Brezčasne ali sodobne – zgodbe, ki jih predstavljamo, določajo naš svet in nam oblikujejo življenja. Za nas so bistvenega pomena zanimivi liki in pripovedi, polne čustev. S filmskih platen izjemne zgodbe prenašamo neposredno v vašo dnevno sobo. Ker imamo prav toliko kot vi tudi mi radi filme, v njih uživamo skupaj z vami.

Slovenia

Guia de TV - terça, 14/05/2024

01:05
Ameriški psiho
Bateman je bogat bankir, pod površjem pa zdolgočasen japi, ki se ponoči spremeni v svoje nasprotje in na plano udari temačna plat njegove osebnosti.
sl
03:00
Bumblebee
Bumblebee najde zatočišče na odpadu, kjer ga poškodovanega najde 18-letna Charlie. Ta kmalu ugotovi, da ni navaden rumen Volkswagnov hrošč.
sl
05:30
Kung fu nogomet
Mladi mojster kung fuja in nogometni trener skupaj ustanovita nogometno moštvo, ki naj bi bilo s pomočjo borilnih veščin zmagovito na igrišču.
sl
07:15
Mali vohuni
Carmen in Juniju se ni niti sanjalo, da sta bila njuna starša nekoč tajna agenta. A ko izgine več nekdanjih sodelavcev, morata starša spet v akcijo.
sl
09:00
Mali vohuni 2: Otok izgubljenih sanj
Predpubertetniški supervohunski dvojec sestre Carmen in brata Junija, zdaj tudi uradno agentov OSS, mora spet reševati svet.
sl
10:55
Mali vohuni 3-D: Konec igre
Carmen (Alexa Vega) in Juni Cortez (Daryl Sabara) sta v prvih dveh delih reševala starše in svet.
sl
12:30
Larry Crowne
Ko ga odpustijo, je Larry v težavah in se vrne na kolidž, da bi začel znova. Tam spozna učiteljico, ki je prav tako na življenjskem razpotju.
sl
14:25
Bumblebee
Bumblebee najde zatočišče na odpadu, kjer ga poškodovanega najde 18-letna Charlie. Ta kmalu ugotovi, da ni navaden rumen Volkswagnov hrošč.
sl
16:35
Hiša pošast
Trije najstniki odkrijejo, da je sosedova hiša v resnici čisto prava živa pošast, ki namerava za noč čarovnic pojesti vse otroke!
sl
18:25
Ostržek
Ostržek, kot ga še nismo videli.
sl
21:00
Nočni let
Skrivnostni človek na nočnem letu ugrabi mlado upraviteljico. Ta mu mora pomagati pri atentatu na politika, sicer bo dal umoriti njenega očeta.
sl
22:35
Hanna
Najstnico Hanno, ki jo je oče vzgojil v popolno morilko, pošljejo na misijo po Evropi. Na sledi so ji obveščevalna agentka in njeni detektivi.
sl

Guia de TV - quarta, 15/05/2024

00:40
Mulholland Drive
Igralka Betty naleti na Rito, ki po prometni nesreči trpi z amnezijo. Skupaj poskušata razvozlati, kdo je v resnici Rita in kaj se ji je zgodilo.
sl
03:30
Podmornica U 571
Na nemško podmornico se pod krinko vtihotapijo ameriški podmorničarji z namenom, da bi izmaknili strogo zaupno nacistično kodirno napravo.
sl
05:50
Mali vohuni 2: Otok izgubljenih sanj
Predpubertetniški supervohunski dvojec sestre Carmen in brata Junija, zdaj tudi uradno agentov OSS, mora spet reševati svet.
sl
07:40
Uslužbenec meseca
Zabušant se pomeri z večkratnim zmagovalcem za naziv "zaposleni meseca", da bi si pridobil naklonjenost nove privlačne blagajničarke.
sl
09:45
Ninja želve: Iz senc
Najbolj popoln in pregleden TV spored za danes. Kategorizirani dnevni TV sporedi z opisi in ocenami oddaj za izbran dan.
sl
11:50
Dnevi grmenja
Mlademu avtomobilskemu dirkaču se ponudi priložnost za dirkanje na najvišjem nivoju.
sl
13:55
XXX: Reaktiviran
Xanderja Cagea po nesreči pustijo umreti, a se na skrivaj vrne na novo težko misijo z Augustusom Gibbonsom.
sl
16:00
Lov za izgubljenim zakladom
Leta 1936 ameriška vlada najame arheologa in pustolovca Indiano Jonesa, da bi pred nacisti našel skrinjo zaveze.
sl
18:25
Indiana Jones in tempelj smrti
V Indiji vaščani prosijo Indyja, naj najde mistični kamen. Nalogo sprejme in naleti na skrivni kult, ki v katakombah načrtuje nekaj grozovitega.
sl
21:00
Indiana Jones in Zadnji križarski pohod
Ko leta 1938 njegov oče med iskanjem svetega grala izgine, mora ugledni arheolog Indiana Jones stopiti po očetovih stopinjah in ustaviti naciste.
sl