Seznam TV

Seznam TV

Televize Seznam je česká komerční televizní stanice nabízející celoplošné vysílání na území Česka.

Czechia

Guia de TV - sábado, 18/05/2024

01:00
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly
S02E18 Nehezký pohled se naskytne oznamovatelům, kteří naleznou bezvládná těla otce a syna s proříznutými hrdly. Detektivové Eamesová a Goren se vydávají po stopě vrahovi, který po sobě zanechal toto kruté dědictví. Není to však snadné. Údajně bezproblémové sousedství se zdráhá policejnímu vyšetřování pomoci.
sk
02:00
Vražedná čísla
S04E12 Na policejních stránkách se objeví anonymní udání od ženy, že byla znásilněna policistou. FBI postupně na základě udání prochází seznam odpadlých policistů z policejní akademie. Brzy se ozve další oběť s pozitivním výsledkem na kapavku.
sk
02:50
Ze dvora
S02E02 Vojta Hajný si na farmě v Dolních Křečanech plní svoje farmářské sny. Předsevzal si, že bude chovat svá zvířata eticky od narození až po jejich usmrcení.
sk
03:05
Ušák
E207 Když opomineme tenis, který Kristýna také hrála, po konci hráčského fotbalového snu to ještě na dva roky zkoušela jako fotbalová rozhodčí. Nutno podotknout, že se jí dařilo, ale studium v anglickém Northamptonu znamenalo tečku za pobíháním s píšťalkou.
sk
03:40
Ušák
E208 V současné době má starostí nad hlavu, protože reprezentační tým České republiky byl pozván na mistrovství Evropy do italské Pescary, na němž nahradí odstoupivší tým Belgie. Samo o sobě je pozvání na podobnou akci jistě velkou radostí a potěšením. Ovšem na druhé straně stojí nutnost, sehnat zhruba třičtvrtě milionu korun, aby bylo na cestu, pobyt a všechny nutné náklady. A shánět dnes podobnou částku od sponzorů rozhodně není jednoduchým úkolem.
sk
04:15
Jak koupit rekreační dům
S01E03 Mark a Lynn si vždy přáli mít chatu u jezera, kde by mohli trávit volný čas se svými čtyřnohými chlupatými přáteli. A Scott má plán, jak to udělat!
sk
05:05
Zahradní proměny
S06E26 Během té doby Sue nacházela útěchu v jejich zahradě. Nyní chtějí vytvořit klidný prostor inspirovaný Japonskem, místo klidu, kde může Baz pokračovat ve své rekonvalescenci. Dokážou Charlie a Arit přivést tuto mírumilovnou vizi k životu s rozpočtem 3500 liber?
sk
06:00
Ve dvou se to lépe vaří
E06 Tradiční jídlo, kde prim hraje ryba, bývá na Štědrovečerní večeři. V dnešním díle vám ale herečka Lucie Benešová společně s kuchařem Pavlem Berkym ukáží, že to tak být nemusí. Připraví rybí speciality, které si můžete vychutnat celoročně. První chod budou kapří hranolky s koprovým dipem a rybí jízdu podpoří pstruhem s mrkvovým pyré s oříškovým máslem.
sk
06:30
Případy detektiva Murdocha
S07E09 Mezi cestujícími pořádný rozruch a zděšení způsobí informace, kdo s nimi pojede ve vlaku. Během jízdy pak policie nalezne v jednom voze mrtvého Dennise Boltona, který byl nedávno propuštěn z vězení. Největší podezření z vražedného činu padá na dvojici cestujících Aarona Raulse a Nathaniela Henryho. S rostoucím napětím je stále více zřejmé, že odsouzený Gillies nejspíše pečlivě naplánoval svůj útěk z vlaku...
sk
07:30
Jak koupit rekreační dům
S01E04 Hrabství Haliburton je skutečně krásným koutem Kanady. Jeden z mnoha víkendových domů projde pod Scottovou taktovkou proměnou v bavorském stylu. Podaří se mu vnést evropskou eleganci na americký kontinent?
sk
08:30
Zahradní proměny
S06E27 Líbila by se jí elegantní pobřežní tematická zahrada s odolnou výsadbou, která by přežila slané prostředí, a zábavný prostor s posezením. Je tu také stará kůlna, která potřebuje rekonstrukci, a je důležité, aby výhled z jejího balkonu při pohledu dolů byl dobrý jako výhled na moře. Je to malá zahrada, ale velká práce, dokážou to Arit a Charlie zvládnout za pouhých 3000 liber?
sk
09:30
Miluji k sežrání
Dobromyslný tlouštík Chris miluje půvabnou spolužačku Jamii. Ta má k němu vřelý, velice důvěrný, leč pouze kamarádský vztah. O tom, že je jeho životní láskou, pochopitelně nemá tušení. Zklamaný mladík se rozhodne radikálně změnit svůj život. Po deseti letech žije v Los Angeles. Zhubl, je úspěšným managerem v hudebním průmyslu a také cynickým lamačem dívčích srdcí. Shodou náhod se na Vánoce ocitne v rodném městečku s hloupou zpěvačkou Samanthou, jíž má na přání svého šéfa snášet modré z nebe. Mrzí ho to o to více, když se znovu setká s Jamií, kterou stále miluje.
sk
11:35
Vrah skrývá tvář
V lese nedaleko Drnovic je objevena mrtvola mladé ženy, ošetřovatelky Marcely Brychové. Na místo přijíždějí zkušení kriminalisté, major Kalaš a nadporučík Varga, kteří přebírají případ od místního policisty poručíka Loudy. Není to totiž první podobný případ, který se v okolí odehrál. Už před třemi měsíci tu někdo úderem do hlavy zabil jinou mladou ženu.
sk
13:40
Druhý dech
S01E12 Kateřina Vydrová přišla podruhé do jiného stavu, rizikové těhotenství však při své povaze jen velmi těžko snáší. Jiří utrpí porážku - tajemník Koubek mu dá jasně najevo, že s ním jako s příštím předsedou družstva nepočítají. Konflikty se Sýkorou jsou teď často zbytečné, malicherné a osobní.
sk
15:05
George Gently
S06E04 Jeho smrt je podezřelá, protože jeho tělo bylo nalezeno v dole, ale oba průkazy totožnosti, které by měly sledovat pohyb horníků, naznačují, že byl "nahoře". Gentlyho kondice je zpochybněna, když utrpí ošklivý pád. Arthur Hawkes byl členem odborů a jedním z těch, kdo byli zodpovědní za udržování otevřeného dolu, kterému hrozilo uzavření ze strany národní centrální banky. Jak Gently a Bacchus pátrají hlouběji, politika možného uzavření je zpochybněna.
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S01E05 Rybaření vždy bývalo synonymem pro klidně strávený čas. Není proto divu, že se rybářská chata skvěle hodí pro rekonstrukci na víkendový dům.
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E28 Chtějí, aby odrážela jejich domov, ale vzhledem k tomu, že Nigel miluje beton a rezavý kov, musí mít industriální nádech. Jsou otevření všemu, jediným kritériem je, že zahrada nesmí být normální! Mohou Charlie a bratři Richovi přeměnit zahradu bez inspirace na prostor 70. let s industriálním stylem za 5000 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E11 Detektiv Murdoch tuší, že pro vykopání tunelů používají nějaké zvláštní výkonné zařízení. Zato konstábl Crabtree po rozhovoru s průzkumnicí jeskyň Elvou Gordonovou vyvíjí své vlastní teorie. Věří, že Země je dutá a v ní existuje celý svět lidí utajeně žijících a pracujících v podzemí. Tahle teorie ale nezanechává žádný přesvědčivý dojem na detektiva Murdocha, který se rozhodne při vyšetřování tajemstvím obestřeného případu použít moderní technologie...
sk
20:10
Půl domu bez ženicha
Hrdinou příběhu je Franc, otec Oliny a Jiřiny, který se rozhodl, že jim jako svatební dar postaví ohromnou a luxusní vilu. Názor jeho dcer na budoucí život ho ani v nejmenším nezajímá. Energický muž na stavbě zaměstná nejen celou rodinu, ale i Jiřinina snoubence a chlapce, s nímž Olina chodila do tanečních. Navíc o něm začne uvažovat jako o druhém potenciálním ženichovi. Dívky však nesdílejí otcovo nadšení a už vůbec se jim nelíbí, že se jich nikdo na nic neptá. Jak se blíží onen slavný den, kdy by si oba páry měly říci své ano a Franc by jim měl s velkou slávou předat klíče od domu, situace se stále více komplikuje. Franc odmítá pochopit, že dívky mají vlastní představu o životě, a tak není divu, že se mu situace začne vymykat z rukou právě v okamžiku, kdy se blíží naplnění jeho velkého snu.
sk
21:55
Za trnkovým keřem
Kluka přiveze jeho stále spěchající matka - Strakova snacha. Hajný s jejím mužem nemluví od dob, kdy syn po studiích zůstal natrvalo v Praze. Řidič zvaný Čahoun naučí Vaška pískat výstražný signál, jímž se varují mufloni v případě ohrožení. Vedoucí pily čeká od ředitele plzeňské firmy pomoc při rekonstrukci svého podniku a zajistí mu proto odstřel muflona. Straka má významného hosta doprovodit. Vašek se rozhodne tajně proti vetřelci bojovat.
sk
23:30
Nouzový východ
April neláká kariéra ochránkyně domácího krbu a vychovatelky vlastních dětí. Chtěla by se stát herečkou, proto se snaží Franka přemluvit k přestěhování do Paříže, neboť ve městě políbeném múzami pro sebe tuší uplatnění. Ani Frankovi se monotónní kariéra kancelářské krysy nezamlouvá, jenže místo snění o Paříži se oddává alkoholu a vnadné kolegyni. Jak se hroutí jejich společné plány a touhy, upadá i jejich vztah, jenž dospěje až do bodu mrazu. Jedinou cestu zpátky na vrchol představuje radikální řešení, ovšem k tomu by potřebovali najít sílu oba. Bez splnění téhle základní podmínky skončí jejich snažení záhubou.
sk

Guia de TV - domingo, 19/05/2024

02:00
Lajna
S03 Luboš Hrouzek přijíždí do Bratislavy, aby přebral národní mužstvo. Je odhodlán nikoho na Slovensku neurazit. Pro Luboše to může být těžký úkol. Stejně jako pro Denisku překlenout těžkou jazykovou bariéru. A příprava slovenského národního týmu na mistrovství světa vrcholí. Tým už je sehraný, ale potřeboval by ještě něco navíc. Luboš organizuje soustředění přímo v srdci Evropy. Bere s sebou i Denisku. Podaří se jí uvařit halušky a podojit ovce? A co chlapci? Snesou Hrouzkovskou tréninkovou zátěž?
sk
03:00
Ušák
E209 Od mládí ho to táhlo na fotbalová hřiště. Aby ne, vždyť bydlel hned vedle kdysi respektovaného pražského klubu Uhelné sklady. Ovšem Jiří Ployhar je především úspěšný herec. I když, s fotbalem se potkává i ve své hlavní profesi. V seriálu Vyšehrad i v čerstvě uvedeném celovečerním filmu s poněkud neobvyklým názvem Vyšehrad Fylm, hraje postavu trenéra Žloudka.
sk
03:35
Ušák
E210 Začínal jako elév, postupně se vypracoval až do role válečného reportéra a jednoho z moderátorů hlavních zpráv České televize.
sk
04:15
Jak koupit rekreační dům
S01E04 Hrabství Haliburton je skutečně krásným koutem Kanady. Jeden z mnoha víkendových domů projde pod Scottovou taktovkou proměnou v bavorském stylu. Podaří se mu vnést evropskou eleganci na americký kontinent?
sk
05:05
Zahradní proměny
S06E27 Líbila by se jí elegantní pobřežní tematická zahrada s odolnou výsadbou, která by přežila slané prostředí, a zábavný prostor s posezením. Je tu také stará kůlna, která potřebuje rekonstrukci, a je důležité, aby výhled z jejího balkonu při pohledu dolů byl dobrý jako výhled na moře. Je to malá zahrada, ale velká práce, dokážou to Arit a Charlie zvládnout za pouhých 3000 liber?
sk
06:00
Moje místa
E228 Mladý herec ukáže, kde tento seriál vznikal, a prozradí "veselé historky z natáčení". Podíváme se s ním na Prahu hezky z výšky, ale také sejdeme do divadelního podzemí. Především ale strávíme krásné chvíle na jižní Moravě, v jeho rodné Strážnici. Přivítá nás jeho maminka, která kromě jiného prozradí, jaké to bylo vychovávat hned dva "komedianty". Ano, i Lukášův bratr je herec, kterého znáte jako ústřední postavu divadelní parodie "Ovčáček Čtveráček". Ani on nebude v našem pořadu chybět.
sk
06:35
Případy detektiva Murdocha
S07E10 Jeho hudební skupina Jubilee Singers vystupuje poblíž a manželka Chloe si zmizení svého muže na několik hodin vůbec nedokáže vysvětlit. Dr. Emily Graceová zjistí, že Peters zemřel v časných ranních hodinách, po úderu do hlavy, jenž mu způsobil vnitřní krvácení. George Crabtree má nepříjemný pocit, že jeho přítelkyni Emily příliš sleduje Leslie Garland. O skupinu Jubilee Singers, jejíž členové provozují moderní a posluchačsky přitažlivý ragtime, z několika důvodů projevuje nečekaný zájem policie...
sk
07:30
Jak koupit rekreační dům
S01E05 Rybaření vždy bývalo synonymem pro klidně strávený čas. Není proto divu, že se rybářská chata skvěle hodí pro rekonstrukci na víkendový dům.
sk
08:30
Zahradní proměny
S06E28 Chtějí, aby odrážela jejich domov, ale vzhledem k tomu, že Nigel miluje beton a rezavý kov, musí mít industriální nádech. Jsou otevření všemu, jediným kritériem je, že zahrada nesmí být normální! Mohou Charlie a bratři Richovi přeměnit zahradu bez inspirace na prostor 70. let s industriálním stylem za 5000 liber?
sk
09:30
George Gently
S06E04 Jeho smrt je podezřelá, protože jeho tělo bylo nalezeno v dole, ale oba průkazy totožnosti, které by měly sledovat pohyb horníků, naznačují, že byl "nahoře". Gentlyho kondice je zpochybněna, když utrpí ošklivý pád. Arthur Hawkes byl členem odborů a jedním z těch, kdo byli zodpovědní za udržování otevřeného dolu, kterému hrozilo uzavření ze strany národní centrální banky. Jak Gently a Bacchus pátrají hlouběji, politika možného uzavření je zpochybněna.
sk
11:30
Za trnkovým keřem
Kluka přiveze jeho stále spěchající matka - Strakova snacha. Hajný s jejím mužem nemluví od dob, kdy syn po studiích zůstal natrvalo v Praze. Řidič zvaný Čahoun naučí Vaška pískat výstražný signál, jímž se varují mufloni v případě ohrožení. Vedoucí pily čeká od ředitele plzeňské firmy pomoc při rekonstrukci svého podniku a zajistí mu proto odstřel muflona. Straka má významného hosta doprovodit. Vašek se rozhodne tajně proti vetřelci bojovat.
sk
13:05
Půl domu bez ženicha
Hrdinou příběhu je Franc, otec Oliny a Jiřiny, který se rozhodl, že jim jako svatební dar postaví ohromnou a luxusní vilu. Názor jeho dcer na budoucí život ho ani v nejmenším nezajímá. Energický muž na stavbě zaměstná nejen celou rodinu, ale i Jiřinina snoubence a chlapce, s nímž Olina chodila do tanečních. Navíc o něm začne uvažovat jako o druhém potenciálním ženichovi. Dívky však nesdílejí otcovo nadšení a už vůbec se jim nelíbí, že se jich nikdo na nic neptá. Jak se blíží onen slavný den, kdy by si oba páry měly říci své ano a Franc by jim měl s velkou slávou předat klíče od domu, situace se stále více komplikuje. Franc odmítá pochopit, že dívky mají vlastní představu o životě, a tak není divu, že se mu situace začne vymykat z rukou právě v okamžiku, kdy se blíží naplnění jeho velkého snu.
sk
14:50
Malý unavený Joe
Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřísáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat svého prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty s podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly...
sk
17:10
Jak koupit rekreační dům
S01E06 Odpočinek v zenové zahradě a obecně takovém prostředí je úžasným zážitkem. Scott již má plán, jak přesně postupovat při vytváření takového ráje.
sk
18:10
Zahradní proměny
S06E29 Chtějí prostor vhodný pro rodiny, který jim poskytne prostor pro zábavu a co je důležitější, zábavu pro děti. Chtějí také pěstovat zeleninu. Dokáže Charlie a bratři Richovi vytvořit tento sen s rozpočtem 5000 liber?
sk
19:10
Případy detektiva Murdocha
S07E12 Dr. Graceová později potvrzuje, že zakopaná kostra patří paní Roundhillové. Způsob, jakým zemřela, však neodpovídá Roundhillovu prohlášení. Další vyšetřování ukáže, že v den, kdy jeho žena zmizela, byl ve Winnipegu. Ve stejné době byla ve městě zabita Amélie Thompsonová. Jak to tedy s úmrtími obou žen vlastně je? Tohle konstábla Crabtreeho právě moc nezajímá. V poslední době se málo viděl s Emily a má pocit, že Leslie Garland zasahuje do jejich vztahu...
sk
20:10
Místo činu
S01E235 Berlínská zeď ještě nespadla celá a Schimanski opět řeší další případ. Je nalezena mrtvola muže, který byl v bývalé NDR hledán pro ilegální obchod s uměním. Pozornost se vrhá na mecenáše Schradera, kterému však zprvu nemohou nic dosvědčit.
sk
22:10
Miluji tě k sežrání
Dobromyslný tlouštík Chris miluje půvabnou spolužačku Jamii. Ta má k němu vřelý, velice důvěrný, leč pouze kamarádský vztah. O tom, že je jeho životní láskou, pochopitelně nemá tušení. Zklamaný mladík se rozhodne radikálně změnit svůj život. Po deseti letech žije v Los Angeles. Zhubl, je úspěšným managerem v hudebním průmyslu a také cynickým lamačem dívčích srdcí. Shodou náhod se na Vánoce ocitne v rodném městečku s hloupou zpěvačkou Samanthou, jíž má na přání svého šéfa snášet modré z nebe. Mrzí ho to o to více, když se znovu setká s Jamií, kterou stále miluje.
sk