Cool TV

Cool TV

A Cool egy magyar nyelvű kereskedelmi televíziócsatorna

Hungary

Guia de TV - sexta, 17/05/2024

00:50
Dr. Csont
S12E05 A város egy rossz hírnevű részén a felismerhetetlenségig szétlőtt fiatal tanár holttestét találják. Kiderül, hogy Austin, akit imádtak a diákjai, nem éppen tisztességes módszerekkel tett szert extra jövedelemre, ezért Boothék listáján több gyanúsított is szerepel. Közben Aubrey döntésre jut az apjával kapcsolatban, Hodgins pedig ezúttal tényleg kihúzza a gyufát Saroyannál.
sk
01:55
Fekete tulipán
S02E12 Kat és Ben megérkeznek a panzióba, ahonnan majd tovább indulhatnak. Marieke elmondja családjának, hogy nincs házassági szerződés, Nick csak kihasználta őt. Samuel az Emmával töltött éjszaka után visszamegy Jolandához. Lynn fejébe veszi, hogy testvére után megy és öngyilkos lesz, ám ezt Joeri megakadályozza. Jisanne álmából kiderül, hogy ki a feketeruhás nő. Jolanda féltékenységből megmérgezi Emmát. Később elmeséli Samuelnek, aki Emma segítségére siet. Végül hiába próbálta Jisanne megakadályozni, az álom mégis beteljesedik.
sk
02:55
Dr. Csont
S12E05 A város egy rossz hírnevű részén a felismerhetetlenségig szétlőtt fiatal tanár holttestét találják. Kiderül, hogy Austin, akit imádtak a diákjai, nem éppen tisztességes módszerekkel tett szert extra jövedelemre, ezért Boothék listáján több gyanúsított is szerepel. Közben Aubrey döntésre jut az apjával kapcsolatban, Hodgins pedig ezúttal tényleg kihúzza a gyufát Saroyannál.
sk
03:55
Cobra 11
S24E06 Semir már régóta küzd egy repedéssel a házuk falán, de nagyon nehezen talál mesterembert a környéken. Andrea úgy véli, hogy be kéne lépnie a helyi vadásztársaságba, hogy végre befogadják őket a faluban. A környéket földrengés rázza meg, mint kiderül, tiltott szerrel végeznek talajvizsgálatokat, melyek használata földrengést okozhat. Természetesen a bányacég mindent tagad, de Semir és Paul nem adja fel egykönnyen.
sk
05:00
CSI: New York-i helyszínelők
S09E15 A Las Vegas-i barátja, D.B. Russell segítségével Macnek sikerül azonosítania a tettest, aki elrabolta Christine-t. Kérdés, hogy időben megtalálja-e őt?
sk
06:00
CSI: New York-i helyszínelők
S09E16 Taylor és csapata három különálló, szerelmi gyilkossági ügyben nyomoznak. A három eset nyomozási szálai nem függnek össze, azonban mindhárom Bálint-napon történt.
sk
07:00
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S04E03 Egy titokzatos idegen jelenik meg a kórházban, bejárja az osztályokat és kérdezősködik. Bloom úgy érzi, mintha Leyla visszafogná magát, hogy a többi rezidens jobban érvényesüljön. Max a kerületi tudományos diákversenyen zsűrizik és felfigyel az egyik zseniális találmányra, ám a lány győzelmét jogi kalamajka árnyékolja be. Helen Bloomnak panaszkodik, hogy Max milyen rendetlen. Brantley bemutatja a kórház leendő orvosigazgatóját, akiről kiderül, hogy Max régről ismeri...
sk
07:55
Szívek szállodája
S04E22 A szálloda megnyitása után egy hétvégére hívja szüleit és barátait Lorelai. Ekkor többek közt fény derül Emily és Richard, illetve Lorelai, Luke és Jason kapcsolatára is.
sk
08:50
Szívek szállodája
S05E01 Rory és Lorelai kapcsolata feszült. Emily megdöbbentő bejelentést tesz. Rory úgy dönt Emily társaságában Európába utazik.
sk
09:50
Monk - Flúgos nyomozó
S05E11 Krimi
sk
10:45
Monk - Flúgos nyomozó
S05E12 Mikor Natalie gyanús dolgokat sejt szülei gazdag szomszédainak halála ügyében, Monk inasnak adja ki magát, hogy nyomozhasson a helyszínen.
sk
11:45
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S04E04 Max mindent megpróbál, hogy Brantley-vel és a bizottsággal visszavonassa Veronica Fuentes kinevezését, de úgy tűnik, hogy nem sok sikerrel. Max és Helen bő egy hónap múlva elhagyják a kórházat, és miközben Helen azon van, hogy mindent rendben hagyjon maga után, Max felfordulást akar. Telket adományoznak a kórháznak, és mindenki az új orvosigazgatót környékezi meg az ötleteivel. Reynolds szerelmet vall Lynnek.
sk
12:45
CSI: A helyszínelők
S11E18 Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát. A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha. A helyszínelők csak akkor vehetik fel velük a versenyt, ha naprakészek. A 11. évad Ray Langston és a sorozatgyilkos Nate Haskell között kiéleződik a harc. Ez már az irodára is hatással van, úgy tűnik, senki sincs már biztonságban. Közben egy fiatal, energikus tűzszerész érkezik a csapathoz Kacey Monahan személyében.
sk
13:50
CSI: A helyszínelők
S04E19 Gyújtogatáshoz hívják a helyszínelőket, miután a tűzben meghal egy fiatal lány. A nyomok alapján úgy tűnik, véletlenül alakult ki tűz a házban. Catherine azonban a lakás kiüresítésekor jön rá arra, hogy rossz helyen keresték a tűzfészket, és nem az áldozat, hanem valamelyik családtag felelős a tragédiáért. Grissom megdöbben Adam Burrows halálán. A betűjáték legendás versenyzőjére a mosdóban találnak rá, a torkában egy betűvel.
sk
14:50
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
S02E08 Catherine Minszkbe utazik és felkeresi Mikel Kozlovot, aki gyanúja szerint tudja, ki ölte meg Grace-t. Azonban Vegasba történő visszatérésük után Kozlov megszökik az ügyésszel kötött alku elől és egy átalakított raktárépületben holtan találják az unokaöccsével együtt, akiről kiderül, hogy profi hamisító. Mikel zsebében megtalálják az Eclipse kaszinó igazgatójának névjegyét, ahonnan Catherine-t kirúgták, és ahol Grace is dolgozott. A nyomok egy elhagyatott benzinkúthoz vezetnek, ahol Catherine és Folsom borzalmas felfedezést tesz.
sk
15:50
Cobra 11
S24E08 Semirt elrabolják, elrablója közli vele, hogy három csomagot kézbesít aznap a futárszolgálat, mindegyikben bomba van. Feladványokat közöl, amik alapján Paulnal meg kell találnia a bombákat, mielőtt a címzettekhez érnek. A címzettek Semir családtagjai. Paul elkezdi a versenyfutást az idővel, miközben az elrabolt Semir maga is egy bombán ül.
sk
16:55
Cobra 11
S24E02 Semir és Paul egy lövöldözés helyszínén haldokló utolsó szavai alapján kezd nyomozni, a haldokló egy kolostort emleget. Susanne egyetlen magánkézben lévő kolostort talál a környéken, ahol életvezetési szemináriumokat tartanak. Susanne beíratja Semirt és Pault. A helyzet kissé kínos, mert csak ott derül ki, hogy párterápiáról van szó. Hamarosan kiderül, hogy jó helyen keresik a bűnözőket.
sk
18:00
A mi kis falunk
S05E14 Baki különleges képességeket vél felfedezni magában, melyre vonatkozóan egyre több visszaigazolást is kap. Az átutazó idegen felbolygatja a falusiak életét és a Pap érzelmeit is. Laci szerelmi élete is fellángolni látszik, a kérdés csak az: ki legyen a nagy Ő?
sk
19:00
A mi kis falunk
S05E15 A Polgármester titokzatosan viselkedik, senkinek sem akarja elmondani, hogy miért csipog állandóan a telefonja. Bazsó egy ismeretlen nővel járja körbe a falut. Erika hazatér a kórházból, és egyből a névválasztáson töri a fejét, mely nehezebb feladatnak bizonyul, mint elsőre gondolta...
sk
20:00
S.W.A.T. - Különleges egység
S04E18 A Los Angeles-i rendőrőrs ellen robbantásos merényletet követnek el. A városban hamarosan eluralkodik a káosz, és kitör a háború a rendőrség és a merényletet elkövető szélsőséges csoport között. Hondo mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja az embereket, és nyilvánosan is hangot ad annak, hogy néhány rossz zsaru nem hatalmazhat fel senkit arra, hogy felrobbantson egy épületet és megöljön ártatlan civileket. Deacon, Luca és a többiek szó nélkül követik vezetőjüket.
sk
21:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
S02E09 Egy hagyományőrző rendezvényen megölnek egy fiatal párt, de a gyilkos fegyver nem egyértelmű, így a helyszínelői csapat nyomozni kezd. Hamarosan világossá válik, hogy a sebek környékén található különös anyag madárürülék, aminek vizsgálatával Beau és Penny fontos felfedezést tesz. Miután kiderül, hogy az utóbbi időben zajló nyomozások közül több is összefügg, Catherine és Max meglátogatja Alan Hershkovitzot az elmegyógyintézetben, hátha segíteni tud a gyilkos kiléte felfedésében. A nyomozás során Serena és Allie élete veszélybe kerül, és Allie rádöbben valamire Folsommal kapcsolatban.
sk
22:00
ValóVilág
S12E13 Show
sk
23:00
Faking Hitler
S01E01 Gerd Heidemannnak igazi fogásra van szüksége. A Stern sztárriporterének egy ideje nem volt nagy sztorija, és nyomás alatt áll, hogy szerezzen egyet. Eközben Konrad Kujaunak pénzre van szüksége. Abból él, hogy Dr. Konrad Fischer álnéven hamis kegytárgyakat árul idős náciknak. Amikor ügyfelei teljesen izgalomba jönnek a Hitler által aláírt festmény hamisítása miatt, megszületik az ötlet: megírni Hitler naplóit. Kanyargós úton az egyik napló Heidemann kezébe kerül - és pontosan ez az, amiről álmodott, úgy érzi, mindenképp meg kell szereznie a naplókat Stern számára. A Sternnél mindeközben egy fiatal szerkesztő, Elisabeth Stöckel is nagy fába vágja a fejszéjét: Horst Tappert színész SS-múltja után nyomoz. De az SS-aktákban váratlan válaszra talál: saját apja, Hans Stöckel jogászprofesszor nevére bukkan.
sk
23:55
Nyomtalanul
S04E11 Egy mentőorvos eltűnik az éjszakai ügyelet vége előtt, nem sokkal azután, hogy beszállított két súlyos sérültet, akik egymásra lövöldöztek egy bandaháború során. A pedáns életet élő férfi rendszeresen járt templomba, adakozott, és az esküvőjére készült a kolléganőjével. Az ügy során fény derül arra, hogy a mentős mindenki előtt eltitkolta korábbi életét, méghozzá jó okkal.
sk

Guia de TV - sábado, 18/05/2024

00:55
Dr. Csont
S12E06 Bootht és Brennant ezúttal egy favágó versenyre szólítja a kötelesség, hogy kiderítsék, ki darabolta fel az egyik női résztvevőt. Közben Hodgins áttörő bizonyítékot talál a lobbista-ügyben, Cam és Angela viszont mintha nem osztozna az örömében.
sk
01:55
Faking Hitler
S01E01 Gerd Heidemannnak igazi fogásra van szüksége. A Stern sztárriporterének egy ideje nem volt nagy sztorija, és nyomás alatt áll, hogy szerezzen egyet. Eközben Konrad Kujaunak pénzre van szüksége. Abból él, hogy Dr. Konrad Fischer álnéven hamis kegytárgyakat árul idős náciknak. Amikor ügyfelei teljesen izgalomba jönnek a Hitler által aláírt festmény hamisítása miatt, megszületik az ötlet: megírni Hitler naplóit. Kanyargós úton az egyik napló Heidemann kezébe kerül - és pontosan ez az, amiről álmodott, úgy érzi, mindenképp meg kell szereznie a naplókat Stern számára. A Sternnél mindeközben egy fiatal szerkesztő, Elisabeth Stöckel is nagy fába vágja a fejszéjét: Horst Tappert színész SS-múltja után nyomoz. De az SS-aktákban váratlan válaszra talál: saját apja, Hans Stöckel jogászprofesszor nevére bukkan.
sk
02:55
Dr. Csont
S12E06 Bootht és Brennant ezúttal egy favágó versenyre szólítja a kötelesség, hogy kiderítsék, ki darabolta fel az egyik női résztvevőt. Közben Hodgins áttörő bizonyítékot talál a lobbista-ügyben, Cam és Angela viszont mintha nem osztozna az örömében.
sk
03:55
Cobra 11
S24E08 Semirt elrabolják, elrablója közli vele, hogy három csomagot kézbesít aznap a futárszolgálat, mindegyikben bomba van. Feladványokat közöl, amik alapján Paulnal meg kell találnia a bombákat, mielőtt a címzettekhez érnek. A címzettek Semir családtagjai. Paul elkezdi a versenyfutást az idővel, miközben az elrabolt Semir maga is egy bombán ül.
sk
05:00
CSI: A helyszínelők
S09E15 Egyetlen éjszaka alatt három gyilkossági esethez riasztják a helyszínelőket. A helyszínek alapján az esetek nem kapcsolódnak egymáshoz, ám mégsem zárható ki, hogy egyetlen elkövető áll a háttérben. Az összefonódó ügy kulcsfontosságú szereplője a megölt vagyonos műkereskedő, akiről hamarosan kiderül, hogy ikertestvére van. A női áldozat nem más, mint a műkereskedő szeretője, míg a holtan talált magánnyomozó egy adósság miatt keveredett az ügybe.
sk
06:00
CSI: A helyszínelők
S09E16 A csapat Nick szülinapját készül megünnepelni, amikor kihívják őket egy gyilkosság helyszínére. Nick megdöbbenve ismeri fel a kiskorú áldozatot, akit egy évvel korábban egy másik ügy vizsgálata közben ismert meg. Azóta a lány családja több gyilkossági ügybe is belekeveredett, ám ezúttal Haley vált áldozattá. A kirakós játékban Langston segítsége felbecsülhetetlenné válik.
sk
06:55
CSI: A helyszínelők
S09E17 Több holttestet találnak. Utcai lövöldözésben meghal egy önkéntes rendőr és egy 7 éves gyerek. A jelek egyértelműen bandaháborúra utalnak, amit megerősít, hogy újabb és újabb áldozatok kerülnek elő. Az elmélettel csak az a gond, hogy a fegyverek és a lövedékek nem stimmelnek, ráadásul az indíték és a kapcsolatok sem bizonyítottak.
sk
07:50
Szívek szállodája
S05E01 Rory és Lorelai kapcsolata feszült. Emily megdöbbentő bejelentést tesz. Rory úgy dönt Emily társaságában Európába utazik.
sk
08:45
Szívek szállodája
S05E02 Lorelai mindennapjai feszültségben telnek, úgy érzi, nem találja a helyét, boldogtalan. Sookie szerint nagy szüksége van pihenésre. Lane úgy érzi, egyre inkább vonzódik Zackhez.
sk
09:40
A mi kis falunk
S03E01 Hamarosan kiderül, hogyan végződött Erika és Gyuri esküvője, mert bizony a szertartás nem éppen úgy alakult, ahogy azt Erika szerette volna. A harmadik évad első epizódjában fény derül arra, mi lett a balul sikerült esküvő vége. A szálak pedig természetesen tovább bonyolódnak. Az csak hab a tortán, hogy Károly, a falu polgármestere mindeközben mindent tűvé tesz egy rejtélyes csomagért, amiről kiderül, hogy az iroda széfjében található. A széf kulcsa azonban Erikánál van, aki nincs a közelben.
sk
10:40
A mi kis falunk
S03E02 Pajkaszeg a kampányfőnök ("Hogyishívják") érkezésére készül. Károly szeretne kitenni magáért, ezért kitalálja, hogy vágjanak disznót. Mivel azonban költeni nem akar, a három közmunkást bízza meg a disznó beszerzésével. Szifonék első akciója azonban balul sül el, így az ügyben teljesen ártatlan Laci a Dokinál köt ki. Kati megbízza a Dokit, hogy neveljen egy kis férfivirtust a fiába, de azzal nem számol, hogy a Doki ehhez a Postásnő segítségét fogja igénybe venni. Mindeközben Szifon, Baki és Matyi a pajkaréti polgármester házi kedvencként tartott disznaját lopják el...
sk
11:40
A mi kis falunk
S03E03 Kati felhívja a Polgármester figyelmét, hogy ha képviselő lesz, akkor a polgármesteri posztról le kell mondania. A Polgármester vívódik, hogy megéri-e, miközben Erika máris arról kezd ábrándozni, hogy végre beleülhet főnöke megüresedett székébe. Stokit behívják lőgyakorlatra, ami újabb terhet rak a Polgármester vállára, hiszen, ha valamikor, akkor most, a jelölése előtt nagyon nem lenne jó, ha kiderülne, hogy is veszett el az a pisztoly.
sk
12:40
A mi kis falunk
S03E04 Április elsején Pajkaszegen mindenki próbálja megtréfálni a másikat, ami miatt egyre nehezebb meghúzni a valóság és az ugratások közti határt. Teca április elsejei viccnek gondolja Laci vallomását, a barkácsboltba igyekvő Gyuriék eltűnését pedig csak Erika veszi komolyan. Talán csak Stoki nem esik ki a szerepéből, aki komoly energiákat fektet annak kinyomozásába, hogy ki írta fel a kocsma falára a véleményét.
sk
13:40
A mi kis falunk
S03E05 Úgy tűnik, Pajkaszegre végre rámosolygott a szerencse: Szifon váratlanul kőolajra bukkan. A falu nyomban felpezsdül, máris látják maguk előtt az azonnali meggazdagodás lehetőségét. Sajnos azonban korai az öröm. Kiderül ugyanis, hogy a kőolaj a nagy rivális pajkarétiekkel közös földön van. A cél a terület megszerzése, az eszköz pedig egy autóverseny a két falu két autóőrült bikája: Gyuri és Morzsy között.
sk
14:45
A mi kis falunk
S03E06 A polgármester egy korábbi átgondolatlan, főleg üzleti szempontokon alapuló megnyilvánulása miatt Pajkaszeg kénytelen húsvéti körmenetet rögtönözni, méghozzá a hagyományokkal ellentétben nem nagyszombaton, hanem húsvét hétfőn. Ha sikerül az idelátogató új püspököt lenyűgözni, az reményt jelenthet némi anyagi támogatás kicsikarására. Ráadásul váratlanul megérkezik a "Hogyishívják" is, akitől Károly szeretne magyarázatot kapni a jelöltsége körüli zavaros tényezőkre. Közben az asszonyok Szifont üldözik korábbi locsolkodási túlkapásai miatt, Laci pedig meg van győződve, hogy mérgező tojással etette meg Mokri kutyáját.
sk
15:50
A mi kis falunk
S03E07 Pajkaszegre adóellenőr érkezik, ami komoly fejtörést okoz a Polgármesternek, hiszen a könyvelést meglehetősen sajátosan értelmezték az elmúlt években. Mivel sehogy sem sikerül betömködni a költségvetésben tátongó lyukakat, egyetlen megoldás marad: egy tűz, amiben a papírok elégtek. Igen ám, de hol voltak mindeközben a tűzoltók - veti fel a kérdést az adóellenőr, hiszen Pajkaszeg évek óta támogatást kap a tűzoltósága fejlesztésére. A Polgármester szerencsére nem ismer lehetetlent, ha tűzoltóság kell, akkor lesz. Közben Erika különös tünetekkel a Dokihoz fordul, aki kideríti, hogy Erika "betegsége" mögött nem valami, hanem valaki áll.
sk
16:50
Hamupipőke-történet
A suli az egykori tanulója, az azóta ünnepelt tinisztárrá lett Joey Parker (Andrew Seeley) látogatását ünnepli. Ennek kapcsán táncos tehetségkutató versenyt szerveznek, melynek nyertese szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary (Selena Gomez) is. Az álarcos bulin Mary véletlenül Joey-val kerül össze. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője. Ármánykodásával sikerül elválasztani őket egymástól. Amikor Joey rájön, hogy mi történt, arra kéri Mary legjobb barátnőjét, beszélje rá a lányt, hogy induljon a tehetségkutató vetélkedőn.
sk
18:40
Harry Potter és a titkok kamrája
Harry Potter (Daniel Radcliffe) nyári vakációja szokásosan telt. Nem elég, hogy nehezen boldogult rokonaival, még legjobb barátai, Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) is mintha elfeledték volna. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort falai között. Az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart (Kenneth Branagh). Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új, és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti…
sk
22:00
ValóVilág
S12E14 Show
sk