TV 3 Danmark

TV 3 Danmark

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Nordic Entertainment Group.

Denmark

Guia de TV - domingo, 19/05/2024

02:15
Resident Evil: Afterlife
I en verden plaget af virusinfektioner, der gør ofrene til levende døde, fortsætter Alice på sin mission med at finde overlevende og føre dem i sikkerhed.
da
04:10
Resident Evil: Extinction
Flere år efter katastrofen i Raccoon City er Alice alene og klar over, at hun kan udgøre en fare for folk omkring hende. Hun kæmper for at overleve og for at nedbryde Umbrella Corporation, som ledes af Albert Wesker og dr. Isaacs. Samtidig rejser Carlos Olivera, L.J.og andre overlevende igennem Nevadas ørken og ruinerne af Las Vegas og må kæmpe med zombiehære, dræberkrager og uhyggelige skabninger skabt af den dødelige T-virus, der dræbte millioner.
da
06:00
Just Shoot Me!
Finch er overbevist om, at Nina har et fiktivt alter ego. Maya opdager, at Jack snød hende til Halloween for mange år siden.
da
06:30
The Good Fight
Boseman og Lucca kæmper for at forsvare ChumHum mod Felix Staples.
da
07:30
Familien fra Bryggen 14
Hele familien tager til England på ferie og for at tage et endeligt farvel med Mopper. Cengiz har fået jobbet som chauffør, mens de er i England, hvilket Linse hurtigt fortryder, da Cengiz aldrig har prøvet at køre i venstre side før, og han har lidt problemer med at holde sig inden for stregerne. Familien finder det indre legebarn frem og smutter en tur på legeplads, hvilket er lidt hårdere end mormor Linse lige havde regnet med.
da
08:30
Familien fra Bryggen 14
Der er rigtig venindehygge, når Linse og Didde tager en tur til Granada for at opleve lidt spansk kultur. Linse lokker Didde med til flamencoundervisning, og det viser sig at være en overraskende oplevelse. Didde er vild med den historiske by, så de lejer en scooter for at se så meget som muligt. Undervejs får Linse og Didde gjort sig uheldigt bemærket, og så genoptager de to en gammel flirt.
da
09:25
Familien fra Bryggen 14
Linse er i Danmark, og det er der en helt speciel grund til. Hun har fundet en knude i sin hals, som hun er lidt nervøs for, og den vil hun gerne have undersøgt. Når Linse er i København, så har hun tid til at se sin familie. Stephanie, Cengiz og Alba skal flytte fra deres hus i Dragør, og derfor skal det hele pakkes ned. Stephanie vil gerne have deres mindetræ til Mopper med. Men det bliver slet ikke så nemt, som hun regner med.
da
10:20
En vild pjækkedag
Ingen er bedre til at slippe af sted med pjækkedage end Ferris Bueller. Efterhånden er han blevet en legende på skole i kraft af sit omfangsrige fravær. Inden sidste skoledag beslutter Ferris at skulke en sidste gang. Lige i hælene har han rektor, der er fast besluttet på at udnytte denne sidste chance til at fange Ferris.
da
12:50
Ghost
Sam og hans kone, Molly, bliver på vej hjem fra en aften i byen overfaldet, og Sam bliver dræbt. Sams sjæl lever dog videre på jorden, og han bliver hurtigt klar over, at hans død ikke var tilfældig, og at hans Molly muligvis er i stor fare. Sam har dog svært ved at være spøgelse, da ingen levende kan høre eller se ham. Han opsøger derfor det skøre medie Oda Mae, som faktisk ikke anede hun havde evnerne, men vil det lykkes Sam at få forbindelse til de levendes verden igen og komme sin kone til undsætning, før det er for sent?
da
15:45
Karate Kid
Daniel er flyttet til Californien med sin mor og mobbes af nogle bøller i det nye kvarter. En gammel japaner, mr. Miyagi, kommer ham til hjælp og påtager sig at give ham undervisning i karate, ikke kun som en kampsport, men som en åndelig tilstand.
da
18:30
Koch'en toppen 5
Jesper og Peter trækker i mejerist-uniformen, når de skal undersøge, om deres længeventede osteeksperiment er lykkedes. Joy og Steven tager nissehuen på, når de skal uddele Alsik’s traditionsrige julesmåkager til hotellets faste samarbejdspartnere. Joy har travlt, når hun på egen hånd skal sikre sig, at alt er helt klart til ét af årets store dinneshows – inden Jesper vender hjem til hotellet.
da
19:25
Boligkøb i blinde 7
For et par år siden blev Birgitte så grebet af den gode stemning på boligmarkedet, at hun solgte sit hus – og fortrød bittert. Nu bor hun og datteren Emma til leje i dyrt nybyggeri, mens de leder efter et hus, der minder om det gamle.
da
21:00
Kald mig far
Fra sit gamle børneværelse kan Emil følge med i Viktor og Helles voksende parforholdskrise. Spørgsmålet er, om Emil skal hjælpe dem med at finde melodien igen – eller lade være. Siv præsenterer en ny jobmulighed for Emil.
da
21:35
Top Gun
Pete "Maverick" Mitchell er en ung, selvsikker jagerpilot, som ser stort på regler og sikkerhed, når han er i luften. Han går på den amerikanske flådes særlige "Top Gun"-militærprogram, hvor han kæmper mod rivalen Iceman om at blive kåret som den bedste jagerpilot. Maverick forelsker sig i en kvindelig instruktør, og der udvikler sig en hed romance, som de må holde hemmelig. Under en øvelse dør Mavericks bedste ven, Goose, hvilket ryster den unge pilot, men Maverick får mulighed for at bevise sit værd endnu engang, når han sendes ud i en rigtig kamp.
da
23:55
Point Break
En FBI-agent som efterforsker en række bankrøverier går undercover for at se nærmere på en mistænkt bande. Efterhånden som efterforskningen skrider frem, må han vælge mellem pligt og venskab. Blandt FBI's mistænkte er nogle bandemedlemmer, som tilbringer meget af deres tid på at surfe. Johnny bliver derfor sendt på stranden, hvor han skal gå undercover og forsøge at indsamle oplysninger. Her møder han bandelederen og surferen Bodhi, som introducerer ham for en alternativ livsstil. Efterhånden som efterforskningen skrider frem, bliver Utah imidlertid tvunget til at vælge mellem pligt og venskab.
da

Guia de TV - segunda, 20/05/2024

02:30
Resident Evil: The Final Chapter
Efter at Alice og hendes klonhær har stormet Umbrella Corporations hovedkvarter, besidder hun ikke længere sine overnaturlige kræfter. Nu er hun på flugt fra de blodtørstige zombier, som er ofre for T-virussen, og genforenes med Claire Redfield og sin bror Chris.
da
04:45
The Good Fight
ChumHum spørger firmaet om at ansætte en specialist til at undersøge eventuel resterende svig eller kulturelle problemer i firmaet. Diane stiller spørgsmålstegn ved modstandsgruppens metoder.
da
06:00
Making it Home with Kortney and Kenny
Efter at have sat andre i første række er Joven og Sylvia endelig klar til at realisere deres egne renoveringsdrømme.
da
06:55
The Good Wife
Alicia og Will forsvarer en advokat som er arresteret for mord, mens Peter lægger strategier med sit team for, hvordan de skal håndtere genoptagelsen af hans sag og genopretningen af hans offentlige status.
da
07:50
The Good Wife
En retssal til nødsituationer blev sat op midt inde på et hospital, og Alicia og Will skal kæmpe mod Patti Nyholm og et forsikringsselskab.
da
08:45
Luksusfælden 16
Mariam har svært ved at finde penge til at betale sine regninger, men kan godt finde penge til cigaretter, sko og fastfood. Pengene låner hun nemlig af sin veninde Michelle, som gang på gang må finde penge uden at vide, hvad pengene går til. Da Luksusfældens eksperter dukker op viser det sig ovenikøbet, at Mariam og Michelle slet ikke er enige om, hvor mange penge der er tale om. Mariam mener 5000 kroner, mens Michelle mener 20.000 kroner, men kan de to veninder blive enige? Når Mariam ikke har styr på sin økonomi skyldes det, at ingen nogensinde har sat sig ned og forklaret hende, hvordan man får sin økonomi til at hænge sammen. Derfor kommer Luksusfældens eksperter Louise Frost og Carsten Linnemann på noget af en opgave, for de er de første voksne, der skal lære Mariam, hvordan hun får orden i sit økonomiske kaos.
da
09:50
Luksusfælden 18
René fra Tønder kan lide at forkæle sig selv og sin familie. Dét finder han hver måned penge til, men det er hans 23-årige søn Rasmus, der betaler for festen. René låner nemlig penge af Rasmus flere gange om måneden og skylder ham i dag over 100.000 kroner – og pengene er brugt på tant og fjas. Dét ved Rasmus imidlertig ikke, da eksperterne bringer det på banen i regnskabstavlen. Nu er spørgsmålet, hvordan René og Rasmus reagerer, når Luksusfældens ekspert Jan Swyrtz siger, at det i virkeligheden er sønnen Rasmus, der opfører sig som den voksne. Men far/sønforholdet er ikke det eneste, der er på spil. Rene tjener slet ikke penge nok til at leve det luksusliv han har bygget op omkring sig. Men er han klar til at stoppe med at låne penge af sin 23-årige søn? Og vil René leve på en sten, for at få genopbygget tilliden mellem far og søn? Luksusfældens eksperter Louise Frost og Jan Swyrtz er udfordret af Renés stramme økonomi, og må tænke kreativt for at få rettet op på den fortid, hvor René har fråset med sine penge.
da
10:55
Familien fra Bryggen 14
Der er besøg hjemmefra på Linses Bed and Breakfast. Stephanie, Cengiz, Alba og Didde har alle taget turen til Sydspanien for at holde ferie sammen, og det går ikke stille for sig.
da
11:55
Til middag hos 12
Der er røg i køkkenet, når litteraturkritiker Katherine Diez inviterer til middag, for hun har faktisk aldrig rigtig lavet mad til gæster før. Det hjælper ikke, at kæresten Adam Price har forklaret præcis, hvad hun skal gøre. Se, om det lykkes at få maden på bordet, inden vinderen kåres.
da
13:00
Forsidefruer 10
Karina og Gunnvør tager til en clairvoyant for at få redskaber til bedre at kunne takle uenighederne i venindegruppen. Imens fejrer Janni og Karsten bryllupsdag med et slotsophold sammen med Jackie og Rasmus.
da
14:00
Forsidefruer 10
Tinas drømme om OL bliver voldsomt udfordret, da hendes hest kommer ud for en ulykke. Karina og Tina samler fruerne til et lækkert spaophold. Der er lagt op til luksus og hygge, men uroen ulmer under overfladen.
da
15:05
Mit plastikmareridt 8
For 25 år siden var Susanne involveret i en voldsom trafikulykke, der skamferer hendes ansigt. Siden ulykken har hun været igennem mere end ti operationer, men føler fortsat, at hun ligner et monster.
da
15:55
Mit plastikmareridt 8
For første gang i programmets historie er både mor og datter havnet i hvert deres plastikmareridt. Nu søger de sammen hjælp hos programmets læger.
da
17:00
Luksusfælden 25
Rikke fra Køge er 44 år, men økonomisk afhængig af sin ældste datter og hendes eksmand. Hun bor på ubestemt tid på sofaen i stuen hos sin ældste datters far, sammen med sin yngste datter på 17. Rikke har været på kontanthjælp det meste af sit liv, men holder sig ikke tilbage fra at købe nyt tøj til sig selv eller datteren, få ordnet negle eller tage i solarie, som hun har på abonnement. Rikkes største frygt er at fortælle sin mor, familiens overhoved, med sin kæmpe gæld, fordi hun føler sig skamfuld over atter at være i økonomiske problemer. For år tilbage fik Rikke nemlig styr på økonomien ved hjælp af sin mor, men nu er den gal igen. Hendes ældste datter, Stephanie, er på mange måder den voksne af de to – hun har selv tjek på sit liv, med styr på økonomien, fast kæreste og uddannelse. Kenneth Hansen mødes med Rikke, og overrasker hende med en planlagt jobsamtale som kassemedarbejder i Rema1000. Rikke må overvinde sin frygt og gennemføre samtalen. Eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann fortæller Rikke, at hendes indtægt på 16.000kr om måneden, vil falde til kun 11.300kr efter et års tid, når hendes ældste datter fylder 18, og alle børnetilskud ryger. Derfor er det på høje tid, at hun bliver voksen og får sig et arbejde! Lykkes det Rikke at finde et arbejde til eksperterne kommer igen? Og kan eksperternes hjælp få Rikke til langt om længe at træffe de voksne beslutninger?
da
18:05
Luksusfælden 25
I Munkebo drømmer 24-årige Maria og 34-årige Anders om huskøb og baby, men den drøm virker helt urealistisk for dem - for Anders har i sin fortid med stoffer og kriminalitet opbygget en stor gæld. Parret bilder sig ind, at deres gæld på over 600.000 kroner udelukkende er et efterslæb fra Anders' fortid, men da eksperterne Sesilie Munk Stenderup og Jan Swyrtz begynder at undersøge deres økonomi, viser problemet sig at være noget helt andet. Maria og Anders bruger hver måned 25.100 kroner på mad- og diverseposten og nedprioriterer afbetaling på deres gæld, som bare vokser og vokser hver måned. Pengene bliver blandt andet brugt på svimlende mængder fast food - for den tidligere Goumet-kok Anders elsker franske hotdogs og kører forbi pølsevognen næsten hver dag. Anders virker totalt ligeglad med, at økonomien sejler og mener, at han nemt kan skære sit forbrug indtil et minimum, hvis han gider. Men det er eksperterne ikke overbeviste om, og det skaber gnidninger mellem eksperterne og Anders. Vil det lykkes Sesilie og Jan at få Anders til at forstå alvoren af parrets økonomiske situation?
da
19:00
Til middag hos 12
Den tidligere radikale politiker Kristian Hegaard inviterer på både kørestols-ræs og udsøgt trerettersmiddag. Han fortæller sine gæster, Ibi Støving, Anna Thygesen og Saszeline Dreyer, om den shitstorm, som kostede ham pladsen i Folketinget.
da
20:00
Boligkøb i blinde 7
Der er langt fra Odense til Kalundborg - især hvis man skal køre turen hver eneste dag. Det skal Pernille og Aron, og derfor vil de gerne flytte til Kalundborg, hvor de begge arbejder, så de kan bruge deres fritid til andet end at pendle. Men hvad er det for et hjem, de drømmer om, og kan eksperterne hjælpe?
da
21:30
Life of Crime
Mickey er gift med den korrupte ejendomsmægler Frank. En dag bliver hun bortført af småforbryderne Louis og Ordell, der håber på at lænse Frank for en million dollars i løsepenge. Desværre er Frank bedøvende ligeglad med Mickey. Han lever det søde liv på Bahamas med sin elskerinde og er faktisk bare sluppet af med et problem. En holdning, der skaber en del nye problemer for alle sagens parter.
da