live
ERT World

ERT World

Η ERT World είναι το διεθνές δημόσιο δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ για τους Έλληνες ομογενείς. Μεταδίδει προγράμματα από τα πέντε τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports και το κανάλι της Βουλής) με δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές κ.ά.

Greece

Guia de TV - domingo, 12/05/2024

23:10
Νύχτα Στάσου (E)
Έτος παραγωγής: 2023 Ένα κεφάτο ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού προτείνει η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00 από την ΕΡΤ1. Οικοδεσπότες της ο κορυφαίος μαέστρος-συνθέτης μεγάλων επιτυχιών Χρήστος Νικολόπουλος και η δημοφιλής ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στο λαϊκό και στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι Μελίνα Ασλανίδου.
el

Guia de TV - segunda, 13/05/2024

01:30
Οικογένεια Παπαδοπούλου - Ελληνική Ταινία
Έτος παραγωγής: 1960 Διάρκεια: 89' Ο Αλέξης εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε μια αθηναϊκή επιχείρηση. Ζει με το θείο και τη θεία του. Ερωτεύεται μια κοπέλα, τη Βαρβάρα, η οποία εργάζεται ως γραμματέας στην επιχείρηση και είναι γειτόνισσά του. Οι αντιδράσεις των οικογενειών τους είναι έντονες, αλλά ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την εξαδέρφη της Βαρβάρας, θα βοηθήσει το ζευγάρι να παντρευτεί.
el
03:15
Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός (M)
Παρουσίαση: Βούλα Μαλλά
el
04:00
Άνεμος Ελευθερίας 1821
Έτος παραγωγής: 2021 Η ταινία παρακολουθεί τη δράση του Ιωάννη Φίλωνα, ενός εμπόρου, ανώτερου στελέχους της Φιλικής Εταιρείας - επινοημένο πρόσωπο- στην προεπαναστατική Πελοπόννησο και στις περιοχές διασποράς του Ελληνισμού. Μάνη, Μεσσηνία, Τεργέστη, Βιέννη, Ιάσιο, Κωνσταντινούπολη σταθμοί/οδόσημα στο ταξίδι ενός εμπόρου, αλλά κυρίως σιωπηλοί μάρτυρες της συνωμοτικής δραστηριότητας ενός φλογερού επαναστάτη.
el
06:00
Κυριακή στο Χωριό Ξανά (E)
Β' ΚΥΚΛΟΣ Έτος παραγωγής: 2022 Ταξιδιωτική εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 έτους 2022 Κυριακή στο χωριό ξανά, με δύναμη από τον Έβρο. Ανακαλύπτουμε ξανά την πανάρχαια Θράκη με την ιστορία της, τις μουσικές της κι όλα όσα συνθέτουν τον πολιτιστικό θησαυρό της περιοχής, σ’ ένα τρικούβερτο εορταστικό γλέντι. Παράλληλα, ο Κωστής κουβεντιάζει με τους Φεριώτες για τη φυσιογνωμία του τόπου τους, τις ζωές τους, τα ήθη και τα έθιμά τους.
el
07:30
ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ (E)
Έτος παραγωγής: 2021 Τα νέα επεισόδια της σειράς «Από πέτρα και χρόνο» είναι αφιερωμένα σε κομβικά μέρη, όπου έγιναν σημαντικές μάχες στην Επανάσταση του 1821. Η σειρά ενσωματώνει στη θεματολογία της, επ’ ευκαιρία των 200 χρόνων από την εθνική μας παλιγγενεσία, οικισμούς και περιοχές, όπου η πέτρα και ο χρόνος σταματούν στα μεγάλα μετερίζια του 1821 και αποτίνουν ελάχιστο φόρο τιμής στα ηρωικά χρόνια του μεγάλου ξεσηκωμού.
el
08:00
Κυριακή του Θωμά - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών Ενημέρωση / Βιογραφία WEBTV
el
10:30
ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (E)
Το «Μονόγραμμα» έχει καταγράψει με μοναδικό τρόπο τα πρόσωπα που σηματοδότησαν με την παρουσία και το έργο τους την πνευματική, πολιτιστική και καλλιτεχνική πορεία του τόπου μας.
el
11:00
Παρασκήνιο - ΕΡΤ Αρχείο (E)
Σε αυτό το επεισόδιο της σειράς ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ παρουσιάζονται οι προπαγανδιστικές πρακτικές του καθεστώτος των συνταγματαρχών, αλλά και οι αντιδράσεις σε αυτές. Διακεκριμένοι άνθρωποι του πνεύματος και των τεχνών μιλούν αφενός για την προπαγάνδα της χούντας, αφετέρου για τον τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε ένας αντιθετικός λόγος στο κυρίαρχο ιδεολογικό πλαίσιο, που προσπάθησε να καθιερώσει η δικτατορία.
el
12:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ
Παρουσίαση: Με τον Αντώνη Αλαφογιώργο
el
13:00
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (E)
Σειρά εκπομπών για την ελληνική μουσική παράδοση. Στόχος τους είναι να καταγράψουν και να προβάλουν στο πλατύ κοινό τον πλούτο, την ποικιλία και την εκφραστικότητα της μουσικής μας κληρονομιάς, μέσα από τα τοπικά μουσικά ιδιώματα αλλά και τη σύγχρονη δυναμική στο αστικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης. Ο Λάμπρος Λιάβας και το «Αλάτι της Γης», μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μας ταξιδεύουν στη Λέσβο, για μια γνωριμία με την πλούσια και πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση.
el
15:00
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΚΑΙΡΟΣ
Παρουσίαση: Με τον Αντώνη Αλαφογιώργο
el
16:00
ΜΑΜΑ-ΔΕΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)
Γ' ΚΥΚΛΟΣ Έτος παραγωγής: 2021 Οι «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη, έρχονται κάθε Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν πολλές ιστορίες μητρότητας, γιατί κάθε μια είναι διαφορετική. Συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
el
17:15
Basket League: ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών της Basket League έρχεται στις οθόνες σας. Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, αποκλειστικά από την ΕΡΤ. 12 ομάδες, 22 αγωνιστικές, play out, play off, ημιτελικοί &τελικοί, ένας μπασκετικός μαραθώνιος με 186 αμφίρροπους αγώνες. Καλάθι-καλάθι, πόντο-πόντο, όλη η δράση σε απευθείας μετάδοση. Κλείστε θέση στην κερκίδα της ERTWorld τώρα! Ντοκιμαντέρ / Ταξίδια WEBTV ERTflix
el
19:20
ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (E)
Έτος παραγωγής: 2022 Εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή, παραγωγής ΕΡΤ3 2022. Τα «Νησιά στην Άκρη» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 που σκιαγραφεί τη ζωή λιγοστών κατοίκων σε μικρά ακριτικά νησιά. Μέσα από μια κινηματογραφική ματιά αποτυπώνονται τα βιώματα των ανθρώπων, οι ιστορίες τους, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτών των απομακρυσμένων τόπων. Κάθε επεισόδιο είναι ένα ταξίδι, μία συλλογή εικόνων, προσώπων και ψηγμάτων καθημερινότητας.
el
20:15
Basket League: Basket League: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών της Basket League έρχεται στις οθόνες σας. Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, αποκλειστικά από την ΕΡΤ. 12 ομάδες, 22 αγωνιστικές, play out, play off, ημιτελικοί &τελικοί, ένας μπασκετικός μαραθώνιος με 186 αμφίρροπους αγώνες. Καλάθι-καλάθι, πόντο-πόντο, όλη η δράση σε απευθείας μετάδοση. Κλείστε θέση στην κερκίδα της ERTWorld τώρα! Ενημέρωση / Ειδήσεις WEBTV ERTflix
el
22:15
Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός (M)
Παρουσίαση: Βούλα Μαλλά
el
23:30
Αθλητική Κυριακή
Έτος παραγωγής: 2022 Η ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με τον αθλητισμό, επιστρέφει στη δράση με την πιο ιστορική αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Η «Αθλητική Κυριακή» θα μας συντροφεύει και τη νέα σεζόν με πλούσιο αθλητικό θέαμα απ’ όλα τα σπορ. Παρουσίαση: Βασίλης Μπακόπουλος
el