MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

Guia de TV - sexta, 26/04/2024

00:40
 All the Money in the WorldIMDB 6.8/10
Maailman rikkaimman miehen John Paul Gettyn pojanpoika siepataan vuonna 1973 Italiassa ja julkinen kidnappausdraama venyy kuukaudesta toiseen, kun pojan äiti yrittää saada kitsaan appiukon maksamaan lunnaat. Pääosissa Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris, Timothy Hutton ja Charlie Plummer. Ohjaus: Ridley Scott. (USA 2017)
fi
02:50
 BeckIMDB 6.1/10
Beck: Itkevä poliisi. Poliisia kritisoidaan rankasti ampumistapauksen jälkeen. Pian joku iskee raa'asti bussiin, joka pysähtyy muun muassa Poliisikorkeakoulun luona. Alex ja Martin tutkivat tapausta Martinin poliisiksi opiskelevan lapsenlapsen, Vilhelmin, avulla. 46. Beck-elokuva.
fi
04:20
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
04:45
Star File
Bradley Cooper. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:00
Star File
Carey Mulligan. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:10
 Book ClubIMDB 6.1/10
Romanttisessa komediassa neljä kypsään ikään ehtinyttä naista lukee kirjakerhossaan Fifty Shades of Greyn, ja kukin kokee omanlaisensa herätyksen. Yksi aloittaa nettideittailun, toinen hyppää uuteen suhteeseen leskeksi jäämisen jälkeen ja jokainen oppii jotain uutta elämästä ja rakkaudesta.
fi
06:50
 Irrational ManIMDB 6.6/10
Abe Lucas on masentunut ja juo liikaa. Kun hän ystävystyy nuoren opiskelijan Jillin kanssa, kääntyy hänen elämänsä. Kun he kuulevat vahingossa kahvilassa erään keskustelun, keksii Abe miten hän saa elämälleen todellisen merkityksen - mutta tämä onkin murhaava suunnitelma.
fi
08:25
 Bonjour AnneIMDB 5.8/10
Anne on ollut monta vuotta naimisissa itsekeskeisen elokuvatuottajan kanssa, kun hänen on odottamatta ajettava Cannesista Pariisiin miehensä liikekumppanin, elämäniloisen Jacquesin kanssa. Automatkasta tulee seikkailu täynnä nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, viiniä ja romantiikkaa - kokemuksia, jotka saavat Annen taas innostumaan elämästä.
fi
09:55
 Monica ZIMDB 6.9/10
Monica, nuori, kapinallinen pikkukaupungin tyttö on päättänyt menestyä laulajana Tukholman eloisilla jazzklubeilla. Hän aloittaa unelmiensa laulajan uran, jonka aikana upea laulaja/näyttelijä kehittyy jazzin kultaisella aikakaudella.
fi
11:45
 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyIMDB 7.4/10
Romanttinen draama kirjailijasta, joka toisen maailmansodan loputtua sattumalta saa yhteyden Guernseyn saarella toimivan kirjakerhon jäseniin. Hän päättää matkustaa sinne ja kirjoittaa kirjan heistä ja heidän elämästään saksalaismiehityksen aikana.
fi
13:45
 Hands of StoneIMDB 6.6/10
"Hands of Stone" kertoo legendaarisen Roberto Duranin ja hänen ylistetyn valmentajansa Ray Arcelin uskomattoman tarinan. Tositarina sijottuu nyrkkeilyn kulta-aikaan (1964-1983), seuraten Duranin surullisenkuuluisaa kilpailua Sugar Ray Leonardia vastaan.
fi
15:35
 Repmånad eller Hur man gör pojkar av mänIMDB 6.5/10
Vanhojen kaverusten kertausharjoitukset menevät aivan läskiksi, kun osanottajat ovat kiinnostuneempia naisten jahtaamisesta, hotellilla tanssimisesta sekä ruoasta ja juomasta. Janne "Loffe" Carlsson on huippukunnossa klassikkokomediassa.
fi
17:00
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
18:55
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
21:00
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Helvetin kotieläintarha. Perheen uusi dynamiikka tuntuu toimivan, joskin Thomas käy mustasukkaiseksi Betan ja Atlin väleistä. Rakennelma järkkyy, kun Atlin tyttöystävä ilmestyy varoittamatta vieraaksi.
fi
21:45
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Tulppaaneja, tulppaaneja! Atli keksii Betalle ja Thomasille uuden viettelytehtävän entisen pomonsa juhlissa. Beta uppoutuu leikkiin, mutta Thomasin mustasukkaisuus saavuttaa kipupisteen. Betan isä yrittää ottaa yhteyttä.
fi
22:30
 LawlessIMDB 7.3/10
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä.
fi

Guia de TV - sábado, 27/04/2024

00:20
 The Ides of MarchIMDB 7.1/10
Nuori ja idealistinen vaalikampanjan lehdistötiedottaja kohtaa dilemman, kun toimittaja uhkaa julkaista artikkelin, joka saattaa vaarantaa sekä hänen työpaikkansa että koko kampanjan. Pyhittääkö päämäärä keinot poliittisessa pelissä, jossa kaikki ovat pelinappuloita?
fi
02:00
 1917IMDB 8.6/10
Keskellä ensimmäistä maailmansotaa kaksi nuorta sotilasta saavat lähes mahdottoman tehtävän. Heidän on vietävä elintärkeä viesti halki vihollislinjojen, sillä se voi pelastaa satojen sotilaiden hengen.
fi
03:55
 Bad MomsIMDB 6.2/10
Komedia kahden lapsen äidistä, joka saa tarpeekseen kodin, työn ja koulun vaatimuksista ja kapinoi äiti-ihannetta vastaan yhdessä kahden muun äidin kanssa. USA 2016.
fi
05:35
Star File
Chloë Grace Moretz. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:45
 DrömkåkenIMDB 5.5/10
Suosikkikomediassa Björn Skifs ja Suzanne Reuter. Kun Göranin perhe on purjehtimassa, hän ostaa puuhuvilan pakkohuutokaupasta ja alkaa tarmokkaasti remontoida sitä. Unelmahökkelissä piilee kuitenkin hengenvaarallinen salaisuus...
fi
07:25
 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighetIMDB 2.6/10
Kolmas osa äärettömän suositussa ruotsalaisessa komediasarjassa venejupakoista ja huijauksista Göta-kanavalla ja sen rannoilla.
fi
09:00
 BlackJackIMDB 5.6/10
Inger palaa Tukholmasta pienelle kotipaikkakunnalleen epäonnistuneen avioliiton jälkeen. Ensimmäisenä viikonloppuna hän menee tanssimaan tyypilliseen pikkukaupunkilaisbaariin. Siellä hän tapaa muun muassa Kajn, joka rakastuu häneen.
fi
10:50
 Svensson SvenssonIMDB 5.4/10
Kun Lenalle tarjotaan jännittävää työpaikkaa Tukholmasta, hän joutuu matkustamaan pääkaupungin ja Vivallan väliä. Gustav alkaa kuitenkin kaivata Lenaa, joten hän myy talon ja kääntää kokkansa Tukholmaa kohti - eikä mikään ole ennallaan.
fi
12:10
 The ProgramIMDB 6.5/10
(The Program, draama, Iso-Britannia, Ranska, 2015) Irlantilainen urheilujournalisti David Walsh (Chris O'Dowd) epäilee moninkertaisen Tour de France -voittaja Lance Armstrongin (Ben Foster) puhtautta ja ryhtyy selvitystyöhön osoittaakseen, että kaikkien aikojen maantiepyöräilijän ura on ollut alusta alkaen valetta ja saavutukset vääryydellä hankittuja. 95 min. Ohjaus: Stephen Frears. Pääosissa: Ben Foster, Lee Pace, Guillaume Canet, Jesse Plemons, Chris O'Dowd, Dustin Hoffman, Bryan Greenberg.
fi
13:50
 All InclusiveIMDB 5.9/10
Tove ja Malin juhlivat heidän äitinsä 60-vuotispäivää yhteisellä matkalla. Hiljattain jätetyksi tulleena äiti taitaa kaivata matkaa, mutta siskoksilla on varsin erilaisia ajatuksia siitä mikä on äidille parasta.
fi
15:20
 WonderIMDB 8.0/10
(Wonder, USA 2017) Lämminhenkinen draama ensimmäistä kertaa kouluun lähtevästä 10-vuotiaasta Auggiesta, jolla on Treacher Collinsin oireyhtymä mutta suuri sydän. Pääosissa Julia Roberts, Owen Wilson ja Jacob Tremblay.
fi
17:10
Joan Baez: I Am a Noise
Dokumentissa legendaarinen folk-laulaja ja aktivisti Joan Baez sukeltaa ainutlaatuiseen arkistomateriaaliinsa. Siinä kuvataan musiikkiuraa, kansalaisoikeusliikettä, taistelua mielenterveysongelmia vastaan ja romanssia nuoren Bob Dylanin kanssa.
fi
19:00
 The Hundred-Foot JourneyIMDB 7.3/10
(Hundred-Foot Journey, The 2014). Ruotsalaisen ohjaajamestarin Lasse Hallströmin hurmaavassa draamaelokuvassa Kadamin perhe (perheen poikana Resident-sarjan tähti Manish Dayal) muuttaa Intiasta ranskalaiseen pikkukaupunkiin, jossa he avaavat ravintolan vastapäätä Madame Malloryn (Helen Mirren) Michelin-palkittua huippuravintolaa. Tästä alkaa kahden ravintolan välillä kova kilpailu, jossa kaikki keinot tuntuvat olevan sallittuja. Pääosissa: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah, Dillon Mitra. Ohjaus: Lasse Hallström
fi
21:00
 3:10 to YumaIMDB 7.7/10
1800-luvun lopulla Arizonan rautatietä piinaa pahamaineinen lainsuojaton Ben Wade ja hänen häijy rosvojoukkonsa. Kun Wade saadaan vangittua, sotaveteraani Dan Evans värväytyy saattojoukkoon, jonka on määrä viedä Wade hengissä 15:10 lähtevään Yuman junaan ja oikeuden eteen.
fi
23:00
 Mile 22IMDB 6.1/10
Amerikkalaisen tiedustelu-upseerin on salakuljetettava poliiisi Indonesian rajojen ulkopuolelle. Poliisilla on arkaluontoista tietoa, joka saattaa uhata koko Yhdysvaltain turvallisuutta.
fi