VRT 1

VRT 1

Eén is het eerste net van de VRT, de Vlaamse openbare televisieomroep. De zender wordt gesteund door de Vlaamse overheid en gedeeltelijk gefinancierd met belastinggeld. In Nederland wordt de zender dikwijls met de naam België 1 aangeduid.

Belgium

Guia de TV - sábado, 11/05/2024

00:20
Journaallus
Doorlopende herhalingen E58. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
08:00
Radio2 op VRT 1
E34. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2023)
nl
10:00
Lentebeelden
S03 E24. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
12:05
De week van Bruzz
E19. Programma van het Vlaams-Brusselse Media met het weekoverzicht van Bruzz.Programma van het Vlaams-Brusselse Media met het weekoverzicht van Bruzz. (2024)
nl
12:35
De markt
E15. Informatief programma over de economische actualiteit van de voorbije week.Informatief programma over de economische actualiteit van de voorbije week. (2024)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E132.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E132. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Paul O'Grady: For the Love of Dogs
S07 E06.Stormy is een dwergkeeshond die amper 9 weken oud was toen hij in Battersea aankwam, een cruciale leeftijd in de ontwikkeling van een hond. De Franse buldog Spudnik moet met spoed geopereerd worden, maar wil niet in slaap gedaan worden. Er duiken onverwachts maar liefst 20 honden op die een tijdelijk onderdak zoeken in Battersea. Paul schiet te hulp om ze allemaal een plekje te geven. Regisseur: Fernando Gutierrez De Jesus (2017)
nl
14:00
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
14:15
The Brokenwood Mysteries
Dead and Buried S06 E04. Nieuw-Zeelandse misdaadreeks die zich afspeelt in de op het eerste gezicht rustige provinciestad Brokenwood.Mike moet een verdacht overlijden onderzoeken in de vrouwengevangenis van Brokenwood. Het gaat om Corina Doyle, die hij ooit persoonlijk kende. Tijdens het onderzoek komen ze in contact met enkele andere vrouwelijke gedetineerden, en zo komt nieuwe informatie naar boven over een geheim uit Corina's verleden dat ook betrekking heeft op Mike. Maar om de waarheid te achterhalen, moet hij een deal sluiten ... Regisseur: Katie Wolfe. Acteurs: Neill Rea (Mike Shepherd), Fern Sutherland (Kristin Sims), Nic Sampson (D.C. Sam Breen), Cristina Serban Ionda (Gina Kadinsky), Elizabeth McRae (Mrs. Marlowe) (2019)
nl
15:45
De Playlist
Belle Perez S01 E11. Muziekprogramma waarin een artiest van bij ons zijn of haar playlist van favoriete nummers voorstelt uit het rijke VRT-archief, doorspekt met eigen anekdotes en persoonlijke herinneringen.Muziekprogramma waarin een artiest van bij ons zijn of haar playlist van favoriete nummers voorstelt uit het rijke VRT-archief, doorspekt met eigen anekdotes en persoonlijke herinneringen. (2020)
nl
16:15
Gino's Italian Escape
Luciano in Calabria S01 E03. Culinaire reisreeks waarin de Italiaanse tv-kok Gino D'Acampo zijn gezin de verborgen pareltjes van Sardinië en het allerbeste van Zuid-Italië leert kennen.Gino trekt naar Calabrië met zijn oudste zoon Luciano om het Italiaanse eenvoudige leven te ervaren waarmee hij opgroeide op de boerderij van zijn grootvader. In Chianalea, een pittoresk vissersdorpje, gaan Gino en Luciano de zee op voordat Gino een vislunch bereidt op de kade. In Tropea, zet Gino Luciano aan het werk op een boerderij waar de beroemde zoete rode ui van Tropea wordt geoogst. Terwijl Luciano zich in het zweet werkt op het veld, bereidt Gino een pittige pizza. Regisseur: Ed St. Giles. Acteurs: Luciano D'Acampo (Self) (2021)
nl
16:40
Witse
Kinderspel S03 E02. Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle.Kinderspel" Een schooljongen wordt het slachtoffer van 'steaming'. Wat later wordt de jongen die hem bedreigde dood teruggevonden. Een zware klus voor Witse, vooral wanneer blijkt dat de vader van de schooljongen in de buurt was waar het lijk werd teruggevonden. De oudere broer van de dode jongen, een gekende delinquent, maakt de zaak alleen nog erger. Vlaamse misdaadserie rond een eigenzinnige en gedreven speurder bij de Federale Recherche in Halle. Regisseur: Peter Rondau. Acteurs: Hubert Damen (Commissaris Witse), Wouter Hendrickx (Assistent-commissaris Dimitri Tersago), Daan Hugaert (Inspecteur Romain Van Deun), Mark Stroobants (Rudy Dams), Dirk Tuypens (Hoofdcommissaris Peter Wytinckx) (2006)
nl
17:30
Sporza
E14. Liveverslag van een wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi voor mannen en vrouwen in Valencia (Spanje).Liveverslag van een wedstrijd op het olympisch kwalificatietoernooi voor mannen en vrouwen in Valencia (Spanje). (2024)
nl
17:55
Kijk uit
Veiligheid aan spooroverwegen E19. De belangrijkste oorzaak van ongevallen aan overwegen? Dat blijkt het niet respecteren van de rode lichten en de slagbomen. Levensgevaarlijk! Zowel Infrabel als de politie proberen hier iets aan te doen.De belangrijkste oorzaak van ongevallen aan overwegen? Dat blijkt het niet respecteren van de rode lichten en de slagbomen. Levensgevaarlijk! Zowel Infrabel als de politie proberen hier iets aan te doen. (2024)
nl
18:00
VRT NWS Update
E132. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:10
Down the Road
S01 E05. Humaninterestprogramma waarin Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke uitdaging aangaat: ze maken een roadtrip door zeven landen en verleggen zo hun grenzen.De groep geniet nog even met volle teugen van het luxueuze leventje in het Franse kasteel. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Want op de volgende bestemming is er een pak minder luxe. In de Morvan-streek gaat de groep twee dagen kamperen in de vrije natuur. Niet iedereen is even enthousiast. En dan krijgt Pieter ook nog eens slecht nieuws van het thuisfront ... Regisseur: Mathias Coppens (2018)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E132.Nieuws en sport (2024)
nl
19:35
Het weer
E132. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
19:40
Joker+ en lotto
E38. Verslag van de reguliere lotto trekking en van de trekking van het joker spel waarbij men een geldprijs kan winnen indien de volledige of gedeeltelijke juiste opeenvolging van zeven cijfers wordt geraden.Verslag van de reguliere lotto trekking en van de trekking van het joker spel waarbij men een geldprijs kan winnen indien de volledige of gedeeltelijke juiste opeenvolging van zeven cijfers wordt geraden. (2024)
nl
19:45
F.C. De Kampioenen
Op straat! S19 E09. Vlaamse komische reeks.Pol en Doortje vliegen plots op straat wanneer hun huisbaas hun appartement blijkt verkocht te hebben. Hun zoektocht naar een nieuwe woonst loopt niet van een leien dakje. Fernand biedt zijn hulp aan, maar ze zijn niet van plan om hem weer als huisbaas te krijgen. Marc wordt veroordeeld tot een werkstraf na een verkeersovertreding, en komt onder toezicht van Maurice te staan bij de gemeente. De ene ramp volgt de andere op, en Maurice vreest voor zijn job ... Regisseur: Johan Gevers. Acteurs: An Swartenbroekx (Bieke), Ann Tuts (Doortje), Loes Van Den Heuvel (Carmen), Marijn De Valck (Boma), Tuur De Weert (Maurice) (2009)
nl
20:25
Groeien & Bloeien
De handelsmissie S01 E09. Vlaamse comedyserie die zich afspeelt in het tuincentrum 'Groeien & Bloeien', gerund door de warme maar chaotische familie Versmissen.Omdat Frank op handelsmissie vertrekt naar een nabijgelegen dorp, geeft hij eenmalig de leiding van de winkel aan zowel Klaas als Silke. Wanneer de bus onderweg in panne valt, ziet Barbara zich genoodzaakt om samen met Frank op zoek te gaan naar hulp. Intussen is in Groeien & Bloeien een strijd losgebarsten over wie de beste CEO is. Regisseur: Elias Mentzel. Acteurs: Ben Segers (Frank Versmissen), Anouck Luyten (Silke Versmissen), Francisco Schuster (Klaas Versmissen), Goele Derick (Annemie Lutz), Andrew Van Ostade (Sven) (2024)
nl
21:00
Het Eurovisiesongfestival
E03. Rechtstreekse uitzending van de finale van het 68e Eurovisiesongfestival. Vanuit de Malmö Arena in Zweden. Met extra optredens van de winnaar van vorig jaar en heel wat Eurovisie-iconen.26 landen treden aan; de 20 best scorende landen uit de halve finales + Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden. De televoters thuis en de professionele jury's uit de Eurovisielanden bepalen 50/50 de resultaten. 01 Zweden: Marcus & Martinus - "Unforgettable" 02 Oekraïne: alyona alyona & Jerry Heil -"Teresa & Maria" 03 Duitsland: ISAAK - "Always On The Run" 04 Luxemburg: TALI - "Fighter" 05 Nederland: Joost Klein - "Europapa" 06 Israël: Eden Golan - "Hurricane" 07 Litouwen: Silvester Belt - "Luktelk" 08 Spanje: Nebulossa - "ZORRA" 09 Estland: 5MIINUST x Puuluup - "(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi" 10 Ierland: Bambie Thug - "Doomsday Blue" 11 Letland: Dons - "Hollow" 12 Griekenland: Marina Satti - "ZARI" 13 Verenigd Koninkrijk: Olly Alexander - "Dizzy" 14 Noorwegen: Gåte - "Ulveham" 15 Italië: Angelina Mango - "La noia" 16 Servië: TEYA DORA - "RAMONDA" 17 Finland: Windows95man - "No Rules!" 18 Portugal: iolanda - "Grito" 19 Armenië: LADANIVA - "Jako" 20 Cyprus: Silia Kapsis - "Liar" 21 Zwitserland: Nemo - "The Code" 22 Slovenië: Raiven - "Veronika" 23 Kroatië: Baby Lasagna - "Rim Tim Tagi Dim" 24 Georgië: Nutsa Buzaladze - "Firefighter" 25 Frankrijk: Slimane - "Mon amour" 26 Oostenrijk: Kaleen - "We Will Rave" (2024)
nl

Guia de TV - domingo, 12/05/2024

01:10
Journaallus
Doorlopende herhalingen E59. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
01:26
Winst joker+ /lotto
E38. Verslag van de Winstverdeling van de joker + en de lottotrekking.Verslag van de Winstverdeling van de joker + en de lottotrekking. (2024)
nl
01:27
Keno
E94. Loterijspel inclusief lottotrekking.Loterijspel inclusief lottotrekking. (2024)
nl
01:28
Euromillions winstverdeling
E38. De winstverdeling van de Europese Euromillions-trekkingen.De winstverdeling van de Europese Euromillions-trekkingen. (2024)
nl
01:30
Het weer
E132. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
01:35
Giro Magazine
E08. Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews.Wielermagazine n.a.v. de 107e editie van de Ronde van Italië. Met een uitgebreid ritverslag en interviews. (2024)
nl
01:55
De repair shop
S01 E07. Programma waarin een team van gepassioneerde vakmensen en ambachtslieden zijn vaardigheden inzet om gebroken maar geliefde voorwerpen vol verhalen en familiegeschiedenis weer tot leven brengen.Jan, de kleinzoon van de bekende architect en designer Roger De Winter, brengt vandaag een unieke kuipzetel naar 'De repair shop'. Echt een unieke zetel, want er is maar 1 exemplaar van gemaakt. Lederbewerker John komt voor enkele verassingen te staan bij de restauratie van een schattige peuterwagen, en voormalig krantenboer Pol droomt er van om met zijn kleinkinderen naar de markt te kunnen rijden op zijn oude stalen ros. (2022)
nl
02:35
Journaallus
Doorlopende herhalingen E59. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
09:00
Lentebeelden
S03 E12. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
10:00
Erediensten
Joodse eredienst E45. Uitzending van de eredienst.Verslag vanuit de Grote Synagoge van Brussel en Europa van de huldiging van kardinaal De Kesel en aartsbisschop Terlinden. Israël Muller (eerste voorzanger), Boleslaw Bieniasz (violist), Yossi Fries (pianist) en het Vocaal Ensemble van de Grote Synagoge o.l.v. Jan Moeyaert, zorgen voor de muziek. (2024)
nl
11:00
De Zevende Dag
E15. In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht.In de weken voor 9 juni besteedt De Zevende Dag uitgebreid aandacht aan de Europese, federale en regionale verkiezingen. Elke week wordt een politieke partij helemaal doorgelicht. (2024)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E133.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E133. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Dublin Zoo
S11 E01. Documentairereeks over het leven achter de schermen van de wereldberoemde dierentuin in Phoenix Park in Dublin, Ierland.Kildare, een 23-jarige zebra, heeft de aandacht getrokken van de dierenverzorgers wegens gewichtsverlies. Het dier wordt onder verdoving onderzocht, een riskante onderneming. Bij de gorilla's zijn er twee pasgeboren jongen, Asali en Kavuli en baart het gedrag van zwartrug Bangui de verzorgers zorgen. Er wordt beslist om hem weg te halen bij de kleintjes, maar snel daarna wordt hij ziek. Als gevolg van de vogelgriep is er een ophokplicht voor de flamingo's; de verzorgers maken er handig gebruik van om de lagune te upgraden. (2022)
nl
14:00
Les petits meurtres d'Agatha Christie
Het bleke paard S09 E02. Franse detectivereeks gebaseerd op de misdaadromans van Agatha Christie.Sybille is een duistere helderziende die beweert je ergste vijand vanop afstand te kunnen vermoorden door een vloek uit te spreken. Marlène, die net liefdesdrankjes bij haar komt halen, hoort doodsbedreigingen geuit worden. Commissaris Laurence gelooft echter niet in kristallen bollen of bovenaardse krachten. Maar wanneer Francine, een jonge erfgename en vriendin van Alice op brute wijze aan haar einde komt, moet de commissaris wel toegeven dat er sprake is van moord. Regisseur: Olivier Panchot. Acteurs: Samuel Labarthe (Swan Laurence), Blandine Bellavoir (Alice Avril), Elodie Frenck (Marlène), Natacha Lindinger (Docteur E. Maillol), Elodie Navarre (Elvire) (2016)
nl
15:30
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
15:35
Sporza op zondag
play-off mannen E14. Hockey: liveverslag van de terugwedstrijd in de play-off finale (mannen) in Antwerpen. Met ook een samenvatting van de heenwedstrijd van gisteren en de play-off finale bij de vrouwen.Hockey: liveverslag van de terugwedstrijd in de play-off finale (mannen) in Antwerpen. Met ook een samenvatting van de heenwedstrijd van gisteren en de play-off finale bij de vrouwen. Commentaar: Floris Geerts (2024)
nl
18:00
VRT NWS Update
E133. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:10
Dagelijkse kost
Dagelijkse kost weekend S14 E3584. Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld. (2023)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E133.Nieuws en sport (2024)
nl
19:22
Sportweekend
E18. Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.Wielrennen: Giro d'Italia, rit 9 + balans na eerste Giroweek Voetbal: terugblik op de topper Anderlecht - KRC Genk Voetbal: de strijd voor promotie in 1B tussen Deinze en Lommel Hockey: dag 2 van de hockeyfinals bij de mannen en de vrouwen + analyse Autosport: WK Rally van Portugal Motorcross: MX2 van Spanje Autosport: reportage over 6u van Spa-Francorchamps (met ex-F1 rijders) Squash: reportage over het WK Squash, met de zussen Nele en Tinne Gillis (2024)
nl
19:55
Het weer
E133. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
20:00
Vrede op aarde: Moederdag
E01. Speciale aflevering van het programma "Vrede op aarde" ter gelegenheid van Moederdag.In deze speciale aflevering van Vrede op aarde vieren Sven de Leijer en Soe Nsuki vanuit Oostende Moederdag met Ann Wauters, Elodie Ouedraogo en Tine Embrechts. In de jachthaven komen ook juryleden Annemie Struyf, Philippe Geubels, Stephanie Planckaert, Bent Van Looy en Elisabeth Lucie Baeten samen om te debatteren over de Moederdag-awards. Verwacht vissersboten, opvallende beelden, flipperkasten en veel meer in een show die alle mama's letterlijk in de bloemetjes zet. (2024)
nl
21:05
Flikken Maastricht
Moord op de president S15 E07. Nederlandse politieserie over de strijd tegen de criminaliteit in in het pittoreske Maastricht.Een man die op straat loopt te schelden en tieren, wordt door Romeo en Marion aangehouden. Romeo incasseert enkele klappen. Dan blijkt dat de man een tas met een behoorlijke som geld bij zich heeft. Als hij dan ook nog lid van een motorclub blijkt te zijn, gaan Eva en Wolfs dieper in op de zaak. Hoewel de club geen slechte naam heeft, zijn er nieuwe leden die niet onbesproken zijn. De man houdt vol dat hij alleen psychisch in de war is, maar Wolfs en Eva vermoeden dat er meer aan de hand is. Ondertussen krijgen Romeo en Marion met een kunstroof te maken. Regisseur: Pieter Van Rijn. Acteurs: Sergio Romero IJssel (), Antoinette Jelgersma (Marlies Kamphuis), Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen) (2021)
nl
21:55
First Dates
S03 E17. Realityprogramma waarin vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans wagen in een blind date op restaurant. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.Sofie en Tom merken snel al veel gelijkenissen. Maar wat gebeurt er als Tom aan tafel met zijn dochter belt? Ruben en Milan studeren beiden in Gent en schrikken dat ze elkaar nooit eerder ontmoet hebben. Met Rita verveel je je geen moment! Maar is dat wel waar Etienne naar op zoek is? Lieze toont bewust haar rare humor. Kan Axl daar om lachen? (2021)
nl
22:50
VRT NWS journaal
E60.Nieuws en sport (2024)
nl