nl
Play More Kicks

Play More Kicks

Play More is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van zes betaalzenders waarmee voornamelijk films en series worden uitgezonden. Play More Kicks: spanning, actie, horror, fantasy. Vroeger noemde deze zender PRIME Action.

Belgium

Guia de TV - sábado, 11/05/2024

00:05
War Pony
Zowel de 23-jarige Bill als de 12-jarige Matho groeien op als lid van de Lakota in het Pine Ridge reservaat. Bill wil iets bereiken en is vastbesloten om de "American Dream" waar te maken. Ondertussen wil Matho een volwassen man worden.
nl
01:41
Little Dixie
Doc moet een regeling tussen het kartel en de gouverneur zien te regelen. Al gauw komt Doc in een zeer gevaarlijke situatie terecht en is hij op zichzelf aangewezen en moet hij zijn dochter zien te beschermen.
nl
03:22
Boy From Heaven
Adam is de zoon van een visserman die de kans krijgt om aan de Al-Azhar universiteit in Caïro te studeren. Kort nadat Adam daar is aangekomen, komt de grootmoefti te overlijden. De visserszoon komt in een machtsstrijd terecht.
nl
05:18
Mini Zlatan en oom bestie
Ella kijkt uit naar een droomweek met haar favoriete oom en beste vriend, Tommy. Maar plotseling staat er een vreemde man in de hal. Zijn naam is Steve en hij is Tommy's nieuwe vriendje.
nl
06:39
Play More Highlights
film
nl
07:00
Sarah Silverman: Someone You Love
Comediènne Sarah Silverman laat nog eens zien hoe onbevreesd ze op een podium is in haar tweede stand-upspecial voor HBO, waarin ze haar mening geeft over religie, politiek en toiletpapier.
nl
07:55
Joyride
Joy vindt dat het moederschap niet voor haar is weggelegd. Ze gaat op avontuur om haar pasgeboren baby weg te geven. Onderweg kruist haar pad dat van Mully, een brutale twaalfjarige straatjongen. Samen besluiten de twee aan de wereld te ontsnappen.
nl
09:25
Las consecuencias
De veertigjarige Fabiola ziet toe hoe de relatie tussen haar vader en haar veertienjarige dochter zich ontwikkelt. Hoewel ze geen bewijzen heeft, zegt haar onderbuikgevoel dat er iets mis is. Wanneer Fabiola naar haar ouderlijk huis reist op een klein eiland, wordt ze spion in haar eigen familie en worstelt ze met de behoefte aan antwoorden, het respecteren van andermans privacy en met de angst voor wat ze kan ontdekken.
nl
11:00
Love to Love You, Donna Summer
De muziek van Donna Summer voert haar van de avant-garde scene in Duitsland, naar de glitter en glamour van de dansclubs in New York. Met nooit eerder vertoonde homevideobeelden en interviews met vrienden, familie en collega's.
nl
12:45
The Munsters
Lily is een 150 jaar oude verliefde vampier die op zoek is naar de man van haar nachtmerries. Ze laat haar oog laat vallen op Herman, een groene en twee meter lange reus met een hart van goud. Helaas gaat het niet allemaal van een leien dakje, aangezien Lily's vader andere plannen heeft voor de toekomst van zijn geliefde dochter, en daarbij is haar nieuwe liefde niet betrokken.
nl
14:30
Soof 3
Sophie heeft eindelijk haar leven op de rit en ze is gelukkig. Maar dan krijgt ze slecht nieuws en komt dochter Sascha thuis met een nieuwe verloofde. Ze steekt haar kop in het zand, maar ze leert gaandeweg dat ze de hulp van anderen moet toelaten.
nl
16:15
Attack on Finland
De viering van Finlands Onafhankelijkheidsdag wordt verstoord door een aanslag op het presidentieel paleis. Een aantal hoge gasten wordt in gijzeling genomen. Beveiligingsofficier Max Tanner wordt ingezet als onderhandelaar in de gijzelingscrisis en al snel wordt duidelijk dat het hoofddoel achter de terroristische aanslag een plan is om Europa te destabiliseren. Tanner moet pijnlijke beslissingen nemen om erachter te komen wie achter de aanslag zit. De toekomst van Europa staat op spel.
nl
18:10
Rheingold
Giwar Hajabi is een rapper die beter bekend is onder de naam Xatar. Hij is een grote naam in de Duitse rapscene. In 2009 raakt hij betrokken bij een overval op een goudtransport, waarna hij in de cel belandt. In de cel neemt hij zijn eerste album op.
nl
20:25
Big George Foreman
Volg het leven van Foreman, van Olympisch gouden medaillewinnaar tot wereldkampioen zwaargewicht. Van het Rumble in the Jungle-gevecht met Muhammad Ali in Zaïre tot zijn geloof vinden, met pensioen gaan en predikant worden. Wanneer zijn familie en de kerk in financiële problemen komen, stapt hij terug in de ring en herwint het kampioenschap op 45-jarige leeftijd. Hiermee wordt hij de oudste zwaargewichtkampioen in de boksgeschiedenis.
nl
22:30
Memory
Wanneer Alex, een ervaren huurmoordenaar, weigert een klus af te maken voor een gevaarlijke criminele organisatie, wordt hij zelf een doelwit. FBI-agenten en de Mexicaanse inlichtingendienst worden ingeschakeld om de zaak te onderzoeken, waarbij ze Alex op het spoor komen. Met het misdaadsyndicaat en de FBI in achtervolging, kampt Alex met één probleem: hij heeft last van ernstig geheugenverlies. Alex twijfelt bij elke actie die hij onderneemt wie hij nog kan vertrouwen.
nl

Guia de TV - domingo, 12/05/2024

00:20
The Protégé
Anna is als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody en is 's werelds meest bekwame huurmoordenaar. Wanneer Moody echter op brute wijze wordt vermoord, zweert ze wraak voor de man die haar alles heeft geleerd wat ze weet.
nl
02:05
Stowaway
Een geplaagde jonge vrouw erft een luxe jacht van haar vervreemde vader. Maar wanneer deze gekaapt wordt door drie dieven, voormalige zakenpartners van haar vader die hun zinnen hebben gezet op een verborgen fortuin, moet ze vechten om te overleven.
nl
03:35
Sonic the Hedgehog 2
Nadat Sonic is beland in de Green Hills, wil hij bewijzen dat hij het in zich heeft een ware held te zijn. Dit wordt op de proef gesteld als Dr. Robotnik terugkeert met een nieuwe handlanger, en op zoek gaat naar een mysterieuze smaragd die de kracht bezit om hele bevolkingen te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn vriend Tails, en samen ondernemen ze een reis op zoek naar de smaragd.
nl
05:35
Yuku en de Himalayabloem
Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma's leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar 'laatste reis'.
nl
06:40
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
07:00
Into the Deep
Jess probeert haar kleine kuststad te ontvluchten. Dan ontmoet ze de mysterieuze Ben, die haar een romantische ontsnapping belooft. Ze gaan samen op reis op zijn jacht, maar Jess belandt al snel in een web van bedrog, wantrouwen en geweld.
nl
08:26
L'innocent
Wanneer een gevangenisdocent trouwt met een zojuist vrijgekomen gevangene, begint haar zoon zich af te vragen of zijn nieuwe stiefvader daadwerkelijk gerehabiliteerd is, of dat hij nog steeds een crimineel is.
nl
10:01
Bama Rush
Een duik in het dispuutleven met twee eerstejaars op de universiteit van Alabama. Van de pracht en praal van Rush tot de onthulling van een geheim genootschap met een onverkwikkelijk verleden -en alle feestjes, football en drama ertussenin.
nl
11:38
The Return of Tanya Tucker: Featuring Brandi Carlile
Jaren nadat zangeres Tanya Tucker uit de schijnwerpers verdwijnt, schrijft Brandi Carlile een album over het buitengewone leven van haar countryheldin. Hiermee zet ze een van de grootste comebacks in de geschiedenis van de countrymuziek in gang.
nl
13:21
The Lost City
De teruggetrokken schrijfster Loretta Sage schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans met een knap covermodel, Alan. Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek met Alan te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar nieuwste verhaal. Alan is vastbesloten te bewijzen dat hij ook in het echte leven een held kan zijn.
nl
15:08
Boy From Heaven
Adam is de zoon van een visserman die de kans krijgt om aan de Al-Azhar universiteit in Caïro te studeren. Kort nadat Adam daar is aangekomen, komt de grootmoefti te overlijden. De visserszoon komt in een machtsstrijd terecht.
nl
17:04
Aller/Retour
Vrachtwagenchauffeur Erika is op weg naar Zuid-Spanje als ze ontdekt dat migrant Idy zich heeft verstopt in haar vrachtwagen en stiekem met haar meereist. Ze besluit Idy niet weg te sturen, maar mee te nemen.
nl
18:29
Supereroi
Dit komische romantische drama uit Italië vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco: zij is een impulsieve cartoonist - hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft.
nl
20:27
Love Again
Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische berichtjes naar zijn telefoonnummer. Wat ze niet weet, is dat dat nummer nu van journalist Rob is, die onder de indruk raakt van de openhartige berichtjes.
nl
22:07
R.I.P.D. 2: Rise of the Damned
Een herrezen sheriff, gerekruteerd door de R.I.P.D., keert terug naar de aarde om de mensheid te redden van een poort naar de hel.
nl