Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

Guia de TV - quarta, 03/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Snackslak is verliefd op Reisslak, maar die loopt voor hem weg, en daarom gaat Snackslak achter haar aan. En dat betekent dat pannenkoekendag tot groot verdriet van Mush-Mush niet doorgaat, totdat Chep zich ermee gaat bemoeien.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Vandaag is het de dag waarop iedereen in Zwamdorp elkaar voor de gek houdt. En Mush-Mush vindt zelf dat hij een hele goede grap heeft bedacht. Maar als hij en zijn vriendjes een schilderij beschadigen, moeten ze het zien te vervangen.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De bouwers vieren het nieuwe maanjaar, maar Bugs en Lola verdwijnen tijdens de leeuwendans.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers doen mee met een zandkastelenwedstrijd. Tweety verliest zijn zelfvertrouwen.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers helpen Petunia met het bouwen van een groentekas. Veel geduld heeft Petunia niet, en ze kan niet wachten tot de groenten rijp zijn. Ze doet alles om het proces te versnellen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een kast voor Tibs de eekhoorn, maar niet al z'n spullen passen erin.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een museum in de woestijn, maar Wile E. Coyote laat zich afleiden.
nl
02:55
Batwheels
Bam maakt een inschattingsfout waardoor Batwing crasht. Hij raakt geobsedeerd met zijn fout en wil niets liever dan het goedmaken met haar tijdens een gevaarlijke missie tegen Pinguin en zijn enorme Eendenballon.
nl
03:05
Batwheels
Buff wordt vrienden met Mr. Freeeze's sneeuwruimer 'Snowy'. Maar de Batwheels krijgen de rillingen van het idee om te chillen met een 'slechterik'. Buff hoopt dat hij ze van gedachten kan veranderen.
nl
03:20
Batwheels
Iedereen is door het dolle heen wanneer Bibi, Batgirl, en Robin het eindelijk lukt Toyman en zijn 'Do-over' afstandsbediening gevangen te nemen. Maar dan besluit Bibi de afstandsbediening te gebruiken om haar landing te perfectioneren.
nl
03:30
Batwheels
Redbird moet zijn ideeën delen met de Batwheels als ze Riddler's plannen willen doorgronden.
nl
03:40
Batwheels
Batman weigert pertinent te racen tegen Joker. Bam daagt Prank uit voor een rematch.
nl
03:50
Tom en Jerry
Tom en Jerry zetten hun achtervolging voort in de lucht. Vliegeren is nog nooit zo spannend geweest.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy schiet de Lemmingen met hun ghettoblaster de jungle in, waar een papegaai hem afleidt door de muziek na te doen. De Lemmingen krijgen het apparaat terug, maar dat valt kapot. Een microfoon belandt op de vogel, die nu muziekgolven oppikt.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen rijden op vleermuizen in de pikdonkere hut. Grizzy komt thuis en doet het licht aan, waardoor de vleermuizen in slaap vallen. Hij schiet de Lemmingen weg, maar ze vinden een voorwerp waarmee ze kunnen bepalen of het dag of nacht is.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zetten een oude flipperkast in de hut en halen met hun spel Grizzy uit zijn slaap. Hij schiet de Lemmingen de jungle in waar ze op een rubberboom belanden. Ze merken hoe goed rubber stuitert en maken een flipperkast tussen de bomen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kweekt een cacaoplant onder een UV-lamp, die de Lemmingen per ongeluk kapotmaken. Hierdoor verandert een van hen in een Super Lemming die elke plant die hij aanraakt heel groot maakt. Grizzy verheugt zich al op enorme cacaobonen.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen stuiten op een Maya-tempel in de jungle terwijl ze aan het vechten zijn. Door een magische reactie creëren ze kopieën van zichzelf in verschillende leeftijden: een baby-Grizzy en bejaarde Lemmingen.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is woest als de Lemmingen zijn chocoladepasta hebben gestolen en hij gooit ze ver weg. Ze belanden in een kano en gewapend met blaaspijpen vechten ze tegen Grizzy, die op zijn beurt wordt gelanceerd.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen laten per ongeluk een gestolen pot chocoladepasta vallen bij een heilige Azteek-tempel. Ze blokkeren hiermee de ingang en zij en Grizzy moeten raadsels oplossen en hindernissen overwinnen om de pot terug te krijgen.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen houden een worstelwedstrijd op de bank. Als Grizzy hier een einde aan maakt, vechten de Lemmingen terug, maar zakken vervolgens door de vloer. Ze vallen in een oud zijspanwagentje met worstelmaskers.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike moet vanwege een kleine verwonding een onhandige kraag dragen van de dierenarts. De wasberen besluiten van zijn situatie gebruik te maken door het terras te beroven.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike vliegt met zijn wagen in een leeg zwembad, omdat de schildpadden deze hebben leeggehaald. De wasberen bedenken een geniepig plan.
nl
05:10
Machtige Mike
Iris' favoriete hoed belandt op het dak, en Mike ziet zijn kans om de held uit hangen.
nl
05:25
Machtige Mike
De wasberen zijn van plan om Toms robot te stelen, zodat ze de buit naar hun nest kunnen brengen. Mike gebruikt zijn sculptuur om zijn territorium te verdedigen.
nl
05:30
Machtige Mike
Mike zoekt naar Stephans verdwenen sleutels, maar Stephan denkt niet dat het hem zal lukken. De aanwijzingen stapelen zich op en de wasberen komen dicht bij de waarheid.
nl
05:40
Machtige Mike
Louise vindt een oud stuk speelgoed in haar koffer waar Mike vroeger bang voor was. De wasberen gebruiken het om de mopshond bij ze weg te houden.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike zit midden in een yogasessie met Cindy wanneer Fluffy hem maar blijft ergeren. Hij duwt Fluffy in een zak houtskool waarna hij er als een kleine wasbeer uit ziet.
nl
06:00
Mr.Bean
Mevrouw Wickett heeft de burgemeester uitgenodigd voor de thee. De kikkervisjes van mr. Bean zijn echter net uitgekomen en springen door het hele huis.
nl
06:10
Mr.Bean
Mr. Bean redt de hond van een gravin en wordt uitgenodigd voor een lunch in haar landhuis. Ze blijkt echter haast geen geld meer te hebben en mr. Bean geeft haar een beetje geld. Hij blijkt echter niet de eerste gulle gever te zijn.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean besluit zijn kamer in de stijl van Buckingham Palace te verbouwen. Het stijgt mevrouw Wickett echter naar haar hoofd en ze waant zich koningin.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean doet mee aan een race om de grootste pompoen te kweken. Hij wil dolgraag winnen omdat hij dan in de krant komt te staan en prijzengeld krijgt.
nl
06:55
Mr.Bean
Mr. Bean wil naar een concert van Roxy, de popster waar hij verliefd op is. Hij wil een handtekening, maar die is niet gemakkelijk te verkrijgen.
nl
07:05
Mr.Bean
Mr. Bean is in de wolken wanneer hij mr. Pod ontmoet, zijn ogenschijnlijke dubbelganger. Ze hebben zo veel gemeen, ze dragen hetzelfde shirt, dezelfde auto, dezelfde jas, dezelfde broek en zelfs dezelfde onderbroek. Mr. Pod is echter nét iets beter.
nl
07:25
Mr.Bean
Mr Bean weet zeker dat de horrorfilms in de bioscoop beter kunnen. Samen met Mrs Wicket gaat hij zijn eigen horrorfilm maken, met Irma en Teddy als acteurs! De opnames zijn een groot succes, maar voor Mrs Wicket lopen ze minder goed af.
nl
07:35
Mr.Bean
Mr Bean past op de goudvis van Mrs Wicket, maar kat Scrapper wil maar al te graag 'helpen'. Wanneer Mr Bean de vis kwijtraakt, eindigt zijn zoektocht in het huis van zijn buurvrouw. Zal het lukken om de vis op tijd te vinden?
nl
07:50
Mr.Bean
Bean wint twee kaartjes voor een cruise en besluit Teddy mee te nemen. Bean valt echter overboord en belandt op een onbewoond eiland.
nl
08:05
Mr.Bean
Mr. Bean wil wat geldprijzen winnen op de kermis, maar het blijkt lastiger te zijn dan gedacht.
nl
08:20
Mr.Bean
De electriciteit van mr. Bean wordt afgesloten wanneer Mrs. Wicket haar enorme energierekening ziet. Mr. Bean krijgt het idee een windturbine in de achtertuin te bouwen om zijn electriciteit terug te krijgen.
nl
08:30
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean zijn credit card wil terugkrijgen uit een pinautomaat, komt hij per ongeluk vast te zitten in de kluis van de bank.
nl
08:45
Mr.Bean
Mr. Bean is kwaad over de slordige straten en iedereen die zomaar afval op straat gooit. Hij besluit op een eenmansmissie te gaan om de stad op te ruimen.
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean moet een manier vinden om een ongewenste huisgast kwijt te raken. Maar de koppige rat weigert te vertrekken.
nl
09:15
Mr.Bean
Mr. Bean porbeert romantisch te zijn met Irma, maar hun ideeën over romantiek verschillen nogal.
nl
09:30
Mr.Bean
Mr. Bean is vergeten dat Irma bij hem zou komen eten. Hij gaat snel naar de supermarkt, waar hij deelneemt aan een taart-eetwedstrijd om een mandje gratis eten te winnen.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean heeft een nieuwe boekenkast nodig en gaat naar een warenhuis. Wanneer hij de perfecte boekenkast vindt, blijkt dat hij hem zelf nog moet bouwen.
nl
09:45
De Batwheels
Bam kan niet wachten om weer op te laden na een lange nacht vol heldendaden in Gotham. De Batwheels hebben alleen zijn hulp nodig, waardoor zijn broodnodige dutje net iets langer moet worden uitgesteld.
nl
10:00
Lucas de spin
Findley kijkt naar een programma over spinnen die vliegen eten, en denkt dat Lucas hem wil opeten.
nl
10:05
Lucas de spin
Nadat hij het perfecte web in het raam van het huis heeft gezien, twijfelt Lucas aan zijn kwaliteiten als spin wanneer hij zich realiseert dat hij zelf lang niet zo'n mooi web kan maken.
nl
10:10
Lucas de spin
Lucas ontdekt dat het zorgen voor een ei een grote verantwoordelijkheid is voor een kleine spin.
nl
10:20
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas en Kana racen door Sodor om de schat aan het einde van de regenboog te vinden.
nl
10:30
Alice & Lewis
Wanneer Alice vergeet te klappen voor de Koningin wanneer ze wordt geëerd, moet Alice haar beste compliment ooit bedenken. Als de Koningin niet het beste compliment krijgt, wordt Alice voor eeuwig verbannen uit Wonderland.
nl
10:40
Alice & Lewis
Alice moet tijdens de gym in een touw klimmen, maar ze wordt duizelig. Als ze daarna samen met Lewis het kasteel van de Koningin schildert, gebeurt er hetzelfde. Ze wil niet toegeven dat ze hoogtevrees heeft.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen kijken hoe een baby-dinosaurus uit een ei komt. Hij ziet hen aan voor zijn moeder.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy besluit om beter in vorm te komen en gebruikt daarvoor de gewichten van de boswachter. Voordat hij daarmee begint, moet hij het probleem met de Lemmingen oplossen. Zij gebruiken de gewichten namelijk als hun persoonlijke speeltuin.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de robotstofzuiger van de boswachter een lekkere rugmassage kan geven. De Lemmingen zien het nieuwe apparaat meer als een nieuw stuk speelgoed: het lijkt net een botsauto.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een gadget die allerlei dingen in de blokhut bedient. Daarmee hoopt hij eindelijk van de Lemmingen af te kunnen komen.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy zet een slot op de koelkast om te voorkomen dat de Lemmingen zijn chocopasta stelen. De Lemmingen proberen het slot met man en macht te openen.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een nieuw spel bedacht: het vangen van popcorn in hun mond.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de mambo leren dansen om zijn vriendinnetje blij te maken, en vindt een dansvloer in het huis van de boswachter.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn vraagt de Looney Bouwers om een lichttoren voor Looneydam te bouwen. Maar als de tablet van Lola kapot gaat, moet ze volledig op zichzelf vertrouwen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
12:25
Baby Looney Tunes
Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat, ze zijn jong, dom en klaar om wat herrie te schoppen!
nl
12:40
Baby Looney Tunes
Bugs is humeurig en speelt de baas over de andere Baby Looneys. Wanneer Granny vraagt of hij op de anderen wil passen, voelt hij zich heel belangrijk. Wanneer er een monster opduikt, neemt Bugs zijn taak heel serieus.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
De detectives proberen wanhopig om George en Junior te helpen bij het vinden van de vermiste zwarte panter uit de dierentuin.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Wanneer Tom een toverdrankje van een zigeuner drinkt, krimpt hij tot hij zo klein is als een insect. Hij moet de hulp van Jerry vragen om een tegenmiddel te vinden.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Een Britse superspion huurt Tom en Jerry in om de kostbare voorwerpen van de koningin te bewaken, terwijl ze worden tentoongesteld in de stad.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Jerry zit van top tot teen in het verband na een ongeluk en kan niet met zijn verkennersgroep kamperen. Tom voelt zich schuldig en besluit de kinderen zelf te leiden.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
De hotdogs die Crooked Eddie naar de detectives heeft gebracht, blijkt een explosief te zijn. Tom en Jerry moeten het snel terug naar het lab brengen voor het de hele stad opblaast.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
De neven en nichten van Jerry brengen een bezoek aan het landhuis en kunnen niet wachten om chaos voor Tom te creëren. Het wordt gekker dan ooit wanneer ook de echtgenotes van de neven en nichten opduiken.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Tom krijgt een baan als butler voor de hertogin. Een maki, die toebehoort aan de avontuurlijke neef van de hertogin, brengt zijn baan in gevaar wanneer deze overal schade aanricht.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean wordt een dag scoutmaster, maar zijn obsessie met het verzamelen van badges helpt hem niet bij vrienden maken.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean doet alsof hij superspion is, zijn favoriete televisie held. Wanneer hij ongewone activiteiten ziet in het huis van de buren, probeert hij de situatie recht te zetten.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean wordt per ongeluk leraar en moet een drukke klas in toom zien te houden.
nl
14:40
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean in de bibliotheek zijn familiegeschiedenis bekijkt, ontdekt hij dat hij een Schotse Lord is. Hij gaat op visite bij zijn Schotse familie, die hem met open armen verwelkomd.
nl
14:55
Lucas de spin
In een reeks van zes korte filmpjes worden alle vrienden van Lucas geïntroduceerd.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas vraagt Arlo niet zoveel vragen te stellen, maar hij beseft al snel dat geduld belangrijk is.
nl
15:10
Lucas de spin
Lucas ontdekt een overgebleven stuk cake en besluit een verrassingsfeestje te geven voor Findley.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas vertelt een kampvuurverhaal over een legendarisch monster genaamd Big Butt.
nl
15:30
Alice & Lewis
De koningin heeft genoeg van de slonskaart. De Koningin besluit om de onhandige en verfrommelde kaart uit haar leger te schoppen. Verontwaardigd door dit onrecht, zal Alice alles doen wat ze kan om de kaart terug op haar plaats te krijgen.
nl
15:40
Alice & Lewis
Alice wil haar nieuwe kauwgom aan Lewis laten zien, maar die slikt de zijne door. Dus wanneer Lewis praat, blaast hij bellen. Volgens de tweeling is er maar één geneesmiddel, dus gaan ze op zoek naar een vrucht van de balansboom.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Petunia spaart al haar geld om er uiteindelijk iets speciaals mee te kopen.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
Petunia vindt het erg moeilijk om iets te vinden dat alleen zij heel goed kan. Uiteindelijk durft ze nauwelijks iets te ondernemen.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Nadat Tom weer eens knock-out is geslagen, wil hij Kung-Fu master worden. Hij bestelt een video met Kung-Fu lessen en transformeert in een ware meester.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
Een verkoper probeert allerlei spulletjes aan Tom te verkopen om Jerry te vangen.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Tom wordt in dienst genomen bij een aristocratisch gezin om de muis die boven leeft te verwijderen. Als Tom slaagt, mag hij de rest van zijn leven bij het bevoorrechte gezin blijven wonen.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Ginger rijdt per ongeluk over de staart van Butch. Ze voelt zich zo schuldig, dat ze Butch in huis neemt tot hij zich beter voelt.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry worden wakker gehouden door het geblaf van een hond ergens in de stad. Ze proberen hem te vinden en hem te laten stoppen met blaffen.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Wanneer de pokervrienden van Spike spoorloos verdwijnen, roept hij de hulp in van de detectives Tom en Jerry om hen te zoeken.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Er ontstaan problemen wanneer Tom en Jerry te veel gebruiken van het verdwijndrankje van de heksen.
nl
18:00
De Batwheels
Een videoclip vol daverende actie en de meest opwindende avonturen van de Batwheels, in een verlengde versie van de themesong van de serie.
nl
18:10
De Batwheels
Een videoclip waarin het dapperste autoteam van Batman wordt gepresenteerd: de Batwheels. De clip toont ongelooflijke gadgets, hun verbluffende talenten en hun unieke persoonlijkheden.
nl
18:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een verjaardagspiñata. De Lemmings proberen te voorkomen dat Grizzy deze kapot maakt, omdat ze deze liever willen gebruiken als speelgoed.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een magisch spel in een mysterieuze grot. Wat er tijdens het spel gebeurt, zal ook in het echte leven plaatsvinden.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemming denken dat een pop een Super Lemming is die sterker is dan Grizzy en beginnen hem te gehoorzamen.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat er in de hut van de boswachter een Halloweenfeest heeft plaatsgevonden. De Lemmings springen in een pot vol met marshmallows.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de berin een plastic ring geven, maar moet deze eerst zien te wassen. De Lemmings gebruiken de enige zeep in het huis echter als een bobslee.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een vreemd beeldje die de geesten van twee wezens kan omwisselen. Hij komt hierdoor vast te zitten in het lichaam van een kariboe.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy een oude handspiegel vindt die wel van een prinses lijkt, komt hij in een wereld terecht waar hij alleen maar van kon dromen.
nl
19:30
Alice & Lewis
De Koningin en Lewis verwisselen van lichaam als ze door een boze magische wolk, meneer Grijs, met een bliksemschicht worden geraakt. Ze zetten nu alles in het werk om Meneer Grijs te overtuigen om het ongedaan te maken.
nl
19:40
Alice & Lewis
Alice wist per ongeluk alle herinneringen die Lewis aan haar heeft en hij begint te doen alsof hij haar nog nooit heeft ontmoet. Ze laat hem de momenten herbeleven die ze samen doorbrachten terwijl ze hem terug probeert te krijgen.
nl
20:00
Mr.Bean
Bean is iets te enthousiast tijdens het schoonmaken en Teddy belandt in de vuilnisbak.
nl
20:10
Mr.Bean
Meneer Bean is erg blij: hij heeft zojuist zijn nieuwe robotreiniger ontvangen. Helaas wordt de machine al snel oncontroleerbaar en zaait paniek in de stad.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil een ijsje kopen bij de ijscowagen. Maar als hij dan eindelijk aan de beurt is, gaat de man in de ijscowagen net lunchen. Mr. Bean besluit door een raam te klimmen en zichzelf te bedienen.
nl
20:35
Mr.Bean
Mr. Bean voelt zich somber omdat iedereen zijn verjaardag is vergeten. Om het nog erger te maken, heeft mevrouw Wicket beneden een luidruchtig feest.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
nl
22:00
Alice & Lewis
Alice ervan overtuigd dat het spookt in haar kamer. Ze sluipt weg naar Wonderland, waar ze met Lewis meereist naar de donkere kant van Wonderland. Tijdens hun reis horen ze geluiden in de duisternis.
nl
22:10
Alice & Lewis
Als Alice op een daad van onrecht stuit, zorgt ze ervoor dat de kaarten in opstand komen. Dit leidt ertoe dat ze zelf wordt verbannen. Ze probeert haar straf ongedaan te maken en tegelijkertijd de werkomstandigheden van de kaarten te verbeteren.
nl
22:30
Alice & Lewis
Iedereen moet een schilderij van de koningin schilderen voor schilderdag en Alice doet enthousiast mee. Maar de koningin komt vast te zitten in het schilderij van Alice, tot grote vreugde van de inwoners van Wonderland.
nl
22:40
Alice & Lewis
Nadat hij Alice heeft uitgedaagd voor een watergevecht, wordt Lewis verkouden. Dit veroorzaakt niet alleen een verstopte neus, maar zorgt er ook voor dat hij begint met teleporteren.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over verjaardagen.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers doen mee met een zandkastelenwedstrijd. Tweety verliest zijn zelfvertrouwen.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers helpen Petunia met het bouwen van een groentekas. Veel geduld heeft Petunia niet, en ze kan niet wachten tot de groenten rijp zijn. Ze doet alles om het proces te versnellen.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een kast voor Tibs de eekhoorn, maar niet al z'n spullen passen erin.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een museum in de woestijn, maar Wile E. Coyote laat zich afleiden.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
nl

Guia de TV - quinta, 04/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verandert mentaal in een baby, en de Lemmings besluiten voor hem te zorgen.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Een eenhoorn kan ineens vliegen en laat al snel regenbogen achter.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is Halloween, dus de Looney Bouwers versieren hun garage voor de kinderen die aan de deur komen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden geconfronteerd met uitdagingen onder water als ze een zeeschool bouwen.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen Paulus Potvis helpen door een postwagen voor hem te bouwen, maar Paulus is gewend om alleen te werken.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Lara Lamantijn vraagt de Looney Bouwers om een hindernisbaan te bouwen voor de Kleuterschool de Klapperschelp-spelen, maar Lola luistert niet naar haar ploeggenoten.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
02:55
Batwheels
De Batwheels zijn nogal afgeleid tijdens de feestdagen, dus besluit Batwing solo te gaan om het gemene kerstplan van Mr. Freeze te dwarsbomen. Maar al snel beseft Batwing hoe moeilijk het is om meneer Freeze in haar eentje tegen te houden.
nl
03:05
Batwheels
Nadat de andere Batwheels uitgeschakeld zijn en Gothams's mascotte IJs Pegel, gevangen is genomen door Meneer Freeze, realiseert Batwing zich dat ze zal moeten samenwerken met haar vrienden om Kerst in Gotham te redden.
nl
03:20
Batwheels
Redbird offert zijn stealth techniek op om net zo hard te kunnen ronken als de andere Batwheels, maar zijn aanpassingen werken tegen hem wanneer Robin zijn stealth kwaliteit nodig heeft om de ongrijpbare Catwoman te vangen.
nl
03:30
Batwheels
MOE wil weten hoe het is om lid te zijn van het Batwheels, maar de robot krijgt meer voor zijn kiezen dan hij had verwacht wanneer Bam hem meevraagt op een spannende missie om Poison Ivy te stoppen.
nl
03:40
Batwheels
Nadat de Joker de Batgrot heeft laten overstromen, vertrekken de Batwheels naar een parkeergarage om de hoek. Terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, leren ze belangrijke lessen over de waarde van familie.
nl
03:50
Tom en Jerry
Tom haalt weer allerlei streken uit. Maar als de achtervolging buiten verdergaat, blijkt Jerry er ook wat van te kunnen. Hij draait de rollen om!
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen ruzie maken over een pot chocoladepasta vinden ze stukjes chocola in goudpapier in de jungle. Ze ontdekken dat de chocola afkomstig is van een vrachtwagen en gaan op zoek naar de hele lading.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen om de laatste pot chocoladepasta vechten, stuiten de Lemmingen op een krat vol in de garage. Ze gaan ermee vandoor, maar het krat valt op een Maya-tempel vol met vallen.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
's Avonds genereren Grizzy's zonnepanelen niet genoeg elektriciteit voor zijn tv. Als hij de Lemmingen met vuurvliegjes ziet spelen, wil hij die gebruiken voor elektriciteit. Hij schiet de Lemmingen weg en ze landen op een tempel.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Nadat de Lemmingen Grizzy's chocoladepasta stelen, schieten ze de beer weg. Hij landt op een tempel waar hij een glazen schedel vindt waarmee je onenigheid kunt creëren. Grizzy zet de knaagdieren tegen elkaar op.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Er is een hittegolf in Nutty Hill. Grizzy besluit om in de koelkast te kruipen om aan de hitte te ontsnappen, maar hij zit al vol Lemmingen en hij past er niet meer bij.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Precies wanneer Grizzy chocolade op een zalm wil smeren en hem lekker op wil gaan eten voor de tv, ontdekt hij dat de voorraadkast leeg is.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt verslaafd aan een spelletje op de telefoon van de boswachter, maar de Lemmingen gebruiken een muziek-app op de telefoon om de garage om te toveren in hun eigen discotheek.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen kijken hoe een baby-dinosaurus uit een ei komt. Hij ziet hen aan voor zijn moeder.
nl
05:00
Machtige Mike
De wasberen kunnen niet tegen de kou en proberen Mike's knusse huis in te komen.
nl
05:05
Machtige Mike
Wanneer Mike met Louise en haar pop aan het spelen is, komt hij op een idee: hij doet net alsof hij de pop moet redden om indruk te maken op Cindy.
nl
05:10
Machtige Mike
De wasberen worden jaloers als ze zien hoe Mike het zich gemakkelijk maakt in zijn woonkamer.
nl
05:25
Machtige Mike
Laura is haar telefoon thuis vergeten en Mike vindt daar een hilarisch filmpje van Cindy op die hij aan haar wil laten zien. Maar de wasberen zijn ook uit op de telefoon.
nl
05:30
Machtige Mike
Omdat Mike indruk wil maken op Cindy doet hij een strikje om, zodat hij eruit ziet als een geheim-agent. De schildpadjes hebben een harpoen met een lijn afgeschoten en de wasberen zien een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike probeert indruk te maken op Iris door een circus op te zetten op de patio. Mike speelt de circusdirecteur en Fluffy doet alsof ze een wilde tijger is.
nl
05:45
Machtige Mike
Wanneer Stephan een nieuwe robot heeft gekocht die precies op Mike lijkt, krijgt hij een idee. Hij kan de robot gebruiken als een stuntbubbel en daarmee indruk maken op Iris.
nl
06:00
Mr.Bean
Mr. Bean en Teddy gaan op een ontspannen vakantie aan zee. Ze ontmoeten een verwend meisje in het hotel, die Teddy voor zichzelf wil hebben.
nl
06:10
Mr.Bean
Mr. Bean krijgt eindelijk wat rust wanneer Mrs. Wicket met vakantie gaat. Het betekent ook dat hij gratis toegang heeft tot haar dagelijkse krant.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean is op zoek naar een rustige plek om zijn boek te lezen en vertrekt naar de bibliotheek. Daar wordt hij echter afgeleid door grappige online video's en besluit zijn eigen video op te nemen.
nl
06:40
Mr.Bean
Mr. Bean wordt een dag scoutmaster, maar zijn obsessie met het verzamelen van badges helpt hem niet bij vrienden maken.
nl
06:55
Mr.Bean
Mr. Bean doet alsof hij superspion is, zijn favoriete televisie held. Wanneer hij ongewone activiteiten ziet in het huis van de buren, probeert hij de situatie recht te zetten.
nl
07:05
Mr.Bean
Mr. Bean wordt per ongeluk leraar en moet een drukke klas in toom zien te houden.
nl
07:20
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean in de bibliotheek zijn familiegeschiedenis bekijkt, ontdekt hij dat hij een Schotse Lord is. Hij gaat op visite bij zijn Schotse familie, die hem met open armen verwelkomd.
nl
07:35
Mr.Bean
Mr. Bean gaat eindelijk de confrontatie aan met Reliant Robin.
nl
07:50
Mr.Bean
Mr. Bean moet een bruid op tijd naar de kerk brengen wanneer hij haar per ongeluk aan heeft gereden. Wanneer Irma mr. Bean met een andere vrouw ziet, wordt ze helemaal gek.
nl
08:05
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag een smartphone, maar hij kan het niet betalen. Zeker wanneer hij er zelf een zou kunnen bouwen: de Bean-telefoon.
nl
08:20
Mr.Bean
Twee verwarde Japanse toeristen maken een fout en zien het huis van Mr. Bean aan voor een hotel. Mr. Bean probeert aan hen uit te leggen dat het niet zo is, maar door de taalbarrière kunnen ze hem moeilijk verstaan.
nl
08:40
Mr.Bean
Mr. Bean gaat op een fotografie tripje op het platteland om de natuur te fotograferen. Hij ziet een vogel, een vos en een dinosaurus.
nl
08:45
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor Mrs. Wicket zorgen wanneer ze zich heeft bezeerd. Ze heeft echter niet de gemakkelijkste verzoeken.
nl
09:00
Mr.Bean
De auto van mr. Bean is kapot gegaan terwijl hij onderweg was naar Irma bij de opera. Wanneer mr. Bean eindelijk arriveert, wordt de toegang geweigerd vanwege zijn vuile kleding.
nl
09:15
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean een lekke band heeft, neemt hij een taxi. De taxi-chauffeur denkt echter dat hij mr. Bean wel voor de gek kan houden. Wanneer de taxi-chauffeur uitstapt, neemt mr. Bean de taxi over.
nl
09:30
Mr.Bean
Mr Bean moet indruk maken op Irma, die verliefd is geworden op een knappe bezorger. Mr. Bean probeert zijn lichaamsbouw te verbeteren in de sportschool, maar heeft weinig succes. In plaats daarvan kiest hij voor een opblaasbaar spierpak.
nl
09:40
Mr.Bean
Mr Bean gaat op fotojacht in de natuur op zoek naar de gebruikelijke wilde dieren - een vos een vogel een dinosaurus. EEN DINOSAURUS?!! Mr Bean is doodsbang tot hij beseft dat hij hier beroemd en rijk mee kan worden. Heeft hij de foto van zijn...
nl
09:50
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over verjaardagen.
nl
10:00
Lucas de spin
Nadat hij een vreselijk gekrijs van de open haard heeft gehoord, wordt Lucas door zijn vrienden gevraagd om naar boven te gaan en uit te zoeken waar het vreemde geluid vandaan komt.
nl
10:05
Lucas de spin
Lucas kan niet geloven dat Maizie de hele winter weg wil gaan om een winterslaap te houden. Hij gebruikt verschillende vertragingstactieken om haar in huis proberen te houden.
nl
10:10
Lucas de spin
Weebiscuit verslaat Dimples altijd in een wedstrijdje staren naar elkaar. Dimples roept de hulp in van Lucas om haar te helpen de concentratie op te kunnen brengen die nodig is om hem te verslaan.
nl
10:20
Thomas de Stoomlocomotief
Kana baalt ervan dat haar accu zo vaak leeg is. Maar een geheimzinnige speurtocht vrolijkt haar op.
nl
10:30
Alice & Lewis
Alice's kat Echo geeft haar vlooien en haar vader wil dit met citroensap bestrijden. Alice gaat naar Wonderland in de hoop dat Lewis een ander middeltje heeft, maar dan geeft ze hem per ongeluk ook vlooien.
nl
10:40
Alice & Lewis
Nadat Alice zonder succes Echo heeft geprobeerd te trainen, gaat ze naar Wonderland om haar methode op Chester uit te proberen. Maar wanneer Alice de grote kat uitnodigt voor het theekransje van de koningin, doet er zich een grote ramp voor.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy belandt in een identiteitscrisis na een aanvaring met een metalen pan. Kunnen de lemmingen hem helpen de klap te boven te komen?
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de bezeten 'breakdance'die de lemmingen doen eigenlijk te wijten is aan de vlooien waardoor ze worden geteisterd. Als Grizzy ook vlooien krijgt is de paniek compleet! Grizzy is vastbesloten om de parasieten tot de laatste toe te elimineren. Het probleem is dat z'n kleine kamergenoten totaal geen zin hebben om te worden behandeld...
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft erge dorst, maar ontdekt dat de Lemmingen de laatste flessen water gebruikt hebben.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen proberen een kleine spin te vangen, maar Grizzy vermorzelt hem. Hij wil namelijk niet vast komen te zitten in het spinnenweb.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de lemmingen vechten om de jackpot, een reusachtige pot Yummy, de hoofdprijs in een wedstrijd.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de Lemmings de antenne van zijn televisie gebruiken als springplank voor hun waterspelletjes.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
12:30
Baby Looney Tunes
Oma bakt heerlijke koekjes, en Sylvester kan de verleiding niet weerstaan om ze op te eten. De anderen schieten hem te hulp en zeggen dat een monster de koekjes heeft opgegeten.
nl
12:40
Baby Looney Tunes
Oma bakt heerlijke koekjes, en Sylvester kan de verleiding niet weerstaan om ze op te eten. De anderen schieten hem te hulp en zeggen dat een monster de koekjes heeft opgegeten.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
De rechercheurs komen overeen om een gekke Canadese gans terug over de grens te begeleiden. Tom en Jerry krijgen de taak om Mack, de gans, terug te brengen voordat het jachtseizoen begint.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Een wilde achtervolging leidt Jerry in de armen van een klein meisje. Nu moet Tom een manier vinden om Jerry te helpen om uit haar klauwen te ontsnappen. Dit is echter geen gemakkelijke opgave.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Uit angst dat hij zijn plaats in het landhuis zal verliezen, neemt Tom de houding aan van een lid van de Koninklijke Garde. Nu moet hij voorkomen dat de muizen en hun nieuwe vriend Boswell verwoesting aanrichten in de keuken.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Jerry wordt ervan verdacht een zeldzame cavia te zijn, door de vriend van de hertogin. Hij maakt meteen misbruik zijn nieuwe beschermde status om eindeloze problemen voor Tom te creëren.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Max, de grote broer van Spike, verschijnt bij het landhuis. Hij is op de vlucht voor een paar slechteriken en Spike moet de hulp inroepen van Tuffy, Tom en Jerry om van hem af te komen.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Rechercheurs Tom en Jerry voeren een nieuw onderzoek uit. Ze proberen een team husky's te helpen om een schurk te vinden die vastbesloten is om hun hondenslee te saboteren. Ze verdenken een voormalige rivaal die er alles aan doet om te winnen.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Jerry raakt bevriend met een teek om wraak op Tom te nemen. Hij wordt aangevallen door de vervelende parasiet en moet er onmiddellijk vanaf. Er is echter maar één manier om van hem af te komen wat Tom niet bevalt. Hij moet eindelijk gaan baden.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean gaat eindelijk de confrontatie aan met Reliant Robin.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean moet een bruid op tijd naar de kerk brengen wanneer hij haar per ongeluk aan heeft gereden. Wanneer Irma mr. Bean met een andere vrouw ziet, wordt ze helemaal gek.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag een smartphone, maar hij kan het niet betalen. Zeker wanneer hij er zelf een zou kunnen bouwen: de Bean-telefoon.
nl
14:40
Mr.Bean
Twee verwarde Japanse toeristen maken een fout en zien het huis van Mr. Bean aan voor een hotel. Mr. Bean probeert aan hen uit te leggen dat het niet zo is, maar door de taalbarrière kunnen ze hem moeilijk verstaan.
nl
14:55
Lucas de spin
Een slaperige Arlo wil geen dutje doen, omdat hij bang is dat hij iets leuks mist.
nl
15:05
Lucas de spin
Lucas heeft het moeilijk als hij commentaar krijgt op de dingen die hij maakt met zijn web.
nl
15:10
Lucas de spin
Lucas en Findley zijn een beetje zenuwachtig door het onweer dat buiten tekeergaat. Gelukkig staat Arlo paraat om hen er doorheen te helpen.
nl
15:15
Lucas de spin
Findley vindt het spannend om op Huis te passen wanneer Lucas een nachtje weg is.
nl
15:30
Alice & Lewis
Alice zet een grote schelp op haar hoofd en doet alsof ze een koningin is. De Koningin ziet potentie in Alice en neemt haar onder haar hoede. Maar Lewis vertrouwt de Koningin niet.
nl
15:40
Alice & Lewis
Alice ervan overtuigd dat het spookt in haar kamer. Ze sluipt weg naar Wonderland, waar ze met Lewis meereist naar de donkere kant van Wonderland. Tijdens hun reis horen ze geluiden in de duisternis.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Koningin Beatrice huurt bouwvakkers in om een werkplaats in haar bijenkorf te bouwen.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Lola trekt een pruillip om te krijgen wat ze wil. Al snel beginnen alle baby's dat te doen.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
Daffy denkt dat als hij zijn speelgoed deelt, Oma hem nieuw speelgoed zal geven.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Tom vraagt Toodles ten huwelijk en weet al precies wat zijn huwelijkscadeau zal zijn. Iedereen bereidt zich voor op de bruiloft in de achtertuin.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
Tyke heeft een probleem, wat allemaal begon toen de puppy op een houten plank ging staan die Tom had laten liggen. Het was de plank die Tom gebruikte om Jerry mee te slaan.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Jerry blijft helemaal alleen achter wanneer Rick, Ginger en Tom nergens te bekennen zijn.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Jerry brengt Tom bij bewustzijn en de kat komt er achter dat hij een bult op zijn kop heeft, een pijl in zijn achterste, bijensteken op zijn arm, lippenstift op zijn wang en behoorlijk wat geheugenverlies.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Spike gaat op dieet wanneer hij ontdekt dat hij niet meer in zijn hondenhuisje past.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
De danscompetitie waar Toodles aan mee doet komt dichterbij en ze zoekt nog een partner nadat haar partner plotseling verdween. Tom en Butch vechten om de plek. Wanneer Tom wint, verdwijnt hij ook.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry luisteren naar het verhaal van een kat die een betere tegenstander had, en toch achter hem aan ging. Dat heeft catastrofale gevolgen gehad.
nl
18:00
De Batwheels
Terwijl hij zijn denderende themesong laat horen, scheurt Bam de Batmobile door de straten van Gotham. Hij zet zijn slimme leiderschapskwaliteiten en gadgets in om de misdaad te bestrijden en de boeven van het zoomlegioen tegen te houden.
nl
18:10
Batwheels
Bam maakt een inschattingsfout waardoor Batwing crasht. Hij raakt geobsedeerd met zijn fout en wil niets liever dan het goedmaken met haar tijdens een gevaarlijke missie tegen Pinguin en zijn enorme Eendenballon.
nl
18:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een magische stok die van een circusgroep was. De stok kan voorwerpen tot leven brengen.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gebruikt zijn instinct om de berin te verleiden, maar maakt zichzelf belachelijk.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
nl
19:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
nl
19:30
Alice & Lewis
Alice bezoekt Lewis terwijl hij zich voorbereidt op de Wonderland glimlachwedstrijd. Maar het konijn raakt in paniek wanneer hij zijn geheime verblindingsdrankje kwijtraakt. Dit zal hem waarschijnlijk zijn succes kosten.
nl
19:40
Alice & Lewis
Alice is het zat dat er telkens bij elk competitie waar zij aan meedoet, dat zij dan ook verliest. Zij kiest hierdoor om als een kandidaat te runnen bij de verkiezingen van Wonderland.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean probeert het gras te maaien maar, door een vervelende wortel lukt het niet helemaal. Wanneer de schep van Mr. Bean stuk gaat, moet hij naar het tuincentrum in de buurt om een nieuwe te halen.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean en Irma zijn een dagje aan zee. Irma reist licht, maar Bean neemt heel erg veel mee. Eenmaal aangekomen bij de zee, wordt de koffer van mr. Bean aangezien voor de koffer van een goochelaar.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean speelt graag in het zachte speelcentrum in de buurt. Hij stuitert op de trampolines, suist van de glijbanen en dompelt zichzelf onder in de ballenbak. Hij vindt het niet leuk om de plek te delen met alle vervelende kinderen.
nl
20:40
Mr.Bean
Mr. Bean bestelt een pizza maar wordt in de steek gelaten wanneer hij aankomt, dus gaat hij op pad om zijn eigen unieke Teddy-vormige pizza's te bakken. Onder de naam Pizza Bean worden zijn pizza's enorm populair en de vraag ernaar neemt snel toe.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
nl
22:00
Alice & Lewis
De inwoners van Wonderland maken zich zorgen omdat het verstopdag is. Dat betekend dat iedereen in Wonderland die niet wordt gevonden wordt, verdwijnt voor altijd. Alice weet hier niks van en verstopt zich heel goed.
nl
22:10
Alice & Lewis
Alice en haar vrienden gaan de wildernis in op een missie om Cutie Twees op te sporen. Cutie Twees zijn magische wezens die Wonderland in levendige kleuren bedekken. Tijdens de reis ervaren Alice en Lewis hoe ze deze wilde wezens moeten temmen.
nl
22:25
Alice & Lewis
Alice is in een lollige bui, maar de Boektovenaar is daar niet van gediend. Als Alice een schatkaart vindt, gaat ze op onderzoek uit, maar de schat blijkt een gemeen grapjesboek te zijn. En daar is de Koningin weer niet van gediend.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice moet rekensommen uit haar hoofd leren en vraagt Lewis om hulp. Hij leert haar alles wat hij weet, maar ze komt erachter dat er in Wonderland anders gerekend wordt. Ze zal toch echt zelf moeten leren.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over welke boeken ze leuk vinden.
nl