Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Programguide - onsdag, 08. mai 2024

kl. 00.10 +0200
Victorious
Andre blijft bij Tori om te werken aan een nummer, maar ze ontdekken al snel dat ze niet de beste huisgenoten zijn. Jade ontdekt een beschamende foto van zichzelf op internet en doet er alles aan om het er af te krijgen.
nl
kl. 00.35 +0200
Victorious
Sikowitz daagt zijn leerlingen uit om voor een week op alle vragen alleen nog maar ja te antwoorden.
nl
kl. 00.55 +0200
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
kl. 01.20 +0200
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
kl. 01.40 +0200
Danger Force
Danger Force bewaakt voor een flink bedrag de paardenstaart van aartshertog Duke.
nl
kl. 02 +0200
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
kl. 02.25 +0200
The Patrick Star Show
Opat wordt de stuntdubbel van Patrick, maar dan gaat hij opeens ook alle leuke dingen van hem overnemen. Patrick's organen verlaten zijn lichaam en dus moet hij op zoek naar alternatieven.
nl
kl. 02.45 +0200
Huize Herrie
De kinderen horen Lily vloeken en maken zich zorgen dat ze een slechte invloed zijn. Een geheime aanbidder stuurt een liefdesbrief naar ene L. Herrie.
nl
kl. 03.05 +0200
Huize Herrie
Er worden foto's gemaakt voor het jaarboek van school. Lincoln en Clyde zijn bang dat ze vergeten zullen worden en willen een blijvende indruk achterlaten. Lincoln wil zijn zussen helpen om de ruzie met hun kamergenoten op te lossen.
nl
kl. 03.25 +0200
Huize Herrie
Clyde ontdekt dat Lincoln naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Lucy baalt dat ze wordt genegeerd door Lincoln en haar zussen.
nl
kl. 03.50 +0200
SpongeBob
De moeders van SpongeBob, meneer Krabs en Octo bezoeken de Krokante Krab en nemen het hele restaurant over. Patrick wil graag een huisdier en vindt de steen van zijn dromen.
nl
kl. 04.10 +0200
SpongeBob
Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab. Plankton wordt ingezet als lokaas. Octo besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.
nl
kl. 04.30 +0200
SpongeBob
Octo heeft een kunsttentoonstelling in de Krokante Krab, met alle gevolgen van dien. Meneer Krabs beseft echter dat hij alleen winst kan maken, als Octo niet meer in beeld is.
nl
kl. 04.45 +0200
SpongeBob
Patrick heeft een kortingsbon voor een gratis ijsje gevonden, maar die blijkt verlopen te zijn.
nl
kl. 04.55 +0200
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
kl. 05.05 +0200
SpongeBob
Octo vindt het dagboek van SpongeBob en begint het hardop voor te lezen in de Krokante Krab.
nl
kl. 05.15 +0200
SpongeBob
Juffrouw Puff heeft bedacht dat SpongeBob rijexamen moet doen op een lege verafgelegen weg. Hij zou dan slagen en zij zou voorgoed van hem af zijn.
nl
kl. 05.25 +0200
SpongeBob
Nadat zijn boodschappen op straat zijn gestolen, denkt Octo dat hij gevaar loopt op straat. Hij vraagt Sandy en SpongeBob om hem karate te leren om zichzelf te kunnen verdedigen op straat.
nl
kl. 05.35 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Wanneer SpongeBob zich verslaapt voor het uitstapje heeft hij het hele kamp voor zichzelf.
nl
kl. 05.45 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Mevrouw Puff komt erachter dat Patrick nooit zijn zwemdiploma heeft gehaald, en zet alles op alles om hem te leren zwemmen. Patrick doet zijn best maar hij blijft maar zinken. SpongeBob en Sandy geven dan maar een feest op de bodem van het meer.
nl
kl. 06 +0200
Baby Shark's Big Show!
Shadow vindt dat Baby Shark geen echte haai is vanwege zijn lieve karakter en daagt Baby Shark uit om te kijken wie van hen de haaiigste haai is. Maar al snel bijten ze meer af dan dat ze kunnen kauwen.
nl
kl. 06.15 +0200
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Pegwheel besluiten samen te werken en gaan op zoek naar de ultieme schat. Ze hebben drie sleutels nodig om een speciale kist te openen, maar Crusher zit ook achter de schat aan.
nl
kl. 06.40 +0200
PAW Patrol
Winnie Winnington gaat op zoek naar een kikker om mee te doen aan een kikkerspringwedstrijd en moet uiteindelijk worden gered in een moeras. De pups proberen zalm naar een oceaan te helpen en moeten ook Alex redden.
nl
kl. 07 +0200
Huize Herrie
Lori heeft het gevoel dat ze de grapjes binnen de familie niet meer meekrijgt. Luna heeft haar vriendschap met Mick Swagger enigszins aangedikt. Nu moet ze hem zien te overtuigen mee te doen met het dansfeest op school.
nl
kl. 07.25 +0200
Huize Herrie
Lola vreest dat een gewonnen prijs het einde betekent van haar carrière als schoonheidskoningin.
nl
kl. 07.40 +0200
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
De laatste match gaat zo beginnen en Ash staat tegenover zijn sterkste tegenstander tot nu toe.
nl
kl. 08 +0200
Zokie of Planet Ruby
Ruby en haar ouders zijn het zat dat Zokie ze overstelpt met broodjes. Earl heeft zijn zinnen gezet op een beschimmelde taco die ergens in een vuilcontainer achter een restaurant ligt.
nl
kl. 08.25 +0200
Henry Danger
Ray begint zich erg vreemd te gedragen en al snel blijkt dat Onzichtbare Bert erachter zit. Kid Danger en Captain Man gaan naar hem op zoek. Piper heeft per ongeluk een rijbewijs gekregen.
nl
kl. 08.50 +0200
Henry Danger
Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten en wordt doodziek. Ray reist terug naar de achttiende eeuw om een geneesmiddel te vinden. Schwoz is echter niet in staat hem weer terug te halen.
nl
kl. 09.15 +0200
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
kl. 09.40 +0200
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
kl. 10 +0200
De Thundermans
Phoebe's trouw wordt op de proef gesteld wanneer ze erachter komt dat haar vriendje's vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.
nl
kl. 10.25 +0200
De Thundermans
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
nl
kl. 10.50 +0200
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
kl. 11.15 +0200
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
kl. 11.40 +0200
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl
kl. 12.05 +0200
Henry Danger
Steeds meer apparatuur in de `man cave' gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.
nl
kl. 12.30 +0200
Danger Force
Het is de grootste avond voor superhelden in Swellview, en Captain Man is niet uitgenodigd. Danger Force roept Henry's hulp in om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt.
nl
kl. 12.50 +0200
Danger Force
Dr. Minyak koopt het Man's Nest waardoor Captain Man moet leren leven met zijn vreselijke nieuwe kamergenoot. De Danger Force probeert een manier te vinden om de verkoop ongedaan te maken voordat ze het Man's Nest voorgoed kwijtraken.
nl
kl. 13.15 +0200
De Thundermans
Phoebe en Max moeten naar het winkelcentrum om Hanks verjaardagscadeau op te halen, maar dit loopt uit op vechten, chaos en een confrontatie met een bewaker. De verjaardag van pap dreigt in het honderd te lopen.
nl
kl. 13.40 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 13.41 +0200
De Thundermans
Elke keer als Max en Link elkaar zien maken ze ruzie, dus Phoebe bedenkt een plan om te zorgen dat ze vrienden worden. Maar als Link meer tijd met Max doorbrengt dan met haar, is Phoebe bang dat haar plan beter werkt dan de bedoeling was.
nl
kl. 14.05 +0200
De Thundermans
Phoebe wil weer gaan trainen om een superheld te worden maar als ze stiekem naar een feestje gaat en daar iemand redt, vraagt ze aan Max om te doen alsof hij dat gedaan heeft, waardoor hij ineens de held wordt.
nl
kl. 14.30 +0200
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
kl. 14.55 +0200
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl
kl. 15.20 +0200
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
kl. 15.45 +0200
De Casagrandes
Ronnie Anne en Lincoln houden een wedstrijd om te zien wie elkaar het best voor de gek kan houden.
nl
kl. 16 +0200
SpongeBob
Plankton en Karen nemen danslessen en worden al snel de beste leerlingen van de klas.
nl
kl. 16.10 +0200
SpongeBob
SpongeBob en Patrick wisselen berichten met elkaar uit per postoester. Octo bevindt zich echter op de route en hij krijgt het aan de stok met de koeriers. Dat zorgt voor problemen voor alle betrokkenen.
nl
kl. 16.20 +0200
Sponge Bob
Patrick leert fietsen van SpongeBob en maakt een wilde rit op weg naar de markt.
nl
kl. 16.30 +0200
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie willen graag een slaapfeestje houden op het ruimteschip van Zokie. Via haar vader Stan komt Ruby er achter dat er in hun appartementencomplex een gepensioneerde worstelaar woont, waar Stan megafan van is.
nl
kl. 17 +0200
Huize Herrie
Wanneer Liam invalt als verslaggever, raakt de school al snel in de ban van Liams leven op de Hunnicutt boerderij. Wanneer Lynn wordt gescout vanwege haar atletische talenten, wordt ze al snel een professionele worstelaar.
nl
kl. 17.20 +0200
Huize Herrie
De familie Herrie heeft hard gespaard en gaat op familievakantie. Maar de weg naar het vakantieadres is lang en vol hindernissen.
nl
kl. 17.45 +0200
Huize Herrie
Lori wordt een beroemdheid op school wanneer ze een hole-in-one slaat op een moeilijk parcours.
nl
kl. 18 +0200
Huize Herrie
De Herrie-kinderen helpen Flip om van zijn date met Kami een succes te maken. Lucy en haar vrienden helpen buurman Grauw met het wegjagen van een spook. Ze krijgen geld als beloning voor hun hulp.
nl
kl. 18.25 +0200
Huize Herrie
De Herrie-kinderen zijn ervan overtuigd dat hun plakboek niet goed genoeg is als cadeau voor de verjaardag van hun vader. Daarom gaan ze op een zoektocht om het perfecte cadeau te vinden.
nl
kl. 18.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
kl. 19 +0200
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
kl. 19.25 +0200
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
kl. 19.50 +0200
De Thundermans
Max en Phoebe moeten een jonge superheld trainen om zo meer punten te scoren voor het Z-Korps. Maar wie kunnen ze daar voor gebruiken? Hank wordt door Blobbin gestrikt om het gezicht, en de kont, te zijn van een nieuwe onderbroekenlijn.
nl
kl. 20.15 +0200
De Thundermans
Max en Phoebe worden gek van Sarah en Gideon, die heimelijk verliefd op ze zijn. Ze gaan proberen om ze aan elkaar te koppelen. Chloe raakt steeds haar dekentje kwijt en Hank wil dit probleem oplossen door het dekentje te laten verdwijnen.
nl
kl. 20.35 +0200
Henry Danger
Henry en Ray krijgen de nieuwe comic over Kid Danger en Captain Man in handen. Tot hun afgrijzen ontdekken ze dat de kwaliteit erg laag is. Ze moeten de strip verbeteren voor het grote premièrefeest.
nl
kl. 21 +0200
Henry Danger
Een bezoekje van Charlotte aan de Boe man Groep wordt verstoord als Piper Henry vraagt om zijn huissleutels.
nl
kl. 21.25 +0200
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
kl. 21.45 +0200
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
kl. 22.15 +0200
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
kl. 22.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
kl. 23 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
kl. 23.25 +0200
Henry Danger
Kid Danger en Captain Man worden gegijzeld door de Rammelaar. Charlotte en Jasper moeten ze zien te redden.
nl
kl. 23.50 +0200
Henry Danger
Henry en Ray wordt gevraagd een kostbare diamant te bewaken. Een professionele juwelendief weet toch toe te slaan.
nl

Programguide - torsdag, 09. mai 2024

kl. 00.10 +0200
Victorious
Tori is uitgekozen als kandidaat voor de nieuwe spelshow Brain Squeezers. Het winnende team kan tienduizend dollar winnen, dus al haar vrienden doen wat ze kunnen om in Tori's team te komen. De Quiz blijkt alleen helemaal niet zo leuk te zijn.
nl
kl. 00.35 +0200
Victorious
Als Tori wordt gevraagd om het volkslied te zingen tijdens de tv-uitzending van een basketbalwedstrijd, is ze bang dat ze de tekst zal vergeten. Het wordt allemaal nog veel gênanter wanneer ze de mascotte van het team ontmoet.
nl
kl. 00.55 +0200
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
kl. 01.20 +0200
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
kl. 01.40 +0200
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
kl. 02 +0200
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
kl. 02.25 +0200
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
kl. 02.45 +0200
Huize Herrie
De kinderen denken dat ze niet hoeven te vrezen voor 1 april-grappen, omdat Luan er niet is. De kinderen ontdekken dat hun vader zijn oude baan niet meer heeft en zijn bang dat het hun schuld is.
nl
kl. 03.05 +0200
Huize Herrie
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde besluiten erheen te gaan. Lori wil op zichzelf wonen in de garage, maar dit gaat niet zoals verwacht.
nl
kl. 03.25 +0200
Huize Herrie
Clyde gaat steeds op tilt en krijgt een bloedneus als hij Lori ziet. Lincoln vraagt Leni's hulp. Clyde probeert met Leni en de kinderen hun ouders over te halen om aan fitness te doen.
nl
kl. 03.50 +0200
SpongeBob
Plankton ontsnapt met een stel criminelen uit de gevangenis. Plankton smeert SpongeBob een nieuwe spatel aan.
nl
kl. 04.10 +0200
SpongeBob
Onder de Goe Lagune ligt een voorraad Goe. Het spul verandert in levensgevaarlijke bubbels zodra het de oppervlakte bereikt. Voor Plankton een gereedschap om het geheime recept van de Krabburger in handen te krijgen.
nl
kl. 04.30 +0200
SpongeBob
Plankton bereidt een saus die iedereen in Bikinibroek zo dom als Patrick maakt, inclusief hijzelf. Sandy is de enige die iedereen kan redden.
nl
kl. 04.45 +0200
SpongeBob
Een prehistorische spons wordt ontdooid en zorgt al snel voor veel chaos in Bikinibroek. Alleen SpongeBob blijkt met hem te kunnen communiceren.
nl
kl. 04.55 +0200
SpongeBob
Bikinibroek wordt binnengevallen door mosselen en SpongeBob moet ze weg zien te krijgen voordat ze de hele stad ruïneren.
nl
kl. 05.05 +0200
SpongeBob
SpongeBob vervangt zijn gebroken spatel met een spatel van Plankton. Die doet dit echter om achter de geheime formule te komen.
nl
kl. 05.15 +0200
SpongeBob
Meneer Krabs komt vast te zitten in de kluis van de Bikinibroeker Bank. Door zuurstofgebrek begint 'ie zijn verstand te verliezen.
nl
kl. 05.25 +0200
SpongeBob
Plankton kiest in het dierenasiel een hondje uit in de vorm van een amoebe, Spot.
nl
kl. 05.35 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Patrick en Octo moeten samen in het bos zien te overleven nadat Octo al zijn enkels heeft verdraaid.
nl
kl. 05.45 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Meneer Krabs, mevrouw Puff en Plankton proberen een spelletje 'Kreeftenval' te spelen, maar SpongeBob blijft hen storen. Ze blijven naar verschillende plaatsen gaan, totdat ze zelf in een echte kreeftenval terechtkomen.
nl
kl. 06 +0200
Baby Shark's Big Show!
Om Goldie op te vrolijken besluiten Baby en z'n vriendjes een musical op te voeren. Wanneer oma's taart vlak voor de bakwedstrijd kwijtraakt, schiet rechercheur Baby Shark te hulp en probeert hij de taart weer op te sporen.
nl
kl. 06.15 +0200
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ gaan de ruimte in voor een spannende race. Ze ontmoeten vriendelijke alien, vermijden asteroïden en nemen het op tegen Crusher's ruimteschip.
nl
kl. 06.40 +0200
PAW Patrol
Sid Swashbuckle doet zich voor als een legendarisch spook zodat hij Danny's nieuwe skateboard kan afpakken. Ryder en de pups racen om burgemeester Goodway's Glow-in-the-Dark feest te redden.
nl
kl. 07 +0200
Huize Herrie
Lola schaamt zich voor haar familie en doet zich voor als een McBride om indruk te maken op haar nieuwe verfijnde vriendin. Lincoln en zijn vrienden realiseren zich dat het werk op Liam's boerderij zwaarder is dan ze dachten.
nl
kl. 07.25 +0200
Huize Herrie
De familie Herrie besluit in te grijpen wanneer ze denken dat Lori zakt op de universiteit.
nl
kl. 07.40 +0200
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
De laatste match gaat zo beginnen en Ash staat tegenover zijn sterkste tegenstander tot nu toe.
nl
kl. 08 +0200
Zokie of Planet Ruby
Ruby's vader Stan doet mee met de jaarlijkse taartenbakwedstrijd in het appartementencomplex waar ze wonen. Ruby is dolblij als blijkt dat ze een tweede volger heeft. Tweenkle, haar concurrent, is daar een stuk minder blij mee.
nl
kl. 08.25 +0200
Henry Danger
Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: `ik ken je geheim'. Jasper blijkt erachter te zitten, maar die heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger. Henry verraadt zijn alterego.
nl
kl. 08.50 +0200
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
kl. 09.15 +0200
Danger Force
Kapiteinman neemt de leden van Danger Force mee naar Parijs, om daar de nationale schatten van Frankrijk te beschermen. Door een misverstand blijft Bose echter helemaal alleen achter in het nest van Kapiteinman.
nl
kl. 09.40 +0200
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
kl. 10.01 +0200
The Thundermans Return
De Thundermans zijn er weer, maar ze moeten terug naar Schuildorp nadat ze door een misstap niet meer achter schurken aan mogen gaan. Ondertussen genieten Hank en Barb van het oude leven thuis en kijken Billy en Nora uit naar een normaal schoolleven.
nl
kl. 11.10 +0200
Henry Danger
Ray zit de tijdrover op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag drie keer beleven.
nl
kl. 11.40 +0200
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
kl. 12.05 +0200
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
kl. 12.30 +0200
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
kl. 12.50 +0200
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
kl. 13.15 +0200
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
kl. 13.40 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 13.41 +0200
De Thundermans
Max schrijft een liedje met persoonlijke informatie over Phoebe en Link en veroorzaakt daarmee problemen in hun relatie. Hank en Barb leren Billy en Nora een lesje.
nl
kl. 14.05 +0200
De Thundermans
Phoebe sluit zich aan bij een populair groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in en probeert ze al het vuile werk te laten opknappen.
nl
kl. 14.30 +0200
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
kl. 14.55 +0200
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
kl. 15.20 +0200
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
kl. 15.45 +0200
De Casagrandes
Frida's vader komt op bezoek. Hector is jaloers en gaat de concurrentiestrijd aan.
nl
kl. 16 +0200
SpongeBob
Met een toverkookboek in de hand maakt SpongeBob er een potje van in de keuken van de Krokante Krab.
nl
kl. 16.10 +0200
SpongeBob
Het circus brengt een bezoekje aan het stadje Bikinibroek. Iedereen is zeer in zijn nopjes met het circus, behalve meneer Krabs. Hij besluit vervolgens om de boel te gaan saboteren.
nl
kl. 16.20 +0200
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
kl. 16.30 +0200
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie maken citroenlimonade, voor ouderen die aan het sporten zijn. Zokie komt erachter dat Ruby soms last heeft van wat ongeluk in haar leven.
nl
kl. 17 +0200
Huize Herrie
Lincoln wil een goede indruk maken op het nieuwe meisje. Pap-pap komt zijn vriendin voorstellen. Het gaat van een leien dakje totdat zij iets te vaak onaangekondigd op bezoek komt.
nl
kl. 17.20 +0200
Huize Herrie
Luna wil doorbreken als rockster, maar komt erachter dat Chunk zelf die droom heeft opgegeven. Er wordt flink gevochten om de restjes van paps kookkunst.
nl
kl. 17.45 +0200
Huize Herrie
Lori wordt een beroemdheid op school wanneer ze een hole-in-one slaat op een moeilijk parcours.
nl
kl. 18 +0200
Huize Herrie
Ondersecretaris Joyce Kraandal wil Royal Woods onderwater zetten, om op die plek een zesde Great Lake te creëren. Lincoln en de andere bewoners proberen van alles om dat te voorkomen.
nl
kl. 18.25 +0200
Huize Herrie
De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk. Lily probeert een ramp te voorkomen zodat dit door kan gaan.
nl
kl. 18.35 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 18.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
kl. 19 +0200
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
kl. 19.25 +0200
Danger Force
Chapa gedraagt zich veel vriendelijker dan normaal, zo vriendelijk zelfs, dat ze een crimineel laat ontsnappen na een overval. De andere leden van Danger Force besluiten te onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt.
nl
kl. 19.50 +0200
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
kl. 20.15 +0200
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
kl. 20.35 +0200
Henry Danger
Ray gaat de strijd aan met Roger om indruk te maken op Lacy, zijn ex-vriendin. Ray doet alsof Henry, Charlotte en Jasper zijn kinderen zijn.
nl
kl. 21 +0200
Henry Danger
Jake krijgt een baan bij de Frittle-fabriek in Bordertown. Henry en Ray bedenken een plan zodat Henry niet hoeft te verhuizen.
nl
kl. 21.25 +0200
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
kl. 21.45 +0200
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
kl. 22.15 +0200
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
kl. 22.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl