Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Programguide - tirsdag, 14. mai 2024

kl. 00.10 +0200
Victorious
Jade en Tori moeten een vechtscène spelen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan. Intussen moet Trina Robbie's avances proberen te ontwijken tijdens een nepzoen.
nl
kl. 00.35 +0200
Victorious
Tori zorgt er per ongeluk voor dat Beck ontslagen wordt van zijn kleine rol in een film en moet een manier vinden om hem zijn baan terug te bezorgen. Ondertussen heeft Robbie nachtmerries over Rex.
nl
kl. 00.55 +0200
De Thundermans
Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is te ontmoeten, samen met zijn baby-broertje. Wanneer Max Billy en Nora mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
nl
kl. 01.20 +0200
Danger Force
Ray's plan om Credenza ten huwelijk te vragen gaat verschrikkelijk fout. Om het goed te maken, werken zijn hulpjes samen met niemand minder met Captain Man's aartsvijand: Drex.
nl
kl. 01.40 +0200
Danger Force
Nu dat Miles, Mika, Chapa en Bose superkrachten hebben gekregen, maken ze deel uit van de Danger Force. Onder leiding van Captain Man en Schwoz leren ze wat het zijn van een superheld precies inhoudt. De eerste les is leren liegen.
nl
kl. 02 +0200
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
kl. 02.25 +0200
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
kl. 02.45 +0200
Huize Herrie
Lana overtuigt de kinderen om naar de Burpin 'Burger te gaan om haar raceheld te ontmoeten, ondanks de zware sneeuwval. Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, realiseert hij zich hoe overbezorgd de vaders van Clyde zijn.
nl
kl. 03.05 +0200
Huize Herrie
De familie Herrie heeft hard gespaard en gaat op familievakantie. Maar de weg naar het vakantieadres is lang en vol hindernissen.
nl
kl. 03.25 +0200
Huize Herrie
Lincoln wil een goede indruk maken op het nieuwe meisje. Pap-pap komt zijn vriendin voorstellen. Het gaat van een leien dakje totdat zij iets te vaak onaangekondigd op bezoek komt.
nl
kl. 03.50 +0200
SpongeBob
SpongeBob denkt dat er een sluipweg is waardoor hij nog vroeger op zijn werk kan zijn, maar raakt verdwaald. SpongeBob is weer eens gezakt voor zijn rij-examen en Meneer Krabs werpt zich op als rij-instructeur.
nl
kl. 04.10 +0200
SpongeBob
Octo ontvangt een uitnodiging voor de opening van een galerie en gaat naarstig op zoek naar iemand met wie hij samen kan gaan. Het allernieuwste broodje van De Krokante Krab is een hit en Patrick wil er ook één proberen.
nl
kl. 04.30 +0200
SpongeBob
SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
kl. 04.45 +0200
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen.
nl
kl. 04.55 +0200
SpongeBob
Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
kl. 05.05 +0200
SpongeBob
Plankton bereidt een saus die iedereen in Bikinibroek zo dom als Patrick maakt, inclusief hijzelf. Sandy is de enige die iedereen kan redden.
nl
kl. 05.15 +0200
SpongeBob
Plankton breekt bij SpongeBob in om de geheime krabburger formule in handen te krijgen. Gerrit moet het recept verdedigen. Door een gek ongeluk wordt iedereen in Bikinibroek zo dom als Patrick, en Sandy moet iedereen redden.
nl
kl. 05.25 +0200
SpongeBob
SpongeBob en Patrick zijn op een kermis als Patrick erge kiespijn krijgt. Als ze naar de tandarts gaan, blijkt dat Patricks laatste melktand eruit moet, maar Patrick ziet er tegenop.
nl
kl. 05.35 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Koraalkamp krijgt een verpleegster die wil zorgen dat SpongeBob ongedeerd blijft.
nl
kl. 05.45 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Alle kampeerders willen een stinkonderscheiding winnen, maar Octo probeert schoon te blijven.
nl
kl. 06 +0200
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en William gaan als 'Superhaai' en 'Kapitein Kelp' op pad om buitenspeeltijd te redden.
nl
kl. 06.10 +0200
Blaze en de Monsterwielen
Pickle leest samen met Blaze, AJ en Crusher baby Gurkje drie verhalen voor. Het eerste verhaaltje gaat over cowboys, het tweede verhaaltje gaat over politieagenten en het derde verhaaltje gaat over superhelden.
nl
kl. 06.35 +0200
PAW Patrol
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
nl
kl. 07 +0200
Huize Herrie
Howard en Harold zetten hun huis op stelten wanneer Clyde meer tijd met de bende begint door te brengen en daardoor minder thuis is. Lisa ontdekt dat de dinosaurusbotten die ze in haar achtertuin vond misschien niet zijn wat ze lijken.
nl
kl. 07.25 +0200
Huize Herrie
Stella wint een wedstrijd en is dolblij, totdat ze ontdekt dat ze een presentatie moet geven.
nl
kl. 07.40 +0200
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash staat in de halve finale tegenover een tegenstander die hij niet snel zal vergeten.
nl
kl. 08 +0200
Zokie of Planet Ruby
Ruby wil haar haar zelf doen zonder hulp. Wanneer haar haar meer in de knoop raakt vraagt ze uiteindelijk aan Zokie om zijn Ruimtemagie te gebruiken om haar haar te ontwarren.
nl
kl. 08.22 +0200
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
kl. 08.25 +0200
Henry Danger
Er is een nucleair gaslek onder Swelview en Captain Man is ter plaatse maar Henry zit vast bij Mw Shapen. Henry zal moeten spijbelen om Captain Man te redden.
nl
kl. 08.50 +0200
Henry Danger
Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry wedden over Piper's driftbuien. Er stevent een tornado op Swellview af.
nl
kl. 09.15 +0200
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
kl. 09.40 +0200
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
kl. 10 +0200
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
kl. 10.25 +0200
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
kl. 10.48 +0200
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
kl. 10.50 +0200
De Thundermans
Wanneer Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
nl
kl. 11.15 +0200
Henry Danger
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.
nl
kl. 11.40 +0200
Henry Danger
Nadat Henry midden in de nacht thuis komt van een klus en door Piper betrapt wordt, krijgt hij huisarrest. Omdat Piper zich ook niet aan de regels heeft gehouden, krijgt zij het ook.
nl
kl. 12.05 +0200
Henry Danger
Captain Man is door een misverstand negatief in het nieuws gekomen. Om de waardering van het publiek terug te winnen, besluit het team een prijsvraag op te zetten waarbij de winnaars een bezoekje mogen brengen aan de Man Cave.
nl
kl. 12.30 +0200
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
kl. 12.52 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 12.53 +0200
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
kl. 13.15 +0200
De Thundermans
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.
nl
kl. 13.40 +0200
De Thundermans
Max gebruikt Phoebe om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.
nl
kl. 14.05 +0200
De Thundermans
Phoebe past op het verlegen broertje van haar vriendje, maar de vriendelijke jongen ontdekt zijn kwade kant als hij één van Max's uitvindingen in handen krijgt.
nl
kl. 14.30 +0200
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
kl. 14.55 +0200
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
kl. 15.20 +0200
De Casagrandes
Lori en Bobby vieren de dag dat ze samen hun eerste pizza aten. Carlitos doet iedereen na, behalve Ronnie Anne. Ze is bang dat hij haar niet leuk vindt en doet er alles aan om dat te veranderen.
nl
kl. 15.45 +0200
De Casagrandes
Phoebe Powers nieuwste film wordt opgenomen en ze zoeken een hond voor de opnames.
nl
kl. 16 +0200
SpongeBob
SpongeBob en Patrick komen erachter dat hun favoriete Wierbed Kid een oude bekende is. Wanneer heel Bikinibroek begint te miepen, blijkt het een invasie te zijn van 'vals'sjovissen!
nl
kl. 16.25 +0200
SpongeBob
Bikinibroek wordt binnengevallen door mosselen en SpongeBob moet ze weg zien te krijgen voordat ze de hele stad ruïneren.
nl
kl. 16.30 +0200
Zokie of Planet Ruby
Zokie leert van Dee hoe je gastvrij moet zijn. Maar zijn eerste poging om gastvrij te zijn trekt ook wat minder genodigde gasten aan. Tweenkle moet haar imago zien op te krikken, nadat ze tijdens een livestream boos wordt op een vogel.
nl
kl. 17 +0200
Huize Herrie
Om de gymles leuker te maken gaan Lincoln en Clyde de coach en juf Johnson proberen te koppelen. Lucy is onzeker over haar gedicht. Luan wil haar vertrouwen geven door haar te vertellen over haar praktijkervaring als comédienne.
nl
kl. 17.20 +0200
Huize Herrie
Lisa krijgt de mogelijkheid om bij een instituut te gaan werken, de uitgelezen kans om afstand te nemen van haar gekke familie. Lori en Bobby zijn bang dat hun langeafstandrelatie niet gaat werken.
nl
kl. 17.45 +0200
Huize Herrie
Als Lincoln en Clyde de orchidee van Howard te veel water geven, gaan ze op zoek naar een andere.
nl
kl. 18 +0200
Huize Herrie
Telkens als het Actie Nieuwsteam met onthullend nieuws denkt te komen, is Katerien Meulemans hen voor. Lisa's ogen zijn achteruit gegaan, maar dat ontkent ze, omdat ze bang is voor de oogarts.
nl
kl. 18.25 +0200
Huize Herrie
Walt, de kanarie van de Herries, is een enorme romanticus. Als hij een flamingo in de tuin van buurman Grauw ziet, is hij op slag verliefd. Na Walts mislukte poging tot een romance, proberen Charles, Cliff en Geo een partner voor hem te vinden.
nl
kl. 18.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
kl. 19 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
kl. 19.20 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 19.25 +0200
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
kl. 19.50 +0200
De Thundermans
Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag één iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.
nl
kl. 20.15 +0200
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
kl. 20.35 +0200
Henry Danger
Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden. Go-Bro zorgt voor chaos in Swellview.
nl
kl. 21 +0200
Henry Danger
Henry en Ray moeten een halve mijl naar de Man Cave gaan om een maaltijd te bereiden. Hun vriendschap wordt hierdoor flink op de proef gesteld.
nl
kl. 21.25 +0200
Danger Force
Het populaire muziekfestival Swellowlands komt eraan, en het Man's Nest wordt ingezet als hotel. Wanneer het festival niet door dreigt te gaan, besluit Danger Force het evenement zelf te organiseren.
nl
kl. 21.45 +0200
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
kl. 22.15 +0200
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
kl. 22.40 +0200
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
kl. 23 +0200
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
kl. 23.25 +0200
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
kl. 23.50 +0200
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl

Programguide - onsdag, 15. mai 2024

kl. 00.10 +0200
Victorious
Een zombiemasker zit, op de vooravond van een première van een schoolmusical, per ongeluk vast aan Tori's gezicht.
nl
kl. 00.35 +0200
Victorious
Jade is jaloers en maakt het uit met Beck, maar krijgt spijt en vraagt Tori om hulp om hem terug te veroveren. Ondertussen stelt Trina een one-woman show samen en vertelt Robbie om goede kritiek te geven voor de schoolblogs, want anders!
nl
kl. 00.55 +0200
De Thundermans
Max verliest zijn status als de rebel van de school als een groep eerstejaarsstudenten die hij als volgelingen recruteert, met een vernederende grap de rollen omdraait.
nl
kl. 01.20 +0200
Danger Force
Na een misgelopen interview staan de leden van Danger Force nu bekend als superhelden met verschrikkelijke namen als 'Oepsie Girl' en 'Knappe Kapselknul'. Danger Force doet er alles aan om aan andere superhelden-namen te komen.
nl
kl. 01.40 +0200
Danger Force
Danger Force en Captain Man gaan undercover als slechteriken in The Beatin' Dungeon om een crimineel te vangen. Als hun dekmantel ontmaskerd wordt, moeten ze het opnemen tegen alle zware schurken van Swellview tegelijk.
nl
kl. 02 +0200
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
kl. 02.25 +0200
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
kl. 02.45 +0200
Huize Herrie
Luna wil doorbreken als rockster, maar komt erachter dat Chunk zelf die droom heeft opgegeven. Er wordt flink gevochten om de restjes van paps kookkunst.
nl
kl. 03.05 +0200
Huize Herrie
Lori vindt zichzelf goed in het maken van selfies. Carol Pingrey krijgt echter altijd meer likes dan zij. Lola krijgt thuis onderwijs en dat willen de anderen ook wel.
nl
kl. 03.25 +0200
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
kl. 03.50 +0200
SpongeBob
Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar Plankton probeert hier een stokje voor te steken. Meneer Krabs vertelt over zijn verleden.
nl
kl. 04.10 +0200
SpongeBob
SpongeBob neemt een straatslak mee naar huis en al gauw is het hek van de dam, want Gerrit vindt dat helemaal niet leuk. Patrick neemt het op tegen de kampioen krabburgers eten.
nl
kl. 04.30 +0200
SpongeBob
Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin. SpongeBob vindt 'm echter wel schattig.
nl
kl. 04.45 +0200
SpongeBob
Meneer Krabs zorgt voor te veel vuil, dus laat hij SpongeBob en Octo Bikinibroek schoonmaken.
nl
kl. 04.55 +0200
SpongeBob
Octo wil dat SpongeBob en Patrick hem met rust laten, en vraagt hen om dingen voor hem te vinden. Het worden steeds lastigere opdrachten.
nl
kl. 05.05 +0200
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen. Dan komen hun helden ook echt aan in Bikinibroek.
nl
kl. 05.15 +0200
SpongeBob
Octo doet er alles aan om SpongeBob ertoe te zetten dat hij gaat verhuizen, wanneer SpongeBob denkt dat hij allergisch is voor zijn ananas.
nl
kl. 05.25 +0200
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
kl. 05.35 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob roept de kwallengemeenschap bijeen, en besluit daarvoor te doen alsof hij één van hen is.
nl
kl. 05.45 +0200
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob, Patrick en Sandy besluiten hun hut in een piratenschip te veranderen.
nl
kl. 06 +0200
Baby Shark's Big Show!
Schaduw is jaloers en verandert het Wrak in zijn eigen persoonlijke pretpark.
nl
kl. 06.10 +0200
Blaze en de Monsterwielen
Stripes geeft een groot dierenfeest. Alles staat al klaar. Maar dan steekt er ineens een harde wind op en deze blaast alles weer weg. Gelukkig is er de vrachtwagen Blaze om alles weer terug te brengen.
nl
kl. 06.35 +0200
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
kl. 07 +0200
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
kl. 07.25 +0200
Huize Herrie
Rusty wil de pret van Guus zijn zaak naar Kleding voor Kerels halen, als hij op de winkel past.
nl
kl. 07.40 +0200
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Er staat steeds meer op het spel voor Ash, Goh en Chloe bij het nastreven van hun doelen. Terwijl het Kroningswereldkampioenschap in volle gang is, ligt er intensieve training in het verschiet voor Ash, Pikachu en hun Pokémonvrienden.
nl
kl. 08 +0200
Zokie of Planet Ruby
Hertz gaat de regie doen van de filmpjes van Ruby en Zokie, maar komt erachter dat hij toch liever voor Tweenkle werkt. Zokie raakt verslaafd aan een Limaboon game, en het is aan Ruby om hem uit de game te redden.
nl
kl. 08.25 +0200
Henry Danger
Schwoz veroorzaakt een ziekte die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray beïnvloedt. Hij blijft in het huis van Henry om een geneesmiddel te vinden.
nl
kl. 08.50 +0200
Henry Danger
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij geen goed gebruik maakt van zijn superkrachten. Ray besluit ook mee te doen aan het toernooi.
nl
kl. 09.15 +0200
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
kl. 09.40 +0200
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
kl. 10 +0200
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
kl. 10.23 +0200
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
kl. 10.25 +0200
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
kl. 10.50 +0200
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
kl. 11.15 +0200
Henry Danger
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim, maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
nl
kl. 11.40 +0200
Henry Danger
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft, besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
nl
kl. 12.05 +0200
Henry Danger
Charlotte wordt gevangen genomen door Dr. Minyak en Cohort. Ze willen haar brein verwarren met muzikale brein-verwarring om haar tegen Kid en Captain op te zetten.
nl
kl. 12.30 +0200
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
kl. 12.50 +0200
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
kl. 13.15 +0200
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
kl. 13.35 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 13.40 +0200
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
kl. 14.05 +0200
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
kl. 14.30 +0200
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
kl. 14.55 +0200
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
kl. 15.20 +0200
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.
nl
kl. 15.45 +0200
De Casagrandes
Carlos, Frida, Rosa en Hector gaan naar een opening, maar Mnr. Nakamura belt op het laatste moment af als oppas.
nl
kl. 16 +0200
SpongeBob
De moeders van SpongeBob, meneer Krabs en Octo bezoeken de Krokante Krab en nemen het hele restaurant over. Patrick wil graag een huisdier en vindt de steen van zijn dromen.
nl
kl. 16.25 +0200
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
kl. 16.30 +0200
Zokie of Planet Ruby
Om te voorkomen dat de Studebakers hun huis uit worden gezet, moet het hondje van hun huisbaas met hulp van Zokie een hondenshow zien te winnen. Earl gaat leiding geven aan de Scouts, maar het blijkt al snel dat hij weer eens iets van plan is.
nl
kl. 17 +0200
Huize Herrie
Lincoln en Clyde zijn bang dat ze te oud worden om naar de Ace Savvy conventie te gaan. Lincoln ontdekt dat als je een vriend op bezoek hebt, je voorrang krijgt op allerlei keuzes die in huisgemaakt worden en daar maakt hij misbruik van.
nl
kl. 17.20 +0200
Huize Herrie
Lincoln, Clyde, Rusty en Zach gaan naar Liam voor een slaapfeestje, maar Jordan geeft een tuinfeest waar ze heel graag heen willen. Leni is veel te lief. Wanneer er uitverkoop is, laat ze alle koopjes voor haar neus weg graaien.
nl
kl. 17.45 +0200
Huize Herrie
Pap wil mee doen in een tv-kookprogramma, tot hij ontdekt tegen wie hij het moet opnemen.
nl
kl. 18 +0200
Huize Herrie
Wanneer de kinderen een avondje het restaurant runnen, komt kok Guy Grazer langs voor zijn kritische programma 'Keuken Overval'. De kinderen zoeken in de hele stad naar vermiste meubels die ze tijdens het schoonmaken buiten hebben achtergelaten.
nl
kl. 18.25 +0200
Huize Herrie
Lincoln en Clyde gaan naar een kamp voor ruimtekadetten en zijn erg opgewonden. Ze denken dat het daar echt geweldig zal zijn. Maar uiteindelijk komen ze erachter dat het lang niet zo leuk is als ze dachten.
nl
kl. 18.35 +0200
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
kl. 18.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
kl. 19 +0200
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
kl. 19.25 +0200
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
kl. 19.50 +0200
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
kl. 20.15 +0200
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
kl. 20.35 +0200
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
kl. 21 +0200
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
kl. 21.25 +0200
Danger Force
Danger Force verijdelt een overval op Club Soda en ze vieren de overwinning in stijl. Ray daagt de kinderen uit om die geweldige nacht te herhalen, maar deze keer zonder hun superheldenuniformen en krachten.
nl
kl. 21.45 +0200
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
kl. 22.15 +0200
De Thundermans
Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant.
nl
kl. 22.40 +0200
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl