AMC

AMC

AMC je americká komerční kabelová a satelitní televizní stanice, která vysílá převážně klasické hrané filmy, v omezené míře i původní pořady.

United States

Programm-Guide - Donneschdeg, 23.05.2024

01:35
Žoldáci spravedlnosti
Tam sa ako bývalý policajt stáva terčom útokov trestancov a rovnako i sadistických dozorcov. Celému nápravnému zariadeniu šéfuje muž menom Vargas (Vinnie Jones), ktorý prostredníctvom úplatkov a vydierania ovládol dozorcov a šéfa väznice. Vargas organizuje tajné zápasy v klietke a chce, aby sa Danny bil v takomto súboji.
sk
AMC
03:05
Kickboxer: Odplata
V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance se hlavní hrdina Kurt Sloane musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora, který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand, který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší!
sk
AMC
04:45
Close Up
S03E01 Film/Kino
sk
AMC
05:10
Close Up
S03E16 Film/Kino
sk
AMC
05:40
Zoom In
S05E40 Dokument
sk
AMC
05:45
Zoom In
S05E45 Dokument
sk
AMC
06:00
Zoom In
S05E55 Dokument
sk
AMC
06:05
Zoom In
S05E26 Dokument
sk
AMC
06:15
Zoom In
Dokument
sk
AMC
06:25
Close Up
S03E10 Film/Kino
sk
AMC
07:00
Spartakus
S01E01 Drama
sk
AMC
08:50
Spartakus
S01E02 Drama
sk
AMC
10:25
Princezna Nevěsta
Hrdinové bez bázně a hany, chrabří piráti, všemocní kouzelníci, démoničtí zlouni a princezna čekající na záchranu - prostě pohádka, jak má být, jen tentokrát trochu lépe a s nadhledem... Žila, byla překrásná dívka jménem Pomněnka, která vyrůstala na statku. Tam také pracoval mladý čeledín Westley a jak už to tak bývá, postupně oba zjistili, že je k sobě něco pojí. Přísahali si věčnou lásku, ale aby mohli být svoji, odešel Westley do světa vydělat si peníze. Jenže loď, na které se plavil, přepadl Strašný pirát Roberts, jenž jak známo nebere zajatce. Truchlící Pomněnka padla do oka rozmarnému princi Humperdinckovi a ten oznámil, že si ji vezme za ženu. Ale než dojde ke svatbě, odehraje se sousta věcí, počínaje únosem princezny a konče znovuzrozením Westleyho. A to nemluvě o nezměrných dobrodružstvích, která naši hrdinové cestou za láskou a svobodou budou muset podstoupit, a setkáních s roztodivnými postavami jako jsou veršující obr Fezik, strůjce zázraků Divotvorný Max a především...
sk
AMC
12:10
jméno je Nikdo
Zkušeného pistolníka Jacka Beauregarda už nebaví být ustavičně ve střehu a dokazovat svou rychlost. Chce pomstít smrt svého bratra a odcestovat do vysněné Evropy. Do cesty se mu však postaví vynikající pistolník, který si říká Nikdo...
sk
AMC
14:15
Z džungle do džungle
Když se vaše žena usadí uprostřed amazonského pralesa, aby tam konala dobro, vyřizují se rozvodové formality poněkud obtížně. A pro podpis na příslušný formulář si musíte dopádlovat mezi krokodýly a piraňami, nakonec i se svým laptopem dorazil do indiánské vesnice Lipo Lipo. Jeho nastávající "bývalka" dr. Patricia Cromwellová tam ale pro něj měla překvapení - třináctiletého syna Mimi-Siku, který bravurně střílí z foukačky a hraje si s ochočenou tarantulí. Ti dva o sobě do téhle chvíle nevěděli, a tak, aby se konečně užili, odjíždějí spolu z deštného pralesa přímo do New Yorku. Ale i v téhle velkoměstské džungli se Mimi-Siku spoléhá na své přírodní instinkty, neomylnou foukačku a ochočenou tarantuli. Nechápe sice, že exkluzivní akvarijní rybičky nejsou vhodné k obědu, ale za to se mu podaří vyšplhat na sochu Svobody, získat novou kamarádku Karen, pacifikovat ruského mafiána, ale hlavně si navzájem hodně dát s tátou Michaelem. Přestože se v New Yorku rozhodně nenudí, stýská se mu...
sk
AMC
16:05
League of Gods
Král Zhou se přidává na ''temnou stranu síly'', i kvůli své manželce, krásné a krvežíznivé liščí démonce. Panovníka, jehož vnitřní síla se má brzy ještě znásobit, může zastavit pouze meč světla. Ten je ovšem nejprve zapotřebí najít a za tím účelem vzniká něco jako ''společenstvo prstenu''.
sk
AMC
17:55
Dilema
Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos.
sk
AMC
19:50
Hulk
Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev - učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu...
sk
AMC
22:00
Údolí stínů
V neděli 14. listopadu 1965 se ve vietnamském údolí Ia Drang poprvé střetli Američané s nepřáteli z komunistického severního Vietnamu. Tři sta devadesát pět amerických vojáků mělo proti sobě desetinásobný počet nepřátel, kteří navíc byli na svém území. Následné třídenní boje vstoupily do historie jako počátek vietnamské války... Film scenáristy a režiséra Randalla Wallace zachycuje nejen pekelnou bitvu, která se v "údolí stínů" rozpoutala, ale též pocity lidí, kteří se jí účastnili. Nebyli to jen američtí a vietnamští vojáci - dramatické události totiž prožívali na dálku i jejich nejbližší, zejména manželky. Nicméně hlavním hrdinou je plukovník Hal Moore (Mel Gibson), upřímně věřící katolík a otec pěti dětí, ale především vynikající voják a stratég, který se neobává ani těch nejnebezpečnějších situací.
sk
AMC

Programm-Guide - Freideg, 24.05.2024

00:05
Vrána
Lidé kdysi věřili, že když někdo zemře, přenese vrána jeho duši do říše mrtvých. Ale někdy se stane něco tak hrozného, že duše si s sebou nese strašlivý zármutek a nedostává se jí klidu. Tak se i rockový muzikant Eric Draven vrací mezi živé, aby ve zločinem rozloženém Detroitu vykonal pomstu na gangu násilníků za vraždu sebe i své snoubenky.
sk
AMC
01:35
Nikdy to nevzdávej 3
Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok.
sk
AMC
03:10
Scary Movie 3
Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů.
sk
AMC
04:25
Ultimate Countdown
S02E04 Společnost/Politika
sk
AMC
04:35
Close Up
S03E02 Film/Kino
sk
AMC
05:00
Close Up
S03E05 Film/Kino
sk
AMC
05:30
Close Up
S03E20 Film/Kino
sk
AMC
06:00
Vánoce na páté avenue
Vánoce na 5. avenue. Eva Jordanová je beznadějná romantička. Lucas Blade je náladový spisovatel. Aby mu na vánoce přinesla alespoň trochu radosti, vyzdobí Eve velkolepý manhattanský Penthouse.
sk
AMC
07:50
Podivná slečna Willoughbyová
Začínáme na pohřbu, kde nad rakvemi svých rodičů Jacka a Mary s datem 13. 7. 1996, stojí mladá dívka Elizabeth Willoughby. Ve velkém rodinném sídle, které zdědila, jí vychovává Robert, bývalý příslušník US Marines. Dívka vyrůstá mezi studiem historie, strategie, literatury a bojovým cvičením. Po letech se s ní setkáváme jako profesorkou historie, specialistkou na dávné civilizace ve chvíli, kdy ji zavolají Helena a Oliver Deakinsovi, majitelé antikvariátu, ve kterém se dějí strašidelné věci. Protože vědí, jak je Elizabeth zvídavá a kolik záhad minulosti dokázala vyřešit, žádají ji, aby zjistila, co se děje. Vyšetřování ale není ani jednoduché, ani bezpečné a Elizabeth čelí řadě složitých situací.
sk
AMC
09:40
Život Briana
Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů. Hlavní hrdina se připojuje k Lidové frontě Judee, aby pomohl svou zemi osvobodit od nadvlády Římanů. A to i přesto, že Římani dali Židům vodovod, silnice, pořádek, kanalizace, školství, víno...To je snad bez debat, ne? Šestice z Monty Python se tu objevuje hned v několika rolích. Graham Chapman hraje nejen Briana ale i Pya Čůra, Michael Palin se objevuje v roli Piláta i soucitného dozorce vydávajícího kříže odsouzencům na smrt atd. Známým vtipálkům při natáčení posloužily dokonce i marocké kulisy Hvězdných válek.
sk
AMC
11:20
Rok jedna
Byly dějiny tvořeny…těmito chlapíky? Zed (Jack Black) a Oh (Michael Cera) vyvrávorali ze svého jeskynního obydlí a vydali se na impozantní cestu biblických rozměrů. Jeden je nemotorný lovec, druhý mírumilovný sběrač a společně se stávají nezvyklými účastníky klíčových momentů historie. Při svém putování se setkávají s Kainem a Ábelem, odradí Abrahama od obětování syna Izáka, upadnou do otroctví, dostanou se až do města Sodoma a rozhodnou se, že zachrání milované ženy Mayu a Eemu... Film režiséra a scenáristy, legendy komediálního žánru Harolda Ramise (Na Hromnice o den více, Caddyshack, Přeber si to) je hrubozrnný, bláznivě absurdní, rozkošně netaktní a taky neskutečně vtipný!
sk
AMC
13:00
Království prstenu
S01E01 Bombastické televízne spracovanie najslávnejšej germánskej legendy. Fantasy príbeh nakrútený podľa ságy o Nibelungoch, ktorá inšpirovala J.R.R. Tolkiena pre jeho románove bestsellery, ale aj Richarda Wagnera, jedného z najfenomenálnejších svetových skladateľov. Príbeh plný mágie, vášne a dobrodružstva sa odohráva v dávnoveku, v čase prechodu zo starého sveta bohov do nového veku. Tento svet bol ovládaný mágiou a kúzlami a bohovia sa prechádzali spolu s ľuďmi po rovnakých cestách. Spomedzi ľudí je jeden vyvolený, aby skoncoval s kliatbou démonov a raz a navždy oslobodil svet ľudí od nekonečného krvipreliatia. Tento udatný muž, kováč Siegfried však musí zdolať mnohé prekážky a čeliť mnohým intrigám, ktoré chcú jeho úmyslom zabrániť.
sk
AMC
14:40
Království prstenu
S01E02 Bombastické televízne spracovanie najslávnejšej germánskej legendy. Fantasy príbeh nakrútený podľa ságy o Nibelungoch, ktorá inšpirovala J.R.R. Tolkiena pre jeho románove bestsellery, ale aj Richarda Wagnera, jedného z najfenomenálnejších svetových skladateľov. Príbeh plný mágie, vášne a dobrodružstva sa odohráva v dávnoveku, v čase prechodu zo starého sveta bohov do nového veku. Tento svet bol ovládaný mágiou a kúzlami a bohovia sa prechádzali spolu s ľuďmi po rovnakých cestách. Spomedzi ľudí je jeden vyvolený, aby skoncoval s kliatbou démonov a raz a navždy oslobodil svet ľudí od nekonečného krvipreliatia. Tento udatný muž, kováč Siegfried však musí zdolať mnohé prekážky a čeliť mnohým intrigám, ktoré chcú jeho úmyslom zabrániť.
sk
AMC
16:20
Kluci a holky
Ryan a Jennifer se poprvé setkali, když jim bylo dvanáct let a byla to nenávist na první pohled. Ale o osm let později se tito dva diametrálně odlišní lidé stanou nejlepšími přáteli, což znamená, že jeden druhému mohou říci cokoliv. A tak je vše možné...
sk
AMC
18:00
Dvojníci
Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude.
sk
AMC
19:55
Vodní svět
V apokalyptické budoucnosti roztály ledovce a celá Země je zaplavená vodou. Lidé, kteří přežili, se přizpůsobili a žijí na lodích nebo jsou sdruženi v koloniích na atolech. Jedním z nich je Námořník, který z moře a atolů sbírá potřebné věci a prodává je. Nejcennějším v tomto světě je čistá voda a hlína. Dva muži se v kolonii baví o dívce Enole, která má podle vyprávění na těle vytetované značky, ve kterých je zašifrována cesta k pevnině. Námořník v kolonii prodá hlínu, kterou našel, nakoupí zásoby a chce odplout. Stráže ale odhalí, že je mutantem, protože objeví za jeho uchem žábry, a proto chtějí Námořníka zabít. Je zatčen a držen v kleci. Přijde za ním Gregor a žádá ho o informace vedoucí k objevení pevniny, ale Námořník odmítne. Druhý den má být popraven, jenže na kolonii zaútočí bezohlední piráti. Gregor má únikový balon, kterým chce s Enolou a Helen, která se o dívku stará, odletět. Balon ale odstartuje předčasně a Helen s Enolou do něj nestačí naskočit. Helen pak vysvobodí...
sk
AMC
22:00
Asijská spojka
Dvojice Američanů žijících v Thajsku, Jack (John Edward Lee) a Sam (Byron Gibson), přišla na způsob jak cestovat a ještě na tom vydělat.Podnikli výlet za hranice Thajska, do Kambodže, a vyloupili místní malou pobočku banky. Štěstí jim přálo a oni shrábli kolem 200 000 amerických dolarů a zmizeli. Nadšený Jack si začal dělat plány do budoucna: jeho podíl by mu stačil na to, aby začal nový bezstarostný život se svoji milovanou Avalon (Pim Bubear). Budoucnost však není vůbec růžová, jak si dvojice zlodějů představuje. Peníze jsou totiž označené a jejich majitelem je nelítostný mafián Gan Sirankiri (Steven Seagal), který je chce nazpět co nejdříve. Jeho pravá ruka Niran (Sahajak Boonthanakit) je vystopuje a rozhodne se využít zlodějů pro vlastní plány. Bude jim poskytovat typy na banky, kde má jeho šéf ukrytou větší hotovost a oni mu z něj odevzdají rovnou polovinu. Jackovi a Samovi nezůstává nic jiného, než na tento obchod přistoupit....
sk
AMC