Nicktoons

Nicktoons

Nickelodeon er et amerikansk kabel-TV-nettverk som eies av Viacom. Kanalen fokuserer på barn i alderen 7 til 14. Nick at Nite er ment for unge og/eller voksne og Nick Jr. fokuserer på barn i alderen 3 til 5. Teenick fokuserer litt eldre barn og tenåringer i alderen 10–17.

Norway

Programm-Guide - Dënschdeg, 21.05.2024

00:17
Avatar: Legenden om Aang
Den Nordlige vannstammen gjør seg klar for et angrep fra Admiral Zhaos marineflåte. I kampens hete kjemper Aang for å forsvare byen. Han lurer på om det ikke finnes en bedre måte å bruke sine Avatar-evner.
nb
00:39
Avatar: Legenden om Aang
Zhaos invasjon bryter seg gjennom den ytre skansen av den Nordlige Vannstammens forsvar, og han avslører en ondskapsfull plan.
nb
01:00
Avatar: Legenden om Aang
Aang og gruppen møter en Jordkongerikegeneral som ønsker å bruke Aangs kraftfulle "Avatar-tilstand" som et våpen for å beseire Ildnasjonen. Men å komme inn i "Avatar-tilstanden med hensikt er vanskeligere enn det Aang tror.
nb
01:21
Best og Bestis
Best blir til en stormsky, og Bestis blir et fjell. // Best blir en detektivfrakk, og Bestis blir en drone.
nb
01:42
Best og Bestis
Best blir et kamera, og Bestis blir en drage. // Best blir et signalhorn, og Bestis blir en kamuflasjehjelm.
nb
02:03
Zokie of Planet Ruby
Ruby og Zokies vennskap blir vanskelig når e oppdager at Ruby elsker donuts og Zokie hater dem// Ruby, Zokie og Dee slår seg sammen for å lure Stan, som påstår at han ikke ville være redd for dinosaurer hvis de kom tilbake.
nb
02:25
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Etter at de finner ut at Jupiter Jims månebil er på skrothaugen må TMNT gjøre en jobb for å få den tilbake.. - Turtles må utholde Splinters Rottefluensa og de forferdelige syv trinnene som kommer med den.
nb
02:46
Wallykazam!
Når et magisk ord får Kjersti Kjempes nye dukke til å stikke av må Wally og Kjersti dra på et eventyr for å finne Løpende Rita.
nb
03:09
Top Wing
Når Baddy redder Virveløyas innbyggere fra problemer han har laget, ender kadettene opp med å redde Baddy! - Kadettene mister favorittleken til Rod ved et uhell. De må finne den før Rod kommer tilbake.
nb
03:31
Top Wing
Rocco og Chomps racer avgårde i Aquavingen til Penny. Hun må få den tilbake, ved å bruke ubåten til Chomp! - Når Sandy Stork leverer festeffekter til skolen, tar Bananbandittene flyet hennes. Kadettene må redde flyet og selskapet.
nb
03:53
Svampebob Firkant
Når Bleke ser Blekvard i et TV-program om vakre hjem, blir Bleke illsint og vil prøve å overgå ham. // Når SvampeBob ved en feiltakelse tror at Plankton skal starte et band, bestemmer Plankton seg for å bruke dette til sin fordel.
nb
04:15
Svampebob Firkant
Herr Krabbe ser at SvampeBob plukker opp noe fra gaten, blir han gal av tanken på at SvampeBob har funnet en mynt – en mynt Herr Krabbe skulle funnet først. // SvampeBobs båtførerskoleklasse skal på utflukt.
nb
04:37
Svampebob Firkant
Plankton har revet Avfallshaugen, og bygget et romersk colosseum. // Bikinibunnens symfoniorkester tar i mot bidrag til komponistkonkurransen sin, og Bleke er fast bestemt på å vinne.
nb
05:00
Svampebob Firkant
Bleke overbeviser SvampeBob om at han ikke er normal, så SvampeBob setter seg som mål å bli normal. // SvampeBob våkner en morgen og finner ut at alle i Bikinibunnen er vekk – til og med Gary!
nb
05:22
Svampebob Firkant
Mens han arbeider på Den Krispe Krabbe, får SvampeBob en flis ved et uhell. // SvampeBob og Patrik har det moro med trekkfløytene sine, og det driver selvfølgelig Bleke til vanvidd.
nb
05:45
Svampebob Firkant
Alle har nesegrus beundring for Harrys våghals-tilværelse, spesielt SvampeBob og Patrik. // Alle som er noe, er invitert til en stor fest i Bikinibunnen, men du må ha riktig brunfarge for å komme inn.
nb
06:07
Svampebob Firkant
Patrick klager over at det ikke følger noen leke med barnemåltidet han (dvs SvampeBob) kjøper, så herr Krabbe lager en i en fei. // Gjerrigkrabbene møtes til kongress, og prisen for Årets småligste krabbe skal deles ut.
nb
06:22
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir prøver å gjøre om sin uvanlige bil, Selveste Susan, til et prisvinnende kjøretøy. // Papir gir Stein mekaniske øyebryn for å hjelpe han med en audition. Saks er på eventyr med stedfortredere.
nb
06:45
Familien Casagrande
Kjendis medium Ernesto Estrelle påstår at byen betyr ulykke og Abuela tror ham.
nb
07:10
Familien Casagrande
Når en magiker hypnotiserer Bobby til å tro at han er en katt, må familien få ham ut av det. // Ronnie Anne og vennene avslører et bymysterium: hva skjedde med pølseboden til Bruno?
nb
07:32
Bulderhuset
Lori strever med å gjøre et godt inntrykk på faren til Bobby. // Lily tar Lisa krympestråle for å lage furore på skolen.
nb
07:56
Bulderhuset
For å unngå en tur til øyenlegen, lager Lisa et par briller som gjør at hun ser dårligere.
nb
08:19
Monsterskolen
Mens Gil trener til ferskvannskonkurransen innser han at Lagoona faktisk er det rette monsteret for jobben. // Skelita lærer å hedre sin abuela på sin egen måte etter at hun ved et uhell ødelegger kjolen til en motekonkurranse.
nb
08:44
Svampebob Firkant
Fru Puff prøver å erstatte seg selv med en potet som kjørelærer for SvampeBob. // Herr Krabbe og Plankton prøver å samarbeide om å selge et vidundermiddel.
nb
09:09
Svampebob Firkant
Smultabbor er på jakt etter en superheltfigur som bare Svampebob og Patrick har. // Bleke arrangerer møte i en klubb for folk som hater Svampebob.
nb
09:32
Familien Casagrande
Bobby er lei av å ikke ha et eget sted og flytter inn i en ny leielighet.
nb
09:55
Familien Casagrande
Carls kjærlighet til leker gjør at han blir superpopulær som leketester. // Fridas kunst får dårlige kritikker, så ungene lager en auksjon for å få henne i bedre humør.
nb
10:18
Familien Casagrande
Ronnie Anne og vennene prøver å vinne en reise jorden rundt til Maria. // Når Carlota ikke består i hårklipping, trener hun med mesterbarberen CJ.
nb
10:43
Patrick Stjerne-Show
Blekkine sliter med å få god karakter i faget mat og husstell. // Patrick og SvampeBob prøver å få den mutte gutten Tralle til å skjønne hva gøy er.
nb
11:07
Patrick Stjerne-Show
Patrick reiser tilbake i tid for å bli med i Bestepats gjeng av rakkerunger. // Patricks forsøk på å lage show om jordens fortid utarter en smule.
nb
11:30
Svampebob Firkant
Bleke blir invadert av morderiske havlopper som egentlig skulle ta SvampeBob. // Bleke spiller syk for å få seg en fridag fra Krispe Krabbe.
nb
11:55
Svampebob Firkant
Svampebob og Patrick prøver å få til en gjenforeningskonsert med De Kule Is-kisene. // Patrick tror han er en orm og må dresseres.
nb
12:19
Svampebob Firkant
Plankton har ikke prøvd å stjele den hemmelige oppskriften på en stund, og det gjør herr Krabbe bekymret. // Når Patrick oppdager biblioteket i ananas-huset til Svampebob, gir Svampebob ham en innføring i boklærdommens vidunderlige…
nb
12:31
Avatar: Legenden om Aang
Gjengen forlater Fire Nation, ydmyke og flaue etter den mislykkede invasjonen. De drar til det vestlige lufttempelet.
nb
12:57
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid hjelper Casey i mattrucken-på en Yoon Kwon konsert! // Sergio får seg en overraskelse når en gjeng med fuglunger tror han er mamman deres.
nb
13:09
Familien Casagrande
Casagrandene øver med Lalo til en audition. // Når de vokne er ute for kvelden, bytter Bobby og Carlota på å passe ungene og å gå på fest.
nb
13:33
Familien Casagrande
Etter å ha sett CJs kule snurretriks, begynner CJ å trene til en skilt-snurre-konkurranse. // Når Adelaide mister en tann, må Carl og Bobby fortelle henne om tannfeen.
nb
13:57
Svampebob Firkant
SvampeBob ødelegger sin kjære vekkerklokke, men ingenting annet kan få ham opp tidsnok. // Karen oppdager snart at barn vokser for fort når hun får sitt nye barn i posten.
nb
14:21
Svampebob Firkant
De ansatte på Krispe Krabbe bygger en båt til den gjerrige kapteinen sin. // Svampebob oppdager at en gal person bor i veggene hans.
nb
14:46
Patrick Stjerne-Show
Blekkine sliter med å få god karakter i faget mat og husstell. // Patrick og SvampeBob prøver å få den mutte gutten Tralle til å skjønne hva gøy er.
nb
15:00
Svampebob Firkant
Plankton forvandler seg til en ånd for å stjele krabbeburgeroppskriften, men trenger å lære litt av Flyvende Hollender. // Herr Krabbe skal på date, men får litt mer assistanse av Patrick og SvampeBob enn han trenger.
nb
15:25
Bulderhuset
Lynns ekstreme sportsovertro lager kaos på en profesjonell hockeykamp. // Når barna ikke klarer å kvitte seg med de gamle barnelekene, prøver de å overbevise foreldrene om at de fremdeles leker med dem.
nb
15:49
Bulderhuset
Lynn presser Liam til grensen, når han blir stjernekaster på baseball-laget. // Lincolns venner prøver å stoppe ham fra å gjøre en magisk opptreden på talentshowet.
nb
16:12
Bulderhuset
Lisa tar over som lærer og innser at det er vanskeligere enn hun trodde. // Leni kjemper mot Ordføreren for å vinne valget.
nb
16:37
Bulderhuset
Lynn prøver å få vennene til å la være å kjøre berg og dagbanen, så de ikke finner ut hemmeligheten hennes.
nb
16:59
Stein, Saks, Papir
Trioen vår drar på et unødvendig actionfylt oppdrag med søsteren til Papir, Sandpapir, for å skaffe syv key limes. // Når Steins mikrobølgeovnsmiddag ikke er som på bildet, kjemper han for rettferdighet. Saks jobber for selskapet.
nb
17:20
Stein, Saks, Papir
For å få være med på festen til Rottebrødrenes må trioen få tak i den nye kule trenden: hoppestokker. // Stein prøver å få seg jobb hos Ond Robot Selskap. Papir og Saks skal finne ut av om selskapet er akkurat det det høres ut som.
nb
17:33
Patrick Stjerne-Show
Lilleputtlandet Shmandor får problemer med Patrick og ønsker hevn. // Patrick og Blekkines program om nabolaget sitt går ikke helt etter planen.
nb
17:43
Patrick Stjerne-Show
Dober får elleve valper, og det byr på problemer for Stjerne-familien. // Ved en feil drar familien Stjerne på piknik og har det moro på gravlunden istedenfor i parken.
nb
17:57
SvampeBob Firkant
Perle gleder seg til skoleballet, men oppdager plutselig at hun har en ekkel rur på kinnet. Fryktelig flaut og motbydelig!
nb
18:13
Svampebob Firkant
Sandy finner opp en ny krabbeburger i Herr Krabbes hemmelige laboratorium. Men den nye burgeren viser seg å ha en utilsiktet egenskap.
nb
18:35
Avatar: Legenden om Aang
Katara blir ikke glad når Toph oppdager en rask måte å tjene penger på, og splittelsen dem i mellom får katastrofale konsekvenser.
nb
19:00
Familien Casagrande
Familien oppdager en fantastisk tamales-bil og forsøker å holde den hemmelig for Abuela. // Ronnie Anne tror ikke på en astrologisk spådom om at 'kjærligheten finner henne', før det ser ut som om det er sant.
nb
19:12
Familien Casagrande
Ronnie Anne og vennene får ansatt en ny trener, men den nye treneren er veldig streng. // Når hemmeligheten til Sid slipper ut på skolen, lurer Ronnie Anne og Sid på om de fortsatt kan være venner.
nb
19:37
Familien Casagrande
Hector blir med på drømmelaget som lykkeamulett. Men hva skjer når han ikke har hell med seg lengre? // Mens de lager Bao til festivalen, må Sid og Adelaide slåss mot tidshopperbanditter.
nb
20:00
Svampebob Firkant
Smultabbor havner i en mystisk sump med Patrick, på jakt etter en bortkommen superheltfigur. // SvampeBob lærer et nytt trylletriks, men finner ingen som vil se på det.
nb
20:24
Svampebob Firkant
Plankton lager en klone av seg selv og herr Krabbe, men nykommeren gjør begge restaurantene utrygge. // Bleke bytter gjerne jobb med en bussfører for en grei tur...helt til SvampeBob og Patrick stiger på.
nb
20:50
Svampebob Firkant
SvampeBob tar på seg for mye når han skal være barnevakt for Sandys tre nieser. // SvampeBob og Patrick er frivillige museumsvakter, mens Bleke prøver å henge opp sitt eget maleri uten å bli sett.
nb
21:12
Svampebob Firkant
SvampeBob ødelegger sin kjære vekkerklokke, men ingenting annet kan få ham opp tidsnok. // Karen oppdager snart at barn vokser for fort når hun får sitt nye barn i posten.
nb
21:38
Stein, Saks, Papir
Trioen leker en runde gjemsel som både strekker seg rundt kloden og tar tiår å fullføre. // For å få utleieren til å senke leien, prøver trioen å hjelpe han å nå den umulige drømmen sin.
nb
22:01
Stein, Saks, Papir
Trioen vår drar på et unødvendig actionfylt oppdrag med søsteren til Papir, Sandpapir, for å skaffe syv key limes. // Når Steins mikrobølgeovnsmiddag ikke er som på bildet, kjemper han for rettferdighet. Saks jobber for selskapet.
nb
22:14
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Når Po blir besatt av gjenferdet til onde Mester Ding er det opp til Tigress å redde ham, før Ding slipper løs kreftene sine og tar fullstendig kontroll over Fredsdalen.
nb
22:36
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Når kung fu blir forbudt begynner Po å bruke maske for å bekjempe kriminalitet.
nb
22:59
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tigress blir nødt til å passe på et lite barn som har kommet bort fra foreldrene sine.
nb
23:22
Madagaskar Pingvinene
Ricos må fylle en krukke med klinkekuler for å få fine ting til dukkekjæresten sin. // Nyhetsanker Chuck Charles får sparken, og må jobbe i dyreparken. Men en god gravende journalist hviler aldri!
nb
23:33
Madagaskar Pingvinene
Ricos må fylle en krukke med klinkekuler for å få fine ting til dukkekjæresten sin. // Nyhetsanker Chuck Charles får sparken, og må jobbe i dyreparken. Men en god gravende journalist hviler aldri!
nb
23:55
Madagaskar Pingvinene
Marlene vil veldig gjerne se en konsert i parken. Men hver gang hun forlater dyreparken blir hun forvandlet til et vilt monster! // En pungrotte flytter inn i pingvinenes grotte etter at de har ødelagt hjemmet hennes.
nb

Programm-Guide - Mëttwoch, 22.05.2024

00:17
Avatar: Legenden om Aang
På deres vei til Omashu møter barna en gruppe nomader som viser dem en snarvei gjennom "de to kjæresters grotte".
nb
00:39
Avatar: Legenden om Aang
Barna vender tilbake til Omashu slik at Aang kan lære Jordbøying av kong Bumi. Men når de kommer dit, blir de sjokkert over å finne ut at byen nå er på Ildnasjonens hender.
nb
01:02
Avatar: Legenden om Aang
Når barna ender opp i en mystisk og underlig sump, blir frykten deres blottstilt. Og Aang lærer om å bli "knyttet til jorden av en usannsynlig lærer.
nb
01:24
Best og Bestis
Best blir en struts, og Bestis blir et lydhorn. // Best blir en sløyfe, og Bestis blir en fisk.
nb
01:45
Best og Bestis
Best blir til et målebånd, og Bestis blir en teipdispenser. // Best blir til en spade, og Bestis blir til en voksende blomst.
nb
02:06
Zokie of Planet Ruby
Ruby og Zokie krymper seg selv mens de leter etter Dees ørering i det rotete skapet til Ruby
nb
02:28
The Fairly OddParents
For hver fe, det er en anti-fe - og dermed er anti-Poof født - FOOP! Det er opp til Poof å stoppe denne anti-feen fra å ødelegge Alveverdenen og de han er glad i..
nb
02:50
Winx Club
Mens Winx forbereder Daphne og Thorens bryllup, oppdager de at Selina har frigjort Acheron. Acheron forviser Trix-heksene til Legendarium og fjerner deretter all magi fra Den magiske dimensjonen - med unntak av Drageflammen.
nb
03:12
Top Wing
Kadettene prøver å gi Bea en fridag, men når jet'n til Swift lager kaos, trenger de Bea for å redde den. - Brody prøver å få til det utrolige turbo surfetrikset sitt på land, når kadettene kjemper mot hverandre i Virveløylekene.
nb
03:33
Top Wing
Kadettene slår seg sammen for å redde TV-stjernen, overlevelsesbjørn, som er kommet til Virveløya for å dra til Is-toppen. - Når Swift skader vingen, må Timmy hjelpe til med å styre Flash-Vingen for å redde dagen.
nb
03:54
Svampebob Firkant
Når Bleke blir sprayet med plantenæring, blir han kjempediger. // Når Patrik skjønner at han er den eneste i gjengen som ikke har nese, bestemmer Patrik seg for at han også må ha en nese.
nb
04:16
Svampebob Firkant
Lageret med den hemmelige ingrediensen i krabbeburgeren må fylles på, og det er SvampeBobs ansvar å sørge for at ingrediensen kommer trygt fram til Den Krispe Krabbe. // Plankton har en kunde som spiser på Avfallshaugen hver dag.
nb
04:38
Svampebob Firkant
I et forsøk på å komme seg vekk fra SvampeBob, kjører Bleke av gårde i båten sin så raskt han kan, men han blir stoppet og må gå på båtførerskolen. // Herr Krabbe bestemmer seg for å starte i tabloidbransjen.
nb
05:00
Svampebob Firkant
Perle gjør seg klar til overnattingsfest, men Herr Krabbes innblanding i festforberedelsene begynner å komme ut av kontroll. // SvampeBob melder Gary på en dyreutstilling og gir ham en makeover etter å ha sett konkurrentene.
nb
05:22
Svampebob Firkant
SvampeBob og vennene hans blir feid bort av en store bølge og ender opp på en øde, tropisk øy. For å klare å komme seg hjem igjen, må de lære å surfe av den mest utrolig fantastiske surfeguruen, Jack Kahuna Laguna.
nb
05:45
Svampebob Firkant
SpongeBob blir den rikeste innbyggeren i Bikinibunnen etter å solgt en perle han og Patrik har funnet i en musling. // Bleke skal prøvesynge for det berømte BikiniBunnen-mannskoret, mens SvampeBob blir tilbudt plassen som hovedsolist.
nb
06:23
Stein, Saks, Papir
Når Saks finner ut at han er blakk prøver han å skaffe seg en jobb som vaktmester. Det viser seg at jobben krever langt mer enn han trodde. Samtidig prøver Stein og Papir å motivere Saks på en litt uvanlig måte.
nb
06:47
Familien Casagrande
Carls kjærlighet til leker gjør at han blir superpopulær som leketester. // Fridas kunst får dårlige kritikker, så ungene lager en auksjon for å få henne i bedre humør.
nb
07:11
Familien Casagrande
Ronnie Anne og vennene prøver å vinne en reise jorden rundt til Maria. // Når Carlota ikke består i hårklipping, trener hun med mesterbarberen CJ.
nb
07:30
Bulderhuset
Når et synkehull åpne på skolen, må Lincoln og klassekameratene dele skap.
nb
07:54
Bulderhuset
For å vinne Lurekrigen, får Lori hjelp av Luan.
nb
08:19
Monsterskolen
Menneskejenta, Clawdeen, følger instinktene sine, og finner Monster High!/Når Clawdeen ikke får innpass på Monster High fordi hun er menneske, prøver hun å finne andre måter å komme inn på skolen på.
nb
08:45
Svampebob Firkant
Herr Krabbe vil bringe burgerne sine ut til folket med en burgerbil. // Perle og Narlene drar på shoppingtur til Lady Kaksvolds magasin.
nb
09:10
Svampebob Firkant
Plankton lager en søt robot som blir til et monster når folk sier "ååå". // Patrick og Svampebob prøver seg som postmenn.
nb
09:30
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid hjelper Casey i mattrucken-på en Yoon Kwon konsert! // Sergio får seg en overraskelse når en gjeng med fuglunger tror han er mamman deres.
nb
09:54
Familien Casagrande
Når de finner et skattekart, går familien Casagrande på jakt etter gull. // Frida og Carlos drar på flytur, mens Carl g CJ prøver å snike seg avgårde på et eget eventyr.
nb
10:18
Familien Casagrande
Ronnie Anne og gjengen legger en plan for å få Frokost-boten til å gjøre alle jobbene deres hjemme.
nb
10:43
Patrick Stjerne-Show
Plankton og herr Krabbe krangler om å få være sponsor for Patrick Show. // Ved en misforståelse havner familien Stjerne på ball hos kong Neptun.
nb
11:06
Patrick Stjerne-Show
Patrick prøver ut familiens arsenal av barter. // Patrick finner en uvanlig rotknoll i hagen.
nb
11:30
Svampebob Firkant
Svampebob får besøk av Narlene og Nobby fra Kamp Korall. // Plankton allierer seg med en hær av grumsevesener for å kapre burgeroppskriften til herr Krabbe.
nb
11:55
Svampebob Firkant
Fru Puff prøver å erstatte seg selv med en potet som kjørelærer for SvampeBob. // Herr Krabbe og Plankton prøver å samarbeide om å selge et vidundermiddel.
nb
12:20
Svampebob Firkant
Plankton blir satt i fengsel, og den hemmelige oppskriften blir beslaglagt som bevis. Svampebob og Herr Krabbe legger en plan for å ta den tilbake.
nb
12:30
Avatar: Legenden om Aang
Aang er klar til å starte ildbøyetreningen. Men mens Zuko forsøker å lære ham det, innser han at han har mistet all sin ildbøyekraft.
nb
12:56
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid hjelper Casey i mattrucken-på en Yoon Kwon konsert! // Sergio får seg en overraskelse når en gjeng med fuglunger tror han er mamman deres.
nb
13:09
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid prøver å få Yoon Kwans autograf og Carlota hjelper Alisa med forberedelsene til Great Lakes musikkfestival.
nb
13:30
Familien Casagrande
Ronnie Anne og vennene får ansatt en ny trener, men den nye treneren er veldig streng. // Når hemmeligheten til Sid slipper ut på skolen, lurer Ronnie Anne og Sid på om de fortsatt kan være venner.
nb
13:56
Svampebob Firkant
Gamle Jensen bremser som vanlig salget på Krise Krabbe, men herr Krabbe klarer ikke å få ham ut av lokalet.
nb
14:20
Svampebob Firkant
Sandy får noen uregjerlige trær til å vokse opp og herje i Bikinibunnen.
nb
14:45
Patrick Stjerne-Show
Blekkine sliter med å få god karakter i faget mat og husstell. // Patrick og SvampeBob prøver å få den mutte gutten Tralle til å skjønne hva gøy er.
nb
15:00
Svampebob Firkant
SvampeBob passer huset til herr Krabbe mens han er borte, så han går til ekstreme tiltak for å forhindre innbrudd. // Bleke må dele hus med Patrick, men hans dominerende væremåte plager Patrick mer enn godt er.
nb
15:25
Bulderhuset
Lori angrer på alt hun ikke gjorde på skolen og lover at hun skal ta det igjen på siste-året. // Når Lola skjønner at å doble søtheten kan hjelpe henne må å slå igjennom, slår hun seg sammen med Lilly.
nb
15:48
Bulderhuset
Luan ber Herr Coconuts om hjelp når hun sliter med å regissere skoleskuespillet. // Lisa blir med på Lynns fotballlag som analyse-trener.
nb
16:12
Bulderhuset
Når Leni og vennene begynner å henge på Gus', prøver Lincoln og gjengen å forhindre det. // Lucy blir sjalu på Lola når hun blir med i Begravelses-klubben.
nb
16:37
Bulderhuset
Ungene hjelper pappa med å finne en mystisk person som ga Lynn en dårlig anmeldelse. // Når Chandler kjøper nytt utstyr til klubben, må de andre stå på pinne.
nb
17:00
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir møter en annen trio med samme navn som dem. Trioen vår prøver å bevise at de ikke er de verste. // Stein og Papir prøver å få slutt på en krangel mellom Saks og en mektig tryllekunstner før magien hennes…
nb
17:27
Patrick Stjerne-Show
Lilleputtlandet Shmandor får problemer med Patrick og ønsker hevn. // Patrick og Blekkines program om nabolaget sitt går ikke helt etter planen.
nb
17:38
Patrick Stjerne-Show
Lilleputtlandet Shmandor får problemer med Patrick og ønsker hevn. // Patrick og Blekkines program om nabolaget sitt går ikke helt etter planen.
nb
17:50
SvampeBob Firkant
SvampeBob skal i sin bestemors bursdag, og ber Patrik passe Gary mens han er borte.
nb
18:05
Svampebob Firkant
Bleke må leke detektiv når klarinetten hans forsvinner. // Bleke sender Svampebob og Patrick ut på en ekstremt vanskelig skattejakt for å bli kvitt dem.
nb
18:27
Avatar: Legenden om Aang
I en halloweenutgave ser gjengen inn i merkelige forsvinninger i en skummel by. Der lærer Katara hemmelige vannbøyingsteknikker av en gammel dame kalt Hama.
nb
18:52
Familien Casagrande
Familien oppdager en fantastisk tamales-bil og forsøker å holde den hemmelig for Abuela. // Ronnie Anne tror ikke på en astrologisk spådom om at 'kjærligheten finner henne', før det ser ut som om det er sant.
nb
19:02
Familien Casagrande
Sergio ber om Adelaides hjelp til å bli en gentleman. // Rosa får høre at Maria og Arturo er sammen igjen. Er det sant?
nb
19:27
Familien Casagrande
Når Carl knask eller knep går for langt, må han gi tilbake godteriet.
nb
19:50
Svampebob Firkant
Gamle Jensen bremser som vanlig salget på Krise Krabbe, men herr Krabbe klarer ikke å få ham ut av lokalet.
nb
20:14
Svampebob Firkant
Bleke tetter avstanden mellom SvampeBobs fortenner, noe som fører til en dramatisk endring av oppførsel.
nb
20:40
Svampebob Firkant
Bleke reiser vekk etter at huset hans er blitt infisert av skadedyr. Men på hotellet møter han plager av et annet slag. // SvampeBob og Patrick blir lurt til å passe en gamme dame som gjør alt hun kan for å unnslippe.
nb
21:04
Svampebob Firkant
SvampeBob og Patrick drar på sightseeing til Overflateland, mens resten av Bikinibunnen forbereder en overraskelsesfest for SvampeBob!
nb
21:31
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir prøver å gjøre om sin uvanlige bil, Selveste Susan, til et prisvinnende kjøretøy. // Papir gir Stein mekaniske øyebryn for å hjelpe han med en audition. Saks er på eventyr med stedfortredere.
nb
21:55
Stein, Saks, Papir
Trioen vår drar på et unødvendig actionfylt oppdrag med søsteren til Papir, Sandpapir, for å skaffe syv key limes. // Når Steins mikrobølgeovnsmiddag ikke er som på bildet, kjemper han for rettferdighet. Saks jobber for selskapet.
nb
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
(Comic Con 2012-episode) Po og Mantis besøker Kinas svar på Comic-Con. Her mister Po kontrollen over sin indre fan.
nb
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po besøker en berømt krigshelt, men besøket blir ikke helt som han hadde tenkt seg når han finner ut at den pensjonerte generalen er blitt klin kokos.
nb
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po prøver å hjelpe Crane med å få tilbake "grooven" etter at Crane har blitt ydmyket på et veldedighetsarrangement.
nb