DR1

DR1

DR1 er DR's primære nyheds- og aktualitetskanal, men kanalen sender også fakta-, historie- og kulturprogrammer, underholdning og film samt store fælles begivenheder som fodboldlandskampe

Denmark

Programm-Guide - Samschdeg, 06.04.2024

00:00
 I Give It A Year
Den ambitiøse karrierekvinde Nat og forfatteren Josh falder pladask for hinanden og bliver gift efter blot syv måneder. De er som nat og dag. Nat er aktiv, og Josh er passiv. Hverken familie eller venner tror på, at de holder. Etårsdagen nærmer sig. Hvor meget kommer Joshs ekskæreste Chloe og Nats tiltrækkende klient Guy til at distrahere dem inden da?
da
DR1
01:35
 Inspector George Gently
Nordøstengland, 1969. En prostitueret anmelder en voldtægt. Efterfølgende opdager kommissær Gently, at politiet har undladt at efterforske en lang række voldtægtssager. Den erfarne politimand er forfærdet og vil vide hvorfor. Sagen bliver ekstra presserende, da en kvinde findes voldtaget og myrdet. Nu går jagten på morderen ind.
da
DR1
03:05
Antiques Road Trip XVII
Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.
da
DR1
03:45
Trädgårdstider
En modernistisk have skal anlægges. Holdet vender tilbage til den tidligere have for at hente planter til den nye. I den store græskarkonkurrence er det tid til at lægge planterne i jorden. Malin Persson bygger et "levende" bord, og Pernilla Månsson Colt laver en duftende buket, mens John Taylor og Tareq Taylor finder inspiration i en magisk have.
da
DR1
05:20
 A Place to call Home V
Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.
da
DR1
06:10
Hotel Romantik
Der er humor og lir i luften, når en flok skønne seniorer får chancen for romance. 14 kvinder og 14 mænd, der alle er singler og over 65 år, skal bo på et romantisk hotel i de schweiziske alper og har en uge til at finde kærligheden. Nu kan alt ske!
da
DR1
07:05
Hotel Romantik
Det første par vender tilbage til hotellet efter en nat i den romantiske alpehytte. Alle er nysgerrige efter at vide, hvordan det er gået. Deltagerne tager på et eventyr, de sent vil glemme. Og senere sætter et lokalt salsaband gang i dansen. Hvem bliver aftenens par?
da
DR1
08:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
08:15
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phrynes mekaniker Ailsa er ved at forberede sig til det årlige bilvæddeløb, da kvindeholdets kører, Gerty, findes død i sin bil. Det tragiske dødsfald er et tilbageslag for forkæmperne for kvindelige bilister - men Phryne er sikker på, at Gertys død ikke var nogen almindelig bilulykke.
da
DR1
09:10
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Et forkert kadaver dukker op i dr. Macs anatomitime - nemlig det aldeles friske lig af professor Katz. Phryne og Jack er ikke på talefod, men Mac insisterer på, at detektiven og politimanden slår pjalterne sammen for at opklare det bizarre mord.
da
DR1
10:00
 Buster
Buster Oregon Mortensen er en 11-årig dreng, der er fuld af kærlighed til livet og sine omgivelser. En ukuelig optimist, der ved, at livet kan være hårdt, men med trylleri og kærlighed skal det nok gå altsammen. Han hjælper sin haltende lillesøster, sin far og sin mor, og ikke mindst sin gamle ven hr. Larsen, der også er en "magiens mester". Det har de to til fælles.
da
DR1
11:35
Drømmen om et Småbruk
I løbet af sommeren er drivhuset vokset til i beplantning, men Ida opdager, at det meste er ukrudt. Samtidig er hendes lilla kartofler blevet angrebet af kartoffelskurv.
da
DR1
12:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
12:15
Med livet i hænderne
Traumeholdet skal redde en gravid kvinde, der er blevet kørt ned af en lastbil. Julie har første vagt som ansvarshavende sygeplejerske, og på operationsgangen skal Malene lære en ny kirurg op.
da
DR1
12:50
Danske tv-seriers bedste
"Borgen" blev et hit i udlandet, men ikke alle kunne skelne mellem den fiktive historie og virkeligheden. Hvorfor er "Badehotellet" medicin for dem, som ser det? Og hvad er det "Huset på Christianshavn" kan, som er helt særligt? Sidse Babett Knudsen, Ole Bornedal, Lars Ranthe, Jens Jacob Tychsen, Sonja Richter, David Owe, Amalie Dollerup og mange flere lader os komme helt tæt på deres ikoniske roller. I det her program kan du høre om "Huset på Christianshavn", "Badehotellet", "2900 Happiness" og "Borgen".
da
DR1
13:20
Frivillige i front
Lasse er popmusiker, og Vilbrand er elektriker. Og så er de frivillige i det danske Hjemmeværn. De skal på mission på Bornholm for at sikre Forsvarets F-16 kampfly mod spionage og sabotage. Her skal de danske fly nemlig have base, når de skal passe på det danske luftrum over Østersøen. "Frivillige i front" følger de frivillige i Hjemmeværnet, der hvert år bruger tusindvis af timer i deres fritid på at gøre noget for andre. De kommer med vidt forskellige baggrunde, men har én ting til fælles: De løser vigtige nationale og internationale opgaver for Danmark.
da
DR1
13:45
 Midsomer Murders
Familiedynastiet bag en række succesfulde og smukke brætspil, Karras Games, samles for at fejre Victor Karras' 70-års fødselsdag. Underholdningen er meget apropos at løse en mordgåde. Men da Victor Karras faktisk dør på mystisk vis, hidkaldes Barnaby og Winter. Festen finder sted i et kæmpe palæ på en ø, uvejret raser udenfor, og pludselig er de afskåret fra fastlandet. Nu er alle fanget - sammen med morderen.
da
DR1
15:15
Forsvundne arvinger VIII
En fynsk kunstner efterlader sig en arv på flere millioner kroner og et hus, der er pakket ind i hans kunst. Her finder Mette Frisk spor efter mulige slægtninge, der kan arve ham, og sammen med arkivar Adam Jon Kronegh forsøger hun at løse mysteriet om, hvorfor kunstneren har mistet kontakten til sin familie.
da
DR1
16:15
 Belgravia: The Next Chapter
Året er 1871. I den fashionable London-bydel Belgravia gifter den attråværdige lord Frederick Trenchard sig med den smukke Clara. Men parrets nyfundne lykke er truet. Både af Belgravias rænkespil og skandaler - og af hemmeligheder fra Fredericks fortid.
da
DR1
17:05
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne bliver involveret i den australske filmbranche - på mere end én måde. Stjernen i den problemramte stumfilm "Babylons brud" findes myrdet. Phryne efterforsker sagen og træder tilmed til som pengedame for at redde den skrantende film.
da
DR1
17:55
Søren Vesters have
Det er blevet forår i Thise, men haven ser stadig lidt trist og brun ud. Derfor sætter Søren sig for at fremtrylle farver og blomster på anden vis og tager på inspirationsbesøg hos Tivolis storslåede påskeudstilling. Og så kaster Søren sig ud i at lave karsekugler og skabe små mikrouniverser i gamle vinballoner.
da
DR1
18:30
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
19:00
Green Planet
Forholdet mellem planter og mennesker er ekstraordinært. Vi har tilpasset os hinanden, lige så længe vi har været på Jorden. Vi er afhængige af planter til alt - luft, mad, vand, tøj og byggematerialer. Men to ud af fem vilde planter er i dag truet af udryddelse. Heldigvis finder vi mennesker nye måder at hjælpe dem på - fra genplantningsprojekter i Afrika til genopbygningen af tropisk skov i Brasilien.
da
DR1
20:00
Den store juniorbagedyst
Nu skal vinderen af "Den store juniorbagedyst" findes, og det er sidste chance for at imponere dommerne. Markus Grigo har forberedt en særligt høj kageudfordring, der stiller krav til de fire finalisters kreativitet og sans for finish, og konkurrencen om trofæet bliver hård i årets sidste mesterværksudfordring, hvor der skal bages surprise-kager med indvendige overraskelser. Vært er Joakim Ingversen.
da
DR1
20:50
Mysteriet på Bornholm
Bodil og Djarnis når frem til skatten inde i grotten, og vennerne indhenter dem. Men Bodil er snu og slipper fra dem - de kan umuligt nå hende. Heldigvis får Charly en fiks idé, som skal redde Bornholm fra at synke i havet. Men er det for sent?
da
DR1
21:20
 Vigil
Amy er chokeret over, hvad hun finder efter at have hørt skud om bord på flyet, der skal transportere hende hjem. Kirsten siger ja til at møde Sutherland, hvilket bringer hende i stor fare. Amy opdager, hvor omfattende sammensværgelsen er. Nu sætter hun alt på højkant for at afsløre de ansvarlige.
da
DR1
22:20
 Midsomer Murders
Den årlige Midsomer fugleskræmsel-festival finder sted i landsbyen Little Upton. Konkurrencen om det mest opfindsomme fugleskræmsel er ambitiøs. Men da den lokale butiksejer Naomi bliver dræbt, og hendes lig udstilles ved siden af hendes konkurrencebidrag, opdager Barnaby og Winter, at byen er plaget af interne stridigheder, og at nogle mennesker vil gøre alt for at vinde.
da
DR1
23:50
 Vera
En ældre kvinde findes knivdræbt i et tog midt i myldretiden. Det bliver en sag, hvor Veras unge kollega Joe får svært ved at holde den rette professionelle distance. Hans egen datter er nemlig sagens hovedvidne.
da
DR1

Programm-Guide - Sonndeg, 07.04.2024

01:20
Shetland IV
En afskåret underarm skyller op på stranden. Få timer senere bliver et hoved fundet i en vig. Ofret bliver identificeret som en ung nigeriansk mand, der blev set i Lerwick nogle dage tidligere. Hvad lavede han på Shetland? Og hvorfor blev han slået ihjel? Kommissær Jimmy Perez går på jagt efter svarene.
da
DR1
02:15
Shetland IV
Et blodigt fund sender Jimmy Perez' efterforskning i en ny retning. Foregår der organiseret menneskehandel på Shetland?
da
DR1
03:15
Inspector George Gently
En kvindelig læge findes død. Det ligner selvmord, men kommissær Gently finder dødsfaldet mistænkeligt. Hans efterforskning fører ham og hans kolleger til en nedlagt fabrik og et lille landsbysamfund, der har betalt en høj pris for fabriksejernes griskhed og kynisme.
da
DR1
06:10
Hotel Romantik
Det nye kærlighedspar bader og snakker om at flytte sammen. Der er kamp i dagens trillebørløb og totalt kollaps i køkkenet, når holdet skal tilberede dessert. Aftenens par overrasker alle. Kommer de til at tage livet af hinanden?
da
DR1
07:05
Hotel Romantik
Der fældes tårer ved morgenmaden. Det er en bevæget gruppe, der tager ud for at jodle i Alperne. Alle har for længst forladt deres komfortzone og er ikke længere bange for noget som helst. Der bliver talt sex og nøgenbadet. Og snart er der par overalt.
da
DR1
08:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
08:15
 Vera
En ældre kvinde findes knivdræbt i et tog midt i myldretiden. Det bliver en sag, hvor Veras unge kollega Joe får svært ved at holde den rette professionelle distance. Hans egen datter er nemlig sagens hovedvidne.
da
DR1
09:45
Fiskesnack
Marie Luise Salis Samaden bor i Østrig, men fisker ofte i Sverige. Hun laver sine egne fluer, som hun bruger til at fange gedder med.
da
DR1
10:00
Gudstjenesten
I Skt. Lukas Kirke i Aarhus er vært Sofie Østergaard taget til en gudstjeneste om at elske åbent og turde tro på mulighederne i vores medmennesker. Sammen med metrolog Lone Seir tager Sofie plads på kirkebænken til en samtale om åbenheden, og hvordan den er en vigtig del af Lones virke - både offentligt og privat.
da
DR1
11:00
Sporløs
Meann er vred. Hun føler sig forladt og frustreret over den skæbne, hendes biologiske mor fra Filippinerne overlod hende til, da hun for mere end 30 år siden satte Meann af på et børnehjem. Hele livet har Meann kæmpet med en forladthedsfølelse over den biologiske mors svigt, også selv om hun har fået en dejlig familie i Danmark. Følelsen er aldrig gået væk. Nu ved Meann slet ikke, om hun overhovedet kan og vil møde sin mor med andet end vrede, hvis hun kan findes, når "Sporløs"-holdet rejser til Filippinerne.
da
DR1
12:00
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
12:15
Hammerslag
Der er masser af moderne luksus og lækre detaljer, når Sofie Østergaard byder indenfor i to nybyggede villaer, hvor der ikke er sparet på noget. Kristine Virén og Lars Lyng dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp, når de besøger en luksusvilla i Silkeborg med sydlandsk stemning og et hemmeligt rum. Derefter går turen til Højbjerg ved Aarhus, hvor eksperterne skal gætte prisen på en luksuriøs villa med et moderne materialevalg.
da
DR1
12:45
Søren Vesters have
Det er blevet forår i Thise, men haven ser stadig lidt trist og brun ud. Derfor sætter Søren sig for at fremtrylle farver og blomster på anden vis og tager på inspirationsbesøg hos Tivolis storslåede påskeudstilling. Og så kaster Søren sig ud i at lave karsekugler og skabe små mikrouniverser i gamle vinballoner.
da
DR1
13:15
 I Give It A Year
Den ambitiøse karrierekvinde Nat og forfatteren Josh falder pladask for hinanden og bliver gift efter blot syv måneder. De er som nat og dag. Nat er aktiv, og Josh er passiv. Hverken familie eller venner tror på, at de holder. Etårsdagen nærmer sig. Hvor meget kommer Joshs ekskæreste Chloe og Nats tiltrækkende klient Guy til at distrahere dem inden da?
da
DR1
14:45
Alene i vildmarken
Den finske polarvinter kommer med frost og snestorm, og deltagerne må stormsikre deres shelters. Fiskegrejet fryser til, og kampen for at holde varmen er hårdere end nogensinde. En deltager bukker under for kulden og må forlade vildmarken.
da
DR1
15:45
Den store juniorbagedyst
Nu skal vinderen af "Den store juniorbagedyst" findes, og det er sidste chance for at imponere dommerne. Markus Grigo har forberedt en særligt høj kageudfordring, der stiller krav til de fire finalisters kreativitet og sans for finish, og konkurrencen om trofæet bliver hård i årets sidste mesterværksudfordring, hvor der skal bages surprise-kager med indvendige overraskelser. Vært er Joakim Ingversen.
da
DR1
16:35
Mysteriet på Bornholm
Bodil og Djarnis når frem til skatten inde i grotten, og vennerne indhenter dem. Men Bodil er snu og slipper fra dem - de kan umuligt nå hende. Heldigvis får Charly en fiks idé, som skal redde Bornholm fra at synke i havet. Men er det for sent?
da
DR1
17:00
 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne tager på landet for at efterforske et mistænkeligt dødsfald i et vindistrikt. Da hun ankommer, er også manden, der hyrede hende, blevet myrdet. Indbyggerne i den lille by er ikke ligefrem gæstfri, men deres forsøg på at smide Phryne på porten gør hende kun endnu mere opsat på at nå til bunds i mysteriet.
da
DR1
18:00
Vilda kockar
Tre svenske kendishold kæmper om, hvem der kan lave den bedste mad over åben ild. Under ledelse af kokken Niklas Ekstedt har holdene en time til at lave en forret og en hovedret.
da
DR1
18:30
TVA
TVA giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.
da
DR1
19:00
Skattejagt på museet
Når vennerne Peter Frödin og Ellen Hillingsø går på skattejagt på Københavns Museum, graver de sig bogstavelig talt ned i historien, da de tager med ud på en udgravning. Jagten fører dem også forbi 1800-tallets fornemme saloner og ind i de hemmelige gange på Det Kongelige Bibliotek, inden de i sidste ende må beslutte sig for, hvad de ønsker at udstille - for det er jo vigtigt at lave noget, der får én til at fremstå succesfuld.
da
DR1
20:00
Planet Earth
Der er over halvanden million kilometer kystlinje på Jorden. Kysterne udgør de mest mangfoldige levesteder på kloden. Men de er også farlige og dynamiske grænseområder, der ændrer sig hurtigere end nogensinde før. For at klare sig her må dyr og planter tilpasse sig de konstante forandringer. Tag med Sir David Attenborough, når han udforsker verdens kyster, og oplev, hvordan dyr som flamingoer, suppeskildpadder, pelssæler, hvidhajer og løver overlever i disse områder.
da
DR1
21:00
21 SØNDAG
DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.
da
DR1
21:31
Søndagsvejr
DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.
da
DR1
21:32
Sportsmagasinet
"Sportsmagasinet" bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.
da
DR1
22:05
 Belgravia: The Next Chapter
Efter Frederick og Claras skænderi forsøger Frederick at vække parrets forhold til live igen. Det gør han ved at tage Clara med til Glanville, deres gods på landet, hvor han afslører nogle af sin barndoms prøvelser. Samtidig tager familien Dunn imod den gådefulde Nell som deres nye tjenestepige.
da
DR1
22:50
 Sherwood
Menneskejagten nærmer sig sit mål. Samtidig går jagten på politispionen for alvor ind. I et flashback til 1984 får vi afsløret, hvem spionen er, og hvad der skete den skæbnesvangre aften.
da
DR1