Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Guida TV - martedì, 30/04/2024

00:45
Wonderbroeders
Een groepje monniken probeert overeind te blijven in de jachtige, materialistische, moderne wereld. Maar de groep komt onder druk te staan wanneer de gemeente het klooster wil overnemen.
nl
02:10
Alberta
Freek raakt in een midlifecrisis en wordt hopeloos verliefd op Alberta. Hij ziet haar als de uitweg voor al zijn problemen en om zijn leven weer op de rails te krijgen.
nl
03:45
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
05:25
10 Rules for Falling in Love
Een man en zijn zoon volgen tien regels over liefde, relaties en vrouwen. De zoon doet z'n best, maar alles gaat niet zoals gepland.
nl
07:00
Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Dummie heeft heimwee en wil graag naar huis om het graf van zijn ouders te bezoeken. Eenmaal in Egypte aangekomen gaan Dummie en Goos samen stiekem op zoek naar de tombe van Achnetoet. Dat gaat echter fout wanneer ze erin vast komen te zitten.
nl
08:20
Mama's Boy
Jeffrey Mannus is een excentrieke 29-jarige die nog thuis woont bij zijn moeder. Hij ziet geen reden om actie te ondernemen om uit huis te gaan, maar zijn perfecte wereld wordt op zijn kop gezet wanneer zijn moeder valt voor een zelfhulpgoeroe.
nl
09:50
Fanboys
Linus, Windows en Hutch zijn de grootste Star Wars-fans onder de zon. Wanneer hun maatje Eric erachter komt dat Linus binnenkort zal sterven en daarom de première van de nieuwe film niet zal kunnen bijwonen, bedenkt hij een plan: inbreken in de ranch van Star Wars-regisseur George Lucas en een kopie van de film stelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de steun van fangirl Zoe slaagt het kwartet er uiteindelijk in om de poorten van de ranch te bereiken.
nl
11:20
Meet Me in Venice
Liza is opgegroeid zonder vader. Als jonge vrouw reist zij naar Venetië om haar vader Mauro te ontmoeten. De band tussen vader en dochter wordt sterker, wanneer Mauro Liza meeneemt op een muzikale reis.
nl
12:50
Yes, God, Yes
De katholiek opgevoede tiener Alice ontdekt door een internetchat de geneugten van de zelfbevrediging. Verteerd door schuldgevoel schrijft ze zich in voor een retraite die haar van die duivelse ziekte af moet helpen. Daar valt ze echter als een blok voor de spetter van het kamp en ontdekt ze tot haar schrik dat de heiligste boontjes vaak de hypocrietste zijn.
nl
14:05
Robot & Frank
Meesterdief Frank wordt een dagje ouder en is zo dement dat hij soms in zijn eigen huis inbreekt. Zijn zoon Hunter koopt een huishoudrobot voor hem. Frank heeft weinig op met zijn nieuwe metgezel. Totdat hij op het idee komt om de robot te gebruiken als medeplichtige voor zijn overvallen. Al doende bouwt hij een band op met bibliothecaresse Jennifer, maar hij krijgt al snel te maken met de politie.
nl
15:35
Geheim agent Marnie
De mollige oranje huiskat Marnie wordt ontvoerd en ze weet niet waar ze is. Ze gaat op avontuur en wordt vergezeld door de luidruchtige hond Elvis, de ezel Anthony die beroemd wil worden als zebra, en een neurotische haan met de naam Eggbert.
nl
17:05
Bobby en de Geestenjagers
Tijdens een geestenjacht ontmoet Sanne de geest Bobby. Ze besluit hem en andere geesten te helpen.
nl
18:30
Motherhood
Eliza Welch leeft met haar gezin in een appartement midden in Manhattan. Ze is een voormalig fictieschrijfster die nu fulltime moeder is en daar een blog over bijhoudt. Haar verdere creatieve ambities heeft ze even op een laag pitje gezet om haar twee kinderen op te voeden. Eliza heeft haar handen vol om alles in goede banen te leiden en moet continu meerdere dingen tegelijk doen. Zeker nu ze van plan is een groot feest te organiseren voor de zesde verjaardag van haar dochtertje.
nl
20:00
Ride the Eagle
De vervreemde moeder van een man sterft en laat hem een voorwaardelijke erfenis na. Voordat hij haar pittoreske hut kan betrekken, moet hij een takenlijst afwerken en in de wereld van zijn moeder stappen.
nl
21:30
2 Days in New York
Na de breuk met haar partner verhuist de Parijse fotografe Marion met haar zoon naar New York en begint een relatie met een Amerikaan. Met een bezoek van zijn excentrieke familie, komt het tot een explosieve culturele botsing.
nl
23:05
Looks That Kill
De zestienjarige Max is geboren met een bijzondere afwijking: zijn gezicht is zo mooi, dat iedereen letterlijk dood neervalt bij het zien van zoveel schoonheid. Daarom moet hij overal en altijd zijn gezicht verbergen achter een verband en een zonnebril. Zijn beste vriend Dan probeert hem te koppelen aan een meisje, maar wanneer de eerste date uitloopt op een mislukking, ziet Max het niet meer zitten.
nl

Guida TV - mercoledì, 01/05/2024

00:35
Almost Friends
Charlie is een ongemotiveerde man van midden twintig die nog steeds thuis woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij wordt verliefd op een jonge vrouw die een serieus vriendje heeft.
nl
02:15
Horrible Histories: Rotten Romans
De klassieke oudheid wordt op komische wijze in beeld gebracht in dit verhaal van de Romeinse tiener Atti die voor straf wordt meegestuurd met het leger naar Brittannië, waar hij het strijdlustige Keltische meisje Orla ontmoet.
nl
03:45
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
05:20
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
10:00
Goud
Gymnast Timo en zijn gehandicapte vader delen dezelfde droom: Olympisch goud winnen. Maar wanneer Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, lijkt de Olympische droom ineens minder belangrijk.
nl
11:30
Attila Marcel
Paul woont in Parijs bij zijn tantes, die ervan dromen dat hij een virtuoze pianist wordt. Afgezonderd van de buitenwereld draait zijn leven alleen om muziek, totdat hij op een dag Madame Proust ontmoet.
nl
13:15
Zwanger & Co
Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als ze zwanger is en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.
nl
15:05
Bibi en Tina - liefde en diefstal op de manege
Bibi Blocksberg is blij weer terug op manage Martinshof te zijn met haar vrienden Tina en Alex. Dan wordt er ingebroken op Kasteel Frankenstein en ook de sfeer op de manege is niet vrolijk want er heeft nog niemand geboekt voor het paardenkamp.
nl
16:55
Timber the Treasure Dog
Hond Timber duikt op een dag op aan de voordeur van de jonge Mikey Jones. De viervoeter komt als geroepen, want hij kan Mikeys familie naar een schat leiden die hen uit de nood zou kunnen helpen.
nl
18:25
When Harry Met Sally...
Harry en Sally ontmoetten elkaar wanneer zij hem een lift geeft naar New York, nadat ze beiden zijn geslaagd. Ze raken goed bevriend, maar de vraag is of vriendschap tussen een man en een vrouw wel mogelijk is zonder seks.
nl
20:00
Toscaanse bruiloft
Sanne en haar ouders hebben een villa voor bruiloften in Toscane. Jeroen komt daar de bruiloft organiseren van zijn beste vriend. Sanne vind hem eerst arrogant maar valt later toch voor hem. Of is het dan al te laat?
nl
21:45
Bad Moms
Amy heeft een geweldige echtgenoot, fantastische kinderen en een goede baan maar ze is ook overwerkt en gespannen en voelt zich ondergewaardeerd. Samen met moeders Carla en Kiki laat ze de verantwoordelijkheden achter zich.
nl