Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Guida TV - domenica, 05/05/2024

01:15
On Set!
Dit programma geeft een kijkje achter de schermen van de filmindustrie in Hollywood.
nl
01:40
Heartbreakers
Max en Page vormen als moeder en dochter een team: Max verleidt rijke mannen zodat ze met haar trouwen, en vervolgens verleidt Page ze, zodat Max weer van de man kan scheiden, met een flinke deel van de buit uit de scheiding. Als ze in geldproblemen komen besluiten ze nog één laatste klus te doen: de oude, rijke William B. Tensy. Het gaat echter allemaal niet zoals ze gehoopt hadden.
nl
03:45
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
05:20
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
07:00
Poeslief: een ode aan de kat
Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo's verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar en geeft ook een inkijkje in zijn leven als BK-er, Bekende Kat.
nl
08:05
Poeslief 2
Iedereen is gek op katten, of nou ja bijna iedereen. Abantu en zijn twee neefjes laten men de belangrijkste zaken en thema's uit het leven van een beroemde kat zien. Bij elk thema is ook een compilatie van kattenfilmpjes te zien.
nl
09:10
Pieter de Poolvos
Pieter de Poolvos wil dolgraag bij de Top Dogs horen, want hij hoopt dat hij daarmee indruk kan maken op Vera Vos. Tijdens het bezorgen van een pakketje ontdekt Pieter dat Baron von Walrus een gemeen plan bedacht heeft.
nl
10:40
Pietje Kortstaart
Het verhaal van een katertje dat zonder staart geboren wordt op het Zweedse platteland.
nl
11:45
Antboy 3
Antboy begint een puber te worden. Hij denkt erover om met pensioen te gaan, maar dan wordt zijn aartsvijand vrijgelaten uit de gevangenis.
nl
13:05
Against the Wild: Survive the Serengeti
Door een vliegtuigongeluk stranden twee kinderen alleen midden in de Afrikaanse savanne. In het gezelschap van hun hond beleven de kinderen een authentieke odyssee waarin overlevingsvaardigheden essentieel zijn.
nl
14:35
Boeien!
Aan boord van het cruiseschip 'Rederij de Romantiek' zwaait Kapitein Hartman samen met Jitske de liefdesscepter. Het elfjarige meisje Ravi en haar eigenwijze achtjarige stiefbroertje Benja gaan met hun ouders op cruisevakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.
nl
15:45
Dieren in het hakkebakkebos
In Hakkebakkeskogen lopen Klatremus en zijn kleine vrienden voortdurend het gevaar door roofdieren te worden opgegeten. De dieren besluiten een nieuwe wet te ondertekenen waarbij alle dieren in het bos vrienden moeten zijn.
nl
17:00
Max Winslow and the House of Secrets
Vijf tieners strijden om een landhuis van ondernemer en wetenschapper Atticus Virtue. Om te winnen moeten de tieners het opnemen tegen een supercomputer genaamd "HAVEN" die het landhuis bestuurt.
nl
18:35
Whitestar
De getalenteerde tiener Megan werkt tijdens een zomervakantie met haar beste vrienden Julia en Eddy bij de paardenstal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex. Hier komt een special paard genaamd Whitestar op haar pad, waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Ze besluit in de grote voetstappen van haar overleden vader te treden, en van het paard met veel liefde en zorg een absolute kampioen te maken.
nl
20:00
Wonderbroeders
Een groepje monniken probeert overeind te blijven in de jachtige, materialistische, moderne wereld. Maar de groep komt onder druk te staan wanneer de gemeente het klooster wil overnemen.
nl
21:25
The Switch
Kassie gebruikt per ongeluk het zaad van haar beste vriend Wally om zwanger te worden. Wally verwisselde in een dronken bui het zaad van Kassie's donor met zijn eigen zaad.
nl
23:05
Smoorverliefd
De vier vrouwen in het gezin Miller zijn op zoek naar de liefde. Maar lukt het ze ook om het te vinden?
nl

Guida TV - lunedì, 06/05/2024

00:40
St. Vincent
Maggie, een alleenstaande moeder, laat haar twaalfjarige zoon achter bij haar buurman, een norse gepensioneerde met een voorliefde voor alcohol en gokken. Tussen hem en de jongen ontstaat al snel een heel bijzondere vriendschap.
nl
02:20
People You May Know
In Los Angeles zijn Delia en Rodrigo gelukkig getrouwd, maar Delia brengt een nacht vol liefde door met de homoseksuele beste vriend van haar man en wordt zwanger. Het leven van de hele groep vrienden verandert volledig.
nl
03:50
Il buco
Na de grotten in Noord-Italië te hebben verkend, trekken jonge speleologen in het jaar 1961 zuidwaarts. Ze willen terrein verkennen waar nog niemand hen is voorgegaan en zijn op zoek naar de diepste plek. In het Pollino gebergte wagen ze hun kans af te dalen en ontdekken zo de afgrond van Bifurto, de een-na-diepste grot ter wereld.
nl
05:25
10 Rules for Falling in Love
Een man en zijn zoon volgen tien regels over liefde, relaties en vrouwen. De zoon doet z'n best, maar alles gaat niet zoals gepland.
nl
07:00
Wolf in Schaapskleren
Een kudde schapen zoekt naar een manier om naast hun nieuwe buren, de wolven, te leven. Wolf Grey wil de nieuwe leider van de wolven worden. Zijn plannen nemen echter een onverwachte wending wanneer hij per ongeluk in het lichaam van een ram belandt.
nl
08:25
Wat mannen willen
Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky, tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland en hij staat op het punt om te trouwen met zijn jeugdliefde, alleen worstelt hij plots met koudwatervrees. Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een ander feestje en een nieuwe liefde.
nl
10:10
My Salinger Year
Terwijl ze voor literair agent Phyllis Westberg werkt, krijgt aspirant-schrijfster Joanna Rakoff persoonlijk advies van de teruggetrokken auteur J.D. Salinger.
nl
11:50
Competencia oficial
Een welgestelde ondernemer neemt de impulsieve beslissing om een film te maken. Hij wil niets minder dan dat het een meesterwerk wordt en huurt de befaamde filmmaker Lola Cuevas in om het project in goede banen te leiden. Voor de acteurs wordt gekeken naar de in Hollywood geliefde Félix Rivero en zijn collega, de theateracteur Iván Torres. De twee kunnen elkaar nauwelijks luchten. Door Lola worden Félix en Iván niet enkel met elkaar, maar ook met hun eigen nalatenschap geconfronteerd.
nl
13:45
Soof 2
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt.
nl
15:20
De Wraak van de Ninja
Aske krijgt als verjaardagscadeau een geblokte ninjapop van zijn oom Stewart. Geblokte Ninja, die geobsedeerd blijkt te zijn door een Japanse geest, leert de jongen voor zichzelf op te komen.
nl
16:40
Monky
Een jongen en zijn familie vinden een aapje in de achtertuin en gaan op zoek naar antwoorden. Ze belanden uiteindelijk in de diepste jungles van Thailand.
nl
18:10
Florence Foster Jenkins
In de jaren veertig droomt socialite Florence Foster Jenkins ervan operazangeres te worden. Helaas overtreft haar ambitie haar talent. De stem die Florence in haar hoofd hoort is mooi, maar voor alle anderen is het nogal belabberd. Haar man St. Clair doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn vrouw er nooit achterkomt hoe vreselijk ze werkelijk is. Wanneer Florence haar plannen voor een concert in Carnegie Hall aankondigt, staat St Clair voor zijn grootste uitdaging tot nu toe.
nl
20:00
The Leisure Seeker
Geteisterd door dementie en fysieke klachten vlucht het koppel John en Ella in hun oude camper genaamd 'The Leisure Seeker' voor een toekomst in een verzorgingstehuis. Een hilarische roadmovie.
nl
21:50
Your Sister's Sister
Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te brengen op het verlaten privé-eilandje van haar familie, om zo zijn gedachten op orde te krijgen.
nl