Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Guida TV - martedì, 07/05/2024

00:55
People You May Know
In Los Angeles zijn Delia en Rodrigo gelukkig getrouwd, maar Delia brengt een nacht vol liefde door met de homoseksuele beste vriend van haar man en wordt zwanger. Het leven van de hele groep vrienden verandert volledig.
nl
02:25
Good Morning Heartache
Een filmmaker beseft dat hij verliefd is op de vrouw van zijn vriend. Hij en zijn partner leggen vast hoe het huwelijk van zijn vriend afbrokkelt.
nl
04:00
Guido Superstar: The Rise of Guido
Een Italiaanse emigrant moet van de regering een criminele groep zien te infiltreren.
nl
05:25
10 Rules for Falling in Love
Een man en zijn zoon volgen tien regels over liefde, relaties en vrouwen. De zoon doet z'n best, maar alles gaat niet zoals gepland.
nl
07:00
Felix, op zoek naar de schat van M.
De twaalfjarige Felix weet zeker dat zijn vader, die twee jaar geleden spoorloos verdween op zee, nog in leven is. Met de hulp van Old Tom, een gepensioneerde visser, Squawk, een stelende eenbenige papegaai en Rover, een kat die zich gedraagt als een hond, begint hij een zoektocht die uiteindelijk leidt naar een eiland met een mysterieuze ondergrondse stad.
nl
08:25
Nine
Filmregisseur Guido Contini heeft wereldfaam verworven. Maar als zijn veertigste verjaardag nadert, belandt hij in een midlifecrisis. Hij raakt verwikkeld in talloze affaires en verliest zich al snel in hartstocht en ruzies.
nl
10:20
Heartbreakers
Max en Page vormen als moeder en dochter een team: Max verleidt rijke mannen zodat ze met haar trouwen, en vervolgens verleidt Page ze, zodat Max weer van de man kan scheiden, met een flinke deel van de buit uit de scheiding. Als ze in geldproblemen komen besluiten ze nog één laatste klus te doen: de oude, rijke William B. Tensy. Het gaat echter allemaal niet zoals ze gehoopt hadden.
nl
12:25
Mi Vida
De onlangs gepensioneerde kapster Lou besluit dat het tijd is om haar droom waar te maken. Ze verkoopt haar salon en besluit permanent naar Spanje te reizen.
nl
13:55
Charter
De Zweedse Alice is verwikkeld in een pijnlijke echtscheiding en haar ex-man houdt hun kinderen bewust bij haar weg. Uit pure wanhoop besluit Alice haar kinderen te 'ontvoeren' naar de Canarische Eilanden.
nl
15:30
Selma's Grote Wens
In de Mexicaanse stad Santa Clara woont Salma, een zestienjarige wees die haar biologische ouders nooit heeft ontmoet. Het enige verhaal dat haar haar hele leven is verteld, is dat ze haar in de steek hebben gelaten.
nl
16:55
TRIO: De jacht op een legendarische schat
Al eeuwenlang zijn mensen tevergeefs op zoek naar de schrijn van Sint Olaf. Het trio Nora, Lars en Simon is deze schat nu op het spoor, ze zijn echter niet de enigen. Een bende meedogenloze kunstdieven probeert hem ook in handen te krijgen.
nl
18:10
Finding Your Feet
Een snob uit de middenklasse aan de vooravond van haar pensionering zoekt haar toevlucht bij haar Boheemse zus nadat ze ontdekt dat haar man een affaire heeft met haar beste vriend.
nl
20:00
Verliefd op Ibiza
Vier verhalen van Nederlanders in alle leeftijden op Ibiza. Ze worden verliefd op elkaar en op Ibiza.
nl
21:55
Rain Man
Na de dood van zijn vader hoort Charlie het bestaan van zijn autistische broer Raymond, die tot enige erfgenaam van het pand is benoemd. Met het plan om zijn erfenis van de advocaten af te persen, kidnapt Charlie zijn broer.
nl

Guida TV - mercoledì, 08/05/2024

00:05
Finding You
Violiste Finley Sinclair reist naar een Iers kustplaatsje om een semester in het buitenland te gaan studeren. In de bed-and-breakfast die door haar gastgezin wordt gerund, ontmoet ze Beckett Rush, een knappe acteur die bezig is met het filmen van een nieuwe aflevering van zijn middeleeuwse filmfranchise. Terwijl er een romance oplaait tussen het onwaarschijnlijke paar, ontwaakt Beckett iets in Finley dat haar hart, haar muziek en haar kijk op het leven transformeert.
nl
02:00
Almost Friends
Charlie is een ongemotiveerde man van midden twintig die nog steeds thuis woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij wordt verliefd op een jonge vrouw die een serieus vriendje heeft.
nl
03:40
Rat Race
Zes geluksvogels winnen een prijs in een casino in Las Vegas. Eigenaar Donald Sinclair laat hen weten dat ze mogen deelnemen aan een race. De winnaar krijgt maar liefst twee miljoen dollar.
nl
05:30
Loosies
Een jonge zakkenroller komt in aanraking met een vrouw met wie hij een onenightstand heeft gehad. Als hij te horen krijgt dat ze zwanger is van hem, moet hij een allesbepalende keuze maken.
nl
07:00
Harvie en het Magische Museum
Harvie is een slimme jongen met maar één ambitie: zijn computerspel uitspelen. Eenmaal in de gamers hall of fame zal zijn afwezige vader eindelijk trots op hem zijn. Maar het uitspelen van het spel blijkt de start te zijn van een echt avontuur.
nl
08:25
Wonder Wheel
Coney Island, New York in de jaren vijftig. Strandwacht Mickey Rubin vertelt het verhaal van een draaimoleneigenaar en zijn vrouw Ginny, met wie hij een affaire begint.
nl
10:05
Die Friseuse
Na de scheiding van haar man verhuist de te dikke kapster Kathi met haar dochter Julia terug naar Oost-Berlijn. Ondanks haar uitstekende kwalificaties krijgt ze geen baan, waarna ze besluit haar eigen kapsalon te openen.
nl
12:00
You Will Meet a Tall Dark Stranger
Een groep Londenaren worstelt met gecompliceerde liefdesrelaties. Persoonlijke ambities, angsten en een frauduleuze waarzegster zorgen daarbij voor allerlei extra moeilijkheden.
nl
13:35
Effacer L' Historique
Drie buurtgenoten zijn de negatieve invloed van sociale media op hun leven zat. Met de hulp van een hacker besluiten ze de oorlog te verklaren aan de machtige techgiganten. Hun strijd lijkt bij voorbaat gedoemd te mislukken, maar je weet maar nooit.
nl
15:20
Kung Fu Leeuw
De veertienjarige Jimmy is fanatiek, sterk en een van de beste Kung Fu leerlingen van zijn school. Als de selectie van het nieuwe team voor een leeuwendans wordt samengesteld, ziet Jimmy zijn droom om in de leeuwenkop te dansen uiteenvallen.
nl
16:45
The Shamer's Daughter
Melussina, de moeder van Dina (10), heeft een bijzondere gave. Zij kan regelrecht in de ziel van mensen kijken en ervoor zorgen dat ze zich schamen voor zichzelf. Haar hulp ingeroepen bij het oplossen van een gruwelijk misdrijf.
nl
18:20
De Beentjes van Sint-Hildegard
Deze luchtige dramafilm vertelt het verhaal over Jan. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Zij houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.
nl
20:00
Tuintje in mijn Hart
Axel is een Surinamer die al twintig jaar in Nederland woont. Als zijn moeder de familie bij elkaar roept met de kerst, gaat hij met tegenzin terug naar Suriname.
nl
21:40
Something Borrowed
Hoewel Rachel een succesvolle advocaat is en een loyale, genereuze vriendin, is ze nog steeds vrijgezel. Na een drankje te veel op haar 30e verjaardag, valt Rachel onverwachts in bed met haar oude verliefdheid, Dex, die toevallig verloofd is met haar beste vriend, Darcy. De gevolgen van de liaison dreigen de levenslange vriendschap van de vrouwen te vernietigen, terwijl Ethan, Rachels vertrouweling, een potentieel explosief eigen geheim herbergt.
nl