TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV vodič - petak, 26.04.2024

00:35
Bachelor Sverige
Simon og Sebastian har inviteret deres familier til Grækenland, hvor de skal lære kvinderne at kende. Samtidig fortsætter dramaet blandt kvinderne efter gårsdagens ubehagelige middag. Er alle midler tilladt for at erobre mændenes kærlighed?
da
01:20
Bachelor Sverige
Elvira mener, at Matilda bør erkende sin flirt med Simons ven. Matilda vil fortælle om sine følelser for Simon, men Elvira mener, Matilda må sige sandheden.
da
02:05
Beverly Hills 90210
Valerie kommer med en overraskende tilståelse over for sin mor. David og Sophie elsker med hinanden - direkte transmitteret på internettet! Kelly prøver at overtale Donna til at investere i en forretning sammen hende - og Noah bliver anklaget for spirituskørsel.
da
02:45
Stormester UK
Daisy May Cooper flirter med en sikkerhedsvagt, Richard Herring bliver overrasket af kyllinger, og Johnny Vegas får Alex Horne til at iføre sig glimtende sko.
da
03:30
Menneskekender
Hvad stemmer man mon på, hvis man er vild med veganske burgere og stadig er fan af Razz og 'Kickflipper'? Og hvilken type redder en dårlig dag med en spontan tur til Las Vegas? Gæt med, når vi finder nogle overraskende personligheder blandt et hold helt almindelige danskere.
da
04:20
Megafamilie - far, mor og 16 børn
For de fleste er to, tre børn rigeligt, men der findes familier, hvor det at få børn er en dagligdags forteelse - år ud og år ind! Familien Radford er Englands største, nu venter de deres 16. barn! Og de har ikke tænkt sig at stoppe der - ønsket er at få 20 børn i alt. Rutinen har de, og netop rutiner er afgørende for, at det kan fungere i hjemmet: måltider og påklædning foregår som en militærøvelse, og parret Sue og Noel kan ikke huske, hvornår de sidst har været ude en aften for at more sig. Deres omgivelser er for længst begyndt at synes, det ligner en besættelse!
da
05:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme.
da
05:55
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad' nået til Århus, hvor der blandt andet er stengorillaer og gæs på menuen, når Tobias Dybvad som altid vender de nyeste klip og genåbner gaverne, der bliver ved med at give, 'Nak og æd' og 'Landmand søger kærlighed'.
da
06:25
Dybvaaaaad
Der bliver røget tvivlsomme steder og gættet på obskure kunstværker i 60 sekunder, når Tobias Dybvad bogstaveligt talt sprænger Næstved i luften.
da
07:00
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn?
da
07:35
Helt sort
EUs danske superstjerne Margrethe Vestager forsøger at lære Melvin at strikke. Ude i Bruxelles’ gader går Melvin i Tintins fodspor, og så kommer Melvins talegaver på den ultimative prøve, når han skal afprøve sine evner som simultantolk i Europa-Parlamentet.
da
08:05
Verdensmænd
Det hele starter godt i London, hvor Nikolaj Stokholm kommer i det stiveste puds og bliver inviteret ombord på et fornemt, gammelt tog. Herfra går det dog ned ad bakken, da de skal se fodbold med de lokale, og Bo Lydmand lader til at blende bedre ind end Nikolaj.
da
08:45
Verdensmænd
Turen går til Portugal, og Nikolaj Stokholm rammes af en sitrende følelse af, at det bedste ville være at blive derhjemme - men heldigvis er der masser portvin.
da
09:10
Beverly Hills 90210
Brenda og Dylan står til ballade hjemme hos familien Walsh, fordi de - på trods af et forbud - er taget på weekend i Mexico. Begge har løjet over for forældrene, og opgørets time er kommet. Imens skal Kellys mor og Davids far giftes, og alle er på mærkerne for at gøre dagen til en uforglemmelig fest. Men midt i forberedelserne føler nogen sig lidt overset, og de, man troede var venner, er måske alligevel ikke venner.
da
10:00
Beverly Hills 90210
Skoleåret er slut, og sommeren står for døren. Alle har travlt med ferieforberedelserne. Brandon skal begynde på sit sommerjob på stranden. Kelly og hendes meget gravide mor rykker ind i deres sommerhus. Steve og Brandon vædder om, hvorvidt Steve kan klare Brandons job hos Nat. Donna er bekymret for sine forældre, og Brendas forældre er bekymrede for deres datter. Efter at de har forbudt hende at se Dylan, har stemningen i huset ikke været god. Men Brenda finder på nye udveje.
da
10:45
Beverly Hills 90210
Brenda er flyttet hjemmefra og bor nu sammen med Dylan. Den første nat har hun tilbragt i hans seng - han tog sofaen. Hendes forældre er naturligvis bekymrede og sender Brandon over for at se, hvordan det går. Imens er Kelly på hospitalet for at se sin nye lillesøster. Brandon og Steve møder to søde tvillingesøstre på stranden, og Donna får en ny rejsekammerat på sin tur til Paris.
da
11:35
Bachelorette
Mette introducerer sine søskende for de fire mænd, hun dater, og det er ikke alle, der falder i familiens smag. Imens skal Julie på en længe ventet singledate.
da
12:10
Diamantfamilien
Når trediverne rammer, rammer de hårdt. Thalia er blevet et år ældre og søger hjælp hos de højere magter for at finde svar på livets store spørgsmål.
da
12:40
Suspekt
Det er en kæmpe energiudladning for bandet at være tilbage foran publikum på Grøn Koncert. Suspekt-familien favner bredt, og i dette afsnit møder vi alle personerne bag driften i det daglige til mere kendte ansigter på den danske musikscene - alle med hver deres bud på, hvorfor Suspekt kan noget, ingen andre kan.
da
13:00
Menneskekender
Der bliver i den grad noget at grine af, når Mikkel Kryger er tilbage med et spritnyt panel bestående af Matias Helt, Kathrine Abrahamsen og Sofie Jo Kaufmanas, der skal fordomsduellere mod Rasmus Bruun, Sara Al Naser og Abdel Aziz Mahmoud. Hvem har tre klip i kørekortet? Og hvem har stjålet det samme tøj i Føtex to gange på samme uge?
da
13:55
Kærlighed hvor kragerne vender
De fire fyre har slået sig sammen og inviteret deres tre respektive piger til grillfest i det lokale forsamlingshus. Her får pigerne mulighed for at opleve, hvordan man fester i Sønderjylland og møde nogle af fyrenes nære venner og familie. Gutterne håber, at festen vil bringe dem alle tættere sammen, så dybere følelser kan spire. Ved slutningen af dagen skal fyrene nemlig igen invitere de to af pigerne, de gerne vil fortsætte med at date – hvis pigerne altså fortsat er interesserede.
da
14:25
Landmand søger kærlighed Australien
Landmændene får lov til at se, hvordan deres to udkårne bor, inden de skal træffe den sidste beslutning - hvilken kvinde vil de tilbringe resten af livet med?
da
15:45
Den første date UK
Det er valentinsdag på restauranten, og skønhedsdronningen Sophie møder charmebøffen Bailey. Samtidig er 59-årige Rachel på sin første date med en kvinde.
da
16:35
Den første date UK
Fred inviterer singlerne til en romantisk julefest, hvor nye blind dates venter. Det bliver en fortryllende aften og et gensyn med succeshistorierne.
da
17:25
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Hos familien Salim i Rochdale, der tæller 11 børn, er der ikke rigtig nogen rutiner, og lektier bliver ofte lavet sent om aftenen. Far Mohammed erkender, at det nok er børnene, der bestemmer det meste, og han er opsat på, at han og hustruen får et til. Helt anderledes ser det ud hos Tanya og Mike i Kent, hvor der er regler og rutiner. De underviser også flere af deres børn hjemme, og så drømmer forældreparret om en dag flytte ud på landet med hele flokken.
da
18:10
Helt sort
I Møgeltønder bliver Melvin inviteret med på sønderjysk safaritur. Og sammen med en lokal knallertklub fra Aabenraa kaster Melvin sig ud i ringridning. Det skal dog vise sig at være lidt sværere end at køre på scooter i Fredericia, hvor Melvin er vokset op. Udfordringerne fortsætter, når den lokale brandstation i Broager inviterer Melvin på scenen til den traditionsrige tyrolerfest. Og tilbage hos Melvins mor Carolyne øver de sig i den lokale dialekt.
da
18:40
Verdensmænd
Heino tegner et portræt af Tobias' humor; kernen i det, der luner Tobias comedyhjerte. Derefter udføres en typisk Tobias-joke så ekvilibristisk, at Tobias bliver næsten lykkeligere, end da han troede, at Simon Talbot ville tage hjem fra Tokyo.
da
19:20
Linda P's hovedpine
Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer. Og med vantro harme harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed. Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.
da
20:15
Linda P's hovedpine
Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer. Og med vantro harme harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed. Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.
da
21:00
Victor Lander - Weekend
Victor Lander vokser op i den fine Aarhusforstad Risskov. I hverdagen passer han sin folkeskole og på sin popularitet. Men i weekenden passer han på noget andet. En udforskende hemmelighed, som efterlader et sjovt spørgsmål: Er det i hverdagen, man er sig selv? Eller er det i virkeligheden i weekenden, du kan se, hvem du er? Victor er heldigvis sjov hele ugen og ærligt fortæller han historien, om de weekender, der på godt og ondt formede ham til den stand-up komiker, han er i dag.
da
22:10
Victor Lander flygter hjemmefra
Victor Lander tager dig med på en vanvittig rejse, der starter i Aarhus, slår et smut forbi Frankrig og slutter på et toilet i det københavnske natteliv. Victor river nemlig rødderne op og flygter til storbyen, i håb om at problemerne derhjemme løser sig selv, og at han på et tidspunkt bliver voksen. Han må dog erkende, at selv med de længste arme i galaksen er der ting, man ikke kan holde på afstand.
da
23:15
Zulu Open Mic med Fuhlendorff
Mikrofonteknik, lyde og bevægelse indgår alle i komikerens arbejde. ZULU open mic præsenterer komikere med meget forskellige stilarter og energi.
da

TV vodič - subota, 27.04.2024

00:15
Klubben
Jan Gintberg har samlet 'Klubben' af danske komikere og humorister i en unik serie, der dykker ned i de skøre, provokerende og eftertænksomme tekstbidder, der har givet grin foran publikum. Denne gang skal det handle om en månelanding, en tissefisse og en rygsæk fyldt med bestik. Frank Hvam, Linda P, Jonatan Spang og Martin Nørgaard dykker ned i materien på hinandens materiale.
da
00:50
Beverly Hills 90210
En epoke er slut. Brandon forlader Beverly Hills. Efter ni år i Beverly Hills er Brandon splittet mellem at blive hos sine venner eller tage til Washington D.C., hvor drømmejobbet venter. Samtidig forbereder Kelly sig på fremtiden og fejrer åbningen af sin og Donnas nye butik. Valerie, der over for sin mor har tilstået mordet på sin far, får alvorlig brug for advokatbistand. Derfor opsøger hun Matt.
da
01:35
LEGO Masters
Victor er ikke alene vært, han er også levende målepind i dagens første udfordring. Holdene skal nemlig bygge et overraskende bud på noget højt, der er højere end Victor. De tre hold, der ender i bunden, får en overraskende, men meget genbrugsorienteret elimineringsudfordring.
da
02:35
Stormester UK
De fem komikere demonstrerer deres kærlighed for vandmelon, og Johnny Vegas forsøger at score point ved at hive fat i en passerende cyklist.
da
03:20
Menneskekender
Gæt og grin med, når kendispanelet forsøger at gennemskue, hvem der er blevet taget i lidt busonani af hele fodboldholdet, og om der findes en særlig type, der tror på ufoer. Vi finder også ud af, hvor bange komiker Mads Holm egentlig er for slanger.
da
04:15
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Familien Radford og Familien Salim hører til Englands absolut børnerigeste med henholdsvis 16 og 11 børn. For familien Salim er det ved at blive et problem med økonomien, for 11 børn er dyre i drift, og det tærer både på forholdet og nervesystemet. Der er ikke plads til alle omkring spisebordet, så derfor er familien vant til at spise foran fjernsynet, det eneste sted, der er plads til alle! Men alligevel vil Mohammed have fire-fem børn mere - men det ønske deles overhovedet ikke af hans kone, der har fået nok!
da
05:05
How I Met Your Mother
Mens Ted afventer et vigtigt svar fra Robin, opdager han, at Lily og Marshall har et væddemål kørende. De prøver begge at trække Teds kærlighedsliv i forskellige retninger i håb om at vinde.
da
05:25
How I Met Your Mother
Stripperen Karma snyder Barney, men er det alligevel kærlighed? Robin begynder at kede sig hos Lily og Marshall på Long Island.
da
05:45
How I Met Your Mother
Flokken prøver at splitte Barney og Quinn ad, efter at de har annonceret, at de flytter sammen. Robin og Ted vil begge have fingrene i Quinns lejlighed, og alle kneb gælder.
da
06:10
How I Met Your Mother
Ted, Marshall og Barney mødes til deres Star Wars-tradition, men Teds tanker er et andet sted. Hvis selv Barney kan finde et seriøst forhold, hvorfor kan han så ikke?
da
06:35
How I Met Your Mother
Ted er endelig ved at falde på plads i sin nye lejlighed, men Barney vil have ham med ud hver aften. Robin bliver endelig en kendt nyhedsvært, og Lily har en fræk drøm – men ikke om Marshall.
da
06:55
Beverly Hills 90210
Brandon har det dårligt efter sin vilde nat med Emily. Han prøver at undgå hende, men hun opsøger ham og vil gerne gøre det godt igen. En aften punkterer hendes motorcykel, og hun bliver bange for at tage hjem. Brandon giver hende lov til at overnatte hos dem. Vennerne gør store øjne, da de kommer næste morgen, og Brandon begynder at blive desperat.
da
07:45
Beverly Hills 90210
Steve er i fin form, ja faktisk har han tænkt sig at invitere Kelly til weekendens fest. Men Kelly lader en bombe springe: Hun skal ud med Steves barndoms plageånd, Chuck Wilson. Chuck har altid forpestet Steves liv, og nu udvikler deres møde sig til en alvorlig krise. Den ellers så venskabelige Steve får problemer alle vegne; med Kelly, med skolen og med sin mor. Hvordan skal han blive ved med at konkurrere med en berømt barnestjerne, der kan charmere alt og alle?
da
08:30
Beverly Hills 90210
Når man bor i Hollywood, hvor solen skinner året rundt, er det svært at komme i julestemning - i hvert fald, når man som familien Walsh er vant til en rigtig jul med sne og det hele. Cindy prøver at holde traditionerne i hævd, og Brandon og Brenda gør, hvad de kan for at hjælpe. Alligevel bliver det en helt anden juleaften, end nogen af dem havde drømt om.
da
09:40
Beverly Hills 90210
Drengene er på ishockeybanen, hvor Brandon færdes hjemmevant, Dylan hurtigt lærer det, mens Steve falder lige så meget, som han står. Men snart kommer kunstløberne ind, og Brandon får andet at tænke på. For det unge talent Trisha er ikke alene imponerende dygtig, hun er også sød. Hun og Brandon kommer snart på fortrolig fod, men dét bryder Trishas træner sig ikke om. Imens er Brenda ved at blive oplært som sælger i en eksklusiv modebutik.
da
10:30
Beverly Hills 90210
Skolens sportshold kæmper hårdt for at nå til tops. Steve er med på holdet, men det går ikke for godt, og han er nervøs for at blive sat af. Brandon slutter sig til holdet, og det gør ikke Steves position bedre. Men så får han et tilbud om at komme med på et andet hold: Dem, der tager forbudte steroider.
da
11:15
Beverly Hills 90210
Følelserne kommer i kog i Beverly Hills, og årsagen er sex. Hele skolen og forældrekredsen er i oprør. Skal de unge oplyses om sikker sex? I disse AIDS-tider - er det så ikke bydende nødvendigt? Men skal de unge overhovedet have lov til at dyrke sex? Brandon og Andrea går aktivt ind i diskussionerne med særudgave af avisen og forslag om afstemning. Donna er nervøs for, hvad hendes mor kan finde på at sige, Dylan tager det hele afslappet - indtil Brenda vil skrive sin historie til avisen - og David Silver kun har én ting i hovedet.
da
12:05
Beverly Hills 90210
Kellys mor er gravid, men det har hun ikke fortalt den vordende far, Mel, fordi hun regner med, at han ikke vil have flere børn. Kelly fortæller sin veninde Donna nyheden, og Donna fortæller det til David - de er jo kærester. Brenda antyder det hjemme ved middagsbordet - det er umuligt at holde noget hemmeligt i Beverly Hills. Men hvem skal fortælle Mel det?
da
12:50
Beverly Hills 90210
Brenda og Dylan har en aftale. Fredag aften går han til møde i Anonyme Alkoholikere, og hun går til aerobic sammen med Kelly. Hver for sig møder de nye udfordringer - og nye mennesker. Dylan møder en pige, som er ny i Anonyme Alkoholikere, og hun har brug for al den støtte, hun kan få. Brenda bliver på sin side offer for en stormkur fra en sød medicinstuderende - og den er meget svær at modstå. Skal Dylan og Brenda nu gå hver til sit?
da
13:40
Modern Family
Da Claire forelsker sig i et madlavningsprogram på tv, vokser hendes madlavningslyst også - problemet er bare, at hun ikke er særlig god i et køkken. Derfor melder Haley dem begge til et madlavningskursus med selvsamme tv-kok. Imens forsøger Cam og Mitch at lære Lily værdien af hårdt arbejde. Og Jay føler sig umandiggjort, da Gloria hyrer en træner til at undervise Joe i, hvordan man kaster ordentligt med en baseball.
da
14:00
Modern Family
Cam kommer på hospitalet, fordi han slår hovedet, men han er ikke meget for at få en MRI-scanning, da det vækker et frygteligt barndomstraume. Jay og Phils ejendomsinvesteringer viser sig ikke at leve op til Phils drøm. Imens arrangerer Gloria en fødselsdagsoverraskelse til Claire på et meget ubelejligt tidspunkt.
da
14:25
Modern Family
Cam bliver rasende, da han modtager en onlinevideo, der viser en person, som vanhelligere hans elskede Fizbo-kostume. Cam sætter sig derfor for at genoprette Fizbos ære. Imens får Phil sig noget af en overraskelse, da han endelig møder sin kommende stedbror til Franks polterabend.
da
14:50
Modern Family
Efter en frygtelig kamp ved sidste års basketball-event, har Phil trænet hele året for at gøre sit comeback. Men da NBA-stjernerne Charles Barkley og DeAndre Jordan begynder at vædde på kampene, må Phil stramme sig an for ikke at bukke under for presset. Imens står Gloria overfor sin ærkerival, Donna Duncan, som forsøger at underkende Glorias engagement på Mannys skole.
da
15:15
Modern Family
Under en hurtig træning i garagen, vælter Mitchell ved et uheld en urne fyldt med aske fra Cams elskede kælegris, Lilly. Han forsøger hurtigt at rette op på ulykken og udtænker et - synes han selv - genialt coverup. I håb om at fange Mitchell i hans løgn, spinder Cam en lang historie, men hans egen løgn vokser ham snart over hovedet.
da
15:40
Modern Family
Mitch og Cam har kun fem minutter til at nå deres fly, men er hårdt ramt af de sovepiller, de tog tidligere. Haley og Rainer har få minutter til at revurdere deres forhold inden Rainers fødselsdagskage ankommer. Imens kommer Phil og Claire på uanmeldt besøg hos Alex, hvor de får sig noget af en overraskelse, da de møder hendes nye kæreste.
da
16:05
Modern Family
Frank Dunphy inviterer til stor bryllupsfest med 20'er-tema, og for at komme i den rette stemning bestemmer Phil, at hele familien skal stille op i kostumer. Men da Claire og børnene indser, at de er de eneste, der er klædt ud, beslutter de at tage hævn. Imens får Cam sig noget af en overraskelse, da han endelig træder ud af Mitchells skygge og konfronterer sin søster, Pam.
da
16:30
Modern Family
Gloria, Claire, Haley, Alex, Lily, Luke og Manny viser alle deres støtte til kvindebevægelsen og ligestilling, men på hver deres måde. Samtidig bliver Cam jaloux, da Pam hellere vil have Mitchells hjælp til sin baby.
da
16:55
Modern Family
Ved et tilfælde ender Mitch og Jay på det samme resort, da de begge forsøger at tage en pause fra familien. Phil og Claire prøver at nyde deres nye tilværelse uden børn. Og da Cam ikke ved, hvad han skal gøre af sig selv, mens Mitch er væk, besøger han Gloria.
da
17:20
Modern Family
Hele familien gør sig klar til at fejre Luke og Mannys store dag, men nogle har svært ved at håndtere de mange følelser, der følger med, når børnene flyver fra reden. Til selve high school-afslutningsfesten dukker Mannys far, Javier, op og hiver Manny med ud til en vild fejring.
da
17:45
Venner
Vennerne lokker Ross og Rachel til at fortælle, hvordan det gik til, at Ross er blevet far til Rachels barn, men den romantiske historie ender i en ophidset debat om hvem, der lagde an på hvem. Pludselig chokerer Ross imidlertid alle vennerne, inklusive Rachel, ved at fortælle, at han har hele den store aften på et videobånd. Monica og Chandler har mødt et ungt par på deres bryllupsrejse, som de er blevet venner med. Det tror de i hvert fald, men da de prøver at ringe, viser det sig, at det nummer, de har fået, ikke eksisterer.
da
18:15
Venner
Til Rachels store begejstring lykkes det hende at få en date med en af stjernerne fra Joeys tv-serie. Ross er imidlertid alt andet end vild med tanken. Ikke fordi han stadig er forelsket i Rachel, men fordi det pludselig ikke længere bare er Rachel, der har en date - det er også moderen til hans ufødte barn. I fem år har Chandler ladet en af sine kollegaer gå rundt i den tro, at hans navn er Toby, fordi Chandler ikke kunne tage sig sammen til at rette ham. Men nu er der udsigt til, at manden bliver forflyttet til Chandlers afdeling.
da
18:40
Venner
Monica og Chandler beslutter sig impulsivt for at holde Halloween-fest for deres venner. Phoebe render ind i sin onde tvillingesøster Ursula, som fortæller, at hun skal giftes med Eric (Sean Penn), og inviterer det vordende brudepar med til festen. Monica og Chandler må imidlertid hurtigt sande, at en temafest ikke var den bedste idé. Vennerne er nemlig ikke særligt begejstrede ved tanken om, at man skal være klædt ud, og kostumerne giver anledning til en del ballade. Chandler sætter for eksempel ikke specielt stor pris på, at Joey har klædt sig ud som ham!
da
19:10
Venner
Eric (Sean Penn) har gjort det forbi med Phoebes onde tvillingesøster Ursula og er nu parat til at date Phoebe. Der er bare et problem: han kan ikke se på Phoebe uden at tænke på Ursula. Chandler har ansat en rengøringshjælp, og det er Monica temmelig stødt over. Men det er for intet at regne i forhold til, hvor fortørnet hun bliver, da hun opdager, at den unge pige er begyndt at stjæle hendes tøj. Imens forsøger Ross desperat at skaffe Rachel en lejlighed i hans bygning, selv om den oprindelige beboer faktisk ikke er helt død endnu.
da
19:35
Venner
Monica hyrer en stripper til Chandler for at råde bod på, at der var en mandestripper til hendes polterabend - Chandler holdt nemlig slet ikke nogen polterabend, for det havde de to aftalt før brylluppet. Chandler synes, at det hele er lidt pinligt, men siger ja tak for Joeys skyld. Affæren bliver imidlertid betydeligt mere pinlig, da det viser sig, at stripperen slet ikke er stripper - men luder. Rachel forsøger at fortælle sin far, at hun er gravid, men det går ikke særligt godt. Snart er mr. Green på vej hen til Ross for at tvinge ham til at gifte sig med hans datter...igen.
da
20:00
Date mig nøgen UK
Den 26-årige Nico fra Loughborough har efter mange dates med mænd nu fundet ud af, at hun foretrækker kvinder. Den 26-årige Patrice fra Birmingham leder efter en partner, som vil føre hende i himlen.
da
20:55
Landmand søger kærlighed Australien
På solodaten opstår der nye romancer, og hjemme på gårdene venter bejlerne på at se, om landmændene kommer tilbage med gode eller dårlige nyheder.
da
22:10
American Hustle
New York 1978. Da svindleren Irving Rosenfeld (Christian Bale) og hans makker og elskerinde Sydney Prosser (Amy Adams) bliver snuppet af FBI-agenten Richie DiMaso (Bradley Cooper), giver han dem et valg: En tur i fængsel eller et undercover job for FBI! De vælger det sidste, og snart arbejder de for FBI med at fange andre svindlere, blandt andet får de til opgave at afsløre en korrupt borgmester og ledende mafiafolk. En film af mesterinstruktøren David O' Russell (Three Kings, The Fighter, Silver Linings Playbook), der var nomineret til ikke mindre end 10 Oscars.
da